#dyxymelakabaru Instagram Photos & Videos

dyxymelakabaru - 161 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
10.9
average likes

Latest #dyxymelakabaru Posts

  • 🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU⠀
⠀
BC CREAM + DYXY SERUM= PADU⠀
KULIT JADI BERKACA KRISTAL ALA2 KOREAN HOT2 ARTIST GITU😍😍😍⠀
.⠀
.⠀
YEKE ???⠀
.⠀
.⠀
.⠀
❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP .⠀
.⠀
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2⠀
❗ SERIUS TAK TIPU⠀
.⠀
.⠀
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗⠀
.⠀
.⠀
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana⠀
.⠀
.⠀
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung⠀
.⠀
.⠀
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh⠀
. ⠀
Contact lynaa untuk grab dyxy korg hari ni.⠀
Pelbagai special extra gift untuk setiap pembelian⠀
.⠀ 💌0173229851 (LYNA DYXY)⠀
⠀
#dyanaroslan#dyxymelaka#dyxymalaysia#dyxyoriginal#dyxycosmetics#dyxybccream#dyxyfacemist#dyxybrush#dyxylipstik#dyxymascara#dyxywipes#muamelaka#dyxybukitkatil#dyxybukitbaru#dyxyduyung#dyxybukitrambai#dyxyklebang#dyxycod#dyxymelakabaru#dyxydonderaya#usahawandyxy#donde#dyxyhq#dyxymelakatengah#dyxymelakasentral#dyxymalim#dyxykgmorten⠀
  • 🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU⠀

    BC CREAM + DYXY SERUM= PADU⠀
    KULIT JADI BERKACA KRISTAL ALA2 KOREAN HOT2 ARTIST GITU😍😍😍⠀
    .⠀
    .⠀
    YEKE ???⠀
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    ❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP .⠀
    .⠀
    Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2⠀
    ❗ SERIUS TAK TIPU⠀
    .⠀
    .⠀
    BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗⠀
    .⠀
    .⠀
    Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
    .⠀
    .⠀
    Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung⠀
    .⠀
    .⠀
    🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh⠀
    . ⠀
    Contact lynaa untuk grab dyxy korg hari ni.⠀
    Pelbagai special extra gift untuk setiap pembelian⠀
    .⠀ 💌0173229851 (LYNA DYXY)⠀

    #dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush#dyxylipstik#dyxymascara#dyxywipes#muamelaka#dyxybukitkatil#dyxybukitbaru#dyxyduyung#dyxybukitrambai#dyxyklebang#dyxycod#dyxymelakabaru#dyxydonderaya#usahawandyxy#donde#dyxyhq#dyxymelakatengah#dyxymelakasentral#dyxymalim#dyxykgmorten⠀

  •  16  0  17 September, 2019
  • Minta semua dyxy lovers berhati2 untuk beli produk dyxy dari shopee dan lazada. Hari ni rina nk share sikit feedback yang dah beli produk DYXY yg jual murah2 kt lazada tu.
.
Minta semua hati2. Sbb yg fake kita xtau apa kandungan dlm tu. Jgn sampi nk murah tp muka terbarai pulak😂.
.
Jgn sampi nk harga murah kurang 10 ke 20 ringgit dri harga asal tpi dapat yg fake punya.
.
Sayangi muka anda. Dapatkan hanya yg original dari stokist atau agent yg sah.
.
.
Wasap link dekat Bio @dyxy.cosmetics.murah untuk grab hanya yg original
.
.
Apa nk heran dgn fake2 ni. Biasa la produk yg letup2 comfirm akan ada yg cuba copy. . Tapi alhamdulillah HQ dgn sedaya upaya membanteras DYXY fake produk ni.
.
Semoga DYXY akan terus viral dan menjadi pilihan no 1 rakyat  Malaysia
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxywipes #muamelaka #dyxybukitkatil #dyxybukitbaru #dyxyduyung #dyxybukitrambai #dyxyklebang #dyxycod #dyxyspecialgift #dyxymelakabaru #dyxydonderaya #usahawandyxy #donde #dyxyhq #dyxymelakatengah #dyxymelakasentral #dyxymalim #dyxykgmorten #dyxydonde #dyxyluckydraw
  • Minta semua dyxy lovers berhati2 untuk beli produk dyxy dari shopee dan lazada. Hari ni rina nk share sikit feedback yang dah beli produk DYXY yg jual murah2 kt lazada tu.
    .
    Minta semua hati2. Sbb yg fake kita xtau apa kandungan dlm tu. Jgn sampi nk murah tp muka terbarai pulak😂.
    .
    Jgn sampi nk harga murah kurang 10 ke 20 ringgit dri harga asal tpi dapat yg fake punya.
    .
    Sayangi muka anda. Dapatkan hanya yg original dari stokist atau agent yg sah.
    .
    .
    Wasap link dekat Bio @dyxy.cosmetics.murah untuk grab hanya yg original
    .
    .
    Apa nk heran dgn fake2 ni. Biasa la produk yg letup2 comfirm akan ada yg cuba copy. . Tapi alhamdulillah HQ dgn sedaya upaya membanteras DYXY fake produk ni.
    .
    Semoga DYXY akan terus viral dan menjadi pilihan no 1 rakyat Malaysia
    .
    .
    nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
    .
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    .
    .
    #dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxywipes #muamelaka #dyxybukitkatil #dyxybukitbaru #dyxyduyung #dyxybukitrambai #dyxyklebang #dyxycod #dyxyspecialgift #dyxymelakabaru #dyxydonderaya #usahawandyxy #donde #dyxyhq #dyxymelakatengah #dyxymelakasentral #dyxymalim #dyxykgmorten #dyxydonde #dyxyluckydraw

  •  5  0  13 August, 2019
  • Minta semua dyxy lovers berhati2 untuk beli produk dyxy dari shopee dan lazada. Hari ni rina nk share sikit feedback yang dah beli produk DYXY yg jual murah2 kt lazada tu.
.
Minta semua hati2. Sbb yg fake kita xtau apa kandungan dlm tu. Jgn sampi nk murah tp muka terbarai pulak😂.
.
Jgn sampi nk harga murah kurang 10 ke 20 ringgit dri harga asal tpi dapat yg fake punya.
.
Sayangi muka anda. Dapatkan hanya yg original dari stokist atau agent yg sah.
.
.
Wasap link dekat Bio @dyxy.cosmetics.murah untuk grab hanya yg original
.
.
Apa nk heran dgn fake2 ni. Biasa la produk yg letup2 comfirm akan ada yg cuba copy. . Tapi alhamdulillah HQ dgn sedaya upaya membanteras DYXY fake produk ni.
.
Semoga DYXY akan terus viral dan menjadi pilihan no 1 rakyat  Malaysia
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxywipes #muamelaka #dyxybukitkatil #dyxybukitbaru #dyxyduyung #dyxybukitrambai #dyxyklebang #dyxycod #dyxyspecialgift #dyxymelakabaru #dyxydonderaya #usahawandyxy #donde #dyxyhq #dyxymelakatengah #dyxymelakasentral #dyxymalim #dyxykgmorten #dyxydonde #dyxyluckydraw
  • Minta semua dyxy lovers berhati2 untuk beli produk dyxy dari shopee dan lazada. Hari ni rina nk share sikit feedback yang dah beli produk DYXY yg jual murah2 kt lazada tu.
    .
    Minta semua hati2. Sbb yg fake kita xtau apa kandungan dlm tu. Jgn sampi nk murah tp muka terbarai pulak😂.
    .
    Jgn sampi nk harga murah kurang 10 ke 20 ringgit dri harga asal tpi dapat yg fake punya.
    .
    Sayangi muka anda. Dapatkan hanya yg original dari stokist atau agent yg sah.
    .
    .
    Wasap link dekat Bio @dyxy.cosmetics.murah untuk grab hanya yg original
    .
    .
    Apa nk heran dgn fake2 ni. Biasa la produk yg letup2 comfirm akan ada yg cuba copy. . Tapi alhamdulillah HQ dgn sedaya upaya membanteras DYXY fake produk ni.
    .
    Semoga DYXY akan terus viral dan menjadi pilihan no 1 rakyat Malaysia
    .
    .
    nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
    .
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    .
    .
    #dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxywipes #muamelaka #dyxybukitkatil #dyxybukitbaru #dyxyduyung #dyxybukitrambai #dyxyklebang #dyxycod #dyxyspecialgift #dyxymelakabaru #dyxydonderaya #usahawandyxy #donde #dyxyhq #dyxymelakatengah #dyxymelakasentral #dyxymalim #dyxykgmorten #dyxydonde #dyxyluckydraw

  •  3  0  13 August, 2019
  • Minta semua dyxy lovers berhati2 untuk beli produk dyxy dari shopee dan lazada. Hari ni rina nk share sikit feedback yang dah beli produk DYXY yg jual murah2 kt lazada tu.
.
Minta semua hati2. Sbb yg fake kita xtau apa kandungan dlm tu. Jgn sampi nk murah tp muka terbarai pulak😂.
.
Jgn sampi nk harga murah kurang 10 ke 20 ringgit dri harga asal tpi dapat yg fake punya.
.
Sayangi muka anda. Dapatkan hanya yg original dari stokist atau agent yg sah.
.
.
Wasap link dekat Bio @dyxy.cosmetics.murah untuk grab hanya yg original
.
.
Apa nk heran dgn fake2 ni. Biasa la produk yg letup2 comfirm akan ada yg cuba copy. . Tapi alhamdulillah HQ dgn sedaya upaya membanteras DYXY fake produk ni.
.
Semoga DYXY akan terus viral dan menjadi pilihan no 1 rakyat  Malaysia
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxywipes #muamelaka #dyxybukitkatil #dyxybukitbaru #dyxyduyung #dyxybukitrambai #dyxyklebang #dyxycod #dyxyspecialgift #dyxymelakabaru #dyxydonderaya #usahawandyxy #donde #dyxyhq #dyxymelakatengah #dyxymelakasentral #dyxymalim #dyxykgmorten #dyxydonde #dyxyluckydraw
  • Minta semua dyxy lovers berhati2 untuk beli produk dyxy dari shopee dan lazada. Hari ni rina nk share sikit feedback yang dah beli produk DYXY yg jual murah2 kt lazada tu.
    .
    Minta semua hati2. Sbb yg fake kita xtau apa kandungan dlm tu. Jgn sampi nk murah tp muka terbarai pulak😂.
    .
    Jgn sampi nk harga murah kurang 10 ke 20 ringgit dri harga asal tpi dapat yg fake punya.
    .
    Sayangi muka anda. Dapatkan hanya yg original dari stokist atau agent yg sah.
    .
    .
    Wasap link dekat Bio @dyxy.cosmetics.murah untuk grab hanya yg original
    .
    .
    Apa nk heran dgn fake2 ni. Biasa la produk yg letup2 comfirm akan ada yg cuba copy. . Tapi alhamdulillah HQ dgn sedaya upaya membanteras DYXY fake produk ni.
    .
    Semoga DYXY akan terus viral dan menjadi pilihan no 1 rakyat Malaysia
    .
    .
    nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
    .
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    .
    .
    #dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxylipstik #dyxymascara #dyxywipes #muamelaka #dyxybukitkatil #dyxybukitbaru #dyxyduyung #dyxybukitrambai #dyxyklebang #dyxycod #dyxyspecialgift #dyxymelakabaru #dyxydonderaya #usahawandyxy #donde #dyxyhq #dyxymelakatengah #dyxymelakasentral #dyxymalim #dyxykgmorten #dyxydonde #dyxyluckydraw

  •  2  0  12 August, 2019
  • .
Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉...
.
Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka!
.
Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2.  Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃
.
Jom collect semua item dyxy❤
.
Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍
.
Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah.
.
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#teamfl 
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka 
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
  • .
    Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉...
    .
    Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka!
    .
    Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2. Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃
    .
    Jom collect semua item dyxy❤
    .
    Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍
    .
    Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah.
    .
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #teamfl
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc

  •  18  1  16 November, 2018
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh whatsapp segera =======================
Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
    .
    .
    Pelik?? .
    .
    2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
    Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
    .
    VIC - Very Important Customer SALE
    .
    DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
    .
    .
    ----------------------------------------------
    OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
    ----------------------------------------------
    .
    .
    OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
    .
    OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
    .
    OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
    .
    OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
    .
    Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
    Boleh whatsapp segera =======================
    Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  8  0  14 November, 2018
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh whatsapp segera =======================
Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
    .
    .
    Pelik?? .
    .
    2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
    Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
    .
    VIC - Very Important Customer SALE
    .
    DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
    .
    .
    ----------------------------------------------
    OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
    ----------------------------------------------
    .
    .
    OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
    .
    OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
    .
    OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
    .
    OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
    .
    Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
    Boleh whatsapp segera =======================
    Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  8  0  11 November, 2018
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh whatsapp segera =======================
Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
    .
    .
    Pelik?? .
    .
    2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
    Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
    .
    VIC - Very Important Customer SALE
    .
    DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
    .
    .
    ----------------------------------------------
    OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
    ----------------------------------------------
    .
    .
    OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
    .
    OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
    .
    OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
    .
    OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
    .
    Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
    Boleh whatsapp segera =======================
    Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  5  2  11 November, 2018
  • .
Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉...
.
Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka!
.
Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2.  Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃
.
Jom collect semua item dyxy❤
.
Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍
.
Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah.
.
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka 
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
  • .
    Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉...
    .
    Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka!
    .
    Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2. Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃
    .
    Jom collect semua item dyxy❤
    .
    Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍
    .
    Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah.
    .
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc

  •  9  2  11 November, 2018
  • PENCARIAN DROPSHIP DYXY COSMETICS
Keuntungan RM30 - RM900 Sebulan ☺ 
Produk senang jual ☺
Produk demand tinggi ☺
Produk sentiasa dapat repeat order ☺
.
Sekarang pendaftaran adalah PERCUMA! YA PERCUMA SAHAJA DENGAN KAMI 👍
.
✔ ZERO MODAL DAN SET UNTUNG RM15 - RM25
✔ COPYWRITING DISEDIAKAN HANYA PERLU ADA TELEGRAM
✔ RAJIN POSTING. KOMITMEN KENA ADA
✔ BOLEH FOLLOW APA YG LEADER AJAR
✔ GROUP WHATSAPP YANG MERIAH DENGAN ILMU
✔ REWARD BEST DAN CUN CUN BELAKA UNTUK DROPSHIP YANG BUAT SALES
✔PELUANG KENAIKAN AGENT & INCOME MAKIN TINGGI
. .
💸 MODAL ➡ (@dyxymelaka_dayahhmdn )
📦 STOCK ➡ (@dyxymelaka_dayahhmdn )
📮 POS BARANG ➡ (@dyxymelaka_dayahhmdn )
💰 UNTUNG ➡ AWAK
.
.
WHATSAPP SAYA CEPAT. HANYA TERBUKA KEPADA 50 ORANG YANG PERTAMA
.
.
Whatsapp 📲 0182244542

#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • PENCARIAN DROPSHIP DYXY COSMETICS
    Keuntungan RM30 - RM900 Sebulan ☺
    Produk senang jual ☺
    Produk demand tinggi ☺
    Produk sentiasa dapat repeat order ☺
    .
    Sekarang pendaftaran adalah PERCUMA! YA PERCUMA SAHAJA DENGAN KAMI 👍
    .
    ✔ ZERO MODAL DAN SET UNTUNG RM15 - RM25
    ✔ COPYWRITING DISEDIAKAN HANYA PERLU ADA TELEGRAM
    ✔ RAJIN POSTING. KOMITMEN KENA ADA
    ✔ BOLEH FOLLOW APA YG LEADER AJAR
    ✔ GROUP WHATSAPP YANG MERIAH DENGAN ILMU
    ✔ REWARD BEST DAN CUN CUN BELAKA UNTUK DROPSHIP YANG BUAT SALES
    ✔PELUANG KENAIKAN AGENT & INCOME MAKIN TINGGI
    . .
    💸 MODAL ➡ (@dyxymelaka_dayahhmdn )
    📦 STOCK ➡ (@dyxymelaka_dayahhmdn )
    📮 POS BARANG ➡ (@dyxymelaka_dayahhmdn )
    💰 UNTUNG ➡ AWAK
    .
    .
    WHATSAPP SAYA CEPAT. HANYA TERBUKA KEPADA 50 ORANG YANG PERTAMA
    .
    .
    Whatsapp 📲 0182244542

    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  6  1  6 November, 2018
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh whatsapp segera =======================
Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
    .
    .
    Pelik?? .
    .
    2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
    Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
    .
    VIC - Very Important Customer SALE
    .
    DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
    .
    .
    ----------------------------------------------
    OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
    ----------------------------------------------
    .
    .
    OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
    .
    OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
    .
    OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
    .
    OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
    .
    Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
    Boleh whatsapp segera =======================
    Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  10  0  5 November, 2018
  • .
KEBAIKAN BC CREAM by DYXY COSMETICS 👇
.
💖 Bcc boleh menutup segala cela dan parut jadi termasuk la jeragat
.
💖 Mempunyai SPF 50 so kulit boleh dilindungi dari panas terik matahari
.
💖 Boleh dijadikan sebagai sunblock jadi takpayah nak beli sunblock lagi dah
.
💖 Kesan 3D & nampak NATURAL je malah boleh sekatakan tona kulit
.
💖 Tekstur mudah meresap & langsung tak melekit
.
💖 Jimatkan masa nak bersiap sebab 3 minit je dah cun habis
.
!!! DYXY BC CREAM mampu membantu korang semua kekal CANTIK dan FLAWLESS tanpa perlu tepek banyak kali 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • .
    KEBAIKAN BC CREAM by DYXY COSMETICS 👇
    .
    💖 Bcc boleh menutup segala cela dan parut jadi termasuk la jeragat
    .
    💖 Mempunyai SPF 50 so kulit boleh dilindungi dari panas terik matahari
    .
    💖 Boleh dijadikan sebagai sunblock jadi takpayah nak beli sunblock lagi dah
    .
    💖 Kesan 3D & nampak NATURAL je malah boleh sekatakan tona kulit
    .
    💖 Tekstur mudah meresap & langsung tak melekit
    .
    💖 Jimatkan masa nak bersiap sebab 3 minit je dah cun habis
    .
    !!! DYXY BC CREAM mampu membantu korang semua kekal CANTIK dan FLAWLESS tanpa perlu tepek banyak kali 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  11  1  5 November, 2018
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
.
.
Pelik?? .
.
2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
.
 VIC - Very Important Customer SALE
.
DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
.
.
----------------------------------------------
OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
----------------------------------------------
.
.
OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
.
OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
.
OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
.
OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
.
Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
Boleh whatsapp segera =======================
Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Dah 2 tahun aku jadi Customer.. Tak pernah aku tengok offer pelik mcm ni !!
    .
    .
    Pelik?? .
    .
    2-3 kali gosok mata bila first time tgk. Siap tampar2 pipi ingatkan mimpi. .
    Rupanya mmg betul2 DYXY tengah buat offer special untuk semua customer diorg
    .
    VIC - Very Important Customer SALE
    .
    DYXY ingin menghargai semua DYXY Lovers di luar sana yang sentiasa support DYXY selama 2tahun, VIC SALE sangat terhad and limited sebab offer ni tak mungkin dapat dah lepas ni utk customers
    .
    .
    ----------------------------------------------
    OFFER LIMITED UNTUK 10K UNIT SAHAJA
    ----------------------------------------------
    .
    .
    OFFER 1 - BUY 2 Set Complete FREE 1 Set Lovely
    .
    OFFER 2 - BUY 2 Set Perfect FREE 1 BC Cream + Facemist
    .
    OFFER 3 - BUY 1 Set Complete FREE 1 Lipstick
    .
    OFFER 4 - BUY 3 Lipsticks For Only RM120 .
    .
    Tak sabar Nak Amik LIMITED OFFER VIC SALE? =======================
    Boleh whatsapp segera =======================
    Trusted agent/stokis Usahawan DYXY 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  7  0  5 November, 2018
  • FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka 
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
  • FIBER MASCARA MESRA WUDUK
    .
    ✅Melebatkan bulu mata
    ✅Memanjangkan bulu mata
    ✅Mudah tanggal
    ✅Tidak menghitamkan bawah mata
    .
    🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
    .
    🕑Jimat masa
    💸Jimat duit
    👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya

  •  6  0  5 November, 2018
  • Ada yang tengah cari LIPSTICK ke tu.. xtau nk pilih lipstick ape.. DYXY COSMETICS ada jawapan nye.. .
.
Meh dayah share sikit kelebihan LIPSTICK DYXY ni 😘
💋 Moistkan bibir walaupun matte
💋 Tidak menghitamkan bibir
💋 Bau fruitty 💋 Tahan lama sehingga 8 jam
💋 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💋 Kombinasi warna yg sesuai untuk semua jenis kulit
.
Paling penting, boleh dijadikan eyeshadow, lipstik dan blusher 😍
.
Didatangkan 3 pilihan colour😍
💄Sexy nude💄Flirty me 💄Cherry red
.
Cepat2 dapatkan sebelum habis licin dikerjakan #dyxylover 😁
.
Whatsapp je no dayah 📲 www.wasap.my/0182244542
Nak cepat click je kt BIO😁
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#convobouquet
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
  • Ada yang tengah cari LIPSTICK ke tu.. xtau nk pilih lipstick ape.. DYXY COSMETICS ada jawapan nye.. .
    .
    Meh dayah share sikit kelebihan LIPSTICK DYXY ni 😘
    💋 Moistkan bibir walaupun matte
    💋 Tidak menghitamkan bibir
    💋 Bau fruitty 💋 Tahan lama sehingga 8 jam
    💋 Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
    💋 Kombinasi warna yg sesuai untuk semua jenis kulit
    .
    Paling penting, boleh dijadikan eyeshadow, lipstik dan blusher 😍
    .
    Didatangkan 3 pilihan colour😍
    💄Sexy nude💄Flirty me 💄Cherry red
    .
    Cepat2 dapatkan sebelum habis licin dikerjakan #dyxylover 😁
    .
    Whatsapp je no dayah 📲 www.wasap.my/0182244542
    Nak cepat click je kt BIO😁
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #convobouquet
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya

  •  10  0  4 November, 2018

Top #dyxymelakabaru Posts

  • 🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU⠀
⠀
BC CREAM + DYXY SERUM= PADU⠀
KULIT JADI BERKACA KRISTAL ALA2 KOREAN HOT2 ARTIST GITU😍😍😍⠀
.⠀
.⠀
YEKE ???⠀
.⠀
.⠀
.⠀
❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP .⠀
.⠀
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2⠀
❗ SERIUS TAK TIPU⠀
.⠀
.⠀
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗⠀
.⠀
.⠀
Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana⠀
.⠀
.⠀
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung⠀
.⠀
.⠀
🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh⠀
. ⠀
Contact lynaa untuk grab dyxy korg hari ni.⠀
Pelbagai special extra gift untuk setiap pembelian⠀
.⠀ 💌0173229851 (LYNA DYXY)⠀
⠀
#dyanaroslan#dyxymelaka#dyxymalaysia#dyxyoriginal#dyxycosmetics#dyxybccream#dyxyfacemist#dyxybrush#dyxylipstik#dyxymascara#dyxywipes#muamelaka#dyxybukitkatil#dyxybukitbaru#dyxyduyung#dyxybukitrambai#dyxyklebang#dyxycod#dyxymelakabaru#dyxydonderaya#usahawandyxy#donde#dyxyhq#dyxymelakatengah#dyxymelakasentral#dyxymalim#dyxykgmorten⠀
  • 🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UTK ORANG YG XSUKA BERSIAP TAU⠀

    BC CREAM + DYXY SERUM= PADU⠀
    KULIT JADI BERKACA KRISTAL ALA2 KOREAN HOT2 ARTIST GITU😍😍😍⠀
    .⠀
    .⠀
    YEKE ???⠀
    .⠀
    .⠀
    .⠀
    ❗SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗SESUAI UTK KULIT KUSAM ❗SESUAI UTK KULIT GELAP .⠀
    .⠀
    Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bile pkai dah la cantik flawless and best teramat lahai sebab rasa macam xpkai ape2⠀
    ❗ SERIUS TAK TIPU⠀
    .⠀
    .⠀
    BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗⠀
    .⠀
    .⠀
    Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih #bccreambydyana
    .⠀
    .⠀
    Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung⠀
    .⠀
    .⠀
    🙋🏻TAK ZABARRR NAK TRY ? JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh⠀
    . ⠀
    Contact lynaa untuk grab dyxy korg hari ni.⠀
    Pelbagai special extra gift untuk setiap pembelian⠀
    .⠀ 💌0173229851 (LYNA DYXY)⠀

    #dyanaroslan #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxybrush#dyxylipstik#dyxymascara#dyxywipes#muamelaka#dyxybukitkatil#dyxybukitbaru#dyxyduyung#dyxybukitrambai#dyxyklebang#dyxycod#dyxymelakabaru#dyxydonderaya#usahawandyxy#donde#dyxyhq#dyxymelakatengah#dyxymelakasentral#dyxymalim#dyxykgmorten⠀

  •  16  0  17 September, 2019
  • .
KEBAIKAN BC CREAM by DYXY COSMETICS 👇
.
💖 Bcc boleh menutup segala cela dan parut jadi termasuk la jeragat
.
💖 Mempunyai SPF 50 so kulit boleh dilindungi dari panas terik matahari
.
💖 Boleh dijadikan sebagai sunblock jadi takpayah nak beli sunblock lagi dah
.
💖 Kesan 3D & nampak NATURAL je malah boleh sekatakan tona kulit
.
💖 Tekstur mudah meresap & langsung tak melekit
.
💖 Jimatkan masa nak bersiap sebab 3 minit je dah cun habis
.
!!! DYXY BC CREAM mampu membantu korang semua kekal CANTIK dan FLAWLESS tanpa perlu tepek banyak kali 😘
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • .
    KEBAIKAN BC CREAM by DYXY COSMETICS 👇
    .
    💖 Bcc boleh menutup segala cela dan parut jadi termasuk la jeragat
    .
    💖 Mempunyai SPF 50 so kulit boleh dilindungi dari panas terik matahari
    .
    💖 Boleh dijadikan sebagai sunblock jadi takpayah nak beli sunblock lagi dah
    .
    💖 Kesan 3D & nampak NATURAL je malah boleh sekatakan tona kulit
    .
    💖 Tekstur mudah meresap & langsung tak melekit
    .
    💖 Jimatkan masa nak bersiap sebab 3 minit je dah cun habis
    .
    !!! DYXY BC CREAM mampu membantu korang semua kekal CANTIK dan FLAWLESS tanpa perlu tepek banyak kali 😘
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  11  1  5 November, 2018
  • Berminat dengan set dyxy? Tapi belum cukup duit untuk beli set dyxy? Jangan risau dayah open slot KUTU DYXY COSMETICS..
.
OPEN KUTU SET COMPLETE

1. BC CREAM, FACEMIST, BRUSH, MASCARA, LIPSTICK
.
2. PLAYER RM50 SEBULANx5ORANG UTK 5BULAN
.
SYARAT -
✅ IC DEPAN BELAKANG
✅ ALAMAT RUMAH TERKINI
✅ NAMA IG dan FACEBOOK
✅ FIRST COME FIRST SERVE
✅ TIDAK DIBENARKAN TARIK DIRI
✅ DUIT BURN TARIK DIRI
✅ PERLU CARI PENGANTI JIKA TARIK DIRI
✅ FREEGIFT akan diberikan
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Berminat dengan set dyxy? Tapi belum cukup duit untuk beli set dyxy? Jangan risau dayah open slot KUTU DYXY COSMETICS..
    .
    OPEN KUTU SET COMPLETE

    1. BC CREAM, FACEMIST, BRUSH, MASCARA, LIPSTICK
    .
    2. PLAYER RM50 SEBULANx5ORANG UTK 5BULAN
    .
    SYARAT -
    ✅ IC DEPAN BELAKANG
    ✅ ALAMAT RUMAH TERKINI
    ✅ NAMA IG dan FACEBOOK
    ✅ FIRST COME FIRST SERVE
    ✅ TIDAK DIBENARKAN TARIK DIRI
    ✅ DUIT BURN TARIK DIRI
    ✅ PERLU CARI PENGANTI JIKA TARIK DIRI
    ✅ FREEGIFT akan diberikan
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  9  0  2 November, 2018
  • Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka!
.
Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2.  Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃
.
Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉...
.
Jom collect semua skali 6item ❤
.
Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍
.
Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah.
.
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Seriously, DYXY memang SIMPLE, SENANG & TAHAN LAMA kat muka!
    .
    Recommendly sangat2 for those nak nampak natural, flawless dan muka glowing2. Korang mesti ada satu set complete DYXY, sebab sangat2 berbaloi tak payah pakai bedak pun ❤️ Pluss ada SPF 50 so tak payah pakai sunblock dah💃💃
    .
    Love yourself. It is important to stay positive because beauty comes from the inside out❤️😉...
    .
    Jom collect semua skali 6item ❤
    .
    Yg berhajat dengan item dyxy bleh dpatkan dari Dayah trus😍
    .
    Nantikan GIFT yg terlajakkk banyak dari Dayah.
    .
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  6  0  26 October, 2018
  • 💥SALE TERLAJAK DIVA💥
.
‼ KORANG WAJIB BACA ‼
.
🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NI👇🏻👇🏻
.
🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW  GILERRR WEYH 🔥🔥🔥
.
♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers
.
📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
.
Booking serendah RM20
.
Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • 💥SALE TERLAJAK DIVA💥
    .
    ‼ KORANG WAJIB BACA ‼
    .
    🎉 SPECIAL UNTUK DYXY LOVERS KALI NI👇🏻👇🏻
    .
    🔥🔥🔥 OFFER BEST KAW KAW GILERRR WEYH 🔥🔥🔥
    .
    ♥ SALE DYXY yang Boombastic and Fantastic utk DYXY lovers
    .
    📢 LIMITED 10,000 UNIT SAHAJA
    GRAB LAJU2 SAPA CEPAT DIE DAPATTTTTTTTT 📢
    .
    Booking serendah RM20
    .
    Siapa nak bagi kalau beli SET DYXY dapat free 1 item DYXY. Share dengan BFF, adik kakak uols utk dapatkan free item ni. .
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  6  0  31 October, 2018
  • Berminat dengan set dyxy? Tapi belum cukup duit untuk beli set dyxy? Jangan risau dayah open slot KUTU DYXY COSMETICS..
.
OPEN KUTU SET COMPLETE

1. BC CREAM, FACEMIST, BRUSH, MASCARA, LIPSTICK
.
2. PLAYER RM50 SEBULANx5ORANG UTK 5BULAN
.
SYARAT -
✅ IC DEPAN BELAKANG
✅ ALAMAT RUMAH TERKINI
✅ NAMA IG dan FACEBOOK ✅ FIRST COME FIRST SERVE ✅ TIDAK DIBENARKAN TARIK DIRI ✅ DUIT BURN TARIK DIRI
✅ PERLU CARI PENGANTI JIKA TARIK DIRI
✅ FREEGIFT akan diberikan
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka
#dyxymelaka
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
#dyxymelaka
  • Berminat dengan set dyxy? Tapi belum cukup duit untuk beli set dyxy? Jangan risau dayah open slot KUTU DYXY COSMETICS..
    .
    OPEN KUTU SET COMPLETE

    1. BC CREAM, FACEMIST, BRUSH, MASCARA, LIPSTICK
    .
    2. PLAYER RM50 SEBULANx5ORANG UTK 5BULAN
    .
    SYARAT -
    ✅ IC DEPAN BELAKANG
    ✅ ALAMAT RUMAH TERKINI
    ✅ NAMA IG dan FACEBOOK ✅ FIRST COME FIRST SERVE ✅ TIDAK DIBENARKAN TARIK DIRI ✅ DUIT BURN TARIK DIRI
    ✅ PERLU CARI PENGANTI JIKA TARIK DIRI
    ✅ FREEGIFT akan diberikan
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxymelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya
    #dyxymelaka

  •  8  0  30 October, 2018
  • FIBER MASCARA MESRA WUDUK
.
✅Melebatkan bulu mata
✅Memanjangkan bulu mata
✅Mudah tanggal
✅Tidak menghitamkan bawah mata
.
🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
.
🕑Jimat masa
💸Jimat duit
👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
.
OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
.
Whatsapp dayah for order & details
📲 0182244542 or click link on bio😉
.
#dyxymasjidtanah
#teamdyatam
#dyxymelaka
#dyxy 
#dyxylover 
#dyxycosmetics 
#makeupkit
#makeuplover
#makeupsimple 
#produkmesrawuduk
#birthdaypresent 
#hadiahharijadi
#infineonmelaka
#codmelaka
#krubongmelaka 
#dyxyalorgajah
#dyxycheng
#dyxynegerisembilan 
#dyxykualasungaibaru
#dyxymelakaraya
#dyxybukitrambai
#dyxykrubong
#dyxymelakabaru
#narsmalaysia 
#macmalaysia 
#dyxymitc
#dyxybacang
#dyxymelakatengah
#dyxyaeonmelaka
#dyxykrubongjaya
  • FIBER MASCARA MESRA WUDUK
    .
    ✅Melebatkan bulu mata
    ✅Memanjangkan bulu mata
    ✅Mudah tanggal
    ✅Tidak menghitamkan bawah mata
    .
    🔅Hanya letak air sedikit pada bulu mata, biarkan dlam 3saat dah boleh tanggal degan mudah.
    .
    🕑Jimat masa
    💸Jimat duit
    👩🏻‍🔧Dan jimat tenaga😀
    .
    OPEN FOR AGENT & DROPSHIP..
    .
    Whatsapp dayah for order & details
    📲 0182244542 or click link on bio😉
    .
    #dyxymasjidtanah
    #teamdyatam
    #dyxymelaka
    #dyxy
    #dyxylover
    #dyxycosmetics
    #makeupkit
    #makeuplover
    #makeupsimple
    #produkmesrawuduk
    #birthdaypresent
    #hadiahharijadi
    #infineonmelaka
    #codmelaka
    #krubongmelaka
    #dyxyalorgajah
    #dyxycheng
    #dyxynegerisembilan
    #dyxykualasungaibaru
    #dyxymelakaraya
    #dyxybukitrambai
    #dyxykrubong
    #dyxymelakabaru
    #narsmalaysia
    #macmalaysia
    #dyxymitc
    #dyxybacang
    #dyxymelakatengah
    #dyxyaeonmelaka
    #dyxykrubongjaya

  •  6  0  5 November, 2018