#dyxymarang Instagram Photos & Videos

dyxymarang - 3.2k posts

Hashtag Popularity

0
average comments
6
average likes

Latest #dyxymarang Posts

  • MAKEUP GLOW ATAU NATURAL?

Warna kulit orang Asia kebanyakkannya
pink sawo matang dan cerah kuning langsat.

Jadi dua code #dyxybccream ni sesuai je nak pakai dekat mana-mana tone kulit

Kalau nak natural ala-ala tak makeup langsung, pilih code NATURAL
Nak nampak makeup tebal, cerah dan glowing pilih BEIGE

Tekstur ringan melekat dekat kulit konfem tak buat muka macam tepung goma tuu!

#usahawanDYXY #dyxycosmetics
#cantik3minitdenganDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxybukitpayong #dyxysetiu #dyxybesut #dyxydataranaustin #dyxykualaibai #dyxylosong #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation
  • MAKEUP GLOW ATAU NATURAL?

    Warna kulit orang Asia kebanyakkannya
    pink sawo matang dan cerah kuning langsat.

    Jadi dua code #dyxybccream ni sesuai je nak pakai dekat mana-mana tone kulit

    Kalau nak natural ala-ala tak makeup langsung, pilih code NATURAL
    Nak nampak makeup tebal, cerah dan glowing pilih BEIGE

    Tekstur ringan melekat dekat kulit konfem tak buat muka macam tepung goma tuu!

    #usahawanDYXY #dyxycosmetics
    #cantik3minitdenganDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxybukitpayong #dyxysetiu #dyxybesut #dyxydataranaustin #dyxykualaibai #dyxylosong #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation

  •  4  0  10 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
-
Set : Kosmetik
Lokasi : Kampung Peradong, Manir
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
.
🎁 Freegift
πŸ›΅ FreeCod Terengganu
πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
πŸ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
    -
    Set : Kosmetik
    Lokasi : Kampung Peradong, Manir
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
    .
    🎁 Freegift
    πŸ›΅ FreeCod Terengganu
    πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    πŸ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  9  0  10 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
-
Set : Kosmetik
Lokasi : Bukit Tunggal 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
.
🎁 Freegift
πŸ›΅ FreeCod Terengganu
πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
πŸ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
    -
    Set : Kosmetik
    Lokasi : Bukit Tunggal
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
    .
    🎁 Freegift
    πŸ›΅ FreeCod Terengganu
    πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    πŸ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  7  0  8 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
-
Set : Kosmetik Foc Black Box
Lokasi : Rusila 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
.
🎁 Freegift
πŸ›΅ FreeCod Terengganu
πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
πŸ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
    -
    Set : Kosmetik Foc Black Box
    Lokasi : Rusila
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
    .
    🎁 Freegift
    πŸ›΅ FreeCod Terengganu
    πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    πŸ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  11  0  8 August, 2020
  • KENAPA BC CREAM DYXY FAMOUS??

#dyxybccream gabungan bb cream (tahan matahari spf 50) + concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak

Kandungan
πŸ’water-based(sesuai semua jenis kulit. Boleh dicuci dgn air shj)

πŸ’Mineral (struktur halus dan menyerap kulit. Bagi kulit bernafas)

πŸ’Arbutin (ekstrak blueberry utk mencerahkan) 

πŸ’vitamin E (hilangkan parut hitam/jeragat) 

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • KENAPA BC CREAM DYXY FAMOUS??

    #dyxybccream gabungan bb cream (tahan matahari spf 50) + concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak

    Kandungan
    πŸ’water-based(sesuai semua jenis kulit. Boleh dicuci dgn air shj)

    πŸ’Mineral (struktur halus dan menyerap kulit. Bagi kulit bernafas)

    πŸ’Arbutin (ekstrak blueberry utk mencerahkan)

    πŸ’vitamin E (hilangkan parut hitam/jeragat)

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  9  0  7 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
-
Set : Skincare 
Lokasi : Durian Burong 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
.
🎁 Freegift
πŸ›΅ FreeCod Terengganu
πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
πŸ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain πŸ›οΈ
    -
    Set : Skincare
    Lokasi : Durian Burong
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu 😍
    .
    🎁 Freegift
    πŸ›΅ FreeCod Terengganu
    πŸ“­ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    πŸ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  7  0  7 August, 2020
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! πŸ₯³πŸ€ŸπŸ»

Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang 😍😍😍 

FREE COD Area :-

πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Durian Burong
πŸ›΅ Kubang Parit
πŸ›΅ Marang
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! πŸ₯³πŸ€ŸπŸ»

    Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
    Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang 😍😍😍

    FREE COD Area :-

    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Durian Burong
    πŸ›΅ Kubang Parit
    πŸ›΅ Marang
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  9  0  5 August, 2020
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! πŸ₯³πŸ€ŸπŸ»

Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang 😍😍😍 

FREE COD Area :-

πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Durian Burong
πŸ›΅ Kubang Parit
πŸ›΅ Marang
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! πŸ₯³πŸ€ŸπŸ»

    Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
    Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang 😍😍😍

    FREE COD Area :-

    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Durian Burong
    πŸ›΅ Kubang Parit
    πŸ›΅ Marang
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  7  0  5 August, 2020
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! πŸ₯³πŸ€ŸπŸ»

Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang 😍😍😍 

FREE COD Area :-

πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Durian Burong
πŸ›΅ Kubang Parit
πŸ›΅ Marang
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! πŸ₯³πŸ€ŸπŸ»

    Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
    Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang 😍😍😍

    FREE COD Area :-

    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Durian Burong
    πŸ›΅ Kubang Parit
    πŸ›΅ Marang
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  10  0  5 August, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Rusila
πŸ›΅ Padang Midin
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Rusila
    πŸ›΅ Padang Midin
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  4  0  26 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Rusila
πŸ›΅ Padang Midin
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Rusila
    πŸ›΅ Padang Midin
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  4  0  26 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Rusila
πŸ›΅ Padang Midin
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Rusila
    πŸ›΅ Padang Midin
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakbelidyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  4  0  26 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  5  0  23 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  6  0  23 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  5  0  23 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  5  0  23 July, 2020
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹ 
 
Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

FREE COD Area
πŸ›΅ Batu Rakit
πŸ›΅ Wakaf Tengah
πŸ›΅ Gong Badak
πŸ›΅ Dataran Austin
πŸ›΅ Manir
πŸ›΅ Bandar Terengganu
πŸ›΅ Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • EXCLUSIVE SALE RAYA HAJI πŸ•‹

    Hari raya dah dekat, korang dah ada set make up belum? Special utk semua #dyxylovers bagi memeriahkan hari raya semua kali ini🀩

    FREE COD Area
    πŸ›΅ Batu Rakit
    πŸ›΅ Wakaf Tengah
    πŸ›΅ Gong Badak
    πŸ›΅ Dataran Austin
    πŸ›΅ Manir
    πŸ›΅ Bandar Terengganu
    πŸ›΅ Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak 😘
    πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  5  0  23 July, 2020

Top #dyxymarang Posts

  • WARNING DYXY LOVERS ❗️
β €
ADA BERITA TERGEMPAR DYXY NAK ANNOUNCE...
β €
DYXY LETOP RAYA PROMO IS FINALLY HERE & STARTS TODAY! πŸ’₯πŸ”₯πŸŽ‰
β €
But pls keep in mind that, promo ni hanya 15 hari sahaja. So siapa yg tak sempat grab or nak try DYXY now is the perfect time sebab DYXY buat promo harga murah tak masuk akal! Not just that, setiap pembelian krg akan dapat free gifts jugak tau!⠀❀️❀️❀️
.
To order please click whatsapp link in below :
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60179511523/NakBeliDYXY
.
.
#letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme
  • WARNING DYXY LOVERS ❗️
    β €
    ADA BERITA TERGEMPAR DYXY NAK ANNOUNCE...
    β €
    DYXY LETOP RAYA PROMO IS FINALLY HERE & STARTS TODAY! πŸ’₯πŸ”₯πŸŽ‰
    β €
    But pls keep in mind that, promo ni hanya 15 hari sahaja. So siapa yg tak sempat grab or nak try DYXY now is the perfect time sebab DYXY buat promo harga murah tak masuk akal! Not just that, setiap pembelian krg akan dapat free gifts jugak tau!⠀❀️❀️❀️
    .
    To order please click whatsapp link in below :
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60179511523/NakBeliDYXY
    .
    .
    #letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme

  •  4  0  2 June, 2020
  • WARNING DYXY LOVERS ❗️
β €
ADA BERITA TERGEMPAR DYXY NAK ANNOUNCE...
β €
DYXY LETOP RAYA PROMO IS FINALLY HERE & STARTS TODAY! πŸ’₯πŸ”₯πŸŽ‰
β €
But pls keep in mind that, promo ni hanya 15 hari sahaja. So siapa yg tak sempat grab or nak try DYXY now is the perfect time sebab DYXY buat promo harga murah tak masuk akal! Not just that, setiap pembelian krg akan dapat free gifts jugak tau!⠀❀️❀️❀️
.
To order please click whatsapp link in below :
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60179511523/NakBeliDYXY
.
.
#letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme
  • WARNING DYXY LOVERS ❗️
    β €
    ADA BERITA TERGEMPAR DYXY NAK ANNOUNCE...
    β €
    DYXY LETOP RAYA PROMO IS FINALLY HERE & STARTS TODAY! πŸ’₯πŸ”₯πŸŽ‰
    β €
    But pls keep in mind that, promo ni hanya 15 hari sahaja. So siapa yg tak sempat grab or nak try DYXY now is the perfect time sebab DYXY buat promo harga murah tak masuk akal! Not just that, setiap pembelian krg akan dapat free gifts jugak tau!⠀❀️❀️❀️
    .
    To order please click whatsapp link in below :
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» www.wasap.my/60179511523/NakBeliDYXY
    .
    .
    #letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme

  •  4  0  2 June, 2020
  • 🌟 OFFICIAL LAUNCHING EXCLUSIVE LIMITED EDITION LIPCREME DYXY !!
-
.
✨ 1 box ni 3 pcs lipcremee Freeee sebotol facemist tau
.
πŸ’— PINK BLUSH
🧑 PEACH BABE
🀎 HONEY BEE

____
Jangan lepaskan peluang!! Sebab memang dyxy keluarkan khas untuk edisi raya sahaja!
. .
#letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme
  • 🌟 OFFICIAL LAUNCHING EXCLUSIVE LIMITED EDITION LIPCREME DYXY !!
    -
    .
    ✨ 1 box ni 3 pcs lipcremee Freeee sebotol facemist tau
    .
    πŸ’— PINK BLUSH
    🧑 PEACH BABE
    🀎 HONEY BEE

    ____
    Jangan lepaskan peluang!! Sebab memang dyxy keluarkan khas untuk edisi raya sahaja!
    . .
    #letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme

  •  5  1  16 May, 2020
  • 🌟 OFFICIAL LAUNCHING EXCLUSIVE LIMITED EDITION LIPCREME DYXY !!
-
.
✨ 1 box ni 3 pcs lipcremee Freeee sebotol facemist tau
.
πŸ’— PINK BLUSH
🧑 PEACH BABE
🀎 HONEY BEE

____
Jangan lepaskan peluang!! Sebab memang dyxy keluarkan khas untuk edisi raya sahaja!
. .
#letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme
  • 🌟 OFFICIAL LAUNCHING EXCLUSIVE LIMITED EDITION LIPCREME DYXY !!
    -
    .
    ✨ 1 box ni 3 pcs lipcremee Freeee sebotol facemist tau
    .
    πŸ’— PINK BLUSH
    🧑 PEACH BABE
    🀎 HONEY BEE

    ____
    Jangan lepaskan peluang!! Sebab memang dyxy keluarkan khas untuk edisi raya sahaja!
    . .
    #letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxybukitpayong #dyxymarang #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxywakaftengah #dyxychendering #dyxykualaibai #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxyheist #dyxylipcreme

  •  6  0  16 May, 2020
  • Choose your own bccream code colour according to your skin! πŸ€—β€οΈ
.
TAKTAU macammana nak pilih? Ok boleh follow guideline bawah ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
_
.
BCCREAM ada 2 kod ya ; BEIGE DAN NATURAL SAHAJA🌟

Beige - untuk kulit cerah cina &  cerah melayu & takde masalah parut jerawat sgt. Yang mahukan cerah sedikit & pndai bermakeup pun sesuai beige juga.
.

Natural - untuk kulit sederhana cerah, ada banyak parut jerawat/jeragat, tak biasa makeup, nak nampak mcm kulit sendiri.
.
pakai natural utk tutup parut jerawat, beige utk cover area yang takde masalah πŸ˜‰
.
.
πŸ‘‡
www.wasap.my/60178870262/NakOrderDYXY

#letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara
#dyxydamansaradamai 
#dyxykotadamansara
  • Choose your own bccream code colour according to your skin! πŸ€—β€οΈ
    .
    TAKTAU macammana nak pilih? Ok boleh follow guideline bawah ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    _
    .
    BCCREAM ada 2 kod ya ; BEIGE DAN NATURAL SAHAJA🌟

    Beige - untuk kulit cerah cina & cerah melayu & takde masalah parut jerawat sgt. Yang mahukan cerah sedikit & pndai bermakeup pun sesuai beige juga.
    .

    Natural - untuk kulit sederhana cerah, ada banyak parut jerawat/jeragat, tak biasa makeup, nak nampak mcm kulit sendiri.
    .
    pakai natural utk tutup parut jerawat, beige utk cover area yang takde masalah πŸ˜‰
    .
    .
    πŸ‘‡
    www.wasap.my/60178870262/NakOrderDYXY

    #letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara
    #dyxydamansaradamai
    #dyxykotadamansara

  •  3  0  19 June, 2020
  • DYYX facemist ni 100% natural ingredients. Bila spray bau green tea best sangat tp bukan sebab ada pewangi tau sbb green tea extract tu πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°Facemist ni ada banyak kegunaan such as:β €
β €
1. Face primerβ €
2. Setting spray (makeup tahan lama)β €
3. Glowing effectβ €
4. Freshkan mukaβ €
5. Kecutkan jerawatβ €
β €
β €Get yours now! πŸ˜˜β €
WhatsApp Achik 0194663863
WhatsApp Achik 0194663863
WhatsApp Achik 0194663863 β €

#DYXYCosmeticsβ €
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXYβ €
#Cantik3MinitDenganDYXY
#dyxyshahalam
#stokisdyxyshahalam
#dyxysubangjaya
#dyxysubang
#stokisdyxysubang
#codpuncakalam
#codshahalam
#coddyxyshahalam
#codsubang
#codsaujanautama
#dyxysandakan
#codsandakan
#dyxykualaterengganu
#codkualaterengganu
#kualanerus
#codkualanerus
#codunisza
#codumt
#codmarang
#codbukitpayong
#codbukitpayung
#dyxymarang
#stokisdyxykualaterengganu
#pengadangbaru
#codmanir
#codchendering
#codkualaibai
  • DYYX facemist ni 100% natural ingredients. Bila spray bau green tea best sangat tp bukan sebab ada pewangi tau sbb green tea extract tu πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°Facemist ni ada banyak kegunaan such as:β €
    β €
    1. Face primerβ €
    2. Setting spray (makeup tahan lama)β €
    3. Glowing effectβ €
    4. Freshkan mukaβ €
    5. Kecutkan jerawatβ €
    β €
    β €Get yours now! πŸ˜˜β €
    WhatsApp Achik 0194663863
    WhatsApp Achik 0194663863
    WhatsApp Achik 0194663863 β €

    #DYXYCosmeticsβ €
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXYβ €
    #Cantik3MinitDenganDYXY
    #dyxyshahalam
    #stokisdyxyshahalam
    #dyxysubangjaya
    #dyxysubang
    #stokisdyxysubang
    #codpuncakalam
    #codshahalam
    #coddyxyshahalam
    #codsubang
    #codsaujanautama
    #dyxysandakan
    #codsandakan
    #dyxykualaterengganu
    #codkualaterengganu
    #kualanerus
    #codkualanerus
    #codunisza
    #codumt
    #codmarang
    #codbukitpayong
    #codbukitpayung
    #dyxymarang
    #stokisdyxykualaterengganu
    #pengadangbaru
    #codmanir
    #codchendering
    #codkualaibai

  •  4  0  21 June, 2020
  • DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
β €
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! πŸ˜±πŸ™ŒπŸΌ
β €
⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 β €
β €
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
β €
Korang excited tak?!! Comment dkt bawah sekarang!! Promo ni akan berlangsung selama 3 hari je tau! (6-8 july) Set your calendar now and be the first to order! πŸ’ƒπŸ»πŸ™ŒπŸΌ
β €
β €

To pre-order please click whatsapp link in below :
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

https://wasap.my/60179511523 /preordersale77

#DYXYBIGGESTSALE #DYXYCosmetics #DYXYSkincareβ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    β €
    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! πŸ˜±πŸ™ŒπŸΌ
    β €
    ⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 β €
    β €
    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
    β €
    Korang excited tak?!! Comment dkt bawah sekarang!! Promo ni akan berlangsung selama 3 hari je tau! (6-8 july) Set your calendar now and be the first to order! πŸ’ƒπŸ»πŸ™ŒπŸΌ
    β €
    β €

    To pre-order please click whatsapp link in below :
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

    https://wasap.my/60179511523 /preordersale77

    #DYXYBIGGESTSALE #DYXYCosmetics #DYXYSkincareβ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  3  0  3 July, 2020
  • OPEN FOR PREORDER πŸ™Œ
Lipsmatte DYXY for RAYA Edition! πŸ”₯
.
OMG!! Cantik gilerr warne dia, soft and sweet jee πŸ₯°

Cepat pilih kaler mana yang korang nakk!! πŸ”»
www.wasap.my/60179511523/NakBeliDYXY 
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor #letoprayadyxy2020
  • OPEN FOR PREORDER πŸ™Œ
    Lipsmatte DYXY for RAYA Edition! πŸ”₯
    .
    OMG!! Cantik gilerr warne dia, soft and sweet jee πŸ₯°

    Cepat pilih kaler mana yang korang nakk!! πŸ”»
    www.wasap.my/60179511523/NakBeliDYXY
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor #letoprayadyxy2020

  •  6  0  26 April, 2020