#dyxylabuan Instagram Photos & Videos

dyxylabuan - 5k posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
3.7
average likes

Latest #dyxylabuan Posts

  • hello DYXY  Lovers🥰🥰🥰

The most beautiful makeup of a woman is passion. Find cosmetic that easy to apply.

Kalau kita tak minat makeup, mesti makeup bercapuk lah tak ratalah kan? 😪 

So dengan minat semua lancar. Yang paling cari makeup yang senang nak apply. Macam DYXY , rushing macam pun step senang je terus siap🥰
  • hello DYXY Lovers🥰🥰🥰

    The most beautiful makeup of a woman is passion. Find cosmetic that easy to apply.

    Kalau kita tak minat makeup, mesti makeup bercapuk lah tak ratalah kan? 😪

    So dengan minat semua lancar. Yang paling cari makeup yang senang nak apply. Macam DYXY , rushing macam pun step senang je terus siap🥰

  •  5  1  27 July, 2020
  • Hello DYXY  Lovers🥰🥰🥰

The most beautiful makeup of a woman is passion. Find cosmetic that easy to apply.

Kalau kita tak minat makeup, mesti makeup bercapuk lah tak ratalah kan? 😪 

So dengan minat semua lancar. Yang paling cari makeup yang senang nak apply. Macam DYXY , rushing macam pun step senang je terus siap🥰
  • Hello DYXY Lovers🥰🥰🥰

    The most beautiful makeup of a woman is passion. Find cosmetic that easy to apply.

    Kalau kita tak minat makeup, mesti makeup bercapuk lah tak ratalah kan? 😪

    So dengan minat semua lancar. Yang paling cari makeup yang senang nak apply. Macam DYXY , rushing macam pun step senang je terus siap🥰

  •  3  1  27 July, 2020
  • Give your skin extra love and hydration with DYXY BC Cream 🤩⠀

THE TRUTH ABOUT BC CREAM💯
⠀
DYXY BC Cream ada 6 benefits: 
✨SPF 50 yang melindungi kulit dari matahari⠀⠀
✨Melembapkan kulit⠀⠀
✨Membuatkan makeup lagi smooth⠀⠀
✨Meratakan tone kulit anda⠀⠀
✨Menutupi segala cela
✨Merawat Jerawat

Haaa 6 in 1 😱 letop tak letop !!! Jom grab sekarang🥰
  • Give your skin extra love and hydration with DYXY BC Cream 🤩⠀

    THE TRUTH ABOUT BC CREAM💯

    DYXY BC Cream ada 6 benefits:
    ✨SPF 50 yang melindungi kulit dari matahari⠀⠀
    ✨Melembapkan kulit⠀⠀
    ✨Membuatkan makeup lagi smooth⠀⠀
    ✨Meratakan tone kulit anda⠀⠀
    ✨Menutupi segala cela
    ✨Merawat Jerawat

    Haaa 6 in 1 😱 letop tak letop !!! Jom grab sekarang🥰

  •  3  1  27 July, 2020
  • Quotes for Businessman and Business woman ✨

You will either step forward into growth or you will step back into safety. 

Yanie nak bagitahu, kalau nak capai sesuatu kita kene mulakan kedepan dan lakukan. cabaran dan halangan pasti ada but must step forward .

Kalau tak nak hadapi segala halangan patah balik kebelakang duduk dalam kedudukan yang sama, tak berkembang.

Nak berjaya mesti take a risk 👌🏻
  • Quotes for Businessman and Business woman ✨

    You will either step forward into growth or you will step back into safety.

    Yanie nak bagitahu, kalau nak capai sesuatu kita kene mulakan kedepan dan lakukan. cabaran dan halangan pasti ada but must step forward .

    Kalau tak nak hadapi segala halangan patah balik kebelakang duduk dalam kedudukan yang sama, tak berkembang.

    Nak berjaya mesti take a risk 👌🏻

  •  2  1  27 July, 2020
  • Hai DYXY Lovers 🥰, Sapa dah try Facemist Green Tea Extract ? 

Mesti  bau green tea bila pakai kan ,wangi je❤️ 

✨Spray selepas cuci muka sebagai Toner
 ✨Spray sebelum makeup untuk Makeup Base
✨Spray selepas makeup untuk wajah glowing makeup tahan lama.

Nak order tekan link di bio or Dm ☺
  • Hai DYXY Lovers 🥰, Sapa dah try Facemist Green Tea Extract ?

    Mesti bau green tea bila pakai kan ,wangi je❤️

    ✨Spray selepas cuci muka sebagai Toner
    ✨Spray sebelum makeup untuk Makeup Base
    ✨Spray selepas makeup untuk wajah glowing makeup tahan lama.

    Nak order tekan link di bio or Dm ☺

  •  3  1  27 July, 2020
  • There's no such thing as having too many Lipstick💄

Selamat tengah hari DYXY Lovers🥰🥰 Korang kene jujur mesti korang banyak lipstick dari makeup lain kan?🧐

Cuba komen kat bawah korang ada berapa Lipstick💄
  • There's no such thing as having too many Lipstick💄

    Selamat tengah hari DYXY Lovers🥰🥰 Korang kene jujur mesti korang banyak lipstick dari makeup lain kan?🧐

    Cuba komen kat bawah korang ada berapa Lipstick💄

  •  2  1  27 July, 2020
  • AMINO ACID BUBBLE CLEANSER 

🔅Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
🔅 Formulasi Lembut Mousse Cleanser
🔅 Pembersih Makeup
🔅 Membersih Kulit Secara Mendalam
🔅 Anti Sensetif / Anti Radang
🔅 Membaik pulih Kulit dengan membina tisu baru
🔅 Melembutkan Kulit Wajah

Fall in love tak?? 😍 Jom lah grab sebelum terlambat , link di bio☺
  • AMINO ACID BUBBLE CLEANSER

    🔅Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit
    🔅 Formulasi Lembut Mousse Cleanser
    🔅 Pembersih Makeup
    🔅 Membersih Kulit Secara Mendalam
    🔅 Anti Sensetif / Anti Radang
    🔅 Membaik pulih Kulit dengan membina tisu baru
    🔅 Melembutkan Kulit Wajah

    Fall in love tak?? 😍 Jom lah grab sebelum terlambat , link di bio☺

  •  2  1  27 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
011-35677048
011-35677048
011-35677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    011-35677048
    011-35677048
    011-35677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  27 July, 2020
  • Promo Raya Haji Exclusive 🥰

Apalagi tunggu lagi kom grab😆😆

Link di bio untuk order
  • Promo Raya Haji Exclusive 🥰

    Apalagi tunggu lagi kom grab😆😆

    Link di bio untuk order

  •  1  1  27 July, 2020
  • Segement "Saya Tanya Awak Jawab" 😁

Namakan product DYXY yang you all in love 😍

Yanie tak sabar nak tahu product apa korang suka☺
  • Segement "Saya Tanya Awak Jawab" 😁

    Namakan product DYXY yang you all in love 😍

    Yanie tak sabar nak tahu product apa korang suka☺

  •  1  1  27 July, 2020
  • Adira nak bagi Free Produk DYXY bernilai RM1000 untuk orang Sabah!!😍🌸
.
Selalu nampak Adira pakai dyxy kan? Ini kali mau bagi free saja dekat fans sabah!!
Adira sendiri & TEAM DYXY akan berada di Klagen Hotel, Kota Kinabalu untuk program Misi Merampas Impian 2.0 🥰..haritu sudah buat di KL versi 1.0..skrg nak buat di negeri kelahiran sendiri hehe. Ada yang mau jadi #teamadira dyxy di Sabah takk? 
.
Tempat : Klagen Hotel,Kota Kinabalu
Tarikh : 8/8/2020
Waktu : 2pm-6pm
Apa yang ada?? 👇🏻
.
✅Cabutan Tiket Bertuah produk DYXY berjumlah RM1000 untuk pengunjung yang hadir!
✅Booth dyxy percuma 
✅Try semuaaa Produk dyxy secara percuma
✅Demo makeover menggunakan produk dyxy cosmetics 
✅Sesi Beramah mesra bersama Adira,Ceo & Founder
✅Kisah jatuh bangun inspirasi Adira sendiri
.
Tapi adira buka terhad kepada 50 orang sahaja..wasap skrg 01135677048 atau dm @dyxyby_yanie laju2 untuk book seat kamu org..tak sabar nak jumpa team sabah!! 😍
.
📲01135677048
📲01135677048
📱01135677048
  • Adira nak bagi Free Produk DYXY bernilai RM1000 untuk orang Sabah!!😍🌸
    .
    Selalu nampak Adira pakai dyxy kan? Ini kali mau bagi free saja dekat fans sabah!!
    Adira sendiri & TEAM DYXY akan berada di Klagen Hotel, Kota Kinabalu untuk program Misi Merampas Impian 2.0 🥰..haritu sudah buat di KL versi 1.0..skrg nak buat di negeri kelahiran sendiri hehe. Ada yang mau jadi #teamadira dyxy di Sabah takk?
    .
    Tempat : Klagen Hotel,Kota Kinabalu
    Tarikh : 8/8/2020
    Waktu : 2pm-6pm
    Apa yang ada?? 👇🏻
    .
    ✅Cabutan Tiket Bertuah produk DYXY berjumlah RM1000 untuk pengunjung yang hadir!
    ✅Booth dyxy percuma
    ✅Try semuaaa Produk dyxy secara percuma
    ✅Demo makeover menggunakan produk dyxy cosmetics
    ✅Sesi Beramah mesra bersama Adira,Ceo & Founder
    ✅Kisah jatuh bangun inspirasi Adira sendiri
    .
    Tapi adira buka terhad kepada 50 orang sahaja..wasap skrg 01135677048 atau dm @dyxyby_yanie laju2 untuk book seat kamu org..tak sabar nak jumpa team sabah!! 😍
    .
    📲01135677048
    📲01135677048
    📱01135677048

  •  3  1  26 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  26 July, 2020
  • DYXY Mascara Hack! ✨
.
DYXY mascara brush  paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼
⠀
Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
.
⠀
DM/ klik link di bio 😘
  • DYXY Mascara Hack! ✨
    .
    DYXY mascara brush paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼

    Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
    .

    DM/ klik link di bio 😘

  •  3  1  26 July, 2020
  • You all mesti tau, @noradanish  memang DYXY lovers yang setia dari dulu lagi 🥰🙌🏼 Dah hampir berapa tahun nora guna DYXY. Kalau jumpa face to face memang flawless & lawa berabis!😍

Produk DYXY cosmetics semua best & senang  pakai. Walaupun local brand Malaysia tapi quality setaraf international brand ju. Harga Agak mahal tapi berbaloi sebab ramai orang loveee produk DYXY! 😘🤩✨

Siapa lagi DYXY lovers yang setia macam @noradanish?

⠀
DM atau Klik link di bio🥰
  • You all mesti tau, @noradanish memang DYXY lovers yang setia dari dulu lagi 🥰🙌🏼 Dah hampir berapa tahun nora guna DYXY. Kalau jumpa face to face memang flawless & lawa berabis!😍

    Produk DYXY cosmetics semua best & senang pakai. Walaupun local brand Malaysia tapi quality setaraf international brand ju. Harga Agak mahal tapi berbaloi sebab ramai orang loveee produk DYXY! 😘🤩✨

    Siapa lagi DYXY lovers yang setia macam @noradanish?


    DM atau Klik link di bio🥰

  •  1  1  25 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang Yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang Yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  25 July, 2020
  • DYXY Mascara Hack! ✨
.
DYXY mascara brush  paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼
⠀
Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
.
⠀
DM/ klik link di bio 😘
  • DYXY Mascara Hack! ✨
    .
    DYXY mascara brush paling unik sebab brush nya boleh bengkok. So senang kan apply di bulu mata and tak comot jua😁🙌🏼

    Paling unik, pakai sekali saja sudah terus panjang lentik baru lah mata nampak fresh & BOMBB!!!✨
    .

    DM/ klik link di bio 😘

  •  2  1  25 July, 2020
  • Tau kah apakah kebaikan serum DYXY?
.
Kenapa serum lebih bagus dan mungkin lebih mahal dari produk kecantikan yang lain seperti moisturizer/hydrate, toner dan sebagainya? 
.
Ia adalah kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa. Molekul serum adalah lebih halus. Serum juga kebiasannya mempunyai tekstur yang lebih cair berbanding pelembab. Oleh kerana kandungan nutrien yang lebih tinggi, kadang kala ada pengguna yang akan mengalami kesan seperti timbul jerawat halus. Tetapi jgn bimbang, ini hanya kesan jangka pendek. 
.
Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan cleanser dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka kemudian sapukan pelembab selepas menggunakan serum. 
.
Psst: DYXY punya serum memang terbaik! Pakai 1 malam pun esok pagi bangun sudah boleh rasa skin lembut semacam!
.
nak order tekan link di bio or DM
  • Tau kah apakah kebaikan serum DYXY?
    .
    Kenapa serum lebih bagus dan mungkin lebih mahal dari produk kecantikan yang lain seperti moisturizer/hydrate, toner dan sebagainya?
    .
    Ia adalah kerana kandungan serum adalah lebih pekat dan nutrien yang terkandung mampu menembusi lapisan kulit paling dalam berbanding pelembab biasa. Molekul serum adalah lebih halus. Serum juga kebiasannya mempunyai tekstur yang lebih cair berbanding pelembab. Oleh kerana kandungan nutrien yang lebih tinggi, kadang kala ada pengguna yang akan mengalami kesan seperti timbul jerawat halus. Tetapi jgn bimbang, ini hanya kesan jangka pendek.
    .
    Penggunaan serum perlulah secara berterusan setiap hari pada siang dan malam. Serum digunakan selepas muka dicuci dengan cleanser dan toner. Sapukan sedikit serum di muka dan leher dan jika anda suka kemudian sapukan pelembab selepas menggunakan serum.
    .
    Psst: DYXY punya serum memang terbaik! Pakai 1 malam pun esok pagi bangun sudah boleh rasa skin lembut semacam!
    .
    nak order tekan link di bio or DM

  •  2  1  25 July, 2020
  • Hai DYXY Lovers🥰🥰
Tanpa Facemist makeup tak complete😕 sbb nak muka glowing dan yang paling penting makeup tahan lebih lama 😱❤️ 

So jangan lupa Pakai Facemist sebelum keluar😉
  • Hai DYXY Lovers🥰🥰
    Tanpa Facemist makeup tak complete😕 sbb nak muka glowing dan yang paling penting makeup tahan lebih lama 😱❤️

    So jangan lupa Pakai Facemist sebelum keluar😉

  •  1  1  25 July, 2020
  • Hai you all, DYXY Skincare dapat banyak positive feedback ✨
so korang mesti nak tahu apa yang terjadi kat muka you all kalau pakai DYXY Skincare kan 😉

So tunggu apalagi jom grab , klik link di bio
  • Hai you all, DYXY Skincare dapat banyak positive feedback ✨
    so korang mesti nak tahu apa yang terjadi kat muka you all kalau pakai DYXY Skincare kan 😉

    So tunggu apalagi jom grab , klik link di bio

  •  2  1  24 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  24 July, 2020
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
SALE RAYA HAJI 🙀🕌
.
RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
.
OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
.
RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
.
Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
.
Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
.
So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
.
Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
01135677048
01135677048
01135677048
.
LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL
  • SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    SALE RAYA HAJI 🙀🕌
    .
    RAYA HAJI NI KITA BALAS DENDAM BALIK SEBAB RAYA PKP JOM? DISKAUN SEHINGGA RM44 KAW KAW DYXY BAGI NI! Melaram lebih sikitt kali ni SEBAB BOLEH RAYA DENGAN FAMILYYY 😍
    .
    OMG SALES KALINI BERBEZA BETUL LAH! RAYA PKP HARITU RAYA KAT RUMAH KAN?! Dah jangan sedih kalini grab je set dyxyyyy confirm pagi makeup korggg berbeza dari tahun tahun sebelum..tahun ni makcik pakcik puji jeee sebab makeup kemainnn nampak simple tapi naik seri!
    .
    RUTIN MAKEUP HARIAN MENGGUNAKAN DYXY👄💋
    .
    Setiap wanita mesti ingin tampil cantik walaupun secara ringkas
    .
    Tapi kekangan masa dan tak pandai makeup tu yg menjadi penghalang. Raya ni mesti bila asyik kena tegur muka pucat je dengan sedara mara nanti 😭
    .
    So,sekarang yanie nak bantu korang yg ada masalah tak pandai makeup tapi taknak muka nampak pucat dan kusam. Orang kata flawless, glowing dan berseri2 sepanjang hari raya haji ni!!
    .
    Click link di bio Untuk tebus harga OFFER RAYA HAJI sekarang atau whatsapp utk fast response 👇🏻
    01135677048
    01135677048
    01135677048
    .
    LIMITED FREE GIFT POUCH BAG DYXY UTK 20 YANG TERAWAL

  •  2  1  24 July, 2020
  • Hai you all😉, Promo DYXY Cosmetic yang korang nanti nantikan tu telah tiba😍😍😍😍

Tunggu apalagi jom ush usha DYXY buat promo apa😊

Klik di bio untuk order👍
  • Hai you all😉, Promo DYXY Cosmetic yang korang nanti nantikan tu telah tiba😍😍😍😍

    Tunggu apalagi jom ush usha DYXY buat promo apa😊

    Klik di bio untuk order👍

  •  3  1  24 July, 2020
  • Hyee ualls . Selamat tengah hari . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak . 

Bismillahirahmannirahim . 

Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Dan

Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 . 

Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃
  • Hyee ualls . Selamat tengah hari . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak .

    Bismillahirahmannirahim .

    Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

    Dan

    Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

    Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
    Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 .

    Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃

  •  5  1  24 July, 2020
  • *BUBBLE CLEANSER* 

👉🏻Sesuai untuk semua jenis kulit 
👉🏻Formulasi lembut mousse cleanser
👉🏻Pembersih makeup 
👉🏻Membersih kulit secara mendalam 
👉🏻Anti sensitif/Anti Radang 
👉🏻Membaik pulih kulit membina tisu baru 
👉🏻Melembutkan kulit wajah

*NOURISHING ESSENCE SERUM* 

❤Pati serum botanikal yang dapat mencerahkan kulit 
❤Melembapkan kulit pada tahap yang optimum
❤Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka 
❤Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka

*ESSENCE TONER* 

💋Menyegarkan & membantu melembutkan sel-sel kulit 
💋Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum
💋Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit 
💋Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical
💋Sangat efektif untuk menhidrasikan kulit sekaligus melembapkan kulit seperti kulit bayi
  • *BUBBLE CLEANSER*

    👉🏻Sesuai untuk semua jenis kulit
    👉🏻Formulasi lembut mousse cleanser
    👉🏻Pembersih makeup
    👉🏻Membersih kulit secara mendalam
    👉🏻Anti sensitif/Anti Radang
    👉🏻Membaik pulih kulit membina tisu baru
    👉🏻Melembutkan kulit wajah

    *NOURISHING ESSENCE SERUM*

    ❤Pati serum botanikal yang dapat mencerahkan kulit
    ❤Melembapkan kulit pada tahap yang optimum
    ❤Mengurangkan garisan halus dan kedutan di muka
    ❤Memberi kelembapan sekaligus melembutkan kulit muka

    *ESSENCE TONER*

    💋Menyegarkan & membantu melembutkan sel-sel kulit
    💋Mengekalkan kelembapan pada tahap optimum
    💋Kombinasi formula baharu yang dapat mencerahkan kulit
    💋Tekstur bahan yang sarat dengan pati botanical
    💋Sangat efektif untuk menhidrasikan kulit sekaligus melembapkan kulit seperti kulit bayi

  •  2  1  24 July, 2020
  • Makeup is a part of My life🥰

Yanie tahu ada diantara you all mesti tak confident bila keluar tak pakai makeup kan?🧐

Ada setengah orang dia nak rasa dia pakai makeup , ada setengah atleast pakai lipstick kalau nak keluar. Masing masing ada cara sendiri😇

Cuba komen you all kalau keluar makeup tak ? Guna produk apa and apa je?
  • Makeup is a part of My life🥰

    Yanie tahu ada diantara you all mesti tak confident bila keluar tak pakai makeup kan?🧐

    Ada setengah orang dia nak rasa dia pakai makeup , ada setengah atleast pakai lipstick kalau nak keluar. Masing masing ada cara sendiri😇

    Cuba komen you all kalau keluar makeup tak ? Guna produk apa and apa je?

  •  3  1  24 July, 2020
  • Hyee ualls . Selamat malam . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak . 

Bismillahirahmannirahim . 

Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Dan

Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 . 

Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃
  • Hyee ualls . Selamat malam . Sorry yanie lambat announce PEMENANG yang bertuah SHARE dan KOMEN terbanyak .

    Bismillahirahmannirahim .

    Tahniah kepada Adamm Rizqi pemenang share yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

    Dan

    Tahniah kepada Amerul Niyna pemenang komen yang terbanyak untuk live yanie pada 22/7/2020 🎉🎉🎉🎉

    Nanti DM yaniee yaa collect reward korang 🎁
    Yang tak menang tu jangan mengalah . Yanie ada buat contest lagi . Free MASCARA RM65 .

    Teruskan komen NAK kat post yanie yang satu lagi yaa . GOOD LUCK UALLS 🎁💃

  •  6  1  24 July, 2020
  • Alhamdulillah Settle coaching #teamyanie . Ada sesiapa yang nak tambah duit lebih . Boleh DM yanie . 

Open slot Agen untuk semua orang yang nak tambah pendapatan lebih tu . Modal hanya RM600 sahaja promo sekarang . 

DM now . Klik link di bio @dyxyby_yanie
  • Alhamdulillah Settle coaching #teamyanie . Ada sesiapa yang nak tambah duit lebih . Boleh DM yanie .

    Open slot Agen untuk semua orang yang nak tambah pendapatan lebih tu . Modal hanya RM600 sahaja promo sekarang .

    DM now . Klik link di bio @dyxyby_yanie

  •  3  1  23 July, 2020
  • Yanie belanja feedback customer yg repeat oder . kalau tak elok mesti orang tak nak repeat DYXY 😊 tengok ni customer dah repeat💯semua dah fall in love dh dgn DYXY 💋

Nahh sejak pakai DYXY ni ramai kawan2 puji ❤️ puji ape? puji kulit cantik la.. klau x nampak berminyak dan kusam je 😟 Tapi sekarang x lagi dh, wahhh best nya dengar pujian mcm tu kan.

korang nak cuba boleh klik no kat bio, bole risik info pasal DYXY😊 tak bertanya sesat jalan , tal berDYXY lambat bersiap 😁
  • Yanie belanja feedback customer yg repeat oder . kalau tak elok mesti orang tak nak repeat DYXY 😊 tengok ni customer dah repeat💯semua dah fall in love dh dgn DYXY 💋

    Nahh sejak pakai DYXY ni ramai kawan2 puji ❤️ puji ape? puji kulit cantik la.. klau x nampak berminyak dan kusam je 😟 Tapi sekarang x lagi dh, wahhh best nya dengar pujian mcm tu kan.

    korang nak cuba boleh klik no kat bio, bole risik info pasal DYXY😊 tak bertanya sesat jalan , tal berDYXY lambat bersiap 😁

  •  3  1  23 July, 2020

Top #dyxylabuan Posts

  • proud to be mak mak ! 
proud to be women😍 
kaum mak mak atau 
yg bakal jadi mak kat lua sana adalah #strongwomen  #supersupermak segala superlah!!! #KEBAL 
setuju x ??!!! 🥰🥰
  • proud to be mak mak !
    proud to be women😍
    kaum mak mak atau
    yg bakal jadi mak kat lua sana adalah #strongwomen #supersupermak segala superlah!!! #KEBAL
    setuju x ??!!! 🥰🥰

  •  19  2  3 June, 2020
  • Eh tak berkelip mata orang tengok awak 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Orang cakap nak cantik perlu berkorban. Eh dengan DYXY tak perlu berkorban sangatlah. Calit calit dah siap. Kurang 3 minit dah nampak cantik 😍

DYXY jadi pilihan hati ramai orang kerana beberapa sebab:
🔥 Sebab nak make-up yang organik & natural
🔥 Sebab nak make-up tak bercapuk yang 5 minit dah boleh ready
🔥 Sebab nak make-up yang boleh tahan 4-5 bulan
🔥 Sebab nak tutup segala cela, jerawat & jeragat
🔥 Sebab nak yang mesra wudhu dan mudah dicuci
🔥 Sebab nak make up sambil merawat dan melindungi kulit wajah

Setiap pembelian set DYXY akan dapat freegifts menarik daripada kami. Apa lagi! Jom grab satu set DYXY dan nanti kita akan pos sahaja dimana awak berada 😘

Nak order? tekan je link wasap yanie okey 📲 011-35677048 @dyxyby_yanie
📲 011-35677048 @dyxyby_yanie
  • Eh tak berkelip mata orang tengok awak 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Orang cakap nak cantik perlu berkorban. Eh dengan DYXY tak perlu berkorban sangatlah. Calit calit dah siap. Kurang 3 minit dah nampak cantik 😍

    DYXY jadi pilihan hati ramai orang kerana beberapa sebab:
    🔥 Sebab nak make-up yang organik & natural
    🔥 Sebab nak make-up tak bercapuk yang 5 minit dah boleh ready
    🔥 Sebab nak make-up yang boleh tahan 4-5 bulan
    🔥 Sebab nak tutup segala cela, jerawat & jeragat
    🔥 Sebab nak yang mesra wudhu dan mudah dicuci
    🔥 Sebab nak make up sambil merawat dan melindungi kulit wajah

    Setiap pembelian set DYXY akan dapat freegifts menarik daripada kami. Apa lagi! Jom grab satu set DYXY dan nanti kita akan pos sahaja dimana awak berada 😘

    Nak order? tekan je link wasap yanie okey 📲 011-35677048 @dyxyby_yanie
    📲 011-35677048 @dyxyby_yanie

  •  13  3  3 June, 2020
  • DYXY LOVERS JOM DAPATKAN SET NORA DANISH TENGAH OFFER DAPAT DISKAUN RM69 DARI YANIE‼️
.
.
PRINCESS NORA EDITION 🥰
✅BC CREAM
✅FACEMIST
✅BRUSH
✅SERUM
.
.
HANGA TINGGAL 10 SLOT UNTUK DAPATKAN FREE POSTAGE!🔥🔥🔥
.
.
DM NOW YANIE / 011 35677048
DM NOW YANIE / 011 35677048
DM NOW YANIE / 011 35677048
  • DYXY LOVERS JOM DAPATKAN SET NORA DANISH TENGAH OFFER DAPAT DISKAUN RM69 DARI YANIE‼️
    .
    .
    PRINCESS NORA EDITION 🥰
    ✅BC CREAM
    ✅FACEMIST
    ✅BRUSH
    ✅SERUM
    .
    .
    HANGA TINGGAL 10 SLOT UNTUK DAPATKAN FREE POSTAGE!🔥🔥🔥
    .
    .
    DM NOW YANIE / 011 35677048
    DM NOW YANIE / 011 35677048
    DM NOW YANIE / 011 35677048

  •  3  1  26 June, 2020
  • Syukur Alhamdulillah . . Lahir lagi #usahawanDYXY #Teamyanie Hari Ini . MODAL hanya RM600 tetapi akak Ni terus RESTOCK RM1,638 😱 wowww Dyxy Luar Biasa . 
Akak nina kenal Dyxy Dari CUSTOMER > DROPSHIP > AGENT . kak Nina cover area KENINGAU SABAH . mana yang nak Dyxy terus depan Rumah boleh wassap asap kak nina okeyy 🥰 
Yanie masih open agen Dyxy area sabah sarawak yaa . Bulan ni register AGENT FREE PRODUK DYXY RM300 . Berminat DM yanie 😘 
Tahniah @niyna AGENT DYXY KENINGAU SABAH 🔥🚀 sign up now agent dyxy TEAMYANIE 🔥
📲011-35677048 @dyxyby_yanie
  • Syukur Alhamdulillah . . Lahir lagi #usahawanDYXY #Teamyanie Hari Ini . MODAL hanya RM600 tetapi akak Ni terus RESTOCK RM1,638 😱 wowww Dyxy Luar Biasa .
    Akak nina kenal Dyxy Dari CUSTOMER > DROPSHIP > AGENT . kak Nina cover area KENINGAU SABAH . mana yang nak Dyxy terus depan Rumah boleh wassap asap kak nina okeyy 🥰
    Yanie masih open agen Dyxy area sabah sarawak yaa . Bulan ni register AGENT FREE PRODUK DYXY RM300 . Berminat DM yanie 😘
    Tahniah @niyna AGENT DYXY KENINGAU SABAH 🔥🚀 sign up now agent dyxy TEAMYANIE 🔥
    📲011-35677048 @dyxyby_yanie

  •  5  4  24 June, 2020
  • Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin 🥰 alhamdulillah tahun ni dapat beraya b'tigaa dengan nyawaa ku 💖✨ Semoga dipermudahkan urusan kami sekeluarga dimasa akan datang amin 🤲

#usahawandyxy 
#Teamsabah
#Rayadiperantauan
  • Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin 🥰 alhamdulillah tahun ni dapat beraya b'tigaa dengan nyawaa ku 💖✨ Semoga dipermudahkan urusan kami sekeluarga dimasa akan datang amin 🤲

    #usahawandyxy
    #Teamsabah
    #Rayadiperantauan

  •  16  1  25 May, 2020
  • @elfiraloy pun skrg dh bertukar dan fall in loveeee dengan dyxy tau 😍..korg camneee?
  • @elfiraloy pun skrg dh bertukar dan fall in loveeee dengan dyxy tau 😍..korg camneee?

  •  3  1  23 June, 2020
  • KELEBIHAN DYXY LIPSTICK

➽ Lulus KKM
➽ Mengandungi:
     ❤ Coconut oil
     ❤ Shea Butter
     ❤ Collagen
     ❤ Olive oil

💄Memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect Matte yg menyerlah.
💄Bibir lebih lembut dan munggil.
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa dipakai dan kurang melekat pada cawan
💄Bau fruity yang wangi dan memikat.
💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
💄Bebas dari Plumbum yg menggelapkan bibir.
💄Boleh juga dijadikan blusher dan eyeshadow..
  • KELEBIHAN DYXY LIPSTICK

    ➽ Lulus KKM
    ➽ Mengandungi:
         ❤ Coconut oil
         ❤ Shea Butter
         ❤ Collagen
         ❤ Olive oil

    💄Memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect Matte yg menyerlah.
    💄Bibir lebih lembut dan munggil.
    💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
    💄Selesa dipakai dan kurang melekat pada cawan
    💄Bau fruity yang wangi dan memikat.
    💄Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit.
    💄Bebas dari Plumbum yg menggelapkan bibir.
    💄Boleh juga dijadikan blusher dan eyeshadow..

  •  2  2  30 June, 2020
  • Thank you for your oder #dyxylovers💖
.
Pinangan Dyxy Blissull Ramadhan valid 1/5 - 15/5/2020 . Korang yang nak lock harga set-set idaman korang . Korang boleh booking RM30 keatas . .
Booking/Grab now‼️
📲 011 35677048 @dyxyby_yanie
  • Thank you for your oder #dyxylovers💖
    .
    Pinangan Dyxy Blissull Ramadhan valid 1/5 - 15/5/2020 . Korang yang nak lock harga set-set idaman korang . Korang boleh booking RM30 keatas . .
    Booking/Grab now‼️
    📲 011 35677048 @dyxyby_yanie

  •  8  1  9 May, 2020
  • "DAH CUBA 5 FOUNDATION BRAND LAIN TAPI STILL TAK BEST..DYXY JUGAK BEST!"
.
Berbunganya hati pagi niii dapat feedback camnii dari customer alahaii cair taww. Ye mmg dlm market banyakk sgt foundation sampai kita sendiri pun rasa geram nak cuba kan! Tgk org makeup cam senang jeee cam cantik je dia pakai. Tapi sis kene ingat sis
.
Tak semua org pandai makeup 
Tak semua org ada masa utk makeup 
Tak semua org ade skill makeup
Tak semua org rajin nak makeup 
.
Tapi yang pasti kita semua nak cantik 😛. Ada org kata nak cantik kene rajin
.
Tapi kalau dyxy 
Nak cantik takya rajin takya skill makeup pun boleh!! Hahahahaha yela sbb series ckp dh 4 tahun dlm market malaysia mmg user dyxy semua repeat order sbb nk pakai tak renyah dorg kata
.
❌Tak payah basahkan span etc
❌Tkde masalah Span makeup berkulat 🙊
❌Takpayah bancuh foundation 
❌Takpayah loose powder
❌Takpayah concealer asing 
❌Tak payah corrector
.
Senang citer kite skip aje part part yang memerlukan professional touch tu sbb pakai dyxy je bole setel semua tu 🥳 
.
Tesktur dia pun sangat lain, iols yakin TAKDE SATU PUN FOUNDATION dalam malaysia ni yang sama sejibik dgn tekstur dyxy. Setuju tak?
  • "DAH CUBA 5 FOUNDATION BRAND LAIN TAPI STILL TAK BEST..DYXY JUGAK BEST!"
    .
    Berbunganya hati pagi niii dapat feedback camnii dari customer alahaii cair taww. Ye mmg dlm market banyakk sgt foundation sampai kita sendiri pun rasa geram nak cuba kan! Tgk org makeup cam senang jeee cam cantik je dia pakai. Tapi sis kene ingat sis
    .
    Tak semua org pandai makeup
    Tak semua org ada masa utk makeup
    Tak semua org ade skill makeup
    Tak semua org rajin nak makeup
    .
    Tapi yang pasti kita semua nak cantik 😛. Ada org kata nak cantik kene rajin
    .
    Tapi kalau dyxy
    Nak cantik takya rajin takya skill makeup pun boleh!! Hahahahaha yela sbb series ckp dh 4 tahun dlm market malaysia mmg user dyxy semua repeat order sbb nk pakai tak renyah dorg kata
    .
    ❌Tak payah basahkan span etc
    ❌Tkde masalah Span makeup berkulat 🙊
    ❌Takpayah bancuh foundation
    ❌Takpayah loose powder
    ❌Takpayah concealer asing
    ❌Tak payah corrector
    .
    Senang citer kite skip aje part part yang memerlukan professional touch tu sbb pakai dyxy je bole setel semua tu 🥳
    .
    Tesktur dia pun sangat lain, iols yakin TAKDE SATU PUN FOUNDATION dalam malaysia ni yang sama sejibik dgn tekstur dyxy. Setuju tak?

  •  3  1  3 July, 2020