#dyxykotabud Instagram Photos & Videos

dyxykotabud - 219 posts

Hashtag Popularity

1.1
average comments
2.2
average likes

Latest #dyxykotabud Posts

  • [TONTON SAMPAI HABIS] Artis pun lompat pagar sekolah?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Berapa ramai fans & followers adira yang ada masalah kesempitan hidup?? Di sebabkan masalah tu..ramai yang setiap bulan pening kepala stress sebab kos hidup tinggi ๐Ÿ˜ญ..student nak cari duit belanja?..Ibu ayah yang nak belikan anak macam macam?..Anak yang tak dapat nak bagi duit belanja yang tetap pada mak ayah setiap bulan..Sedihnya stressnya ๐Ÿ˜ญ
.
Sampai bilaaa korang nak hadap hidup macamtu? Sedangkan sebenarnya ada pilihan! Skrg zaman teknologi!! Semua di hujung jari jee. Nak duit lebih pun boleh guna handphone je..betul betul nak berubah ataupun tak serius?๐Ÿ˜Š
.
Sebab tu adira nak ajak korg semua join team #teamadira..thats why adira open utk the first 30 orang yang betul betul serius nak capai impian untuk join adira..adira nak tolong semua niii ๐ŸŒธ
.
Exclusive Meet & Greet dengan Adira untuk 1st batch #teamadira pada 15/3/2020 ni di DYXY Academy, Ampang..daftar kehadiran percuma je tiada bayaran di number 011-35677048 cepat..ada sikit je lagi seat available ๐Ÿฅฐ. Daftar skrg & korang akan dapat ;
.
๐ŸŒนLuckydraw percuma Set DYXY Complete bernilai RM300
๐ŸŒนGoodies bag dyxy utk 30 terawal
๐ŸŒนFree Makeover Dyxy bernilai rm500
๐ŸŒนDapat diskaun rm45 kalau nak beli set dyxy ๐ŸŒนMakan di sediakan
.
#teamadira #misimerampasimpian #dyxycosmetics #DYXYxAdira
  • [TONTON SAMPAI HABIS] Artis pun lompat pagar sekolah?? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Berapa ramai fans & followers adira yang ada masalah kesempitan hidup?? Di sebabkan masalah tu..ramai yang setiap bulan pening kepala stress sebab kos hidup tinggi ๐Ÿ˜ญ..student nak cari duit belanja?..Ibu ayah yang nak belikan anak macam macam?..Anak yang tak dapat nak bagi duit belanja yang tetap pada mak ayah setiap bulan..Sedihnya stressnya ๐Ÿ˜ญ
    .
    Sampai bilaaa korang nak hadap hidup macamtu? Sedangkan sebenarnya ada pilihan! Skrg zaman teknologi!! Semua di hujung jari jee. Nak duit lebih pun boleh guna handphone je..betul betul nak berubah ataupun tak serius?๐Ÿ˜Š
    .
    Sebab tu adira nak ajak korg semua join team #teamadira..thats why adira open utk the first 30 orang yang betul betul serius nak capai impian untuk join adira..adira nak tolong semua niii ๐ŸŒธ
    .
    Exclusive Meet & Greet dengan Adira untuk 1st batch #teamadira pada 15/3/2020 ni di DYXY Academy, Ampang..daftar kehadiran percuma je tiada bayaran di number 011-35677048 cepat..ada sikit je lagi seat available ๐Ÿฅฐ. Daftar skrg & korang akan dapat ;
    .
    ๐ŸŒนLuckydraw percuma Set DYXY Complete bernilai RM300
    ๐ŸŒนGoodies bag dyxy utk 30 terawal
    ๐ŸŒนFree Makeover Dyxy bernilai rm500
    ๐ŸŒนDapat diskaun rm45 kalau nak beli set dyxy ๐ŸŒนMakan di sediakan
    .
    #teamadira #misimerampasimpian #dyxycosmetics #DYXYxAdira

  •  2  1  10 March, 2020
  • Dengar tuu adira kata apaaa? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Mengajak semuaa untuk join dyxy #teamadira ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜. Tapi adira nak 30 orang je tauuu dan yang boleh datang ke dyxy academy, ampang pada hari ahad 15/3/2020 ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ada modal tapi taktau nak bisnes apa? Ada modal tapi firsttime bisnes takut nak mula? Dah buat macam macam bisnes tapi semua separuh jalan? Jommmm join family dyxy ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mesti jatuh cinta! Lock your seat untuk pendaftaran skrg ๐Ÿ“ฒ01135677048
  • Dengar tuu adira kata apaaa? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Mengajak semuaa untuk join dyxy #teamadira ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜. Tapi adira nak 30 orang je tauuu dan yang boleh datang ke dyxy academy, ampang pada hari ahad 15/3/2020 ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Ada modal tapi taktau nak bisnes apa? Ada modal tapi firsttime bisnes takut nak mula? Dah buat macam macam bisnes tapi semua separuh jalan? Jommmm join family dyxy ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Mesti jatuh cinta! Lock your seat untuk pendaftaran skrg ๐Ÿ“ฒ01135677048

  •  3  1  10 March, 2020
  • Setiap hari kami dapat feedback positive dari pengguna DYXY yang berpuas hati dgn DYXY ๐Ÿ˜
.

Jadi kenapa masih ragu2 ?? cuba dulu baru tahu ,jangan cakap melulu ๐Ÿ˜‚ ada yg cakap guna dyxy naik jerawat ? uolls taw tak kalau muka naik jerawat ni ,muka kita tu dalam proses nak baik pulih, Kena consistent ,jangan stop guna , baru seminggu guna dah bising, kalau macam tu lh ,produk dari langit pon tak boleh nak tolong๐Ÿ˜
.

Yang penting ,beli yg ori ..nak yg ori dapat kan dekat stokis dan agent yg berdaftar ๐Ÿ˜š siapa yg berdaftar ? Saya lah ๐Ÿค—
.

Berminat direct whatsap YANIE๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Www.wasap.my/601135677048

#teamyanie
  • Setiap hari kami dapat feedback positive dari pengguna DYXY yang berpuas hati dgn DYXY ๐Ÿ˜
    .

    Jadi kenapa masih ragu2 ?? cuba dulu baru tahu ,jangan cakap melulu ๐Ÿ˜‚ ada yg cakap guna dyxy naik jerawat ? uolls taw tak kalau muka naik jerawat ni ,muka kita tu dalam proses nak baik pulih, Kena consistent ,jangan stop guna , baru seminggu guna dah bising, kalau macam tu lh ,produk dari langit pon tak boleh nak tolong๐Ÿ˜
    .

    Yang penting ,beli yg ori ..nak yg ori dapat kan dekat stokis dan agent yg berdaftar ๐Ÿ˜š siapa yg berdaftar ? Saya lah ๐Ÿค—
    .

    Berminat direct whatsap YANIE๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
    Www.wasap.my/601135677048

    #teamyanie

  •  1  1  10 March, 2020
  •  1  1  9 March, 2020
  • Thank you kak shopping Dyxy dan trusted seller kat yanie . 
Selamat berdyxy kak malina ๐Ÿ˜˜

Alhamdulillah akak ni grab SET NICOLE + MASCARA + FACEMIST TOTAL RM30+++ . PRoduk kualiti mesti ramai yang nak ๐Ÿ˜ apa lagi nak dekat-dekat raya ni . 
Jom korang grab noww โ€ผ๏ธ FREE COD SANDAKAN
FREE COD KLANG 
POSTAGE 1 MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics

www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics
  • Thank you kak shopping Dyxy dan trusted seller kat yanie .
    Selamat berdyxy kak malina ๐Ÿ˜˜

    Alhamdulillah akak ni grab SET NICOLE + MASCARA + FACEMIST TOTAL RM30+++ . PRoduk kualiti mesti ramai yang nak ๐Ÿ˜ apa lagi nak dekat-dekat raya ni .
    Jom korang grab noww โ€ผ๏ธ FREE COD SANDAKAN
    FREE COD KLANG
    POSTAGE 1 MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics

    www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics

  •  1  1  9 March, 2020
  • Dengar tuu adira kata apaaa? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Mengajak semuaa untuk join dyxy #teamadira ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜. Tapi adira nak 30 orang je tauuu dan yang boleh datang ke dyxy academy, ampang pada hari ahad 15/3/2020 ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Ada modal tapi taktau nak bisnes apa? Ada modal tapi firsttime bisnes takut nak mula? Dah buat macam macam bisnes tapi semua separuh jalan? Jommmm join family dyxy ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Mesti jatuh cinta! Lock your seat untuk pendaftaran skrg ๐Ÿ“ฒ01135677048
  • Dengar tuu adira kata apaaa? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
    Mengajak semuaa untuk join dyxy #teamadira ๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ˜. Tapi adira nak 30 orang je tauuu dan yang boleh datang ke dyxy academy, ampang pada hari ahad 15/3/2020 ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Ada modal tapi taktau nak bisnes apa? Ada modal tapi firsttime bisnes takut nak mula? Dah buat macam macam bisnes tapi semua separuh jalan? Jommmm join family dyxy ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Mesti jatuh cinta! Lock your seat untuk pendaftaran skrg ๐Ÿ“ฒ01135677048

  •  4  1  9 March, 2020
  • Berapa ramai fans & followers adira yang ada masalah kesempitan hidup?? Di sebabkan masalah tu..ramai yang setiap bulan pening kepala stress sebab kos hidup tinggi ๐Ÿ˜ญ..student nak cari duit belanja?..Ibu ayah yang nak belikan anak macam macam?..Anak yang tak dapat nak bagi duit belanja yang tetap pada mak ayah setiap bulan..Sedihnya stressnya ๐Ÿ˜ญ
.
Sebab tu saya nak ajak korg semua join team saya #teamadira..thats why adira open utk the first 30 orang yang betul betul serius nak capai impian untuk join saya..saya nak tolong semua niii ๐ŸŒธ
.
Exclusive Meet & Greet dengan Adira untuk 1st batch #teamadira pada 15/3/2020 ni di DYXY Academy, Ampang..daftar kehadiran di number 011-35677048 cepat..ada sikit je lagi seat available ๐Ÿฅฐ. Daftar skrg & korang akan dapat ;
.
๐ŸŒนLuckydraw percuma Set DYXY Complete bernilai RM300
๐ŸŒนGoodies bag dyxy utk 30 terawal
๐ŸŒนFree Makeover Dyxy bernilai rm500
๐ŸŒนDapat diskaun rm45 kalau nak beli set dyxy ๐ŸŒนMakan di sediakan
.
@dyxysandakanofficial 
#teamadira #misimerampasimpian #dyxycosmetics #DYXYxAdira
  • Berapa ramai fans & followers adira yang ada masalah kesempitan hidup?? Di sebabkan masalah tu..ramai yang setiap bulan pening kepala stress sebab kos hidup tinggi ๐Ÿ˜ญ..student nak cari duit belanja?..Ibu ayah yang nak belikan anak macam macam?..Anak yang tak dapat nak bagi duit belanja yang tetap pada mak ayah setiap bulan..Sedihnya stressnya ๐Ÿ˜ญ
    .
    Sebab tu saya nak ajak korg semua join team saya #teamadira..thats why adira open utk the first 30 orang yang betul betul serius nak capai impian untuk join saya..saya nak tolong semua niii ๐ŸŒธ
    .
    Exclusive Meet & Greet dengan Adira untuk 1st batch #teamadira pada 15/3/2020 ni di DYXY Academy, Ampang..daftar kehadiran di number 011-35677048 cepat..ada sikit je lagi seat available ๐Ÿฅฐ. Daftar skrg & korang akan dapat ;
    .
    ๐ŸŒนLuckydraw percuma Set DYXY Complete bernilai RM300
    ๐ŸŒนGoodies bag dyxy utk 30 terawal
    ๐ŸŒนFree Makeover Dyxy bernilai rm500
    ๐ŸŒนDapat diskaun rm45 kalau nak beli set dyxy ๐ŸŒนMakan di sediakan
    .
    @dyxysandakanofficial
    #teamadira #misimerampasimpian #dyxycosmetics #DYXYxAdira

  •  2  1  9 March, 2020
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Thank you kak ming @inara.aziz 
shopping Dyxy ๐Ÿ˜˜

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Thank you kak ming @inara.aziz
    shopping Dyxy ๐Ÿ˜˜

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  1  1  9 March, 2020
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  2  1  9 March, 2020
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  2  1  9 March, 2020
  • *DYXY Womenโ€™s Inspiration Sale* 
Bulan yang penuh dengan Kasih sayang wanita โค

Bulan Mac adalah bulan Inspirasi untuk Wanita โค Grab Special set DYXY dan hadiahkan pada wanita kesayangan anda semua ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Janna
DYXY Set Complete
EYESHADOW
WIPES
PERFUMES
NP :  RM 458
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Lofa
BUBBLE CLEANSER 
SERUM
ADVANCE WHITE
BCC
FM
NP :  RM 452
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Izara
DYXY Set Skincare 
ADVANCE WHITE
NP : RM 416
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nicole
BCC
BRUSH
SERUM
WIPES
NP : RM 298
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Siti
ADVANCE WHITE x 2
FACEMIST x 2
NP : RM 298
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nora
BCC
FACEMIST
SERUM 
NP : RM 274
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 230* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Mira
SERUM
ADVANCE WHITE
NP : RM 218
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 180* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Yasmin
BUBBLE CLEANSER
ADVANCE WHITE
NP : RM 178
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Dyana
BCC
ADVANCE WHITE
NP : RM 174
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Rozita
MASCARA
MASCARA
 NP : RM 130
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 100*

Whatsapp now / click link di bio โ€ผ๏ธ 01135677048 / @dyxysandakanofficial
01135677048 / @dyxysandakanofficial 
01135677048 / @dyxysandakanofficial
  • *DYXY Womenโ€™s Inspiration Sale*
    Bulan yang penuh dengan Kasih sayang wanita โค

    Bulan Mac adalah bulan Inspirasi untuk Wanita โค Grab Special set DYXY dan hadiahkan pada wanita kesayangan anda semua ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Janna
    DYXY Set Complete
    EYESHADOW
    WIPES
    PERFUMES
    NP : RM 458
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Lofa
    BUBBLE CLEANSER
    SERUM
    ADVANCE WHITE
    BCC
    FM
    NP : RM 452
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Izara
    DYXY Set Skincare
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 416
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nicole
    BCC
    BRUSH
    SERUM
    WIPES
    NP : RM 298
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Siti
    ADVANCE WHITE x 2
    FACEMIST x 2
    NP : RM 298
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nora
    BCC
    FACEMIST
    SERUM
    NP : RM 274
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 230* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Mira
    SERUM
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 218
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 180* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Yasmin
    BUBBLE CLEANSER
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 178
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Dyana
    BCC
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 174
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Rozita
    MASCARA
    MASCARA
    NP : RM 130
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 100*

    Whatsapp now / click link di bio โ€ผ๏ธ 01135677048 / @dyxysandakanofficial
    01135677048 / @dyxysandakanofficial
    01135677048 / @dyxysandakanofficial

  •  1  1  8 March, 2020
  • *DYXY Womenโ€™s Inspiration Sale* 
Bulan yang penuh dengan Kasih sayang wanita โค

Bulan Mac adalah bulan Inspirasi untuk Wanita โค Grab Special set DYXY dan hadiahkan pada wanita kesayangan anda semua ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Janna
DYXY Set Complete
EYESHADOW
WIPES
PERFUMES
NP :  RM 458
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Lofa
BUBBLE CLEANSER 
SERUM
ADVANCE WHITE
BCC
FM
NP :  RM 452
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Izara
DYXY Set Skincare 
ADVANCE WHITE
NP : RM 416
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nicole
BCC
BRUSH
SERUM
WIPES
NP : RM 298
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Siti
ADVANCE WHITE x 2
FACEMIST x 2
NP : RM 298
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nora
BCC
FACEMIST
SERUM 
NP : RM 274
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 230* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Mira
SERUM
ADVANCE WHITE
NP : RM 218
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 180* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Yasmin
BUBBLE CLEANSER
ADVANCE WHITE
NP : RM 178
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Dyana
BCC
ADVANCE WHITE
NP : RM 174
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Rozita
MASCARA
MASCARA
 NP : RM 130
๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 100*

Whatsapp now / click link di bio โ€ผ๏ธ 01135677048 / @dyxysandakanofficial
01135677048 / @dyxysandakanofficial 
01135677048 / @dyxysandakanofficial
  • *DYXY Womenโ€™s Inspiration Sale*
    Bulan yang penuh dengan Kasih sayang wanita โค

    Bulan Mac adalah bulan Inspirasi untuk Wanita โค Grab Special set DYXY dan hadiahkan pada wanita kesayangan anda semua ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Janna
    DYXY Set Complete
    EYESHADOW
    WIPES
    PERFUMES
    NP : RM 458
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Lofa
    BUBBLE CLEANSER
    SERUM
    ADVANCE WHITE
    BCC
    FM
    NP : RM 452
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Izara
    DYXY Set Skincare
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 416
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 350* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nicole
    BCC
    BRUSH
    SERUM
    WIPES
    NP : RM 298
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Siti
    ADVANCE WHITE x 2
    FACEMIST x 2
    NP : RM 298
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 240* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Nora
    BCC
    FACEMIST
    SERUM
    NP : RM 274
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 230* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Mira
    SERUM
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 218
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 180* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Yasmin
    BUBBLE CLEANSER
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 178
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Dyana
    BCC
    ADVANCE WHITE
    NP : RM 174
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 150* ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Set Rozita
    MASCARA
    MASCARA
    NP : RM 130
    ๐ŸŽ€ *Now Offer : RM 100*

    Whatsapp now / click link di bio โ€ผ๏ธ 01135677048 / @dyxysandakanofficial
    01135677048 / @dyxysandakanofficial
    01135677048 / @dyxysandakanofficial

  •  1  1  8 March, 2020
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  3  2  7 March, 2020
  • ๐Ÿ”ฅgileeerrrr lah kalau korang tak grab skrg taktau nk habaqqqq la aih ๐Ÿ˜†โฃ
โฃ
Set Princess Nora ni mmg set paling FAMOUS untuk beginner makeup atau org yang tak reti nak beli brg makeup ๐Ÿ˜
โฃ
Dalam set princess ade 4 item Dyxyโฃ
Bccreamโฃ
Facemistโฃ
Brushโฃ
Essence Serum
โฃ
Dengan 4 item ni, korg bole dpt makeup look yang sempurna kilat dan kulit moist moist gituhhh !

Jangan tunggu tunggu guys. Nak booking dulu pun bolehhh untuk lock harga promosi ni!โฃ
โฃ
Whatsapp 01135677048 atau click link di bio hokeh!

#cantik3minitdenganDYXY #usahawandyxy #berkilatmacambabydenganDyxy
#teamtyka
  • ๐Ÿ”ฅgileeerrrr lah kalau korang tak grab skrg taktau nk habaqqqq la aih ๐Ÿ˜†โฃ
    โฃ
    Set Princess Nora ni mmg set paling FAMOUS untuk beginner makeup atau org yang tak reti nak beli brg makeup ๐Ÿ˜
    โฃ
    Dalam set princess ade 4 item Dyxyโฃ
    Bccreamโฃ
    Facemistโฃ
    Brushโฃ
    Essence Serum
    โฃ
    Dengan 4 item ni, korg bole dpt makeup look yang sempurna kilat dan kulit moist moist gituhhh !

    Jangan tunggu tunggu guys. Nak booking dulu pun bolehhh untuk lock harga promosi ni!โฃ
    โฃ
    Whatsapp 01135677048 atau click link di bio hokeh!

    #cantik3minitdenganDYXY #usahawandyxy #berkilatmacambabydenganDyxy
    #teamtyka

  •  2  1  23 December, 2019
  • GENG SUKA CANTIK DAH PAKAI SERUM KE PAGI NI?

Serum ni sebenarnya ialah base makeup yang kita guna sebelum memakai foundation. Ia mengandungi molekul kecil yg dpat meresap ke dalam lapisan kulit . Tapi Essence Serum nie boleh melembutkan kulit sehingga kulit menjadi lebih anjal , segar & serta jadi awet muda

Actually its create barrier antara kulit dan serum yang kita pakai tu. Mcm pendinding lah kat kulit tu. So sel-sel kulit mati cepat digantikan dgn lapisan baru & menjadikan kulit lebih halus & lembab . 
Dan yang paling penting membuatkan makeup yang kita apply tahan lama sepanjang hari dan nampak licin berseri-seri. Takde capuk sana sini. Maintain cantik di pagi hari. Ewah!

Nak bagi bccream lagi moist & blend well tak bercapukk? Titiskan Serum ni dalam Bccream korg sebelum apply dekat muka. Malam malam before tidur make sure tau apply serum banyak banyak sikit. Esok pagi bangun muka terus lembab sepanjang hari!
.
.
Psstt ada tau set combo kosmetik + serum ni ! Set PRINCESS NORA DANISH

Dm skrg untuk order
Atau klik link di bio okeh !

#cantik3minitdengandyxy
#usahawanDYXY
  • GENG SUKA CANTIK DAH PAKAI SERUM KE PAGI NI?

    Serum ni sebenarnya ialah base makeup yang kita guna sebelum memakai foundation. Ia mengandungi molekul kecil yg dpat meresap ke dalam lapisan kulit . Tapi Essence Serum nie boleh melembutkan kulit sehingga kulit menjadi lebih anjal , segar & serta jadi awet muda

    Actually its create barrier antara kulit dan serum yang kita pakai tu. Mcm pendinding lah kat kulit tu. So sel-sel kulit mati cepat digantikan dgn lapisan baru & menjadikan kulit lebih halus & lembab .
    Dan yang paling penting membuatkan makeup yang kita apply tahan lama sepanjang hari dan nampak licin berseri-seri. Takde capuk sana sini. Maintain cantik di pagi hari. Ewah!

    Nak bagi bccream lagi moist & blend well tak bercapukk? Titiskan Serum ni dalam Bccream korg sebelum apply dekat muka. Malam malam before tidur make sure tau apply serum banyak banyak sikit. Esok pagi bangun muka terus lembab sepanjang hari!
    .
    .
    Psstt ada tau set combo kosmetik + serum ni ! Set PRINCESS NORA DANISH

    Dm skrg untuk order
    Atau klik link di bio okeh !

    #cantik3minitdengandyxy
    #usahawanDYXY

  •  3  1  23 December, 2019
  • Siapa Selalu rasa macam ni?๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
.
Korang ada apply Serum tak?
Serum ni wajib jadi Skincare Rountine harian kita tau๐Ÿ˜

Skin kita makin hari makin terdedah dengan macam2 benda yang xsihat buat kulit, So untuk sayangi kulit kita ni, korang haruslah pandai jaga agar kulit tetap sihat dan paling best automatik glowing tau๐Ÿ˜

Serum sangat penting buat kulit, tapi haruslah pandai memilih Serum yg mempunyai kandungan yg baik juga tau๐Ÿ’–

Korang tau tak DYXY SKINCARE SERUM mengandungi ramuan aktif semulajadi yg sangat bagus buat kulit. Sebahagianya ramuan ekstrak bunga2 terbaik dari Perancis tau, seperti bunga Chamomile yg sangat bagus dlm meredakan radang kulit, kulit sensitif, melembapkan kulit dan lain2 lg๐Ÿ˜

Jadi kalau korang sekarang sedang hadapi masalah kulit, cepat2 dapatkan DYXY SERUM ni,sekarang ada OFFER๐Ÿ˜

#Berkilatmacambabydengandyxy
#cantik3minitdenganDYXY #usahawandyxy #berkilatmacambabydenganDyxy
#teamtyka
  • Siapa Selalu rasa macam ni?๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
    .
    .
    Korang ada apply Serum tak?
    Serum ni wajib jadi Skincare Rountine harian kita tau๐Ÿ˜

    Skin kita makin hari makin terdedah dengan macam2 benda yang xsihat buat kulit, So untuk sayangi kulit kita ni, korang haruslah pandai jaga agar kulit tetap sihat dan paling best automatik glowing tau๐Ÿ˜

    Serum sangat penting buat kulit, tapi haruslah pandai memilih Serum yg mempunyai kandungan yg baik juga tau๐Ÿ’–

    Korang tau tak DYXY SKINCARE SERUM mengandungi ramuan aktif semulajadi yg sangat bagus buat kulit. Sebahagianya ramuan ekstrak bunga2 terbaik dari Perancis tau, seperti bunga Chamomile yg sangat bagus dlm meredakan radang kulit, kulit sensitif, melembapkan kulit dan lain2 lg๐Ÿ˜

    Jadi kalau korang sekarang sedang hadapi masalah kulit, cepat2 dapatkan DYXY SERUM ni,sekarang ada OFFER๐Ÿ˜

    #Berkilatmacambabydengandyxy
    #cantik3minitdenganDYXY #usahawandyxy #berkilatmacambabydenganDyxy
    #teamtyka

  •  3  1  23 December, 2019
  • THank you DYXY COSMETICS โค 
Alhamdulillah bulan 11 target nak CINCIN omeh . Akhirnyaa tersenarai juga dalam list TOP AGENT ,TOP TEN ๐Ÿ˜ 
YEAHHH BULAN NI nak capai lgi . Insyaallah semoga dipermudahkan .
  • THank you DYXY COSMETICS โค
    Alhamdulillah bulan 11 target nak CINCIN omeh . Akhirnyaa tersenarai juga dalam list TOP AGENT ,TOP TEN ๐Ÿ˜
    YEAHHH BULAN NI nak capai lgi . Insyaallah semoga dipermudahkan .

  •  2  1  20 December, 2019
  • THank you DYXY COSMETICS โค 
Alhamdulillah bulan 11 target nak CINCIN omeh . Akhirnyaa tersenarai juga dalam list TOP AGENT ,TOP TEN ๐Ÿ˜ 
YEAHHH BULAN NI nak capai lgi . Insyaallah semoga dipermudahkan .
  • THank you DYXY COSMETICS โค
    Alhamdulillah bulan 11 target nak CINCIN omeh . Akhirnyaa tersenarai juga dalam list TOP AGENT ,TOP TEN ๐Ÿ˜
    YEAHHH BULAN NI nak capai lgi . Insyaallah semoga dipermudahkan .

  •  2  1  20 December, 2019
  • THank you DYXY COSMETICS โค 
Alhamdulillah bulan 11 target nak CINCIN omeh . Akhirnyaa tersenarai juga dalam list TOP AGENT ,TOP TEN ๐Ÿ˜ 
YEAHHH BULAN NI nak capai lgi . Insyaallah semoga dipermudahkan .
  • THank you DYXY COSMETICS โค
    Alhamdulillah bulan 11 target nak CINCIN omeh . Akhirnyaa tersenarai juga dalam list TOP AGENT ,TOP TEN ๐Ÿ˜
    YEAHHH BULAN NI nak capai lgi . Insyaallah semoga dipermudahkan .

  •  2  1  20 December, 2019
  • โค for in love โค

Bccream DYXY ,walau dimana pun nora tetap apply bccream by dyxy ๐Ÿ˜˜
  • โค for in love โค

    Bccream DYXY ,walau dimana pun nora tetap apply bccream by dyxy ๐Ÿ˜˜

  •  3  1  20 December, 2019
  • Nora Danish โค
  • Nora Danish โค

  •  2  1  20 December, 2019
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
โค๏ธ FREE BC CREAM
โค๏ธ FREE FACEMIST
โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA 
Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ 
www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

#teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
    โค๏ธ FREE BC CREAM
    โค๏ธ FREE FACEMIST
    โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA
    Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ
    www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

    #teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan

  •  4  1  18 December, 2019
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
โค๏ธ FREE BC CREAM
โค๏ธ FREE FACEMIST
โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA 
Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ 
www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

#teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
    โค๏ธ FREE BC CREAM
    โค๏ธ FREE FACEMIST
    โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA
    Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ
    www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

    #teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan

  •  4  1  18 December, 2019
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
โค๏ธ FREE BC CREAM
โค๏ธ FREE FACEMIST
โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA 
Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ 
www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

#teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
    โค๏ธ FREE BC CREAM
    โค๏ธ FREE FACEMIST
    โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA
    Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ
    www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

    #teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan

  •  3  1  18 December, 2019
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
โค๏ธ FREE BC CREAM
โค๏ธ FREE FACEMIST
โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA 
Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ 
www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

#teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
    โค๏ธ FREE BC CREAM
    โค๏ธ FREE FACEMIST
    โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA
    Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ
    www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

    #teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan

  •  3  1  18 December, 2019
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
โค๏ธ FREE BC CREAM
โค๏ธ FREE FACEMIST
โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA 
Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ 
www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

#teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan
  • YEAR END SALES PROMO HARGA RUNTUHH KAW-KAW โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Rugi sangat2 kalau tak grab promo YES DYXY kali ni sebab anda akan dapat? ๐Ÿ‘‰ FREE PRODUK DYXY BANYAK MELIMPAH
    โค๏ธ FREE BC CREAM
    โค๏ธ FREE FACEMIST
    โค๏ธ FREE LIPSTICK ๐Ÿ‘‰SET BONUS RM100 HINGGA RM120 SAHAJA
    Berminat boleh klik whatsapp button di bawah untuk terus order ya๐Ÿ‘Œ
    www.wasap.my/+601135677048/Dyxypromo ๐Ÿš›FREE Postage via Poslaju (1-3 hari sahaja) untuk Semenanjung

    #teamtyka #dyxycosmeticssandakan #DyxySkincare #dyxypromosi #dyxycodsandakan

  •  2  1  18 December, 2019
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
.
.
Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
.
.
SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
.
.
RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
.
.
CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
    .
    .
    Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
    .
    .
    SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
    ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
    .
    .
    ๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
    ๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
    ๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
    ๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
    ๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
    ๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
    ๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
    .
    .
    RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
    .
    .
    CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!

  •  3  1  15 December, 2019
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
.
.
Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
.
.
SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
.
.
RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
.
.
CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
    .
    .
    Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
    .
    .
    SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
    ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
    .
    .
    ๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
    ๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
    ๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
    ๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
    ๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
    ๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
    ๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
    .
    .
    RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
    .
    .
    CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!

  •  2  1  15 December, 2019
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
.
.
Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
.
.
SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
.
.
RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
.
.
CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
    .
    .
    Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
    .
    .
    SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
    ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
    .
    .
    ๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
    ๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
    ๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
    ๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
    ๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
    ๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
    ๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
    .
    .
    RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
    .
    .
    CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!

  •  2  1  15 December, 2019
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
.
.
Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
.
.
SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
.
.
RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
.
.
CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!
  • ๐Ÿ”ฅPROMOSI DYXY YES SALE HARGA MENJUNAM TERUK!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ก
    .
    .
    Ya kali ni YES SALE DYXY kembali dengan sale yang boleh berdarah hidung ๐Ÿคค
    .
    .
    SALE YANG DI TUNGGU TUNGGU DAH TIBA!! YEAR END SALE DYXY COSMETICS DISKAUN SERENDAH RM100 DAN PERCUMA PRODUK DYXY!!!
    ISTIMEWA UNTUK SEMUA DYXY LOVER, YES SALE KALI INI ADA 13 SET OFFER ๐Ÿ˜
    .
    .
    ๐ŸŽ‰FULL COMPLETE SET SKINCARE + MAKEUP PERCUMA SET LOVELY
    ๐ŸŽ‰BLACK BOX PERCUMA 2 FACEMIST
    ๐ŸŽ‰FULL SET SKINCARE PERCUMA 1 BCCREAM
    ๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA FACEMIST
    ๐ŸŽ‰SET DOUBLE DUO PERCUMA FACEMIST & LIPSTICK
    ๐ŸŽ‰BCCREAM + SERUM PERCUMA LIPSTIK
    ๐ŸŽ‰CLEANSER + SERUM PERCUMA LIPSTIK DYXY
    .
    .
    RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
    .
    .
    CEPAT CEPAT DAPATKN SET DYXY ANDA!

  •  2  1  15 December, 2019

Top #dyxykotabud Posts

  • Thank you kak shopping Dyxy dan trusted seller kat yanie . 
Selamat berdyxy kak malina ๐Ÿ˜˜

Alhamdulillah akak ni grab SET NICOLE + MASCARA + FACEMIST TOTAL RM30+++ . PRoduk kualiti mesti ramai yang nak ๐Ÿ˜ apa lagi nak dekat-dekat raya ni . 
Jom korang grab noww โ€ผ๏ธ FREE COD SANDAKAN
FREE COD KLANG 
POSTAGE 1 MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics

www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics
  • Thank you kak shopping Dyxy dan trusted seller kat yanie .
    Selamat berdyxy kak malina ๐Ÿ˜˜

    Alhamdulillah akak ni grab SET NICOLE + MASCARA + FACEMIST TOTAL RM30+++ . PRoduk kualiti mesti ramai yang nak ๐Ÿ˜ apa lagi nak dekat-dekat raya ni .
    Jom korang grab noww โ€ผ๏ธ FREE COD SANDAKAN
    FREE COD KLANG
    POSTAGE 1 MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics

    www.wasap.my/+601135677048/dyxycosmetics

  •  1  1  9 March, 2020
  • DYXY FIBRE MASCARA โฃโฃ
โฃโฃ
Wow wow wow. Dyxy dah ade mascara sendiri dah. Apa kelebihan mascara dyxy ni berbanding mascara lain??Apa yg menyebabkan dyxy lovers ni ternanti-nanti kemunculann mascara ohsemm ni. ๐Ÿ˜˜โฃโฃ
โฃ
HOT ITEM โ—โฃโฃ
EXCLUSIVE DYXY MASCARA ๐Ÿ’‹โฃโฃ
Apa yang best sangat DYXY MASCARA niโ“โฃโฃ
โœ” Waterproofโฃโฃ
โœ” Senang cuciโฃโฃ
โœ” Melentik dengan pantasโฃโฃ
โœ” Tak tanggalkan bulu mataโฃโฃ
โœ” Tahan 12 jamโฃโฃ
โœ” Tak hitamkan bawah mataโฃโฃ
โœ”Kalis airโฃโฃ
โœ”Berus tebalโฃโฃ
โœ”Senang untuk dicuciโฃโฃ
โœ”Melentikan bulu mataโฃโฃ
โœ”Melebatkan bulu mataโฃโฃ
โœ”Tahan melebihi 12 jamโฃโฃ
โœ”Mudah di bawa ke mana sahajaโฃโฃ
โœ”Boleh digunakan di bawah mataโฃโฃ
โœ”Bulu mata SENANG NMPK PANJANGโฃโฃ
โœ”Mata lebih nampak cantikโฃโฃ
โœ”Mata lebih nampak bulatโฃโฃ
โœ”Dah tak perlu guna BULU MATA PALSUโฃโฃ
โœ”Sesuai dipakai pada bila-bila masaโฃโฃ
โœ”Mata tak gatalโฃโฃ
โœ”Sesuai pakai even mata pakai color lensโฃโฃ
โœ”Nampak bulu mata macam naturally panjangโฃโฃ
โฃ
Cepat grab dengan kaktika kk? Ke dh ade y grabb?
  • DYXY FIBRE MASCARA โฃโฃ
    โฃโฃ
    Wow wow wow. Dyxy dah ade mascara sendiri dah. Apa kelebihan mascara dyxy ni berbanding mascara lain??Apa yg menyebabkan dyxy lovers ni ternanti-nanti kemunculann mascara ohsemm ni. ๐Ÿ˜˜โฃโฃ
    โฃ
    HOT ITEM โ—โฃโฃ
    EXCLUSIVE DYXY MASCARA ๐Ÿ’‹โฃโฃ
    Apa yang best sangat DYXY MASCARA niโ“โฃโฃ
    โœ” Waterproofโฃโฃ
    โœ” Senang cuciโฃโฃ
    โœ” Melentik dengan pantasโฃโฃ
    โœ” Tak tanggalkan bulu mataโฃโฃ
    โœ” Tahan 12 jamโฃโฃ
    โœ” Tak hitamkan bawah mataโฃโฃ
    โœ”Kalis airโฃโฃ
    โœ”Berus tebalโฃโฃ
    โœ”Senang untuk dicuciโฃโฃ
    โœ”Melentikan bulu mataโฃโฃ
    โœ”Melebatkan bulu mataโฃโฃ
    โœ”Tahan melebihi 12 jamโฃโฃ
    โœ”Mudah di bawa ke mana sahajaโฃโฃ
    โœ”Boleh digunakan di bawah mataโฃโฃ
    โœ”Bulu mata SENANG NMPK PANJANGโฃโฃ
    โœ”Mata lebih nampak cantikโฃโฃ
    โœ”Mata lebih nampak bulatโฃโฃ
    โœ”Dah tak perlu guna BULU MATA PALSUโฃโฃ
    โœ”Sesuai dipakai pada bila-bila masaโฃโฃ
    โœ”Mata tak gatalโฃโฃ
    โœ”Sesuai pakai even mata pakai color lensโฃโฃ
    โœ”Nampak bulu mata macam naturally panjangโฃโฃ
    โฃ
    Cepat grab dengan kaktika kk? Ke dh ade y grabb?

  •  1  2  25 October, 2019
  • Wahh feedback lagii dr customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Yup coverage DYXY ni medium to full coverage tau

So any jerawat, jeragat, parut semua boleh tutup dgn dyxy! Tak payah concealer asing uols ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
  • Wahh feedback lagii dr customer ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    Yup coverage DYXY ni medium to full coverage tau

    So any jerawat, jeragat, parut semua boleh tutup dgn dyxy! Tak payah concealer asing uols ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

  •  3  1  5 November, 2019
  • OFFER PECAH KEPALAโ—๏ธ
POTONGAN DISKAUN RM45โ—๏ธ
OFFER PECAH KEPALAโ—๏ธ
.
.
ISTIMEWA UNTUK SEMUA YANG JADI DYXY VERY IMPORTANT (V.I.C) BULAN INI ๐Ÿ˜
.
.
๐ŸŽ‰SET BASIC PERCUMA LIPSTIK
๐ŸŽ‰SET PERFECT PERCUMA MASCARA
๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA MASCARA
๐ŸŽ‰SET BLACK BOX EXCLUSIVE PERCUMA FACEMIST & LIPSTIK
.
20 TERAWAL YANIE NAK BAGI EXTRA GIFT !!
.
RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
.
.
COD 1 MALAYSIA & POSTAGE 1 MALAYSIA!!! ๐Ÿฅฐ
.
CEPAT CEPAT! VIC SALES TERHAD SEHINGGA 15 NOVEMBER INI SAHAJA!!! BUKANNYA SEBULANNN OFFER NI GAISS!!! SO KORG CEPAT CEPATTT KOMEN DM NOW ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ“ฒ01151668090
๐Ÿ“ฒ01151668090
๐Ÿ“ฒ01151668090
  • OFFER PECAH KEPALAโ—๏ธ
    POTONGAN DISKAUN RM45โ—๏ธ
    OFFER PECAH KEPALAโ—๏ธ
    .
    .
    ISTIMEWA UNTUK SEMUA YANG JADI DYXY VERY IMPORTANT (V.I.C) BULAN INI ๐Ÿ˜
    .
    .
    ๐ŸŽ‰SET BASIC PERCUMA LIPSTIK
    ๐ŸŽ‰SET PERFECT PERCUMA MASCARA
    ๐ŸŽ‰SET PRINCESS NORA PERCUMA MASCARA
    ๐ŸŽ‰SET BLACK BOX EXCLUSIVE PERCUMA FACEMIST & LIPSTIK
    .
    20 TERAWAL YANIE NAK BAGI EXTRA GIFT !!
    .
    RUGI TAK ORDER HARGA OFFER DAN DAPAT PRODUK DYXY PERCUMA JEE LAGI BANYAKKK
    .
    .
    COD 1 MALAYSIA & POSTAGE 1 MALAYSIA!!! ๐Ÿฅฐ
    .
    CEPAT CEPAT! VIC SALES TERHAD SEHINGGA 15 NOVEMBER INI SAHAJA!!! BUKANNYA SEBULANNN OFFER NI GAISS!!! SO KORG CEPAT CEPATTT KOMEN DM NOW ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    ๐Ÿ“ฒ01151668090
    ๐Ÿ“ฒ01151668090
    ๐Ÿ“ฒ01151668090

  •  4  1  7 November, 2019
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  2  1  9 March, 2020
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Thank you kak ming @inara.aziz 
shopping Dyxy ๐Ÿ˜˜

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Thank you kak ming @inara.aziz
    shopping Dyxy ๐Ÿ˜˜

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  1  1  9 March, 2020
  • Berapa ramai fans & followers adira yang ada masalah kesempitan hidup?? Di sebabkan masalah tu..ramai yang setiap bulan pening kepala stress sebab kos hidup tinggi ๐Ÿ˜ญ..student nak cari duit belanja?..Ibu ayah yang nak belikan anak macam macam?..Anak yang tak dapat nak bagi duit belanja yang tetap pada mak ayah setiap bulan..Sedihnya stressnya ๐Ÿ˜ญ
.
Sebab tu saya nak ajak korg semua join team saya #teamadira..thats why adira open utk the first 30 orang yang betul betul serius nak capai impian untuk join saya..saya nak tolong semua niii ๐ŸŒธ
.
Exclusive Meet & Greet dengan Adira untuk 1st batch #teamadira pada 15/3/2020 ni di DYXY Academy, Ampang..daftar kehadiran di number 011-35677048 cepat..ada sikit je lagi seat available ๐Ÿฅฐ. Daftar skrg & korang akan dapat ;
.
๐ŸŒนLuckydraw percuma Set DYXY Complete bernilai RM300
๐ŸŒนGoodies bag dyxy utk 30 terawal
๐ŸŒนFree Makeover Dyxy bernilai rm500
๐ŸŒนDapat diskaun rm45 kalau nak beli set dyxy ๐ŸŒนMakan di sediakan
.
@dyxysandakanofficial 
#teamadira #misimerampasimpian #dyxycosmetics #DYXYxAdira
  • Berapa ramai fans & followers adira yang ada masalah kesempitan hidup?? Di sebabkan masalah tu..ramai yang setiap bulan pening kepala stress sebab kos hidup tinggi ๐Ÿ˜ญ..student nak cari duit belanja?..Ibu ayah yang nak belikan anak macam macam?..Anak yang tak dapat nak bagi duit belanja yang tetap pada mak ayah setiap bulan..Sedihnya stressnya ๐Ÿ˜ญ
    .
    Sebab tu saya nak ajak korg semua join team saya #teamadira..thats why adira open utk the first 30 orang yang betul betul serius nak capai impian untuk join saya..saya nak tolong semua niii ๐ŸŒธ
    .
    Exclusive Meet & Greet dengan Adira untuk 1st batch #teamadira pada 15/3/2020 ni di DYXY Academy, Ampang..daftar kehadiran di number 011-35677048 cepat..ada sikit je lagi seat available ๐Ÿฅฐ. Daftar skrg & korang akan dapat ;
    .
    ๐ŸŒนLuckydraw percuma Set DYXY Complete bernilai RM300
    ๐ŸŒนGoodies bag dyxy utk 30 terawal
    ๐ŸŒนFree Makeover Dyxy bernilai rm500
    ๐ŸŒนDapat diskaun rm45 kalau nak beli set dyxy ๐ŸŒนMakan di sediakan
    .
    @dyxysandakanofficial
    #teamadira #misimerampasimpian #dyxycosmetics #DYXYxAdira

  •  2  1  9 March, 2020
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 . 
JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
SABAH
๐Ÿš˜ SANDAKAN

SELANGOR
๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
๐Ÿš˜ PORT KLANG
๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
๐Ÿš˜ SHAH ALAM
๐Ÿš˜ SETIA ALAM
๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
๐Ÿš˜ BAYU KLANG
๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
โˆš SET COMPLETE
โˆš SET BEAUTY
โˆš SET PERFECT
โˆš SET BASIC
  • Hye #dyxylovers . Mana yang Nak Dyxy Area SABAH dan SELANGOR boleh contact Yanie di no 01135677048 .
    JOM dapatkan SET DYXY dengan YANIE sekarang โค

    Yanie agent sah Dyxy no ID M-0012562 โœˆ๏ธ POSTAGE SELURUH MALAYSIA โ€ข COD Area โ€ข
    SABAH
    ๐Ÿš˜ SANDAKAN

    SELANGOR
    ๐Ÿš˜ PELABUHAN KLANG
    ๐Ÿš˜ PORT KLANG
    ๐Ÿš˜ BUKIT TINGGI KLANG
    ๐Ÿš˜ PANDAMARAN ๐Ÿš˜ BANDAR BOTANIK
    ๐Ÿš˜ SHAH ALAM
    ๐Ÿš˜ SETIA ALAM
    ๐Ÿš˜ KOTA KEMUNING
    ๐Ÿš˜ BAYU KLANG
    ๐Ÿš˜ SUBANG JAYA โˆš SET PRINCESS NORA
    โˆš SET COMPLETE
    โˆš SET BEAUTY
    โˆš SET PERFECT
    โˆš SET BASIC

  •  3  2  7 March, 2020
  • Produk VIRAL, cubalah sendiri..
.
.
DYXY LIPSTICK
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED
.
.
๐Ÿ’„Bau fruity yang wangi
๐Ÿ’„Tekstur matte : tidak melekat pada cawan
๐Ÿ’„Moistkan bibir ๐Ÿ’„Tahan lama
๐Ÿ’„Selesa dipakai seharian
๐Ÿ’„Kombinasi colour yang menarik
๐Ÿ’„Sesuai utk semua warna kulit
๐Ÿ’„Boleh dijadikan blusher dan eyeshadow
.
.
Jimat & mudah dengan DYXY๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ .
Whatsapp yanie sekarang untuk dapatkan harga promosi terkini + Free Gift Menarik utk Anda ๐Ÿค—
.
. .
๐Ÿ“ญ Postage Seluruh Malaysia
๐Ÿ“ฃ Agent & Dropship Wanted
๐Ÿ“ฒ Whatsapp Sekarang 01151668090 .
.
.
#dyxycosmetics
#dyxykotabud 
#dyxyranau 
#dyxylabuan 
#dyxysarawak 
#muakl #dyxysemporna #dyxytawau 
#lahaddatu 
#dyxykotakinablu 
#teamfl
#dyxysandakan
  • Produk VIRAL, cubalah sendiri..
    .
    .
    DYXY LIPSTICK
    ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
    SEXY NUDE โ€ข FLIRTY ME โ€ข CHERRY RED
    .
    .
    ๐Ÿ’„Bau fruity yang wangi
    ๐Ÿ’„Tekstur matte : tidak melekat pada cawan
    ๐Ÿ’„Moistkan bibir ๐Ÿ’„Tahan lama
    ๐Ÿ’„Selesa dipakai seharian
    ๐Ÿ’„Kombinasi colour yang menarik
    ๐Ÿ’„Sesuai utk semua warna kulit
    ๐Ÿ’„Boleh dijadikan blusher dan eyeshadow
    .
    .
    Jimat & mudah dengan DYXY๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ .
    Whatsapp yanie sekarang untuk dapatkan harga promosi terkini + Free Gift Menarik utk Anda ๐Ÿค—
    .
    . .
    ๐Ÿ“ญ Postage Seluruh Malaysia
    ๐Ÿ“ฃ Agent & Dropship Wanted
    ๐Ÿ“ฒ Whatsapp Sekarang 01151668090 .
    .
    .
    #dyxycosmetics
    #dyxykotabud
    #dyxyranau
    #dyxylabuan
    #dyxysarawak
    #muakl #dyxysemporna #dyxytawau
    #lahaddatu
    #dyxykotakinablu
    #teamfl
    #dyxysandakan

  •  1  1  9 October, 2019