#dyxykemaman Instagram Photos & Videos

dyxykemaman - 6.3k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
50.9
average likes

Latest #dyxykemaman Posts

  • ๐Ÿ’ฆ6 KELEBIHAN SHEA BUTTER DALAM LIPSTICK DYXY ๐Ÿ’ฆ
.
Shea butter terkenal kerana manfaatnya yang sangat baik untuk kecantikan kulit. Produk yang berasal dari lemak semulajadi ini, diekstrak terus dari buah pohon shea. 
.
1. MELEMBAPKAN BIBIR๐Ÿ’‹
.
Shea butter telah lama dikenali sebagai pelembap semulajadi kerana dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa dihasilkan oleh kelenjar sebaceous yang meliputi kulit. Ini akan membuatkan bibir menjadi lebih moist dan gebu.
.
2. MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT BIBIR
.
Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh semulajadi untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti ekzema, ruam, parut, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap lembap. Juga melembapkan bibir yang kering akibat perubahan cuaca ๐Ÿ’‹
.
3. ANTI BAKTERIA
.
Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Oleh itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka kebakaran pada kulit (sun burn), serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
.
4. PELINDUNG MATAHARI 
.
Shea butter juga dikenal sebagai pelindung matahari semulajadi yang dapat anda gunakan sebelum keluar.

MEMPERBAHARUI KULIT
.
Shea butter dapat membantu memperbaharui sel-sel kulit dan menjaga keanjalan kulit. Ini juga dapat menganjalkan kulit kerana shea butter mengandung kolagen yang membuatkan kulit tetap segar dan muda. 
.
#massivesquad 
#dyxycosmetic
#mattelipstikdyxy
#dyxykemaman
  • ๐Ÿ’ฆ6 KELEBIHAN SHEA BUTTER DALAM LIPSTICK DYXY ๐Ÿ’ฆ
    .
    Shea butter terkenal kerana manfaatnya yang sangat baik untuk kecantikan kulit. Produk yang berasal dari lemak semulajadi ini, diekstrak terus dari buah pohon shea.
    .
    1. MELEMBAPKAN BIBIR๐Ÿ’‹
    .
    Shea butter telah lama dikenali sebagai pelembap semulajadi kerana dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa dihasilkan oleh kelenjar sebaceous yang meliputi kulit. Ini akan membuatkan bibir menjadi lebih moist dan gebu.
    .
    2. MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT BIBIR
    .
    Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh semulajadi untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti ekzema, ruam, parut, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap lembap. Juga melembapkan bibir yang kering akibat perubahan cuaca ๐Ÿ’‹
    .
    3. ANTI BAKTERIA
    .
    Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Oleh itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka kebakaran pada kulit (sun burn), serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
    .
    4. PELINDUNG MATAHARI
    .
    Shea butter juga dikenal sebagai pelindung matahari semulajadi yang dapat anda gunakan sebelum keluar.

    MEMPERBAHARUI KULIT
    .
    Shea butter dapat membantu memperbaharui sel-sel kulit dan menjaga keanjalan kulit. Ini juga dapat menganjalkan kulit kerana shea butter mengandung kolagen yang membuatkan kulit tetap segar dan muda.
    .
    #massivesquad
    #dyxycosmetic
    #mattelipstikdyxy
    #dyxykemaman

  •  0  0  3 hours ago
  • ๐Ÿ’ฆ6 KELEBIHAN SHEA BUTTER DALAM LIPSTICK DYXY ๐Ÿ’ฆ
.
Shea butter terkenal kerana manfaatnya yang sangat baik untuk kecantikan kulit. Produk yang berasal dari lemak semulajadi ini, diekstrak terus dari buah pohon shea. 
.
1. MELEMBAPKAN BIBIR๐Ÿ’‹
.
Shea butter telah lama dikenali sebagai pelembap semulajadi kerana dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa dihasilkan oleh kelenjar sebaceous yang meliputi kulit. Ini akan membuatkan bibir menjadi lebih moist dan gebu.
.
2. MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT BIBIR
.
Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh semulajadi untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti ekzema, ruam, parut, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap lembap. Juga melembapkan bibir yang kering akibat perubahan cuaca ๐Ÿ’‹
.
3. ANTI BAKTERIA
.
Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Oleh itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka kebakaran pada kulit (sun burn), serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
.
4. PELINDUNG MATAHARI 
.
Shea butter juga dikenal sebagai pelindung matahari semulajadi yang dapat anda gunakan sebelum keluar.

MEMPERBAHARUI KULIT
.
Shea butter dapat membantu memperbaharui sel-sel kulit dan menjaga keanjalan kulit. Ini juga dapat menganjalkan kulit kerana shea butter mengandung kolagen yang membuatkan kulit tetap segar dan muda. 
.
#massivesquad 
#dyxycosmetic
#mattelipstikdyxy
#dyxykemaman
  • ๐Ÿ’ฆ6 KELEBIHAN SHEA BUTTER DALAM LIPSTICK DYXY ๐Ÿ’ฆ
    .
    Shea butter terkenal kerana manfaatnya yang sangat baik untuk kecantikan kulit. Produk yang berasal dari lemak semulajadi ini, diekstrak terus dari buah pohon shea.
    .
    1. MELEMBAPKAN BIBIR๐Ÿ’‹
    .
    Shea butter telah lama dikenali sebagai pelembap semulajadi kerana dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa dihasilkan oleh kelenjar sebaceous yang meliputi kulit. Ini akan membuatkan bibir menjadi lebih moist dan gebu.
    .
    2. MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT BIBIR
    .
    Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh semulajadi untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti ekzema, ruam, parut, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap lembap. Juga melembapkan bibir yang kering akibat perubahan cuaca ๐Ÿ’‹
    .
    3. ANTI BAKTERIA
    .
    Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Oleh itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka kebakaran pada kulit (sun burn), serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
    .
    4. PELINDUNG MATAHARI
    .
    Shea butter juga dikenal sebagai pelindung matahari semulajadi yang dapat anda gunakan sebelum keluar.

    MEMPERBAHARUI KULIT
    .
    Shea butter dapat membantu memperbaharui sel-sel kulit dan menjaga keanjalan kulit. Ini juga dapat menganjalkan kulit kerana shea butter mengandung kolagen yang membuatkan kulit tetap segar dan muda.
    .
    #massivesquad
    #dyxycosmetic
    #mattelipstikdyxy
    #dyxykemaman

  •  1  0  3 hours ago
  • ๐Ÿ’ฆ6 KELEBIHAN SHEA BUTTER DALAM LIPSTICK DYXY ๐Ÿ’ฆ
.
Shea butter terkenal kerana manfaatnya yang sangat baik untuk kecantikan kulit. Produk yang berasal dari lemak semulajadi ini, diekstrak terus dari buah pohon shea. 
.
1. MELEMBAPKAN BIBIR๐Ÿ’‹
.
Shea butter telah lama dikenali sebagai pelembap semulajadi kerana dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa dihasilkan oleh kelenjar sebaceous yang meliputi kulit. Ini akan membuatkan bibir menjadi lebih moist dan gebu.
.
2. MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT BIBIR
.
Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh semulajadi untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti ekzema, ruam, parut, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap lembap. Juga melembapkan bibir yang kering akibat perubahan cuaca ๐Ÿ’‹
.
3. ANTI BAKTERIA
.
Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Oleh itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka kebakaran pada kulit (sun burn), serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
.
4. PELINDUNG MATAHARI 
.
Shea butter juga dikenal sebagai pelindung matahari semulajadi yang dapat anda gunakan sebelum keluar.

MEMPERBAHARUI KULIT
.
Shea butter dapat membantu memperbaharui sel-sel kulit dan menjaga keanjalan kulit. Ini juga dapat menganjalkan kulit kerana shea butter mengandung kolagen yang membuatkan kulit tetap segar dan muda. 
.
#massivesquad 
#dyxycosmetic
#mattelipstikdyxy
#dyxykemaman
  • ๐Ÿ’ฆ6 KELEBIHAN SHEA BUTTER DALAM LIPSTICK DYXY ๐Ÿ’ฆ
    .
    Shea butter terkenal kerana manfaatnya yang sangat baik untuk kecantikan kulit. Produk yang berasal dari lemak semulajadi ini, diekstrak terus dari buah pohon shea.
    .
    1. MELEMBAPKAN BIBIR๐Ÿ’‹
    .
    Shea butter telah lama dikenali sebagai pelembap semulajadi kerana dapat menghasilkan minyak yang sama yang biasa dihasilkan oleh kelenjar sebaceous yang meliputi kulit. Ini akan membuatkan bibir menjadi lebih moist dan gebu.
    .
    2. MENYEMBUHKAN MASALAH KULIT BIBIR
    .
    Shea butter juga memiliki kemampuan sebagai penyembuh semulajadi untuk berbagai jenis penyakit kulit seperti ekzema, ruam, parut, bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit. Ini juga membantu melembutkan kulit kering dan membuat kulit jadi lebih halus dan tetap lembap. Juga melembapkan bibir yang kering akibat perubahan cuaca ๐Ÿ’‹
    .
    3. ANTI BAKTERIA
    .
    Ini adalah salah satu manfaat shea butter yang sangat baik untuk kulit. Oleh itu, shea butter sering digunakan untuk menyembuhkan luka atau luka kebakaran pada kulit (sun burn), serta menyembuhkan bekas gigitan serangga.
    .
    4. PELINDUNG MATAHARI
    .
    Shea butter juga dikenal sebagai pelindung matahari semulajadi yang dapat anda gunakan sebelum keluar.

    MEMPERBAHARUI KULIT
    .
    Shea butter dapat membantu memperbaharui sel-sel kulit dan menjaga keanjalan kulit. Ini juga dapat menganjalkan kulit kerana shea butter mengandung kolagen yang membuatkan kulit tetap segar dan muda.
    .
    #massivesquad
    #dyxycosmetic
    #mattelipstikdyxy
    #dyxykemaman

  •  0  0  3 hours ago
  • JERAWAT merupakan masalah kulit yang paling ditakuti semua orang tidak kira jantina mahupun peringkat umur.

Manakan tidak, hanya disebabkan jerawat, kita akan rasa malu, kurang keyakinan diri malah mampu menyebabkan sesetengah individu menjauhkan diri daripada orang lain.

1. Jangan pegang muka dengan tangan kerana banyak bakteria ditangan akan menyebabkan jerawat timbul atau semakin teruk ๐Ÿ˜ฑ

2. Jangan picit jerawat kerana akan menyebabkan jerawat semakin teruk atau merebak ditempat lain ๐Ÿ˜•

3. Minum air secukupnya minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari kerana ia mampu membantu mencegah pertumbuhan jerawat.

So sayangilah kulit muka anda๐Ÿฅฐ
  • JERAWAT merupakan masalah kulit yang paling ditakuti semua orang tidak kira jantina mahupun peringkat umur.

    Manakan tidak, hanya disebabkan jerawat, kita akan rasa malu, kurang keyakinan diri malah mampu menyebabkan sesetengah individu menjauhkan diri daripada orang lain.

    1. Jangan pegang muka dengan tangan kerana banyak bakteria ditangan akan menyebabkan jerawat timbul atau semakin teruk ๐Ÿ˜ฑ

    2. Jangan picit jerawat kerana akan menyebabkan jerawat semakin teruk atau merebak ditempat lain ๐Ÿ˜•

    3. Minum air secukupnya minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari kerana ia mampu membantu mencegah pertumbuhan jerawat.

    So sayangilah kulit muka anda๐Ÿฅฐ

  •  9  1  20 hours ago
  • DARI MATA TURUN KE HATI.
.
INILAH DIA MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

#dyxymascara
#massivesquad
#dyxykemaman 
#usahawanDyxy
  • DARI MATA TURUN KE HATI.
    .
    INILAH DIA MASCARA FIBRE DYXY
    .
    Mata melentik, Mata memukau.
    Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
    Dari mata, terus terpesona.
    Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
    .
    DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

    #dyxymascara
    #massivesquad
    #dyxykemaman
    #usahawanDyxy

  •  0  0  11 August, 2020
  • DARI MATA TURUN KE HATI.
.
INILAH DIA MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

#dyxymascara
#massivesquad
#dyxykemaman 
#usahawanDyxy
  • DARI MATA TURUN KE HATI.
    .
    INILAH DIA MASCARA FIBRE DYXY
    .
    Mata melentik, Mata memukau.
    Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
    Dari mata, terus terpesona.
    Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
    .
    DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

    #dyxymascara
    #massivesquad
    #dyxykemaman
    #usahawanDyxy

  •  0  0  11 August, 2020
  • DARI MATA TURUN KE HATI.
.
INILAH DIA MASCARA FIBRE DYXY
.
Mata melentik, Mata memukau. 
Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
Dari mata, terus terpesona.
Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

#dyxymascara
#massivesquad
#dyxykemaman 
#usahawanDyxy
  • DARI MATA TURUN KE HATI.
    .
    INILAH DIA MASCARA FIBRE DYXY
    .
    Mata melentik, Mata memukau.
    Pilihan terbaik untuk memikat si dia yang tercinta. .
    Dari mata, terus terpesona.
    Dari mata, berkali kali jatuh cinta.
    .
    DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. ๐Ÿ’

    #dyxymascara
    #massivesquad
    #dyxykemaman
    #usahawanDyxy

  •  1  0  11 August, 2020
  • MASCARA FIBRE ๐Ÿฅฐ
Senang je nak apply , dan yang paling penting bila basuh bawah mata tak hitam๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฏ

Senang basuh dengan hanya menggunakan air sahaj๐Ÿ’ฏ

Nak order klik link di bio / DM
  • MASCARA FIBRE ๐Ÿฅฐ
    Senang je nak apply , dan yang paling penting bila basuh bawah mata tak hitam๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ’ฏ

    Senang basuh dengan hanya menggunakan air sahaj๐Ÿ’ฏ

    Nak order klik link di bio / DM

  •  2  1  10 August, 2020
  • Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih....
"Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"
.
Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak. .
Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela. Facemist untuk makeup tahan lebih lama dan mascara untuk makeup lebih meletop gitu๐Ÿฅฐ 
.
Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !

*SET BEAUTY LADY DYXY (RM210)*
1 X DYXY Bccream 
1 X DYXY Face Mist
1 X DYXY Brush
1 X DYXY Mascara
  • Apa korang rasa bila ada yang bertanya soalan cam nih....
    "Eh ! Ko nih makeup ke tak nih ?? Kulit ko nampak flawless natural look macam awek korea lah & memang sangat WOW !"
    .
    Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak. .
    Rasa light macam tak pakai apa2 je..... Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal....
    Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela. Facemist untuk makeup tahan lebih lama dan mascara untuk makeup lebih meletop gitu๐Ÿฅฐ
    .
    Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !

    *SET BEAUTY LADY DYXY (RM210)*
    1 X DYXY Bccream
    1 X DYXY Face Mist
    1 X DYXY Brush
    1 X DYXY Mascara

  •  2  1  10 August, 2020
  • Hai Dyxy lover๐Ÿฅฐ 
Tiniey nak share dengan korang ni, kalau pakai BC Cream DYXY dah tak perlu risau nak pakai concealer.

Tengok video tu Nora Danish hanya pakai BC Cream je pun dah letop ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ฑ

So korang bila nak letop macam Nora ni ?๐Ÿ˜†
Klik di bio nak order๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
  • Hai Dyxy lover๐Ÿฅฐ
    Tiniey nak share dengan korang ni, kalau pakai BC Cream DYXY dah tak perlu risau nak pakai concealer.

    Tengok video tu Nora Danish hanya pakai BC Cream je pun dah letop ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ฑ

    So korang bila nak letop macam Nora ni ?๐Ÿ˜†
    Klik di bio nak order๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

  •  7  1  10 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
-
Set : Kosmetik
Lokasi : Kampung Peradong, Manir
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
.
๐ŸŽ Freegift
๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
    -
    Set : Kosmetik
    Lokasi : Kampung Peradong, Manir
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
    .
    ๐ŸŽ Freegift
    ๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
    ๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    ๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  9  0  10 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
-
Set : Kosmetik
Lokasi : Bukit Tunggal 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
.
๐ŸŽ Freegift
๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
    -
    Set : Kosmetik
    Lokasi : Bukit Tunggal
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
    .
    ๐ŸŽ Freegift
    ๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
    ๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    ๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  7  0  8 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
-
Set : Kosmetik Foc Black Box
Lokasi : Rusila 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
.
๐ŸŽ Freegift
๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
    -
    Set : Kosmetik Foc Black Box
    Lokasi : Rusila
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
    .
    ๐ŸŽ Freegift
    ๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
    ๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    ๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  11  0  8 August, 2020
  • KENAPA BC CREAM DYXY FAMOUS??

#dyxybccream gabungan bb cream (tahan matahari spf 50) + concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak

Kandungan
๐Ÿ’water-based(sesuai semua jenis kulit. Boleh dicuci dgn air shj)

๐Ÿ’Mineral (struktur halus dan menyerap kulit. Bagi kulit bernafas)

๐Ÿ’Arbutin (ekstrak blueberry utk mencerahkan) 

๐Ÿ’vitamin E (hilangkan parut hitam/jeragat) 

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • KENAPA BC CREAM DYXY FAMOUS??

    #dyxybccream gabungan bb cream (tahan matahari spf 50) + concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak

    Kandungan
    ๐Ÿ’water-based(sesuai semua jenis kulit. Boleh dicuci dgn air shj)

    ๐Ÿ’Mineral (struktur halus dan menyerap kulit. Bagi kulit bernafas)

    ๐Ÿ’Arbutin (ekstrak blueberry utk mencerahkan)

    ๐Ÿ’vitamin E (hilangkan parut hitam/jeragat)

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  9  0  7 August, 2020
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH : 

โœ”๏ธMenggunakan bulu SINTETIK
โœ”๏ธMenjimatkan foundation
โœ”๏ธBulunya yg padat & mampat
โœ”๏ธBulu kukuh dan tak mudah tercabut
โœ”๏ธSaiz kecil mudah dibawa kemana-mana
โœ”๏ธSaiz yg mudah dipegang
โœ”๏ธBeauty blender versi berus
โœ”๏ธDigunakan oleh make up artis terkenal
โœ”๏ธNampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana.
  • KEISTIMEWAAN DYXY BRUSH :

    โœ”๏ธMenggunakan bulu SINTETIK
    โœ”๏ธMenjimatkan foundation
    โœ”๏ธBulunya yg padat & mampat
    โœ”๏ธBulu kukuh dan tak mudah tercabut
    โœ”๏ธSaiz kecil mudah dibawa kemana-mana
    โœ”๏ธSaiz yg mudah dipegang
    โœ”๏ธBeauty blender versi berus
    โœ”๏ธDigunakan oleh make up artis terkenal
    โœ”๏ธNampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dengan brush diluar sana.

  •  7  1  7 August, 2020
  • Rutin harian seorang lelaki bernama ๐Ÿ˜†
.
Serius cakap, shafik mmg pakai Facemist Dyxy ni alwayss. Sebelum keluar g mana mana dia akan sprayy dulu. EH TAPI LELAKI BOLEH YAAAA PAKAI FACEMIST? BUKAN KE SPRAY MAKEUP tuu?
.
Aaaaa tu yang  ramaiii sangat salah paham pasal facemist dyxy ni! Semua ingat dia spray makeup atau setting spray makeup. Bukan bukannnnnnn. Jom tgk apa function dia sebenarnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
๐Ÿ‘‰BUKAN MAKEUP SPRAY SEMATA MATA
๐Ÿ‘‰FUNCTION SEBENAR DIA ADALAH UNTUK HYDRATE KAN KULIT
๐Ÿ‘‰LELAKI PEREMPUAN BOLEH PAKAI!
๐Ÿ‘‰ MENGECUTKAN JERAWAT
๐Ÿ‘‰ MENUTUP LIANG-LIANG PORI
๐Ÿ‘‰ MELEMBAPKAN WAJAH 
๐Ÿ‘‰ MENYEGARKAN WAJAH
๐Ÿ‘‰ MERAWAT KULIT KERING & SENSITIF
๐Ÿ‘‰ SELAMAT DIGUNAKAN (TIADA BAHAN CHEMICAL) dengan BAU ekstrak GREEN TEA yang ASLI
.
Haaa banyak function die kan! So org yang bukan kaki makeup this is for you too!
  • Rutin harian seorang lelaki bernama ๐Ÿ˜†
    .
    Serius cakap, shafik mmg pakai Facemist Dyxy ni alwayss. Sebelum keluar g mana mana dia akan sprayy dulu. EH TAPI LELAKI BOLEH YAAAA PAKAI FACEMIST? BUKAN KE SPRAY MAKEUP tuu?
    .
    Aaaaa tu yang ramaiii sangat salah paham pasal facemist dyxy ni! Semua ingat dia spray makeup atau setting spray makeup. Bukan bukannnnnnn. Jom tgk apa function dia sebenarnya ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    ๐Ÿ‘‰BUKAN MAKEUP SPRAY SEMATA MATA
    ๐Ÿ‘‰FUNCTION SEBENAR DIA ADALAH UNTUK HYDRATE KAN KULIT
    ๐Ÿ‘‰LELAKI PEREMPUAN BOLEH PAKAI!
    ๐Ÿ‘‰ MENGECUTKAN JERAWAT
    ๐Ÿ‘‰ MENUTUP LIANG-LIANG PORI
    ๐Ÿ‘‰ MELEMBAPKAN WAJAH
    ๐Ÿ‘‰ MENYEGARKAN WAJAH
    ๐Ÿ‘‰ MERAWAT KULIT KERING & SENSITIF
    ๐Ÿ‘‰ SELAMAT DIGUNAKAN (TIADA BAHAN CHEMICAL) dengan BAU ekstrak GREEN TEA yang ASLI
    .
    Haaa banyak function die kan! So org yang bukan kaki makeup this is for you too!

  •  5  1  7 August, 2020
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
-
Set : Skincare 
Lokasi : Durian Burong 
.
Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
.
๐ŸŽ Freegift
๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
.
. 
Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
Nak order ws Ain sekarang
๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
.
#dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • TERIMA KASIH SHOPPING @dyxyby.ain ๐Ÿ›๏ธ
    -
    Set : Skincare
    Lokasi : Durian Burong
    .
    Nak bagi hadiah dekat partner atau orang tersayang? DYXY is the best choice, mesti diorang suka punya dapat hadiah macam ni tauu ๐Ÿ˜
    .
    ๐ŸŽ Freegift
    ๐Ÿ›ต FreeCod Terengganu
    ๐Ÿ“ญ Postage seluruh Malaysia
    .
    .
    Nak jadi ahli team kami? Meh risik2
    Nak order ws Ain sekarang
    ๐Ÿ‘†Link ws di bio, just click
    .
    #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  7  0  7 August, 2020
  • You can't buy Happiness , But you can buy Makeup๐Ÿ’„

Tini tahu hari hari kita ni penat, ada masalah sana sini ๐Ÿ˜• 

Mesti cari benda untuk happykan diri ni. Macam sesetengah org beli makeup dah boleh happykan diri๐Ÿฅฐ

Korang macam mana nak happy kan diri?
  • You can't buy Happiness , But you can buy Makeup๐Ÿ’„

    Tini tahu hari hari kita ni penat, ada masalah sana sini ๐Ÿ˜•

    Mesti cari benda untuk happykan diri ni. Macam sesetengah org beli makeup dah boleh happykan diri๐Ÿฅฐ

    Korang macam mana nak happy kan diri?

  •  3  1  7 August, 2020
  • Amino Acid Bubble Cleanser
DYXY Skincare pilih oat sebagai bahan utama sebab kaya dengan Amino acid. Apa kebaikan Amino acid untuk kulit? 
1. Baik pulih sel-sel kulit 
2. Seimbangkan PH kulit
3. Anti-radang (sangat sesuai untuk kulit sensitif)
4. Jadikan kulit sangat lembut.
Memang lepas cuci automatik kulit lembut!
  • Amino Acid Bubble Cleanser
    DYXY Skincare pilih oat sebagai bahan utama sebab kaya dengan Amino acid. Apa kebaikan Amino acid untuk kulit?
    1. Baik pulih sel-sel kulit
    2. Seimbangkan PH kulit
    3. Anti-radang (sangat sesuai untuk kulit sensitif)
    4. Jadikan kulit sangat lembut.
    Memang lepas cuci automatik kulit lembut!

  •  5  1  6 August, 2020
  • Hai you all, customer ni pregnant pun Skin tetap meletop๐Ÿฅฐ

So tunggu apalagi jom try DYXY ,Klik link di bio
  • Hai you all, customer ni pregnant pun Skin tetap meletop๐Ÿฅฐ

    So tunggu apalagi jom try DYXY ,Klik link di bio

  •  3  1  6 August, 2020
  • Hai you all,Tini nak suggest kat beginner yang baru nak ada skincare mesti kadang tak tahu nak beli apa kan.

1. Cleanser
Cleanser membantu membersihkan kulit muka serta merawat liang roma yang tersumbat.

2. Toner 
Toner buang segala lebihan kotoran dan sel kulit mati dekat muka korang hasil daripada lepas cleanse tadi

3.Serum
Serum membantu memcerahkan kulit muka, moist kan kulit muka dan baiki skin texture๐Ÿฅฐ

4.sunscreen 
Sunscreen membantu menjaga kulit daripada UV .

So sayangilah kulit you all dengan DYXY Cosmetic๐Ÿฅฐ
  • Hai you all,Tini nak suggest kat beginner yang baru nak ada skincare mesti kadang tak tahu nak beli apa kan.

    1. Cleanser
    Cleanser membantu membersihkan kulit muka serta merawat liang roma yang tersumbat.

    2. Toner
    Toner buang segala lebihan kotoran dan sel kulit mati dekat muka korang hasil daripada lepas cleanse tadi

    3.Serum
    Serum membantu memcerahkan kulit muka, moist kan kulit muka dan baiki skin texture๐Ÿฅฐ

    4.sunscreen
    Sunscreen membantu menjaga kulit daripada UV .

    So sayangilah kulit you all dengan DYXY Cosmetic๐Ÿฅฐ

  •  8  1  6 August, 2020
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! ๐Ÿฅณ๐ŸคŸ๐Ÿป

Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 

FREE COD Area :-

๐Ÿ›ต Wakaf Tengah
๐Ÿ›ต Gong Badak
๐Ÿ›ต Dataran Austin
๐Ÿ›ต Manir
๐Ÿ›ต Durian Burong
๐Ÿ›ต Kubang Parit
๐Ÿ›ต Marang
๐Ÿ›ต Bandar Terengganu
๐Ÿ›ต Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ป
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! ๐Ÿฅณ๐ŸคŸ๐Ÿป

    Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
    Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    FREE COD Area :-

    ๐Ÿ›ต Wakaf Tengah
    ๐Ÿ›ต Gong Badak
    ๐Ÿ›ต Dataran Austin
    ๐Ÿ›ต Manir
    ๐Ÿ›ต Durian Burong
    ๐Ÿ›ต Kubang Parit
    ๐Ÿ›ต Marang
    ๐Ÿ›ต Bandar Terengganu
    ๐Ÿ›ต Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak ๐Ÿ˜˜
    ๐Ÿ”ป
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  9  0  5 August, 2020
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! ๐Ÿฅณ๐ŸคŸ๐Ÿป

Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 

FREE COD Area :-

๐Ÿ›ต Wakaf Tengah
๐Ÿ›ต Gong Badak
๐Ÿ›ต Dataran Austin
๐Ÿ›ต Manir
๐Ÿ›ต Durian Burong
๐Ÿ›ต Kubang Parit
๐Ÿ›ต Marang
๐Ÿ›ต Bandar Terengganu
๐Ÿ›ต Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ป
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! ๐Ÿฅณ๐ŸคŸ๐Ÿป

    Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
    Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    FREE COD Area :-

    ๐Ÿ›ต Wakaf Tengah
    ๐Ÿ›ต Gong Badak
    ๐Ÿ›ต Dataran Austin
    ๐Ÿ›ต Manir
    ๐Ÿ›ต Durian Burong
    ๐Ÿ›ต Kubang Parit
    ๐Ÿ›ต Marang
    ๐Ÿ›ต Bandar Terengganu
    ๐Ÿ›ต Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak ๐Ÿ˜˜
    ๐Ÿ”ป
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  7  0  5 August, 2020
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! ๐Ÿฅณ๐ŸคŸ๐Ÿป

Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 

FREE COD Area :-

๐Ÿ›ต Wakaf Tengah
๐Ÿ›ต Gong Badak
๐Ÿ›ต Dataran Austin
๐Ÿ›ต Manir
๐Ÿ›ต Durian Burong
๐Ÿ›ต Kubang Parit
๐Ÿ›ต Marang
๐Ÿ›ต Bandar Terengganu
๐Ÿ›ต Area berdekatan
.
Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak ๐Ÿ˜˜
๐Ÿ”ป
www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

#dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • YOU WANT IT, YOU GOT IT! PROMO EXTENDED UNTIL 10th AUG!! ๐Ÿฅณ๐ŸคŸ๐Ÿป

    Korang suke dok? Kalau suke tunggu mende lagi?
    Cepat cepat whatsapp to order now sebab harga promo super duper murah gila kentang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    FREE COD Area :-

    ๐Ÿ›ต Wakaf Tengah
    ๐Ÿ›ต Gong Badak
    ๐Ÿ›ต Dataran Austin
    ๐Ÿ›ต Manir
    ๐Ÿ›ต Durian Burong
    ๐Ÿ›ต Kubang Parit
    ๐Ÿ›ต Marang
    ๐Ÿ›ต Bandar Terengganu
    ๐Ÿ›ต Area berdekatan
    .
    Awak tempat selain tu? Boleh wosak ain, ain tolong untuk mudahkan urusan awak ๐Ÿ˜˜
    ๐Ÿ”ป
    www.wasap.my/60179511523/nakorderdyxy

    #dyxyrayahaji #DYXYSkincareโ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #bccreamdyxyfoundation #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  10  0  5 August, 2020
  • Wajah kering atau terlampau berminyak?
Baru cuci muka tapi masih lesu tak bermaya?
Mekap dipakai cepat luntur tak tahan lama?
Atau kulit sensitif mudah berjerawat?
Usah risau, Spray sahaja dengan DYXY Mineral Face Mist Green Tea!
Menggunakan Micro Nano Technology Spray Korea, semburan yang membuatkan wajah anda segar berseri serta merta!
  • Wajah kering atau terlampau berminyak?
    Baru cuci muka tapi masih lesu tak bermaya?
    Mekap dipakai cepat luntur tak tahan lama?
    Atau kulit sensitif mudah berjerawat?
    Usah risau, Spray sahaja dengan DYXY Mineral Face Mist Green Tea!
    Menggunakan Micro Nano Technology Spray Korea, semburan yang membuatkan wajah anda segar berseri serta merta!

  •  4  1  4 August, 2020
  • Hai Dyxy lover ๐Ÿฅฐ, so yang beginner nak pakai makeup korang kene try DYXY senang dan meletop nanti๐Ÿฅฐ 

1. Facemist: before dengan after boleh pakai, buat makeup tahan lama dan glowingโœจ

2.BC Cream : Full coverage , so tak perlu risau nak pakai concealer . BC Cream boleh settle  your probโœจ

Brush: Menjimatkan BC Cream dan meratakan BC Cream dengan mudah๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
  • Hai Dyxy lover ๐Ÿฅฐ, so yang beginner nak pakai makeup korang kene try DYXY senang dan meletop nanti๐Ÿฅฐ

    1. Facemist: before dengan after boleh pakai, buat makeup tahan lama dan glowingโœจ

    2.BC Cream : Full coverage , so tak perlu risau nak pakai concealer . BC Cream boleh settle your probโœจ

    Brush: Menjimatkan BC Cream dan meratakan BC Cream dengan mudah๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

  •  3  1  4 August, 2020
  • REMEMBER: Donโ€™t be shy put some lipstick and pull yourself together.

Night you all, Tiniey nak ingatkan korang kene sentiasa confident dengan diri you all.

So your day better than other day๐Ÿฅฐโœจ
  • REMEMBER: Donโ€™t be shy put some lipstick and pull yourself together.

    Night you all, Tiniey nak ingatkan korang kene sentiasa confident dengan diri you all.

    So your day better than other day๐Ÿฅฐโœจ

  •  3  1  4 August, 2020
  • Kalau nak cepat dan nampak "FLAWLESS" tak perlu tepek bedak tebal-tebal dah. Just perlu pakai DYXY BC CREAM FOUNDATION ni saja. Mudah, cepat, Flawless, Gebu Gebas ( Macam kulit Korea) & harga pun mampu milik. Beli sekali tahan untuk 2-3 bulan. Sape tak nak kan. Produk ni menjadi 'VIRAL' di Instagram. Beribu-ribu Testimoni Terbaik daripada pengguna.

Klik di Bio untuk order๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜š
  • Kalau nak cepat dan nampak "FLAWLESS" tak perlu tepek bedak tebal-tebal dah. Just perlu pakai DYXY BC CREAM FOUNDATION ni saja. Mudah, cepat, Flawless, Gebu Gebas ( Macam kulit Korea) & harga pun mampu milik. Beli sekali tahan untuk 2-3 bulan. Sape tak nak kan. Produk ni menjadi 'VIRAL' di Instagram. Beribu-ribu Testimoni Terbaik daripada pengguna.

    Klik di Bio untuk order๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜š

  •  5  1  3 August, 2020
  • You all tengok ni , Dengan DYXY tak perlu pakai makeup tebal nak tutup jearawat and putih . Pakai DYXY alhamdullilah settle problem sis ni๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.

GUYS YUK BE NATURAL WITH DYXY COSMETIC๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ
  • You all tengok ni , Dengan DYXY tak perlu pakai makeup tebal nak tutup jearawat and putih . Pakai DYXY alhamdullilah settle problem sis ni๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ.

    GUYS YUK BE NATURAL WITH DYXY COSMETIC๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ

  •  3  1  3 August, 2020

Top #dyxykemaman Posts

  • Choose your own bccream code colour according to your skin! ๐Ÿค—โค๏ธ
.
TAKTAU macammana nak pilih? Ok boleh follow guideline bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
_
.
BCCREAM ada 2 kod ya ; BEIGE DAN NATURAL SAHAJA๐ŸŒŸ

Beige - untuk kulit cerah cina &  cerah melayu & takde masalah parut jerawat sgt. Yang mahukan cerah sedikit & pndai bermakeup pun sesuai beige juga.
.

Natural - untuk kulit sederhana cerah, ada banyak parut jerawat/jeragat, tak biasa makeup, nak nampak mcm kulit sendiri.
.
pakai natural utk tutup parut jerawat, beige utk cover area yang takde masalah ๐Ÿ˜‰
.
.
๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/60178870262/NakOrderDYXY

#letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara
#dyxydamansaradamai 
#dyxykotadamansara
  • Choose your own bccream code colour according to your skin! ๐Ÿค—โค๏ธ
    .
    TAKTAU macammana nak pilih? Ok boleh follow guideline bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    _
    .
    BCCREAM ada 2 kod ya ; BEIGE DAN NATURAL SAHAJA๐ŸŒŸ

    Beige - untuk kulit cerah cina & cerah melayu & takde masalah parut jerawat sgt. Yang mahukan cerah sedikit & pndai bermakeup pun sesuai beige juga.
    .

    Natural - untuk kulit sederhana cerah, ada banyak parut jerawat/jeragat, tak biasa makeup, nak nampak mcm kulit sendiri.
    .
    pakai natural utk tutup parut jerawat, beige utk cover area yang takde masalah ๐Ÿ˜‰
    .
    .
    ๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/60178870262/NakOrderDYXY

    #letoprayadyxy2020 #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #dyxyjohor #dyxypenang #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #bccreamdyxyfoundation #dyxybccream #foundation #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara
    #dyxydamansaradamai
    #dyxykotadamansara

  •  3  0  19 June, 2020
  • .
Adakah Anda di dalam kalangan orang mcm ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป?
.
"Alaaa kusamnya mukaa ni ๐Ÿ˜ซ"
"Alaaa tapiiii sis tak reti makeup bagai"
"Alaaa nak yang biasa2 je nak natural look jeeee"
"Alaaa makeup ni ambil masa lah. Dahlah anak anak lagi ni nk siapkan"
"Alaaa ada tak produk yang boleh nampak flawless dlm 3 minit on the spot??"
"Alaaa sy ni bukan ada skill makeup"
"Alaaa malasnya nk tepek kt muka RIMAS!"
"Alaaa nape banyak sgt benda nk tepek"
"Alaaa taknak makeup, rasa berat giler kt muka nanti kan?"
"Alaa taknak, asal pakai foundation mesti capuk"
.
KORANG LAAA YANG PALING WAJIB CUBA DYXY ATAU REPEATTT DYXY๐Ÿ˜ญ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’•
.

DYXY Blissful Ramadhan is coming to end soon๐Ÿคฉ๐Ÿ’ซโ €
.
Bermulalah Misi Cantik Sebelum Raya โœจ Make sure korang cpt2 grab Blissful Ramadhan promo sebab bulan ni je DYXY bagi promo kaw2 tau! So boleh la korang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
 #LetopRayaDYXY2020
.
Guess what? Every purchase of our ramadhan promo RM 1.00 will be donated to the needy ones. Sama sama korang boleh beli sambil beramal sekali ๐Ÿฅฐโœจโ €
.
Terus whatsapp Tiniey tau. Click je link dekat bio ๐Ÿค—
  • .
    Adakah Anda di dalam kalangan orang mcm ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป?
    .
    "Alaaa kusamnya mukaa ni ๐Ÿ˜ซ"
    "Alaaa tapiiii sis tak reti makeup bagai"
    "Alaaa nak yang biasa2 je nak natural look jeeee"
    "Alaaa makeup ni ambil masa lah. Dahlah anak anak lagi ni nk siapkan"
    "Alaaa ada tak produk yang boleh nampak flawless dlm 3 minit on the spot??"
    "Alaaa sy ni bukan ada skill makeup"
    "Alaaa malasnya nk tepek kt muka RIMAS!"
    "Alaaa nape banyak sgt benda nk tepek"
    "Alaaa taknak makeup, rasa berat giler kt muka nanti kan?"
    "Alaa taknak, asal pakai foundation mesti capuk"
    .
    KORANG LAAA YANG PALING WAJIB CUBA DYXY ATAU REPEATTT DYXY๐Ÿ˜ญ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’•
    .

    DYXY Blissful Ramadhan is coming to end soon๐Ÿคฉ๐Ÿ’ซโ €
    .
    Bermulalah Misi Cantik Sebelum Raya โœจ Make sure korang cpt2 grab Blissful Ramadhan promo sebab bulan ni je DYXY bagi promo kaw2 tau! So boleh la korang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
    .
    #LetopRayaDYXY2020
    .
    Guess what? Every purchase of our ramadhan promo RM 1.00 will be donated to the needy ones. Sama sama korang boleh beli sambil beramal sekali ๐Ÿฅฐโœจโ €
    .
    Terus whatsapp Tiniey tau. Click je link dekat bio ๐Ÿค—

  •  14  1  9 May, 2020
  • KAT MANA MANA PUN RAYA TETAP RAYA SIS!!!! KENANGAN RAYA DEKAT RUMAH SENDIRI TAK BALIK KAMPUNG KENE ABADIKAN UNTUK ANAK CUCU TENGOK NANTI! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Sis fahamm sedih tak dapat balik raya kan? Rindu dekat mak ayah dekat kampung kann? Tapiiiii pasti ada hikmahnya sis! Contohnya kita tak pernah masak juadah raya sendiri tahun ni mana tahu kita pandai masak rendang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Apa apa pun tetap kene rayaaa tetap kene melaram di pagi raya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ. Dyxy dh membantu puluhan ribu wanita sejak 2016 - pengalaman raya paling best sbb makeup simple tapi nampak macam pro makeup glowinggg memanjang! Yang penting - jimat masa baru la husband tak tarik muka sbb tunggu kite bersiap lama ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›
.
โœจSET PERFECT LADYโœจ
.
1x Bccream 
1x Green Tea Mineral Facemist with Nano Technology dyxy
1x Dyxy Brush
1x DYXY Moist Matte Lipstick
.
๐ŸŽBanyakkk lagi free gift tau. Whatsapp untuk tau lebih detail
.
#letoprayadyxy2020 special offer ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
โœ…Pembelian Lebih RM250 percuma Facemist dyxy/Lipstik DYXY
โœ…Luckydraw DYXY khas raya โœ…Hadiah luckydraw TV LED x5, IPHONE 11, SAMSUNG SMARTPHONE!! MAIGAD!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
โœ…Diskaun RM5? Sikit sangatt tuuuu! Diskaun sehingga RM108 DYXY bagi untuk raya! .
Rugi nyaaa kalau masih tak grab jugaj kali ni ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ. Click link dekat bio tau
  • KAT MANA MANA PUN RAYA TETAP RAYA SIS!!!! KENANGAN RAYA DEKAT RUMAH SENDIRI TAK BALIK KAMPUNG KENE ABADIKAN UNTUK ANAK CUCU TENGOK NANTI! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    Sis fahamm sedih tak dapat balik raya kan? Rindu dekat mak ayah dekat kampung kann? Tapiiiii pasti ada hikmahnya sis! Contohnya kita tak pernah masak juadah raya sendiri tahun ni mana tahu kita pandai masak rendang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    .
    Apa apa pun tetap kene rayaaa tetap kene melaram di pagi raya! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ. Dyxy dh membantu puluhan ribu wanita sejak 2016 - pengalaman raya paling best sbb makeup simple tapi nampak macam pro makeup glowinggg memanjang! Yang penting - jimat masa baru la husband tak tarik muka sbb tunggu kite bersiap lama ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜›
    .
    โœจSET PERFECT LADYโœจ
    .
    1x Bccream
    1x Green Tea Mineral Facemist with Nano Technology dyxy
    1x Dyxy Brush
    1x DYXY Moist Matte Lipstick
    .
    ๐ŸŽBanyakkk lagi free gift tau. Whatsapp untuk tau lebih detail
    .
    #letoprayadyxy2020 special offer ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    .
    โœ…Pembelian Lebih RM250 percuma Facemist dyxy/Lipstik DYXY
    โœ…Luckydraw DYXY khas raya โœ…Hadiah luckydraw TV LED x5, IPHONE 11, SAMSUNG SMARTPHONE!! MAIGAD!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    โœ…Diskaun RM5? Sikit sangatt tuuuu! Diskaun sehingga RM108 DYXY bagi untuk raya! .
    Rugi nyaaa kalau masih tak grab jugaj kali ni ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ซ. Click link dekat bio tau

  •  7  2  10 May, 2020
  • DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
โ €
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
โ €
โฃMemang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โ €
โ €
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau ๐Ÿ˜ญ
โ €
Korang excited tak?!! Comment dkt bawah sekarang!! Promo ni akan berlangsung selama 3 hari je tau! (6-8 july) Set your calendar now and be the first to order! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
โ €
โ €

To pre-order please click whatsapp link in below :
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

https://wasap.my/60179511523 /preordersale77

#DYXYBIGGESTSALE #DYXYCosmetics #DYXYSkincareโ €
#cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman
  • DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    โ €
    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
    โ €
    โฃMemang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โ €
    โ €
    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau ๐Ÿ˜ญ
    โ €
    Korang excited tak?!! Comment dkt bawah sekarang!! Promo ni akan berlangsung selama 3 hari je tau! (6-8 july) Set your calendar now and be the first to order! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿผ
    โ €
    โ €

    To pre-order please click whatsapp link in below :
    ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป

    https://wasap.my/60179511523 /preordersale77

    #DYXYBIGGESTSALE #DYXYCosmetics #DYXYSkincareโ €
    #cantik3minitdengandyxy #UsahawanDYXY #DYXYTerengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxywakaftengah #dyxybatuenam #dyxyumt #dyxyunisza #dyxybaturakit #dyxyseberangtakir #dyxymanir #dyxytepoh #dyxymarang #dyxychendering #dropshipwanted #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipterengganu #dyxykualaberang #dyxybukitpayong #dyxybesut #dyxysetiu #dyxydungun #dyxykemaman

  •  3  0  3 July, 2020
  • Dah try banyak product tapi satu pun tak berkesan untuk pudarkan parut? ๐Ÿฅบโ €โ €
โ €โ €
โ €โ €
Try DYXY Serum! DYXY serum ada japanese soybean ingredient yang di import daripada japan tau. Sangat sangat berkualiti dan berkesan utk purdarkan parutโ €
โ €
Confirm korang dah boleh nampak perbezaan pudar dalam masa 7 hari sahaja!! ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ InsyaAllah . Yang penting korang kena consistent pakai ๐Ÿ™Œ๐Ÿปโœจโ €
โ €โ €
โ €โ €
#DYXYSkincare #serumdyxy #KulitLicinMacamBaby #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan  #dyxybccream #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor
  • Dah try banyak product tapi satu pun tak berkesan untuk pudarkan parut? ๐Ÿฅบโ €โ €
    โ €โ €
    โ €โ €
    Try DYXY Serum! DYXY serum ada japanese soybean ingredient yang di import daripada japan tau. Sangat sangat berkualiti dan berkesan utk purdarkan parutโ €
    โ €
    Confirm korang dah boleh nampak perbezaan pudar dalam masa 7 hari sahaja!! ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ InsyaAllah . Yang penting korang kena consistent pakai ๐Ÿ™Œ๐Ÿปโœจโ €
    โ €โ €
    โ €โ €
    #DYXYSkincare #serumdyxy #KulitLicinMacamBaby #dyxymurah #dyxyterengganu #dyxykualaterengganu #dyxykualanerus #dyxygongbadak #dyxyumt #dyxyunisza #dyxysetiu #dyxykelantan #dyxymarang #dyxybesut #bougasbeauty #dyxykemaman #dyxykedah #dyxyshahalam #dyxykuantan #dyxybccream #foundationmalaysia #bccreamdyxy #facemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #foundationbrush #dyxylipstmatte #dyxymascara #dyxycleansingwipes #dyxyjohor

  •  3  0  13 May, 2020