#dyxyhululangat Instagram Photos & Videos

dyxyhululangat - 3.1k posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
2.3
average likes

Latest #dyxyhululangat Posts

  • .
•DIVA RAYA SET• 🔥
.
dalam set ni ada
👉🏻 Bc Cream
👉🏻 Facemist
👉🏻 Brush
👉🏻 Serum
👉🏻 Cleanser
👉🏻 1 Gold box (free)
.
.
Harga Asal RM 408
Promo Now RM 310 ✅
jimat RM 98 😍
.
harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
#dyxylipcreme 
#dyxyletopraya2020 
#dyxybellaciao 
#dyxyheist 
#dyxyskincare
  • .
    •DIVA RAYA SET• 🔥
    .
    dalam set ni ada
    👉🏻 Bc Cream
    👉🏻 Facemist
    👉🏻 Brush
    👉🏻 Serum
    👉🏻 Cleanser
    👉🏻 1 Gold box (free)
    .
    .
    Harga Asal RM 408
    Promo Now RM 310 ✅
    jimat RM 98 😍
    .
    harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxylipcreme
    #dyxyletopraya2020
    #dyxybellaciao
    #dyxyheist
    #dyxyskincare

  •  1  0  2 July, 2020
  • .
Simple make up look using BC Cream from DYXY ☺️🤍 Loveeeee sangatttt 🥰
.
.
3 minit je dah siap tau korang, takyah siap lama2! dap2 je takyah tebal2 pun dah ok 😍 Bc cream ni dapat tutup pores jugak tau. yg ada eyebag pun boleh guna bc cream ni
.
skrg tgh ada SALE tau kalau korang beli in set! meh ws kita kalau nk tahu set apa yg tengah sale ☺️ klik je link kat bio
.

#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyputrajaya
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#usahawanDYXY
#dyxysale
#cantik3minitdengandyxy 
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxyletopraya2020 
#dyxylipcreme 
#dyxyskincare
  • .
    Simple make up look using BC Cream from DYXY ☺️🤍 Loveeeee sangatttt 🥰
    .
    .
    3 minit je dah siap tau korang, takyah siap lama2! dap2 je takyah tebal2 pun dah ok 😍 Bc cream ni dapat tutup pores jugak tau. yg ada eyebag pun boleh guna bc cream ni
    .
    skrg tgh ada SALE tau kalau korang beli in set! meh ws kita kalau nk tahu set apa yg tengah sale ☺️ klik je link kat bio
    .

    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #usahawanDYXY
    #dyxysale
    #cantik3minitdengandyxy
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyletopraya2020
    #dyxylipcreme
    #dyxyskincare

  •  1  0  29 June, 2020
  • .
Dah ramai pun try produk DYXY yang viral, lepastu ramai yg cakap best. Siap bgtau very very LOVE it!! paling best, DYXY BEST CREAM boleh cover segala parut dekat muka korang 😍 best nyaaa
.
.
Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍 tak payah pakai curler pun meletop tau. BEST BEST BEST nak cuci pun tak comot uolsss..
Cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri-seri.. 😍😘
.
.
Sekarang DYXY tgh buat offer kalau beli RM 250 ke atas dapat FREE Lipstick😻
.
Cepat cepat beli
HARGA OFFER dah nak tamat ni. Cepat2 nanti stok habis melepas korang nak melaram dgn set DYXY ni 😘
.
ORDER NOW 💨💨
@dyxycheraskl 
@dyxycheraskl 
@dyxycheraskl 
atau DM terus laju2
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyputrajaya
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#usahawanDYXY
#dyxysale
#cantik3minitdengandyxy 
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxyletopraya2020 
#dyxylipcreme 
#dyxyskincare
  • .
    Dah ramai pun try produk DYXY yang viral, lepastu ramai yg cakap best. Siap bgtau very very LOVE it!! paling best, DYXY BEST CREAM boleh cover segala parut dekat muka korang 😍 best nyaaa
    .
    .
    Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍 tak payah pakai curler pun meletop tau. BEST BEST BEST nak cuci pun tak comot uolsss..
    Cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri-seri.. 😍😘
    .
    .
    Sekarang DYXY tgh buat offer kalau beli RM 250 ke atas dapat FREE Lipstick😻
    .
    Cepat cepat beli
    HARGA OFFER dah nak tamat ni. Cepat2 nanti stok habis melepas korang nak melaram dgn set DYXY ni 😘
    .
    ORDER NOW 💨💨
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    atau DM terus laju2
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #usahawanDYXY
    #dyxysale
    #cantik3minitdengandyxy
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyletopraya2020
    #dyxylipcreme
    #dyxyskincare

  •  3  0  24 June, 2020
  • .
•DYXY GOLD BOX•
.
Complete set now is on sale guysss! RM 270 only and yang special nya, kali ni set ni datang dengan gold box which is limited tau. better korg cepat2 dapatkan☺️🥰
.
harga asal RM 399 and now RM 270 jee 😍👍🏻 discount RM 129 😱🤯 omg banyak nya!!
.
whatsapp nowww kalau korg nak set ni sbb harini last day‼️
.
📲 0172477852
📲 0172477852 📲 0172477852
.
#dyxycosmetics
#dyxycosmeticsviral 
#dyxybccream 
#dyxycheras
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyletopraya
  • .
    •DYXY GOLD BOX•
    .
    Complete set now is on sale guysss! RM 270 only and yang special nya, kali ni set ni datang dengan gold box which is limited tau. better korg cepat2 dapatkan☺️🥰
    .
    harga asal RM 399 and now RM 270 jee 😍👍🏻 discount RM 129 😱🤯 omg banyak nya!!
    .
    whatsapp nowww kalau korg nak set ni sbb harini last day‼️
    .
    📲 0172477852
    📲 0172477852 📲 0172477852
    .
    #dyxycosmetics
    #dyxycosmeticsviral
    #dyxybccream
    #dyxycheras
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyletopraya

  •  0  0  15 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  2  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 BASIC RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
BC Cream + Facemist + Brush⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 BASIC RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    BC Cream + Facemist + Brush⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 BLOSSOM RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
3pcs Lipsticks + Facemist +  Mascara ⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 BLOSSOM RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    3pcs Lipsticks + Facemist + Mascara ⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 VOGUE RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
BC Cream + Brush + Facemist +  Mascara + Eyeshadow Palette⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 VOGUE RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    BC Cream + Brush + Facemist + Mascara + Eyeshadow Palette⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 ENCHANTED RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
BC Cream + Brush + Facemist +  3pcs Lipsticks⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 ENCHANTED RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    BC Cream + Brush + Facemist + 3pcs Lipsticks⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 GODDESS RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
BC Cream + Brush + Facemist +  Lipstick + Advance White⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 GODDESS RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    BC Cream + Brush + Facemist + Lipstick + Advance White⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 COMPLETE RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Gold Box + BC Cream + Brush + Facemist +  Lipstick + Mascara + 1Box Wipes⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 COMPLETE RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Gold Box + BC Cream + Brush + Facemist + Lipstick + Mascara + 1Box Wipes⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 QUEEN RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣
Gold Box + BC Cream + 3x Lipsticks + Mascara + Advance White⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 QUEEN RAYA 😍⁣⁣⁣⁣⁣
    Gold Box + BC Cream + 3x Lipsticks + Mascara + Advance White⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  2  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 DIVA RAYA 😍⁣⁣⁣⁣
Gold Box + BC Cream + Facemist + Brush + Cleanser + Serum⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 DIVA RAYA 😍⁣⁣⁣⁣
    Gold Box + BC Cream + Facemist + Brush + Cleanser + Serum⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣😍 SPARKLING RAYA 😍⁣⁣⁣
BC Cream + Facemist + 2x Serum⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 SPARKLING RAYA 😍⁣⁣⁣
    BC Cream + Facemist + 2x Serum⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣
⁣⁣⁣😍 GLOWING RAYA 😍⁣⁣
Gold Box + Full set Skincare + Advance White⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣
    ⁣⁣⁣😍 GLOWING RAYA 😍⁣⁣
    Gold Box + Full set Skincare + Advance White⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • ⁣⁣
💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣
⁣⁣⁣😍 GLAM RAYA 😍⁣
BC Cream + 3pcs Lipsticks + Gold Box + Cleanser + Serum + Advance White⁣
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣
⁣⁣⁣⁣
⁣
Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣
📲 0195994289⁣⁣⁣
(Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
#LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras
  • ⁣⁣
    💥LETOP RAYA DYXY 2020💥⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi memeriahkan hari raya korang tahun ni 🥰🥰⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ✅ Promo valid from 1th until 15th Jun 2020 ⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ℹ️ Semua ready stock taw 🤭🤭⁣⁣⁣⁣⁣

    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣
    ⁣⁣⁣😍 GLAM RAYA 😍⁣
    BC Cream + 3pcs Lipsticks + Gold Box + Cleanser + Serum + Advance White⁣
    ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨⁣
    ⁣⁣⁣⁣

    Grab NOW ❗❗❗⁣⁣⁣
    📲 0195994289⁣⁣⁣
    (Or click link at bio ✨)⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    #LetopRayaDYXY2020💥 #GlamRaya💕 #GlowingRaya💕 #DivaRaya💕 #SparklingRaya💕 #CompleteRaya💕 #QueenRaya💕 #EnchantedRaya💕 #VogueRaya💕 #GoddessRaya💕 #BlossomRaya💕 #BasicRaya💕 #DYXYCosmetics #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY😘 #Cantik3MinitDenganDYXY✨ #TeamTyka #TeamKakInn #DYXYAmpang⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYKeramat⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #DYXYSetiawangsa #DYXYWangsaMaju⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #DYXYPuncakAlam #DYXYHuluLangat #DYXYCheras

  •  1  0  11 June, 2020
  • .
•COMPLETE RAYA SET• 🔥
.
dalam set ni ada
👉🏻 Bc Cream
👉🏻 Facemist
👉🏻 Brush
👉🏻 Lipstick
👉🏻 Mascara
👉🏻 1 box Wipes
.
.
Harga Asal RM 399
Promo Raya RM 270 ✅
jimat RM 129 😍
.
harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
#dyxylipcreme 
#dyxyletopraya2020 
#dyxybellaciao 
#dyxyheist 
#dyxyskincare
  • .
    •COMPLETE RAYA SET• 🔥
    .
    dalam set ni ada
    👉🏻 Bc Cream
    👉🏻 Facemist
    👉🏻 Brush
    👉🏻 Lipstick
    👉🏻 Mascara
    👉🏻 1 box Wipes
    .
    .
    Harga Asal RM 399
    Promo Raya RM 270 ✅
    jimat RM 129 😍
    .
    harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxylipcreme
    #dyxyletopraya2020
    #dyxybellaciao
    #dyxyheist
    #dyxyskincare

  •  2  0  4 June, 2020
  • .
Simple makeup look using bc cream from DYXY 😍
.
Dap2 je dah siap. tak perlu bersiap lama2 tau korang bila make up guna DYXY COSMETICS ni. blusher pun pakai lipstick dyxy sahaja. memang jimat! 🥳
.
Sesiapa nak dapatkan set2 yg tgh sale skrg boleh whatsapp kita! 👇🏼
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852
. .
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyputrajaya
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#usahawanDYXY
#dyxysale
#cantik3minitdengandyxy 
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxyletopraya2020 
#dyxylipcreme 
#dyxyskincare
  • .
    Simple makeup look using bc cream from DYXY 😍
    .
    Dap2 je dah siap. tak perlu bersiap lama2 tau korang bila make up guna DYXY COSMETICS ni. blusher pun pakai lipstick dyxy sahaja. memang jimat! 🥳
    .
    Sesiapa nak dapatkan set2 yg tgh sale skrg boleh whatsapp kita! 👇🏼
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    . .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #usahawanDYXY
    #dyxysale
    #cantik3minitdengandyxy
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyletopraya2020
    #dyxylipcreme
    #dyxyskincare

  •  5  0  2 June, 2020
  • .
Dah ramai pun try produk DYXY yang viral, lepastu ramai yg cakap best. Siap bgtau very very LOVE it!!
.
.
Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍 tak payah pakai curler pun meletop tau. BEST BEST BEST nak cuci pun tak comot uolsss..
Cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri-seri.. 😍😘
.
.
Sekarang DYXY tgh buat offer kalau beli RM 250 ke atas dapat FREE Lipstick😻
.
Cepat cepat beli
HARGA OFFER dah nak tamat ni. Cepat2 nanti stok habis melepas korang nak melaram dgn set DYXY ni 😘
.
ORDER NOW 💨💨
@dyxycheraskl 
@dyxycheraskl 
@dyxycheraskl 
atau DM terus laju2
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyputrajaya
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#usahawanDYXY
#dyxysale
#cantik3minitdengandyxy 
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxyletopraya2020 
#dyxylipcreme 
#dyxyskincare
  • .
    Dah ramai pun try produk DYXY yang viral, lepastu ramai yg cakap best. Siap bgtau very very LOVE it!!
    .
    .
    Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍 tak payah pakai curler pun meletop tau. BEST BEST BEST nak cuci pun tak comot uolsss..
    Cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri-seri.. 😍😘
    .
    .
    Sekarang DYXY tgh buat offer kalau beli RM 250 ke atas dapat FREE Lipstick😻
    .
    Cepat cepat beli
    HARGA OFFER dah nak tamat ni. Cepat2 nanti stok habis melepas korang nak melaram dgn set DYXY ni 😘
    .
    ORDER NOW 💨💨
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    atau DM terus laju2
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #usahawanDYXY
    #dyxysale
    #cantik3minitdengandyxy
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyletopraya2020
    #dyxylipcreme
    #dyxyskincare

  •  5  0  29 May, 2020
  • .
•DYXY LIPCREME•
.
DYXY Lipcreme dah available tau korang! Limited utk raya 2020 shj. lepas ni takde dah 🙏🏻. Ada 3 colour ; pink blush, honey bee and peach babe 💄 semua cantik😍 come in one box. exclusive sangat! 🥰
.
.
utk setiap pembelian lipcreme akan dapat FREE dyxy face mist ☺️ .
cepat2 whatsapp now takut stok habis nnt! ❤️ klik je link dkt bio @dyxycheraskl 💋
📲 0172477852
📲0172477852
📲 0172477852
.

#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyskincare 
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
#dyxylipcreme 
#dyxyletopraya2020 
#dyxybellaciao 
#dyxyheist
  • .
    •DYXY LIPCREME•
    .
    DYXY Lipcreme dah available tau korang! Limited utk raya 2020 shj. lepas ni takde dah 🙏🏻. Ada 3 colour ; pink blush, honey bee and peach babe 💄 semua cantik😍 come in one box. exclusive sangat! 🥰
    .
    .
    utk setiap pembelian lipcreme akan dapat FREE dyxy face mist ☺️ .
    cepat2 whatsapp now takut stok habis nnt! ❤️ klik je link dkt bio @dyxycheraskl 💋
    📲 0172477852
    📲0172477852
    📲 0172477852
    .

    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyskincare
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxylipcreme
    #dyxyletopraya2020
    #dyxybellaciao
    #dyxyheist

  •  3  0  21 May, 2020

Top #dyxyhululangat Posts

  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
.
Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
.
Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
.
.

Kalau nak order boleh whatsapp/call
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
    .
    Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
    .
    Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
    .
    .

    Kalau nak order boleh whatsapp/call
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat

  •  5  0  18 May, 2020
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
.
Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
.
Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
.
.

Kalau nak order boleh whatsapp/call
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
    .
    Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
    .
    Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
    .
    .

    Kalau nak order boleh whatsapp/call
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat

  •  4  0  18 May, 2020
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
.
Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
.
Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
.
.

Kalau nak order boleh whatsapp/call
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
    .
    Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
    .
    Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
    .
    .

    Kalau nak order boleh whatsapp/call
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat

  •  3  0  5 May, 2020
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
.
Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
.
Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
.
.

Kalau nak order boleh whatsapp/call
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
    .
    Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
    .
    Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
    .
    .

    Kalau nak order boleh whatsapp/call
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat

  •  1  0  5 May, 2020
  • 💖 SALE EXTENDED GUYS, UNTIL 30th APRIL💖
.
Siapa yang whatsapp Kak Inn mintak hold and reserve set for u all tu sekarang boleh senyum lebar. Ok cepat whatsapp Kak Inn pilih set mana idaman kalbu. Jimat banyak ni guys.
.
✅ HALF PRICE FACEMIST
✅ HALF PRICE MASCARA or
🎁 FREE FACEMIST
. 
Whatsapp Kak Inn to know more k. 📲+60196133211
  • 💖 SALE EXTENDED GUYS, UNTIL 30th APRIL💖
    .
    Siapa yang whatsapp Kak Inn mintak hold and reserve set for u all tu sekarang boleh senyum lebar. Ok cepat whatsapp Kak Inn pilih set mana idaman kalbu. Jimat banyak ni guys.
    .
    ✅ HALF PRICE FACEMIST
    ✅ HALF PRICE MASCARA or
    🎁 FREE FACEMIST
    .
    Whatsapp Kak Inn to know more k. 📲+60196133211

  •  2  1  22 April, 2020
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
.
Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
.
Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
.
.

Kalau nak order boleh whatsapp/call
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
  • . DYXY BLISSFUL RAMADHAN ❤️✨
    .
    Jom dapatkan set2 DYXY sebab sekarang tgh on sale tau‼️ yang best nya kalini setiap pembelian akan dapat tiket LUCKY DRAW 😍 wowww ONZZ kann 😘
    .
    Raya dah nak dekat kan?? jom melaram dengan DYXY, 3 minit je dah siap 🥰☺️
    .
    .

    Kalau nak order boleh whatsapp/call
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat

  •  1  0  5 May, 2020
  • .
DAP DAP JE SIAP 😍 sekejap je make up kalau guna dyxy cosmetics ni korang! .
.
korang boleh dpt kan set2 yg tgh on promo skrg. lagi2 tgh nak raya ni kan, set paling best seller set PRINCESS NORA 👇🏼
• Bc Cream
• Facemist
• Brush
• Serum
.
.
Harga Asal : RM 319
🎉 Harga Promo : RM 270 💋
.
Jom order skrg, whatsappp/dm/klik link kat bio ☺️
.

#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
#dyxylipcreme 
#dyxyletopraya2020 
#dyxybellaciao 
#dyxyheist 
#dyxyskincare
  • .
    DAP DAP JE SIAP 😍 sekejap je make up kalau guna dyxy cosmetics ni korang! .
    .
    korang boleh dpt kan set2 yg tgh on promo skrg. lagi2 tgh nak raya ni kan, set paling best seller set PRINCESS NORA 👇🏼
    • Bc Cream
    • Facemist
    • Brush
    • Serum
    .
    .
    Harga Asal : RM 319
    🎉 Harga Promo : RM 270 💋
    .
    Jom order skrg, whatsappp/dm/klik link kat bio ☺️
    .

    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxylipcreme
    #dyxyletopraya2020
    #dyxybellaciao
    #dyxyheist
    #dyxyskincare

  •  6  0  20 May, 2020