#dyxygombak Instagram Photos & Videos

dyxygombak - 37.8k posts

Hashtag Popularity

1.9
average comments
5.8
average likes

Latest #dyxygombak Posts

  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  3  1  1 hour ago
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  2  1  12 hours ago
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
.
🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
.
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE
.
SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
🚗COD AREA KL & SELANGOR
💓SPECIAL FREEGIFT
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
    .
    🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
    .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE
    .
    SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    🚗COD AREA KL & SELANGOR
    💓SPECIAL FREEGIFT

  •  3  1  15 hours ago
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
.
🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
.
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE
.
SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
🚗COD AREA KL & SELANGOR
💓SPECIAL FREEGIFT
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
    .
    🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
    .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE
    .
    SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    🚗COD AREA KL & SELANGOR
    💓SPECIAL FREEGIFT

  •  3  1  21 hours ago
  • Untuk Lock Makeup and Fresh All Day, Fika Suka Spray Facemist GreenTea. Sebab Apa ???? 
.
💋 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
💋 Effect Glowing serta merta
💋 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
💋  Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
💋  Boleh dijadikan makeup based
💋  Mengandungi zat mineral .
💋 Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
💋 Membantu *mengecutkan* jerawat pada muka
💋 Sesuai utk lelaki dan perempuan
💋 Boleh digunakan bila2 masa .
.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
🍃 DYXY Face Mist Tahan 1-2 bulan ikut rutin pemakaian
.
JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • Untuk Lock Makeup and Fresh All Day, Fika Suka Spray Facemist GreenTea. Sebab Apa ????
    .
    💋 Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
    💋 Effect Glowing serta merta
    💋 Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
    💋 Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
    💋 Boleh dijadikan makeup based
    💋 Mengandungi zat mineral .
    💋 Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
    💋 Membantu *mengecutkan* jerawat pada muka
    💋 Sesuai utk lelaki dan perempuan
    💋 Boleh digunakan bila2 masa .
    .
    🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF
    🍃 DYXY Face Mist Tahan 1-2 bulan ikut rutin pemakaian
    .
    JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  17  0  22 hours ago
  • Cepat, fika still ambil order  cepat ws fika 😍
.
PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
.
DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥
⠀
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼
⠀
⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀
⠀
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
⠀
⠀
JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • Cepat, fika still ambil order cepat ws fika 😍
    .
    PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
    .
    DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥

    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼

    ⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀

    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭


    JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  4  0  22 hours ago
  • Mascara Fiber DYXY Cosmetics 👀👁
.
❤ Waterproof
❤ Wudhuk Friendly (peel-off)
❤ Melentik dengan pantas
❤ Melebatkan bulu mata
❤ Tidak menggatalkan mata
❤ Tahan sehingga 12jam
❤ Tidak menghitamkan mata
❤ Mudah dibawa kemana saha

#dyxylovers yang tak tahu macamana nak pakai fake eyelashes jangan risau ok! Using Mascara Fiber Dyxy ni pun you guys boleh dapat Eyelashes yang vogue! 😍💋
.
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
#LetopRayaDYXY2020

JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • Mascara Fiber DYXY Cosmetics 👀👁
    .
    ❤ Waterproof
    ❤ Wudhuk Friendly (peel-off)
    ❤ Melentik dengan pantas
    ❤ Melebatkan bulu mata
    ❤ Tidak menggatalkan mata
    ❤ Tahan sehingga 12jam
    ❤ Tidak menghitamkan mata
    ❤ Mudah dibawa kemana saha

    #dyxylovers yang tak tahu macamana nak pakai fake eyelashes jangan risau ok! Using Mascara Fiber Dyxy ni pun you guys boleh dapat Eyelashes yang vogue! 😍💋
    .
    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY
    #LetopRayaDYXY2020

    JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  13  0  22 hours ago
  • Cepat, fika still ambil order  cepat ws fika 😍
.
PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
.
DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥
⠀
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼
⠀
⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀
⠀
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
⠀
⠀
JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • Cepat, fika still ambil order cepat ws fika 😍
    .
    PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
    .
    DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥

    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼

    ⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀

    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭


    JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  4  0  22 hours ago
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
.
🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
.
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE
.
SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
🚗COD AREA KL & SELANGOR
💓SPECIAL FREEGIFT
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
    .
    🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
    .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE
    .
    SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    🚗COD AREA KL & SELANGOR
    💓SPECIAL FREEGIFT

  •  5  1  22 hours ago
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
.
#DYXYSALE77isback
.
✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
.
✨ Terms & Condition
.
.
Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
    .
    #DYXYSALE77isback
    .
    ✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
    .
    ✨ Terms & Condition
    .
    .
    Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640

  •  7  1  12 July, 2020
  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  4  1  12 July, 2020
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  3  1  12 July, 2020
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
.
#DYXYSALE77isback
.
✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
.
✨ Terms & Condition
.
.
Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
    .
    #DYXYSALE77isback
    .
    ✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
    .
    ✨ Terms & Condition
    .
    .
    Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640

  •  1  1  12 July, 2020
  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  6  1  11 July, 2020
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  6  1  11 July, 2020
  • PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
.
DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥
⠀
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼
⠀
⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀
⠀
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
⠀
⠀
JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
    .
    DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥

    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼

    ⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀

    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭


    JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  5  0  10 July, 2020
  • Ramai Tanya Apa Beza Aqua Mist and Facemist ? Serupa Tapi Tak Sama 🤧
.
⁣Korang tau tak harmful rays boleh masuk menerusi kulit kita menyebabkan kulit rosak & penuaan kulit dengan cepat? 😟😖⠀
⠀⠀
Good thing is, we can always depend on #DYXYAdvanceWhiteMist so sun protection and makeup in one! 😎🧴
.
So, Facemist Greentea pulak apa benefit dia? 
Selain boleh jadi finishing spray, buat muka jadi fresh and hydrate our skin tau 😍 Bau dia sangaattt love...
⠀⠀⠀
GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • Ramai Tanya Apa Beza Aqua Mist and Facemist ? Serupa Tapi Tak Sama 🤧
    .
    ⁣Korang tau tak harmful rays boleh masuk menerusi kulit kita menyebabkan kulit rosak & penuaan kulit dengan cepat? 😟😖⠀
    ⠀⠀
    Good thing is, we can always depend on #DYXYAdvanceWhiteMist so sun protection and makeup in one! 😎🧴
    .
    So, Facemist Greentea pulak apa benefit dia?
    Selain boleh jadi finishing spray, buat muka jadi fresh and hydrate our skin tau 😍 Bau dia sangaattt love...
    ⠀⠀⠀
    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  9  0  10 July, 2020
  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  5  1  10 July, 2020
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  4  1  10 July, 2020
  • PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
.
DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥
⠀
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼
⠀
⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀
⠀
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
⠀
⠀
JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

GRAB yours now 💄 👄
.
#dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy
  • PROMO 3 HARI SAHAJA EXTEND SEHINGGA 12 JUNE 😱
    .
    DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥

    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼

    ⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀

    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭


    JOM pm @narasbeauty dan dapatkan SEKARANG ! ❤

    GRAB yours now 💄 👄
    .
    #dyxycosmetics #iltizamrezeki #teamdyxynurul #dyxyselayang #dyxyselayangmutiara #dyxysetiawangsa #dyxyselangor #dyxysetapak #dyxygombak #dyxybatucaves #dyxyrawang #dyxymanjalara #dyxykepong #dyxykualalumpur #dyxybandartasikputeri #dyxyuluyam #dyxytamanmelawati #dyxyoriginal #dyxybalakong #dyxyserdang #dyxyampang #dyxyklsentral #usahawandyxy

  •  6  0  10 July, 2020
  • 🚗 Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 🚗 Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
    .
    COD AREA :-
    🚗Klang
    🚗Serdang
    🚗Subang Jaya
    🚗Putrajaya
    🚗Cyberjaya
    🚗petaling Jaya
    🚗Kuala Lumpur
    🚗Ampang
    🚗Cheras
    🚗Gombak
    🚗Damansara
    🚗Bangsar
    🚗Puchong
    🚗usj
    🚗sungai Buluh
    🚗Bangi
    🚗Kajang
    🚗Banting
    🚗Shah alam
    Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
    .
    🚚💨COD SETIAP HARI
    📮📦POSTAGE SETIAP HARI
    .
    👫Agent & dropship diperlukan‼️
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  6  1  10 July, 2020
  • 🚗 Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 🚗 Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
    .
    COD AREA :-
    🚗Klang
    🚗Serdang
    🚗Subang Jaya
    🚗Putrajaya
    🚗Cyberjaya
    🚗petaling Jaya
    🚗Kuala Lumpur
    🚗Ampang
    🚗Cheras
    🚗Gombak
    🚗Damansara
    🚗Bangsar
    🚗Puchong
    🚗usj
    🚗sungai Buluh
    🚗Bangi
    🚗Kajang
    🚗Banting
    🚗Shah alam
    Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
    .
    🚚💨COD SETIAP HARI
    📮📦POSTAGE SETIAP HARI
    .
    👫Agent & dropship diperlukan‼️
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  3  1  9 July, 2020
  • 🚗 Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 🚗 Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
    .
    COD AREA :-
    🚗Klang
    🚗Serdang
    🚗Subang Jaya
    🚗Putrajaya
    🚗Cyberjaya
    🚗petaling Jaya
    🚗Kuala Lumpur
    🚗Ampang
    🚗Cheras
    🚗Gombak
    🚗Damansara
    🚗Bangsar
    🚗Puchong
    🚗usj
    🚗sungai Buluh
    🚗Bangi
    🚗Kajang
    🚗Banting
    🚗Shah alam
    Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
    .
    🚚💨COD SETIAP HARI
    📮📦POSTAGE SETIAP HARI
    .
    👫Agent & dropship diperlukan‼️
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  4  1  9 July, 2020

Top #dyxygombak Posts

  • ANDA MASIH BOLEH JAGA KULIT DARI RUMAH‼️
.
Walaupun sekarang kita masih lagi dalam tempoh KAWALAN PERGERAKAN disebabkan #coronavirus , @dyxy_beautycare tetap akan melayan permintaan anda❤️
.
Kekalkan kebersihan dan #stayhome 
Bole Whatsapp tiqa utk order
.
.
.
PROMO MAY‼️
PROMO MAY‼️
.
Order sekarang untuk dapatkan extra discount RM50 + FREE POSTAGE + SPECIAL FREEGIFT + FREE DELIVERY.
.
📲019-2541640
  • ANDA MASIH BOLEH JAGA KULIT DARI RUMAH‼️
    .
    Walaupun sekarang kita masih lagi dalam tempoh KAWALAN PERGERAKAN disebabkan #coronavirus , @dyxy_beautycare tetap akan melayan permintaan anda❤️
    .
    Kekalkan kebersihan dan #stayhome
    Bole Whatsapp tiqa utk order
    .
    .
    .
    PROMO MAY‼️
    PROMO MAY‼️
    .
    Order sekarang untuk dapatkan extra discount RM50 + FREE POSTAGE + SPECIAL FREEGIFT + FREE DELIVERY.
    .
    📲019-2541640

  •  14  24  30 May, 2020
  • 💫Exclusive dazzle promo 2020
.
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi meriahkan hari raya korang tahun ini🌟promo kalini korang akan dapat free dyxy velvet pouch.
.
🌈Promosi bermula 16june-30june 2020
.
🚗FREE COD KL & SELANGOR
📮POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL FREEGIFT
.
Open for dropship/agent🎉
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 💫Exclusive dazzle promo 2020
    .
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi meriahkan hari raya korang tahun ini🌟promo kalini korang akan dapat free dyxy velvet pouch.
    .
    🌈Promosi bermula 16june-30june 2020
    .
    🚗FREE COD KL & SELANGOR
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    🎁SPECIAL FREEGIFT
    .
    Open for dropship/agent🎉
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  10  5  30 June, 2020
  • 💫Exclusive dazzle promo 2020
.
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali🌟jom grab harga promo!!
.
.
🚗FREE COD KL & SELANGOR
📮POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL FREEGIFT
.
Open for dropship/agent🎉
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 💫Exclusive dazzle promo 2020
    .
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali🌟jom grab harga promo!!
    .
    .
    🚗FREE COD KL & SELANGOR
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    🎁SPECIAL FREEGIFT
    .
    Open for dropship/agent🎉
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  4  5  1 July, 2020
  • 💫Letop raya DYXY 2020
.
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi meriahkan hari raya korang tahun ini🌟
.
🌈Promosi bermula 1jun-15jun 2020
.
🚗FREE COD KL & SELANGOR
📮POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL FREEGIFT
.
Open for dropship/agent🎉
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 💫Letop raya DYXY 2020
    .
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali bagi meriahkan hari raya korang tahun ini🌟
    .
    🌈Promosi bermula 1jun-15jun 2020
    .
    🚗FREE COD KL & SELANGOR
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    🎁SPECIAL FREEGIFT
    .
    Open for dropship/agent🎉
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  5  2  10 June, 2020
  • 💫Exclusive dazzle promo 2020
.
Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali🌟Bole grab laju laju harga PROMO‼️
.
.
🚗FREE COD KL & SELANGOR
📮POSTAGE SETIAP HARI
🎁SPECIAL FREEGIFT
.
Open for dropship/agent🎉
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • 💫Exclusive dazzle promo 2020
    .
    Special utk semua #dyxylovers harga runtuh lagi sekali🌟Bole grab laju laju harga PROMO‼️
    .
    .
    🚗FREE COD KL & SELANGOR
    📮POSTAGE SETIAP HARI
    🎁SPECIAL FREEGIFT
    .
    Open for dropship/agent🎉
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  4  17  29 June, 2020
  • Mirror, mirror on the wall... who's got the most magical BC Cream makeup of them all?⠀🔮✨
. . *insert your name*⠀
. . 
Haaa siapa yang belum try lagi DYXY BC Cream ni? Jangan tipu instead korang try the magic touch of DYXY BC Cream ☺
.
. 
DYXY BC CREAM ni memang magical gila sebab ia mampu untuk provide full-coverage, cover korang punya dark circles, blemishes, hyperpigmentation and more. Makin lama korang pakai, makin glowing sebab dia ada SPF 50+ yang meresap and protect kulit kita. Dia punya texture is super creamy but tak melekit langsung ok!!⠀🤩🤩🤩
.
.
.
#dyxycosmetics #dyxybrush #dyxymascara #dyxykualalumpur #dyxypromosi #dyxykl #dyxylover #dyxybccream #dyxylipstick #dyxyskincare #dyxyoriginal #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxylovers #dyxydamansara #dyxy #dyxywhiteningmist #dyxyworldwide #dyxydamansaradamai #dyxysridamansara #dyxykepong #dyxykotadamansara #dyxysungaibuloh #dyxyselayang #dyxygombak
  • Mirror, mirror on the wall... who's got the most magical BC Cream makeup of them all?⠀🔮✨
    . . *insert your name*⠀
    . .
    Haaa siapa yang belum try lagi DYXY BC Cream ni? Jangan tipu instead korang try the magic touch of DYXY BC Cream ☺
    .
    .
    DYXY BC CREAM ni memang magical gila sebab ia mampu untuk provide full-coverage, cover korang punya dark circles, blemishes, hyperpigmentation and more. Makin lama korang pakai, makin glowing sebab dia ada SPF 50+ yang meresap and protect kulit kita. Dia punya texture is super creamy but tak melekit langsung ok!!⠀🤩🤩🤩
    .
    .
    .
    #dyxycosmetics #dyxybrush #dyxymascara #dyxykualalumpur #dyxypromosi #dyxykl #dyxylover #dyxybccream #dyxylipstick #dyxyskincare #dyxyoriginal #dyxygreenteafacemist #dyxymalaysia #dyxylovers #dyxydamansara #dyxy #dyxywhiteningmist #dyxyworldwide #dyxydamansaradamai #dyxysridamansara #dyxykepong #dyxykotadamansara #dyxysungaibuloh #dyxyselayang #dyxygombak

  •  5  0  27 June, 2020