#dyxyfreecod Instagram Photos & Videos

dyxyfreecod - 4.8k posts

Hashtag Popularity

1
average comments
5.8
average likes

Latest #dyxyfreecod Posts

  • DYXY Mineral FaceMist

Teknologi Nano Spray utk kesan pengunaan yang optimum.
Boleh digunakan pd bila2 masa.
Tahan 3-6 bulan penggunaan.
Digunakan sebagai spray makeup dan base makeup.
Boleh membantu merawat kulit muka yg berminyak & berjerawat kerana mengandungi ekstrak green tea & mineral.
Anti aging effect & sgt natural.
Sesuai utk lelaki & wanita,tiada had umur.

KEBAIKAN DYXY mineral facemist:
1)semburan TEKNOLOGY NANO SPRAY
2)Di gunakan sebagai makeup spray untuk makeup
tahun lebih lama & instant glowing.
3)di gunakan sebagai spray untuk bantu merawat kulit muka.
.
JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST GREENTEA SEKARANG!
.
Free postage|Free COD bagi kawasan berdekatan.
EXTRA FREEGIFT!!
.
Boleh dm atau ws @dyxybyfati  0128093010
.
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyampang #dyxykl #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyoriginalmalaysia #dyxyoriginalhq #dyxyseremban #dyxyserum #dyxyserdang #dyxydengkilputrajaya #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #dyxyfreecodampang #dyxycodkl #dyxyklangvalley #dyxybangsar #dyxyfreecodselangor
  • DYXY Mineral FaceMist

    Teknologi Nano Spray utk kesan pengunaan yang optimum.
    Boleh digunakan pd bila2 masa.
    Tahan 3-6 bulan penggunaan.
    Digunakan sebagai spray makeup dan base makeup.
    Boleh membantu merawat kulit muka yg berminyak & berjerawat kerana mengandungi ekstrak green tea & mineral.
    Anti aging effect & sgt natural.
    Sesuai utk lelaki & wanita,tiada had umur.

    KEBAIKAN DYXY mineral facemist:
    1)semburan TEKNOLOGY NANO SPRAY
    2)Di gunakan sebagai makeup spray untuk makeup
    tahun lebih lama & instant glowing.
    3)di gunakan sebagai spray untuk bantu merawat kulit muka.
    .
    JOM DAPATKAN DYXY FACEMIST GREENTEA SEKARANG!
    .
    Free postage|Free COD bagi kawasan berdekatan.
    EXTRA FREEGIFT!!
    .
    Boleh dm atau ws @dyxybyfati 0128093010
    .
    #dyxycosmetics #dyxybccream #dyxyampang #dyxykl #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyoriginalmalaysia #dyxyoriginalhq #dyxyseremban #dyxyserum #dyxyserdang #dyxydengkilputrajaya #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #dyxyfreecodampang #dyxycodkl #dyxyklangvalley #dyxybangsar #dyxyfreecodselangor

  •  6  0  22 July, 2020
  • "BELI DYXY DAPAT 3-4 FREEGIFT"
.
✔️ make up tahan sampai 8 jam tau!
✔️ ada spf 50 untuk protect kulit dari sinaran uv.
✔️ full coverage.
✔️ BC Cream boleh tahan sehingga 2-3 bulan. JIMAT!
✔️ ada oil control untuk kulit berminyak.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit.
.
❌ NO COMPACT POWDER.
❌ NO FILTER!
❌ NO PARUT JERAWAT!
❌ NO JERAGAT.
❌ NO SUNBURN.
❌ NO MUKA KUSAM.
.
nak cepat click je link di bio
atau dm je @dyxy.melakakaksiti
.
Jom dapatkan product dyxy favourite korang SEKARANG!
Confirm tak cari lain la lepas ni 🤪
Boleh mix and match untuk dapatkan SPECIAL COMBO PRICE! 😊

#dyxy #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxykl#dyxymurah #dyxypuchong #dyxymelaka#dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxyoriginalproduct#dyxyoriginalhq #dyxyori #noradanish #elfiraloy#dyxynoradanish #dyxyserumkl #dyxyreadystock#dyxyreadystockshaham #dyxyfreepostage#dyxyfreecod #dyxyfreecodkl#dyxyfreecodselangor #mural #covid19#stayhome #dyxyquarantine
  • "BELI DYXY DAPAT 3-4 FREEGIFT"
    .
    ✔️ make up tahan sampai 8 jam tau!
    ✔️ ada spf 50 untuk protect kulit dari sinaran uv.
    ✔️ full coverage.
    ✔️ BC Cream boleh tahan sehingga 2-3 bulan. JIMAT!
    ✔️ ada oil control untuk kulit berminyak.
    ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit.
    .
    ❌ NO COMPACT POWDER.
    ❌ NO FILTER!
    ❌ NO PARUT JERAWAT!
    ❌ NO JERAGAT.
    ❌ NO SUNBURN.
    ❌ NO MUKA KUSAM.
    .
    nak cepat click je link di bio
    atau dm je @dyxy.melakakaksiti
    .
    Jom dapatkan product dyxy favourite korang SEKARANG!
    Confirm tak cari lain la lepas ni 🤪
    Boleh mix and match untuk dapatkan SPECIAL COMBO PRICE! 😊

    #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxyampang  #dyxykl #dyxymurah  #dyxypuchong  #dyxymelaka #dyxymalaysia  #dyxyoriginal  #dyxyoriginalproduct#dyxyoriginalhq #dyxyori #noradanish #elfiraloy#dyxynoradanish #dyxyserumkl #dyxyreadystock#dyxyreadystockshaham #dyxyfreepostage#dyxyfreecod #dyxyfreecodkl#dyxyfreecodselangor #mural #covid19#stayhome #dyxyquarantine

  •  3  0  22 July, 2020
  • "BELI DYXY DAPAT 3-4 FREEGIFT"
.
✔️ make up tahan sampai 8 jam tau!
✔️ ada spf 50 untuk protect kulit dari sinaran uv.
✔️ full coverage.
✔️ BC Cream boleh tahan sehingga 2-3 bulan. JIMAT!
✔️ ada oil control untuk kulit berminyak.
✔️ sesuai untuk semua jenis kulit.
.
❌ NO COMPACT POWDER.
❌ NO FILTER!
❌ NO PARUT JERAWAT!
❌ NO JERAGAT.
❌ NO SUNBURN.
❌ NO MUKA KUSAM.
.
nak cepat click je link di bio
atau dm je @dyxybyfati 
.
Jom dapatkan product dyxy favourite korang SEKARANG!
Confirm tak cari lain la lepas ni 🤪
Boleh mix and match untuk dapatkan SPECIAL COMBO PRICE! 😊

#dyxy #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxykl #dyxymurah #dyxypuchong #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxyoriginalproduct #dyxyoriginalhq #dyxyori #noradanish #elfiraloy #dyxynoradanish #dyxyserumkl #dyxyreadystock #dyxyreadystockshaham #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #dyxyfreecodkl #dyxyfreecodselangor #mural #covid19 #stayhome #dyxyquarantine
  • "BELI DYXY DAPAT 3-4 FREEGIFT"
    .
    ✔️ make up tahan sampai 8 jam tau!
    ✔️ ada spf 50 untuk protect kulit dari sinaran uv.
    ✔️ full coverage.
    ✔️ BC Cream boleh tahan sehingga 2-3 bulan. JIMAT!
    ✔️ ada oil control untuk kulit berminyak.
    ✔️ sesuai untuk semua jenis kulit.
    .
    ❌ NO COMPACT POWDER.
    ❌ NO FILTER!
    ❌ NO PARUT JERAWAT!
    ❌ NO JERAGAT.
    ❌ NO SUNBURN.
    ❌ NO MUKA KUSAM.
    .
    nak cepat click je link di bio
    atau dm je @dyxybyfati
    .
    Jom dapatkan product dyxy favourite korang SEKARANG!
    Confirm tak cari lain la lepas ni 🤪
    Boleh mix and match untuk dapatkan SPECIAL COMBO PRICE! 😊

    #dyxy #dyxycosmetics #dyxyampang #dyxykl #dyxymurah #dyxypuchong #dyxymelaka #dyxymalaysia #dyxyoriginal #dyxyoriginalproduct #dyxyoriginalhq #dyxyori #noradanish #elfiraloy #dyxynoradanish #dyxyserumkl #dyxyreadystock #dyxyreadystockshaham #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #dyxyfreecodkl #dyxyfreecodselangor #mural #covid19 #stayhome #dyxyquarantine

  •  4  0  21 July, 2020
  • " TUP TUP 3 HARI DAH SURUT JERAWAT TU "
.
.
Tersangat sangat ok dengan DYXY yelakan mana tak ok nya bahan semuanya berkualiti tinggi yang menjamin kulit muka korangdah la dapat baiki kulit muka korang dapat sekali pakej memutihkan kulit pulak tu ya Allah seronok kan ke seronok sangat 😆
.
.
Korang jangan buat hal eh tk pakai skincare nnti muka korang boleh jadi lagi teruk lagi tau sebab banyak kekotoran dkt kukit muka 😘
.
.
Tak tahu nak pakai skincare apa jom cepat whatsapp kita bantu awak 😍✨
.
.
📲011 12560341
📲011 12560341
📲011 12560341
.
.
#dyxyuniverse2020 
#dyxysuperwoman2020 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#dyxyfreecod 
#dyxyextrafreegift 
#dyxycosmetic
  • " TUP TUP 3 HARI DAH SURUT JERAWAT TU "
    .
    .
    Tersangat sangat ok dengan DYXY yelakan mana tak ok nya bahan semuanya berkualiti tinggi yang menjamin kulit muka korangdah la dapat baiki kulit muka korang dapat sekali pakej memutihkan kulit pulak tu ya Allah seronok kan ke seronok sangat 😆
    .
    .
    Korang jangan buat hal eh tk pakai skincare nnti muka korang boleh jadi lagi teruk lagi tau sebab banyak kekotoran dkt kukit muka 😘
    .
    .
    Tak tahu nak pakai skincare apa jom cepat whatsapp kita bantu awak 😍✨
    .
    .
    📲011 12560341
    📲011 12560341
    📲011 12560341
    .
    .
    #dyxyuniverse2020
    #dyxysuperwoman2020
    #dyxyselangor
    #dyxyampang
    #dyxyfreecod
    #dyxyextrafreegift
    #dyxycosmetic

  •  4  0  20 June, 2020
  • " SABTU YANG MURAM MENJADI INDAH " .
.
Dulu setiap kali hari sabtu mesti duduk rumah je sebab malu tengok kawan kawan yang keluar semua muka cantik flawlesssss muka kita kusam , tak bermaya , eyebag 10 kiloooo 😆
.
.
Tapi sekarang tak payah tunggu sabtu mmg rasa confident je keluar bila bila masa nasib baik jumpa DYXY mmg semua masalah kulit hilang dah la cepat , pantas , glowing , flawless 😍🔥 rasa excited kalau setiap kali pakai ✨
.
.
Yey bila muka kita nampak berseri seri , nampak flawless , gorgeous mesti seronok jer nak keluar lagi lagi hari minggu ramai  sangat orang keluar mall 😁
.
.
Nak ke nak sangat fira bagi korang rasa confident setiap masa bila keluar walaupun muka korang tengah kusam tapi fira tolong korang berseri seri semula
a 😉
.
.
Kalau nak jom cepat whatsapp kita ok 😁
Tekan jer link dkt bio kita tuuu senang kerja uollss 😘
.
.
#dyxysuperwoman2020
#dyxysselangor 
#dyxyfreecod 
#dyxyampang 
#DYXYLetopRaya2020 
#dyxycosmetic
  • " SABTU YANG MURAM MENJADI INDAH " .
    .
    Dulu setiap kali hari sabtu mesti duduk rumah je sebab malu tengok kawan kawan yang keluar semua muka cantik flawlesssss muka kita kusam , tak bermaya , eyebag 10 kiloooo 😆
    .
    .
    Tapi sekarang tak payah tunggu sabtu mmg rasa confident je keluar bila bila masa nasib baik jumpa DYXY mmg semua masalah kulit hilang dah la cepat , pantas , glowing , flawless 😍🔥 rasa excited kalau setiap kali pakai ✨
    .
    .
    Yey bila muka kita nampak berseri seri , nampak flawless , gorgeous mesti seronok jer nak keluar lagi lagi hari minggu ramai sangat orang keluar mall 😁
    .
    .
    Nak ke nak sangat fira bagi korang rasa confident setiap masa bila keluar walaupun muka korang tengah kusam tapi fira tolong korang berseri seri semula
    a 😉
    .
    .
    Kalau nak jom cepat whatsapp kita ok 😁
    Tekan jer link dkt bio kita tuuu senang kerja uollss 😘
    .
    .
    #dyxysuperwoman2020
    #dyxysselangor
    #dyxyfreecod
    #dyxyampang
    #DYXYLetopRaya2020
    #dyxycosmetic

  •  3  0  20 June, 2020
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME .
.
✨ Launching Date will be update soon 🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA . .
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE ------
.
.
RERERENCE ONLY ✨

LIPCREAM 3 : RM135
GREEN TEA FACEMIST : RM60
TOTAL RM 195.00
.
. ------ HARGA OFFER SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
. 🇲🇾 RM 129
🇸🇬🇧🇳 $ 65

____

Preorder start 5hb - 9hb
Order with payment only 🙏🏻
.
.
#dyxysarawak
#dyxykuching
#dyxyborneo
#dyxysibu
#dyxysarikei
#dyxybintulu
#DYXYtabuan
#dyxybau
#dyxylundu
#dyxykotasamarahan
#dyxylawas
#dyxylimbang
#dyxymiri
#dyxysemariang
#dyxymatang
#DYXYastana
#dyxymurah
#dyxyfreegift
#dyxyfreecod
#dyxy
#dyxydropshipwanted
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME .
    .
    ✨ Launching Date will be update soon 🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA . .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE ------
    .
    .
    RERERENCE ONLY ✨

    LIPCREAM 3 : RM135
    GREEN TEA FACEMIST : RM60
    TOTAL RM 195.00
    .
    . ------ HARGA OFFER SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    . 🇲🇾 RM 129
    🇸🇬🇧🇳 $ 65

    ____

    Preorder start 5hb - 9hb
    Order with payment only 🙏🏻
    .
    .
    #dyxysarawak
    #dyxykuching
    #dyxyborneo
    #dyxysibu
    #dyxysarikei
    #dyxybintulu
    #DYXYtabuan
    #dyxybau
    #dyxylundu
    #dyxykotasamarahan
    #dyxylawas
    #dyxylimbang
    #dyxymiri
    #dyxysemariang
    #dyxymatang
    #DYXYastana
    #dyxymurah
    #dyxyfreegift
    #dyxyfreecod
    #dyxy
    #dyxydropshipwanted

  •  4  0  5 May, 2020
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME .
.
✨ Launching Date will be update soon 🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA . .
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE ------
.
.
RERERENCE ONLY ✨

LIPCREAM 3 : RM135
GREEN TEA FACEMIST : RM60
TOTAL RM 195.00
.
. ------ HARGA OFFER SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
. 🇲🇾 RM 129
🇸🇬🇧🇳 $ 65

____

Preorder start 5hb - 9hb
Order with payment only 🙏🏻
.
.
#dyxysarawak
#dyxykuching
#dyxyborneo
#dyxysibu
#dyxysarikei
#dyxybintulu
#DYXYtabuan
#dyxybau
#dyxylundu
#dyxykotasamarahan
#dyxylawas
#dyxylimbang
#dyxymiri
#dyxysemariang
#dyxymatang
#DYXYastana
#dyxymurah
#dyxyfreegift
#dyxyfreecod
#dyxy
#dyxydropshipwanted
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME .
    .
    ✨ Launching Date will be update soon 🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA . .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE ------
    .
    .
    RERERENCE ONLY ✨

    LIPCREAM 3 : RM135
    GREEN TEA FACEMIST : RM60
    TOTAL RM 195.00
    .
    . ------ HARGA OFFER SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    . 🇲🇾 RM 129
    🇸🇬🇧🇳 $ 65

    ____

    Preorder start 5hb - 9hb
    Order with payment only 🙏🏻
    .
    .
    #dyxysarawak
    #dyxykuching
    #dyxyborneo
    #dyxysibu
    #dyxysarikei
    #dyxybintulu
    #DYXYtabuan
    #dyxybau
    #dyxylundu
    #dyxykotasamarahan
    #dyxylawas
    #dyxylimbang
    #dyxymiri
    #dyxysemariang
    #dyxymatang
    #DYXYastana
    #dyxymurah
    #dyxyfreegift
    #dyxyfreecod
    #dyxy
    #dyxydropshipwanted

  •  2  0  5 May, 2020
  • 🦋 ⁣𝘿𝙔𝙓𝙔 𝙎𝙚𝙡𝙛-𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙋𝙧𝙤𝙢𝙤! 🦋⠀
Take a moment to treat & pamper your skin selama #7HariFlawlessDenganDYXY with our Self-Care Promo! This promo is a great way to focus more on treating, refine and hydrating your skin to get that flawless, glowing skin ☘️
⠀
⠀
💎 FREE 2 EXCLUSIVE GIFTS TREAT for every purchase above RM200 💫
💎Shop your favorite products up to RM120 and get SPECIAL OFFER PRICE for DYXY Green Tea Facemist or DYXY Mascara ONLY AT RM30.00 💫
⠀
⠀
So jom #DudukRumah & #7HariFlawlessDenganDYXY 🌬️💙
⠀
#SelfCarePromo⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#7HariFlawlessDenganDYXY⠀
#dyxykuching
#dyxysarawak
#dyxymiri
#dyxysibu
#dyxybintulu 
#dyxymatang
#dyxypetrajaya
#dyxyfreecod
#freepostage
  • 🦋 ⁣𝘿𝙔𝙓𝙔 𝙎𝙚𝙡𝙛-𝘾𝙖𝙧𝙚 𝙋𝙧𝙤𝙢𝙤! 🦋⠀
    Take a moment to treat & pamper your skin selama #7HariFlawlessDenganDYXY with our Self-Care Promo! This promo is a great way to focus more on treating, refine and hydrating your skin to get that flawless, glowing skin ☘️


    💎 FREE 2 EXCLUSIVE GIFTS TREAT for every purchase above RM200 💫
    💎Shop your favorite products up to RM120 and get SPECIAL OFFER PRICE for DYXY Green Tea Facemist or DYXY Mascara ONLY AT RM30.00 💫


    So jom #DudukRumah & #7HariFlawlessDenganDYXY 🌬️💙

    #SelfCarePromo
    #DYXYCosmetics
    #DYXYSkincare
    #7HariFlawlessDenganDYXY
    #dyxykuching
    #dyxysarawak
    #dyxymiri
    #dyxysibu
    #dyxybintulu
    #dyxymatang
    #dyxypetrajaya
    #dyxyfreecod
    #freepostage

  •  3  0  16 April, 2020
  • Can we all just take a moment how beautiful 𝑵𝑶𝑹𝑨 𝑫𝑨𝑵𝑰𝑺𝑯 is 😍😍😍
⠀
Semua tau that DYXY is all about fast, easy and simple betul tak? Dengan DYXY korang boleh siap dalam masa 3 minit je⠀🙌🏻👌🏻💫
⠀
Watch this natural makeup look tutorial by the one and only Princess Nora Danish♥️
.

To purchase, 𝗖𝗟𝗜𝗖𝗞 the link in Bio 💌 ;
-
🇸🇬 | 𝑨𝑼𝑻𝑯𝑶𝑹𝑰𝑺𝑬𝑫 𝑨𝑮𝑬𝑵𝑻𝑺 ;
--------------------------------
📞 | +65 8788 0489 (Aishah);
📞 | +65 8754 2853 (Wati) ; .

#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift ⠀
  • Can we all just take a moment how beautiful 𝑵𝑶𝑹𝑨 𝑫𝑨𝑵𝑰𝑺𝑯 is 😍😍😍

    Semua tau that DYXY is all about fast, easy and simple betul tak? Dengan DYXY korang boleh siap dalam masa 3 minit je⠀🙌🏻👌🏻💫

    Watch this natural makeup look tutorial by the one and only Princess Nora Danish♥️
    .

    To purchase, 𝗖𝗟𝗜𝗖𝗞 the link in Bio 💌 ;
    -
    🇸🇬 | 𝑨𝑼𝑻𝑯𝑶𝑹𝑰𝑺𝑬𝑫 𝑨𝑮𝑬𝑵𝑻𝑺 ;
    --------------------------------
    📞 | +65 8788 0489 (Aishah);
    📞 | +65 8754 2853 (Wati) ; .

    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift ⠀

  •  1  0  12 March, 2020
  • LAGI JIMAT GUNA BULU SINTETIK

Bulu sintetik sebenarnya bulu buatan yang dibuat daripada nylon atau plastik. Maknanya 100% halal dan bebas dari bulu haiwan yee. 
Jadi jangan geli atau takut sebab DYXY tak cabut bulu makhluk bernyawa 😂

Selain tu, saiz setiap bulu #dyxybrush sangat haluuuuss dan fabrik tak akan menyerap bc cream. Sebab tu bila sapu bc cream tu tak tergumpal atau berketul dekat brush. 
So jangan pelik nape laa bc cream korang pakai lambat nak habis 😌

#jagamak2020
#foreverlanggar
#usahawandyxy
#teamnoradyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare 
#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift
  • LAGI JIMAT GUNA BULU SINTETIK

    Bulu sintetik sebenarnya bulu buatan yang dibuat daripada nylon atau plastik. Maknanya 100% halal dan bebas dari bulu haiwan yee.
    Jadi jangan geli atau takut sebab DYXY tak cabut bulu makhluk bernyawa 😂

    Selain tu, saiz setiap bulu #dyxybrush sangat haluuuuss dan fabrik tak akan menyerap bc cream. Sebab tu bila sapu bc cream tu tak tergumpal atau berketul dekat brush.
    So jangan pelik nape laa bc cream korang pakai lambat nak habis 😌

    #jagamak2020
    #foreverlanggar
    #usahawandyxy
    #teamnoradyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift

  •  7  0  11 March, 2020
  • SPRAY MINERAL UNTUK KULIT

Supplement vitamin dan mineral pentingggg sangat lepas bertahun kita main hentam makan makanan segera lah, berminyak lah lepas tu tak cukup rehat pulak tu.. Memang sekarang rasa okay jee tapi kesan dia bila korang umur 40 ke atas tau! 
Salah satunya kesan dekat kulit. Dari halus mulus jadi kusam, gelap, berminyak.. . . 
Cuba bayang sekarang hari-hari spray #dyxygreenteafacemist. Sekali spray kulit korang dapat khasiat dari 75 minerals!!. Antaranya ☘️ *CALCIUM:* Menghasilkan sebum (minyak kulit) supaya kekal lembab & bebas ekzema ☘️ *SILICA:* Mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan penuaan ☘️ *MAGNESIUM:* Bekalkan kolagen dan mengekalkan kesihatan kulit daripada radikal bebas ☘️ *POTASSIUM:* Menghasilkan sel kulit baru sekali gus pudarkan parut.

Patut lah sekali spray terus nampak glowing nau nau kulit uolss 😘

#jagamak2020
#foreverlanggar
#usahawandyxy
#teamnoradyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare 
#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift
  • SPRAY MINERAL UNTUK KULIT

    Supplement vitamin dan mineral pentingggg sangat lepas bertahun kita main hentam makan makanan segera lah, berminyak lah lepas tu tak cukup rehat pulak tu.. Memang sekarang rasa okay jee tapi kesan dia bila korang umur 40 ke atas tau!
    Salah satunya kesan dekat kulit. Dari halus mulus jadi kusam, gelap, berminyak.. . .
    Cuba bayang sekarang hari-hari spray #dyxygreenteafacemist. Sekali spray kulit korang dapat khasiat dari 75 minerals!!. Antaranya ☘️ *CALCIUM:* Menghasilkan sebum (minyak kulit) supaya kekal lembab & bebas ekzema ☘️ *SILICA:* Mengekalkan keanjalan kulit dan melambatkan penuaan ☘️ *MAGNESIUM:* Bekalkan kolagen dan mengekalkan kesihatan kulit daripada radikal bebas ☘️ *POTASSIUM:* Menghasilkan sel kulit baru sekali gus pudarkan parut.

    Patut lah sekali spray terus nampak glowing nau nau kulit uolss 😘

    #jagamak2020
    #foreverlanggar
    #usahawandyxy
    #teamnoradyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift

  •  11  0  11 March, 2020

Top #dyxyfreecod Posts

  • 🎨 Not sure which shade will look best on you? 🎨
⠀
Jangan risau! DYXY Eyeshadow is a neutral and warm color palette. So sesuai untuk semua type of skin tone sebab color dia sangat natural which makes it easy to match dengan makeup and outfit korang. The texture pun sangat sangat pigmented okayyy. So siapa yang suka natural and warm look tu, get this eyeshadow palette now! ✨🌟 WA 019-2807556 or klik link di bio

#jagamak2020
#foreverlanggar
#usahawandyxy
#teamnoradyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare 
#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift ⠀
⠀
⠀
  • 🎨 Not sure which shade will look best on you? 🎨

    Jangan risau! DYXY Eyeshadow is a neutral and warm color palette. So sesuai untuk semua type of skin tone sebab color dia sangat natural which makes it easy to match dengan makeup and outfit korang. The texture pun sangat sangat pigmented okayyy. So siapa yang suka natural and warm look tu, get this eyeshadow palette now! ✨🌟 WA 019-2807556 or klik link di bio

    #jagamak2020
    #foreverlanggar
    #usahawandyxy
    #teamnoradyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift ⠀

  •  12  0  4 March, 2020
  • Good Morning People! ☀🌻⠀
⠀
Start your day with cleansing your face dengan menggunakan DYXY Bubble Cleanser yang membersihkan muka secara dalam dan anti sensitive skin, which means sesuai untuk semuaaa jenis kulit! Then, lepas dah cuci cuci tu, spray your face dengan DYXY Advance White Mist yang mengandungi SPF 30 membantu untuk melindungi kulit dari sinaran matahari dan melembapkan dan mencerahkan kulit secara serta merta!! ⠀💕💕💕
#jagamak2020
#foreverlanggar
#usahawandyxy
#teamnoradyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare 
#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift
  • Good Morning People! ☀🌻⠀

    Start your day with cleansing your face dengan menggunakan DYXY Bubble Cleanser yang membersihkan muka secara dalam dan anti sensitive skin, which means sesuai untuk semuaaa jenis kulit! Then, lepas dah cuci cuci tu, spray your face dengan DYXY Advance White Mist yang mengandungi SPF 30 membantu untuk melindungi kulit dari sinaran matahari dan melembapkan dan mencerahkan kulit secara serta merta!! ⠀💕💕💕
    #jagamak2020
    #foreverlanggar
    #usahawandyxy
    #teamnoradyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift

  •  8  2  11 March, 2020
  • Gentle reminder untuk korang yang muka kusam & kering to spray some Green Tea  goodness on to your skin! ⠀🍃🍃🍃
⠀
DYXY Green Tea Facemist membantu untuk  merawat dan melembapkan kulit anda dengan green tea and mineral extracts. Spray the Green Tea facemist before & after your makeup application or whenever kulit muka korang rasa kering dan kusam.⠀
⠀
Spritz some green tea goodness on to your skin and you're good to GLOW!⠀☺✨
⠀

#jagamak2020
#foreverlanggar
#usahawandyxy
#teamnoradyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare 
#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift
  • Gentle reminder untuk korang yang muka kusam & kering to spray some Green Tea goodness on to your skin! ⠀🍃🍃🍃

    DYXY Green Tea Facemist membantu untuk merawat dan melembapkan kulit anda dengan green tea and mineral extracts. Spray the Green Tea facemist before & after your makeup application or whenever kulit muka korang rasa kering dan kusam.⠀

    Spritz some green tea goodness on to your skin and you're good to GLOW!⠀☺✨


    #jagamak2020
    #foreverlanggar
    #usahawandyxy
    #teamnoradyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift

  •  8  0  7 March, 2020
  • Spice up your Saturday with lipstick pairing! 👯‍♀⠀
⠀
We’ve develop some new color for you to try. Dengan gabungan Dyxy Cherry Red + Dyxy Sect Nude lipstick, korang boleh create this new orange-ish ombre color ala ala korean look 🥰⠀
⠀
Best and berbaloi tak? Dengan 2 lipstick saja korang dah boleh create 3 different types of color. Tak perlu nak beli lipstick banyak banyak 🙌🏼 ⠀
⠀
DYXY Lipsticks are a creamy matte texture yet moisture to the lips 
#jagamak2020
#foreverlanggar
#usahawandyxy
#teamnoradyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare 
#cantik3minitdenganDYXY
#putihgebuberkilatdenganDYXY
#dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod  #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift
  • Spice up your Saturday with lipstick pairing! 👯‍♀⠀

    We’ve develop some new color for you to try. Dengan gabungan Dyxy Cherry Red + Dyxy Sect Nude lipstick, korang boleh create this new orange-ish ombre color ala ala korean look 🥰⠀

    Best and berbaloi tak? Dengan 2 lipstick saja korang dah boleh create 3 different types of color. Tak perlu nak beli lipstick banyak banyak 🙌🏼 ⠀

    DYXY Lipsticks are a creamy matte texture yet moisture to the lips
    #jagamak2020
    #foreverlanggar
    #usahawandyxy
    #teamnoradyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #cantik3minitdenganDYXY
    #putihgebuberkilatdenganDYXY
    #dyxydamansara #dyxypetalingjaya #dyxysgbuloh #makeupartist #mua #makeuptutorial #dyxyfreepostage #dyxyfreecod #makeuplover #makeupaddict #bccreamviral #lipstickmatte #perfume #mascara #eyeshadow #makeupoftheday #weddinggift #birthdaygift

  •  5  0  29 February, 2020
  • DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
.
Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
✔Foundation matte glowing serta merta
✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝ADE FREE GIFT 5 - 7 ITEM LAGI NAK BAGI..🎁🎁
.
Cepat cepat
➡️📱+60199187252
➡️📱+60199187252
➡️📱+60199187252
.
.
Or..Click Link whatsapp😉😉 Www.wasap.my/+60199187252
Www.wasap.my/+60199187252
Www.wasap.my/+60199187252
.
.
#teamifa
#mybbzeefamily
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#dyxybrush
#dyxybccream
#dyxydungun
#dyxypaka
#dyxykerteh
#dyxycoddungun
#coddungun
#dyxycodpaka
#dyxycodkerteh
#dyxyterengganu
#dyxycosmetics
#dyxyviral
#dyxyflawless
#dyxyfreecod
#dyxyfreepostage
#dyxyfreegift
  • DYXY COSMETICS PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita💖💖💖
    .
    💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
    .
    .
    Apa yang special sangat DYXY BCCREAM👇🏼
    ✔bukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
    ✔Foundation matte glowing serta merta
    ✔Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
    ✔Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
    ✔Ada concealer sebab tuh tak melekit
    ✔Makeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam😍
    .
    NAK KE NAK?
    .
    AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝ADE FREE GIFT 5 - 7 ITEM LAGI NAK BAGI..🎁🎁
    .
    Cepat cepat
    ➡️📱+60199187252
    ➡️📱+60199187252
    ➡️📱+60199187252
    .
    .
    Or..Click Link whatsapp😉😉 Www.wasap.my/+60199187252
    Www.wasap.my/+60199187252
    Www.wasap.my/+60199187252
    .
    .
    #teamifa
    #mybbzeefamily
    #bccreambydyana
    #dyxyfacemistgreentea
    #dyxybrush
    #dyxybccream
    #dyxydungun
    #dyxypaka
    #dyxykerteh
    #dyxycoddungun
    #coddungun
    #dyxycodpaka
    #dyxycodkerteh
    #dyxyterengganu
    #dyxycosmetics
    #dyxyviral
    #dyxyflawless
    #dyxyfreecod
    #dyxyfreepostage
    #dyxyfreegift

  •  3  0  3 December, 2018
  • STOPP ❗️❗️❗️
.
INI BUKTI pakai DYXY COSMETICS FULL COVERAGE! .
SUMPAH LAIN DARI LAIN 🥰 .
WAJIB TENGOK TAW!!!
.
.
KENAPA DYXY COSMETICS ni LAIN? 🔥
.
1. BC CREAM da siap ada CONCEALER untuk tutup parut segala cela kat muka .

2. Paling besttt LIPSTICK kod cherry red boleh buat CORRECTOR untuk tutup parut hitam .

3. MASCARA mesra wuduk senang remove untuk wuduk .

4. FACE MIST make up tahan lama + glowing
. 
5. BRUSH senang blend bc cream + jimatkan bc cream
.
===========================================
❗️Opps Set #cantik3minitdengandyxy / set complete harga sekarang : RM310
.
🔥Tapi bila awak nampak iklan ini : Awak dapat potongan harga sebanyak RM70 sempena CHINESE NEW SALE sampai 10 feb je 💕
.
⁉️SOALANNYA: Berapa harga OFFER yang awak dapat lepas tolak potongan RM70? .
Nak offer laju2 jom KLIK CONTACT US laju2 🤗
.
Alamak tak cukop bajet? Kita ada offer SET BASIC jugak. DISKAUN RM100 dr set complete 🤩 .
🎁 FREE HUDA BEAUTY EYESHADOW macam dalam video tu
.
🎁FREE postage
  • STOPP ❗️❗️❗️
    .
    INI BUKTI pakai DYXY COSMETICS FULL COVERAGE! .
    SUMPAH LAIN DARI LAIN 🥰 .
    WAJIB TENGOK TAW!!!
    .
    .
    KENAPA DYXY COSMETICS ni LAIN? 🔥
    .
    1. BC CREAM da siap ada CONCEALER untuk tutup parut segala cela kat muka .

    2. Paling besttt LIPSTICK kod cherry red boleh buat CORRECTOR untuk tutup parut hitam .

    3. MASCARA mesra wuduk senang remove untuk wuduk .

    4. FACE MIST make up tahan lama + glowing
    .
    5. BRUSH senang blend bc cream + jimatkan bc cream
    .
    ===========================================
    ❗️Opps Set #cantik3minitdengandyxy / set complete harga sekarang : RM310
    .
    🔥Tapi bila awak nampak iklan ini : Awak dapat potongan harga sebanyak RM70 sempena CHINESE NEW SALE sampai 10 feb je 💕
    .
    ⁉️SOALANNYA: Berapa harga OFFER yang awak dapat lepas tolak potongan RM70? .
    Nak offer laju2 jom KLIK CONTACT US laju2 🤗
    .
    Alamak tak cukop bajet? Kita ada offer SET BASIC jugak. DISKAUN RM100 dr set complete 🤩 .
    🎁 FREE HUDA BEAUTY EYESHADOW macam dalam video tu
    .
    🎁FREE postage

  •  30  16  7 February, 2019