#dyxycosmeticsmalaysia Instagram Photos & Videos

dyxycosmeticsmalaysia - 62.6k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
35.3
average likes

Latest #dyxycosmeticsmalaysia Posts

  • Thank you beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  3  1  1 hour ago
  • Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
    .
    COD AREA :-
    🚗Klang
    🚗Serdang
    🚗Subang Jaya
    🚗Putrajaya
    🚗Cyberjaya
    🚗petaling Jaya
    🚗Kuala Lumpur
    🚗Ampang
    🚗Cheras
    🚗Gombak
    🚗Damansara
    🚗Bangsar
    🚗Puchong
    🚗usj
    🚗sungai Buluh
    🚗Bangi
    🚗Kajang
    🚗Banting
    🚗Shah alam
    Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
    .
    🚚💨COD SETIAP HARI
    📮📦POSTAGE SETIAP HARI
    .
    👫Agent & dropship diperlukan‼️
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  9  1  3 hours ago
  • :: TIDUR DENGAN MAKEUP? ::
.
Tidur dengan makeup? NO. NO. NO! 
.
Walau sepenat mana pun anda, pastikan makeup anda dibersihkan terlebih dahulu sebelum tidur
.
1. Gunakan makeup remover atau makeup melter untuk remove makeup di wajah. Kalau nak cepat capai je green tea dyxy cleansing wipes ni. Senang sebab dia dlm packaging satu satu so tak cepat kering
. 

2. Ataupun terus je guna dyxy bubble cleanser with pobbling brush ni 😄. Brush tu mmg buat makeup terus hilang kt muka. 
. 

3. Mandi. Kemudian TIDUR! Kalau rajin, boleh sapukan toner dan krim malam pada wajah sebelum tidur. 😄
.

KENAPA TAK BOLEH TIDUR DENGAN MAKEUP?

1. Sebab makeup yg tidak dicuci akan menghalang kulit anda untuk bernafas. Kesian kulit! Seharian disekat sampai waktu tidur pun nafas dia sesak! 😅

2. Makeup yg dibiar lama pada muka dan tidak dicuci bersih sebelum tidur akan menyebabkan pori wajah anda tersumbat. Ini akan menyebabkan blackhead dan whitehead berleluasa pada wajah anda. Malah, jerawat pun suka nak tumbuh pada kulit yg kurang bersih! Euuwwww. 😩

Jadi, CUCILAH MAKEUP SEBELUM TIDUR! Sayangi kulit wajah anda. 😘

#teamAin#dyxycosmeticsmalaysia
  • :: TIDUR DENGAN MAKEUP? ::
    .
    Tidur dengan makeup? NO. NO. NO!
    .
    Walau sepenat mana pun anda, pastikan makeup anda dibersihkan terlebih dahulu sebelum tidur
    .
    1. Gunakan makeup remover atau makeup melter untuk remove makeup di wajah. Kalau nak cepat capai je green tea dyxy cleansing wipes ni. Senang sebab dia dlm packaging satu satu so tak cepat kering
    .

    2. Ataupun terus je guna dyxy bubble cleanser with pobbling brush ni 😄. Brush tu mmg buat makeup terus hilang kt muka.
    .

    3. Mandi. Kemudian TIDUR! Kalau rajin, boleh sapukan toner dan krim malam pada wajah sebelum tidur. 😄
    .

    KENAPA TAK BOLEH TIDUR DENGAN MAKEUP?

    1. Sebab makeup yg tidak dicuci akan menghalang kulit anda untuk bernafas. Kesian kulit! Seharian disekat sampai waktu tidur pun nafas dia sesak! 😅

    2. Makeup yg dibiar lama pada muka dan tidak dicuci bersih sebelum tidur akan menyebabkan pori wajah anda tersumbat. Ini akan menyebabkan blackhead dan whitehead berleluasa pada wajah anda. Malah, jerawat pun suka nak tumbuh pada kulit yg kurang bersih! Euuwwww. 😩

    Jadi, CUCILAH MAKEUP SEBELUM TIDUR! Sayangi kulit wajah anda. 😘

    #teamAin #dyxycosmeticsmalaysia

  •  4  0  17 hours ago
  • Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
.
COD AREA :-
🚗Klang
🚗Serdang
🚗Subang Jaya
🚗Putrajaya
🚗Cyberjaya
🚗petaling Jaya
🚗Kuala Lumpur
🚗Ampang
🚗Cheras
🚗Gombak
🚗Damansara
🚗Bangsar
🚗Puchong
🚗usj
🚗sungai Buluh
🚗Bangi
🚗Kajang
🚗Banting
🚗Shah alam
Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
.
🚚💨COD SETIAP HARI
📮📦POSTAGE SETIAP HARI
.
👫Agent & dropship diperlukan‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • Nak try dyxy tapi tak sabar nak tunggu esok? Nak cod taknak Pos? Nak cod dengan dpt Harga promotion? Dapatkan Harga PROMOTION sekarang❗️
    .
    COD AREA :-
    🚗Klang
    🚗Serdang
    🚗Subang Jaya
    🚗Putrajaya
    🚗Cyberjaya
    🚗petaling Jaya
    🚗Kuala Lumpur
    🚗Ampang
    🚗Cheras
    🚗Gombak
    🚗Damansara
    🚗Bangsar
    🚗Puchong
    🚗usj
    🚗sungai Buluh
    🚗Bangi
    🚗Kajang
    🚗Banting
    🚗Shah alam
    Dan kawasan berdekatan dengannya. Dapat FREEGIFT 🛍 & FREE COD🚘
    .
    🚚💨COD SETIAP HARI
    📮📦POSTAGE SETIAP HARI
    .
    👫Agent & dropship diperlukan‼️
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  6  1  12 July, 2020
  • Grab yours now 😍😍😍
  • Grab yours now 😍😍😍

  •  4  1  12 July, 2020
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
.
#DYXYSALE77isback EXTENDED‼️ sampai 12/7/2020🌸🙌🏻
.
.
✨ Terms & Condition
.
Bole book Whatsapp tiqa cpt cpttt 📲019-2541640
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
    .
    #DYXYSALE77isback EXTENDED‼️ sampai 12/7/2020🌸🙌🏻
    .
    .
    ✨ Terms & Condition
    .
    Bole book Whatsapp tiqa cpt cpttt 📲019-2541640

  •  6  1  12 July, 2020
  • FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PUAS HATI‼️
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri
🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
Dropship & agent wanted‼️
  • FRESH FEEDBACK ‼️‼️
    .
    .
    PUAS HATI‼️
    .
    .
    "Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
    .
    Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
    .
    🌸Makin cantik
    🌸Makin flawless
    🌸Makin glowing
    🌸Makin berseri
    🌸Makin confident
    .
    🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
    🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
    🙋🏻tahan selama 8jam
    🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
    .
    HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    Dropship & agent wanted‼️

  •  9  1  12 July, 2020
  • Your go-to daily bc cream 🙌🏼
⠀
DYXY BC cream is so easy to apply, just calit je dah boleh provide full coverage and matte finishing. Paling best ada SPF 50. So korang tak payah lagi apply sunscreen. Jimat masa & jimat duit. Pakai mcm tu je dah love kalau mix with serum lagi love teruk finishing look dia 🤩🙌🏼
⠀
⠀
That is why korang kena grab DYXY BC cream sementara DYXY tengah buat 7.7 sale ni⠀😘
⠀
⠀
Comment dekat bawah kalau korang nak BC cream ni🥰
⠀
⠀
Whatsapp👇🏻
https://wa.me/60195414282/dyxycosmestic

#dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #prettywithdyxy #igshopmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia
#bccreambydyana 
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#cantik3minitdengandyxy 
#perlis
#zahirAH
#dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxyayerhitam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfacemistbrush #dyxyperlis #dyxy #lipticks #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxykangar #dyxyalorsetar #alorsetar #kangar
#dyxybrushgemuk #like #comment #follow #likeandfollow #perlis #dyxymalaysia #coddyxy #usahawanmuda #usahawandyxy
  • Your go-to daily bc cream 🙌🏼

    DYXY BC cream is so easy to apply, just calit je dah boleh provide full coverage and matte finishing. Paling best ada SPF 50. So korang tak payah lagi apply sunscreen. Jimat masa & jimat duit. Pakai mcm tu je dah love kalau mix with serum lagi love teruk finishing look dia 🤩🙌🏼


    That is why korang kena grab DYXY BC cream sementara DYXY tengah buat 7.7 sale ni⠀😘


    Comment dekat bawah kalau korang nak BC cream ni🥰


    Whatsapp👇🏻
    https://wa.me/60195414282/dyxycosmestic

    #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #prettywithdyxy #igshopmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia
    #bccreambydyana
    #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
    #cantik3minitdengandyxy
    #perlis
    #zahirAH
    #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxyayerhitam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfacemistbrush #dyxyperlis #dyxy #lipticks #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxykangar #dyxyalorsetar #alorsetar #kangar
    #dyxybrushgemuk #like #comment #follow #likeandfollow #perlis #dyxymalaysia #coddyxy #usahawanmuda #usahawandyxy

  •  1  0  11 July, 2020
  • This eye makeup look is effortless and but good enough to make people fall in love! 😍😍
⠀
As seen in the video, guna DYXY eyeshadow and DYXY mascara pun dah boleh buat mata korang stand out and lawa 🥰 Yang penting senang dan cepat sbb DYXY product is all about that Fast, Easy & Affordable ✨
⠀
Comment dkt bawah kalau korang setuju! 😘
⠀
P/s: 6 MORE HOURS UNTIL OUR 7.7 SALE ENDS⠀
⠀
⠀
Whatsapp👇🏻
https://wa.me/60195414282/dyxycosmestic

#dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #prettywithdyxy #igshopmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia
#bccreambydyana 
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#cantik3minitdengandyxy 
#perlis
#zahirAH
#dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxyayerhitam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfacemistbrush #dyxyperlis #dyxy #lipticks #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxykangar #dyxyalorsetar #alorsetar #kangar
#dyxybrushgemuk #like #comment #follow #likeandfollow #perlis #dyxymalaysia #coddyxy #usahawanmuda #usahawandyxy
  • This eye makeup look is effortless and but good enough to make people fall in love! 😍😍

    As seen in the video, guna DYXY eyeshadow and DYXY mascara pun dah boleh buat mata korang stand out and lawa 🥰 Yang penting senang dan cepat sbb DYXY product is all about that Fast, Easy & Affordable ✨

    Comment dkt bawah kalau korang setuju! 😘

    P/s: 6 MORE HOURS UNTIL OUR 7.7 SALE ENDS⠀


    Whatsapp👇🏻
    https://wa.me/60195414282/dyxycosmestic

    #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #prettywithdyxy #igshopmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia
    #bccreambydyana
    #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
    #cantik3minitdengandyxy
    #perlis
    #zahirAH
    #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxyayerhitam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfacemistbrush #dyxyperlis #dyxy #lipticks #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxykangar #dyxyalorsetar #alorsetar #kangar
    #dyxybrushgemuk #like #comment #follow #likeandfollow #perlis #dyxymalaysia #coddyxy #usahawanmuda #usahawandyxy

  •  2  0  11 July, 2020
  • 4 facemist and free pouch bag for RM150?!! Biar betul?!!! 😱⠀
⠀
Yes korang. Harga paling tak masuk akal dan paling lelong dalam sejarah DYXY Cosmetics 🤯Plus green tea facemist is our best selling product. Tak rugi kalau korang grab sebab memang love gila and korang boleh share dengan siapa siapa korang nak 🥰🥰😍⠀
⠀
Good things are meant to be shared, right? 😘⠀
⠀
⠀
Whatsapp👇🏻
https://wa.me/60195414282/dyxycosmestic

#dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #prettywithdyxy #igshopmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia
#bccreambydyana 
#thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
#cantik3minitdengandyxy 
#perlis
#zahirAH
#dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxyayerhitam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfacemistbrush #dyxyperlis #dyxy #lipticks #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxykangar #dyxyalorsetar #alorsetar #kangar
#dyxybrushgemuk #like #comment #follow #likeandfollow #perlis #dyxymalaysia #coddyxy #usahawanmuda #usahawandyxy
  • 4 facemist and free pouch bag for RM150?!! Biar betul?!!! 😱⠀

    Yes korang. Harga paling tak masuk akal dan paling lelong dalam sejarah DYXY Cosmetics 🤯Plus green tea facemist is our best selling product. Tak rugi kalau korang grab sebab memang love gila and korang boleh share dengan siapa siapa korang nak 🥰🥰😍⠀

    Good things are meant to be shared, right? 😘⠀


    Whatsapp👇🏻
    https://wa.me/60195414282/dyxycosmestic

    #dyxycosmetics #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy #prettywithdyxy #igshopmalaysia #dyxycosmeticsmalaysia
    #bccreambydyana
    #thereisnocosmeticsforbeautylikedyxy
    #cantik3minitdengandyxy
    #perlis
    #zahirAH
    #dyxyalorsetar #dyxyjitra #dyxyayerhitam #dyxybccreamfoundation #dyxybccreamfacemistbrush #dyxyperlis #dyxy #lipticks #dyxygreenteamineralfacemist #dyxycosmetics #dyxykangar #dyxyalorsetar #alorsetar #kangar
    #dyxybrushgemuk #like #comment #follow #likeandfollow #perlis #dyxymalaysia #coddyxy #usahawanmuda #usahawandyxy

  •  1  0  11 July, 2020
  • Thank you beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you beli dyxy dengan @dyxybytiqahbeautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  9  1  11 July, 2020

Top #dyxycosmeticsmalaysia Posts

  • self reward😍 thank you #teamdyxy for your support❤️ baru 3 bulan jadi crew dah boleh beli iPhone 7 & macam-macam lagi tauuuu😍😍😍
.
So sesiapa yang nak dapat income dengan senang boleh dm/whatsapp kita cepat-cepat😍😍😍
.
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
.
#dyxycosmeticsmalaysia #teamdyxy
  • self reward😍 thank you #teamdyxy for your support❤️ baru 3 bulan jadi crew dah boleh beli iPhone 7 & macam-macam lagi tauuuu😍😍😍
    .
    So sesiapa yang nak dapat income dengan senang boleh dm/whatsapp kita cepat-cepat😍😍😍
    .
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    .
    #dyxycosmeticsmalaysia #teamdyxy

  •  199  8  5 March, 2017
  • hi si cantik manis! selamat pagiii😍😍😍 sesiapa yang free harini meh la datang booth DYXY kat Mydin USJ🤗 kita ada buat PROMOTION gila-gila harini😱😱 harga pun SANGAT MURAHHHH🤑🤑🤑 offer ni untuk harini sahaja! jom datang cepat-cepat stock kita harini sangat terhad, so siapa yang lambat tak dapat la grab promotion harini😏😏😏❤️ #dyxycosmeticsmalaysia #bccreambydyana #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxyteam
  • hi si cantik manis! selamat pagiii😍😍😍 sesiapa yang free harini meh la datang booth DYXY kat Mydin USJ🤗 kita ada buat PROMOTION gila-gila harini😱😱 harga pun SANGAT MURAHHHH🤑🤑🤑 offer ni untuk harini sahaja! jom datang cepat-cepat stock kita harini sangat terhad, so siapa yang lambat tak dapat la grab promotion harini😏😏😏❤️ #dyxycosmeticsmalaysia #bccreambydyana #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxyteam

  •  123  0  31 January, 2017
  • hi uollssss, morningg🙋🏼🙋🏼🌞 nak CANTIK & FLAWLESS macam SYAFIQAH AINA tak?😍 jom tgk video ni, iolls pun pakai ni tau sebab iolls nak cantik macam syafiqah aina jugak💃🏻
.
untuk 7 orang terawal yang whatsapp iolls akan dapat SPECIAL PRICE🤑🤑
.
mehhh cepat-cepat whatsapp iollsss sekarang kalau nak nampak GLOWING, FLAWLESS & CANTIK macam syafiqah aina🏃🏼🏃🏼🏃🏼🏃🏼💨💨 stok TERHAD❗️❗️❗️❗️❗️
.
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
.
#dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam
  • hi uollssss, morningg🙋🏼🙋🏼🌞 nak CANTIK & FLAWLESS macam SYAFIQAH AINA tak?😍 jom tgk video ni, iolls pun pakai ni tau sebab iolls nak cantik macam syafiqah aina jugak💃🏻
    .
    untuk 7 orang terawal yang whatsapp iolls akan dapat SPECIAL PRICE🤑🤑
    .
    mehhh cepat-cepat whatsapp iollsss sekarang kalau nak nampak GLOWING, FLAWLESS & CANTIK macam syafiqah aina🏃🏼🏃🏼🏃🏼🏃🏼💨💨 stok TERHAD❗️❗️❗️❗️❗️
    .
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    .
    #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam

  •  104  3  4 February, 2017
  • "PAKAI DARI PAGI SAMPAI KE MALAM STILL NAMPAK FLAWLESS & GLOWING❓❓ BOLEH PERCAYA KE NI?😏"
. 
SIAPA YANG TAK PERCAYA TU RUGI GILAAAAAA😌😌 KITA PAKAI #dyxybccream NI DARI 10 PAGI TADI SAMPAI LA SEKARANG STILL NAMPAK FLAWLESS & GLOWING TAU🤗 TAK TOUCH UP PUN UOLLSSS JUST SPRAY DENGAN #dyxygreenteafacemist SAHAJAAAA❗️
.
jom pm/whatsapp kita laju-laju💨💨💨 STOK TERHAD WEHHHH❗️❗️❗️❗️
.
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
.
#dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam
  • "PAKAI DARI PAGI SAMPAI KE MALAM STILL NAMPAK FLAWLESS & GLOWING❓❓ BOLEH PERCAYA KE NI?😏"
    .
    SIAPA YANG TAK PERCAYA TU RUGI GILAAAAAA😌😌 KITA PAKAI #dyxybccream NI DARI 10 PAGI TADI SAMPAI LA SEKARANG STILL NAMPAK FLAWLESS & GLOWING TAU🤗 TAK TOUCH UP PUN UOLLSSS JUST SPRAY DENGAN #dyxygreenteafacemist SAHAJAAAA❗️
    .
    jom pm/whatsapp kita laju-laju💨💨💨 STOK TERHAD WEHHHH❗️❗️❗️❗️
    .
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    .
    #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam

  •  117  2  24 February, 2017
  • SIAPA NAK CANTIK❓❗️❗️❗️ Meh datang booth DYXY COSMETICS kita nak bagi awak-awak semua FREE MAKEOVER💃🏻😍 & HARGA SPECIAL🤑🤑🤑
.
#TEAMDYXY berada di RUANG LEGAR B1, MENARA FELDA dari 1 MAC 2017 hingga 3 MAC 2017 SAHAJAAAAA❗️❗️pada pukul 9 PAGI hingga 5 PETANG🙆🏻🙆🏻 .
Rugi tau siapa tak datang, bukan senang nak dapat FREE MAKEOVER💃🏻 & dapat rasa TEKSTUR #DYXYBCCREAM yang BEST GILA👍🏻👍🏻👍🏻😏😏
.
DATANG JANGAN TAK DATANG😘
.
jom pm/whatsapp kita laju-laju💨💨💨 STOK TERHAD WEHHHH❗️❗️❗️❗️
.
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
.
#dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam
  • SIAPA NAK CANTIK❓❗️❗️❗️ Meh datang booth DYXY COSMETICS kita nak bagi awak-awak semua FREE MAKEOVER💃🏻😍 & HARGA SPECIAL🤑🤑🤑
    .
    #TEAMDYXY berada di RUANG LEGAR B1, MENARA FELDA dari 1 MAC 2017 hingga 3 MAC 2017 SAHAJAAAAA❗️❗️pada pukul 9 PAGI hingga 5 PETANG🙆🏻🙆🏻 .
    Rugi tau siapa tak datang, bukan senang nak dapat FREE MAKEOVER💃🏻 & dapat rasa TEKSTUR #DYXYBCCREAM yang BEST GILA👍🏻👍🏻👍🏻😏😏
    .
    DATANG JANGAN TAK DATANG😘
    .
    jom pm/whatsapp kita laju-laju💨💨💨 STOK TERHAD WEHHHH❗️❗️❗️❗️
    .
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    .
    #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam

  •  131  0  1 March, 2017
  • KAT MANA MANA PUN BOLEH PAKAI #DYXYBCCREAM TAUUUU😍😍
.
Kita dah lambat nak pergi kerja sementara tunggu grabcar tu kita makeup dulu😋😋 nak pakai dalam kereta pun boleh tau uolls😌😌
.
Nak CANTIK & FLAWLESS tak?😍 Jom try #dyxybccreambydyana cepatttt, kita pun pakai ni tau sebab kita nak cantik jugak💃🏻
.
MEH PM/WHATSAPP KITA CEPAT! STOCK LAKU KERAS WEHHHHH💨💨💨💨🏃🏼🏃🏼🏃🏼🏃🏼
.
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
Whatsapp 📲011 1538 9634
.
#dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam
  • KAT MANA MANA PUN BOLEH PAKAI #DYXYBCCREAM TAUUUU😍😍
    .
    Kita dah lambat nak pergi kerja sementara tunggu grabcar tu kita makeup dulu😋😋 nak pakai dalam kereta pun boleh tau uolls😌😌
    .
    Nak CANTIK & FLAWLESS tak?😍 Jom try #dyxybccreambydyana cepatttt, kita pun pakai ni tau sebab kita nak cantik jugak💃🏻
    .
    MEH PM/WHATSAPP KITA CEPAT! STOCK LAKU KERAS WEHHHHH💨💨💨💨🏃🏼🏃🏼🏃🏼🏃🏼
    .
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    Whatsapp 📲011 1538 9634
    .
    #dyxycosmeticsmalaysia #dyxybccreambydyana #dyxygreenteafacemist #bccreamfoundation #dyxyteam

  •  140  4  3 March, 2017