#dyxycoduthm Instagram Photos & Videos

dyxycoduthm - 669 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
9.1
average likes

Latest #dyxycoduthm Posts

  • BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
.
Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
.
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
    .
    Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
    .
    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  0  5 hours ago
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  1  0  5 hours ago
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  0  7 hours ago
  • DYXY Bubble Cleanser 😍

Perfect for combination to oily skin types. Menghilangkan semua kesan kotoran, minyak dan makeup tanpa mengeringkan kulit muka! Malah kulit muka akan jadi lebih lembap dan cerah seawal 7 hari! 😘🥰🙌🏼
.
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • DYXY Bubble Cleanser 😍

    Perfect for combination to oily skin types. Menghilangkan semua kesan kotoran, minyak dan makeup tanpa mengeringkan kulit muka! Malah kulit muka akan jadi lebih lembap dan cerah seawal 7 hari! 😘🥰🙌🏼
    .
    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  9 August, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  1  0  9 August, 2020
  • BETUL2 magic guyss dap2 sikit skin terus nampak wow😍😍
.
Nak makeup simple2 tapi nampak nice😍😍
.
Meh tengok sampai
.
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BETUL2 magic guyss dap2 sikit skin terus nampak wow😍😍
    .
    Nak makeup simple2 tapi nampak nice😍😍
    .
    Meh tengok sampai
    .
    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  9 August, 2020
  • BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
.
Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
.
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
    .
    Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
    .
    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  9 August, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  9 August, 2020
  • Ni lah antara set2 wajib fiqah kalau nak g travell
.
Dyxy lovers mesti wajib bawak semua ni kan🤭🤭🤭
.
Ada tak korang macam nii??🙋🙋
.
Fiqah nak bagi lipstick percuma la untuk korang yang aktif ♥️♥️♥️
.
Kalau nak jangan lupa like n rajin2 kan comen dkt bawahhh. Paling best korang selfie jangan lupa tag fiqah♥️
.
Yang mana nak grab dyxy boleh terus ws Fiqah
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • Ni lah antara set2 wajib fiqah kalau nak g travell
    .
    Dyxy lovers mesti wajib bawak semua ni kan🤭🤭🤭
    .
    Ada tak korang macam nii??🙋🙋
    .
    Fiqah nak bagi lipstick percuma la untuk korang yang aktif ♥️♥️♥️
    .
    Kalau nak jangan lupa like n rajin2 kan comen dkt bawahhh. Paling best korang selfie jangan lupa tag fiqah♥️
    .
    Yang mana nak grab dyxy boleh terus ws Fiqah
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  6 August, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  4 August, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  1  0  3 August, 2020
  • BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
.
Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
.
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
    .
    Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
    .
    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  3 August, 2020
  • Apa kelebihan DYXY Advance White Mist ni? ⠀
⠀
Kelebihan dia, ada 4 powerful ingredients yang semua ada peranan penting to get healthy skin 😘⠀
⠀
As we all know, sunscreen is known for sun protection and use for face je kan? Tapi sunscreen DYXY ni boleh guna utk body parts as well and paling best bagi effect putih serta merta. If you wear consistently korang boleh jadi putih permanent 😍🙌🏼🙌🏼🙌🏼⠀
⠀
So korang yg nak grab boleh ws fiqah cepat2 sebab skrg kita ada promo raya haji  harga super jimat 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • Apa kelebihan DYXY Advance White Mist ni? ⠀

    Kelebihan dia, ada 4 powerful ingredients yang semua ada peranan penting to get healthy skin 😘⠀

    As we all know, sunscreen is known for sun protection and use for face je kan? Tapi sunscreen DYXY ni boleh guna utk body parts as well and paling best bagi effect putih serta merta. If you wear consistently korang boleh jadi putih permanent 😍🙌🏼🙌🏼🙌🏼⠀

    So korang yg nak grab boleh ws fiqah cepat2 sebab skrg kita ada promo raya haji harga super jimat
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  2 August, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  5  0  31 July, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  0  31 July, 2020
  • DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN!
.

Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka mula naik jerawat kan kalau malas remove naik lah segala tetamu tu baru tau 😂
.
So rini fiqah nak suggest dengan u guys yang malas nk cuci muka tapi nk wipes tisu je remove makeup elok sgt la fiqah
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.

Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
. 🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher

Jika berminat bole terus whatsapp 📲 0177275363 @ click link di bio .
Nak cod sampai depan pintu rumah pun fiqah on je tapi cod area : BATU PAHAT, PAGOH N MUAR SAHAJA

#dyxyhq #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyskincarebatupahat
#dyxyhq #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyskincarebatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxysiap3minit #dyxymuar #DYXYmattelipstick #dyxycoduthm #dyxycodparitraja #dyxycodjohor #dyxycoduthmpagoh #dyxyoriginal #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY
  • DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN!
    .

    Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka mula naik jerawat kan kalau malas remove naik lah segala tetamu tu baru tau 😂
    .
    So rini fiqah nak suggest dengan u guys yang malas nk cuci muka tapi nk wipes tisu je remove makeup elok sgt la fiqah
    Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
    .

    Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
    . 🙌 tak pedihkan kulit
    🙌 tisu tebal
    🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
    🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
    🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher

    Jika berminat bole terus whatsapp 📲 0177275363 @ click link di bio .
    Nak cod sampai depan pintu rumah pun fiqah on je tapi cod area : BATU PAHAT, PAGOH N MUAR SAHAJA

    #dyxyhq #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyskincarebatupahat
    #dyxyhq #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyskincarebatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxysiap3minit #dyxymuar #DYXYmattelipstick #dyxycoduthm #dyxycodparitraja #dyxycodjohor #dyxycoduthmpagoh #dyxyoriginal #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY

  •  2  0  30 July, 2020
  • .BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
.
Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
.
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • .BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY
    .
    Skin sekarag lepas guna DYXY cosmetic terus nampak flawless n glowing je
    .
    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  29 July, 2020
  • Antara benda wajib yang fiqah suka ialah Advance White DYXY ni
.
Sebab sebelum nak kemana2 fiqah akan apply advance white dulu. Bagi protect skin kita dari sinaran UVA dan UVB
.
Dalam advance white ni dah siap ada Spf30 tauuu.  Tak payah dah susah2 nak beli sunblock or suncreen untuk protection. Yang best sekali fiqah suka bau dia wangi, bila pakai pun tak melekit, skin pun jadi makin cerah Gituwww 
.
So korang yg nak grab boleh ws fiqah cepat2 sebab skrg kita ada promo raya haji  harga super jimat 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • Antara benda wajib yang fiqah suka ialah Advance White DYXY ni
    .
    Sebab sebelum nak kemana2 fiqah akan apply advance white dulu. Bagi protect skin kita dari sinaran UVA dan UVB
    .
    Dalam advance white ni dah siap ada Spf30 tauuu. Tak payah dah susah2 nak beli sunblock or suncreen untuk protection. Yang best sekali fiqah suka bau dia wangi, bila pakai pun tak melekit, skin pun jadi makin cerah Gituwww
    .
    So korang yg nak grab boleh ws fiqah cepat2 sebab skrg kita ada promo raya haji harga super jimat
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  7  0  29 July, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  28 July, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  28 July, 2020
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀
⠀
Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk.  Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu 
⠀
Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • ⁣BIAR BETUL FEEDBACK CUSTOMER DYXY NI? 😱⠀

    Bestnya bila dpt feedback mcm ni. Happy sgt bila tahu ramai orang suka sbb dapat rawat kulit yang bermasalah dan puas hati lepas guna DYXY 😘 skin pun makin cantikkk. Kulit pun nampak lebih flawless n glowing gitu

    Setiap product DYXY ada kebaikan and specialitynya tersendiri sebab tulah korang kena try satu set DYXY cosmetic n skincare . Baru lah korang akan dapat effect yang cepat and kulit yang sihat 😍


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  0  28 July, 2020
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
.
EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
.
harga super jimat.  Betul2 Best 😍😍
.
So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni. 
.⁣
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
    .
    EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
    .
    harga super jimat. Betul2 Best 😍😍
    .
    So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni.
    .⁣


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  5  0  28 July, 2020
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
.
EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
.
harga super jimat.  Betul2 Best 😍😍
.
So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni. 
.⁣
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
    .
    EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
    .
    harga super jimat. Betul2 Best 😍😍
    .
    So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni.
    .⁣


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  28 July, 2020
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
.
EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
.
harga super jimat.  Betul2 Best 😍😍
.
So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni. 
.⁣
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
    .
    EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
    .
    harga super jimat. Betul2 Best 😍😍
    .
    So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni.
    .⁣


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  28 July, 2020
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
.
EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
.
harga super jimat.  Betul2 Best 😍😍
.
So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni. 
.⁣
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
    .
    EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
    .
    harga super jimat. Betul2 Best 😍😍
    .
    So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni.
    .⁣


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  28 July, 2020
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
.
EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
.
harga super jimat.  Betul2 Best 😍😍
.
So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni. 
.⁣
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
    .
    EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
    .
    harga super jimat. Betul2 Best 😍😍
    .
    So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni.
    .⁣


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  5  0  28 July, 2020
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
.
EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
.
harga super jimat.  Betul2 Best 😍😍
.
So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni. 
.⁣
⠀
⠀
So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2 
.
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • BERITA GEMBIRA‼️‼️‼️
    .
    EXCLUSIVE PROMO RAYA HAJI🔥🔥🔥
    .
    harga super jimat. Betul2 Best 😍😍
    .
    So korang jangan lepaskan peluang grab offer kali ni.
    .⁣


    So guys yang mana2 belum sempat nak grab boleh ws fiqah cepat2
    .
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  28 July, 2020

Top #dyxycoduthm Posts

  • Ni lah antara set2 wajib fiqah kalau nak g travell
.
Dyxy lovers mesti wajib bawak semua ni kan🤭🤭🤭
.
Ada tak korang macam nii??🙋🙋
.
Fiqah nak bagi lipstick percuma la untuk korang yang aktif ♥️♥️♥️
.
Kalau nak jangan lupa like n rajin2 kan comen dkt bawahhh. Paling best korang selfie jangan lupa tag fiqah♥️
.
Yang mana nak grab dyxy boleh terus ws Fiqah
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • Ni lah antara set2 wajib fiqah kalau nak g travell
    .
    Dyxy lovers mesti wajib bawak semua ni kan🤭🤭🤭
    .
    Ada tak korang macam nii??🙋🙋
    .
    Fiqah nak bagi lipstick percuma la untuk korang yang aktif ♥️♥️♥️
    .
    Kalau nak jangan lupa like n rajin2 kan comen dkt bawahhh. Paling best korang selfie jangan lupa tag fiqah♥️
    .
    Yang mana nak grab dyxy boleh terus ws Fiqah
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  6 August, 2020
  • Nak ambik yang set teruss?? 
.
.
Boleh sangat korang ambik set2 ni.  Siap dapat bercuma 5 products DYXY lagi
.
Lepas tu boleh jimat sampai rm5.** lebih lagi
.
So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah.  Click je link kat bio
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • Nak ambik yang set teruss??
    .
    .
    Boleh sangat korang ambik set2 ni. Siap dapat bercuma 5 products DYXY lagi
    .
    Lepas tu boleh jimat sampai rm5.** lebih lagi
    .
    So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah. Click je link kat bio
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  6 July, 2020
  • Wash away all the stubborn makeup with this extra-gentle bubble cleanser! 🌬🌬🌬
⠀
Semua kesan makeup atau minyak boleh hilang sekelip mata dengan hanya mengguna DYXY bubble cleanser. The texture is really soft and gentle to the skin. Kulit tak akan rasa kering, gatal atau pun merah sbb all ingredients are 100% natural and no fragrance 🥰 So selamat untuk digunakan untuk semua jenis kulit tau! 💯
⠀
Kalau korang nak dapatkan DYXY Bubble Cleanser, just comment dekat bawah atau whatsapp terus okay!⠀✨

.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
⠀
  • Wash away all the stubborn makeup with this extra-gentle bubble cleanser! 🌬🌬🌬

    Semua kesan makeup atau minyak boleh hilang sekelip mata dengan hanya mengguna DYXY bubble cleanser. The texture is really soft and gentle to the skin. Kulit tak akan rasa kering, gatal atau pun merah sbb all ingredients are 100% natural and no fragrance 🥰 So selamat untuk digunakan untuk semua jenis kulit tau! 💯

    Kalau korang nak dapatkan DYXY Bubble Cleanser, just comment dekat bawah atau whatsapp terus okay!⠀✨

    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  4  0  18 July, 2020
  • LOOKING FOR SOMETHING THAT PROTECT, WHITENS & MOITURIZING YOUR SKIN?⠀
⠀
DYXY ADVANCE WHITE IS THE ANSWER!! ✨
⠀
Spray2 terus putih gebu and glowing. Apply sikit je dah putih and cover segala parut. DYXY advance white is not like other sunscreen sbb sunscreen ni boleh guna dkt muka, tangan, leher and any part yang korang nak apply⠀😍😍😍
⠀
Place your order now 🙌🏼
.
So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah.  Click je link kat bio
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • LOOKING FOR SOMETHING THAT PROTECT, WHITENS & MOITURIZING YOUR SKIN?⠀

    DYXY ADVANCE WHITE IS THE ANSWER!! ✨

    Spray2 terus putih gebu and glowing. Apply sikit je dah putih and cover segala parut. DYXY advance white is not like other sunscreen sbb sunscreen ni boleh guna dkt muka, tangan, leher and any part yang korang nak apply⠀😍😍😍

    Place your order now 🙌🏼
    .
    So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah. Click je link kat bio
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  7  0  25 June, 2020
  • TIME2 PKP SHOPPING DENGAN DYXY MEMANG BEST GILERRR😱😱😱 Sebab apa ??? DYXY nak bagi hadiah paling meletop untuk raya kali ni ❗️ ❗️
#letoprayadyxy2020 🔥 DYXY nak bagi 5 buah TV LED 🔥 DYXY nak bagi IPHONE 11 🔥 DYXY nak bagi SAMSUNG SMARTPHONE 🙋🏻‍♀️ SIAPA NAKKK???? syarat2 memang la senang sangat 👉🏻 cara nya adalah seperti berikut : ✅ setiap pembelian produk DYXY akan mendapat entry seperti berikut
rm200 purchase :  1 entry
rm300 purchase :  2 entry
rm400 purchase :  4 entry
rm500 purchase :  5 entry ✅ terbuka kepada semua dyxy lovers ✅ setiap penyertaan perlu disertai dgn resit bukti pembelian screenshot ✅ setiap customer perlu isi form  penyertaan luckydraw pada link yang diberi ( private link ) ✅ pemenang akan diumumkan di instagram @dyxycosmeticshq dan @dyxyskincarehq pada 27/5/2020 rabu pada pukul 9 malam
.
So tunggu apa lagi jom grab DYXY sekarang.  Boleh dm 👇
.
Or
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • TIME2 PKP SHOPPING DENGAN DYXY MEMANG BEST GILERRR😱😱😱 Sebab apa ??? DYXY nak bagi hadiah paling meletop untuk raya kali ni ❗️ ❗️
    #letoprayadyxy2020 🔥 DYXY nak bagi 5 buah TV LED 🔥 DYXY nak bagi IPHONE 11 🔥 DYXY nak bagi SAMSUNG SMARTPHONE 🙋🏻‍♀️ SIAPA NAKKK???? syarat2 memang la senang sangat 👉🏻 cara nya adalah seperti berikut : ✅ setiap pembelian produk DYXY akan mendapat entry seperti berikut
    rm200 purchase : 1 entry
    rm300 purchase : 2 entry
    rm400 purchase : 4 entry
    rm500 purchase : 5 entry ✅ terbuka kepada semua dyxy lovers ✅ setiap penyertaan perlu disertai dgn resit bukti pembelian screenshot ✅ setiap customer perlu isi form penyertaan luckydraw pada link yang diberi ( private link ) ✅ pemenang akan diumumkan di instagram @dyxycosmeticshq dan @dyxyskincarehq pada 27/5/2020 rabu pada pukul 9 malam
    .
    So tunggu apa lagi jom grab DYXY sekarang. Boleh dm 👇
    .
    Or
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  25 April, 2020
  • FULL SKINCARE SET. Memang el banyak cuba skincare dan semuanya yang bagus. One of the reason i can use DYXY because of the ingredients in it. It is not harmful so kalaulah tak sesuai pun dia takkan beri reaction yang teruk kat muka. So far love your feedback yang tag el tu.⠀
⠀
Start with their makeup , serum then now i have the full range! Lebih baik pakai satu set to see a better result. I definitely recommend! - @elfiraloy⠀❤️❤️❤️
⠀
Semua orang tau yang el mmg choosy when it comes to her skin. so El hanya guna product yg bagus and ingredients yg selamat sahaja. So korang tunggu apa lagi? Cepat cepat grab full set skincare sekarang sbb promo ends !⠀😘😱
.

So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah.  Click je link kat bio
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • FULL SKINCARE SET. Memang el banyak cuba skincare dan semuanya yang bagus. One of the reason i can use DYXY because of the ingredients in it. It is not harmful so kalaulah tak sesuai pun dia takkan beri reaction yang teruk kat muka. So far love your feedback yang tag el tu.⠀

    Start with their makeup , serum then now i have the full range! Lebih baik pakai satu set to see a better result. I definitely recommend! - @elfiraloy⠀❤️❤️❤️

    Semua orang tau yang el mmg choosy when it comes to her skin. so El hanya guna product yg bagus and ingredients yg selamat sahaja. So korang tunggu apa lagi? Cepat cepat grab full set skincare sekarang sbb promo ends !⠀😘😱
    .

    So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah. Click je link kat bio
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  4  0  5 July, 2020
  • ⁣Dah try banyak product tapi satu pun tak berkesan untuk pudarkan parut? 🥺⠀⠀
⠀⠀⠀
Try DYXY Serum! DYXY serum ada japanese soybean ingredient yang di import daripada japan tau. Sangat sangat berkualiti dan berkesan utk purdarkan parut⠀⠀
⠀⠀
Confirm korang dah boleh nampak perbezaan pudar dalam masa 7 hari sahaja!! 🥰🥰 Inshallah. Yang penting korang kena consistent pakai 🙌🏻✨⠀⠀
.
So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah.  Click je link kat bio
.
Ws fiqah cepat  017-7275363 @ click link di bio .
017-7275363
.
017-7275363
.
017-7275363
. 
#usahawanDYXY #viral #dyxyviral
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
#dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
#dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • ⁣Dah try banyak product tapi satu pun tak berkesan untuk pudarkan parut? 🥺⠀⠀
    ⠀⠀⠀
    Try DYXY Serum! DYXY serum ada japanese soybean ingredient yang di import daripada japan tau. Sangat sangat berkualiti dan berkesan utk purdarkan parut⠀⠀
    ⠀⠀
    Confirm korang dah boleh nampak perbezaan pudar dalam masa 7 hari sahaja!! 🥰🥰 Inshallah. Yang penting korang kena consistent pakai 🙌🏻✨⠀⠀
    .
    So guys yang mana nak grab boleh ws fiqah. Click je link kat bio
    .
    Ws fiqah cepat 017-7275363 @ click link di bio .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    017-7275363
    .
    #usahawanDYXY #viral #dyxyviral
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengandyxy
    #dyxycosmeticsbatupahat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccream #dyxyparitrajabatupahat #DYXYmattelipstick #dyxymascara #dyxywipestisue #dyxybrush #dyxycoduthm #dyxycoduthmpagoh #dyxyuthmparitraja #dyxysiap3minit #dyxyoriginal #dyxypagoh #dyxymuar #dyxycodpagoh #dyxycodmuar #dyxyfeldalenga #dyxycodbatupahat #usahawanmuda #usahawandyxybatupahat #usahawanDYXY #viral #dyxyviral #usahawanDYXY
    #dyxycosmetics #putihgebuberkilatdengand⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  3  0  5 July, 2020