#dyxycodputrajaya Instagram Photos & Videos

dyxycodputrajaya - 3.4k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
6.3
average likes

Latest #dyxycodputrajaya Posts

  • .
•DIVA RAYA SET• 🔥
.
dalam set ni ada
👉🏻 Bc Cream
👉🏻 Facemist
👉🏻 Brush
👉🏻 Serum
👉🏻 Cleanser
👉🏻 1 Gold box (free)
.
.
Harga Asal RM 408
Promo Now RM 310 ✅
jimat RM 98 😍
.
harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
#dyxylipcreme 
#dyxyletopraya2020 
#dyxybellaciao 
#dyxyheist 
#dyxyskincare
  • .
    •DIVA RAYA SET• 🔥
    .
    dalam set ni ada
    👉🏻 Bc Cream
    👉🏻 Facemist
    👉🏻 Brush
    👉🏻 Serum
    👉🏻 Cleanser
    👉🏻 1 Gold box (free)
    .
    .
    Harga Asal RM 408
    Promo Now RM 310 ✅
    jimat RM 98 😍
    .
    harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxylipcreme
    #dyxyletopraya2020
    #dyxybellaciao
    #dyxyheist
    #dyxyskincare

  •  1  0  2 July, 2020
  • MOST FAMOUS PRODUCT!!
.
.
.
#dyxybccream ni memang paling lakuu dan ramai berebut nak sebab best!! Konfem tak sama dengan mana-mana foundation ❤️ KEBAIKAN DYXY BC CREAM
💫Menutup parut, jerawat dan jeragat
💫Full coverage tak perlu pakai bedak atau concealer
💫Bagi effect glowing
💫Menyerap kulit
💫Mengandungi VITAMIN E untuk merawat
.
.
Korang should try!!
#dyxy
#dyxycosmetics
#dyxyskincare
#myrajerfamily #dyxycosmetics #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream  #freepostageeveryday #dyxyputrajaya #dyxyselangor #dyxykualaselangor #dyxytanjungkarang #dyxycodputrajaya #dyxycodtanjungkarang #dropshipneeded #flawles #glowing #dyxymurah #dyxybukitjalil #dyxypuchong #dyxykinrara #cantik3minitdengandyxy
  • MOST FAMOUS PRODUCT!!
    .
    .
    .
    #dyxybccream ni memang paling lakuu dan ramai berebut nak sebab best!! Konfem tak sama dengan mana-mana foundation ❤️ KEBAIKAN DYXY BC CREAM
    💫Menutup parut, jerawat dan jeragat
    💫Full coverage tak perlu pakai bedak atau concealer
    💫Bagi effect glowing
    💫Menyerap kulit
    💫Mengandungi VITAMIN E untuk merawat
    .
    .
    Korang should try!!
    #dyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyskincare
    #myrajerfamily #dyxycosmetics #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #freepostageeveryday #dyxyputrajaya #dyxyselangor #dyxykualaselangor #dyxytanjungkarang #dyxycodputrajaya #dyxycodtanjungkarang #dropshipneeded #flawles #glowing #dyxymurah #dyxybukitjalil #dyxypuchong #dyxykinrara #cantik3minitdengandyxy

  •  5  0  30 June, 2020
  • "SEKEJAP JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
.
Ya, saya ulang semula.. SEKEJAP sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, Maskara and then spray dgn Facemist , cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉
.
.
Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍 .
.
✔ Make up tahan sampai 8 jam tau!
✔ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv
✔ Full coverage
✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat! .
✔ Ada oil control utk kulit berminyak
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit .
.
❌NO COMPACT POWDER
❌NO FILTER / CAMERA 360
❌NO PARUT JERAWAT
❌NO JERAGAT
❌NO SUNBURN
❌NO MUKA KUSAM
.
.
ORDER NOWW
@dyxycheraskl
@dyxycheraskl
@dyxycheraskl
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#cantik3minitdengandyxy 
#dyxymascara
  • "SEKEJAP JEEE DAH FLAWLESS GLOWING MOWING... MUKA TAK BERMINYAK PUN.. BESTNYAAAA!" .
    .
    Ya, saya ulang semula.. SEKEJAP sahaja untuk kakak kakak bersiap depan cermin. Tepek2 je BC Cream Foundation ni macam pakai compact powder pastu calit lipstick sikit, Maskara and then spray dgn Facemist , cap cuss siap dah boleh keluar rumah. Senang ke senang? 😉
    .
    .
    Kalau time rushing, pakai Dyxy BC Cream foundation ni dalam kereta pun boleh uolls.. Mudah sangat! 👍 .
    .
    ✔ Make up tahan sampai 8 jam tau!
    ✔ Ada spf 50 utk protect kulit dari sinaran uv
    ✔ Full coverage
    ✔ BCC boleh tahan sehingga 3 bulan. Jimat! .
    ✔ Ada oil control utk kulit berminyak
    ✔ Sesuai untuk semua jenis kulit .
    .
    ❌NO COMPACT POWDER
    ❌NO FILTER / CAMERA 360
    ❌NO PARUT JERAWAT
    ❌NO JERAGAT
    ❌NO SUNBURN
    ❌NO MUKA KUSAM
    .
    .
    ORDER NOWW
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #cantik3minitdengandyxy
    #dyxymascara

  •  2  0  29 June, 2020
  • DYXY ADVANCE WHITE MIST.

Jangan tak tau produk terbaru ni tau. 
Lakipuan boleh pakai. 
Boleh tighten pores. Jadi pori yang ternganga kelaparan boleh dikuncupkan lepas spray ke wajah. 
Tengkok, tangan kaki, siku, buku lali, eh semua lah boleh apply. Biar putih cerah serta merta satu badan.

Sekarang tengah ada combo promo tau. Nak tau harga promo, tengok dekat story ila nah?

#dyxywhitemist

#bccreambydyana #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream  #freepostageeveryday #dyxyputrajaya #dyxyselangor #dyxykualaselangor #dyxytanjungkarang #dyxycodputrajaya #dyxycodtanjungkarang #dropshipneeded #flawles #glowing #dyxymurah #dyxybukitjalil #dyxypuchong #dyxykinrara #cantik3minitdengandyxy
  • DYXY ADVANCE WHITE MIST.

    Jangan tak tau produk terbaru ni tau.
    Lakipuan boleh pakai.
    Boleh tighten pores. Jadi pori yang ternganga kelaparan boleh dikuncupkan lepas spray ke wajah.
    Tengkok, tangan kaki, siku, buku lali, eh semua lah boleh apply. Biar putih cerah serta merta satu badan.

    Sekarang tengah ada combo promo tau. Nak tau harga promo, tengok dekat story ila nah?

    #dyxywhitemist

    #bccreambydyana #dyxy #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxybccream #freepostageeveryday #dyxyputrajaya #dyxyselangor #dyxykualaselangor #dyxytanjungkarang #dyxycodputrajaya #dyxycodtanjungkarang #dropshipneeded #flawles #glowing #dyxymurah #dyxybukitjalil #dyxypuchong #dyxykinrara #cantik3minitdengandyxy

  •  1  0  29 June, 2020
  • .
Simple make up look using BC Cream from DYXY ☺️🤍 Loveeeee sangatttt 🥰
.
.
3 minit je dah siap tau korang, takyah siap lama2! dap2 je takyah tebal2 pun dah ok 😍 Bc cream ni dapat tutup pores jugak tau. yg ada eyebag pun boleh guna bc cream ni
.
skrg tgh ada SALE tau kalau korang beli in set! meh ws kita kalau nk tahu set apa yg tengah sale ☺️ klik je link kat bio
.

#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyputrajaya
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#usahawanDYXY
#dyxysale
#cantik3minitdengandyxy 
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxyletopraya2020 
#dyxylipcreme 
#dyxyskincare
  • .
    Simple make up look using BC Cream from DYXY ☺️🤍 Loveeeee sangatttt 🥰
    .
    .
    3 minit je dah siap tau korang, takyah siap lama2! dap2 je takyah tebal2 pun dah ok 😍 Bc cream ni dapat tutup pores jugak tau. yg ada eyebag pun boleh guna bc cream ni
    .
    skrg tgh ada SALE tau kalau korang beli in set! meh ws kita kalau nk tahu set apa yg tengah sale ☺️ klik je link kat bio
    .

    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #usahawanDYXY
    #dyxysale
    #cantik3minitdengandyxy
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyletopraya2020
    #dyxylipcreme
    #dyxyskincare

  •  1  0  29 June, 2020
  • .
Dah ramai pun try produk DYXY yang viral, lepastu ramai yg cakap best. Siap bgtau very very LOVE it!! paling best, DYXY BEST CREAM boleh cover segala parut dekat muka korang 😍 best nyaaa
.
.
Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍 tak payah pakai curler pun meletop tau. BEST BEST BEST nak cuci pun tak comot uolsss..
Cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri-seri.. 😍😘
.
.
Sekarang DYXY tgh buat offer kalau beli RM 250 ke atas dapat FREE Lipstick😻
.
Cepat cepat beli
HARGA OFFER dah nak tamat ni. Cepat2 nanti stok habis melepas korang nak melaram dgn set DYXY ni 😘
.
ORDER NOW 💨💨
@dyxycheraskl 
@dyxycheraskl 
@dyxycheraskl 
atau DM terus laju2
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyputrajaya
#dyxyhululangat 
#dyxymurah 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation 
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#usahawanDYXY
#dyxysale
#cantik3minitdengandyxy 
#setdyxy 
#dyxycosmetics 
#dyxyletopraya2020 
#dyxylipcreme 
#dyxyskincare
  • .
    Dah ramai pun try produk DYXY yang viral, lepastu ramai yg cakap best. Siap bgtau very very LOVE it!! paling best, DYXY BEST CREAM boleh cover segala parut dekat muka korang 😍 best nyaaa
    .
    .
    Ringan, senang serap dan paling penting dah ada Fibre Mascara baru. Boleh lebatkan bulu mata 😍 tak payah pakai curler pun meletop tau. BEST BEST BEST nak cuci pun tak comot uolsss..
    Cukup pakai set complete dah tampil cantik berseri-seri.. 😍😘
    .
    .
    Sekarang DYXY tgh buat offer kalau beli RM 250 ke atas dapat FREE Lipstick😻
    .
    Cepat cepat beli
    HARGA OFFER dah nak tamat ni. Cepat2 nanti stok habis melepas korang nak melaram dgn set DYXY ni 😘
    .
    ORDER NOW 💨💨
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    @dyxycheraskl
    atau DM terus laju2
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxymurah
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #usahawanDYXY
    #dyxysale
    #cantik3minitdengandyxy
    #setdyxy
    #dyxycosmetics
    #dyxyletopraya2020
    #dyxylipcreme
    #dyxyskincare

  •  3  0  24 June, 2020
  • MORNING KORANGGG 🥰❤️🦄 .

Harini Ain pakai lipstick dyxy code SEXY NUDE 🤩🤩🤩Favourite lipstick ni tau loveee sgt 🥰🥰🥰 .

Tekan link dekat bio okay. Cecepat whastapp Ain sementara Dazzle Promo still on until end of June ☎️📞✅ 0194343515
  • MORNING KORANGGG 🥰❤️🦄 .

    Harini Ain pakai lipstick dyxy code SEXY NUDE 🤩🤩🤩Favourite lipstick ni tau loveee sgt 🥰🥰🥰 .

    Tekan link dekat bio okay. Cecepat whastapp Ain sementara Dazzle Promo still on until end of June ☎️📞✅ 0194343515

  •  5  1  24 June, 2020
  • LIPSTICK MATTE DYXY 🤩🤩🤩 .

Tekan link dekat bio okay. Cecepat whastapp Ain sementara Dazzle Promo still on until end of June ☎️📞✅ 0194343515
  • LIPSTICK MATTE DYXY 🤩🤩🤩 .

    Tekan link dekat bio okay. Cecepat whastapp Ain sementara Dazzle Promo still on until end of June ☎️📞✅ 0194343515

  •  4  1  24 June, 2020
  • MORNING KORANGGG 🥰❤️🦄 .

Harini Ain pakai lipstick dyxy code SEXY NUDE 🤩🤩🤩Favourite lipstick ni tau loveee sgt 🥰🥰🥰 .

Tekan link dekat bio okay. Cecepat whastapp Ain sementara Dazzle Promo still on until end of June ☎️📞✅ 0194343515
  • MORNING KORANGGG 🥰❤️🦄 .

    Harini Ain pakai lipstick dyxy code SEXY NUDE 🤩🤩🤩Favourite lipstick ni tau loveee sgt 🥰🥰🥰 .

    Tekan link dekat bio okay. Cecepat whastapp Ain sementara Dazzle Promo still on until end of June ☎️📞✅ 0194343515

  •  5  1  24 June, 2020
  • AGENT SAH DYXY CYBERJAYA‼️🥰 .

Ready stok ORIGINAL DYXY. Kalau bukan original jangan beli okay. Semua stock Ain, ada plastik/kotak dan siap ada bar code untuk each item. We sell the best product for all of you. Kena jual produk yang BERKUALITI baru cutomer BERPUAS HATI. Haa gituu 🤩🤗🥰 .

DM Ain atau just tekan link whatsapp dekat bio. Save number siap2 tau. 0194343515 📞☎️✅
  • AGENT SAH DYXY CYBERJAYA‼️🥰 .

    Ready stok ORIGINAL DYXY. Kalau bukan original jangan beli okay. Semua stock Ain, ada plastik/kotak dan siap ada bar code untuk each item. We sell the best product for all of you. Kena jual produk yang BERKUALITI baru cutomer BERPUAS HATI. Haa gituu 🤩🤗🥰 .

    DM Ain atau just tekan link whatsapp dekat bio. Save number siap2 tau. 0194343515 📞☎️✅

  •  3  1  22 June, 2020
  • AGENT SAH DYXY CYBERJAYA‼️🥰 .

Ready stok ORIGINAL DYXY. Kalau bukan original jangan beli okay. Semua stock Ain, ada plastik/kotak dan siap ada bar code untuk each item. We sell the best product for all of you. Kena jual produk yang BERKUALITI baru cutomer BERPUAS HATI. Haa gituu 🤩🤗🥰 .

DM Ain atau just tekan link whatsapp dekat bio. Save number siap2 tau. 0194343515 📞☎️✅
  • AGENT SAH DYXY CYBERJAYA‼️🥰 .

    Ready stok ORIGINAL DYXY. Kalau bukan original jangan beli okay. Semua stock Ain, ada plastik/kotak dan siap ada bar code untuk each item. We sell the best product for all of you. Kena jual produk yang BERKUALITI baru cutomer BERPUAS HATI. Haa gituu 🤩🤗🥰 .

    DM Ain atau just tekan link whatsapp dekat bio. Save number siap2 tau. 0194343515 📞☎️✅

  •  3  1  22 June, 2020
  • AGENT SAH DYXY CYBERJAYA‼️🥰 .

Ready stok ORIGINAL DYXY. Kalau bukan original jangan beli okay. Semua stock Ain, ada plastik/kotak dan siap ada bar code untuk each item. We sell the best product for all of you. Kena jual produk yang BERKUALITI baru cutomer BERPUAS HATI. Haa gituu 🤩🤗🥰 .

DM Ain atau just tekan link whatsapp dekat bio. Save number siap2 tau. 0194343515 📞☎️✅
  • AGENT SAH DYXY CYBERJAYA‼️🥰 .

    Ready stok ORIGINAL DYXY. Kalau bukan original jangan beli okay. Semua stock Ain, ada plastik/kotak dan siap ada bar code untuk each item. We sell the best product for all of you. Kena jual produk yang BERKUALITI baru cutomer BERPUAS HATI. Haa gituu 🤩🤗🥰 .

    DM Ain atau just tekan link whatsapp dekat bio. Save number siap2 tau. 0194343515 📞☎️✅

  •  6  1  22 June, 2020
  • TESTIMONI PENGGUNA DYXY‼️ 🥰❤️😍 .

Halah halah halahhhh cantikk nya diaaaa 😍😍😍. Guna bccream dyxy ni memang best! Tengok sendiri apa dia cakap. DAH PETANG LAGI GLOWINGGG 😱😱😱.. Kena cuba dyxy baru boleh tau macam mana bestnya dyxy ni tau 😍😍 .

Dm Ain cecepat sementara Dazzle Promo still on until end of June. Harga less kaw kaw Ain kasi... Dm 0194343515 atau tekan link in bio okay ☎️📞✅ .
  • TESTIMONI PENGGUNA DYXY‼️ 🥰❤️😍 .

    Halah halah halahhhh cantikk nya diaaaa 😍😍😍. Guna bccream dyxy ni memang best! Tengok sendiri apa dia cakap. DAH PETANG LAGI GLOWINGGG 😱😱😱.. Kena cuba dyxy baru boleh tau macam mana bestnya dyxy ni tau 😍😍 .

    Dm Ain cecepat sementara Dazzle Promo still on until end of June. Harga less kaw kaw Ain kasi... Dm 0194343515 atau tekan link in bio okay ☎️📞✅ .

  •  3  1  21 June, 2020
  • TESTIMONI PENGGUNA DYXY‼️ 🥰❤️😍 .

Halah halah halahhhh cantikk nya diaaaa 😍😍😍. Guna bccream dyxy ni memang best! Tengok sendiri apa dia cakap.  NAK HIRE MAKEUP ARTIST TAPI TAK JADI SEBAB INGT DYXY JE‼️😱😱😱.. Kena cuba dyxy baru boleh tau macam mana bestnya dyxy ni tau 😍😍 .

Dm Ain cecepat sementara Dazzle Promo still on until end of June. Harga less kaw kaw Ain kasi... Dm 0194343515 atau tekan link in bio okay ☎️📞✅ .
  • TESTIMONI PENGGUNA DYXY‼️ 🥰❤️😍 .

    Halah halah halahhhh cantikk nya diaaaa 😍😍😍. Guna bccream dyxy ni memang best! Tengok sendiri apa dia cakap. NAK HIRE MAKEUP ARTIST TAPI TAK JADI SEBAB INGT DYXY JE‼️😱😱😱.. Kena cuba dyxy baru boleh tau macam mana bestnya dyxy ni tau 😍😍 .

    Dm Ain cecepat sementara Dazzle Promo still on until end of June. Harga less kaw kaw Ain kasi... Dm 0194343515 atau tekan link in bio okay ☎️📞✅ .

  •  4  1  21 June, 2020
  • TESTIMONI PENGGUNA DYXY‼️ 🥰❤️😍 .

Halah halah halahhhh cantikk nya diaaaa 😍😍😍. Guna bccream dyxy ni memang best! Tengok sendiri apa dia cakap. BEKAS JERAWAT SATU PUN TAK  NAMPAK 😱😱😱.. Kena cuba dyxy baru boleh tau macam mana bestnya dyxy ni tau 😍😍 .

Dm Ain cecepat sementara Dazzle Promo still on until end of June. Harga less kaw kaw Ain kasi... Dm 0194343515 atau tekan link in bio okay ☎️📞✅ .
  • TESTIMONI PENGGUNA DYXY‼️ 🥰❤️😍 .

    Halah halah halahhhh cantikk nya diaaaa 😍😍😍. Guna bccream dyxy ni memang best! Tengok sendiri apa dia cakap. BEKAS JERAWAT SATU PUN TAK NAMPAK 😱😱😱.. Kena cuba dyxy baru boleh tau macam mana bestnya dyxy ni tau 😍😍 .

    Dm Ain cecepat sementara Dazzle Promo still on until end of June. Harga less kaw kaw Ain kasi... Dm 0194343515 atau tekan link in bio okay ☎️📞✅ .

  •  2  1  21 June, 2020
  • NORA DANISH PUN PAKAI DYXY‼️😱 .

Omg omg omggg 🤩🤩 Thank you too Nora for trusting us. DYXY memang best tidak boleh disangkal lagii. Nak cantik macam Nora Danish tak? Nak SET PRINCESS NORA tak? Haaa meh pm Ain. Sama-sama cantik macam Nora Danish ‼️🥰😊 .

Promo still on. Whatsapp Ain ☎️📞 0194343515 atau tekan je direct whatsapp link in bio okay 🥰❤️
  • NORA DANISH PUN PAKAI DYXY‼️😱 .

    Omg omg omggg 🤩🤩 Thank you too Nora for trusting us. DYXY memang best tidak boleh disangkal lagii. Nak cantik macam Nora Danish tak? Nak SET PRINCESS NORA tak? Haaa meh pm Ain. Sama-sama cantik macam Nora Danish ‼️🥰😊 .

    Promo still on. Whatsapp Ain ☎️📞 0194343515 atau tekan je direct whatsapp link in bio okay 🥰❤️

  •  2  1  19 June, 2020
  • PROMO PROMO PROMO‼️ .

Who excited for promo?? Harga mur mur Ain kasiii aaaa suka tak? 🥰 Comment SAYA NAK atau dm  je Ain 🤩🤗 .

Promo still on. Whatsapp Ain ☎️📞 0194343515 atau tekan je direct whatsapp link in bio okay 🥰❤️
  • PROMO PROMO PROMO‼️ .

    Who excited for promo?? Harga mur mur Ain kasiii aaaa suka tak? 🥰 Comment SAYA NAK atau dm je Ain 🤩🤗 .

    Promo still on. Whatsapp Ain ☎️📞 0194343515 atau tekan je direct whatsapp link in bio okay 🥰❤️

  •  0  1  19 June, 2020
  • ADIRA PENGGUNA TEGAR DYXY‼️😱 .

Heheh iya korang, Adira pun pengguna dyxy tau. Tengok apa Adira cakap tu. Mudah, jimat masa & yang paling penting cantik‼️🥰 Dah jadi mak-mak pun still kena cantik-cantik tau.. .

Promo still on. Whatsapp Ain ☎️📞 0194343515 atau tekan je direct whatsapp link in bio okay 🥰❤️
  • ADIRA PENGGUNA TEGAR DYXY‼️😱 .

    Heheh iya korang, Adira pun pengguna dyxy tau. Tengok apa Adira cakap tu. Mudah, jimat masa & yang paling penting cantik‼️🥰 Dah jadi mak-mak pun still kena cantik-cantik tau.. .

    Promo still on. Whatsapp Ain ☎️📞 0194343515 atau tekan je direct whatsapp link in bio okay 🥰❤️

  •  1  1  19 June, 2020
  • TRUSTED DYXY AGENT ‼️🥰 .

Thank you dear customer. Dyxy cosmetics make up cepat senang tapi cantik sama macam make up 2 jam‼️🤩 Best kannn 😍😍 .

DM je Ain okay.. nak tanya apa-apa tak ada masalah. Whatsapp 0194343515 📞✅☎️
  • TRUSTED DYXY AGENT ‼️🥰 .

    Thank you dear customer. Dyxy cosmetics make up cepat senang tapi cantik sama macam make up 2 jam‼️🤩 Best kannn 😍😍 .

    DM je Ain okay.. nak tanya apa-apa tak ada masalah. Whatsapp 0194343515 📞✅☎️

  •  3  1  19 June, 2020
  • TRUSTED DYXY AGENT ‼️🥰 .

Thank you dear customer. Dyxy cosmetics make up cepat senang tapi cantik sama macam make up 2 jam‼️🤩 Best kannn 😍😍 .

DM je Ain okay.. nak tanya apa-apa tak ada masalah. Whatsapp 0194343515 📞✅☎️
  • TRUSTED DYXY AGENT ‼️🥰 .

    Thank you dear customer. Dyxy cosmetics make up cepat senang tapi cantik sama macam make up 2 jam‼️🤩 Best kannn 😍😍 .

    DM je Ain okay.. nak tanya apa-apa tak ada masalah. Whatsapp 0194343515 📞✅☎️

  •  2  1  19 June, 2020
  • TRUSTED DYXY AGENT ‼️🥰 .

Thank you dear customer. Dyxy cosmetics make up cepat senang tapi cantik sama macam make up 2 jam‼️🤩 Best kannn 😍😍 .

DM je Ain okay.. nak tanya apa-apa tak ada masalah. Whatsapp 0194343515 📞✅☎️
  • TRUSTED DYXY AGENT ‼️🥰 .

    Thank you dear customer. Dyxy cosmetics make up cepat senang tapi cantik sama macam make up 2 jam‼️🤩 Best kannn 😍😍 .

    DM je Ain okay.. nak tanya apa-apa tak ada masalah. Whatsapp 0194343515 📞✅☎️

  •  1  1  19 June, 2020
  • TRUSTED DYXY AGENT‼️🥰 .

Boleh pm Ain nak tanya apa-apa okay je. Jangan takot-takot jangan malu-malu. Siapa yang tak reti makeup, tak pernah makeup tapi nak try boleh dm Ain. Serious Ain cakap pakai dyxy ni senang sangat sangat. Mudahkan hidup korang yang segala benda nak cepat je sekarang kan. Mana-mana yang dekat tu boleh cod, kalau jauh jangan risauuuu Ain boleh pos 💌📦 .

Whatsapp ain okay.. link whatsapp dekat bio. Just click je link tu 📞☎️
  • TRUSTED DYXY AGENT‼️🥰 .

    Boleh pm Ain nak tanya apa-apa okay je. Jangan takot-takot jangan malu-malu. Siapa yang tak reti makeup, tak pernah makeup tapi nak try boleh dm Ain. Serious Ain cakap pakai dyxy ni senang sangat sangat. Mudahkan hidup korang yang segala benda nak cepat je sekarang kan. Mana-mana yang dekat tu boleh cod, kalau jauh jangan risauuuu Ain boleh pos 💌📦 .

    Whatsapp ain okay.. link whatsapp dekat bio. Just click je link tu 📞☎️

  •  0  1  18 June, 2020
  • TRUSTED DYXY AGENT‼️🥰 .

Boleh pm Ain nak tanya apa-apa okay je. Jangan takot-takot jangan malu-malu. Siapa yang tak reti makeup, tak pernah makeup tapi nak try boleh dm Ain. Serious Ain cakap pakai dyxy ni senang sangat sangat. Mudahkan hidup korang yang segala benda nak cepat je sekarang kan. Mana-mana yang dekat tu boleh cod, kalau jauh jangan risauuuu Ain boleh pos 💌📦 .

Whatsapp ain okay.. link whatsapp dekat bio. Just click je link tu 📞☎️
  • TRUSTED DYXY AGENT‼️🥰 .

    Boleh pm Ain nak tanya apa-apa okay je. Jangan takot-takot jangan malu-malu. Siapa yang tak reti makeup, tak pernah makeup tapi nak try boleh dm Ain. Serious Ain cakap pakai dyxy ni senang sangat sangat. Mudahkan hidup korang yang segala benda nak cepat je sekarang kan. Mana-mana yang dekat tu boleh cod, kalau jauh jangan risauuuu Ain boleh pos 💌📦 .

    Whatsapp ain okay.. link whatsapp dekat bio. Just click je link tu 📞☎️

  •  1  1  18 June, 2020
  • TRUSTED DYXY AGENT‼️🥰 .

Boleh pm Ain nak tanya apa-apa okay je. Jangan takot-takot jangan malu-malu. Siapa yang tak reti makeup, tak pernah makeup tapi nak try boleh dm Ain. Serious Ain cakap pakai dyxy ni senang sangat sangat. Mudahkan hidup korang yang segala benda nak cepat je sekarang kan. Mana-mana yang dekat tu boleh cod, kalau jauh jangan risauuuu Ain boleh pos 💌📦 .

Whatsapp ain okay.. link whatsapp dekat bio. Just click je link tu 📞☎️
  • TRUSTED DYXY AGENT‼️🥰 .

    Boleh pm Ain nak tanya apa-apa okay je. Jangan takot-takot jangan malu-malu. Siapa yang tak reti makeup, tak pernah makeup tapi nak try boleh dm Ain. Serious Ain cakap pakai dyxy ni senang sangat sangat. Mudahkan hidup korang yang segala benda nak cepat je sekarang kan. Mana-mana yang dekat tu boleh cod, kalau jauh jangan risauuuu Ain boleh pos 💌📦 .

    Whatsapp ain okay.. link whatsapp dekat bio. Just click je link tu 📞☎️

  •  2  1  18 June, 2020
  • DYXY LIP CREME ‼️🤩❤️ .

Siapa penggemar lip creme sini sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Love love loveee ❤️❤️💄💋 .

Dm ain atau boleh whatsapp je 0194343515. Link in bio ☎️📞
  • DYXY LIP CREME ‼️🤩❤️ .

    Siapa penggemar lip creme sini sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Love love loveee ❤️❤️💄💋 .

    Dm ain atau boleh whatsapp je 0194343515. Link in bio ☎️📞

  •  6  1  18 June, 2020
  • DYXY LIP CREME ‼️🤩❤️ .

Siapa penggemar lip creme sini sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Love love loveee ❤️❤️💄💋 .

Dm ain atau boleh whatsapp je 0194343515. Link in bio ☎️📞
  • DYXY LIP CREME ‼️🤩❤️ .

    Siapa penggemar lip creme sini sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Love love loveee ❤️❤️💄💋 .

    Dm ain atau boleh whatsapp je 0194343515. Link in bio ☎️📞

  •  1  1  18 June, 2020
  • DYXY LIP CREME ‼️🤩❤️ .

Siapa penggemar lip creme sini sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Love love loveee ❤️❤️💄💋 .

Dm ain atau boleh whatsapp je 0194343515. Link in bio ☎️📞
  • DYXY LIP CREME ‼️🤩❤️ .

    Siapa penggemar lip creme sini sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Love love loveee ❤️❤️💄💋 .

    Dm ain atau boleh whatsapp je 0194343515. Link in bio ☎️📞

  •  4  1  18 June, 2020
  • PROMO PROMO PROMO‼️ .

Free exclusive dyxy valvet pouch and facemist!🤩🤩🤩 .

Only for Dyxy Lover 🤩❤️🥰😍😘
  • PROMO PROMO PROMO‼️ .

    Free exclusive dyxy valvet pouch and facemist!🤩🤩🤩 .

    Only for Dyxy Lover 🤩❤️🥰😍😘

  •  2  1  16 June, 2020

Top #dyxycodputrajaya Posts

  • Selamat hari raya dari family fara yang kecil ini 🌸
Maaf zahir & batin
.
Eh syawal 3 baru nak post gamba raya 🤣
  • Selamat hari raya dari family fara yang kecil ini 🌸
    Maaf zahir & batin
    .
    Eh syawal 3 baru nak post gamba raya 🤣

  •  55  6  26 May, 2020
  • Sunyi ig hari ni sebab aktif cod dan pos
.
Tapi dyxy tak pernah sunyi di hati peminat dyxy 😜
.
PROMO RAYA MASIH ONZZ tapi last promo 31 mei je taw 🔥
.
Thank you customer beli bc cream + advance white spray + serum dyxy
.
Nak dyxy by COD, fara cod 🚘SEMENYIH 🚘BANGI 🚘KAJANG 🚘PUTRAJAYA .
Wasap fara 📲 0176390104
  • Sunyi ig hari ni sebab aktif cod dan pos
    .
    Tapi dyxy tak pernah sunyi di hati peminat dyxy 😜
    .
    PROMO RAYA MASIH ONZZ tapi last promo 31 mei je taw 🔥
    .
    Thank you customer beli bc cream + advance white spray + serum dyxy
    .
    Nak dyxy by COD, fara cod 🚘SEMENYIH 🚘BANGI 🚘KAJANG 🚘PUTRAJAYA .
    Wasap fara 📲 0176390104

  •  21  9  28 May, 2020
  • JOM SAPE NAK JOIN COD ESOK PON BOLEH ! .
Fara OPEN FREE COD 🚘 SEMENYIH 🚘BANGI 🚘KAJANG 🚘PUTRAJAYA .
Wasap fara 📲 0176390104
  • JOM SAPE NAK JOIN COD ESOK PON BOLEH ! .
    Fara OPEN FREE COD 🚘 SEMENYIH 🚘BANGI 🚘KAJANG 🚘PUTRAJAYA .
    Wasap fara 📲 0176390104

  •  16  7  26 May, 2020
  • KHAS UNTUK PENGGUNA SETIA DYXY 🔥
.
Kalau korang nak repeat bc cream time ni lah masa yang sesuai ❤️
.
Tengok tu jimat terukk offer raya ni
.
Lagi 3 hari je nak raya kan? .
Jomm fara COD sampai depan rumah
.
FREE COD 🚘SEMENYIH 🚘KAJANG 🚘BANGI 🚘PUTRAJAYA .
Wasap fara 📲 0176390104
  • KHAS UNTUK PENGGUNA SETIA DYXY 🔥
    .
    Kalau korang nak repeat bc cream time ni lah masa yang sesuai ❤️
    .
    Tengok tu jimat terukk offer raya ni
    .
    Lagi 3 hari je nak raya kan? .
    Jomm fara COD sampai depan rumah
    .
    FREE COD 🚘SEMENYIH 🚘KAJANG 🚘BANGI 🚘PUTRAJAYA .
    Wasap fara 📲 0176390104

  •  13  7  19 May, 2020
  • .
•FAVOURITE RAYA SET• 🔥
.
dalam set ni ada
👉🏻 Bc Cream
👉🏻 Facemist
👉🏻 Serum
.
.
Harga Asal RM 274
Promo Raya RM 200 ✅
jimat RM 74 😍
.
harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
.
#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
#dyxylipcreme 
#dyxyletopraya2020 
#dyxybellaciao 
#dyxyheist 
#dyxyskincare
  • .
    •FAVOURITE RAYA SET• 🔥
    .
    dalam set ni ada
    👉🏻 Bc Cream
    👉🏻 Facemist
    👉🏻 Serum
    .
    .
    Harga Asal RM 274
    Promo Raya RM 200 ✅
    jimat RM 74 😍
    .
    harini ada COD 🚗 tau! meh whatsapp now takpun klik je link dkt bio ok ☺️
    .
    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat
    #dyxylipcreme
    #dyxyletopraya2020
    #dyxybellaciao
    #dyxyheist
    #dyxyskincare

  •  3  1  22 May, 2020
  • •BC CREAM FOUNDATION DYXY•
.
Apa yg best sangat Bc Cream Foundation Dyxy ni 😍👇🏼
✔️Tekstur matte
✔️Tahan 8 jam
✔️Sesuai untuk semua jenis kulit
✔️Merawat kulit
✔️Mengandungi vitamin E
✔️Jimat (tahan 4-5 bulan)
✔️Tone : Beige - Kulit cerah  Natural - Sederhana cerah
.
Wah bestnyaaa 😍 Korang yg belum try tu takkan taknak try? Mmg rugi kalau tak cuba ☺️
.
.
Kalau nak order boleh whatsapp/call
📲 0172477852
📲 0172477852
📲 0172477852

#bccreambydyana 
#dyxycod 
#dyxycheras 
#dyxykajang 
#dyxyteam 
#dyxybccreamfoundation
#dyxybrush 
#dyxyfoundation 
#dyxybccream
#dyxyagent
#dyxygreenteafacemist
#dyxycodcheras
#dyxycodkajang
#dyxycodputrajaya
#dyxycomboset
#dyxycosmetics 
#dyxyputrajaya 
#dyxyhululangat
  • •BC CREAM FOUNDATION DYXY•
    .
    Apa yg best sangat Bc Cream Foundation Dyxy ni 😍👇🏼
    ✔️Tekstur matte
    ✔️Tahan 8 jam
    ✔️Sesuai untuk semua jenis kulit
    ✔️Merawat kulit
    ✔️Mengandungi vitamin E
    ✔️Jimat (tahan 4-5 bulan)
    ✔️Tone : Beige - Kulit cerah Natural - Sederhana cerah
    .
    Wah bestnyaaa 😍 Korang yg belum try tu takkan taknak try? Mmg rugi kalau tak cuba ☺️
    .
    .
    Kalau nak order boleh whatsapp/call
    📲 0172477852
    📲 0172477852
    📲 0172477852

    #bccreambydyana
    #dyxycod
    #dyxycheras
    #dyxykajang
    #dyxyteam
    #dyxybccreamfoundation
    #dyxybrush
    #dyxyfoundation
    #dyxybccream
    #dyxyagent
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxycodcheras
    #dyxycodkajang
    #dyxycodputrajaya
    #dyxycomboset
    #dyxycosmetics
    #dyxyputrajaya
    #dyxyhululangat

  •  4  2  11 March, 2020
  • Alhamdulillah ❤️
  • Alhamdulillah ❤️

  •  42  5  2 January, 2020