#dyxycheras Instagram Photos & Videos

dyxycheras - 94.2k posts

Hashtag Popularity

3.1
average comments
44.3
average likes

Latest #dyxycheras Posts

  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  1  0  51 minutes ago
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  1  0  52 minutes ago
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  1  0  52 minutes ago
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
.
🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
.
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE
.
SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
🚗COD AREA KL & SELANGOR
💓SPECIAL FREEGIFT
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
    .
    🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
    .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE
    .
    SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    🚗COD AREA KL & SELANGOR
    💓SPECIAL FREEGIFT

  •  2  1  2 hours ago
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
.
🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
.
💗 PINK BLUSH
🧡 PEACH BABE
🤎 HONEY BEE
with GREEN TEA FACEMIST for FREE
.
SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
🚗COD AREA KL & SELANGOR
💓SPECIAL FREEGIFT
  • 🌟 EXCLUSIVE LIMITED EDITION DYXY LIP CREME ✨
    .
    🙌🏻 EDISI TERHAD HANYA 3000 box SAHAJA
    .
    💗 PINK BLUSH
    🧡 PEACH BABE
    🤎 HONEY BEE
    with GREEN TEA FACEMIST for FREE
    .
    SPECIAL #letoprayadyxy2020 🌟🌟🌟🌟
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    🚗COD AREA KL & SELANGOR
    💓SPECIAL FREEGIFT

  •  4  1  4 hours ago
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
.
#DYXYSALE77isback
.
✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
.
✨ Terms & Condition
.
.
Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
    .
    #DYXYSALE77isback
    .
    ✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
    .
    ✨ Terms & Condition
    .
    .
    Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640

  •  7  1  17 hours ago
  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  4  1  17 hours ago
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  3  1  17 hours ago
  • ⁣Thank you DYXY lovers for loving DYXY cosmetic products! 🙌🏼 Seronoknya bila dpt tau produk DYXY cosmetic ni sesuai and best pakai untuk semua jenis kulit 🥰
⠀
⠀
Hopefully #DYXYCosmetic dapat tarik perhatian ramai orang yang belum try lagi dekat luar sana! 😍
⠀
⠀
Banyak sangat feedbacks and real testimoni tau korang🥰 Mereka dah cuba, korang bila pula? 😘
⠀
NAK KE??
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymelaka
#dyxybccream 
#dyxyterengganu
#dyxysabah
#dyxydungun
#dyxyjohor
#foundationmalaysia
#dyxyjohorbahru
#dyxysarawak
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#dyxycheras
#dyxykl
#UsahawanDYXY
#7HariFlawlessDenganDYXY
#cantik3minitdenganDYXY
#dyxyskincare #kulitlicinmacambaby 
#DYXYSkincareFeedBack⠀
#DYXYSkincare⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY⠀
#KulitLicinMacamBaby
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
  • ⁣Thank you DYXY lovers for loving DYXY cosmetic products! 🙌🏼 Seronoknya bila dpt tau produk DYXY cosmetic ni sesuai and best pakai untuk semua jenis kulit 🥰


    Hopefully #DYXYCosmetic dapat tarik perhatian ramai orang yang belum try lagi dekat luar sana! 😍


    Banyak sangat feedbacks and real testimoni tau korang🥰 Mereka dah cuba, korang bila pula? 😘

    NAK KE??
    .
    .
    nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
    .
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    .
    .
    #bccreamfoundation
    #bccream
    #bccreambydyana
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxymelaka
    #dyxybccream
    #dyxyterengganu
    #dyxysabah
    #dyxydungun
    #dyxyjohor
    #foundationmalaysia
    #dyxyjohorbahru
    #dyxysarawak
    #dyxyselangor
    #dyxyampang
    #teamerinarania
    #dyxycheras
    #dyxykl
    #UsahawanDYXY
    #7HariFlawlessDenganDYXY
    #cantik3minitdenganDYXY
    #dyxyskincare #kulitlicinmacambaby
    #DYXYSkincareFeedBack⠀
    #DYXYSkincare⠀
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY⠀
    #KulitLicinMacamBaby
    #DYXYCosmetics⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀

  •  3  0  17 hours ago
  • New born DYXY Baby.
DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
.
DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
.
DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
.
Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
.
Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
.
Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
.
🙌 tak pedihkan kulit
🙌 tisu tebal
🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
.
Yana bgi free dlm setiap pembelian set.
Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
.
meh wasap yana cpt2 untuk fast reply
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • New born DYXY Baby.
    DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPES
    .
    DYXY Cleansing Wipes with magical wipes that cleans our face quickly with natural green tea scents and can moisturize and soothes dry and dull skin.
    .
    DAH MAKE UP MESTI LAH NAK KENA REMOVE KAN! .
    Kalau biar gitu je, kang takut lama-lama muka jadi macam Nek Pah si Shah tu baru tau 😂
    .
    Kenalkan baby Dyxy terbaru! Green Tea Cleansing Wipes!
    .
    Dah dekat 100 orang respon nak try baby baru DYXY dalam masa tak sampai separuh hari! Woahhh!
    .
    Ada sesape nak cuba try test baby dyxy baru kite ni? 😍😍
    .
    🙌 tak pedihkan kulit
    🙌 tisu tebal
    🙌 mampu tanggalkan mekap kalus air
    🙌 cukup sehelai untuk seluruh muka
    🙌 boleh digunakan termasuk tangan dan leher
    .
    Yana bgi free dlm setiap pembelian set.
    Jom kita cuba apa yg best sgt wipes ni💕
    .
    meh wasap yana cpt2 untuk fast reply
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  2  0  12 July, 2020
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
.
#DYXYSALE77isback
.
✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
.
✨ Terms & Condition
.
.
Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640
  • THE BIGGEST MID YEAR SALE IS BACKKKKKK🔥🔥
    .
    #DYXYSALE77isback
    .
    ✨ Insane crazy sale happening in 72HOURS ( 6 - 8 July 2020 ) 🙌🏻
    .
    ✨ Terms & Condition
    .
    .
    Jommm order sekarang!! Whatsapp tiqa📲019-2541640

  •  1  1  12 July, 2020
  • ⁣Thank you DYXY lovers for loving DYXY cosmetic products! 🙌🏼 Seronoknya bila dpt tau produk DYXY cosmetic ni sesuai and best pakai untuk semua jenis kulit 🥰
⠀
⠀
Hopefully #DYXYCosmetic dapat tarik perhatian ramai orang yang belum try lagi dekat luar sana! 😍
⠀
⠀
Banyak sangat feedbacks and real testimoni tau korang🥰 Mereka dah cuba, korang bila pula? 😘
⠀
NAK KE??
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymelaka
#dyxybccream 
#dyxyterengganu
#dyxysabah
#cantik3minitdenganDYXY
#dyxydungun
#dyxyjohor
#foundationmalaysia
#dyxyjohorbahru
#dyxysarawak
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#dyxycheras
#dyxykl
#UsahawanDYXY
#7HariFlawlessDenganDYXY
#cantik3minitdenganDYXY
#dyxyskincare #kulitlicinmacambaby #berkilatmacambabydengandyxyy
#dyxysale77isback
#DYXYSkincareFeedBack⠀
#DYXYSkincare⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY⠀
#KulitLicinMacamBaby
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • ⁣Thank you DYXY lovers for loving DYXY cosmetic products! 🙌🏼 Seronoknya bila dpt tau produk DYXY cosmetic ni sesuai and best pakai untuk semua jenis kulit 🥰


    Hopefully #DYXYCosmetic dapat tarik perhatian ramai orang yang belum try lagi dekat luar sana! 😍


    Banyak sangat feedbacks and real testimoni tau korang🥰 Mereka dah cuba, korang bila pula? 😘

    NAK KE??
    .
    .
    nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
    .
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    .
    .
    #bccreamfoundation
    #bccream
    #bccreambydyana
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxymelaka
    #dyxybccream
    #dyxyterengganu
    #dyxysabah
    #cantik3minitdenganDYXY
    #dyxydungun
    #dyxyjohor
    #foundationmalaysia
    #dyxyjohorbahru
    #dyxysarawak
    #dyxyselangor
    #dyxyampang
    #teamerinarania
    #dyxycheras
    #dyxykl
    #UsahawanDYXY
    #7HariFlawlessDenganDYXY
    #cantik3minitdenganDYXY
    #dyxyskincare #kulitlicinmacambaby #berkilatmacambabydengandyxyy
    #dyxysale77isback
    #DYXYSkincareFeedBack⠀
    #DYXYSkincare⠀
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY⠀
    #KulitLicinMacamBaby
    #DYXYCosmetics⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  2  0  11 July, 2020
  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  5  1  11 July, 2020
  • OMG😱😱DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE EXTEND GAISS😱😱OFFER SAMPAI 12/7/2020 ONLY, HURRY UP AND GRAB NOW 🔥🔥❗⠀
⠀
Korang dah ready for session berebut tak? Harga semua murah2 dan tak masuk akal. Beli 2 bukan dapat free 2 atau 3 tapi FREE 4 items!! 😱😱😱Dapatkan semua produk DYXY yang korang idamkan selama ni sbb this might be OUR LAST BIGGEST SALE 😭🥵⠀
⠀
Korang boleh purchase dengan swipe up link di insta story atau klik link dekat bio😘😘⠀
⠀
⠀
.NAK KE??
.
.
nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
.
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
💝01159286102
.
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist 
#dyxymelaka
#dyxybccream 
#dyxyterengganu
#dyxysabah
#cantik3minitdenganDYXY
#dyxydungun
#dyxyjohor
#foundationmalaysia
#dyxyjohorbahru
#dyxysarawak
#dyxyselangor
#dyxyampang
#teamerinarania
#dyxycheras
#dyxykl
#UsahawanDYXY
#7HariFlawlessDenganDYXY
#cantik3minitdenganDYXY
#dyxyskincare #kulitlicinmacambaby ⠀
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY#DYYXCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY#DYXYBIGGESTSALE⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
#77SALE⠀
#BIGGESTSALE⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
  • OMG😱😱DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE EXTEND GAISS😱😱OFFER SAMPAI 12/7/2020 ONLY, HURRY UP AND GRAB NOW 🔥🔥❗⠀

    Korang dah ready for session berebut tak? Harga semua murah2 dan tak masuk akal. Beli 2 bukan dapat free 2 atau 3 tapi FREE 4 items!! 😱😱😱Dapatkan semua produk DYXY yang korang idamkan selama ni sbb this might be OUR LAST BIGGEST SALE 😭🥵⠀

    Korang boleh purchase dengan swipe up link di insta story atau klik link dekat bio😘😘⠀


    .NAK KE??
    .
    .
    nak order, korang boleh klik link dekat bio @dyxy.cosmetics.murah atau whatsapp ke no nie👇👇
    .
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    💝01159286102
    .
    .
    #bccreamfoundation
    #bccream
    #bccreambydyana
    #dyxygreenteafacemist
    #dyxymelaka
    #dyxybccream
    #dyxyterengganu
    #dyxysabah
    #cantik3minitdenganDYXY
    #dyxydungun
    #dyxyjohor
    #foundationmalaysia
    #dyxyjohorbahru
    #dyxysarawak
    #dyxyselangor
    #dyxyampang
    #teamerinarania
    #dyxycheras
    #dyxykl
    #UsahawanDYXY
    #7HariFlawlessDenganDYXY
    #cantik3minitdenganDYXY
    #dyxyskincare #kulitlicinmacambaby ⠀
    #DYXYCosmetics⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY#DYYXCosmetics⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY#DYXYBIGGESTSALE⠀
    #DYXYCosmetics⠀
    #DYXYSkincare⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #77SALE⠀
    #BIGGESTSALE⠀
    #DYXYCosmetics⠀
    #DYXYSkincare⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY⠀
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY

  •  0  0  11 July, 2020
  • How to not make your makeup looks cakey/bercapuk ✨
⠀
Mesti korang stresskan bila pakai makeup tapi makeup tak flawless and jadi bercapuk. Don't worry. Korang boleh try tengok beauty tips ni 😘
⠀
1. Mix bc cream + serum⠀
2. Basahkan sedikit brush by spraying green tea facemist⠀
3. Apply advance white sebagai makeup base⠀
4. Apply bc cream di seluruh muka⠀
5. Spray green tea facemist ⠀
.

Korang Nak Try whatsapp je fyna👇🏻😉
.
📲0166441060
📲0166441060
📲0166441060
.
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#cantik3minitdengandyxy
  • How to not make your makeup looks cakey/bercapuk ✨

    Mesti korang stresskan bila pakai makeup tapi makeup tak flawless and jadi bercapuk. Don't worry. Korang boleh try tengok beauty tips ni 😘

    1. Mix bc cream + serum⠀
    2. Basahkan sedikit brush by spraying green tea facemist⠀
    3. Apply advance white sebagai makeup base⠀
    4. Apply bc cream di seluruh muka⠀
    5. Spray green tea facemist ⠀
    .

    Korang Nak Try whatsapp je fyna👇🏻😉
    .
    📲0166441060
    📲0166441060
    📲0166441060
    .
    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #cantik3minitdengandyxy

  •  4  1  11 July, 2020
  • SALE EXTENDED ! 📢📢📢
.
🔥MID YEAR SALE DOUBLE 7 IS BACK 🙌🏻
.
❗Sale bermula selama 3 hari bermula 6-8 July SAHAJA 
.
PERHATIAN : sila baca sampai habis dan fahamkan betul2 ☺
.
YANG DITUNGGU 🙌🏻 SALE TERGEMPAR DALAM SEJARAH DYXY COSMETICS kembali lagi
.
#DYXYSale77isback
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #teamliezzero #usahawandyxy #dyxy #agentdyxy
  • SALE EXTENDED ! 📢📢📢
    .
    🔥MID YEAR SALE DOUBLE 7 IS BACK 🙌🏻
    .
    ❗Sale bermula selama 3 hari bermula 6-8 July SAHAJA
    .
    PERHATIAN : sila baca sampai habis dan fahamkan betul2 ☺
    .
    YANG DITUNGGU 🙌🏻 SALE TERGEMPAR DALAM SEJARAH DYXY COSMETICS kembali lagi
    .
    #DYXYSale77isback
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #teamliezzero #usahawandyxy #dyxy #agentdyxy

  •  0  0  11 July, 2020
  • KENAPA PERLU MEMBAZIR UNTUK CANTIK KALAU ADA YANG MENJIMATKAN❓

Tak perlu lagi membazir untuk
❌Matte Powder
❌Foundation .
❌Concealers

Now kita ada ALL IN ONE dalam DYXY COSMETICS 😍👍🏻
.
✅Tak Melekit
✅Ringan & Selesa
✅ada SPF50
✅sepantas 3 minit
✅BEBAS MERCURY‼️
.
.
TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT!
.
. +6014 686 8964/ @dyxyoriginalbyfifah

#bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #teamnadia #teamliezzero #dyxyterengganu #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan 
#coddyxyterengganu #dyxypromo
  • KENAPA PERLU MEMBAZIR UNTUK CANTIK KALAU ADA YANG MENJIMATKAN❓

    Tak perlu lagi membazir untuk
    ❌Matte Powder
    ❌Foundation .
    ❌Concealers

    Now kita ada ALL IN ONE dalam DYXY COSMETICS 😍👍🏻
    .
    ✅Tak Melekit
    ✅Ringan & Selesa
    ✅ada SPF50
    ✅sepantas 3 minit
    ✅BEBAS MERCURY‼️
    .
    .
    TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT!
    .
    . +6014 686 8964/ @dyxyoriginalbyfifah

    #bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #teamnadia #teamliezzero #dyxyterengganu #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan
    #coddyxyterengganu #dyxypromo

  •  2  0  11 July, 2020
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  6  1  11 July, 2020
  • SALE EXTENDED ! 📢📢📢
.
🔥MID YEAR SALE DOUBLE 7 IS BACK 🙌🏻
.
❗Sale bermula selama 3 hari bermula 6-8 July SAHAJA 
.
PERHATIAN : sila baca sampai habis dan fahamkan betul2 ☺
.
YANG DITUNGGU 🙌🏻 SALE TERGEMPAR DALAM SEJARAH DYXY COSMETICS kembali lagi
.
#DYXYSale77isback
#dyxycosmetics
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #teamliezzero #usahawandyxy #dyxy #agentdyxy
  • SALE EXTENDED ! 📢📢📢
    .
    🔥MID YEAR SALE DOUBLE 7 IS BACK 🙌🏻
    .
    ❗Sale bermula selama 3 hari bermula 6-8 July SAHAJA
    .
    PERHATIAN : sila baca sampai habis dan fahamkan betul2 ☺
    .
    YANG DITUNGGU 🙌🏻 SALE TERGEMPAR DALAM SEJARAH DYXY COSMETICS kembali lagi
    .
    #DYXYSale77isback
    #dyxycosmetics
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #teamliezzero #usahawandyxy #dyxy #agentdyxy

  •  0  0  10 July, 2020
  • KENAPA PERLU MEMBAZIR UNTUK CANTIK KALAU ADA YANG MENJIMATKAN❓

Tak perlu lagi membazir untuk
❌Matte Powder
❌Foundation .
❌Concealers

Now kita ada ALL IN ONE dalam DYXY COSMETICS 😍👍🏻
.
✅Tak Melekit
✅Ringan & Selesa
✅ada SPF50
✅sepantas 3 minit
✅BEBAS MERCURY‼️
.
.
TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT!
.
. +6014 686 8964/ @dyxy_exclusivemalaysia

#bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #teamliezzero #dyxypaka #dyxyterengganu #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan 
#coddyxyterengganu #dyxypromo
  • KENAPA PERLU MEMBAZIR UNTUK CANTIK KALAU ADA YANG MENJIMATKAN❓

    Tak perlu lagi membazir untuk
    ❌Matte Powder
    ❌Foundation .
    ❌Concealers

    Now kita ada ALL IN ONE dalam DYXY COSMETICS 😍👍🏻
    .
    ✅Tak Melekit
    ✅Ringan & Selesa
    ✅ada SPF50
    ✅sepantas 3 minit
    ✅BEBAS MERCURY‼️
    .
    .
    TAHAN SEHINGGA 4 - 5 BULAN, GIRLS. JIMAT!
    .
    . +6014 686 8964/ @dyxy_exclusivemalaysia

    #bccream #bccreambydyana #dyxy #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxymurah #dyxyoriginal #dyxyhq #dyxyshahalam #teamliezzero #dyxypaka #dyxyterengganu #dyxydamansara #dyxyklang #dyxycod #coddyxy #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetikmurah #dyxyampang #dyxypuchong #dyxypenang #dyxykedah #dyxycheras #dyxykelantan
    #coddyxyterengganu #dyxypromo

  •  1  0  10 July, 2020
  • PUAS HATI❤️
.
🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
.
Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
.
Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
.
NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
.
.
Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
.
Whatspp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
  • PUAS HATI❤️
    .
    🌸set lengkap menghilangkan jeragat🌸
    .
    Iye uolsss bc cream ni magicnya bole tutup cacat cela sekaligus dan pemakaian konsisten, mampu memudarkan parut jerawat serta jeragat😻😻😻
    .
    Ribuan testimoni yang sudahpun berjaya!❤️
    .
    NAK LAGI BEST SEKARANG NI SETIAP SET ADA LESS!!
    .
    .
    Harga offer discount RM35-80 per set combo nk bg dkt korang plus MORE FREEGIFT!!!!🎁🎉🎈🎀🛍
    .
    Whatspp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640

  •  5  1  10 July, 2020
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  7  0  10 July, 2020
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  6  0  10 July, 2020
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
✅kita consult awak guna dyxy
✅penghantaran cepat
✅FREE POSTAGE gais!
✅harga less kebabom
✅cod kawasan melaka sepantas kilat
✅mesra pelanggan
✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
PRODUCT BEST”
.
MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
.
.
.
Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
.
.
Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
.
📲 017 2394518
#dyxymelaka
#dyxykl 
#dyxysabah
#dyxykedah
#dyxykelantan
#dyxyjasin
#dyxyjohor
#dyxyshahalam
#dyxyteam
#bccreambydyana
#dyxylipstick
#dyxybrush
#dyxywipes
#dyxysarawak
#dyxyfacemist
#dyxynilai
#dyxycheras
#dyxypenang
#dyxyampang
#codmelaka
#teamliana
#usahawanDYXY
#dyxykrubong
#dyxybukitrambai
#dyxymelakatengah
#dyxymelakasentral
#dyxycheng
#dyxysungaiudang
#dyxykajang
#dyxyterengganu
  • Terima Kasih Membeli DYXY COSMETICS dengan #teamliana

    Kenapa perlu beli DYXY SET dengan teamliana? ✅freegift banyak
    ✅Trusted seller Stokis/Agent HQ
    ✅kita consult awak guna dyxy
    ✅penghantaran cepat
    ✅FREE POSTAGE gais!
    ✅harga less kebabom
    ✅cod kawasan melaka sepantas kilat
    ✅mesra pelanggan
    ✅1001 feedback positif dri Customer . “FREE GIFT BANYAK!
    PRODUCT BEST”
    .
    MEMANG TAK BERBALOI BELI DYXY COSMETICS DENGAN #teamliana!!"
    .
    .
    .
    Antara feedback positif daripada our lovely customer dyxy 😍😍
    .
    .
    Apa tunggu lagi? Whatsapp segera! Utk dapatkan set dyxy + freegift + freepostage + free cod Melaka!
    .
    📲 017 2394518
    #dyxymelaka
    #dyxykl
    #dyxysabah
    #dyxykedah
    #dyxykelantan
    #dyxyjasin
    #dyxyjohor
    #dyxyshahalam
    #dyxyteam
    #bccreambydyana
    #dyxylipstick
    #dyxybrush
    #dyxywipes
    #dyxysarawak
    #dyxyfacemist
    #dyxynilai
    #dyxycheras
    #dyxypenang
    #dyxyampang
    #codmelaka
    #teamliana
    #usahawanDYXY
    #dyxykrubong
    #dyxybukitrambai
    #dyxymelakatengah
    #dyxymelakasentral
    #dyxycheng
    #dyxysungaiudang
    #dyxykajang
    #dyxyterengganu

  •  9  0  10 July, 2020
  • SALE EXTENDED ! 📢📢📢
.
🔥MID YEAR SALE DOUBLE 7 IS BACK 🙌🏻
.
❗Sale bermula selama 3 hari bermula 6-8 July SAHAJA 
.
PERHATIAN : sila baca sampai habis dan fahamkan betul2 ☺
.
YANG DITUNGGU 🙌🏻 SALE TERGEMPAR DALAM SEJARAH DYXY COSMETICS kembali lagi
.
#DYXYSale77isback
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #teamliezzero #usahawandyxy #dyxy #agentdyxy
  • SALE EXTENDED ! 📢📢📢
    .
    🔥MID YEAR SALE DOUBLE 7 IS BACK 🙌🏻
    .
    ❗Sale bermula selama 3 hari bermula 6-8 July SAHAJA
    .
    PERHATIAN : sila baca sampai habis dan fahamkan betul2 ☺
    .
    YANG DITUNGGU 🙌🏻 SALE TERGEMPAR DALAM SEJARAH DYXY COSMETICS kembali lagi
    .
    #DYXYSale77isback
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #basiclady #completelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools #teamliezzero #usahawandyxy #dyxy #agentdyxy

  •  0  0  10 July, 2020
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
.
.
Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
.
.
🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
.
1) sembur face mist green tea
.
2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
.
3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
.
4) sembur balik face mist green tea.
.
5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
.
Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
.
.
Whatsapp tiqa 📲019-2541640
.
💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈
  • Thank you pretty beli dyxy dengan @dyxy_beautycare 💞
    .
    .
    Setiap pembelian sama ada COD or postage akan dpt special free gift💞🎁
    .
    .
    🌹Cara pakai dyxy face mist 🌹
    .
    1) sembur face mist green tea
    .
    2) calit bc cream dgn span/jari dkt muka. Kalau ada parut/jerawat letak kat kawasan bermasalah dulu.
    .
    3)ratakan dgn brush/jari/span satu muka.( kalau guna dyxy brush gemok tu just dap dap je sonang keje.
    .
    4) sembur balik face mist green tea.
    .
    5) taraa terus glowingg mukaa uolss‼️
    .
    Tips : Sembur before bc cream utk thn lebih lama makeup, sembur lps bc cream utk kulit glowing dan tak kering💞
    .
    .
    Whatsapp tiqa 📲019-2541640
    .
    💘STOKIST, AGENT & DROPSHIP WANTED🎈

  •  4  1  10 July, 2020

Top #dyxycheras Posts

  • .
.
Rasa macam tak pakai foundation dan kulit makin cantik lepas pakai DYXY Bccream Foundation! WARNA ngam betul dengan kulit! ❤️
.
Kenapa? Ramai sangat yang LOVE foundation ni kenapa?
.
Pertama sebab foundation ni diformulasikan bukan sahaja untuk nampak flawless tapi dalam masa yang sama ada TREATMENT untuk kulit sebagai BONUS!
.
Konsep alang-alang menyeluk pekasam, dua fungsi terus!
.
Dah banyak testimoni sebab DYXY hasilkan untuk kepuasan dan jugak boleh digunakan untuk pengguna harian tapi EFFECT tetap letop macam PRO!
.
Kehebatan COVERAGE foundation DYXY Bccream ni memang love! Pakai sikit pun dah boleh cover licin hilang lesap terus parut jerawat! Effect dewy glowing kalau korang pandai set!
.
Sesuai untuk semua jenis kulit dan sangat LONG LASTING! Siapa yang kuat berpeluh pun bagus pakai ni!!
.
ONLY RM85 (tahan 3-5 bulan) 😙
FREE POSTAGE!!
Nak lagi jimat? Jom grab combo set memang berbaloi baloi 👍
.
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
-
DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
.
✅ Produk viral mudah jual
✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
✅ Group support yang sangat supportive
✅ Guide marketing di sediakan
.
Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded
  • .
    .
    Rasa macam tak pakai foundation dan kulit makin cantik lepas pakai DYXY Bccream Foundation! WARNA ngam betul dengan kulit! ❤️
    .
    Kenapa? Ramai sangat yang LOVE foundation ni kenapa?
    .
    Pertama sebab foundation ni diformulasikan bukan sahaja untuk nampak flawless tapi dalam masa yang sama ada TREATMENT untuk kulit sebagai BONUS!
    .
    Konsep alang-alang menyeluk pekasam, dua fungsi terus!
    .
    Dah banyak testimoni sebab DYXY hasilkan untuk kepuasan dan jugak boleh digunakan untuk pengguna harian tapi EFFECT tetap letop macam PRO!
    .
    Kehebatan COVERAGE foundation DYXY Bccream ni memang love! Pakai sikit pun dah boleh cover licin hilang lesap terus parut jerawat! Effect dewy glowing kalau korang pandai set!
    .
    Sesuai untuk semua jenis kulit dan sangat LONG LASTING! Siapa yang kuat berpeluh pun bagus pakai ni!!
    .
    ONLY RM85 (tahan 3-5 bulan) 😙
    FREE POSTAGE!!
    Nak lagi jimat? Jom grab combo set memang berbaloi baloi 👍
    .
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60189749874
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    .
    -
    DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
    .
    ✅ Produk viral mudah jual
    ✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
    ✅ Group support yang sangat supportive
    ✅ Guide marketing di sediakan
    .
    Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
    Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded

  •  129  14  15 October, 2018
  • Maaf ye Aakif, mak terpaksa letak gambar awak yang tak berape nak senonoh nih🙈 sebab mak rasa gambar ni mak paling cantik🤣🤣🤣.. TERPAKSA LA POST YANG NI🤭🤭🤭.. Jangan Marah ye Aakif.. love u 😝.. hehehe
.
Rasa nak berDYXY RAYA NI.. Kawan kawan dah try, awk je belum? haaa, baik grab 1 set cepatt.. lambat melepass tauu..rugi awk..😵
.
 #bazarpaknil #teamAin#dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
#dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxyShahAlam #dyxyCheras
#dyxyAmpang #dyxysabakbernam#dyxysungaibesar#dyxyjalanklanglama  #dyxyseremban #dyxykl #dyxyklang  #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz
  • Maaf ye Aakif, mak terpaksa letak gambar awak yang tak berape nak senonoh nih🙈 sebab mak rasa gambar ni mak paling cantik🤣🤣🤣.. TERPAKSA LA POST YANG NI🤭🤭🤭.. Jangan Marah ye Aakif.. love u 😝.. hehehe
    .
    Rasa nak berDYXY RAYA NI.. Kawan kawan dah try, awk je belum? haaa, baik grab 1 set cepatt.. lambat melepass tauu..rugi awk..😵
    .
    #bazarpaknil #teamAin #dyxypreramadhansales #nikmatdikongsibersama #bccreambydyana #dyxycosmetics #dyxymineralfacemist #dyxymascara #dyxylipstik
    #dyxybrush #dyxyborong #dyxymurah #dyxybooth #dyxyShahAlam #dyxyCheras
    #dyxyAmpang #dyxysabakbernam#dyxysungaibesar#dyxyjalanklanglama #dyxyseremban #dyxykl #dyxyklang #dyxyjohorbahru#dyxykelantan #dyxyterengganu #dyxymelaka #imanniskinz

  •  114  4  19 May, 2018
  • .
.
📢 CALLING FOR POSTAGE !!
📢 CALLING FOR POSTAGE !!
📢 CALLING FOR POSTAGE !!
.
.
Esok postage seperti biasa ya! Slot postage akan ditutup pada pukul 3pm setiap hari. Nak selit order & nak dapatkan EXTRA GIFT, wasap admin sekarang!
.
✅FREE DYXY WIPES
✅FREE DYXY VOUCHER UP TO RM100
✅FREE DYXY MERCHANDISE
✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
✅FREE EXTRA GIFTS
.
📮FREE POSTAGE
📍FREE COD
.
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60195893609
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
-
DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
.
✅ Produk viral mudah jual
✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
✅ Group support yang sangat supportive
✅ Guide marketing di sediakan
.
Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded
  • .
    .
    📢 CALLING FOR POSTAGE !!
    📢 CALLING FOR POSTAGE !!
    📢 CALLING FOR POSTAGE !!
    .
    .
    Esok postage seperti biasa ya! Slot postage akan ditutup pada pukul 3pm setiap hari. Nak selit order & nak dapatkan EXTRA GIFT, wasap admin sekarang!
    .
    ✅FREE DYXY WIPES
    ✅FREE DYXY VOUCHER UP TO RM100
    ✅FREE DYXY MERCHANDISE
    ✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
    ✅FREE EXTRA GIFTS
    .
    📮FREE POSTAGE
    📍FREE COD
    .
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60195893609
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    .
    -
    DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
    .
    ✅ Produk viral mudah jual
    ✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
    ✅ Group support yang sangat supportive
    ✅ Guide marketing di sediakan
    .
    Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
    Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded

  •  147  12  4 November, 2018
  • .
.
SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
.
Thank you awak kerana shopping dengan @dyxycosmetics_stokiskajang 😘
.
Bukan barangan DYXY je tau kita bagi. Antara yang kita bagi ⬇
💥 FREE EXTRA GIFTS
💥 FREE DYXY MERCHANDISE
💥 FREE DYXY VOUCHER UP TO RM100
.
Dan lagi best kos COD kita tak caj pun 😍
Haaaa best ke sangat best? 😍
.
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60195893609
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
-
DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
.
✅ Produk viral mudah jual
✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
✅ Group support yang sangat supportive
✅ Guide marketing di sediakan
.
Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #stokisdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero #dyxyagentwanted #agentneeded #dropshipneeded #dyxypromo #dyxyvicsale
  • .
    .
    SUKANYA KAKAK NI DAPAT GRAB OFFER SET DYXY COSMETICS YANG TAK MASUK AKAL NI 🤗
    .
    Thank you awak kerana shopping dengan @dyxycosmetics_stokiskajang 😘
    .
    Bukan barangan DYXY je tau kita bagi. Antara yang kita bagi ⬇
    💥 FREE EXTRA GIFTS
    💥 FREE DYXY MERCHANDISE
    💥 FREE DYXY VOUCHER UP TO RM100
    .
    Dan lagi best kos COD kita tak caj pun 😍
    Haaaa best ke sangat best? 😍
    .
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60195893609
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    .
    -
    DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
    .
    ✅ Produk viral mudah jual
    ✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
    ✅ Group support yang sangat supportive
    ✅ Guide marketing di sediakan
    .
    Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
    Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #stokisdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero #dyxyagentwanted #agentneeded #dropshipneeded #dyxypromo #dyxyvicsale

  •  120  11  15 November, 2018
  • .
.
ORIGINAL FEEDBACK!!!
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍
.
So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics.
.
.
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
.
✅FREE DYXY WIPES
✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
✅FREE EXTRA GIFTS
.
📮FREE POSTAGE
📍FREE COD
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero
  • .
    .
    ORIGINAL FEEDBACK!!!
    .
    Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍
    .
    So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics.
    .
    .
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    .
    ✅FREE DYXY WIPES
    ✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
    ✅FREE EXTRA GIFTS
    .
    📮FREE POSTAGE
    📍FREE COD
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60189749874
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero

  •  300  12  13 September, 2018
  • .
.
ORIGINAL FEEDBACK!!!
.
Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍
.
So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics.
.
.
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
.
✅FREE DYXY WIPES
✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
✅FREE EXTRA GIFTS
.
📮FREE POSTAGE
📍FREE COD
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero
  • .
    .
    ORIGINAL FEEDBACK!!!
    .
    Yang paling penting DYXY COSMETIC dapat merawat muka kita ☺️👍🏻 kandungan Vitamin dan EKSTRAK ARBUTIN KHUSUS untuk mencerahkan kulit muka dan menghilangkan parut2 jeragat dan jerawat di muka kita uolss 😍
    .
    So apa tunggu lagi ??? Cepat2 order laju2 sekarang !! Sekali pakai pasti Jatuh Cinta dengan DYXY Cosmetics.
    .
    .
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    .
    ✅FREE DYXY WIPES
    ✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
    ✅FREE EXTRA GIFTS
    .
    📮FREE POSTAGE
    📍FREE COD
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60189749874
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero

  •  171  7  13 September, 2018
  • .
.
📢 CALLING FOR POSTAGE !!
📢 CALLING FOR POSTAGE !!
📢 CALLING FOR POSTAGE !!
.
.
Esok postage seperti biasa ya! Slot postage akan ditutup pada pukul 3pm setiap hari. Nak selit order & nak dapatkan EXTRA GIFT, wasap admin sekarang!
.
✅FREE DYXY WIPES
✅FREE DYXY VOUCHER UP TO RM100
✅FREE DYXY MERCHANDISE
✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
✅FREE EXTRA GIFTS
.
📮FREE POSTAGE
📍FREE COD
.
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
-
DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
.
✅ Produk viral mudah jual
✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
✅ Group support yang sangat supportive
✅ Guide marketing di sediakan
.
Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded
  • .
    .
    📢 CALLING FOR POSTAGE !!
    📢 CALLING FOR POSTAGE !!
    📢 CALLING FOR POSTAGE !!
    .
    .
    Esok postage seperti biasa ya! Slot postage akan ditutup pada pukul 3pm setiap hari. Nak selit order & nak dapatkan EXTRA GIFT, wasap admin sekarang!
    .
    ✅FREE DYXY WIPES
    ✅FREE DYXY VOUCHER UP TO RM100
    ✅FREE DYXY MERCHANDISE
    ✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
    ✅FREE EXTRA GIFTS
    .
    📮FREE POSTAGE
    📍FREE COD
    .
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60189749874
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    .
    -
    DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
    .
    ✅ Produk viral mudah jual
    ✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
    ✅ Group support yang sangat supportive
    ✅ Guide marketing di sediakan
    .
    Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
    Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded

  •  131  13  26 October, 2018
  • .
.
🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist 
120ml
🍃 No 1 Technology Micro Nano
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
.
.
🔥Tips untuk pakai Facemist
.
🌸KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
🌸KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
🌸KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
🌸LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
.
✅FREE DYXY WIPES
✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
✅FREE EXTRA GIFTS
.
📮FREE POSTAGE
📍FREE COD
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60189749874
(tekan link whatsapp di profile)
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero
  • .
    .
    🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist
    120ml
    🍃 No 1 Technology Micro Nano
    .
    ❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
    ❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
    ❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
    ❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
    ❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
    ❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka
    ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
    ❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
    ❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian
    .
    .
    🔥Tips untuk pakai Facemist
    .
    🌸KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc
    🌸KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕
    🌸KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja
    🌸LELAKI : spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
    .
    .
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    OFFER COMBO NOW AVAILABLE ❗
    .
    ✅FREE DYXY WIPES
    ✅FREE DYXY TSHIRT EXCLUSIVE
    ✅FREE EXTRA GIFTS
    .
    📮FREE POSTAGE
    📍FREE COD
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60189749874
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxysemenyih #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamaflegacy #teamliezzero

  •  343  19  13 September, 2018
  • .
.
SIAPA NAK FREE BARANG DYXY NI SEMUA??!
.
NOVEMBER VIC SALES sedang tsunami sekarang ni tau! Ramai rebut rebut nak dapatkan VIC SALE ni 😍🔥
.
Yang mana berdekatan jom wasap admin, kita COD barang awak hari ini jugak! Yang jauh tu, jangan risau! Kita boleh mintak abang poslaju hantarkan barang ni kat awak! Dan yang paling penting FREE POSTAGE tau! Nyumm! 😍😋
.
📢 Limited set hanya 10k set sahaja 😱😱😱
Sape cpt dia dpt!😁
.
.
📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
📲 Whatsapp +60195893609
(tekan link whatsapp di profile)
.
.
-
DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
.
✅ Produk viral mudah jual
✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
✅ Group support yang sangat supportive
✅ Guide marketing di sediakan
.
Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #dyxyvicsale
  • .
    .
    SIAPA NAK FREE BARANG DYXY NI SEMUA??!
    .
    NOVEMBER VIC SALES sedang tsunami sekarang ni tau! Ramai rebut rebut nak dapatkan VIC SALE ni 😍🔥
    .
    Yang mana berdekatan jom wasap admin, kita COD barang awak hari ini jugak! Yang jauh tu, jangan risau! Kita boleh mintak abang poslaju hantarkan barang ni kat awak! Dan yang paling penting FREE POSTAGE tau! Nyumm! 😍😋
    .
    📢 Limited set hanya 10k set sahaja 😱😱😱
    Sape cpt dia dpt!😁
    .
    .
    📥 Dm @dyxycosmetics_stokiskajang
    📲 Whatsapp +60195893609
    (tekan link whatsapp di profile)
    .
    .
    -
    DYXY COSMETICS Stokis \ Agent \ Dropship seluruh negara diperlukan 🔥
    .
    ✅ Produk viral mudah jual
    ✅ Produk lulus KKM & sirim yang selamat digunakan
    ✅ Group support yang sangat supportive
    ✅ Guide marketing di sediakan
    .
    Tekan link di bio untuk maklumat lanjut 😍
    Jika tidak sekarang, bila lagi? 😉
    .
    .
    #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #dyxycleansingwipes #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxykajang #dyxybangi #dyxyputrajaya #dyxykl #dyxycheras #dyxybalakong #dyxyampang #coddyxykajang #setmekapmalaysia #usahawandyxy #dyxymalaysia #agentdyxykajang #bccreambydyana #makeuptutorial #dyxyoffer #teamkakfaz #teamliezzero #dyxyagentwanted #dyxydropshipwanted #agentneeded #dropshipneeded #dyxyvicsale

  •  103  13  9 November, 2018