#drizmantop Instagram Photos & Videos

drizmantop - 25 posts

Hashtag Popularity

0
average comments
10.8
average likes

Latest #drizmantop Posts

  • Meh sini nak citer sikit pasal  driz glow serum-to ni. Korang tak pernah dengar? meh sini nak terang sikit.  driz glow serum-to adalah satu produk yang sangat berkesan menghapuskan  kulit hitam,jeragat,muka bergerutu,jerawat,kulit kusam,kedutan di wajah,kulit sensitif dan tona kulit tak sekata . Kalau korang try ni saya jamin korang takkan menyesal. Kami tidak akan bazirkan masa untuk penerangan perkara yang remeh-temeh ni.
Jadi tunggu apa lagi. Order sekarang di sini  wasap.my/60194519442 .

#gosokgosokylteruslawa #glowingglow #putihsokmo #drizmantop #drizglowserumto #lawabersama #jeragathilang #jerawathilang #pinkish #cerah #serumbaik #flawless
  • Meh sini nak citer sikit pasal driz glow serum-to ni. Korang tak pernah dengar? meh sini nak terang sikit. driz glow serum-to adalah satu produk yang sangat berkesan menghapuskan kulit hitam,jeragat,muka bergerutu,jerawat,kulit kusam,kedutan di wajah,kulit sensitif dan tona kulit tak sekata . Kalau korang try ni saya jamin korang takkan menyesal. Kami tidak akan bazirkan masa untuk penerangan perkara yang remeh-temeh ni.
    Jadi tunggu apa lagi. Order sekarang di sini wasap.my/60194519442 .

    #gosokgosokylteruslawa #glowingglow #putihsokmo #drizmantop #drizglowserumto #lawabersama #jeragathilang #jerawathilang #pinkish #cerah #serumbaik #flawless

  •  6  0  4 February, 2020
  • Dengan pembelian  driz whitening soap miracle  ini, impian anda untuk memiliki  Menghilangkan jeragat
Mengsekatakan dan mencerahkan tona kulit
Menghapuskan kesan-kesan jerawat
Menghapuskan sel-sel mati
Menghilangkan bintik-bintik hitam
Memutih dan mencerahkan kulit
Melembabkan permukaan kulit lebih glowing/flawless
Menghilangkan kedutan halus serta menganjalkan kulit
Menengangkan kulit wajah supaya berseri
Merawat kulit dari dalam seperti kulit kusam/kulit sensitive
Menjadikan kulit gebu dan halus mulus
Menghilangkan sunburn  pasti akan tercapai. Ianya bukan MUNGKIN , tapi PASTI!!
Jadi tunggu apa lagi!! Dapatkan sekarang.
 wasap.my/60194519442

#putihkorea #gosokgosokylteruslawa #gosokgosokylteruslawa #drizmantop #drizwhiteningsoap #glowingglow #letscantik #cintahatiku #jerawathilang # jeragathilang #kulitlincin #comeisokmo #lawasekata #seindahwajahmu
  • Dengan pembelian driz whitening soap miracle ini, impian anda untuk memiliki Menghilangkan jeragat
    Mengsekatakan dan mencerahkan tona kulit
    Menghapuskan kesan-kesan jerawat
    Menghapuskan sel-sel mati
    Menghilangkan bintik-bintik hitam
    Memutih dan mencerahkan kulit
    Melembabkan permukaan kulit lebih glowing/flawless
    Menghilangkan kedutan halus serta menganjalkan kulit
    Menengangkan kulit wajah supaya berseri
    Merawat kulit dari dalam seperti kulit kusam/kulit sensitive
    Menjadikan kulit gebu dan halus mulus
    Menghilangkan sunburn pasti akan tercapai. Ianya bukan MUNGKIN , tapi PASTI!!
    Jadi tunggu apa lagi!! Dapatkan sekarang.
    wasap.my/60194519442

    #putihkorea #gosokgosokylteruslawa #gosokgosokylteruslawa #drizmantop #drizwhiteningsoap #glowingglow #letscantik #cintahatiku #jerawathilang # jeragathilang #kulitlincin #comeisokmo #lawasekata #seindahwajahmu

  •  10  0  2 February, 2020
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai,  driz sabun botox .  83% lelaki dan perempuan inginkan kulit wajah yang cantik. . Tuan/puan ragu-ragu? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang tuan/puan fikirkan.Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini

Jika anda berminat, anda hanya perlu klik link ini untuk menempah  wasap.my/60194519442

#glowingglow #drizmantop #jeragathilang #promosi #putihkorea #kulitpinkish #gosokgosokylteruslawa #usahawan #sabunviral #sabuncarrot #clearface #kosmetikmurah #paruthilang #jeragatmati #lelakivsperempuan #pinkish
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai, driz sabun botox . 83% lelaki dan perempuan inginkan kulit wajah yang cantik. . Tuan/puan ragu-ragu? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang tuan/puan fikirkan.Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini

    Jika anda berminat, anda hanya perlu klik link ini untuk menempah wasap.my/60194519442

    #glowingglow #drizmantop #jeragathilang #promosi #putihkorea #kulitpinkish #gosokgosokylteruslawa #usahawan #sabunviral #sabuncarrot #clearface #kosmetikmurah #paruthilang #jeragatmati #lelakivsperempuan #pinkish

  •  14  0  30 January, 2020
  • Tak susah nak  Menghilangkan jeragat
Mengsekatakan dan mencerahkan tona kulit
Menghapuskan kesan-kesan jerawat
Menghapuskan sel-sel mati
Menghilangkan bintik-bintik hitam
Memutih dan mencerahkan kulit
Melembabkan permukaan kulit lebih glowing/flawless
Menghilangkan kedutan halus serta menganjalkan kulit
Menengangkan kulit wajah supaya berseri
Merawat kulit dari dalam seperti kulit kusam/kulit sensitive
Menjadikan kulit gebu dan halus mulus
Menghilangkan sunburn . Tak perlu habis beribu-ribu beli produk kat luar sana .
Cukup dengan guna  driz serum glowless  je anda boleh dapat apa yang anda idamkan selama ini .
Dah tak perlu pening kepala nak beli macam-macam produk lepas ni. 
Sekarang tengah mengadakan tawaran istimewa untuk anda semua.
Dapatkan sekarang !! wasap.my/60194519442

#putihsokmo #gosokgosokylteruslawa #drizmantop #jeragathilang #jerawathilang #sunburnlesap #kulitpinkish
  • Tak susah nak Menghilangkan jeragat
    Mengsekatakan dan mencerahkan tona kulit
    Menghapuskan kesan-kesan jerawat
    Menghapuskan sel-sel mati
    Menghilangkan bintik-bintik hitam
    Memutih dan mencerahkan kulit
    Melembabkan permukaan kulit lebih glowing/flawless
    Menghilangkan kedutan halus serta menganjalkan kulit
    Menengangkan kulit wajah supaya berseri
    Merawat kulit dari dalam seperti kulit kusam/kulit sensitive
    Menjadikan kulit gebu dan halus mulus
    Menghilangkan sunburn . Tak perlu habis beribu-ribu beli produk kat luar sana .
    Cukup dengan guna driz serum glowless je anda boleh dapat apa yang anda idamkan selama ini .
    Dah tak perlu pening kepala nak beli macam-macam produk lepas ni.
    Sekarang tengah mengadakan tawaran istimewa untuk anda semua.
    Dapatkan sekarang !! wasap.my/60194519442

    #putihsokmo #gosokgosokylteruslawa #drizmantop #jeragathilang #jerawathilang #sunburnlesap #kulitpinkish

  •  16  0  27 January, 2020
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai,  driz sabun botox . Anda tertanya-tanya keberkesanan produk ini? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang anda fikirkan. Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini.

Membuat kulit anda jadi: glowing,pinkish,flawless dan tegang  bertindak sekarang jikalau mahukan kulit yang putih dan mengoda

0194519442

#glowingglow #drizmantop #cantikgitew #gosokgosokylteruslawa #lawatanpaSegaja #jeragathilang #jeragatmati #putihnakmati #skincareviral #drizskinlotion #pinkish #flawlessfacebody #lelakivsperempuan #maluapabosku #cintaskincare #drizcosmetic
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai, driz sabun botox . Anda tertanya-tanya keberkesanan produk ini? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang anda fikirkan. Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini.

    Membuat kulit anda jadi: glowing,pinkish,flawless dan tegang bertindak sekarang jikalau mahukan kulit yang putih dan mengoda

    0194519442

    #glowingglow #drizmantop #cantikgitew #gosokgosokylteruslawa #lawatanpaSegaja #jeragathilang #jeragatmati #putihnakmati #skincareviral #drizskinlotion #pinkish #flawlessfacebody #lelakivsperempuan #maluapabosku #cintaskincare #drizcosmetic

  •  8  0  16 January, 2020
  • โ€œ JERAWAT DAN JERAGAT SAYA HILANG MCM TU JE LEPAS SAPU LOTION NI. TONA KULIT PUN DAH SEKATA โ€œ โ€œ Saya ada masalah tona kulit tak sekata n jerawat..Sebelum ni mcm2 produk saya cuba..tp Alhamdulillah lps cuba ohana ni, tona kulit da sekata. Jerawat n jeragat pn makin kurang. Yg paling best saya rasa bila ruang2 pori yg terbuka da tak ada dh. Kulit rasa ringan je mcm tak pakai apa2. โ€œ

Wasap.my/60194519442/drizskinlotion

#drizterbaik
#drizskinlotion
#gosokgosokterusputih #glowingglow #gosokgosokylteruslawa #lotionputih #kulitsihat #drizmantop
  • โ€œ JERAWAT DAN JERAGAT SAYA HILANG MCM TU JE LEPAS SAPU LOTION NI. TONA KULIT PUN DAH SEKATA โ€œ โ€œ Saya ada masalah tona kulit tak sekata n jerawat..Sebelum ni mcm2 produk saya cuba..tp Alhamdulillah lps cuba ohana ni, tona kulit da sekata. Jerawat n jeragat pn makin kurang. Yg paling best saya rasa bila ruang2 pori yg terbuka da tak ada dh. Kulit rasa ringan je mcm tak pakai apa2. โ€œ

    Wasap.my/60194519442/drizskinlotion

    #drizterbaik
    #drizskinlotion
    #gosokgosokterusputih #glowingglow #gosokgosokylteruslawa #lotionputih #kulitsihat #drizmantop

  •  4  0  13 January, 2020
  • PERHATIAN!! Driz Beauty cosmetic  mengadakan promosi bagi mereka yang mengalami masalah  kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam . Penyelesaian bagi anda sudah ada di depan mata.
Jangan berpaling lagi dan selesaikan segera!! Jika berminat sila ke  wasap.my/60194519442  untuk tempahan.
#glowingglow #drizmantop #jeragathilang #putihgebu #produkmurah #letscantik
  • PERHATIAN!! Driz Beauty cosmetic mengadakan promosi bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam . Penyelesaian bagi anda sudah ada di depan mata.
    Jangan berpaling lagi dan selesaikan segera!! Jika berminat sila ke wasap.my/60194519442 untuk tempahan.
    #glowingglow #drizmantop #jeragathilang #putihgebu #produkmurah #letscantik

  •  8  0  29 December, 2019
  • Kulit gelap dan kusam,Parut,Pigmentasi,Pori-pori besar,Lingkaran gelap bawah mata,jerawat,jeragat,kulit sensitif,sunburn dan tona kulit tak sekata  telah menyebabkan hidup anda kucar-kacir ?? Sudahkah anda mencuba  DRIZ BEAUTY SKINCARE 5 IN 1 ? Jika belum saya menggalakkan anda untuk mencubanya kerana ia mampu menghapuskan masalah  Kulit gelap dan kusam,Parut,Pigmentasi,Pori-pori besar,Lingkaran gelap bawah mata,jerawat,jeragat,kulit sensitif,sunburn dan tona kulit tak sekata  anda dalam masa yang singkat. Tak percaya? Saya berani pertaruhkan nama dan reputasi baik saya untuk produk ini.

#glowingglow #gosokgosokylteruslawa #skincaremurah #produkviral #maluapabosku #jerawathilang #jeragathilang #flawless #drizmantop #putihkorea
  • Kulit gelap dan kusam,Parut,Pigmentasi,Pori-pori besar,Lingkaran gelap bawah mata,jerawat,jeragat,kulit sensitif,sunburn dan tona kulit tak sekata telah menyebabkan hidup anda kucar-kacir ?? Sudahkah anda mencuba DRIZ BEAUTY SKINCARE 5 IN 1 ? Jika belum saya menggalakkan anda untuk mencubanya kerana ia mampu menghapuskan masalah Kulit gelap dan kusam,Parut,Pigmentasi,Pori-pori besar,Lingkaran gelap bawah mata,jerawat,jeragat,kulit sensitif,sunburn dan tona kulit tak sekata anda dalam masa yang singkat. Tak percaya? Saya berani pertaruhkan nama dan reputasi baik saya untuk produk ini.

    #glowingglow #gosokgosokylteruslawa #skincaremurah #produkviral #maluapabosku #jerawathilang #jeragathilang #flawless #drizmantop #putihkorea

  •  20  0  23 December, 2019
  • kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam  membuatkan anda stress? Terperangkap dengan kesibukan kerja sehingga tiada masa untuk mencari jalan penyelesaian? 
Kini dengan  Driz Beauty cosmetic , masalah  kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam  tidak lagi menjadi penghalang. 
Dapatkan segera dengan harga terendah untuk pelanggan terawal.
Jadi tunggu apa lagi. 
Klik link dibawah untuk menempah.
 wasap.my/60194519442

@drizcosmetic_ 
@mdrizuan92 
#gosokgosokterusglowing #gosokgosokylteruslawa #gosokgosokterusputih #glowingglow #putihkorea #maluapabosku #lawagila #letcantik #cantikgitew #syawablegasi #skincaremurah #jeragathilang #jeragathilang #pinkish #freechemical #flawlessfacebody #lawabersama #skincareroutine #skincarebagus #cantiktanpasegaja #drizterbaik #drizmantop #cantikgitew #cintaskincare #drizbeautyskincare #glowingnakmati
  • kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam membuatkan anda stress? Terperangkap dengan kesibukan kerja sehingga tiada masa untuk mencari jalan penyelesaian?
    Kini dengan Driz Beauty cosmetic , masalah kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam tidak lagi menjadi penghalang.
    Dapatkan segera dengan harga terendah untuk pelanggan terawal.
    Jadi tunggu apa lagi.
    Klik link dibawah untuk menempah.
    wasap.my/60194519442

    @drizcosmetic_
    @mdrizuan92
    #gosokgosokterusglowing #gosokgosokylteruslawa #gosokgosokterusputih #glowingglow #putihkorea #maluapabosku #lawagila #letcantik #cantikgitew #syawablegasi #skincaremurah #jeragathilang #jeragathilang #pinkish #freechemical #flawlessfacebody #lawabersama #skincareroutine #skincarebagus #cantiktanpasegaja #drizterbaik #drizmantop #cantikgitew #cintaskincare #drizbeautyskincare #glowingnakmati

  •  17  0  29 November, 2019

Top #drizmantop Posts

  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai,  driz sabun botox .  83% lelaki dan perempuan inginkan kulit wajah yang cantik. . Tuan/puan ragu-ragu? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang tuan/puan fikirkan.Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini

Jika anda berminat, anda hanya perlu klik link ini untuk menempah  wasap.my/60194519442

#glowingglow #drizmantop #jeragathilang #promosi #putihkorea #kulitpinkish #gosokgosokylteruslawa #usahawan #sabunviral #sabuncarrot #clearface #kosmetikmurah #paruthilang #jeragatmati #lelakivsperempuan #pinkish
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai, driz sabun botox . 83% lelaki dan perempuan inginkan kulit wajah yang cantik. . Tuan/puan ragu-ragu? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang tuan/puan fikirkan.Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini

    Jika anda berminat, anda hanya perlu klik link ini untuk menempah wasap.my/60194519442

    #glowingglow #drizmantop #jeragathilang #promosi #putihkorea #kulitpinkish #gosokgosokylteruslawa #usahawan #sabunviral #sabuncarrot #clearface #kosmetikmurah #paruthilang #jeragatmati #lelakivsperempuan #pinkish

  •  14  0  30 January, 2020
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai,  driz sabun botox . Anda tertanya-tanya keberkesanan produk ini? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang anda fikirkan. Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini.

Membuat kulit anda jadi: glowing,pinkish,flawless dan tegang  bertindak sekarang jikalau mahukan kulit yang putih dan mengoda

0194519442

#glowingglow #drizmantop #cantikgitew #gosokgosokylteruslawa #lawatanpaSegaja #jeragathilang #jeragatmati #putihnakmati #skincareviral #drizskinlotion #pinkish #flawlessfacebody #lelakivsperempuan #maluapabosku #cintaskincare #drizcosmetic
  • Memperkenalkan produk kegilaan orang ramai, driz sabun botox . Anda tertanya-tanya keberkesanan produk ini? kami akan buktikan kepada anda yang produk ini bukan seperti yang anda fikirkan. Jangan percaya cakap kami, tapi percayalah cakap ramai orang di seluruh Malaysia yang telah menggunakan produk kami ini.

    Membuat kulit anda jadi: glowing,pinkish,flawless dan tegang bertindak sekarang jikalau mahukan kulit yang putih dan mengoda

    0194519442

    #glowingglow #drizmantop #cantikgitew #gosokgosokylteruslawa #lawatanpaSegaja #jeragathilang #jeragatmati #putihnakmati #skincareviral #drizskinlotion #pinkish #flawlessfacebody #lelakivsperempuan #maluapabosku #cintaskincare #drizcosmetic

  •  8  0  16 January, 2020
  • kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam  membuatkan anda stress? Terperangkap dengan kesibukan kerja sehingga tiada masa untuk mencari jalan penyelesaian? 
Kini dengan  Driz Beauty cosmetic , masalah  kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam  tidak lagi menjadi penghalang. 
Dapatkan segera dengan harga terendah untuk pelanggan terawal.
Jadi tunggu apa lagi. 
Klik link dibawah untuk menempah.
 wasap.my/60194519442

@drizcosmetic_ 
@mdrizuan92 
#gosokgosokterusglowing #gosokgosokylteruslawa #gosokgosokterusputih #glowingglow #putihkorea #maluapabosku #lawagila #letcantik #cantikgitew #syawablegasi #skincaremurah #jeragathilang #jeragathilang #pinkish #freechemical #flawlessfacebody #lawabersama #skincareroutine #skincarebagus #cantiktanpasegaja #drizterbaik #drizmantop #cantikgitew #cintaskincare #drizbeautyskincare #glowingnakmati
  • kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam membuatkan anda stress? Terperangkap dengan kesibukan kerja sehingga tiada masa untuk mencari jalan penyelesaian?
    Kini dengan Driz Beauty cosmetic , masalah kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam tidak lagi menjadi penghalang.
    Dapatkan segera dengan harga terendah untuk pelanggan terawal.
    Jadi tunggu apa lagi.
    Klik link dibawah untuk menempah.
    wasap.my/60194519442

    @drizcosmetic_
    @mdrizuan92
    #gosokgosokterusglowing #gosokgosokylteruslawa #gosokgosokterusputih #glowingglow #putihkorea #maluapabosku #lawagila #letcantik #cantikgitew #syawablegasi #skincaremurah #jeragathilang #jeragathilang #pinkish #freechemical #flawlessfacebody #lawabersama #skincareroutine #skincarebagus #cantiktanpasegaja #drizterbaik #drizmantop #cantikgitew #cintaskincare #drizbeautyskincare #glowingnakmati

  •  17  0  29 November, 2019
  • PERHATIAN!! Driz Beauty cosmetic  mengadakan promosi bagi mereka yang mengalami masalah  kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam . Penyelesaian bagi anda sudah ada di depan mata.
Jangan berpaling lagi dan selesaikan segera!! Jika berminat sila ke  wasap.my/60194519442  untuk tempahan.
#glowingglow #drizmantop #jeragathilang #putihgebu #produkmurah #letscantik
  • PERHATIAN!! Driz Beauty cosmetic mengadakan promosi bagi mereka yang mengalami masalah kulit berminyak,jerawat batu,anak jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit sensitif,sunburn dan hitam . Penyelesaian bagi anda sudah ada di depan mata.
    Jangan berpaling lagi dan selesaikan segera!! Jika berminat sila ke wasap.my/60194519442 untuk tempahan.
    #glowingglow #drizmantop #jeragathilang #putihgebu #produkmurah #letscantik

  •  8  0  29 December, 2019
  • Tak susah nak  Menghilangkan jeragat
Mengsekatakan dan mencerahkan tona kulit
Menghapuskan kesan-kesan jerawat
Menghapuskan sel-sel mati
Menghilangkan bintik-bintik hitam
Memutih dan mencerahkan kulit
Melembabkan permukaan kulit lebih glowing/flawless
Menghilangkan kedutan halus serta menganjalkan kulit
Menengangkan kulit wajah supaya berseri
Merawat kulit dari dalam seperti kulit kusam/kulit sensitive
Menjadikan kulit gebu dan halus mulus
Menghilangkan sunburn . Tak perlu habis beribu-ribu beli produk kat luar sana .
Cukup dengan guna  driz serum glowless  je anda boleh dapat apa yang anda idamkan selama ini .
Dah tak perlu pening kepala nak beli macam-macam produk lepas ni. 
Sekarang tengah mengadakan tawaran istimewa untuk anda semua.
Dapatkan sekarang !! wasap.my/60194519442

#putihsokmo #gosokgosokylteruslawa #drizmantop #jeragathilang #jerawathilang #sunburnlesap #kulitpinkish
  • Tak susah nak Menghilangkan jeragat
    Mengsekatakan dan mencerahkan tona kulit
    Menghapuskan kesan-kesan jerawat
    Menghapuskan sel-sel mati
    Menghilangkan bintik-bintik hitam
    Memutih dan mencerahkan kulit
    Melembabkan permukaan kulit lebih glowing/flawless
    Menghilangkan kedutan halus serta menganjalkan kulit
    Menengangkan kulit wajah supaya berseri
    Merawat kulit dari dalam seperti kulit kusam/kulit sensitive
    Menjadikan kulit gebu dan halus mulus
    Menghilangkan sunburn . Tak perlu habis beribu-ribu beli produk kat luar sana .
    Cukup dengan guna driz serum glowless je anda boleh dapat apa yang anda idamkan selama ini .
    Dah tak perlu pening kepala nak beli macam-macam produk lepas ni.
    Sekarang tengah mengadakan tawaran istimewa untuk anda semua.
    Dapatkan sekarang !! wasap.my/60194519442

    #putihsokmo #gosokgosokylteruslawa #drizmantop #jeragathilang #jerawathilang #sunburnlesap #kulitpinkish

  •  16  0  27 January, 2020