#doorgiftkahwin Instagram Photos & Videos

doorgiftkahwin - 512.8k posts

Hashtag Popularity

4.7
average comments
142
average likes

Latest #doorgiftkahwin Posts

  • .
💢IDEA DOORGIFT KAHWIN YANG SANGAT MENAWAN HATI💢
.
Selain daripada hiasan pelamin, meja manisan, dan meja hidangan pengantin, doorgift perkahwinan juga menjadi salah satu penyeri majlis walimatul urus anda! 👰❤
.
Apabila anda pergi ke majlis kahwin, pasti anda perasan yang kanak-kanak serta orang dewasa selalu tidak sabar hendak tahu apa yang diberikan oleh tuan rumah dalam goodie bag 😍
.
Kalau anda bakal menjadi raja sehari tidak lama lagi dan ingin mencari inspirasi, di sini kami menyediakan goodies VIRAL Cotton Candy dengan gabungan warna yang sangat menarik & harga yang tersangat lah murah😱😱
.
Untuk tempahan sila Whatsapp terus ke 010-418 2077 📲 Kami menjaminkan kepuasan dengan kualiti produk goodies kami !
.
#doorgiftcutemalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftcottoncandy #doorgiftbajetmurah #doorgiftbajet #doorgiftcomel #doorgiftrm1 #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftakikah #doorgiftaqiqah #doorgiftweddingmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunangmalaysia #doorgifttunang #cottoncandymalaysia #cottoncandymurah #cottoncandy #doorgiftcottoncandymalaysia
  • .
    💢IDEA DOORGIFT KAHWIN YANG SANGAT MENAWAN HATI💢
    .
    Selain daripada hiasan pelamin, meja manisan, dan meja hidangan pengantin, doorgift perkahwinan juga menjadi salah satu penyeri majlis walimatul urus anda! 👰❤
    .
    Apabila anda pergi ke majlis kahwin, pasti anda perasan yang kanak-kanak serta orang dewasa selalu tidak sabar hendak tahu apa yang diberikan oleh tuan rumah dalam goodie bag 😍
    .
    Kalau anda bakal menjadi raja sehari tidak lama lagi dan ingin mencari inspirasi, di sini kami menyediakan goodies VIRAL Cotton Candy dengan gabungan warna yang sangat menarik & harga yang tersangat lah murah😱😱
    .
    Untuk tempahan sila Whatsapp terus ke 010-418 2077 📲 Kami menjaminkan kepuasan dengan kualiti produk goodies kami !
    .
    #doorgiftcutemalaysia #doorgiftmurahmalaysia #doorgiftcottoncandy #doorgiftbajetmurah #doorgiftbajet #doorgiftcomel #doorgiftrm1 #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftakikah #doorgiftaqiqah #doorgiftweddingmalaysia #doorgiftkawin #doorgifttunangmalaysia #doorgifttunang #cottoncandymalaysia #cottoncandymurah #cottoncandy #doorgiftcottoncandymalaysia

  •  1  0  16 minutes ago
  • Hari Nikah kita tetap hari bahagia kita. Jurugambar mahir menangkap setiap detik indah yang bermakna⁠⠀
⁠⠀
Dah book jurugambar ke belum? Kalau belum, book RM1 je Pakej Photo+Video+Kad ni. Pakej ini lengkap dengan;⁠⠀
- Kad Jemputan⁠⠀
- Kad Digital dengan RSVP dan Money Gift⁠⠀
- Servis foto dan video ⁠⠀
- Pilihan 6 top jurugambar di Malaysia⁠⠀
⁠⠀
Lekaih, setiap tarikh kahwin ialah tarikh panas, lock jurugambar anda dengan pakej ini.⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
✉️ DM untuk dapatkan Pakej Lengkap + Foto di Nikahsatu.⁠⠀
⁠⠀
𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗻𝗲𝗺𝗽𝗮𝗵:⁠⠀
🔗 https://nikahsatu.com/⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
⁠⠀
#nikahsatu #nikah #kahwin #sewabajutunang #doorgiftkahwin #malayweddingguide #malaywedding #pakejkahwin #hennadesign #weddingdiarieskl #perkahwinan  #pelamin #malayweddingguide #malayweddingphotographer #kadkahwin #jurugambarperkahwinan #photography #weddingplannermalaysia⁠ #majliskahwin #jomkahwin
  • Hari Nikah kita tetap hari bahagia kita. Jurugambar mahir menangkap setiap detik indah yang bermakna⁠⠀
    ⁠⠀
    Dah book jurugambar ke belum? Kalau belum, book RM1 je Pakej Photo+Video+Kad ni. Pakej ini lengkap dengan;⁠⠀
    - Kad Jemputan⁠⠀
    - Kad Digital dengan RSVP dan Money Gift⁠⠀
    - Servis foto dan video ⁠⠀
    - Pilihan 6 top jurugambar di Malaysia⁠⠀
    ⁠⠀
    Lekaih, setiap tarikh kahwin ialah tarikh panas, lock jurugambar anda dengan pakej ini.⁠⠀
    ⁠⠀
    ⁠⠀
    ✉️ DM untuk dapatkan Pakej Lengkap + Foto di Nikahsatu.⁠⠀
    ⁠⠀
    𝗨𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗺𝗲𝗻𝗲𝗺𝗽𝗮𝗵:⁠⠀
    🔗 https://nikahsatu.com/⁠⠀
    ⁠⠀
    ⁠⠀
    ⁠⠀
    #nikahsatu #nikah #kahwin #sewabajutunang #doorgiftkahwin #malayweddingguide #malaywedding #pakejkahwin #hennadesign #weddingdiarieskl #perkahwinan #pelamin #malayweddingguide #malayweddingphotographer #kadkahwin #jurugambarperkahwinan #photography #weddingplannermalaysia⁠ #majliskahwin #jomkahwin

  •  8  0  28 minutes ago
  • Kak Lina Pom Pom pun dah terjebak jadi peminat chocolicious nie....awak tengoklah tue Kak Lina pom pom makan...terliur kiterr wak....plus pulak dengar bunyi kriukkk kriukkk tue awak...i can imagine awak...kalau masuk jer dalam mulut....meltingnyaa dalam mulut....ohmai tak tahannyerr tengok.....kena dapatkan segera tau tau awak....sekarang jugak awak wasap cikna tau....🤤🤤🤤

lets grab now sblum kehabisan stock

DM / WHATSAPP
+60195000475
+60195000475

atau click link di bio 🤗

#roshilachocolate 
#roshilachocolicious
#roshilasnackers
#teamninapower
#roshilachocoliciouspenang
#snackers
#chocojarviral
#chocoliciousviral 
#chocoliciouspenang 
#ninachocolicious
#coklatleleh 
#coklatpekatmemikat
#cerealcoklatrangup 
#krupkrap
#teamninapenang
#teamnina
#teamhebat
#teamberjaya 
#acanerchocolicious
#chocolatepremium
#khaibahar
#doorgiftkahwin
#penang #georgetown
#codpenang
  • Kak Lina Pom Pom pun dah terjebak jadi peminat chocolicious nie....awak tengoklah tue Kak Lina pom pom makan...terliur kiterr wak....plus pulak dengar bunyi kriukkk kriukkk tue awak...i can imagine awak...kalau masuk jer dalam mulut....meltingnyaa dalam mulut....ohmai tak tahannyerr tengok.....kena dapatkan segera tau tau awak....sekarang jugak awak wasap cikna tau....🤤🤤🤤

    lets grab now sblum kehabisan stock

    DM / WHATSAPP
    +60195000475
    +60195000475

    atau click link di bio 🤗

    #roshilachocolate
    #roshilachocolicious
    #roshilasnackers
    #teamninapower
    #roshilachocoliciouspenang
    #snackers
    #chocojarviral
    #chocoliciousviral
    #chocoliciouspenang
    #ninachocolicious
    #coklatleleh
    #coklatpekatmemikat
    #cerealcoklatrangup
    #krupkrap
    #teamninapenang
    #teamnina
    #teamhebat
    #teamberjaya
    #acanerchocolicious
    #chocolatepremium
    #khaibahar
    #doorgiftkahwin
    #penang #georgetown
    #codpenang

  •  3  0  32 minutes ago
  • Hello guys korang dah lawat booth kami ke belum. Min dah ckp kalau sekali rasa confirm jatuh hati ❤️ Jom singgah di booth kami sebab korang kena try Bell Popcorn Caramel kami komfem jatuh hati berkali kali. Haaa kitorang ade promo kat sana kalau nk tahu jumpa kami disana. Dan Kitorang ada tester tau korang bole cuba dulu sebelum beli. By the way kami berada di Aeon Nilai sehingga 27-7-2020. Jom jumpa disana!!! 😚😚😚
.
.
.
.
Sambil2 makan korang bole jugak buat duit dgn bellpopcorn ni... korang jgn malu jgn segan kitorang punya team akan guide dri A-Z...fast action fast result...lagi2 area KL dan Selangor...Korang jgn tunggu lama2 sbb orang berjaya adalah orang yg cepat mengambil peluang!!!
.
Berminat??? LINK DI BIO
.
Pssttt....cepat sebelum kwn korang kat sebelah pm kami...hihihi 🤭🤭🤭

#bellpopcorn
#popcorncaramel
#popcorngoodies
#goodiesmurah
#goodieskahwin
#plannergoodiesz
#aeonnilai
#doorgiftkahwin
#doorgiftakikah
#doorgifttunang
#popcornnilai
#popcornnilaiimpian
#popcornsalak
#fooddeliverynilai
#popcornbangi
#popcornseremban
#popcornketagih
#popcornenstek
#popcornsepang
#popcornsemenyih
#popcornbandarseriputra
#popcornbukitmahkota
#popcornampang
#popcornshahalam
#popcornputrajaya
#popcornsenawang
#sedarsedarlicin
#kitajagakita
#penjarakansosial
  • Hello guys korang dah lawat booth kami ke belum. Min dah ckp kalau sekali rasa confirm jatuh hati ❤️ Jom singgah di booth kami sebab korang kena try Bell Popcorn Caramel kami komfem jatuh hati berkali kali. Haaa kitorang ade promo kat sana kalau nk tahu jumpa kami disana. Dan Kitorang ada tester tau korang bole cuba dulu sebelum beli. By the way kami berada di Aeon Nilai sehingga 27-7-2020. Jom jumpa disana!!! 😚😚😚
    .
    .
    .
    .
    Sambil2 makan korang bole jugak buat duit dgn bellpopcorn ni... korang jgn malu jgn segan kitorang punya team akan guide dri A-Z...fast action fast result...lagi2 area KL dan Selangor...Korang jgn tunggu lama2 sbb orang berjaya adalah orang yg cepat mengambil peluang!!!
    .
    Berminat??? LINK DI BIO
    .
    Pssttt....cepat sebelum kwn korang kat sebelah pm kami...hihihi 🤭🤭🤭

    #bellpopcorn
    #popcorncaramel
    #popcorngoodies
    #goodiesmurah
    #goodieskahwin
    #plannergoodiesz
    #aeonnilai
    #doorgiftkahwin
    #doorgiftakikah
    #doorgifttunang
    #popcornnilai
    #popcornnilaiimpian
    #popcornsalak
    #fooddeliverynilai
    #popcornbangi
    #popcornseremban
    #popcornketagih
    #popcornenstek
    #popcornsepang
    #popcornsemenyih
    #popcornbandarseriputra
    #popcornbukitmahkota
    #popcornampang
    #popcornshahalam
    #popcornputrajaya
    #popcornsenawang
    #sedarsedarlicin
    #kitajagakita
    #penjarakansosial

  •  0  0  44 minutes ago
  • Assalamualaikum wbt

😃😃Hai orang-orang MELAKA DAN yang berSEMPADAN dengannya😃😃

🌹🌹DOORGIFT MAMPU MILIK 🌹🌹

🌹MENERIMA TEMPAHAN UTK 

MAJLIS KAHWIN ❤️
MAJLIS AQIQAH❤️
MAJLIS TUNANG❤️
MAJLIS DOA SELAMAT❤️
MAJLIS PAPE JE ❤️❤️❤️❤️

Perisa VANILA ada🌹
Perisa PANDAN ada🌹
Persia.  STRAWBERY ada 🌹

🌹JAMINAN harga murah kami berikan.. 

🌹page : Bahulu Makwan
Insta : @doorgiftbahulumelaka 

🌹untuk detail 👇👇👇

👉 http://www.wasap.my/60177392976/bahuluMAKWAN

#bahulu #bahulucermai #bahuludoorgift #bahulukemboja #doorgift #wedding #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftbajet #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmalaysia #aqiqah #tunang #kahwin #foodporn #sayajualkuih #sayajualmakanan  #melaka #bahulumelaka bahulukemboja #bahuludoorgift #bahulu #kahwin #kahwinkahwin #kahwinbajet #doorgift #doorgiftkawen #doorgiftmurah #doorgiftvip #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #weddinggiftmurah #gifts
  • Assalamualaikum wbt

    😃😃Hai orang-orang MELAKA DAN yang berSEMPADAN dengannya😃😃

    🌹🌹DOORGIFT MAMPU MILIK 🌹🌹

    🌹MENERIMA TEMPAHAN UTK

    MAJLIS KAHWIN ❤️
    MAJLIS AQIQAH❤️
    MAJLIS TUNANG❤️
    MAJLIS DOA SELAMAT❤️
    MAJLIS PAPE JE ❤️❤️❤️❤️

    Perisa VANILA ada🌹
    Perisa PANDAN ada🌹
    Persia. STRAWBERY ada 🌹

    🌹JAMINAN harga murah kami berikan..

    🌹page : Bahulu Makwan
    Insta : @doorgiftbahulumelaka

    🌹untuk detail 👇👇👇

    👉 http://www.wasap.my/60177392976/bahuluMAKWAN

    #bahulu #bahulucermai #bahuludoorgift #bahulukemboja #doorgift #wedding #doorgiftperkahwinan #doorgiftmurah #doorgiftbajet #sayajual #sayajualmurah #doorgiftmalaysia #aqiqah #tunang #kahwin #foodporn #sayajualkuih #sayajualmakanan #melaka #bahulumelaka bahulukemboja #bahuludoorgift #bahulu #kahwin #kahwinkahwin #kahwinbajet #doorgift #doorgiftkawen #doorgiftmurah #doorgiftvip #doorgiftkahwin #doorgiftbajet #doorgiftmalaysia #weddinggiftmurah #gifts

  •  1  0  50 minutes ago
  • Sis share antara feedback drpd customers yang dah terima barang-barang yg kita pos 😃
.
Ramai yang was-was betul ke boleh pos biskut2 ni? Betul ke meringue tak hancur? Harap-harap dengan testimoni ni boleh mengurangkan kerisauan tuan2 dan puan
.
Antara tempat-tempat yang paling banya kita pos dalam Selangor (Shah Alam, Klang, Bangi etc), Johor, Kelantan, Terengganu, Perak, Melaka & Sabah 😍
.
U oll memang awesome! Terima Kasih 😊 kerana beri peluang & percayakan kami ❤️❤️❤️
.
#fancygoodies #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #birthdaygoodies
  • Sis share antara feedback drpd customers yang dah terima barang-barang yg kita pos 😃
    .
    Ramai yang was-was betul ke boleh pos biskut2 ni? Betul ke meringue tak hancur? Harap-harap dengan testimoni ni boleh mengurangkan kerisauan tuan2 dan puan
    .
    Antara tempat-tempat yang paling banya kita pos dalam Selangor (Shah Alam, Klang, Bangi etc), Johor, Kelantan, Terengganu, Perak, Melaka & Sabah 😍
    .
    U oll memang awesome! Terima Kasih 😊 kerana beri peluang & percayakan kami ❤️❤️❤️
    .
    #fancygoodies #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #birthdaygoodies

  •  0  0  1 hour ago
  • ZIPLOCK BAG + BAHULU IKAN
.
🎀 Nak beli makanan lagi, nak packing lagi?? Banyaknyaa keje!! Tak payah susah-2 dah lagi sbb semua tu kerja kakrinie..Dengan Ziplock bag yg kedap udara ini boleh muat bahulu ikan ni, yg pasti bahulu dia dijamin berkualiti..tahan tak berkulat, lembut di dalam, garing diluar. Yang best Ziplock ni kedap udara so tak perlu lagi risau akan kerosakan makanan di dalam dan tak perlu lagi nak packing dalam plastik..tak banyak kerja..
.
🎀 Yg mana nakkan kelainan utk filling snak goodies dia boleh amik pakej bahulu ikan ni, dpt menawan hati tetamu korang dgn bentuk ikan yg cantik ni..😁😁😁
#AzrinieDoorgift #DoorgiftKahwin #DoorgiftMurahKelantan #DoorgiftBajet #KotakDoorgiftBajet #CustomBox #DoorgiftPerkahwinan #DoorgiftTrending #DoorgiftNikah #DoorgiftTunang #DoorgiftAqiqah #KenduriTahlil #Majliskesyukuran #DoorgiftEvent #DoorgiftIdeas #DoorgiftComel #DoorgiftCookies #DoorgiftVvip #WeddingDoorgift #WeddingPlanner #EventPlanner #BazarPaknil
  • ZIPLOCK BAG + BAHULU IKAN
    .
    🎀 Nak beli makanan lagi, nak packing lagi?? Banyaknyaa keje!! Tak payah susah-2 dah lagi sbb semua tu kerja kakrinie..Dengan Ziplock bag yg kedap udara ini boleh muat bahulu ikan ni, yg pasti bahulu dia dijamin berkualiti..tahan tak berkulat, lembut di dalam, garing diluar. Yang best Ziplock ni kedap udara so tak perlu lagi risau akan kerosakan makanan di dalam dan tak perlu lagi nak packing dalam plastik..tak banyak kerja..
    .
    🎀 Yg mana nakkan kelainan utk filling snak goodies dia boleh amik pakej bahulu ikan ni, dpt menawan hati tetamu korang dgn bentuk ikan yg cantik ni..😁😁😁
    #AzrinieDoorgift #DoorgiftKahwin #DoorgiftMurahKelantan #DoorgiftBajet #KotakDoorgiftBajet #CustomBox #DoorgiftPerkahwinan #DoorgiftTrending #DoorgiftNikah #DoorgiftTunang #DoorgiftAqiqah #KenduriTahlil #Majliskesyukuran #DoorgiftEvent #DoorgiftIdeas #DoorgiftComel #DoorgiftCookies #DoorgiftVvip #WeddingDoorgift #WeddingPlanner #EventPlanner #BazarPaknil

  •  3  0  1 hour ago
  • ⚡️⚡️PRETZEL IN BOTTLE‼️⁣PRETZEL IN BOTTLE‼️⁣
⁣⁣
😍200pcs - RM 70 jeee‼️⁣⁣
😍200pcs - RM 70 jeee‼️⁣⁣
⁣⁣
Meh Laaa DM or watsapp me at 0183270020 to order📲📲⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⁣⁣••••••••
⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
#minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #pretzelmurah #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #hantaran2019 #pretzelstick #pretzelstickmurah #doorgiftcute #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #doorgift2019 #doorgiftmurah #doorgift2020 #hantaran2020 #2020 #kuihraya #kuihraya2020
  • ⚡️⚡️PRETZEL IN BOTTLE‼️⁣PRETZEL IN BOTTLE‼️⁣
    ⁣⁣
    😍200pcs - RM 70 jeee‼️⁣⁣
    😍200pcs - RM 70 jeee‼️⁣⁣
    ⁣⁣
    Meh Laaa DM or watsapp me at 0183270020 to order📲📲⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••⁣⁣••••••••
    ⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    #minipretzel #minipretzelmurah #minipretzelhalal #minipretzellelong #biskutmurah #barangmurah #pretzel #pretzelmurah #jomtry #malaysia #beryls #doorgift #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #hantaran2019 #pretzelstick #pretzelstickmurah #doorgiftcute #doorgiftmalaysia #doorgiftkahwin #doorgift2019 #doorgiftmurah #doorgift2020 #hantaran2020 #2020 #kuihraya #kuihraya2020

  •  0  0  1 hour ago
  • NAK JOIN PROMO BY MYNUTS? 😋😋😋
.
PROMO MY NUTS!!!
.
Setiap pembelian 3pack ke atas anda akan dapat diskaun RM2 untuk setiap pack. Dan postage hanya RM7 sahaja!!! 
.
Pistachio 300g ~RM30➡️ RM28
Pistachio 485g ~RM38➡️ RM36 
Gajus  500g ~RM42➡️ RM40 
.
PROMO BERMULA 13 JULY SEHINGGA  26 JULY SAHAJA
.
Untuk order boleh klik link whatsapp di bio👆 Boleh share dengan member/family kalau nak lebih jimat 😁
.
#richsunnah #rssb #sneksihat #kudapkudap #mukamacaron #majliskahwin #kerepek #keropok #borongkacang #doorgiftmurah #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #kurmamariami #kurmaajwa #kurmamerah #buahkeringmurah #kacangborongmurah #kacangmurah #borongdoorgift #doorgiftvvip #sheilarusly #yuyuzulaikha #sambalgesek #kuihbulan #cheta #coklatlangkawi #chefwan #doorgiftvip
  • NAK JOIN PROMO BY MYNUTS? 😋😋😋
    .
    PROMO MY NUTS!!!
    .
    Setiap pembelian 3pack ke atas anda akan dapat diskaun RM2 untuk setiap pack. Dan postage hanya RM7 sahaja!!!
    .
    Pistachio 300g ~RM30➡️ RM28
    Pistachio 485g ~RM38➡️ RM36
    Gajus 500g ~RM42➡️ RM40
    .
    PROMO BERMULA 13 JULY SEHINGGA 26 JULY SAHAJA
    .
    Untuk order boleh klik link whatsapp di bio👆 Boleh share dengan member/family kalau nak lebih jimat 😁
    .
    #richsunnah #rssb #sneksihat #kudapkudap #mukamacaron #majliskahwin #kerepek #keropok #borongkacang #doorgiftmurah #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #kurmamariami #kurmaajwa #kurmamerah #buahkeringmurah #kacangborongmurah #kacangmurah #borongdoorgift #doorgiftvvip #sheilarusly #yuyuzulaikha #sambalgesek #kuihbulan #cheta #coklatlangkawi #chefwan #doorgiftvip

  •  1  0  2 hours ago
  • NAK JOIN PROMO BY MYNUTS? 😋😋😋
.
PROMO MY NUTS!!!
.
Setiap pembelian 3pack ke atas anda akan dapat diskaun RM2 untuk setiap pack. Dan postage hanya RM7 sahaja!!! 
.
Pistachio 300g ~RM30➡️ RM28
Pistachio 485g ~RM38➡️ RM36 
Gajus  500g ~RM42➡️ RM40 
.
PROMO BERMULA 13 JULY SEHINGGA  26 JULY SAHAJA
.
Untuk order boleh klik link whatsapp di bio👆 Boleh share dengan member/family kalau nak lebih jimat 😁
.
#richsunnah #rssb #sneksihat #kudapkudap #mukamacaron #majliskahwin #kerepek #keropok #borongkacang #doorgiftmurah #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #kurmamariami #kurmaajwa #kurmamerah #buahkeringmurah #kacangborongmurah #kacangmurah #borongdoorgift #doorgiftvvip #sheilarusly #yuyuzulaikha #sambalgesek #kuihbulan #cheta #coklatlangkawi #chefwan #doorgiftvip
  • NAK JOIN PROMO BY MYNUTS? 😋😋😋
    .
    PROMO MY NUTS!!!
    .
    Setiap pembelian 3pack ke atas anda akan dapat diskaun RM2 untuk setiap pack. Dan postage hanya RM7 sahaja!!!
    .
    Pistachio 300g ~RM30➡️ RM28
    Pistachio 485g ~RM38➡️ RM36
    Gajus 500g ~RM42➡️ RM40
    .
    PROMO BERMULA 13 JULY SEHINGGA 26 JULY SAHAJA
    .
    Untuk order boleh klik link whatsapp di bio👆 Boleh share dengan member/family kalau nak lebih jimat 😁
    .
    #richsunnah #rssb #sneksihat #kudapkudap #mukamacaron #majliskahwin #kerepek #keropok #borongkacang #doorgiftmurah #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #kurmamariami #kurmaajwa #kurmamerah #buahkeringmurah #kacangborongmurah #kacangmurah #borongdoorgift #doorgiftvvip #sheilarusly #yuyuzulaikha #sambalgesek #kuihbulan #cheta #coklatlangkawi #chefwan #doorgiftvip

  •  2  0  2 hours ago
  • NAK JOIN PROMO BY MYNUTS? 😋😋😋
.
PROMO MY NUTS!!!
.
Setiap pembelian 3pack ke atas anda akan dapat diskaun RM2 untuk setiap pack. Dan postage hanya RM7 sahaja!!! 
.
Pistachio 300g ~RM30➡️ RM28
Pistachio 485g ~RM38➡️ RM36 
Gajus  500g ~RM42➡️ RM40 
.
PROMO BERMULA 13 JULY SEHINGGA  26 JULY SAHAJA
.
Untuk order boleh klik link whatsapp di bio👆 Boleh share dengan member/family kalau nak lebih jimat 😁
.
#richsunnah #rssb #sneksihat #kudapkudap #mukamacaron #majliskahwin #kerepek #keropok #borongkacang #doorgiftmurah #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #kurmamariami #kurmaajwa #kurmamerah #buahkeringmurah #kacangborongmurah #kacangmurah #borongdoorgift #doorgiftvvip #sheilarusly #yuyuzulaikha #sambalgesek #kuihbulan #cheta #coklatlangkawi #chefwan #doorgiftvip
  • NAK JOIN PROMO BY MYNUTS? 😋😋😋
    .
    PROMO MY NUTS!!!
    .
    Setiap pembelian 3pack ke atas anda akan dapat diskaun RM2 untuk setiap pack. Dan postage hanya RM7 sahaja!!!
    .
    Pistachio 300g ~RM30➡️ RM28
    Pistachio 485g ~RM38➡️ RM36
    Gajus 500g ~RM42➡️ RM40
    .
    PROMO BERMULA 13 JULY SEHINGGA 26 JULY SAHAJA
    .
    Untuk order boleh klik link whatsapp di bio👆 Boleh share dengan member/family kalau nak lebih jimat 😁
    .
    #richsunnah #rssb #sneksihat #kudapkudap #mukamacaron #majliskahwin #kerepek #keropok #borongkacang #doorgiftmurah #doorgiftnikah #doorgifttunang #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #kurmamariami #kurmaajwa #kurmamerah #buahkeringmurah #kacangborongmurah #kacangmurah #borongdoorgift #doorgiftvvip #sheilarusly #yuyuzulaikha #sambalgesek #kuihbulan #cheta #coklatlangkawi #chefwan #doorgiftvip

  •  4  0  2 hours ago

Top #doorgiftkahwin Posts

  • Best seller doorgift option✨ DM if interested ✨
  • Best seller doorgift option✨ DM if interested ✨

  •  335  29  15 March, 2020
  • Today’s work for a lovely couple💕 It was the customer’s idea to stack 3pcs in a bauble! How creative💯! Though I wasn’t very sure how the outcome would be in the end but I’m happy that they trusted me to work it out and were satisfied with the outcome too 🥰 (1st day of the month done right ✅)
  • Today’s work for a lovely couple💕 It was the customer’s idea to stack 3pcs in a bauble! How creative💯! Though I wasn’t very sure how the outcome would be in the end but I’m happy that they trusted me to work it out and were satisfied with the outcome too 🥰 (1st day of the month done right ✅)

  •  321  8  1 February, 2020
  • When she’s “off the market” ✨| Another day where customer let me express my own creativity 🥰 Do you like the flower illustration?
  • When she’s “off the market” ✨| Another day where customer let me express my own creativity 🥰 Do you like the flower illustration?

  •  453  27  8 February, 2020
  • INGAT KE TAK CANTIK! RUPA-RUPANYA HASILNYA OUTSTANDING‼️
.
.
Betul. First time bawak masuk kotak bamboo warna merah pink ni, ingat ke takde orang nak order. Nasib baik kene dengan tema Kak Yam. Terima kasih kak yam sebab percaya dengan Fatin, berani order kotak warna ni.

Ramai tanya kotak macam ni nak letak apa kt dalam. Kotak ni sebenarnya khas untuk telur. Tp org sekarang dh pelbagai. Biasanya Fatin offer package letak dodol. Biar tema tu senada gittew. Tradisional.

Lagi satu, kotak ni handmade, dari proses pengeringan, colouring sehingga anyaman. Size kotak tak accurate. Yela, yang buat pun manusia. Warna pun kadang tak senada. Before nk further order, make sure you dh considerate all this. Tapi kalau kecik sangat or besar sangat Fatin reject lah. Kalau tak kene pada mata Fatin pun Fatin reject.

Ni harga pakej utk bamboo box

Bamboo box + dokoh + ribbon + tag

100pcs - 500pcs RM3.50/pc
501pcs - 700pcs RM3.30/pc
701pcs - 999pcs RM3.20/pc
1000pcs & above RM3.00/pc

Jangan lupa follow

@doorgiftempires_catalogue
@doorgiftempires_catalogue
@doorgiftempires_catalogue

#mengkuang #kotakmengkuang #doorgifttradisional #doorgiftmoden #doorgiftshahalam #doorgiftkualalumpur #doorgifttradisional #doorgiftselangor #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgifttunang #doorgift #doorgifthoney #berkatsingapore #berkatkahwin #kotakbamboo #besekbambu #mengkuangbox #traditionaltheme #doorgiftklang #temapink  #berkatsingapura #pinktheme #chocchipcookies #weddingtheme #cookiesmurah  #exclusivedoorgift #doorgiftcantik #ideadoorgift
  • INGAT KE TAK CANTIK! RUPA-RUPANYA HASILNYA OUTSTANDING‼️
    .
    .
    Betul. First time bawak masuk kotak bamboo warna merah pink ni, ingat ke takde orang nak order. Nasib baik kene dengan tema Kak Yam. Terima kasih kak yam sebab percaya dengan Fatin, berani order kotak warna ni.

    Ramai tanya kotak macam ni nak letak apa kt dalam. Kotak ni sebenarnya khas untuk telur. Tp org sekarang dh pelbagai. Biasanya Fatin offer package letak dodol. Biar tema tu senada gittew. Tradisional.

    Lagi satu, kotak ni handmade, dari proses pengeringan, colouring sehingga anyaman. Size kotak tak accurate. Yela, yang buat pun manusia. Warna pun kadang tak senada. Before nk further order, make sure you dh considerate all this. Tapi kalau kecik sangat or besar sangat Fatin reject lah. Kalau tak kene pada mata Fatin pun Fatin reject.

    Ni harga pakej utk bamboo box

    Bamboo box + dokoh + ribbon + tag

    100pcs - 500pcs RM3.50/pc
    501pcs - 700pcs RM3.30/pc
    701pcs - 999pcs RM3.20/pc
    1000pcs & above RM3.00/pc

    Jangan lupa follow

    @doorgiftempires_catalogue
    @doorgiftempires_catalogue
    @doorgiftempires_catalogue

    #mengkuang #kotakmengkuang #doorgifttradisional #doorgiftmoden #doorgiftshahalam #doorgiftkualalumpur #doorgifttradisional #doorgiftselangor #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftkawen #doorgifttunang #doorgift #doorgifthoney #berkatsingapore #berkatkahwin #kotakbamboo #besekbambu #mengkuangbox #traditionaltheme #doorgiftklang #temapink #berkatsingapura #pinktheme #chocchipcookies #weddingtheme #cookiesmurah #exclusivedoorgift #doorgiftcantik #ideadoorgift

  •  167  9  12 February, 2020
  • Personalised Macarons perfect for your dear bridesmaids 💕
  • Personalised Macarons perfect for your dear bridesmaids 💕

  •  297  13  20 February, 2020
  • Order borong Meringue bulk kini di buka. By postage or u can walk in. Terdapat lebih dari 5 perisa dan pelbagai warna yg menarik sesuaiutk dijadikan doorgift.

WhatsApp 0176282184 utk pertanyaan pantas

#meringuecookies 
#doorgiftkahwin 
#doorgiftmurah
  • Order borong Meringue bulk kini di buka. By postage or u can walk in. Terdapat lebih dari 5 perisa dan pelbagai warna yg menarik sesuaiutk dijadikan doorgift.

    WhatsApp 0176282184 utk pertanyaan pantas

    #meringuecookies
    #doorgiftkahwin
    #doorgiftmurah

  •  138  40  25 February, 2020