#doauntukibu Instagram Photos & Videos

doauntukibu - 4.7k posts

Hashtag Popularity

18.6
average comments
577.3
average likes

Latest #doauntukibu Posts

  • “Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum. Jalanilah kehidupanmu sehingga nanti, ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.“ 🥰

Gambar petang tadi kami berkelah di bawah pokok sambil makan nasi sama2ğŸ˜Ž

Ada sapa2 nak join berkelah dgn kami tak nanti?

#fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19
  • “Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum. Jalanilah kehidupanmu sehingga nanti, ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.“ 🥰

    Gambar petang tadi kami berkelah di bawah pokok sambil makan nasi sama2ğŸ˜Ž

    Ada sapa2 nak join berkelah dgn kami tak nanti?

    #fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19

  •  1,290  37  21 hours ago
  • BRO..
HARGA DA TULIS
SIZE DA TULIS

ADIDAS ULTRA BOOST 
SIZE : 40 - 41 - 42 - 43 - 44
HARGA : RM 190 SIAP POS

#BACKDOOR
#DOAUNTUKIBU
#KASUTMURAH
  • BRO..
    HARGA DA TULIS
    SIZE DA TULIS

    ADIDAS ULTRA BOOST
    SIZE : 40 - 41 - 42 - 43 - 44
    HARGA : RM 190 SIAP POS

    #BACKDOOR
    #DOAUNTUKIBU
    #KASUTMURAH

  •  13  2  4 July, 2020
  • BRO..
HARGA DA TULIS
SIZE DA TULIS

ADIDAS ULTRA BOOST 
SIZE : 40 - 41 - 42 - 43 - 44
HARGA : RM 190 SIAP POS

#BACKDOOR
#DOAUNTUKIBU
#KASUTMURAH
  • BRO..
    HARGA DA TULIS
    SIZE DA TULIS

    ADIDAS ULTRA BOOST
    SIZE : 40 - 41 - 42 - 43 - 44
    HARGA : RM 190 SIAP POS

    #BACKDOOR
    #DOAUNTUKIBU
    #KASUTMURAH

  •  9  0  4 July, 2020
  • Amin ya Allah 🤲🏻😌 

#doauntukibu
  • Amin ya Allah 🤲🏻😌

    #doauntukibu

  •  24  1  1 July, 2020
  • Selamat @riskandiana kamu mendapatkan hijab daisy. Selamat. Semoga bermanfaat ya DM mimin untuk jelasnya. :)
Untuk yang lain terimakasih sudah mendoakan wanita-wanita hebat. Terus doakan mereka. Karena merekapun tak pernah berhenti mendoakan kita sepanjang helaan nafasnya. 

Dan semoga kita termasuk anak-anak yang berbakti. :))

Terimakasih semuanya. Mohon maaf jika saya ada salah-salah.

#doauntukibu 
#giveawayhijabhayuri
  • Selamat @riskandiana kamu mendapatkan hijab daisy. Selamat. Semoga bermanfaat ya DM mimin untuk jelasnya. :)
    Untuk yang lain terimakasih sudah mendoakan wanita-wanita hebat. Terus doakan mereka. Karena merekapun tak pernah berhenti mendoakan kita sepanjang helaan nafasnya.

    Dan semoga kita termasuk anak-anak yang berbakti. :))

    Terimakasih semuanya. Mohon maaf jika saya ada salah-salah.

    #doauntukibu
    #giveawayhijabhayuri

  •  10  1  30 June, 2020
  • Nak main game tak? jom main, tngh bosan ni...ada hadiah tau...kami dua dok tengok ja ni sapa bakal menang🤣

korang kena komen dekat gambar ni dan komen sapa yang paling dapat sikit like dia pemenang kalau boleh xda like langsung lagi sempoi🤭

syarat dia, dia wajib follow acc kedua saya @fathulislam_fans dan like semua gambar dekat ig tu...dilarang spam komen tau...hehe

Sapa menang saya akan post gambar dia dekat ig saya selama semingguğŸŽ‰

jom cuba, mana nak tau kot menang...hehehe

#fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19
  • Nak main game tak? jom main, tngh bosan ni...ada hadiah tau...kami dua dok tengok ja ni sapa bakal menang🤣

    korang kena komen dekat gambar ni dan komen sapa yang paling dapat sikit like dia pemenang kalau boleh xda like langsung lagi sempoi🤭

    syarat dia, dia wajib follow acc kedua saya @fathulislam_fans dan like semua gambar dekat ig tu...dilarang spam komen tau...hehe

    Sapa menang saya akan post gambar dia dekat ig saya selama semingguğŸŽ‰

    jom cuba, mana nak tau kot menang...hehehe

    #fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19

  •  1,231  252  29 June, 2020
  • Kasih sayang seorang ibu tidak akan pernah pudar oleh waktu,,,bahagiakan orang tua mu selagi beliau masih bisa merasakan kebersamaan dengan keluarga yang selalu mendukung dan mendoakan,,,semoga Allah senantiasa menjaga ibu dan memberikan keberkahan, kesehatan, keselamatan dan kebahagiaan di dunia dan di akhirat,,,aamiin yaa robbal alamin 🙏🙏 .
#sayangkeluarga 
#sayangibu 
#sayangorangtua 
#doauntukibu 
#syukuralhamdulillah💕
  • Kasih sayang seorang ibu tidak akan pernah pudar oleh waktu,,,bahagiakan orang tua mu selagi beliau masih bisa merasakan kebersamaan dengan keluarga yang selalu mendukung dan mendoakan,,,semoga Allah senantiasa menjaga ibu dan memberikan keberkahan, kesehatan, keselamatan dan kebahagiaan di dunia dan di akhirat,,,aamiin yaa robbal alamin 🙏🙏 .
    #sayangkeluarga
    #sayangibu
    #sayangorangtua
    #doauntukibu
    #syukuralhamdulillah💕

  •  29  6  28 June, 2020
  • Assalamualaikum.wr wb. 
Giveaway #doauntukibu sudah ditutup ya dear. 
Terimakasih atas doa-doa kalian semua. Semoga Alloh mengabulkan doa-doa kita semua. Dan semoga Alloh menjadikan kita anak-anak yang berbakti khususnya pada ibu kita. Beliau wanita hebat, yang senantiasa mendoakan kita sepanjang helaan nafasnya. 
Untuk pengumuman pemenang insyaalloh akan saya umumkan esok tgl 30.juni 2020. 
Terimakasih. Semoga kesuksesan, kesehatan dan keberkahan Alloh selalu melingkupi  setiap hari-hari kita. :)
  • Assalamualaikum.wr wb.
    Giveaway #doauntukibu sudah ditutup ya dear.
    Terimakasih atas doa-doa kalian semua. Semoga Alloh mengabulkan doa-doa kita semua. Dan semoga Alloh menjadikan kita anak-anak yang berbakti khususnya pada ibu kita. Beliau wanita hebat, yang senantiasa mendoakan kita sepanjang helaan nafasnya.
    Untuk pengumuman pemenang insyaalloh akan saya umumkan esok tgl 30.juni 2020.
    Terimakasih. Semoga kesuksesan, kesehatan dan keberkahan Alloh selalu melingkupi setiap hari-hari kita. :)

  •  17  3  28 June, 2020
  • “Sesungguhnya kita membina masa tua kita dengan apa yang kita tanam di masa muda kita, jadi berusaha lah dari sekarang pasti kejayaan milik kita suatu hari nanti.”🥰
.
Walaupun saya bukan pelajar yang pandai, tapi saya berharap suatu hari nanti saya akan dapat buktikan kepada semua bahawa saya akan berjaya☺️✌🏻
.
Sapa nak teman saya study? Jom

#fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19
  • “Sesungguhnya kita membina masa tua kita dengan apa yang kita tanam di masa muda kita, jadi berusaha lah dari sekarang pasti kejayaan milik kita suatu hari nanti.”🥰
    .
    Walaupun saya bukan pelajar yang pandai, tapi saya berharap suatu hari nanti saya akan dapat buktikan kepada semua bahawa saya akan berjaya☺️✌🏻
    .
    Sapa nak teman saya study? Jom

    #fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19

  •  1,140  15  27 June, 2020
  • Sedewasa apapun kamu,dimata ibumu,kamu tetaplah bocah kecilnya:) ------------------------
------------------------ Taq & Sher temanmu📌 -----------------------
----------------------- Judul : Untukmu Ibu ~ Exist -----------------------
----------------------- Jangan Lupa 
Follow @riffat_project
Like ❤
Coment 💬
Sher ↪

Editor : @muhammad_fikri296

#untukmuibu
#ibu #doauntukibu #exist #malaysia #nostalgia #nostalgiamusic #musicmalaysia #music #musician #musicvideo #malaysiamusically #viralmalaysia #musicvideo #musicvideos #musicvideodirector #musicvideoeditor #musicgalau #kasihibu #azkamusicentertainment
  • Sedewasa apapun kamu,dimata ibumu,kamu tetaplah bocah kecilnya:) ------------------------
    ------------------------ Taq & Sher temanmu📌 -----------------------
    ----------------------- Judul : Untukmu Ibu ~ Exist -----------------------
    ----------------------- Jangan Lupa
    Follow @riffat_project
    Like ❤
    Coment 💬
    Sher ↪

    Editor : @muhammad_fikri296

    #untukmuibu
    #ibu #doauntukibu #exist #malaysia #nostalgia #nostalgiamusic #musicmalaysia #music #musician #musicvideo #malaysiamusically #viralmalaysia #musicvideo #musicvideos #musicvideodirector #musicvideoeditor #musicgalau #kasihibu #azkamusicentertainment

  •  9  0  27 June, 2020

Top #doauntukibu Posts

  • sebuah video hubungan seorang putri dan ibunya.. yang ketika remaja kita merasa ibu kita rese dan merasa ingin sendiri.. tapiiii ketika umur kita bertambah.. kamu akan merasakan seperti video di atas 😢.
.

credit @femaledaily.tv
  • sebuah video hubungan seorang putri dan ibunya.. yang ketika remaja kita merasa ibu kita rese dan merasa ingin sendiri.. tapiiii ketika umur kita bertambah.. kamu akan merasakan seperti video di atas 😢.
    .

    credit @femaledaily.tv

  •  9,125  138  22 June, 2019
  • Ternyata benar, Ibu adalah sebaik baiknya tempat pulang. .
.
Akhir akhir ini ada yang ganjil dalam hidup, entah karena belum terbiasa atau memang wujudnya yang susah untuk dianggap tiada. Bagaimana bu seminggu ini disana ? Main mainlah bu dalam mimpiku aku mengharapkan itu, hadirkan apa yang belum sempat ibu sampaikan pada kami bu. Untuk segala hal tentang ibu, aku sayang padamu bu. Maafkan kami ya bu. Semoga Allah jauhkan ibu dari siksa kubur dan berikan surga untukmu. Aamiin. .
.
.
Untuk semua bantu berikan doa untuk ibuku ya, terima kasih. .
.
#ibu #pulang #hariibu #maknaisendiri #literasi #doauntukibu
  • Ternyata benar, Ibu adalah sebaik baiknya tempat pulang. .
    .
    Akhir akhir ini ada yang ganjil dalam hidup, entah karena belum terbiasa atau memang wujudnya yang susah untuk dianggap tiada. Bagaimana bu seminggu ini disana ? Main mainlah bu dalam mimpiku aku mengharapkan itu, hadirkan apa yang belum sempat ibu sampaikan pada kami bu. Untuk segala hal tentang ibu, aku sayang padamu bu. Maafkan kami ya bu. Semoga Allah jauhkan ibu dari siksa kubur dan berikan surga untukmu. Aamiin. .
    .
    .
    Untuk semua bantu berikan doa untuk ibuku ya, terima kasih. .
    .
    #ibu #pulang #hariibu #maknaisendiri #literasi #doauntukibu

  •  306  37  4 June, 2020
  • *Selamat Hari Ibu…* Adakah manusia yg bekerja 24 jam, tanpa libur 365 hari bekerja tanpa dibayar? *ADA*
*ITULAH IBU KITA*

Pada hari ini 22/12 merupakan *HARI IBU* #doauntukibu

Selain ucapan selamat hari Ibu, apa yg dilakukan, sudahkah berbuat yg terbaik utk Ibu, sudahkah membahagiakan dg hati, tutur kata, perbuatan yg terbaik utk Ibu? 
Beberapa hal yg terkait dg seorang #ibu

1⃣Mulia di Mata Alloh Ta’ala “Kami perintahkan kepada manusia supaya berbuat baik kepada dua orang ibu bapaknya, ibunya mengandungnya dengan susah payah, dan melahirkannya dengan susah payah (pula). Mengandungnya sampai menyapihnya adalah tiga puluh bulan, sehingga apabila dia telah dewasa dan umurnya sampai empat puluh tahun ia berdoa.”
(QS. Al-Ahqaaf: 15)

2⃣Sosok yang Kuat “Dan Kami perintahkan kepada manusia (berbuat baik) kepada dua orang ibu-bapanya; ibunya telah mengandungnya dalam keadaan lemah yang bertambah-tambah, dan menyapihnya dalam dua tahun. Bersyukurlah kepadaKu dan kepada dua orang ibu bapakmu, hanya kepada-Kulah kembalimu.”
(QS. Luqman: 14)

3⃣Wajib Dihormati “Seseorang datang kepada Rasululloh shalallahu ‘alaihi wasallam dan berkata, ‘Wahai Rasululloh, kepada siapakah aku harus berbakti pertama kali?’ Nabi shalallaahu ‘alaihi wasallam menjawab, ‘Ibumu!’ Dan orang tersebut kembali bertanya, ‘Kemudian siapa lagi?’ Nabi shalallaahu ‘alaihi wasallam menjawab, ‘Ibumu!’ ‘Ibumu!’ ‘Ibumu!, ‘Kemudian ayahmu.”
(HR. Bukhari: 5971)

4⃣Haram untuk Disakiti “Sesungguhnya Alloh Ta’ala mengharamkan kalian berbuat durhaka kepada ibu-ibu kalian.”
(HR. Bukhari, no. 1407). Tidak diprkenankan berbuat durhaka kepada ibu sebab ibu adalah seseorang yang telah banyak berkorban mulai dari mengandung, melahirkan, hingga senantiasa mencurahkan kasih sayangnya semasa mendidik dan mengurus sampai anak tersebut menjadi dewasa serta melakukan tugas ibu rumah tangga dalam Islam dengan penuh keikhlasan. (lanjut di komen ...) #kasihibu #hariibu #mothersday #mohondoanya #untukibu #menemaniibu #ibudirawatlagi #kasihibu
  • *Selamat Hari Ibu…* Adakah manusia yg bekerja 24 jam, tanpa libur 365 hari bekerja tanpa dibayar? *ADA*
    *ITULAH IBU KITA*

    Pada hari ini 22/12 merupakan *HARI IBU* #doauntukibu

    Selain ucapan selamat hari Ibu, apa yg dilakukan, sudahkah berbuat yg terbaik utk Ibu, sudahkah membahagiakan dg hati, tutur kata, perbuatan yg terbaik utk Ibu?
    Beberapa hal yg terkait dg seorang #ibu

    1⃣Mulia di Mata Alloh Ta’ala “Kami perintahkan kepada manusia supaya berbuat baik kepada dua orang ibu bapaknya, ibunya mengandungnya dengan susah payah, dan melahirkannya dengan susah payah (pula). Mengandungnya sampai menyapihnya adalah tiga puluh bulan, sehingga apabila dia telah dewasa dan umurnya sampai empat puluh tahun ia berdoa.”
    (QS. Al-Ahqaaf: 15)

    2⃣Sosok yang Kuat “Dan Kami perintahkan kepada manusia (berbuat baik) kepada dua orang ibu-bapanya; ibunya telah mengandungnya dalam keadaan lemah yang bertambah-tambah, dan menyapihnya dalam dua tahun. Bersyukurlah kepadaKu dan kepada dua orang ibu bapakmu, hanya kepada-Kulah kembalimu.”
    (QS. Luqman: 14)

    3⃣Wajib Dihormati “Seseorang datang kepada Rasululloh shalallahu ‘alaihi wasallam dan berkata, ‘Wahai Rasululloh, kepada siapakah aku harus berbakti pertama kali?’ Nabi shalallaahu ‘alaihi wasallam menjawab, ‘Ibumu!’ Dan orang tersebut kembali bertanya, ‘Kemudian siapa lagi?’ Nabi shalallaahu ‘alaihi wasallam menjawab, ‘Ibumu!’ ‘Ibumu!’ ‘Ibumu!, ‘Kemudian ayahmu.”
    (HR. Bukhari: 5971)

    4⃣Haram untuk Disakiti “Sesungguhnya Alloh Ta’ala mengharamkan kalian berbuat durhaka kepada ibu-ibu kalian.”
    (HR. Bukhari, no. 1407). Tidak diprkenankan berbuat durhaka kepada ibu sebab ibu adalah seseorang yang telah banyak berkorban mulai dari mengandung, melahirkan, hingga senantiasa mencurahkan kasih sayangnya semasa mendidik dan mengurus sampai anak tersebut menjadi dewasa serta melakukan tugas ibu rumah tangga dalam Islam dengan penuh keikhlasan. (lanjut di komen ...) #kasihibu #hariibu #mothersday #mohondoanya #untukibu #menemaniibu #ibudirawatlagi #kasihibu

  •  131  4  22 December, 2019
  • “Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum. Jalanilah kehidupanmu sehingga nanti, ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.“ 🥰

Gambar petang tadi kami berkelah di bawah pokok sambil makan nasi sama2ğŸ˜Ž

Ada sapa2 nak join berkelah dgn kami tak nanti?

#fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19
  • “Ketika kamu lahir, kamu menangis dan orang di sekelilingmu tersenyum. Jalanilah kehidupanmu sehingga nanti, ketika kamu mati, kamu tersenyum dan orang di sekelilingmu menangis.“ 🥰

    Gambar petang tadi kami berkelah di bawah pokok sambil makan nasi sama2ğŸ˜Ž

    Ada sapa2 nak join berkelah dgn kami tak nanti?

    #fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19

  •  1,290  37  21 hours ago
  • “Ya Allah, lindungi lah orang-orang yang aku sayang”❤️
.
"Semoga orang yang like komen dan share post ini dijauhkan dari segala perkara yang berbahaya,
Dimakbulkan segala doa dan permintaan mereka,
Disembuhkan segala penyakit mereka,
Hilangkan segala kesedihan mereka,
Hilangkan segala masalah mereka,
Dipermudahkan segala urusan hutang mereka,
Dimurahkan segala rezeki mereka,
Dipanjangkan umur mereka,
Dan gembirakanlah mereka🥰🤲🏻
Amin Ya Allah."
.
Jom komen “Amin” dan tag 5 rakan anda disini 🥰

#fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19
  • “Ya Allah, lindungi lah orang-orang yang aku sayang”❤️
    .
    "Semoga orang yang like komen dan share post ini dijauhkan dari segala perkara yang berbahaya,
    Dimakbulkan segala doa dan permintaan mereka,
    Disembuhkan segala penyakit mereka,
    Hilangkan segala kesedihan mereka,
    Hilangkan segala masalah mereka,
    Dipermudahkan segala urusan hutang mereka,
    Dimurahkan segala rezeki mereka,
    Dipanjangkan umur mereka,
    Dan gembirakanlah mereka🥰🤲🏻
    Amin Ya Allah."
    .
    Jom komen “Amin” dan tag 5 rakan anda disini 🥰

    #fathulislam #fathulislamfans #sayangibu #sayangayah #rinduibu #anakibu #duitraya #terimakasih #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #doakankami #alfatihah #allahdihati #nabidihatiku #alqurandihati #cintasholawat #qasidah #erinsakura #kisahviral #kisahdunia #syawal #stayathome #kitabaikramaisayang #kitajagakita #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #sahabatsyurga #hapuscovid19

  •  1,922  64  25 June, 2020
  • Oh ibu terima kasih
Untuk kasih sayang yang tak pernah usai😭😭😭
Tulus cintamu takkan mampu
Untuk terbalaskan 😢😭😢😭 Oh ibu semoga Tuhan
Memberikan kedamaian dalam hidupmu😭😭 Missyou mak😫😫
Putih kasihmu kan abadi
Dalam hidupku

#Doauntukibu
  • Oh ibu terima kasih
    Untuk kasih sayang yang tak pernah usai😭😭😭
    Tulus cintamu takkan mampu
    Untuk terbalaskan 😢😭😢😭 Oh ibu semoga Tuhan
    Memberikan kedamaian dalam hidupmu😭😭 Missyou mak😫😫
    Putih kasihmu kan abadi
    Dalam hidupku

    #Doauntukibu

  •  154  3  26 September, 2015