#detoxamalaysia Instagram Photos & Videos

detoxamalaysia - 8.6k posts

Hashtag Popularity

22.2
average comments
88.4
average likes

Latest #detoxamalaysia Posts

  • NO diet!
NO pantang!
NO senaman!
NO extra money!

Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
.
.

CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

Antara MAGIC yang tersenarai : 
7hari turun 5KG
14hari turun 7KG
3bulan turun 15KG

Saya tiada RAHSIA jadi slim, 
selain  #BERKlubnaLaleh

Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang. 
BETUL TAK ?😬
.
🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
🌺LALEH (JUS) RM39
🌸SATU SET :RM78
🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

FREE TOTE BAG
FREE SHAKER
.
.

#klubnalaleh#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • NO diet!
    NO pantang!
    NO senaman!
    NO extra money!

    Saya tiada RAHSIA tersembunyi.

    Buat yang sibuk dengan kerjaya dan masa terhad, tak terkecuali.
    .
    .

    CUMA luang masa 10 minit je sehari ! Minum pagi & malam.

    Antara MAGIC yang tersenarai :
    7hari turun 5KG
    14hari turun 7KG
    3bulan turun 15KG

    Saya tiada RAHSIA jadi slim,
    selain #BERKlubnaLaleh

    Benda boleh kongsi ramai-ramai, buatpe nak cutting kerengga sorang-sorang.
    BETUL TAK ?😬
    .
    🌺KLUBNA (COFFEE) RM39
    🌺LALEH (JUS) RM39
    🌸SATU SET :RM78
    🚚POSTAGE RM10(SM)/RM15 (SS)

    FREE TOTE BAG
    FREE SHAKER
    .
    .

    #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalaleh #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#eatcleanmalaysia#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  4  1  7 hours ago
  • Amazing nature ☘️
  • Amazing nature ☘️

  •  136  38  9 hours ago
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja.  Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu  BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
.
Jom jadi isteri hebat luarbisa.
.
Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
.
join AGENT RM290
join DROPSHIP TANPA MODAL
.
Kakak lorongkan jalannya
Klik link ni untuk info lanjut
Www.wasap.my/60173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja. Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
    .
    Jom jadi isteri hebat luarbisa.
    .
    Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
    .
    join AGENT RM290
    join DROPSHIP TANPA MODAL
    .
    Kakak lorongkan jalannya
    Klik link ni untuk info lanjut
    Www.wasap.my/60173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  108  30  9 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
014-5257148
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    014-5257148
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
.
.
Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
.
.
Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
.
.
Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
.
.
011-25770842
.
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila
  • TAK JAGA DIRI SAMPAI SUAMI & KAWAN-KAWAN TAK CAM LEPAS PKP!
    .
    .
    Masalah kebanyakan wanita waktu PKP adalah sifat tak boleh nak kawal pemakanan ✅
    .
    .
    Kami yakin ramai yang terperangkap kat rumah hanya melayan nafsu dengan makanan & minuman yang bakal menjadi asbab kepada berat badan yang meningkat! Lagi-lagi masa ditegur.. hati mula tak senang & keyakinan diri semakin merudum ✅
    .
    .
    Nak kami bantu anda selesaikan masalah kat atas ni sebelum anda terpaksa melalui gangguan emosi? Tekan LINK DI BIO PROFILE utk info lanjut ✅
    .
    .
    011-25770842
    .
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila

  •  2  0  11 hours ago
  • "PERGH, AKU TENGOK KAU NI MAKAN JE, TAPI KENAPA MAKIN KURUS? AKU YANG DIET NI PUN TAK KURUS2."
.
Bila diet dengan cara yang betul, makan 6-7 kali sehari pun boleh turun berat tau. Jangan terkejut kalau orang yang selalu ajak anda makan tu yg dalam program turun berat.
.
FULL PAKEJ UNTUK MISI KURUS‼
✅Pembuangan lawas
✅Sentiasa rasa kenyang
✅Selera makan berkurang
.
Bila kita sentiasa rasa kenyang...selera makan akan berkurang...
Sbb tu bila mnum set klubna laleh ni.. inchiloss cepat,dan yang paling best!!!
Rasa Klubna n laleh sangat sedap😋😋😋

Hebatkan KLUBNA LALEH  ni 😍😍
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • "PERGH, AKU TENGOK KAU NI MAKAN JE, TAPI KENAPA MAKIN KURUS? AKU YANG DIET NI PUN TAK KURUS2."
    .
    Bila diet dengan cara yang betul, makan 6-7 kali sehari pun boleh turun berat tau. Jangan terkejut kalau orang yang selalu ajak anda makan tu yg dalam program turun berat.
    .
    FULL PAKEJ UNTUK MISI KURUS‼
    ✅Pembuangan lawas
    ✅Sentiasa rasa kenyang
    ✅Selera makan berkurang
    .
    Bila kita sentiasa rasa kenyang...selera makan akan berkurang...
    Sbb tu bila mnum set klubna laleh ni.. inchiloss cepat,dan yang paling best!!!
    Rasa Klubna n laleh sangat sedap😋😋😋

    Hebatkan KLUBNA LALEH ni 😍😍
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  3  0  14 hours ago
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
.
.
Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
.
Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
.
KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
✅Tak perlu DIET KETAT
✅100% ekstrak buah-buahan.
✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
.
Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
.

Whatsapp : 0173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • MENGAPA PERLU CARI PRODUK LAIN LAGI KALAU KLUBNA DAN LALEH BOLEH BANTU?
    .
    .
    Ramai yang tak berjaya turunkan berat badan, bukan tkde ilmu, bukan tak nak kurus tapi tak konsistan. Mesti stress kan ?
    .
    Dah dah jangan stress lagi. KLUBNALALEH boleh bantu uolss singkirkan lemak kt semua bahagian termasuklah lemak degil yg dkt peha, perut & pinggul.
    .
    KEBAIKAN KLUBNA LALEH .
    ✅Tak perlu DIET KETAT
    ✅100% ekstrak buah-buahan.
    ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang.
    ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti.
    .
    Takkan nak tunggu lemak beranak pinak kat badan uolss baru nak diet? 😅
    .

    Whatsapp : 0173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  1  0  15 hours ago
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
.
.

Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ? 
Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni. 
Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear . 
Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
👏👏👏
.
 #klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • "SUAMI PELUK CAKAP PINGGANG MAKIN RAMPING.."
    .
    .

    Rasa malu dengan BADAN SENDIRI ?
    Opssss, dah lama rasa itu lesap u ollss .

    Kini dengan set magik #KLUBNA_LALEH ,
    Rasai 3 X GANDA keberkesanan , lemak degil
    korang bakal EXTRA lesap, badan fit pejal dan bebas obesiti.

    Tak payah asyik pilih baju warna hitam JE lepas ni.
    Kesan seawal 7 hari, cik usus dah clear .
    Badan makin sexy curve, toink- toink ! BEST KAN ?

    Say BYE-BYE to badan gemuk leper .
    👏👏👏
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  148  40  18 hours ago
  • Sebenarnya lelaki lagi senang nak kurus ni..
Macam bro nih sbln je minum Klubna laleh berat turun 21kg..sblm minum berat 98kg.. Skrg dh tinggal 77kg😄

Sebab metabolisme badan dah tinggi. Tinggal nak cepatkan lagi ambik booster klubna laleh ni.

Dengan hanya minum kopi kurus beras perang jer

BOLEH turun 10kg?
BOLEH turun 20kg?
BOLEH turun 30kg?
Tiada masalah lagi. 
100% SELAMAT & HALAL
100% ...ada KELULUSAN KKM tau

Berminat nak Sis bantu ??? Respon segera WhatsApp 0173272743 
.

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#klubnabantingbaru#agentklubnalalehbanting#agentklubnalalehmorib#agentklubnalalehbandarbarubanting#agentklubnalalehbandarmahkota#klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Sebenarnya lelaki lagi senang nak kurus ni..
    Macam bro nih sbln je minum Klubna laleh berat turun 21kg..sblm minum berat 98kg.. Skrg dh tinggal 77kg😄

    Sebab metabolisme badan dah tinggi. Tinggal nak cepatkan lagi ambik booster klubna laleh ni.

    Dengan hanya minum kopi kurus beras perang jer

    BOLEH turun 10kg?
    BOLEH turun 20kg?
    BOLEH turun 30kg?
    Tiada masalah lagi.
    100% SELAMAT & HALAL
    100% ...ada KELULUSAN KKM tau

    Berminat nak Sis bantu ??? Respon segera WhatsApp 0173272743
    .

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #klubnabantingbaru #agentklubnalalehbanting #agentklubnalalehmorib #agentklubnalalehbandarbarubanting #agentklubnalalehbandarmahkota #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  151  36  18 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
.
Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.
#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    .
    Kenapa kena Beli set klubnalaleh dengan kak yan?
    👉 ebook plan diet percuma disediakan🆓
    👉 guideline permakanan one to one percuma 🆓
    👉 shaker percuma diberi senang dibawa kemana sahaja utk bancuh klubnalaleh🆓
    👉free gift misteri utk setiap pembelian set klubnalaleh🆓
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .
    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamfafa

  •  6  0  19 hours ago
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

Tanda badan makin membesar bila ⤵

Seluar dah SENDAT, 
Sarung- sarung sangkut di lutut

Baju dah KETAT, 
Duduk-duduk butang terkeluar

Lutut tumit dah PENAT,
Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

Pernah siang ayam? 
Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. 
Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

Minum hehari #Klubnalaleh
Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

Maharnya mampu milik . 
Izinkan dirimu cantik wahai hawa

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnaputrajaya#klubnabangi#agentklubnalalehputrajaya#agentklubnalalehbangi#agentklubnalalehsalaktinggi#agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh
  • CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?

    Tanda badan makin membesar bila ⤵

    Seluar dah SENDAT,
    Sarung- sarung sangkut di lutut

    Baju dah KETAT,
    Duduk-duduk butang terkeluar

    Lutut tumit dah PENAT,
    Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan

    Pernah siang ayam?
    Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita.
    Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu.

    Minum hehari #Klubnalaleh
    Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂

    Maharnya mampu milik .
    Izinkan dirimu cantik wahai hawa

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnaputrajaya #klubnabangi #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang#klubnalalehputrajaya#klubnalalehbangi#klubnalalehsalaktinggi#klubnalalehsepang#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh

  •  7  0  23 hours ago
  • Taknak cakap banyak. 
1 je nak cakap. 
Klubna laleh mmg power
Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
Jom dapatkan sekarang. .
Klik link di bio

#Klubnalaleh #Cabarankurus .
Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
.
.
1Klubna rm39
1laleh rm39 
1set klubnalaleh rm78 
2set klubnalaleh rm156

1set utk 15hari 
2set utk sebulan .
.
Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
.
.

#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Taknak cakap banyak.
    1 je nak cakap.
    Klubna laleh mmg power
    Takde yang power lagi dh melainkan yang paling power ni😁
    Jom dapatkan sekarang. .
    Klik link di bio

    #Klubnalaleh #Cabarankurus .
    Sesiapa beli dengan sarah , akan berpeluang menang cabutan bertuah barangan elektrik sampai end of this September ❗️❗️❤️❤️ .
    Jadi jangan lepaskan peluang cepat cepat dgn setiap pembelian set klubnalaleh ajeee 💕💕
    .
    .
    1Klubna rm39
    1laleh rm39
    1set klubnalaleh rm78
    2set klubnalaleh rm156

    1set utk 15hari
    2set utk sebulan .
    .
    Jom kurus untuk sihat ❗❗ .
    .
    .

    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  4  1  23 hours ago

Top #detoxamalaysia Posts

  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja.  Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu  BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
.
Jom jadi isteri hebat luarbisa.
.
Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
.
join AGENT RM290
join DROPSHIP TANPA MODAL
.
Kakak lorongkan jalannya
Klik link ni untuk info lanjut
Www.wasap.my/60173272743
.
#klubnalalehbanting#klubna#kopiklubna#stokisklubnalalehbanting#kitajagakita#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Selfie pertama kakak join jual kopi kurus ni. Kakak bermula dengan stok 5 set sahaja. Restok habis. restok habis.. Alhamdulillah sekarang dah berani restok lebih. Bak kata sifu BUAT! BUAT! BUAT JEEEE!!..
    .
    Jom jadi isteri hebat luarbisa.
    .
    Jom jadi ibu setanding ibu2 hebat bekerjaya di luar sana.Tak perlu modal tinggi tapi hari-hari masyuk.
    .
    join AGENT RM290
    join DROPSHIP TANPA MODAL
    .
    Kakak lorongkan jalannya
    Klik link ni untuk info lanjut
    Www.wasap.my/60173272743
    .
    #klubnalalehbanting #klubna #kopiklubna #stokisklubnalalehbanting #kitajagakita #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting #klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#7harimencintaiku#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  108  30  9 hours ago
  • Ini mata pencarian fafa
Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
.
Online platform masih boleh operasi macam biasa..
Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
.
Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
.
Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
.
Nak join fafa masih belum terlambat
Jom korang 👍🏻 .
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#leaderklubnalalehputrajaya
  • Ini mata pencarian fafa
    Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
    .
    Online platform masih boleh operasi macam biasa..
    Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
    .
    Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
    Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
    Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
    .
    Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
    Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
    .
    Nak join fafa masih belum terlambat
    Jom korang 👍🏻 .
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #leaderklubnalalehputrajaya

  •  156  46  31 March, 2020
  • Ini mata pencarian fafa
Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
.
Online platform masih boleh operasi macam biasa..
Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
.
Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
.
Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
.
Nak join fafa masih belum terlambat
Jom korang 👍🏻 .
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#leaderklubnalalehputrajaya
  • Ini mata pencarian fafa
    Walau apa pun keadaan kite tetap akan cari seribu cara terbaik dan selamat untuk semua demi teruskan kehidupan 🌹
    .
    Online platform masih boleh operasi macam biasa..
    Kena cari jalan terbaik dan adjust cantik2 aktiviti bisness walaupun secara kecil kecilan
    .
    Ini bukan masa untuk jatuh tersungkur
    Ini masa nya untuk jadi berani dan lebih kuat..
    Fafa rasa sangat bersyukur dengan pekerjaan ni..
    .
    Ini masa terbaik untuk support kewangan keluarga
    Sila buka mata dan cari peluang dan ruang 🌸
    .
    Nak join fafa masih belum terlambat
    Jom korang 👍🏻 .
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #leaderklubnalalehputrajaya

  •  157  56  31 March, 2020
  • Dalam kelam2 hujan lebat kami redah demi dapatkan stok klubnalaleh dari HQ putrajaya
.
Tak fikir apa dah, janji anak2 #teamfafa boleh buat sale sepanjang bulan RAMADHAN dan PKP ni
. Lebih 1000 box dah restock bulan APRIL ni mashaallah 🥰 Alhamdulillah..
.
Semoga niat fafa nak bantu ramai lagi orang di luar sana dipermudahkan dan termakbul ❤️
.

Permintaan pula sangat tinggi..
Tambahan pula #teamfafa ada secret method dalam marketing untuk dapatkan personal sale 🥰
.
Ramai yang teruja lepas join kami..
Nak tau secret method sale membukit?

Boleh join #teamfafa
Pengambilan dropship sahaja dibuka
Dropship tanpa modal pulak tu..
Kami cuma nak bantu..
Terutama yang dah hilang pendapatan sejak PKP ni..
Korang semua di alu-alu kan
Zero cost marketing di sajikan untuk korang
.

Nak tau lanjut boleh terus hubungi fafa

FARHAN FAFA
LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

#memberitanpsayarat
#zerocostmarketing
#klubnalaleh
#klubnalalehputrajaya
#teamfafa
  • Dalam kelam2 hujan lebat kami redah demi dapatkan stok klubnalaleh dari HQ putrajaya
    .
    Tak fikir apa dah, janji anak2 #teamfafa boleh buat sale sepanjang bulan RAMADHAN dan PKP ni
    . Lebih 1000 box dah restock bulan APRIL ni mashaallah 🥰 Alhamdulillah..
    .
    Semoga niat fafa nak bantu ramai lagi orang di luar sana dipermudahkan dan termakbul ❤️
    .

    Permintaan pula sangat tinggi..
    Tambahan pula #teamfafa ada secret method dalam marketing untuk dapatkan personal sale 🥰
    .
    Ramai yang teruja lepas join kami..
    Nak tau secret method sale membukit?

    Boleh join #teamfafa
    Pengambilan dropship sahaja dibuka
    Dropship tanpa modal pulak tu..
    Kami cuma nak bantu..
    Terutama yang dah hilang pendapatan sejak PKP ni..
    Korang semua di alu-alu kan
    Zero cost marketing di sajikan untuk korang
    .

    Nak tau lanjut boleh terus hubungi fafa

    FARHAN FAFA
    LEADER KLUBNALALEH PUTRAJAYA

    #memberitanpsayarat
    #zerocostmarketing
    #klubnalaleh
    #klubnalalehputrajaya
    #teamfafa

  •  142  58  25 April, 2020
  • SYOKNYAAA MINUM KOPI BOLEH KURUS!
.
.
#KLUBNALALEH adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
.
1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
.
.
👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi #KLUBNALALEH tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
.
http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#RamadhanPKp#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • SYOKNYAAA MINUM KOPI BOLEH KURUS!
    .
    .
    #KLUBNALALEH adalah penyelesaian utk uols yg suka makan, malas bersenam tp nak kurus! Hehe boleh ke mcm tu? Boleh sangat! Sbb apa?
    .
    1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga.
    2️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan.
    3️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dgn lebih cepat.
    4️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet.
    5️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan.
    .
    .
    👆🏻👆🏻Ni adalah fungsi #KLUBNALALEH tau. So, tak rugi pun uols consume! Rasanya sedap sangat dannn minggu depan uols terus kurus ♥️.
    .
    http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #RamadhanPKp #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  119  41  4 May, 2020
  • Nak tak sy bantu uolls turunkan berat sekurang2 2kg seminggu dengan modal serendah RM39? 
Paling best #klubnalaleh ni ada beras perang dan garcinia cambogia yg boleh tukarkan lemak kpd tenaga, sekat selera makan secara semulajadi dan bakar lemak dengan cepat. 
http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#klubnabantingbaru#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Nak tak sy bantu uolls turunkan berat sekurang2 2kg seminggu dengan modal serendah RM39?
    Paling best #klubnalaleh ni ada beras perang dan garcinia cambogia yg boleh tukarkan lemak kpd tenaga, sekat selera makan secara semulajadi dan bakar lemak dengan cepat.
    http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #klubnabantingbaru #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  127  45  19 April, 2020
  • Nak tak sy bantu uolls turunkan berat sekurang2 2kg seminggu dengan modal serendah RM39? .
Paling best #klubnalaleh ni ada beras perang dan garcinia cambogia yg boleh tukarkan lemak kpd tenaga, sekat selera makan secara semulajadi dan bakar lemak dengan cepat. .

http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

#klubnalaleh#klubna#kopiklubna#klubnabanting#klubnabantingbaru#agentklubnalalehbanting#covid19#mirafilzah##klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa
  • Nak tak sy bantu uolls turunkan berat sekurang2 2kg seminggu dengan modal serendah RM39? .
    Paling best #klubnalaleh ni ada beras perang dan garcinia cambogia yg boleh tukarkan lemak kpd tenaga, sekat selera makan secara semulajadi dan bakar lemak dengan cepat. .

    http://www.wasap.my/60173272743/klubnalaleh atau 0173272743

    #klubnalaleh #klubna #kopiklubna #klubnabanting #klubnabantingbaru #agentklubnalalehbanting #covid19 #mirafilzah# #klubnalalehbanting#klubnalalehbukitchanggang#klubnalalehmelaka#produkdetoks#detoxamalaysia#produkkurusmalaysia#kopikurus#greencoffeemalaysia#plussizemalaysia#gulagulakurus#dietatkinmalaysia#resepiatkin#ubatkurusmalaysia#intermittenfastingmalaysia#ifmalaysia#zumbamalaysia#sukusukuseparuh#teamkaktila#teamfafa

  •  139  44  21 April, 2020