#demicafeedback Instagram Photos & Videos

demicafeedback - 6.2k posts

Hashtag Popularity

1.6
average comments
82.3
average likes

Latest #demicafeedback Posts

  • #demicaootd 
New edition..new colour..new packaging❤️ haishh semua code lawa² weihhh smpai miera sndiri taktau nk pakai #DemicaOOTD yg mna satu...ehh korang pun mesti pening kan nk pilih code mna satu hehehe , senang cerita ambil ja semua code ni tk menyesal punya laa...promo smpai 9 july ni ja tauu, sapa yg terlepas tu mmg rugii laa jawabnyaa
Korang amik semua code miera bgi free postage special utk korang😍
.
.
www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • #demicaootd
    New edition..new colour..new packaging❤️ haishh semua code lawa² weihhh smpai miera sndiri taktau nk pakai #DemicaOOTD yg mna satu...ehh korang pun mesti pening kan nk pilih code mna satu hehehe , senang cerita ambil ja semua code ni tk menyesal punya laa...promo smpai 9 july ni ja tauu, sapa yg terlepas tu mmg rugii laa jawabnyaa
    Korang amik semua code miera bgi free postage special utk korang😍
    .
    .
    www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  22 minutes ago
  • Yg nk bunuh jerawat wajib try #DemicaSerum ni , mmg best gila pakai serum ni...bnyk dh feedback & testimoni yg kita dpt dri cust yg pakai serum nii, jerawat yg penuh satu muka dh hilang hnya menggunakan demica serum...tk percaya meh ws miera, miera tunjuk dkt korang feedback penggemar demica serum🤭
.
.
www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • Yg nk bunuh jerawat wajib try #DemicaSerum ni , mmg best gila pakai serum ni...bnyk dh feedback & testimoni yg kita dpt dri cust yg pakai serum nii, jerawat yg penuh satu muka dh hilang hnya menggunakan demica serum...tk percaya meh ws miera, miera tunjuk dkt korang feedback penggemar demica serum🤭
    .
    .
    www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  30 minutes ago
  • #DemicaBengkung
Sale sempena lady boss birthday, tinggal lagi 2 hri jaa tauu..lps tu hrga akan jdi normal balik
Yg nk body lentik mcm kerengga mmg patut try #DemicaBengkung , mmg berbaloii👍👍👍
.
.
www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • #DemicaBengkung
    Sale sempena lady boss birthday, tinggal lagi 2 hri jaa tauu..lps tu hrga akan jdi normal balik
    Yg nk body lentik mcm kerengga mmg patut try #DemicaBengkung , mmg berbaloii👍👍👍
    .
    .
    www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  33 minutes ago
  • #DemicaMetabolismBooster
Demica Supplement Super saver
Jom grab noww, stock terhadd weihhh😍yg tk smpt grab tu jngn nangis kt bucu katil plkk 
Kata nk kurus kann..try laa this onee, confirm menjadi punyaa😘
.
.
www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • #DemicaMetabolismBooster
    Demica Supplement Super saver
    Jom grab noww, stock terhadd weihhh😍yg tk smpt grab tu jngn nangis kt bucu katil plkk
    Kata nk kurus kann..try laa this onee, confirm menjadi punyaa😘
    .
    .
    www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  36 minutes ago
  • #DemicaMetabolismBooster
Demica supplement exclusive box
Haa nk jimat sambil nk kurus wajib grab yg ni , apa beza dngn demica supplement super saver tu? Beza dia yg exclusive box ni ada 30 sachet ckp utk sebulan..super saver 15 sachet only
Tak jelas lagi, haa meh ws miera ja laa
.
.
www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • #DemicaMetabolismBooster
    Demica supplement exclusive box
    Haa nk jimat sambil nk kurus wajib grab yg ni , apa beza dngn demica supplement super saver tu? Beza dia yg exclusive box ni ada 30 sachet ckp utk sebulan..super saver 15 sachet only
    Tak jelas lagi, haa meh ws miera ja laa
    .
    .
    www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  41 minutes ago
  • TAK LENGKAP KALAU TAK PAKAI DEMICA SERUM

Skali dah start pakai #DemicaSerum, confirm rasa macam tak lengkap je. Rasa macam kosong je muka tu. Sbb tu korang wajib bawa kemana-mana je, sebab saiz yang comel utk simpan dalam beg. So takde alasan untuk korang terlupa apply😝 .

Korang dah GRAB ke belum #DemicaSerum ni? HQ tengah buat PROMO tau.
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • TAK LENGKAP KALAU TAK PAKAI DEMICA SERUM

    Skali dah start pakai #DemicaSerum, confirm rasa macam tak lengkap je. Rasa macam kosong je muka tu. Sbb tu korang wajib bawa kemana-mana je, sebab saiz yang comel utk simpan dalam beg. So takde alasan untuk korang terlupa apply😝 .

    Korang dah GRAB ke belum #DemicaSerum ni? HQ tengah buat PROMO tau.
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  43 minutes ago
  • “YOU ARE THE MIRROR OF BEAUTY”

Nak dapatkan keyakinan diri, kita mesti ada penampilan yang menarik. Sebab tu uolls kena rajin apply #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka setiap hari. Baru lah kulit sentiasa sihat dan cantik 💃 .
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • “YOU ARE THE MIRROR OF BEAUTY”

    Nak dapatkan keyakinan diri, kita mesti ada penampilan yang menarik. Sebab tu uolls kena rajin apply #DemicaWhiteningLotion kat tangan & muka setiap hari. Baru lah kulit sentiasa sihat dan cantik 💃 .
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  46 minutes ago
  • NAK BODY RAMPING BAK KERENGGA

Hello! Orang kurus pun perut tetap buncit jgk tau. Tapi uolls boleh sorok perut tu dgn pakai #DemicaBengkung ni. Dgn 16 tulang yg ada boleh support tulang belakang serta pinggang korang. Terus body nampak meletop melentiks uolls.

Komen “NAK” utk miera contact korang SEKARANG!
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • NAK BODY RAMPING BAK KERENGGA

    Hello! Orang kurus pun perut tetap buncit jgk tau. Tapi uolls boleh sorok perut tu dgn pakai #DemicaBengkung ni. Dgn 16 tulang yg ada boleh support tulang belakang serta pinggang korang. Terus body nampak meletop melentiks uolls.

    Komen “NAK” utk miera contact korang SEKARANG!
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  46 minutes ago
  • Rasa mcm dh lama tk buat video pakai #DemicaWhiteningLotion🤭,
Spray lps tu trus sapu bgi sekata...senang jaa haa nk dpt kulit seputih gadis korea ni... haa jom la pakat² tngkk, jngn tngk saja mai la risik² trus sementara tngh promosi ni,bukan selalu weihhh😘
.
.
www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
.
.
COD AREA PERLIS
POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
#demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera
  • Rasa mcm dh lama tk buat video pakai #DemicaWhiteningLotion🤭,
    Spray lps tu trus sapu bgi sekata...senang jaa haa nk dpt kulit seputih gadis korea ni... haa jom la pakat² tngkk, jngn tngk saja mai la risik² trus sementara tngh promosi ni,bukan selalu weihhh😘
    .
    .
    www.wasap.my/+60174330664/HaiSayaNakDemica
    .
    .
    COD AREA PERLIS
    POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    .
    .
    #demicawhiteninglotion #demicantik #demicasquad #demica #demicalipmatte #demicaootd #demicaserum #bunuhjerawat #demicabengkung #demicametabolismbooster #demicasupplement #demicafeedback #demicatestimoni #demicautara #demicaperlis #demicakangar #demicaarau #demicapadangbesar #demicakualaperlis #demicabeseri #demicabintong #demicapauh #demicabatupahat #seputihgadiskorea #cantikdalammasa10saat #teamAnis #teamLaila #teamMiera

  •  0  0  55 minutes ago
  • NAK BIBIR SIHAT? JOM KETAHUI 6 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE

1️⃣Shea Butter
Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

2️⃣Argan oil
Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

3️⃣Beeswax
Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

4️⃣Avocado oil
Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

5️⃣Coconut oil
Memperbaiki tekstur bibir kering & pecah.

6️⃣Vitamin E
Melambatkan proses kedutan pd bibir.

Sape ada masalah bibir merekah tp nak try jgk #DemicaLipmatte ni?
Komen “SAYA” .

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicacantik #Demicasepangselangor #demicalipmatte #sayanakdemica #demicahq #demicasepang #demicafeedback
  • NAK BIBIR SIHAT? JOM KETAHUI 6 BAHAN UTAMA DLM #DEMICALIPMATTE

    1️⃣Shea Butter
    Membantu dlm pengeluaran kolagen semulajadi kulit & melicinkan bibir.

    2️⃣Argan oil
    Texture minyak yg halus takkan bg kesan berminyak pn kat bibir sbb terus meresap.

    3️⃣Beeswax
    Menyegarkan kulit & memperbaharui sel kulit mati pd bibir.

    4️⃣Avocado oil
    Mengekalkan kelembapan & keanjalan pd bibir.

    5️⃣Coconut oil
    Memperbaiki tekstur bibir kering & pecah.

    6️⃣Vitamin E
    Melambatkan proses kedutan pd bibir.

    Sape ada masalah bibir merekah tp nak try jgk #DemicaLipmatte ni?
    Komen “SAYA” .

    #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #demicacantik #Demicasepangselangor #demicalipmatte #sayanakdemica #demicahq #demicasepang #demicafeedback

  •  1  0  2 hours ago
  • DEMICA LOTION NI UNTUK APA YA? 🤔

#DemicaWhiteningLotion bukan hanya sunblock yg lindungi kulit dari sunburn, tp boleh merawat & mencerahkan kulit dgn hanya sekali sapuan 🥰. Spray je kat tempat nak nampak putih, ratakan, siap!

Sape taknak kulit seputih gadis Korea kan?

Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicaserum #demicasquad #demicasepang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicaipoh #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamtasya #teamciktynawesome #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted
  • DEMICA LOTION NI UNTUK APA YA? 🤔

    #DemicaWhiteningLotion bukan hanya sunblock yg lindungi kulit dari sunburn, tp boleh merawat & mencerahkan kulit dgn hanya sekali sapuan 🥰. Spray je kat tempat nak nampak putih, ratakan, siap!

    Sape taknak kulit seputih gadis Korea kan?

    Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
    .
    #demicawhiteninglotion #demicaserum #demicasquad #demicasepang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicaipoh #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamtasya #teamciktynawesome #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted

  •  2  0  13 hours ago
  • SALE SEMPENA LADYBOSS BIRTHDAY 🎉😍

Jualan sekali setahun, jangan lepaskan peluang untuk grab Demica items

Bermula : 3 July - 9 July 2020 

Items : Demica Lipmatte, Demica Lotion, Demica Bengkung, Demica Supplement Super Saver & Demica Supplement Exclusive 

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #LipmatteDemica #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicalotion #demicaserum #Lipmatte #Lipstik #demica #demicantik #demicawhiteninglotion #ladybossbirthdaysale #demicapasirmas #demicasalor #demicakelantan #demicasquad #demicakotabharu #demicalotion #demicaserum #demicafeedback #demicaicecream #demicatestimoni #demicamalaysia
  • SALE SEMPENA LADYBOSS BIRTHDAY 🎉😍

    Jualan sekali setahun, jangan lepaskan peluang untuk grab Demica items

    Bermula : 3 July - 9 July 2020

    Items : Demica Lipmatte, Demica Lotion, Demica Bengkung, Demica Supplement Super Saver & Demica Supplement Exclusive

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #LipmatteDemica #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicalotion #demicaserum #Lipmatte #Lipstik #demica #demicantik #demicawhiteninglotion #ladybossbirthdaysale #demicapasirmas #demicasalor #demicakelantan #demicasquad #demicakotabharu #demicalotion #demicaserum #demicafeedback #demicaicecream #demicatestimoni #demicamalaysia

  •  0  0  14 hours ago
  • SALE SEMPENA LADYBOSS BIRTHDAY 🎉😍

Jualan sekali setahun, jangan lepaskan peluang untuk grab Demica items

Bermula : 3 July - 9 July 2020 

Items : Demica Lipmatte, Demica Lotion, Demica Bengkung, Demica Supplement Super Saver & Demica Supplement Exclusive 

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #LipmatteDemica #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicalotion #demicaserum #Lipmatte #Lipstik #demica #demicantik #demicawhiteninglotion #ladybossbirthdaysale #demicapasirmas #demicasalor #demicakelantan #demicasquad #demicakotabharu #demicalotion #demicaserum #demicafeedback #demicaicecream #demicatestimoni #demicamalaysia
  • SALE SEMPENA LADYBOSS BIRTHDAY 🎉😍

    Jualan sekali setahun, jangan lepaskan peluang untuk grab Demica items

    Bermula : 3 July - 9 July 2020

    Items : Demica Lipmatte, Demica Lotion, Demica Bengkung, Demica Supplement Super Saver & Demica Supplement Exclusive

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #LipmatteDemica #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicalotion #demicaserum #Lipmatte #Lipstik #demica #demicantik #demicawhiteninglotion #ladybossbirthdaysale #demicapasirmas #demicasalor #demicakelantan #demicasquad #demicakotabharu #demicalotion #demicaserum #demicafeedback #demicaicecream #demicatestimoni #demicamalaysia

  •  0  0  14 hours ago
  • SALE SEMPENA LADYBOSS BIRTHDAY 🎉😍

Jualan sekali setahun, jangan lepaskan peluang untuk grab Demica items

Bermula : 3 July - 9 July 2020 

Items : Demica Lipmatte, Demica Lotion, Demica Bengkung, Demica Supplement Super Saver & Demica Supplement Exclusive 

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #LipmatteDemica #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicalotion #demicaserum #Lipmatte #Lipstik #demica #demicantik #demicawhiteninglotion #ladybossbirthdaysale #demicapasirmas #demicasalor #demicakelantan #demicasquad #demicakotabharu #demicalotion #demicaserum #demicafeedback #demicaicecream #demicatestimoni #demicamalaysia
  • SALE SEMPENA LADYBOSS BIRTHDAY 🎉😍

    Jualan sekali setahun, jangan lepaskan peluang untuk grab Demica items

    Bermula : 3 July - 9 July 2020

    Items : Demica Lipmatte, Demica Lotion, Demica Bengkung, Demica Supplement Super Saver & Demica Supplement Exclusive

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #LipmatteDemica #demicabengkung #demicawhiteninglotion #demicalotion #demicaserum #Lipmatte #Lipstik #demica #demicantik #demicawhiteninglotion #ladybossbirthdaysale #demicapasirmas #demicasalor #demicakelantan #demicasquad #demicakotabharu #demicalotion #demicaserum #demicafeedback #demicaicecream #demicatestimoni #demicamalaysia

  •  0  0  14 hours ago
  • LELAKI PUN BOLEH PAKAI TAU JANGAN INGAT TAK BOLEH 😍‼️

DEMICA WHITENING LOTION RM 39.90
DEMICA OOTD LIPMATTE RM17.90
DEMICA ANTI ACNE SERUM RM 49.90

COD area klang RM 2 - RM 6 🛵
POSTAGE seluruh Malaysia 

http://www.wasap.my/60138898596demica

#teamNanaRich #demicasquad 
#TutorialMakeup#Demica #DemiCantik #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion#DemicaKlang#demicaklangbyuna#sungaiudang#telokpulai#telokgadong#Demicafeedback#feedbackdemica#klang#demicarantaupanjang#demicapandamaran#demicakampungjawa#demicasungaiudang#demicakampungdelek#demicameru#demicakapar#demicashahalam#demicasetiaalam#demicabukittinggi#demicapadangjawa#demicabukitraja
  • LELAKI PUN BOLEH PAKAI TAU JANGAN INGAT TAK BOLEH 😍‼️

    DEMICA WHITENING LOTION RM 39.90
    DEMICA OOTD LIPMATTE RM17.90
    DEMICA ANTI ACNE SERUM RM 49.90

    COD area klang RM 2 - RM 6 🛵
    POSTAGE seluruh Malaysia

    http://www.wasap.my/60138898596demica

    #teamNanaRich #demicasquad
    #TutorialMakeup #Demica #DemiCantik #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaWhiteningLotion #DemicaKlang#demicaklangbyuna#sungaiudang#telokpulai#telokgadong#Demicafeedback#feedbackdemica#klang#demicarantaupanjang#demicapandamaran#demicakampungjawa#demicasungaiudang#demicakampungdelek#demicameru#demicakapar#demicashahalam#demicasetiaalam#demicabukittinggi#demicapadangjawa#demicabukitraja

  •  2  0  16 hours ago

Top #demicafeedback Posts

  • Dari 60kg trun sampai 45kg. HiIang 15kg Iepas mimi amaIkan minum DEMICA. Tak perlu tahan Iapar pun.
.
Apa yg Mimi buat ialah sehari tu minum 2 atau 3 sachets demica. Mmg kenyang sbb dalam dia ade Garcinia Cambogia, African Mango, Raspberry Ketone, Green Coffee ext, Green Tea ext
.
Minum DEMICA nie pun dah kenyang so automatik mimi akan mkn nasi skit je. Malam pulak mimi just mkn yg ringan2 je. Yang penting tak perlu seksa diri utk turun 1-2kg.
.
Congrats Mimi 👏
.
Nak tanya lebih lanjut, whatsapp .
#demica #demicatestimoni  #demicafeedback #demicacantik  #demicacodkl #demicacod #coddemicakl #coddemica
  • Dari 60kg trun sampai 45kg. HiIang 15kg Iepas mimi amaIkan minum DEMICA. Tak perlu tahan Iapar pun.
    .
    Apa yg Mimi buat ialah sehari tu minum 2 atau 3 sachets demica. Mmg kenyang sbb dalam dia ade Garcinia Cambogia, African Mango, Raspberry Ketone, Green Coffee ext, Green Tea ext
    .
    Minum DEMICA nie pun dah kenyang so automatik mimi akan mkn nasi skit je. Malam pulak mimi just mkn yg ringan2 je. Yang penting tak perlu seksa diri utk turun 1-2kg.
    .
    Congrats Mimi 👏
    .
    Nak tanya lebih lanjut, whatsapp .
    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicacantik #demicacodkl #demicacod #coddemicakl #coddemica

  •  114  0  3 June, 2018
  • 😱😭BETUL KE NI ?😱
.
ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK! Makan pun macam bela saka pulak. Aduhhh.😩
.
Jangan risau.. Mudah je nak KURUS kalau ada produk dari #demicashop ni. Khas untuk sedut dan perangkap lemak dalam badan korang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG 💥
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG 💥
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demicashop_
@demicashop_
@demicashop_
.
#demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #injectkurus #plussize #coddemica #coddemicakl #detoks  #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims
  • 😱😭BETUL KE NI ?😱
    .
    ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK! Makan pun macam bela saka pulak. Aduhhh.😩
    .
    Jangan risau.. Mudah je nak KURUS kalau ada produk dari #demicashop ni. Khas untuk sedut dan perangkap lemak dalam badan korang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG 💥
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG 💥
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demicashop_
    @demicashop_
    @demicashop_
    .
    #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #injectkurus #plussize #coddemica #coddemicakl #detoks #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims

  •  402  0  9 September, 2018
  • 😱BETUL KE NI? 😱
.
ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
.
.
Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang 👍🏻.
.
LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
.
.
KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
1 BULAN LOSS 4KG - 6KG 💥
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG 💥
.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
.
1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
2. FREE Shaker
3. FREE Menu Diet
4. FREE Resepi Diet
5. FREE Tips Diet
6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
7. FREE Coaching
8. FREE Cara Consume
.
Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
@demica_demicashop
@demica_demicashop
@demica_demicashop
.
.
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod
  • 😱BETUL KE NI? 😱
    .
    ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
    .
    .
    Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang 👍🏻.
    .
    LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
    .
    .
    KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
    1 BULAN LOSS 4KG - 6KG 💥
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG 💥
    .
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
    .
    1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
    2. FREE Shaker
    3. FREE Menu Diet
    4. FREE Resepi Diet
    5. FREE Tips Diet
    6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
    7. FREE Coaching
    8. FREE Cara Consume
    .
    Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod

  •  1,184  13  27 July, 2018
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
.
ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
.
Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
.
Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG 💥
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG 💥
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
#demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
    .
    ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
    .
    Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
    .
    Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG 💥
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG 💥
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    #demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy

  •  372  9  30 December, 2018
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
.
ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
.
Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
.
Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG 💥
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG 💥
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
#demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
    .
    ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
    .
    Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
    .
    Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG 💥
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG 💥
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    #demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy

  •  235  3  31 December, 2018
  • 😱BETUL KE NI? 😱
.
ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
.
.
Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang 👍🏻.
.
LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
.
.
KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
1 BULAN LOSS 4KG - 6KG 💥
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG 💥
.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
.
1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
2. FREE Shaker
3. FREE Menu Diet
4. FREE Resepi Diet
5. FREE Tips Diet
6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
7. FREE Coaching
8. FREE Cara Consume
.
Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
@demica_demicashop
@demica_demicashop
@demica_demicashop
.
.
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod
  • 😱BETUL KE NI? 😱
    .
    ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
    .
    .
    Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang 👍🏻.
    .
    LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
    .
    .
    KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
    1 BULAN LOSS 4KG - 6KG 💥
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG 💥
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG 💥
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG 💥
    .
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
    .
    1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
    2. FREE Shaker
    3. FREE Menu Diet
    4. FREE Resepi Diet
    5. FREE Tips Diet
    6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
    7. FREE Coaching
    8. FREE Cara Consume
    .
    Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod

  •  660  3  20 July, 2018
  • 5 KELEBIHAN DEMICA LIPMATTE UTK DEMCA LOVERS
.
✅Melembapkan bibir
✅Boleh buat efek full lips
✅Bau vanilla yg sgt wangi
✅Texture creamy & tidak merekah
✅Tak berketul even sapu berulang kali

Korang dah grab #DemicaLipmatte warna apa?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicaserum #demicasquad #demicasepang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicaipoh #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted
  • 5 KELEBIHAN DEMICA LIPMATTE UTK DEMCA LOVERS
    .
    ✅Melembapkan bibir
    ✅Boleh buat efek full lips
    ✅Bau vanilla yg sgt wangi
    ✅Texture creamy & tidak merekah
    ✅Tak berketul even sapu berulang kali

    Korang dah grab #DemicaLipmatte warna apa?
    .
    Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
    .
    #demicawhiteninglotion #demicaserum #demicasquad #demicasepang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicaipoh #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamtasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted #agentwanted

  •  5  0  15 June, 2020