#demicacod Instagram Photos & Videos

demicacod - 3.6k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
39.2
average likes

Latest #demicacod Posts

  • MAKAN HATI TENGOK ORANG BERBODY RAMPING?

Kenapa uolls nak makan hati sedangkan uolls sendiri tak pernah nak cari jalan pun untuk bagi body uolls cantik macam orang orang lain πŸ€₯

JANGAN PANIK, JANGAN SUSAH HATI #DEMICA telah readykan semua untuk korang biar korang nampak cantik, berbody anak dara dengan #demicabengkung 😱

AJAIBNYA DEMICA BENGKUNG UOLLS NAK TAHU KENAPA? i nak biar uolls tertanya-tanya sampai jadi geram sikit. NAK TAHU DETAILS click je link dekat bio, ELYA AKAN BANTU KORANG DARI A SAMPAI Z ❀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • MAKAN HATI TENGOK ORANG BERBODY RAMPING?

    Kenapa uolls nak makan hati sedangkan uolls sendiri tak pernah nak cari jalan pun untuk bagi body uolls cantik macam orang orang lain πŸ€₯

    JANGAN PANIK, JANGAN SUSAH HATI #DEMICA telah readykan semua untuk korang biar korang nampak cantik, berbody anak dara dengan #demicabengkung 😱

    AJAIBNYA DEMICA BENGKUNG UOLLS NAK TAHU KENAPA? i nak biar uolls tertanya-tanya sampai jadi geram sikit. NAK TAHU DETAILS click je link dekat bio, ELYA AKAN BANTU KORANG DARI A SAMPAI Z ❀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  1  0  22 hours ago
  • HERE I POST POSITIVE FEEDBACK FROM DEMICA SERUM LOVER πŸ₯°

"Tepuk dada, tanya selera" Apa yang you nak dari skincare routine you? Effect apa yang you nak? Tak kira you punya produk mahal ke murah ke harga seribu ke singgit ke if you tak "KONSISTEN" you takkan nampak effect apa-apa pun dari produk yang you pakai. 

BECAUSE OF WHAT? okay, kita ambil basic dalam hidup. You kemalangan, kereta you hancur. You repair kereta you harini, esok cun terus ke? THINK OUT OF THE BOX okay sayang Elya πŸ€—

Sama jugak macam skincare routine yang gadis #demicaserum tu. #demicaserum memang ambil masa sebab bahan bahan dalam #demicaserum tu nak repair you punya skin sampai ke dalam. Nak tarik bunuh kuman pimples you, nak close liang pori lagi haa bukan senang gais. ☝

THE KEYWORD IS "KONSISTEN" ❀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • HERE I POST POSITIVE FEEDBACK FROM DEMICA SERUM LOVER πŸ₯°

    "Tepuk dada, tanya selera" Apa yang you nak dari skincare routine you? Effect apa yang you nak? Tak kira you punya produk mahal ke murah ke harga seribu ke singgit ke if you tak "KONSISTEN" you takkan nampak effect apa-apa pun dari produk yang you pakai.

    BECAUSE OF WHAT? okay, kita ambil basic dalam hidup. You kemalangan, kereta you hancur. You repair kereta you harini, esok cun terus ke? THINK OUT OF THE BOX okay sayang Elya πŸ€—

    Sama jugak macam skincare routine yang gadis #demicaserum tu. #demicaserum memang ambil masa sebab bahan bahan dalam #demicaserum tu nak repair you punya skin sampai ke dalam. Nak tarik bunuh kuman pimples you, nak close liang pori lagi haa bukan senang gais. ☝

    THE KEYWORD IS "KONSISTEN" ❀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  3  0  5 August, 2020
  • HERE I POST POSITIVE FEEDBACK FROM DEMICA SERUM LOVER πŸ₯°

"Tepuk dada, tanya selera" Apa yang you nak dari skincare routine you? Effect apa yang you nak? Tak kira you punya produk mahal ke murah ke harga seribu ke singgit ke if you tak "KONSISTEN" you takkan nampak effect apa-apa pun dari produk yang you pakai. 

BECAUSE OF WHAT? okay, kita ambil basic dalam hidup. You kemalangan, kereta you hancur. You repair kereta you harini, esok cun terus ke? THINK OUT OF THE BOX okay sayang Elya πŸ€—

Sama jugak macam skincare routine yang jejaka #demicaserum tu. #demicaserum memang ambil masa sebab bahan bahan dalam #demicaserum tu nak repair you punya skin sampai ke dalam. Nak tarik bunuh kuman pimples you, nak close liang pori lagi haa bukan senang gais. ☝

THE KEYWORD IS "KONSISTEN" ❀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • HERE I POST POSITIVE FEEDBACK FROM DEMICA SERUM LOVER πŸ₯°

    "Tepuk dada, tanya selera" Apa yang you nak dari skincare routine you? Effect apa yang you nak? Tak kira you punya produk mahal ke murah ke harga seribu ke singgit ke if you tak "KONSISTEN" you takkan nampak effect apa-apa pun dari produk yang you pakai.

    BECAUSE OF WHAT? okay, kita ambil basic dalam hidup. You kemalangan, kereta you hancur. You repair kereta you harini, esok cun terus ke? THINK OUT OF THE BOX okay sayang Elya πŸ€—

    Sama jugak macam skincare routine yang jejaka #demicaserum tu. #demicaserum memang ambil masa sebab bahan bahan dalam #demicaserum tu nak repair you punya skin sampai ke dalam. Nak tarik bunuh kuman pimples you, nak close liang pori lagi haa bukan senang gais. ☝

    THE KEYWORD IS "KONSISTEN" ❀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  0  0  5 August, 2020
  • HERE I POST POSITIVE FEEDBACK FROM DEMICA SERUM LOVER πŸ₯°

"Tepuk dada, tanya selera" Apa yang you nak dari skincare routine you? Effect apa yang you nak? Tak kira you punya produk mahal ke murah ke harga seribu ke singgit ke if you tak "KONSISTEN" you takkan nampak effect apa-apa pun dari produk yang you pakai. 

BECAUSE OF WHAT? okay, kita ambil basic dalam hidup. You kemalangan, kereta you hancur. You repair kereta you harini, esok cun terus ke? THINK OUT OF THE BOX okay sayang Elya πŸ€—

Sama jugak macam skincare routine yang gadis #demicaserum tu. #demicaserum memang ambil masa sebab bahan bahan dalam #demicaserum tu nak repair you punya skin sampai ke dalam. Nak tarik bunuh kuman pimples you, nak close liang pori lagi haa bukan senang gais. ☝

THE KEYWORD IS "KONSISTEN" ❀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • HERE I POST POSITIVE FEEDBACK FROM DEMICA SERUM LOVER πŸ₯°

    "Tepuk dada, tanya selera" Apa yang you nak dari skincare routine you? Effect apa yang you nak? Tak kira you punya produk mahal ke murah ke harga seribu ke singgit ke if you tak "KONSISTEN" you takkan nampak effect apa-apa pun dari produk yang you pakai.

    BECAUSE OF WHAT? okay, kita ambil basic dalam hidup. You kemalangan, kereta you hancur. You repair kereta you harini, esok cun terus ke? THINK OUT OF THE BOX okay sayang Elya πŸ€—

    Sama jugak macam skincare routine yang gadis #demicaserum tu. #demicaserum memang ambil masa sebab bahan bahan dalam #demicaserum tu nak repair you punya skin sampai ke dalam. Nak tarik bunuh kuman pimples you, nak close liang pori lagi haa bukan senang gais. ☝

    THE KEYWORD IS "KONSISTEN" ❀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  0  0  5 August, 2020
  • NAK KENA SAMAN?! 😭😭😭

Elya ingat elya nak kena saman time cod takdi dengan ketuk-ketuk tingkap kereta haih luruh jantung ambe! Rupanya si jejaka ni lah yang datang nak pickup #demicaserum apo lah mak aih πŸ€¦β€β™€οΈ

Eh awak awak, kita memang kena pakai mask sekarang ni TAPI kita nak lah bila cabut mask nanti orang pandang kita cantik, handsome okay! Mask bukan function dia untuk tutup masalah skin korang, mask untuk lindung kita dari masalah kesihatan sekarang. INGAT TU, 😘

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • NAK KENA SAMAN?! 😭😭😭

    Elya ingat elya nak kena saman time cod takdi dengan ketuk-ketuk tingkap kereta haih luruh jantung ambe! Rupanya si jejaka ni lah yang datang nak pickup #demicaserum apo lah mak aih πŸ€¦β€β™€οΈ

    Eh awak awak, kita memang kena pakai mask sekarang ni TAPI kita nak lah bila cabut mask nanti orang pandang kita cantik, handsome okay! Mask bukan function dia untuk tutup masalah skin korang, mask untuk lindung kita dari masalah kesihatan sekarang. INGAT TU, 😘

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  3  0  5 August, 2020
  • BERJAGA-JAGA DI RUMAH JANGAN LUPA PAKAI MASK MUKA KITA BERHARGA RM1000 SEKARANG NI! 😱

Dengan #stayathome pun boleh dapatkan #DEMICA dengan calling-calling elya sahaja. Elya hantar betul-betul depan pintu rumah uolls, jangan risau, jangan gelabah melabah labah labah 😘

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkitaj
  • BERJAGA-JAGA DI RUMAH JANGAN LUPA PAKAI MASK MUKA KITA BERHARGA RM1000 SEKARANG NI! 😱

    Dengan #stayathome pun boleh dapatkan #DEMICA dengan calling-calling elya sahaja. Elya hantar betul-betul depan pintu rumah uolls, jangan risau, jangan gelabah melabah labah labah 😘

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkitaj

  •  3  0  5 August, 2020
  • LELAKI GENTLE AJAK DATANG BERJUMPA NAK MASUK MEMINANG!!! 😳

Tertanya-tanya nak masuk pinang siapa? Siap-siap bawak duit mas kahwin RM39.90 pulak tu! 

Rupanya datang nak pinang #demicawhiteninglotion untuk diri sendiri! ALAMAK ANAK INI NAK BERTAMBAH KACAK JUGAK πŸ€—

Jejaka-jejaka handsome yang dah terpikat dengan #demicawhiteninglotion tu boleh lah datang masuk meminang terus. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia diambil orang. Eh eh 😜

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • LELAKI GENTLE AJAK DATANG BERJUMPA NAK MASUK MEMINANG!!! 😳

    Tertanya-tanya nak masuk pinang siapa? Siap-siap bawak duit mas kahwin RM39.90 pulak tu!

    Rupanya datang nak pinang #demicawhiteninglotion untuk diri sendiri! ALAMAK ANAK INI NAK BERTAMBAH KACAK JUGAK πŸ€—

    Jejaka-jejaka handsome yang dah terpikat dengan #demicawhiteninglotion tu boleh lah datang masuk meminang terus. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia diambil orang. Eh eh 😜

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  3  0  5 August, 2020
  • KEJUTAN DARIPADA DEMICA WHITENING LOTION! 😱

Sekali sapuan terus putih! WAH bertuahnya badan yang dah memiliki #demicawhitenglotion mesti dah gojes sekarang ni. Korang tak terliur ke?

Aip aip bukan itu sahaja, at the same time #demicawhiteninglotion ni pun lebih mampu merawat kulit korang dengan sekata seluruh badan! Dengan bantuan dari SPF50 skin korang terlindung dari sunburn malah dapat repair sunburn korang tu. 

TERKEJUT TAK? Angkut sekarang dengan harga serendah RM39.90/botol 🌸

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • KEJUTAN DARIPADA DEMICA WHITENING LOTION! 😱

    Sekali sapuan terus putih! WAH bertuahnya badan yang dah memiliki #demicawhitenglotion mesti dah gojes sekarang ni. Korang tak terliur ke?

    Aip aip bukan itu sahaja, at the same time #demicawhiteninglotion ni pun lebih mampu merawat kulit korang dengan sekata seluruh badan! Dengan bantuan dari SPF50 skin korang terlindung dari sunburn malah dapat repair sunburn korang tu.

    TERKEJUT TAK? Angkut sekarang dengan harga serendah RM39.90/botol 🌸

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  2  0  5 August, 2020
  • KEJUTAN DARIPADA DEMICA WHITENING LOTION! 😱

Sekali sapuan terus putih! WAH bertuahnya badan yang dah memiliki #demicawhitenglotion mesti dah gojes sekarang ni. Korang tak terliur ke?

Aip aip bukan itu sahaja, at the same time #demicawhiteninglotion ni pun lebih mampu merawat kulit korang dengan sekata seluruh badan! Dengan bantuan dari SPF50 skin korang terlindung dari sunburn malah dapat repair sunburn korang tu. 

TERKEJUT TAK? Angkut sekarang dengan harga serendah RM39.90/botol 🌸

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • KEJUTAN DARIPADA DEMICA WHITENING LOTION! 😱

    Sekali sapuan terus putih! WAH bertuahnya badan yang dah memiliki #demicawhitenglotion mesti dah gojes sekarang ni. Korang tak terliur ke?

    Aip aip bukan itu sahaja, at the same time #demicawhiteninglotion ni pun lebih mampu merawat kulit korang dengan sekata seluruh badan! Dengan bantuan dari SPF50 skin korang terlindung dari sunburn malah dapat repair sunburn korang tu.

    TERKEJUT TAK? Angkut sekarang dengan harga serendah RM39.90/botol 🌸

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  2  0  5 August, 2020
  • KEJUTAN DARIPADA DEMICA WHITENING LOTION! 😱

Sekali sapuan terus putih! WAH bertuahnya badan yang dah memiliki #demicawhitenglotion mesti dah gojes sekarang ni. Korang tak terliur ke?

Aip aip bukan itu sahaja, at the same time #demicawhiteninglotion ni pun lebih mampu merawat kulit korang dengan sekata seluruh badan! Dengan bantuan dari SPF50 skin korang terlindung dari sunburn malah dapat repair sunburn korang tu. 

TERKEJUT TAK? Angkut sekarang dengan harga serendah RM39.90/botol 🌸

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • KEJUTAN DARIPADA DEMICA WHITENING LOTION! 😱

    Sekali sapuan terus putih! WAH bertuahnya badan yang dah memiliki #demicawhitenglotion mesti dah gojes sekarang ni. Korang tak terliur ke?

    Aip aip bukan itu sahaja, at the same time #demicawhiteninglotion ni pun lebih mampu merawat kulit korang dengan sekata seluruh badan! Dengan bantuan dari SPF50 skin korang terlindung dari sunburn malah dapat repair sunburn korang tu.

    TERKEJUT TAK? Angkut sekarang dengan harga serendah RM39.90/botol 🌸

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  3  0  5 August, 2020
  • Mula-mula jeling je lepastu dua-dua belah biji mata terbeliak sebab code #demicalipmate lawa-lawa. 

Korang nak pinang yang mana? Hantaran setiap satu RM17.90 je gais. Dah lah berupa 😘

Semua kegemaran elya, elya dah terkeluar biji mata menengoknya, nasib boleh masuk semula ke dalam mata, sebab semua code elya dah sapu 🀀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • Mula-mula jeling je lepastu dua-dua belah biji mata terbeliak sebab code #demicalipmate lawa-lawa.

    Korang nak pinang yang mana? Hantaran setiap satu RM17.90 je gais. Dah lah berupa 😘

    Semua kegemaran elya, elya dah terkeluar biji mata menengoknya, nasib boleh masuk semula ke dalam mata, sebab semua code elya dah sapu 🀀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  1  0  5 August, 2020
  • Mula-mula jeling je lepastu dua-dua belah biji mata terbeliak sebab code #demicalipmate lawa-lawa. 

Korang nak pinang yang mana? Hantaran setiap satu RM17.90 je gais, semua berupa 😘

Semua kegemaran elya, elya dah terkeluar biji mata menengoknya, nasib boleh masuk semula ke dalam mata, sebab semua code elya dah sapu 🀀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • Mula-mula jeling je lepastu dua-dua belah biji mata terbeliak sebab code #demicalipmate lawa-lawa.

    Korang nak pinang yang mana? Hantaran setiap satu RM17.90 je gais, semua berupa 😘

    Semua kegemaran elya, elya dah terkeluar biji mata menengoknya, nasib boleh masuk semula ke dalam mata, sebab semua code elya dah sapu 🀀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  1  0  5 August, 2020
  • LOOKS LIKE A MODEL! πŸ’ƒπŸ»

Halu uolls! Luar dari segi packing pun dah nampak cantik apatah lagi bila buka, ofcourse nampak EXCLUSIVE! πŸ’‹

Macam tu jugak kalau kita yang apply sendiri. Kalau you sapu, orang pandang dah nampak cantik dari luar, apatah lagi lapisan dalam bibir you. 

OPSS, you kena tahu apa yang #demicalipmatteootd boleh beri dekat you sampai effect mendalam bibir you, dia boleh bagi 🀀

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • LOOKS LIKE A MODEL! πŸ’ƒπŸ»

    Halu uolls! Luar dari segi packing pun dah nampak cantik apatah lagi bila buka, ofcourse nampak EXCLUSIVE! πŸ’‹

    Macam tu jugak kalau kita yang apply sendiri. Kalau you sapu, orang pandang dah nampak cantik dari luar, apatah lagi lapisan dalam bibir you.

    OPSS, you kena tahu apa yang #demicalipmatteootd boleh beri dekat you sampai effect mendalam bibir you, dia boleh bagi 🀀

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  2  0  5 August, 2020
  • LEMBUTNYA KULIT BABY, JEALOUS KITA KAN!

Nak kulit lembut macam baby? Nak kulit licin macam baby? PEREMPUAN MANA JE YANG TAKNAK KAN, JANGAN TIPU! 😭

Bukan senang nak kulit macam baby semula kalau korang tak pandai pilih skincare routine korang. SALAH PILIH PRODUK SATU JE, ROSAK SUSU SEBELANGA 😑

#demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita
  • LEMBUTNYA KULIT BABY, JEALOUS KITA KAN!

    Nak kulit lembut macam baby? Nak kulit licin macam baby? PEREMPUAN MANA JE YANG TAKNAK KAN, JANGAN TIPU! 😭

    Bukan senang nak kulit macam baby semula kalau korang tak pandai pilih skincare routine korang. SALAH PILIH PRODUK SATU JE, ROSAK SUSU SEBELANGA 😑

    #demicalotion #demicaootd #demicalipmatte #demicaserum #demicakurus #demicaneram #demicaceneh #demicacerul #demicakuantan #demicacod #demicapostage #letscantik #demicantik #produknomborsatu #demicaviral #demicamalaysia #demicaterengganu #kulitseputihgadiskorea #staygojes #stayflawless #staypretty #stayhandsome #viral #tular #cantik #jelita #gebugebasmilikkita

  •  1  0  5 August, 2020

Top #demicacod Posts

  • 5 KELEBIHAN DEMICA LIPMATTE UTK DEMCA LOVERS
.
βœ…Melembapkan bibir
βœ…Boleh buat efek full lips
βœ…Bau vanilla yg sgt wangi
βœ…Texture creamy & tidak merekah
βœ…Tak berketul even sapu berulang kali

Korang dah grab #DemicaLipmatte warna apa?

#Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #tipscantik #nakcantik #demicakes #demicamurah #nakcantik #demicafeedback #demicatumpat #demicaklang #demicashahalam #demicakelantan #demicakotabharu #demicaketereh #demicacod #demicapasirtumboh #demicakubangkerian #demicamelor #demicanbinjai #demicagunong #demicabachok #demicawakafcheyeh #demicapasirmas #demicapasirputeh
  • 5 KELEBIHAN DEMICA LIPMATTE UTK DEMCA LOVERS
    .
    βœ…Melembapkan bibir
    βœ…Boleh buat efek full lips
    βœ…Bau vanilla yg sgt wangi
    βœ…Texture creamy & tidak merekah
    βœ…Tak berketul even sapu berulang kali

    Korang dah grab #DemicaLipmatte warna apa?

    #Demica #DemiCantik #DemicaIceCream #DemicaLipmatte #tipscantik #nakcantik #demicakes #demicamurah #nakcantik #demicafeedback #demicatumpat #demicaklang #demicashahalam #demicakelantan #demicakotabharu #demicaketereh #demicacod #demicapasirtumboh #demicakubangkerian #demicamelor #demicanbinjai #demicagunong #demicabachok #demicawakafcheyeh #demicapasirmas #demicapasirputeh

  •  6  1  19 June, 2020
  • POSTO POSTO πŸ”₯πŸ”₯

Sempena LADY BOSS BIRTHDAY!! Ramai customer grab promosi yang KAW - KAW. Fuhh rugi sangat bagi yang tak grab lagi sebab apa ?? ESOK LAST DAY !! Kita tak tahu lagi bila promosi akan dibuat, sementara promosi besar - besaran dijalankan. BETTER GRAB NOW!!

Fuhh semua nak melaram, ya la hari - hari kita jumpa orang. So mestilah nak cantik di depan orang!! Cantik - cantik juga, handsome - handsome juga. Poket kalau nipis tak guna juga!! Mehh kita buat income berjemaah. PM IRFAN NOW 

#TEAMIRFANWARRIORS #teamfiezah #demicaseberangjaya #demicabeauty #demicatestimoni #demicaputrajaya #demicapostage #demicacod #demicakuantan
  • POSTO POSTO πŸ”₯πŸ”₯

    Sempena LADY BOSS BIRTHDAY!! Ramai customer grab promosi yang KAW - KAW. Fuhh rugi sangat bagi yang tak grab lagi sebab apa ?? ESOK LAST DAY !! Kita tak tahu lagi bila promosi akan dibuat, sementara promosi besar - besaran dijalankan. BETTER GRAB NOW!!

    Fuhh semua nak melaram, ya la hari - hari kita jumpa orang. So mestilah nak cantik di depan orang!! Cantik - cantik juga, handsome - handsome juga. Poket kalau nipis tak guna juga!! Mehh kita buat income berjemaah. PM IRFAN NOW

    #TEAMIRFANWARRIORS #teamfiezah #demicaseberangjaya #demicabeauty #demicatestimoni #demicaputrajaya #demicapostage #demicacod #demicakuantan

  •  6  0  8 July, 2020
  • 😱BETUL KE NI? 😱
.
ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
.
.
Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang πŸ‘πŸ».
.
LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
.
.
KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
1 BULAN LOSS 4KG - 6KG πŸ’₯
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG πŸ’₯
.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
.
1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
2. FREE Shaker
3. FREE Menu Diet
4. FREE Resepi Diet
5. FREE Tips Diet
6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
7. FREE Coaching
8. FREE Cara Consume
.
Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
@demica_demicashop
@demica_demicashop
@demica_demicashop
.
.
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod
  • 😱BETUL KE NI? 😱
    .
    ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
    .
    .
    Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang πŸ‘πŸ».
    .
    LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
    .
    .
    KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
    1 BULAN LOSS 4KG - 6KG πŸ’₯
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG πŸ’₯
    .
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
    .
    1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
    2. FREE Shaker
    3. FREE Menu Diet
    4. FREE Resepi Diet
    5. FREE Tips Diet
    6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
    7. FREE Coaching
    8. FREE Cara Consume
    .
    Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod

  •  1,315  9  20 July, 2018
  • Hmmmmm, sedihnya 😌 .

Baru je beberapa hari buat PROMOSI tapiiii stock dah tinggal nyawa nyawa ikan dah ni sebab ramai yang borong terus, acano ni gais? Korang nak tunggu stock yilek baru nak grab ke?? .

Semua dalam video ni ada PROMOSI, yang mana berkenan kita buat  sampai jadi okay? .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #Demicaicecream #demicalotion #demicasquad #demicapenang #demicabayanlepas #demicapulaupinang #demicakelantan #demicaterengganu #demicamelaka #demicasabah #demicakedah #demicaperak #demicapahang #demicanegerisembilan #demicaselangor #demicaperlis #demicasarawak

#demicacodterengganu #demicacodkualaterengganu #demicacodkualanerus #demicacod
  • Hmmmmm, sedihnya 😌 .

    Baru je beberapa hari buat PROMOSI tapiiii stock dah tinggal nyawa nyawa ikan dah ni sebab ramai yang borong terus, acano ni gais? Korang nak tunggu stock yilek baru nak grab ke?? .

    Semua dalam video ni ada PROMOSI, yang mana berkenan kita buat sampai jadi okay? .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion #TeamFirdanieFighters #Demicaicecream #demicalotion #demicasquad #demicapenang #demicabayanlepas #demicapulaupinang #demicakelantan #demicaterengganu #demicamelaka #demicasabah #demicakedah #demicaperak #demicapahang #demicanegerisembilan #demicaselangor #demicaperlis #demicasarawak

    #demicacodterengganu #demicacodkualaterengganu #demicacodkualanerus #demicacod

  •  2  0  5 July, 2020
  • Dari 60kg trun sampai 45kg. HiIang 15kg Iepas mimi amaIkan minum DEMICA. Tak perlu tahan Iapar pun.
.
Apa yg Mimi buat ialah sehari tu minum 2 atau 3 sachets demica. Mmg kenyang sbb dalam dia ade Garcinia Cambogia, African Mango, Raspberry Ketone, Green Coffee ext, Green Tea ext
.
Minum DEMICA nie pun dah kenyang so automatik mimi akan mkn nasi skit je. Malam pulak mimi just mkn yg ringan2 je. Yang penting tak perlu seksa diri utk turun 1-2kg.
.
Congrats Mimi πŸ‘
.
Nak tanya lebih lanjut, whatsapp .
#demica #demicatestimoni  #demicafeedback #demicacantik  #demicacodkl #demicacod #coddemicakl #coddemica
  • Dari 60kg trun sampai 45kg. HiIang 15kg Iepas mimi amaIkan minum DEMICA. Tak perlu tahan Iapar pun.
    .
    Apa yg Mimi buat ialah sehari tu minum 2 atau 3 sachets demica. Mmg kenyang sbb dalam dia ade Garcinia Cambogia, African Mango, Raspberry Ketone, Green Coffee ext, Green Tea ext
    .
    Minum DEMICA nie pun dah kenyang so automatik mimi akan mkn nasi skit je. Malam pulak mimi just mkn yg ringan2 je. Yang penting tak perlu seksa diri utk turun 1-2kg.
    .
    Congrats Mimi πŸ‘
    .
    Nak tanya lebih lanjut, whatsapp .
    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicacantik #demicacodkl #demicacod #coddemicakl #coddemica

  •  114  0  3 June, 2018
  • 5 FLAVOUR DEMICA LIPMATTE ICE CREAM

Pinky Promise πŸ’ž .
β€’Warna pink ala barbie yg sangat seksi & sangat sesuai utk yg berkulit gelap atau cerah.

Peach Lady πŸ‘ .
β€’Sangat sesuai utk yg taknak nampak menyerlah tp nak cantik.

Red kiss πŸ’‹ .
β€’Merah yg tak nampak mcm makcikΒ² pn bila pakai.

Choco love 🍫 .
β€’warna coklat/nude ke arah pink, tak nampak pucat pun bila ada kat bibir.

Orange bites 🍊 .
β€’Antara warna hot selling sbb rare nk jumpa warna oren mcm ni.

Dah pilih nak flavour mana? Korang boleh terus komen kat bawah utk order dgn #DemicaSquad πŸ‘‡ .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #demicaKB #demicakotabharu #Demicacod #bibircantik #merawatbibir #readystock #trustedSeller #tipscantik #jomcantik #teamfatin786 #teamCikQ
  • 5 FLAVOUR DEMICA LIPMATTE ICE CREAM

    Pinky Promise πŸ’ž .
    β€’Warna pink ala barbie yg sangat seksi & sangat sesuai utk yg berkulit gelap atau cerah.

    Peach Lady πŸ‘ .
    β€’Sangat sesuai utk yg taknak nampak menyerlah tp nak cantik.

    Red kiss πŸ’‹ .
    β€’Merah yg tak nampak mcm makcikΒ² pn bila pakai.

    Choco love 🍫 .
    β€’warna coklat/nude ke arah pink, tak nampak pucat pun bila ada kat bibir.

    Orange bites 🍊 .
    β€’Antara warna hot selling sbb rare nk jumpa warna oren mcm ni.

    Dah pilih nak flavour mana? Korang boleh terus komen kat bawah utk order dgn #DemicaSquad πŸ‘‡ .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaIceCream #demicaKB #demicakotabharu #Demicacod #bibircantik #merawatbibir #readystock #trustedSeller #tipscantik #jomcantik #teamfatin786 #teamCikQ

  •  1  0  11 June, 2020