#demica Instagram Photos & Videos

demica - 867.8k posts

Hashtag Popularity

88.1
average comments
4.3k
average likes

Latest #demica Posts

  • LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

Jom dapatkan produk Demica dengan Tiha 🥰

📲WHATSAPP : 018-3912154
📲WHATSAPP : 018-3912154
📲WHATSAPP : 018-3912154
 
Atau simply click link kat bio ✨

 
#Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #likeforlikes #demicasetapak #demicakl #demicaselayang #demicagombak #demicadamansara #demicakepong #demicasentul #sayajual #demicaselangor
  • LOTION PUTIH BERHARGA TAK SAMPAI RM50

    Tekstur #DemicaWhiteningLotion yg super halus & sedikit cair memang pantas meresap dlm kulit tanpa kesan melekit. Serius korang akn rasa mcm tak pakai lotion pn sbb nampak cerah natural mcm kulit korang sendiri😚 .

    Jom dapatkan produk Demica dengan Tiha 🥰

    📲WHATSAPP : 018-3912154
    📲WHATSAPP : 018-3912154
    📲WHATSAPP : 018-3912154

    Atau simply click link kat bio ✨


    #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #likeforlikes #demicasetapak #demicakl #demicaselayang #demicagombak #demicadamansara #demicakepong #demicasentul #sayajual #demicaselangor

  •  2  1  34 seconds ago
  • Cuba teka  ni code #DemicaOotd code apa? .

Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

Tak berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 la pinang hehe . 

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd
  • Cuba teka ni code #DemicaOotd code apa? .

    Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

    Tak berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 la pinang hehe .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd

  •  0  0  1 minute ago
  • SAMPAI BILA NAK MALAS ! SAMPAI BILA TAK NAK BERJAYA !

Yes !!! Nadia dulu pun macam ni. Asyik malas je dan kemajuan diri tahap tu je.. satu hari tu, duduk termenung sendiri fikir nasib diri.. nak majukan diri majukan kewangan..

Ok cuba pakai 1 produk ni DEMICA. Wahh menjadi dan bagus produknya.. kenapa tak nak cuba jadi ejen atau dropship kan.. ok takpela cuba la dulu jual dlm 3 kotak join mini ejen bermodalkan rm112.. pulangan hasil jualan sangat berbaloi lah..

Makin hari makin usaha, makin ramai yg ingin cuba produk #Demica ni.. WHY NOT upgrade agent. Beranikan diri cabar diri ambil stok dengan bermodalkan lebih RM500.

Eh tak sangka !!! 
Banyak rezeki dpt masa upgrade agent tu. Stok yg di ambil ingatkan bertahan sebulan, sekali bertahan 1 minggu jee.. Dapat la beli rantai emas baru.. bulan pertama join #demicasquad dh dapat reward diri.

Next week selepas tu restock lagi, pun tak cukup.. hampir 2k sales untuk 1 bulan lebih ni.. Alhamdulillah minggu ni sahaja dah buat sales hampir 600.. sambil jaga anak depan mata dapat income sampingan. Doakan Nadia terus berjaya di masa hadapan ok....

Jadi, Nadia ingat nak bantu korang juga la untuk yang nak berjaya sahaja ! Jom join ejen Demica buat sales beribu2 setiap bulan.. Nadia akan guide korg sampai berjaya capai target yg korg nak ! 

#Demica
#demicasquad
#DemicaPortKlang
#demicaklang
#demicainspirasi
  • SAMPAI BILA NAK MALAS ! SAMPAI BILA TAK NAK BERJAYA !

    Yes !!! Nadia dulu pun macam ni. Asyik malas je dan kemajuan diri tahap tu je.. satu hari tu, duduk termenung sendiri fikir nasib diri.. nak majukan diri majukan kewangan..

    Ok cuba pakai 1 produk ni DEMICA. Wahh menjadi dan bagus produknya.. kenapa tak nak cuba jadi ejen atau dropship kan.. ok takpela cuba la dulu jual dlm 3 kotak join mini ejen bermodalkan rm112.. pulangan hasil jualan sangat berbaloi lah..

    Makin hari makin usaha, makin ramai yg ingin cuba produk #Demica ni.. WHY NOT upgrade agent. Beranikan diri cabar diri ambil stok dengan bermodalkan lebih RM500.

    Eh tak sangka !!!
    Banyak rezeki dpt masa upgrade agent tu. Stok yg di ambil ingatkan bertahan sebulan, sekali bertahan 1 minggu jee.. Dapat la beli rantai emas baru.. bulan pertama join #demicasquad dh dapat reward diri.

    Next week selepas tu restock lagi, pun tak cukup.. hampir 2k sales untuk 1 bulan lebih ni.. Alhamdulillah minggu ni sahaja dah buat sales hampir 600.. sambil jaga anak depan mata dapat income sampingan. Doakan Nadia terus berjaya di masa hadapan ok....

    Jadi, Nadia ingat nak bantu korang juga la untuk yang nak berjaya sahaja ! Jom join ejen Demica buat sales beribu2 setiap bulan.. Nadia akan guide korg sampai berjaya capai target yg korg nak !

    #Demica
    #demicasquad
    #DemicaPortKlang
    #demicaklang
    #demicainspirasi

  •  0  0  2 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  2 minutes ago
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
DM no fon korang SEKARANG😘

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

    Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

    Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
    DM no fon korang SEKARANG😘

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  0  0  3 minutes ago
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan
  • PENYELESAIAN KEPADA MASALAH PERUT BUNCIT

    African mango 🥭 merupakan satu bahan PREMIUM dlm #DemicaCoklat & #DemicaMixberry utk bakar lemak badan. So, lemak perut korang yg melekat tu lama² akan cair & disingkirkan melalui air kecil atau peluh. Perut makin lama makin kempis! Yeayyyy 💃🏻 .

    Sape tak sabar nak cairkan lemak perut & seluruh badan dgn Demica Metabolism Booster?

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

  •  0  0  5 minutes ago
  • JATUH CINTA DENGAN PRODUK DEMICA!

Suami puji kulit FLAWLESS GLOWING cantik jea, sedap MATA memandang. Bau soft dan tak melekit lansung. Rasa macam tak pakai apa apa kat muka. "NAKED"Ringan je rasa.
Love sangat product Demica💕. Thanks ladyboss @amirahsyamimi @demicabeautyhq produce product yang memberi MANFAAT pada Jaa. 

Muka yang bermasalah lagi lagi jerawat, parut, guna SERUM dan WHITENING LOTION Demica. Inshaallah, keterampilan wajah, DIRI BERTAMBAH .SYARAT kene KONSISTEN! 
Kita bukan sekadar nak nampak cantik tapi nak SIHAT jugak. Product jimat dan berkualiti TINGGI. 😭

Banyak Testimoni positif customer.HALAL PRODUCT. Customer dr luar negara pun SANGKUT jugak dengan produk DEMICA🔥💕

Kita dah bagi MANFAAT pada Diri sendiri, terasa bersalah tak bg  MANFAAT pada orang lain😭Sayang korang🤗

Pss:Video ni Jaa hanya guna Serum,Whitening Lotion ,
Lipmatte OoTD Demica code PRETTY PINK 💋

"Nak"tak susah mana pun, klik je link kat bio ig profil HaJar. 

#teamzalah @zalahuhu @demicakelantan_jaa
#Demicaserum#serumbunuhjerawat#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#demicalipmatte#demicalipmattegojes
  • JATUH CINTA DENGAN PRODUK DEMICA!

    Suami puji kulit FLAWLESS GLOWING cantik jea, sedap MATA memandang. Bau soft dan tak melekit lansung. Rasa macam tak pakai apa apa kat muka. "NAKED"Ringan je rasa.
    Love sangat product Demica💕. Thanks ladyboss @amirahsyamimi @demicabeautyhq produce product yang memberi MANFAAT pada Jaa.

    Muka yang bermasalah lagi lagi jerawat, parut, guna SERUM dan WHITENING LOTION Demica. Inshaallah, keterampilan wajah, DIRI BERTAMBAH .SYARAT kene KONSISTEN!
    Kita bukan sekadar nak nampak cantik tapi nak SIHAT jugak. Product jimat dan berkualiti TINGGI. 😭

    Banyak Testimoni positif customer.HALAL PRODUCT. Customer dr luar negara pun SANGKUT jugak dengan produk DEMICA🔥💕

    Kita dah bagi MANFAAT pada Diri sendiri, terasa bersalah tak bg MANFAAT pada orang lain😭Sayang korang🤗

    Pss:Video ni Jaa hanya guna Serum,Whitening Lotion ,
    Lipmatte OoTD Demica code PRETTY PINK 💋

    "Nak"tak susah mana pun, klik je link kat bio ig profil HaJar.

    #teamzalah @zalahuhu @demicakelantan_jaa
    #Demicaserum #serumbunuhjerawat #DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea#demicalipmatte#demicalipmattegojes

  •  0  0  5 minutes ago
  • DEMICA LIPMATTE 3 IN 1

Ingat minuman instant je ke ada 3 in 1? #DemicaLipmatte pn 3 in 1 jgk. First, korang boleh jadikan lipmatte. Kedua, jadikan sebagai blusher. Ketiga, jadikan sebagai eyeshadow. Texture yg sangat moist pada awal korang apply akan mudahkan utk blend.

Sape nak make up simple dengan #Demica?
Komen “DM” kalau nak #DemicaSquad COD.

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte
  • DEMICA LIPMATTE 3 IN 1

    Ingat minuman instant je ke ada 3 in 1? #DemicaLipmatte pn 3 in 1 jgk. First, korang boleh jadikan lipmatte. Kedua, jadikan sebagai blusher. Ketiga, jadikan sebagai eyeshadow. Texture yg sangat moist pada awal korang apply akan mudahkan utk blend.

    Sape nak make up simple dengan #Demica?
    Komen “DM” kalau nak #DemicaSquad COD.

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte

  •  1  0  6 minutes ago
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
DM no fon korang SEKARANG😘

#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni
  • AIR COKLAT BOLEH TURUNKAN BERAT BADAN

    Ehh biar betul coklat kan manis berlemak, boleh ke turunkan berat badan ? Boleh sangat ² uolls sbb dark coklat yang ada dalam Demica boleh membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan & membantu proses pembakaran lemak dgn cepat

    Mesti tak sabar nak try air coklat kurus ni kan ?
    DM no fon korang SEKARANG😘

    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

  •  1  0  6 minutes ago
  • 4 PILIHAN WARNA DEMICA OOTD

Pretty Pink💞
•Warna pink yg sangat cantik ni sesuai utk korang berootd dgn outfit ala pinky gitew.

Diva Red
•Warna merah yg ke arah meroon darah ikan akan meningkatkan keyakinan korang bila keluar berootd.

Sweet Choco
•Warna yg tak terlalu menonjol bila dipakai kt bibir dan sgt sesuai utk buat shading masa make up.

Charming Orange
•Warna orange yg sesuai dipakai utk make up harian.

Dah pilih nak flavor mana? Korang boleh terus komen kt bawah utk order. Atau tekan link di bio.

#Demica #DemiCantik #Pahang #Temerloh #Mentakab #KualaKrau #Kerdau #DemicaWhiteningLotionPahang #DemicaWhiteningLotionTemerloh #DemicaWhiteningLotionMentakab #DemicaWhiteningLotionKualaKrau#DemicaPahang #DemicaTemerloh #DemicaMentakab #DemicaJerantut #DemicaKerdau #DemicaJengka #DemicaKualaKrau #Coddemica #CodTemerloh #CodMentakab #CoddemicaTemerloh #CoddemicaMentakab #CoddemicaKualaKrau #CodsekitarTemerloh #CodSekitarMentakab #CodSekitarKualaKrau #Teamyana
  • 4 PILIHAN WARNA DEMICA OOTD

    Pretty Pink💞
    •Warna pink yg sangat cantik ni sesuai utk korang berootd dgn outfit ala pinky gitew.

    Diva Red
    •Warna merah yg ke arah meroon darah ikan akan meningkatkan keyakinan korang bila keluar berootd.

    Sweet Choco
    •Warna yg tak terlalu menonjol bila dipakai kt bibir dan sgt sesuai utk buat shading masa make up.

    Charming Orange
    •Warna orange yg sesuai dipakai utk make up harian.

    Dah pilih nak flavor mana? Korang boleh terus komen kt bawah utk order. Atau tekan link di bio.

    #Demica #DemiCantik #Pahang #Temerloh #Mentakab #KualaKrau #Kerdau #DemicaWhiteningLotionPahang #DemicaWhiteningLotionTemerloh #DemicaWhiteningLotionMentakab #DemicaWhiteningLotionKualaKrau#DemicaPahang #DemicaTemerloh #DemicaMentakab #DemicaJerantut #DemicaKerdau #DemicaJengka #DemicaKualaKrau #Coddemica #CodTemerloh #CodMentakab #CoddemicaTemerloh #CoddemicaMentakab #CoddemicaKualaKrau #CodsekitarTemerloh #CodSekitarMentakab #CodSekitarKualaKrau #Teamyana

  •  0  0  6 minutes ago
  • DEMICA LIPMATTE 3 IN 1

Ingat minuman instant je ke ada 3 in 1? #DemicaLipmatte pn 3 in 1 jgk. First, korang boleh jadikan lipmatte. Kedua, jadikan sebagai blusher. Ketiga, jadikan sebagai eyeshadow. Texture yg sangat moist pada awal korang apply akan mudahkan utk blend.

Sape nak make up simple dengan #Demica?
Komen “DM” kalau nak #DemicaSquad COD.

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte
  • DEMICA LIPMATTE 3 IN 1

    Ingat minuman instant je ke ada 3 in 1? #DemicaLipmatte pn 3 in 1 jgk. First, korang boleh jadikan lipmatte. Kedua, jadikan sebagai blusher. Ketiga, jadikan sebagai eyeshadow. Texture yg sangat moist pada awal korang apply akan mudahkan utk blend.

    Sape nak make up simple dengan #Demica?
    Komen “DM” kalau nak #DemicaSquad COD.

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte

  •  0  0  6 minutes ago
  • DEMICA LIPMATTE 3 IN 1

Ingat minuman instant je ke ada 3 in 1? #DemicaLipmatte pn 3 in 1 jgk. First, korang boleh jadikan lipmatte. Kedua, jadikan sebagai blusher. Ketiga, jadikan sebagai eyeshadow. Texture yg sangat moist pada awal korang apply akan mudahkan utk blend.

Sape nak make up simple dengan #Demica?
Komen “DM” kalau nak #DemicaSquad COD.

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte
  • DEMICA LIPMATTE 3 IN 1

    Ingat minuman instant je ke ada 3 in 1? #DemicaLipmatte pn 3 in 1 jgk. First, korang boleh jadikan lipmatte. Kedua, jadikan sebagai blusher. Ketiga, jadikan sebagai eyeshadow. Texture yg sangat moist pada awal korang apply akan mudahkan utk blend.

    Sape nak make up simple dengan #Demica?
    Komen “DM” kalau nak #DemicaSquad COD.

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte

  •  0  0  6 minutes ago
  • 4 PILIHAN WARNA DEMICA OOTD

Pretty Pink💞
•Warna pink yg sangat cantik ni sesuai utk korang berootd dgn outfit ala pinky gitew.

Diva Red
•Warna merah yg ke arah meroon darah ikan akan meningkatkan keyakinan korang bila keluar berootd.

Sweet Choco
•Warna yg tak terlalu menonjol bila dipakai kt bibir dan sgt sesuai utk buat shading masa make up.

Charming Orange
•Warna orange yg sesuai dipakai utk make up harian.

Dah pilih nak flavor mana? Korang boleh terus komen kt bawah utk order. Atau tekan link di bio.

#Demica #DemiCantik #Pahang #Temerloh #Mentakab #KualaKrau #Kerdau #DemicaWhiteningLotionPahang #DemicaWhiteningLotionTemerloh #DemicaWhiteningLotionMentakab #DemicaWhiteningLotionKualaKrau#DemicaPahang #DemicaTemerloh #DemicaMentakab #DemicaJerantut #DemicaKerdau #DemicaJengka #DemicaKualaKrau #Coddemica #CodTemerloh #CodMentakab #CoddemicaTemerloh #CoddemicaMentakab #CoddemicaKualaKrau #CodsekitarTemerloh #CodSekitarMentakab #CodSekitarKualaKrau #Teamyana
  • 4 PILIHAN WARNA DEMICA OOTD

    Pretty Pink💞
    •Warna pink yg sangat cantik ni sesuai utk korang berootd dgn outfit ala pinky gitew.

    Diva Red
    •Warna merah yg ke arah meroon darah ikan akan meningkatkan keyakinan korang bila keluar berootd.

    Sweet Choco
    •Warna yg tak terlalu menonjol bila dipakai kt bibir dan sgt sesuai utk buat shading masa make up.

    Charming Orange
    •Warna orange yg sesuai dipakai utk make up harian.

    Dah pilih nak flavor mana? Korang boleh terus komen kt bawah utk order. Atau tekan link di bio.

    #Demica #DemiCantik #Pahang #Temerloh #Mentakab #KualaKrau #Kerdau #DemicaWhiteningLotionPahang #DemicaWhiteningLotionTemerloh #DemicaWhiteningLotionMentakab #DemicaWhiteningLotionKualaKrau#DemicaPahang #DemicaTemerloh #DemicaMentakab #DemicaJerantut #DemicaKerdau #DemicaJengka #DemicaKualaKrau #Coddemica #CodTemerloh #CodMentakab #CoddemicaTemerloh #CoddemicaMentakab #CoddemicaKualaKrau #CodsekitarTemerloh #CodSekitarMentakab #CodSekitarKualaKrau #Teamyana

  •  0  0  7 minutes ago
  • KENAPA DEMICA SERUM JADI REBUTAN

#DemicaSerum ni odourless tau mksdnya takde bau & sesuai utk kulit sensitif. Paling best bila apply kt muka terus meresap ke dlm kulit & texture yg water-based akan bagi effect sejukk je kt muka.

Sape nak try #DemicaSerum viral ni komen “SAYA” kt bawah ni 👇👇 .

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat
  • KENAPA DEMICA SERUM JADI REBUTAN

    #DemicaSerum ni odourless tau mksdnya takde bau & sesuai utk kulit sensitif. Paling best bila apply kt muka terus meresap ke dlm kulit & texture yg water-based akan bagi effect sejukk je kt muka.

    Sape nak try #DemicaSerum viral ni komen “SAYA” kt bawah ni 👇👇 .

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat

  •  0  0  7 minutes ago
  • Cuba teka  ni code #DemicaOotd code apa? .

Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

Tak berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 la pinang hehe . 

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd
  • Cuba teka ni code #DemicaOotd code apa? .

    Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

    Tak berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 la pinang hehe .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd

  •  0  0  7 minutes ago
  • Cuba teka  ni code #DemicaOotd code apa? .

Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

Tak berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 la pinang hehe . 

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd#demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicaicecream #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicalipmatteicecream #bouquet #suprise #suprisedeliverykelantan #demicabouquet #birthday #hadiah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu #makcikkiahhappy #makcikkiah #stayhome #stayhomestaysafe #kitajagakita
  • Cuba teka ni code #DemicaOotd code apa? .

    Lawa tak adik manis ni pakai, lawa giler. Korang yang suka makeup heavy or simple boleh pakai code ni, masuk semua look gais .

    Tak berkenan ke? Kalau berkenan cepat2 la pinang hehe .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOotd #demica #demicalipmatte #demicantik #demicasquad #demicaicecream #demicawhiteninglotion #demicatestimoni #demicakelantan #demicakotabharu #demicakb #demicalipmatteicecream #bouquet #suprise #suprisedeliverykelantan #demicabouquet #birthday #hadiah #kotabharu #kelantan #thisiskotabharu #makcikkiahhappy #makcikkiah #stayhome #stayhomestaysafe #kitajagakita

  •  1  0  8 minutes ago

Top #demica Posts

  • “Bahagia la sebab dapat suami kaya” .

Ramai betul yang tak percaya Mimi kenal Syah ni waktu dia tak berharta, tapi Mimi suka cara Syah. Even dia takde duit, dia kerja keras. Dia usaha siang malam. Tengahari sampai petang jual apong, malam dia kerja buat maruku. Bukan jenis yang susah tapi menyusahkan orang pulak, sikit pun taknak usaha padahal sihat tubuh badan .

Kalau kita tak berjaya jangan salahkan sesiapa tapi salahkan diri sendiri sebab taknak usaha, Mimi nampak usaha dia. Dia start buat bisnes sebab dia usaha nak jadikan Mimi sebagai isteri, cari duit, kumpul duit. Tapi kami fikir lepas kawin banyak lagi nak pakai duit so kami tak buat majlis just akad nikah je, tapi siapa sangka lepas akad nikah rezeki melimpah ruah .

Mimi terima dia waktu dia tak berharta, tak kaya. Kami sama sama usaha untuk kaya dan berjaya, bukannya habiskan masa cari suami orang untuk dikikis hartanya 😌 .

Jadi la manusia yang boleh support pasangan dari zero to hero, jadi la pasangan yang sentiasa memberi semangat bukan yang selalu patahkan semangat .

Semoga video ni dapat memberi inspirasi pada korang yang tengah struggle sekarang ni. Semuanya makan masa, apa yang kita dapat harini adalah hasil usaha beberapa tahun lepas. Apa yg kita akan dapat nanti adalah hasil usaha kita sekarang. So jangan pernah berhenti berusaha 🔥 .

Tahniah sayang @syahsuzuran untuk setiap kejayaan, kalau tidak kerana semalam kita telah berusaha bersungguh, bersabar dan berdoa, belum tentu hari ini kita akan berjaya. Nak nangis sebenarnya waktu edit video ni, rasa sebak. Tak sangka sejauh ni kita melangkah :’) .

Gais, jika ada hasrat untuk berjaya. Jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut. Okay? .

#SyahMimi #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaOotd #Organza #OrganzaKayka #DemicaInspirasi
  • “Bahagia la sebab dapat suami kaya” .

    Ramai betul yang tak percaya Mimi kenal Syah ni waktu dia tak berharta, tapi Mimi suka cara Syah. Even dia takde duit, dia kerja keras. Dia usaha siang malam. Tengahari sampai petang jual apong, malam dia kerja buat maruku. Bukan jenis yang susah tapi menyusahkan orang pulak, sikit pun taknak usaha padahal sihat tubuh badan .

    Kalau kita tak berjaya jangan salahkan sesiapa tapi salahkan diri sendiri sebab taknak usaha, Mimi nampak usaha dia. Dia start buat bisnes sebab dia usaha nak jadikan Mimi sebagai isteri, cari duit, kumpul duit. Tapi kami fikir lepas kawin banyak lagi nak pakai duit so kami tak buat majlis just akad nikah je, tapi siapa sangka lepas akad nikah rezeki melimpah ruah .

    Mimi terima dia waktu dia tak berharta, tak kaya. Kami sama sama usaha untuk kaya dan berjaya, bukannya habiskan masa cari suami orang untuk dikikis hartanya 😌 .

    Jadi la manusia yang boleh support pasangan dari zero to hero, jadi la pasangan yang sentiasa memberi semangat bukan yang selalu patahkan semangat .

    Semoga video ni dapat memberi inspirasi pada korang yang tengah struggle sekarang ni. Semuanya makan masa, apa yang kita dapat harini adalah hasil usaha beberapa tahun lepas. Apa yg kita akan dapat nanti adalah hasil usaha kita sekarang. So jangan pernah berhenti berusaha 🔥 .

    Tahniah sayang @syahsuzuran untuk setiap kejayaan, kalau tidak kerana semalam kita telah berusaha bersungguh, bersabar dan berdoa, belum tentu hari ini kita akan berjaya. Nak nangis sebenarnya waktu edit video ni, rasa sebak. Tak sangka sejauh ni kita melangkah :’) .

    Gais, jika ada hasrat untuk berjaya. Jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut. Okay? .

    #SyahMimi #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaOotd #Organza #OrganzaKayka #DemicaInspirasi

  •  121,813  2,916  4 August, 2020
  • - Fara dah lama pakai product dari @demicabeautyhq !! Semua product dia memang best sangat terutamanya lotion whitening tu😍 Boleh putihkan kulit and ada spf 50+ lagi !! Suka sangat !!!
•
Sape nak FREE produk Demica & WANG TUNAI cepat follow ig @demicabeautyhq .
#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD
  • - Fara dah lama pakai product dari @demicabeautyhq !! Semua product dia memang best sangat terutamanya lotion whitening tu😍 Boleh putihkan kulit and ada spf 50+ lagi !! Suka sangat !!!

    Sape nak FREE produk Demica & WANG TUNAI cepat follow ig @demicabeautyhq .
    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD

  •  5,777  39  16 July, 2020
  • JANGAN KEDEKUT DOA 🤲🏻 .

Kalau nak berjaya kita doakan orang lain.
Kalau nak kaya kita doakan orang lain jadi kaya juga, kalau nak bahagia kita juga doakan orang lain bahagia juga .

Sebab apa ? 

Sebab bila kita doakan org lain, Malaikat doakan untuk kita pula. Terus sampai pada Allah, In Sha Allah .

“Ya Allah, berilah kami kecukupan dengan rezeki yang halal, sehingga kami tidak memerlukan yang haram,  dan berilah kami kekayaan dengan kurnia Mu, sehingga kami tidak memerlukan bantuan orang lain, selain diri-Mu. Amin amin”

#LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaOotd #Organza #OrganzaKayka
  • JANGAN KEDEKUT DOA 🤲🏻 .

    Kalau nak berjaya kita doakan orang lain.
    Kalau nak kaya kita doakan orang lain jadi kaya juga, kalau nak bahagia kita juga doakan orang lain bahagia juga .

    Sebab apa ?

    Sebab bila kita doakan org lain, Malaikat doakan untuk kita pula. Terus sampai pada Allah, In Sha Allah .

    “Ya Allah, berilah kami kecukupan dengan rezeki yang halal, sehingga kami tidak memerlukan yang haram, dan berilah kami kekayaan dengan kurnia Mu, sehingga kami tidak memerlukan bantuan orang lain, selain diri-Mu. Amin amin”

    #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaOotd #Organza #OrganzaKayka

  •  6,392  93  12 August, 2020
  • Founder? Semua boleh jadi founder .

Nak jadi founder semua orang boleh jadi founder. Asal ada modal dah boleh buat keluar produk sendiri .

Tapi nak jadi leader tak semua mampu, sebab leader ni adalah pemimpin yang akan pimpin tangan kita menuju kejayaan. Yang akan bantu kita, yang akan guide kita, yang akan coaching kita . 

Mimi nekad nak jadi leader yang terbaik, bukan founder yang kejar keuntungan semata mata. Alhamdulillah even preggy Mimi tetap join kelas, semua ni untuk upgrade diri, improve diri lebih baik lagi. Semua ni untuk #DemicaSquad , semua ni adalah ilmu untuk dorang. Mimi nekad nak lahirkan LEADER yang POWER, secara automatik lahirkan usahawan yang berjaya. Amin .

Thank you so much Tuan @azzamsabtu untuk kelas harini , sambung esok pulak .

 #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaOotd #Organza #OrganzaKayka
  • Founder? Semua boleh jadi founder .

    Nak jadi founder semua orang boleh jadi founder. Asal ada modal dah boleh buat keluar produk sendiri .

    Tapi nak jadi leader tak semua mampu, sebab leader ni adalah pemimpin yang akan pimpin tangan kita menuju kejayaan. Yang akan bantu kita, yang akan guide kita, yang akan coaching kita .

    Mimi nekad nak jadi leader yang terbaik, bukan founder yang kejar keuntungan semata mata. Alhamdulillah even preggy Mimi tetap join kelas, semua ni untuk upgrade diri, improve diri lebih baik lagi. Semua ni untuk #DemicaSquad , semua ni adalah ilmu untuk dorang. Mimi nekad nak lahirkan LEADER yang POWER, secara automatik lahirkan usahawan yang berjaya. Amin .

    Thank you so much Tuan @azzamsabtu untuk kelas harini , sambung esok pulak .

    #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #DemicaOotd #Organza #OrganzaKayka

  •  3,168  58  11 August, 2020