#deliveryputrajaya Instagram Photos & Videos

deliveryputrajaya - 19.6k posts

Hashtag Popularity

1.4
average comments
37.4
average likes

Latest #deliveryputrajaya Posts

  • Popcorn caramel, open untuk pre order

Serius sedap. Kalau da start kunyah, memang susah nak stop ๐Ÿ˜‚ memang tak kan menyesal kalau beli, silap-silap makan sorang je banyak ni

Murah murah je sis jual tau, 1kg RM23 je tak termasuk pos. Boleh self pickup dekat presint 17 pudina ye, yang mana jauh kita boleh pos

Nak order, boleh dm or whatsapp sis ok ๐Ÿ˜˜

#nutellapod #nutellapodputrajaya #nutellapodkualalumpur #nutellapods #nutellapodsputrajaya #nutellapodskualalumpur #kekbutterputrajaya #kekbutterkualalumpur #kekbutterkl #nutellapodkl #nutellapodskl #putrajayafood #putrajayadelivery #putrajayadeliveryfood #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #kekputrajaya #codputrajaya #browniesputrajaya #deliveryputrajaya #cakeputrajaya #putrajayabrownies #brownieputrajaya #milkchocolateberylspod #darkchocolateberylspod #popcornmurah #biskutrayaputrajaya #kuihrayaputrajaya #popcornputrajaya #popcornsedap
  • Popcorn caramel, open untuk pre order

    Serius sedap. Kalau da start kunyah, memang susah nak stop ๐Ÿ˜‚ memang tak kan menyesal kalau beli, silap-silap makan sorang je banyak ni

    Murah murah je sis jual tau, 1kg RM23 je tak termasuk pos. Boleh self pickup dekat presint 17 pudina ye, yang mana jauh kita boleh pos

    Nak order, boleh dm or whatsapp sis ok ๐Ÿ˜˜

    #nutellapod #nutellapodputrajaya #nutellapodkualalumpur #nutellapods #nutellapodsputrajaya #nutellapodskualalumpur #kekbutterputrajaya #kekbutterkualalumpur #kekbutterkl #nutellapodkl #nutellapodskl #putrajayafood #putrajayadelivery #putrajayadeliveryfood #putrajayafooddelivery #putrajayavendor #kekputrajaya #codputrajaya #browniesputrajaya #deliveryputrajaya #cakeputrajaya #putrajayabrownies #brownieputrajaya #milkchocolateberylspod #darkchocolateberylspod #popcornmurah #biskutrayaputrajaya #kuihrayaputrajaya #popcornputrajaya #popcornsedap

  •  0  0  6 hours ago
  • CARYA COSMETICS EXCLUSIVE SHOPEE LIVESTREAM! โœจ
-
Lady Boss, @makeupbynurulmf akan bersiaran secara langsung special utk FOLLOWERS di SHOPEE! Masa ni la nk dapatkan TIPS & TRICKS daripada PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST yg so talented ni! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
-
Ada SPECIAL GIFT juga utk yg menonton LIVESTREAM tu nanti! Jangan lupa click 'Remind Me' button di our OFFICIAL SHOPEE STORE tau!
-
#ShopeexCaryaCosmetics #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #caryacombo #makeupviral #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit  #caryasale #eyelinercarya #caryabangsar #caryacyberjaya #muacyberjaya #muakl #caryapetalingjaya #muaselangorandkl #motd #EyebrowQueen #codkl #deliveryputrajaya #stayathome #surprisedeliverykl
  • CARYA COSMETICS EXCLUSIVE SHOPEE LIVESTREAM! โœจ
    -
    Lady Boss, @makeupbynurulmf akan bersiaran secara langsung special utk FOLLOWERS di SHOPEE! Masa ni la nk dapatkan TIPS & TRICKS daripada PROFESSIONAL MAKEUP ARTIST yg so talented ni! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
    -
    Ada SPECIAL GIFT juga utk yg menonton LIVESTREAM tu nanti! Jangan lupa click 'Remind Me' button di our OFFICIAL SHOPEE STORE tau!
    -
    #ShopeexCaryaCosmetics #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #caryacombo #makeupviral #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit #caryasale #eyelinercarya #caryabangsar #caryacyberjaya #muacyberjaya #muakl #caryapetalingjaya #muaselangorandkl #motd #EyebrowQueen #codkl #deliveryputrajaya #stayathome #surprisedeliverykl

  •  7  0  15 hours ago
  • DISCOUNT UP TO 25%!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
-
Raaamaaai yg DM kita dari semalam sbb nk tahu DISCOUNT apa yg available di Shopee nanti! Haaa meh nak bgtau 
-
Korang akan dapat DISCOUNT UP TO 25% ๐Ÿ˜ฑ Ya tuhaannnn bestnyaa! Discount ni available pada 14 OGOS 2020 SAHAJA tau! YESSS HARINI SAHAJA!!Serious rugi kalau tak grab. Cepat2 set alarm korang skrg kayhh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
-
#ShopeexCaryaCosmetics #caryacosmetics #MOTDcaryacosmetics #caryacombo #makeupviral #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit  #caryasale #eyelinercarya #caryabangsar #caryacyberjaya #muacyberjaya #muakl #caryapetalingjaya #muaselangorandkl #motd #EyebrowQueen #codkl #deliveryputrajaya #stayathome #surprisedeliverykl  #caryacosmeticslover #jomberCARYA
  • DISCOUNT UP TO 25%!! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    -
    Raaamaaai yg DM kita dari semalam sbb nk tahu DISCOUNT apa yg available di Shopee nanti! Haaa meh nak bgtau
    -
    Korang akan dapat DISCOUNT UP TO 25% ๐Ÿ˜ฑ Ya tuhaannnn bestnyaa! Discount ni available pada 14 OGOS 2020 SAHAJA tau! YESSS HARINI SAHAJA!!Serious rugi kalau tak grab. Cepat2 set alarm korang skrg kayhh ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    -
    #ShopeexCaryaCosmetics #caryacosmetics #MOTDcaryacosmetics #caryacombo #makeupviral #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit #caryasale #eyelinercarya #caryabangsar #caryacyberjaya #muacyberjaya #muakl #caryapetalingjaya #muaselangorandkl #motd #EyebrowQueen #codkl #deliveryputrajaya #stayathome #surprisedeliverykl #caryacosmeticslover #jomberCARYA

  •  6  0  15 hours ago
  • FREE 15% DISCOUNT VOUCHER!! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
-โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Siapa nak EXTRA DISCOUNT pada 14 OGOS 2020 di SHOPEE? YESSS HARINI SAHAJAAA!!! Bestnyaaa dapat beli dgn HARGA DISCOUNT then dpt lagi EXTRA DISCOUNT!! Jgn lupa CLAIM nanti tau ๐Ÿ’‹โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
-โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Sebarkan berita gembira ni dekat kawan2, mak, kakak, adik, sedara mara & jiran tetangga korang sekali ๐Ÿ’ƒโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
-โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#ShopeexCaryaCosmetics  #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #MOTDcaryacosmetics #caryacombo #makeupviral #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit  #caryasale #eyelinercarya #caryabangsar #caryacyberjaya #muacyberjaya #muakl #caryapetalingjaya #muaselangorandkl #motd #EyebrowQueen #codkl #deliveryputrajaya #stayathome #surprisedeliverykl
  • FREE 15% DISCOUNT VOUCHER!! ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ขโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Siapa nak EXTRA DISCOUNT pada 14 OGOS 2020 di SHOPEE? YESSS HARINI SAHAJAAA!!! Bestnyaaa dapat beli dgn HARGA DISCOUNT then dpt lagi EXTRA DISCOUNT!! Jgn lupa CLAIM nanti tau ๐Ÿ’‹โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    Sebarkan berita gembira ni dekat kawan2, mak, kakak, adik, sedara mara & jiran tetangga korang sekali ๐Ÿ’ƒโ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    -โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
    #ShopeexCaryaCosmetics #caryacosmetics #caryacosmeticslover #jomberCARYA #MOTDcaryacosmetics #caryacombo #makeupviral #makeupartist #mstaronline #artismalaysia #malaysiakini #malaysiaviral #truffledaring #cocoaclassic #browmekit #caryasale #eyelinercarya #caryabangsar #caryacyberjaya #muacyberjaya #muakl #caryapetalingjaya #muaselangorandkl #motd #EyebrowQueen #codkl #deliveryputrajaya #stayathome #surprisedeliverykl

  •  6  0  15 hours ago
  • ๐Š๐€๐Œ๐๐ˆ๐๐† ๐๐„๐‘๐€๐ ๐Œ๐€๐Œ๐€๐’๐€๐

Kenapa sedap sangat eh????

๐Ÿ˜ฑkambing mamasab tak berbau hamis
๐Ÿ˜ฑkambing mamasab hanya menggunakan bahagian shoulder shj
๐Ÿ˜ฑkambing mamasab dagingnya lembut sangat dan tak liat
๐Ÿ˜ฑkambing mamasab berjus-juicy dan tak kering
๐Ÿ˜ฑkambing mamasab diperap dengan resepi rahsia mamasab sendiri terdiri dari 24 bahan rahsia

Yang mana nak try makan lamb perap ala ala hotel tapi buat di rumah ajerrrrr

๐‹๐š๐ฆ๐› ๐๐ž๐ซ๐š๐ฉ
๐Ÿ.๐Ÿ ๐Š๐† = ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐Ÿ“

๐™๐™ž๐™™๐™–๐™  ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ข๐™–๐™จ๐™ช๐™  ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฎ

Klik link ini๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60172565083/naklamb

#mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery #brownieslegend #deliverydengkil #deliverycake #brownies #deliveryputrajaya #deliverycyberjaya #azizansari #azizanosman #7harimencintaiku2 #makleha
  • ๐Š๐€๐Œ๐๐ˆ๐๐† ๐๐„๐‘๐€๐ ๐Œ๐€๐Œ๐€๐’๐€๐

    Kenapa sedap sangat eh????

    ๐Ÿ˜ฑkambing mamasab tak berbau hamis
    ๐Ÿ˜ฑkambing mamasab hanya menggunakan bahagian shoulder shj
    ๐Ÿ˜ฑkambing mamasab dagingnya lembut sangat dan tak liat
    ๐Ÿ˜ฑkambing mamasab berjus-juicy dan tak kering
    ๐Ÿ˜ฑkambing mamasab diperap dengan resepi rahsia mamasab sendiri terdiri dari 24 bahan rahsia

    Yang mana nak try makan lamb perap ala ala hotel tapi buat di rumah ajerrrrr

    ๐‹๐š๐ฆ๐› ๐๐ž๐ซ๐š๐ฉ
    ๐Ÿ.๐Ÿ ๐Š๐† = ๐‘๐Œ๐Ÿ“๐Ÿ“

    ๐™๐™ž๐™™๐™–๐™  ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ข๐™–๐™จ๐™ช๐™  ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฎ

    Klik link ini๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    http://www.wasap.my/60172565083/naklamb

    #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery #brownieslegend #deliverydengkil #deliverycake #brownies #deliveryputrajaya #deliverycyberjaya #azizansari #azizanosman #7harimencintaiku2 #makleha

  •  2  0  13 August, 2020

Top #deliveryputrajaya Posts

  • Set lamaa>>> set baru๐Ÿ˜ฑ .
SET PREMIX TAKOYAKIDP BERWAJAH BARU๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
.
Semakin banyak permintaan takoyakidp premix set ni. So oleh sebb itu kami upgrade packaging kami supaya lebih mesra pengguna. 
Botol sos baru dan pack mayo khas dr kewpie. .
Macamana nak buat? Senang sangattt dik oii. Tambah air n telur macam dlm arahan je. Sedap pulak tu. Makan lah puas2 letak lah inti apa pon. 
Mahal tak set ni???
Tak mahal langsung. RM13 je . Boleh buat 50 pcs lebih biji takoyaki sedap. 
Takcaya?? Cuba la duluu๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’Takoyaki Desa Putra๐Ÿ’

SEDAP๐ŸดMURAH๐ŸดBERBALOI๐Ÿด "Makan sekali confirm repeat order..." 0133758657 - HQ
#takoyaki #takoyakidp #takoyakimurah #takoyakisedap #takoyakidelivery #takoyakibangi #takoyakiputrajaya #takoyakidpkuantan #takoyakidpjeli #takoyakidpmelaka #takoyakidpmuadzam #takoyakidpsenawang #takoyakidpshahalam #takoyakidplarkin #takoyakidppresint9 
#takoyakidpkuantan#takoyakidpreview #deliverybangi #deliveryputrajaya
  • Set lamaa>>> set baru๐Ÿ˜ฑ .
    SET PREMIX TAKOYAKIDP BERWAJAH BARU๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ
    .
    Semakin banyak permintaan takoyakidp premix set ni. So oleh sebb itu kami upgrade packaging kami supaya lebih mesra pengguna.
    Botol sos baru dan pack mayo khas dr kewpie. .
    Macamana nak buat? Senang sangattt dik oii. Tambah air n telur macam dlm arahan je. Sedap pulak tu. Makan lah puas2 letak lah inti apa pon.
    Mahal tak set ni???
    Tak mahal langsung. RM13 je . Boleh buat 50 pcs lebih biji takoyaki sedap.
    Takcaya?? Cuba la duluu๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’Takoyaki Desa Putra๐Ÿ’

    SEDAP๐ŸดMURAH๐ŸดBERBALOI๐Ÿด "Makan sekali confirm repeat order..." 0133758657 - HQ
    #takoyaki #takoyakidp #takoyakimurah #takoyakisedap #takoyakidelivery #takoyakibangi #takoyakiputrajaya #takoyakidpkuantan #takoyakidpjeli #takoyakidpmelaka #takoyakidpmuadzam #takoyakidpsenawang #takoyakidpshahalam #takoyakidplarkin #takoyakidppresint9
    #takoyakidpkuantan#takoyakidpreview #deliverybangi #deliveryputrajaya

  •  131  22  13 April, 2017
  • Alhamdulillah ini balance kuah laksa johor pagi semalam. Yang dah brp kali perangat ada rezeki buat lunch di offfice hari ni. Sejenis mereka yang biasa makan kuah perangat akan tahu bertapa nikmatnya makan kuah di penghujung. Mantap padu rasa sukar d luahkan. Sepeti biasa ulam kena lebih, taugeh buang ekor dan yang penting daun selasih. Boleh kemurungan jika tiada. Jimat duit lunch ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

Ps abaikan sudu n chopsticks tu sebabgai prop. Kami makan dengan tangan sahaja yaa.

#nasidagangganu
#nasidagangdelivery
#nasidagangbangi
#nasidagangcyberjaya
#nasidagangsepang
#putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberfoodie #cyberjayafood
#cyberjaya
#dwiputraresidences
#nasidagangputraya
#cybercorner #cyberhub
#putrajayavendor
#deliverycyberjaya
#deliveryputrajayacyberjaya
#deliveryputrajaya
#laksajohorputrajaya
#laksajohordeliver
#putrajaya #cybertruck #cyberjaya #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberjayafood #dwiputraresidences #laksajohorolijaskitchen #laksajohordelivery #laksajohor
#fooddeliverycyber
#fooddeliveryputrajaya
  • Alhamdulillah ini balance kuah laksa johor pagi semalam. Yang dah brp kali perangat ada rezeki buat lunch di offfice hari ni. Sejenis mereka yang biasa makan kuah perangat akan tahu bertapa nikmatnya makan kuah di penghujung. Mantap padu rasa sukar d luahkan. Sepeti biasa ulam kena lebih, taugeh buang ekor dan yang penting daun selasih. Boleh kemurungan jika tiada. Jimat duit lunch ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

    Ps abaikan sudu n chopsticks tu sebabgai prop. Kami makan dengan tangan sahaja yaa.

    #nasidagangganu
    #nasidagangdelivery
    #nasidagangbangi
    #nasidagangcyberjaya
    #nasidagangsepang
    #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberfoodie #cyberjayafood
    #cyberjaya
    #dwiputraresidences
    #nasidagangputraya
    #cybercorner #cyberhub
    #putrajayavendor
    #deliverycyberjaya
    #deliveryputrajayacyberjaya
    #deliveryputrajaya
    #laksajohorputrajaya
    #laksajohordeliver
    #putrajaya #cybertruck #cyberjaya #putrajayafood #putrajayafooddelivery #cyberjayafood #dwiputraresidences #laksajohorolijaskitchen #laksajohordelivery #laksajohor
    #fooddeliverycyber
    #fooddeliveryputrajaya

  •  32  6  27 July, 2020
  • DAPUR BARUUUUUU๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Alhamdulillah syukur buat Maha Pencipta:) .
Selain daripada pencapaian target 10 branch #takoyakidp pada tahun pertama penubuhan. Kini rezeki Allah , takoyakidp juga telah berjaya beroperasi di dapur baru kamii๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Setelah hampir setahun menumpang di dapur keluarga, takoyakidp mengambil langkah menyediakan 'central kitchen'. Permintaan yang semakin bertambah menunjukkan penerimaan semua terhadap takoyakidp:) so dapur baru merupakan langkah seterusnya bg memajukan lagi takoyakidp.
.
Ada yg nak jadi staff kami? Atau nak jd boss utk branch sendiri? Jom pm sis laju2 . Jadi branch kami ke 12 dan seterusnya InsyaAllah:)
Terus menyokong dan mendoakan kamii tauuu. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
. ๐Ÿ’Takoyaki Desa Putra๐Ÿ’

SEDAP๐ŸดMURAH๐ŸดBERBALOI๐Ÿด "Makan sekali confirm repeat order..." 0133758657 - HQ
#takoyaki #takoyakidp #takoyakimurah #takoyakisedap #takoyakidelivery #takoyakibangi #takoyakiputrajaya #takoyakidpkuantan #takoyakidpjeli #takoyakidpmelaka #takoyakidpmuadzam #takoyakidpsenawang #takoyakidpshahalam #takoyakidplarkin #takoyakidppresint9 
#takoyakidptampin
#takoyakidpkuantan#takoyakidpreview #deliverybangi #deliveryputrajaya
  • DAPUR BARUUUUUU๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ Alhamdulillah syukur buat Maha Pencipta:) .
    Selain daripada pencapaian target 10 branch #takoyakidp pada tahun pertama penubuhan. Kini rezeki Allah , takoyakidp juga telah berjaya beroperasi di dapur baru kamii๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Setelah hampir setahun menumpang di dapur keluarga, takoyakidp mengambil langkah menyediakan 'central kitchen'. Permintaan yang semakin bertambah menunjukkan penerimaan semua terhadap takoyakidp:) so dapur baru merupakan langkah seterusnya bg memajukan lagi takoyakidp.
    .
    Ada yg nak jadi staff kami? Atau nak jd boss utk branch sendiri? Jom pm sis laju2 . Jadi branch kami ke 12 dan seterusnya InsyaAllah:)
    Terus menyokong dan mendoakan kamii tauuu. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
    . ๐Ÿ’Takoyaki Desa Putra๐Ÿ’

    SEDAP๐ŸดMURAH๐ŸดBERBALOI๐Ÿด "Makan sekali confirm repeat order..." 0133758657 - HQ
    #takoyaki #takoyakidp #takoyakimurah #takoyakisedap #takoyakidelivery #takoyakibangi #takoyakiputrajaya #takoyakidpkuantan #takoyakidpjeli #takoyakidpmelaka #takoyakidpmuadzam #takoyakidpsenawang #takoyakidpshahalam #takoyakidplarkin #takoyakidppresint9
    #takoyakidptampin
    #takoyakidpkuantan#takoyakidpreview #deliverybangi #deliveryputrajaya

  •  106  10  19 April, 2017