#deejacosmetic Instagram Photos & Videos

deejacosmetic - 55.8k posts

Hashtag Popularity

7.4
average comments
49.9
average likes

Latest #deejacosmetic Posts

  • Jgn lupa sebelum tidur cuci muka dgn SABUN PEMBERSIH MUKA tau .Lepas tu apply Laika cream dan Zulai Cream😊
pasti luar biasa bila bangun esk pagi !

#Deejacosmetic #kehebatanluarbiasa
  • Jgn lupa sebelum tidur cuci muka dgn SABUN PEMBERSIH MUKA tau .Lepas tu apply Laika cream dan Zulai Cream😊
    pasti luar biasa bila bangun esk pagi !

    #Deejacosmetic #kehebatanluarbiasa

  •  0  0  4 hours ago
  • DEEJA COSMETIC
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM58 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
https://shopee.com.my/ellsyabeauty?smtt=0.0.9
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
💥Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
💥Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano.
💥Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
💥Melembabkan kulit sepanjang hari
💥Mengecilkan liang pori yang besar
💥Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian .
💥Mengimbangi pH kulit
💥Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi .
💥Mengandungi SPF 35 untuk perlindungan dari UV
💥Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
💥Membantu merawat kulit yang rosak
💥Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
💥Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
💥Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
💥Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
💥Memberi kelembapan kulit
💥Menjadikan kulit sehalus kulit bayi .
#Ellsyabeauty
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
CARA PENGGUNAAN
➡️cuci muka dgn sabun pembersih
➡️pakai toner nano (jika perlu) .
➡️sapu night cream dan nano cream pada waktu malam .
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
#deejacosmetic #deejacosmeticmurah
#deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticproduct #supportlocalproduct
#skincaremurah #skincaremalaysia
#bazarpaknil #onlineshop
#skincareborongmurah #deejamurah #deejaborongmurah #deejamalaysia
#sayajual #sayajualmurah #deejacosmeticmalaysia #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
  • DEEJA COSMETIC
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    Harga RM58 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
    DM/Whatsapp kami di :
    📲010-512 0990
    📲010-512 0990
    📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
    https://shopee.com.my/ellsyabeauty?smtt=0.0.9
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    ------------------------------------------------------------------------
    KELEBIHAN
    ------------------------------------------------------------------------
    💥Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
    💥Membantu menyinkirkan sel2 kulit yang mati
    💥Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano.
    💥Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
    💥Melembabkan kulit sepanjang hari
    💥Mengecilkan liang pori yang besar
    💥Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian .
    💥Mengimbangi pH kulit
    💥Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi .
    💥Mengandungi SPF 35 untuk perlindungan dari UV
    💥Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
    💥Membantu merawat kulit yang rosak
    💥Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
    💥Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
    💥Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
    💥Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
    💥Memberi kelembapan kulit
    💥Menjadikan kulit sehalus kulit bayi .
    #Ellsyabeauty
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    CARA PENGGUNAAN
    ➡️cuci muka dgn sabun pembersih
    ➡️pakai toner nano (jika perlu) .
    ➡️sapu night cream dan nano cream pada waktu malam .
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
    #deejacosmetic #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticborong #deejacosmeticborongmurah #deejacosmeticoriginal #deejacosmeticmalaysia #deejacosmeticproduct #supportlocalproduct
    #skincaremurah #skincaremalaysia
    #bazarpaknil #onlineshop
    #skincareborongmurah #deejamurah #deejaborongmurah #deejamalaysia
    #sayajual #sayajualmurah #deejacosmeticmalaysia #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
    🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

  •  0  0  7 hours ago
  • 💛SET 5 IN 1 DEEJA COSMETIC💛 ✅ mampu merawat kulit kusam dan xbermaya
✅ mengatasi masalah kulit berminyak dan berjerawat ✅ memulihkan wajah tona yg xsekata dan berparut jerawat @ jeragat
✅ mampu merawat jerawat batu, jerawat pasir dan sebagainya.
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. TQ😍 .
“Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕”
.
#deejacosmetic
#deejacosmetics
#deejacosmeticmurah 
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmeticborong 
DEEJA COSMETIC SET 5IN1 RESTOCK 📢📢
.
OPEN RETAIL/BORONG
.
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#deejacosmetic
#deejacosmetics
#deejacosmeticmurah 
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmeticborong 
#deejacosmeticborongmurah
#deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
#diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
#haruslahdeeja
#deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
#diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
#haruslahdeeja
  • 💛SET 5 IN 1 DEEJA COSMETIC💛 ✅ mampu merawat kulit kusam dan xbermaya
    ✅ mengatasi masalah kulit berminyak dan berjerawat ✅ memulihkan wajah tona yg xsekata dan berparut jerawat @ jeragat
    ✅ mampu merawat jerawat batu, jerawat pasir dan sebagainya.
    .
    Whatsapp 012-5606733 for oder. TQ😍 .
    “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕”
    .
    #deejacosmetic
    #deejacosmetics
    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmeticborong
    DEEJA COSMETIC SET 5IN1 RESTOCK 📢📢
    .
    OPEN RETAIL/BORONG
    .
    Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #deejacosmetic
    #deejacosmetics
    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmeticborong
    #deejacosmeticborongmurah
    #deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
    #diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
    #haruslahdeeja
    #deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
    #diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
    #haruslahdeeja

  •  5  0  16 hours ago
  • 🌸DEEJA COSMETIC SKINCARE 
Set 5in1) 🌸

Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah
.
❤berjeragat @ kulit kusam
❤lebam bawah mata & kulit kering
❤berjerawat & berminyak/sensitif
❤tona kulit xsekata
❤berparut dll
.
Complete set untuk 1 bulan kegunaan
✅1 sabun pembersih wajah
✅1 toner nano
✅1 krim siang
✅1 krim malam
✅1 krim nano
.
▶Cara Penggunaan utk malam
cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu), & pakai krim malam(night), lepas tu lapis dgn krim nano pulak..ingat ye, nipis2 je sudah memadai..xpayah tebal2.

Ready stok rm65

Walkin kedai Aaira kosmetik dekat gate keretapi kg laut,palekbang

Whatsapp 0148198119

#deejacosmetic #original #deejaskincare #newpackaging
  • 🌸DEEJA COSMETIC SKINCARE
    Set 5in1) 🌸

    Set penjagaan wajah Deeja Cosmetic mampu merawat masalah kulit wajah
    .
    ❤berjeragat @ kulit kusam
    ❤lebam bawah mata & kulit kering
    ❤berjerawat & berminyak/sensitif
    ❤tona kulit xsekata
    ❤berparut dll
    .
    Complete set untuk 1 bulan kegunaan
    ✅1 sabun pembersih wajah
    ✅1 toner nano
    ✅1 krim siang
    ✅1 krim malam
    ✅1 krim nano
    .
    ▶Cara Penggunaan utk malam
    cuci muka dgn sabun pembersih, lepas tu pakai toner nano (jika perlu), & pakai krim malam(night), lepas tu lapis dgn krim nano pulak..ingat ye, nipis2 je sudah memadai..xpayah tebal2.

    Ready stok rm65

    Walkin kedai Aaira kosmetik dekat gate keretapi kg laut,palekbang

    Whatsapp 0148198119

    #deejacosmetic #original #deejaskincare #newpackaging

  •  2  0  21 hours ago
  • Ada yang bukan saja sanggup ‘melabur’ ratusan malah ribuan ringgit semata-mata untuk tampil cantik. Sejauh manakah produk & rawatan yang anda inginkan tue selamat?
.
.
Xperlu semua tue..DEEJA KAN ADE...
.
.
#deejacosmetic
#kehebatanluarbiasa
hnya dgan RM 50 sahaya cpat2 dm sis
  • Ada yang bukan saja sanggup ‘melabur’ ratusan malah ribuan ringgit semata-mata untuk tampil cantik. Sejauh manakah produk & rawatan yang anda inginkan tue selamat?
    .
    .
    Xperlu semua tue..DEEJA KAN ADE...
    .
    .
    #deejacosmetic
    #kehebatanluarbiasa
    hnya dgan RM 50 sahaya cpat2 dm sis

  •  0  0  4 July, 2020
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛 
Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
.
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#deejacosmeticmurah
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmetic
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛
    Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
    .
    Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmetic

  •  2  0  4 July, 2020
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛 
Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
.
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#deejacosmeticmurah
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmetic
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛
    Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
    .
    Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmetic

  •  3  0  4 July, 2020
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛 
Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
.
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#deejacosmeticmurah
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmetic
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛
    Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
    .
    Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmetic

  •  3  0  4 July, 2020
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛 
Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
.
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#deejacosmeticmurah
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmetic
  • Feedback/Testimoni positif drpd pengguna Deeja Cosmetic 💛
    Deeja Cosmetic boleh digunakan seawal usia 16 tahun dan keatas..Juga sesuai UNTUK LELAKI & WANITA 🧡
    .
    Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmetic

  •  8  0  4 July, 2020
  • 💛SET 5 IN 1 DEEJA COSMETIC💛 ✅ mampu merawat kulit kusam dan xbermaya
✅ mengatasi masalah kulit berminyak dan berjerawat ✅ memulihkan wajah tona yg xsekata dan berparut jerawat @ jeragat
✅ mampu merawat jerawat batu, jerawat pasir dan sebagainya.
.
Whatsapp 012-5606733 for oder. TQ😍 .
“Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕”
.
#deejacosmetic
#deejacosmetics
#deejacosmeticmurah 
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmeticborong 
DEEJA COSMETIC SET 5IN1 RESTOCK 📢📢
.
OPEN RETAIL/BORONG
.
Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

#deejacosmetic
#deejacosmetics
#deejacosmeticmurah 
#deejacosmeticoriginal
#deejacosmeticborong 
#deejacosmeticborongmurah
#deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
#diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
#haruslahdeeja
#deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
#diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
#haruslahdeeja
  • 💛SET 5 IN 1 DEEJA COSMETIC💛 ✅ mampu merawat kulit kusam dan xbermaya
    ✅ mengatasi masalah kulit berminyak dan berjerawat ✅ memulihkan wajah tona yg xsekata dan berparut jerawat @ jeragat
    ✅ mampu merawat jerawat batu, jerawat pasir dan sebagainya.
    .
    Whatsapp 012-5606733 for oder. TQ😍 .
    “Deeja Cosmetic, Kehebatan Luarbiasa 🔥💕”
    .
    #deejacosmetic
    #deejacosmetics
    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmeticborong
    DEEJA COSMETIC SET 5IN1 RESTOCK 📢📢
    .
    OPEN RETAIL/BORONG
    .
    Berminat whatsapp 012-5606733 for oder. Tq

    #deejacosmetic
    #deejacosmetics
    #deejacosmeticmurah
    #deejacosmeticoriginal
    #deejacosmeticborong
    #deejacosmeticborongmurah
    #deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
    #diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
    #haruslahdeeja
    #deejacosmeticmalaysia #sayajualdeejacosmetic
    #diamondfoundationdeeja #diamondfoundation #deejafoundationmurah
    #haruslahdeeja

  •  3  0  4 July, 2020

Top #deejacosmetic Posts

  • [SNOW WHITE BODY LOTION IBU PUTIH]⁣
⁣
Ape ramuan istimewa yang buat lotion snow white ni best gilerrr .. meh sini sis share ape rahsianya ok 😉😘⁣
⁣
GLUTATHIONE adalah antioksidan yg di gunakan utk mencerah atau memutihkan kulit,biasa tersedia dlm bentuk sabun,krim lotion dan pil.⁣
⁣
⁣
Glutathione secara ilmiah terbukti dapat mencegah produksi melanin yg dapat menyebabkan kulit menjadi gelap.Penelitian menunjukkan bahawa glutathione yg berbentuk SABUN & KRIM LOTION lebih efektif di bandingkan dengan yg berbentuk pil utk dimakan kerana glutathione yg berbentuk pil tidak dapat diserap secara maksima oleh tubuh. Oleh kerana itu penggunaan glutathione dengan tujuan utk pencerahan kulit sebaiknya menggunakan sabun atau krim lotion yg diterapkan secara langsung pada kulit.⁣
⁣
⁣
ALPHA ARBUTIN sumber alpha arbutin adalah dari daun bearberry kerana ia adalah ciri ciri penghalang melanin.Memberi kesan pencerahan berganda tanpa berlaku iritasi.menjadikan kulit lebih flawless,glowing serta kemerah merahan & menyamaratakan tona kulit.⁣
⁣
⁣
COLLAGEN protien yg melindungi dan memperbaiki struktur kulit,meremajakan kulit,menegang & menganjalkan kulit serta mencerah secara nutral.⁣
⁣
⁣
Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya,ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawatparut #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #skincare #deejacosmetic #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #hlive #meletops #gegarvanganza2018 #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #like4like #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareeda⁣
⁣
  • [SNOW WHITE BODY LOTION IBU PUTIH]⁣

    Ape ramuan istimewa yang buat lotion snow white ni best gilerrr .. meh sini sis share ape rahsianya ok 😉😘⁣

    GLUTATHIONE adalah antioksidan yg di gunakan utk mencerah atau memutihkan kulit,biasa tersedia dlm bentuk sabun,krim lotion dan pil.⁣


    Glutathione secara ilmiah terbukti dapat mencegah produksi melanin yg dapat menyebabkan kulit menjadi gelap.Penelitian menunjukkan bahawa glutathione yg berbentuk SABUN & KRIM LOTION lebih efektif di bandingkan dengan yg berbentuk pil utk dimakan kerana glutathione yg berbentuk pil tidak dapat diserap secara maksima oleh tubuh. Oleh kerana itu penggunaan glutathione dengan tujuan utk pencerahan kulit sebaiknya menggunakan sabun atau krim lotion yg diterapkan secara langsung pada kulit.⁣


    ALPHA ARBUTIN sumber alpha arbutin adalah dari daun bearberry kerana ia adalah ciri ciri penghalang melanin.Memberi kesan pencerahan berganda tanpa berlaku iritasi.menjadikan kulit lebih flawless,glowing serta kemerah merahan & menyamaratakan tona kulit.⁣


    COLLAGEN protien yg melindungi dan memperbaiki struktur kulit,meremajakan kulit,menegang & menganjalkan kulit serta mencerah secara nutral.⁣


    Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya,ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawatparut #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #skincare #deejacosmetic #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #hlive #meletops #gegarvanganza2018 #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #like4like #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareeda⁣

  •  127  41  4 September, 2019
  • Haii u olss.. Selamat malam💖⁣
⁣
PROMOSI karisma cosmetic masih ONZZZ U olss. Rugi xgrabb time promo nie.. Memang harga xleh bawa bincang.. Mur mur je tauu..⁣
⁣
Ada yang murah buat apa tunggu yang mahal u olss..jimat berbaloi² Tauu...⁣
⁣
Yang lelama duk stalker tue.. Meh cepat dapatkan dengan Harga PROMO NIE!!! ⁣
⁣
📲Nak detail tekan link kt bawah nie⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣
⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣
📮 POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK⁣
⁣
✅ DROPSHIP, AGENT WANTED!!⁣
⁣
#karismakosmetik #sparkleskin #honeybee #serialam #plentong #permasjaya #pasirgudang #flawless #glowing #jeragat #kulitkusam #vslbeauty #deejacosmetic #nealofa #fattzura #wanihasnita #minggunawanita #pujaanhatikanda #akasia #mentor7 #hiburanhariminggu #bazarpaknil #onlineshop #kakiviral  #trending #terlajaklaris #followback #follow4follow⁣
#teamAFCIRCLE01098⁣
⁣⁣
  • Haii u olss.. Selamat malam💖⁣

    PROMOSI karisma cosmetic masih ONZZZ U olss. Rugi xgrabb time promo nie.. Memang harga xleh bawa bincang.. Mur mur je tauu..⁣

    Ada yang murah buat apa tunggu yang mahal u olss..jimat berbaloi² Tauu...⁣

    Yang lelama duk stalker tue.. Meh cepat dapatkan dengan Harga PROMO NIE!!! ⁣

    📲Nak detail tekan link kt bawah nie⁣
    @karisma.cosmetic_johor
    @karisma.cosmetic_johor
    @karisma.cosmetic_johor

    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

    📮 POS KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH&SARAWAK⁣

    ✅ DROPSHIP, AGENT WANTED!!⁣

    #karismakosmetik #sparkleskin #honeybee #serialam #plentong #permasjaya #pasirgudang #flawless #glowing #jeragat #kulitkusam #vslbeauty #deejacosmetic #nealofa #fattzura #wanihasnita #minggunawanita #pujaanhatikanda #akasia #mentor7 #hiburanhariminggu #bazarpaknil #onlineshop #kakiviral #trending #terlajaklaris #followback #follow4follow⁣
    #teamAFCIRCLE01098⁣
    ⁣⁣

  •  134  32  18 November, 2019
  • TESTIMONI KARISMA COSMETIC ANTARA TESTIMONI PALING BANYAK. ⁣
Kenapa testimoni Karisma Cosmetic banyak setiap hari? Itu tanda nya ramai yang menyukai dan ramai yang dah berjaya merawat kulit wajah dengan skincare karisma.⁣
⁣
Testimoni ori dari pengguna sendiri dan bukan edit. Jom BerKarisma!!! ⁣
⁣
Pasti.....Chantikkk Sangatttt!!!!!⁣
⁣⁣
Untuk detail klik link Pada Bio⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor ⁣⁣
⁣⁣
🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya, Plentong, Pasir Gudang dan kawasan Berdekatan.⁣⁣
⁣⁣
#karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawateyebag #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #skincare #deejacosmetic #matapanda #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #lawaksantai #mentor7 #gegarvanganza2018 #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #cikguseo #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareeda #EAF190911⁣
⁣⁣
  • TESTIMONI KARISMA COSMETIC ANTARA TESTIMONI PALING BANYAK. ⁣
    Kenapa testimoni Karisma Cosmetic banyak setiap hari? Itu tanda nya ramai yang menyukai dan ramai yang dah berjaya merawat kulit wajah dengan skincare karisma.⁣

    Testimoni ori dari pengguna sendiri dan bukan edit. Jom BerKarisma!!! ⁣

    Pasti.....Chantikkk Sangatttt!!!!!⁣
    ⁣⁣
    Untuk detail klik link Pada Bio⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣
    ⁣⁣
    🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya, Plentong, Pasir Gudang dan kawasan Berdekatan.⁣⁣
    ⁣⁣
    #karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawateyebag #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #skincare #deejacosmetic #matapanda #fattzura #fattahamin #ajimaura #terapiinstagram #lawaksantai #mentor7 #gegarvanganza2018 #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #cikguseo #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareeda #EAF190911⁣
    ⁣⁣

  •  121  40  19 September, 2019
  • Perkongsian dari customer seteleh memcuba produk karisma cosmetic⤵️⁣
⁣
KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA KERANA karisma membuatkan muka saya sentiasa berseri seri, kusam tiada lagi dan muka sentiasa nampak fresh dan bersih walaupun belum mandi.⁣
⁣
Sebelum ni saya memang tak pakai apa apa produk muka tapi dah kenal karisma ni tak cari lain dah.⁣
⁣
Mula mula saya cuba karisma, saya hanya menggunakan set trial 1 untuk rawat muka kusam tu. Baru seminggu guna dah nampak kesannya. So, saya decide nak join dropship untuk jual produk kc. Masa jadi dropship saya try plak guna set lengkap. Makin best la makin cantik. Suka sangat masa tu. Yela sebelum ni muka kusam dan kering je. Tengok cermin pun stress. Sebulan jadi dropship saya sign up jadi stokis sah karisma plak. Dah cantik, income masuk plak gemuk2 sape tak nak kan. Masa jadi stokis tu saya dah terjebak dengan semua produk karisma cosmetic.⁣
⁣
Sebelum jual, mesti saya try dulu produk tu. Alhamdulillah dah 3 tahun saya bersama Karisma Cosmetic. Thank you mommy D dan Founder karisma cosmetic bagi peluang kat saya😘.⁣
⁣
-Faznieta-⁣
Pengguna Karisma Cosmetic⁣
⁣
Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⤵️⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
@karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawatparut #jerawat #jeragat #sunburn #skincare #deejacosmetic #fattzura #fattahamin #ajimaura #skincarelover #terapiinstagram #hlive #meletops #suriafm #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareeda  #karismajelajahsuria ⁣#teamAFCIRCLE01058⁣
  • Perkongsian dari customer seteleh memcuba produk karisma cosmetic⤵️⁣

    KARISMA COSMETIC MENJADI PILIHAN HATI SAYA KERANA karisma membuatkan muka saya sentiasa berseri seri, kusam tiada lagi dan muka sentiasa nampak fresh dan bersih walaupun belum mandi.⁣

    Sebelum ni saya memang tak pakai apa apa produk muka tapi dah kenal karisma ni tak cari lain dah.⁣

    Mula mula saya cuba karisma, saya hanya menggunakan set trial 1 untuk rawat muka kusam tu. Baru seminggu guna dah nampak kesannya. So, saya decide nak join dropship untuk jual produk kc. Masa jadi dropship saya try plak guna set lengkap. Makin best la makin cantik. Suka sangat masa tu. Yela sebelum ni muka kusam dan kering je. Tengok cermin pun stress. Sebulan jadi dropship saya sign up jadi stokis sah karisma plak. Dah cantik, income masuk plak gemuk2 sape tak nak kan. Masa jadi stokis tu saya dah terjebak dengan semua produk karisma cosmetic.⁣

    Sebelum jual, mesti saya try dulu produk tu. Alhamdulillah dah 3 tahun saya bersama Karisma Cosmetic. Thank you mommy D dan Founder karisma cosmetic bagi peluang kat saya😘.⁣

    -Faznieta-⁣
    Pengguna Karisma Cosmetic⁣

    Untuk detail klik link Pada bio⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⤵️⁣⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #karismacosmetic #plentong #masai #pasirgudang #rawatparut #jerawat #jeragat #sunburn #skincare #deejacosmetic #fattzura #fattahamin #ajimaura #skincarelover #terapiinstagram #hlive #meletops #suriafm #terlajaklaris #kakiviral #kiniviral #follow4follow #tag #bigstage #cikgusekolah #mawarkarim #fareeda #karismajelajahsuria ⁣#teamAFCIRCLE01058⁣

  •  164  63  14 October, 2019