#cubprix Instagram Photos & Videos

cubprix - 17.3k posts

Hashtag Popularity

11.8
average comments
1.1k
average likes

Latest #cubprix Posts

  • Wah wah wahhh berapi2 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sagat kt Corner ye geng #anakantoopenang ni πŸ˜ƒπŸ‘ 
Malam minggu yang tidak mengecewakan 🏁 Tag geng2 penang πŸ˜‰

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : @cikk_ellsi πŸ”₯

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Wah wah wahhh berapi2 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sagat kt Corner ye geng #anakantoopenang ni πŸ˜ƒπŸ‘
    Malam minggu yang tidak mengecewakan 🏁 Tag geng2 penang πŸ˜‰

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -
    Credit : @cikk_ellsi πŸ”₯

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  1,206  32  14 hours ago
  • Gaiss ada steady tak hujung minggu ni πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Ride kemana kita minggu ni gaiss 🀩🀩🀩 Tag member Ride korang πŸ‘πŸ‘πŸ‘ kasi ON macam broo broo kita dari geng JDT ni πŸ˜†πŸ’ͺπŸ’ͺ

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : Ducati Panigale V4s : @ManD
Aprilia RSV4 : @shahrolsaka78
Honda CBR1000RR : @airilawie
RSV4 : @faizalzanel
Zx636 (cameraman) : @sufihaziq_ πŸ”₯

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Gaiss ada steady tak hujung minggu ni πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ Ride kemana kita minggu ni gaiss 🀩🀩🀩 Tag member Ride korang πŸ‘πŸ‘πŸ‘ kasi ON macam broo broo kita dari geng JDT ni πŸ˜†πŸ’ͺπŸ’ͺ

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -
    Credit : Ducati Panigale V4s : @ManD
    Aprilia RSV4 : @shahrolsaka78
    Honda CBR1000RR : @airilawie
    RSV4 : @faizalzanel
    Zx636 (cameraman) : @sufihaziq_ πŸ”₯

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  367  7  15 hours ago
  • Hello Guys! Sorry atas kelewatan sikit! sepatutnya Bossko jawab semalam! Tp sebab bossko nie dia pemalu skit orangnya! Kita kene edit2 dulu muka dia! baru la boleh upload nie haaaa!! Jom layan dulu!!

#CubPrix #BosskoJawab
  • Hello Guys! Sorry atas kelewatan sikit! sepatutnya Bossko jawab semalam! Tp sebab bossko nie dia pemalu skit orangnya! Kita kene edit2 dulu muka dia! baru la boleh upload nie haaaa!! Jom layan dulu!!

    #CubPrix #BosskoJawab

  •  129  0  18 hours ago
  • Hello gang! Da makan tengh hari ke tuh? Kalau belum, jom la tengok part-part nvx sambil makan-makan tuh! Siapa yang ada nvx tuh, korang punya parts tuh ada yang sama ke dengan NVX challenge nie? πŸ˜„

Racing parts AEON Credit Service Yamaha NVX Challenge 2020

Sponsor:
1. AEON Credit Service
2. RCB
3. Maxxis

#YamahaMotorMalaysia
#MalaysianCubPrix
#CubPrix2020

#CubPrix #NVX #RacingParts
  • Hello gang! Da makan tengh hari ke tuh? Kalau belum, jom la tengok part-part nvx sambil makan-makan tuh! Siapa yang ada nvx tuh, korang punya parts tuh ada yang sama ke dengan NVX challenge nie? πŸ˜„

    Racing parts AEON Credit Service Yamaha NVX Challenge 2020

    Sponsor:
    1. AEON Credit Service
    2. RCB
    3. Maxxis

    #YamahaMotorMalaysia
    #MalaysianCubPrix
    #CubPrix2020

    #CubPrix #NVX #RacingParts

  •  1  0  21 hours ago
  • Korang yang suka Ride tu beringat lah korang dah macam artis di atas jalan raya ramai yang shooting aksi anda. 

Nak2 lagi kalau kaki Corner, hensem pulak bila korang entry Corner πŸ‘πŸ‘πŸ€©

Tag members ride korang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Korang yang suka Ride tu beringat lah korang dah macam artis di atas jalan raya ramai yang shooting aksi anda.

    Nak2 lagi kalau kaki Corner, hensem pulak bila korang entry Corner πŸ‘πŸ‘πŸ€©

    Tag members ride korang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  2,743  29  13 August, 2020

Top #cubprix Posts

  • Korang yang suka Ride tu beringat lah korang dah macam artis di atas jalan raya ramai yang shooting aksi anda. 

Nak2 lagi kalau kaki Corner, hensem pulak bila korang entry Corner πŸ‘πŸ‘πŸ€©

Tag members ride korang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Korang yang suka Ride tu beringat lah korang dah macam artis di atas jalan raya ramai yang shooting aksi anda.

    Nak2 lagi kalau kaki Corner, hensem pulak bila korang entry Corner πŸ‘πŸ‘πŸ€©

    Tag members ride korang πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  2,743  29  13 August, 2020
  • Fuhhh best tengok dia orang ni Corner. Yang agak mahir mereka di depan yang kurang mahir santai2 aja dibelakang, nanti jumpa juga di pit stop, ngeteh sesamaπŸ˜†. 

Buat apa nak push2 santai2 aja boss janji layan mcm abg yang last tu, style loo je dia layan smbil sagat footrest Standard πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘ 

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : @epooll88 πŸ”₯

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Fuhhh best tengok dia orang ni Corner. Yang agak mahir mereka di depan yang kurang mahir santai2 aja dibelakang, nanti jumpa juga di pit stop, ngeteh sesamaπŸ˜†.

    Buat apa nak push2 santai2 aja boss janji layan mcm abg yang last tu, style loo je dia layan smbil sagat footrest Standard πŸ˜‰πŸ‘πŸ‘

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -
    Credit : @epooll88 πŸ”₯

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  2,698  62  10 August, 2020
  • Wah wah wahhh berapi2 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sagat kt Corner ye geng #anakantoopenang ni πŸ˜ƒπŸ‘ 
Malam minggu yang tidak mengecewakan 🏁 Tag geng2 penang πŸ˜‰

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : @cikk_ellsi πŸ”₯

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Wah wah wahhh berapi2 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ sagat kt Corner ye geng #anakantoopenang ni πŸ˜ƒπŸ‘
    Malam minggu yang tidak mengecewakan 🏁 Tag geng2 penang πŸ˜‰

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -
    Credit : @cikk_ellsi πŸ”₯

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  1,206  32  14 hours ago
  • Ini juga adalah satu teknik dan skill Corner yang memberi kenikmatan yang tidak terkata kepada rider yang mampu melakukan Corner slide seperti iniπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ 

Yang melihat saja pn dah tak tahan stim apa tah lagi yang buat πŸ€©πŸ‘

πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Ini juga adalah satu teknik dan skill Corner yang memberi kenikmatan yang tidak terkata kepada rider yang mampu melakukan Corner slide seperti iniπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

    Yang melihat saja pn dah tak tahan stim apa tah lagi yang buat πŸ€©πŸ‘

    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  2,109  36  10 August, 2020
  • power save 🀩 oleh @amrimalek pada 2017 di Temerloh.
#cubprix
  • power save 🀩 oleh @amrimalek pada 2017 di Temerloh.
    #cubprix

  •  6,513  40  29 June, 2020
  • Selamat tengah hari sahabat Kaki Corner semua. Di sini min nak ingatkan kepada segelintir indivdu yang suka Corner masuk lorang bertentangan dan pentingkan diri sendiri supaya anda berhenti dari melakukan perkara tersebut. 

Come on gaiss dah tahun 2020 belajarlah untuk disiplinkan diri anda ketika layan Corner di public road. Kalau anda nak sangat masuk Lorong sebelah masuk lah dengan tidak menyusahkan orang lain. Jika anda nak Corner line yang luas anda Boleh layan Corner dalam track πŸ‘Œ

Kesian kat orang yang terkena denagan mereka yang suka masuk Lorong bertentangan ni, bederau jantung nak elak. Min tau ramai dah yang terkena mcm ni. Ok Tag kawan2 korang untuk jadikan peringatan yang berguna untuk semua πŸ‘πŸ‘πŸ‘

 
πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

⭐️New IG Account⭐️
Account lama kami telah di Hack ☣️ .
β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
-
@kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
https://instagram.com/kakicorner_official .
-
Credit : @amier_rafiq πŸ”₯

FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
@kakicorner_pitshop 
@kakicorner_official 🏁
-
#kakicornercare 
#pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor
  • Selamat tengah hari sahabat Kaki Corner semua. Di sini min nak ingatkan kepada segelintir indivdu yang suka Corner masuk lorang bertentangan dan pentingkan diri sendiri supaya anda berhenti dari melakukan perkara tersebut.

    Come on gaiss dah tahun 2020 belajarlah untuk disiplinkan diri anda ketika layan Corner di public road. Kalau anda nak sangat masuk Lorong sebelah masuk lah dengan tidak menyusahkan orang lain. Jika anda nak Corner line yang luas anda Boleh layan Corner dalam track πŸ‘Œ

    Kesian kat orang yang terkena denagan mereka yang suka masuk Lorong bertentangan ni, bederau jantung nak elak. Min tau ramai dah yang terkena mcm ni. Ok Tag kawan2 korang untuk jadikan peringatan yang berguna untuk semua πŸ‘πŸ‘πŸ‘


    πŸ‘ŠβœŠπŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨πŸ’¨

    ⭐️New IG Account⭐️
    Account lama kami telah di Hack ☣️ .
    β€œMISI JEJAK 50Kβž•FAMILY IG FOLLOWERS KAKI CORNER OFFICIAL”
    -
    @kakicorner_official βœŠπŸ’¨πŸ’¨
    https://instagram.com/kakicorner_official .
    -
    Credit : @amier_rafiq πŸ”₯

    FOLLOW & SUPPORT πŸ€œπŸ€›πŸ»
    @kakicorner_pitshop
    @kakicorner_official 🏁
    -
    #kakicornercare
    #pkp #pkpp #stayhome #kakicorner #kakicornerofficial #kakicorner_official #misi52k #dudukrumah #kenangankakicorner #ysuku #cornering #sbk #elbowdown #kneedown #kneedraggers #balapan #kapcai #supermoto #fullgass #motogp #cubprix #kakimotor

  •  1,317  39  11 August, 2020