#ctzoners Instagram Photos & Videos

ctzoners - 1.8k posts

Hashtag Popularity

23.2
average comments
831.8
average likes

Latest #ctzoners Posts

  • BATIK SERAGAM 🔥 OFFER HARGA MENJUNAM RM39/4 METER🔥

Sah sehingga 31/JULAI/2020

RETAIL & SERAGAM HARGA SAMA RATA 😍

🔥 RM39 sepasang 🔥
(Harga ASAL RM50 sepasang)

🔥 RM39 sepasang 🔥 
(Harga ASAL RM50 sepasang)

🔥 RM39 sepasang 🔥 
(Harga ASAL RM50 sepasang)

🔘CIRI-CIRI KAIN:
 - #royal_silk
 - lembut, sejuk, jimat masa iron (tak perlu iron pun tak pe 😁)
 - tak kesat, tahan lasak
 - kualiti tak pecah

Bidang kain 45 inci & dah siap potong

GRAB SEKARANG SEBELUM HARGA KEMBALI KEPADA ASAL ❗

Cara order senang je ⤵
www.wasap.my/60135701292/CikTa+saya+nak+kain+sale+rm39

#batikseragamguru #batikseragam #batikseragamkeluarga #batikseragammalaysia #kainela #kainpasang #kainpasangmurah #sedondonkendurikahwin #ctdk #aafiyahanakibu #ctdkjunior #ctzoners #aafiyahkhalid #aafiyah
  • BATIK SERAGAM 🔥 OFFER HARGA MENJUNAM RM39/4 METER🔥

    Sah sehingga 31/JULAI/2020

    RETAIL & SERAGAM HARGA SAMA RATA 😍

    🔥 RM39 sepasang 🔥
    (Harga ASAL RM50 sepasang)

    🔥 RM39 sepasang 🔥
    (Harga ASAL RM50 sepasang)

    🔥 RM39 sepasang 🔥
    (Harga ASAL RM50 sepasang)

    🔘CIRI-CIRI KAIN:
    - #royal_silk
    - lembut, sejuk, jimat masa iron (tak perlu iron pun tak pe 😁)
    - tak kesat, tahan lasak
    - kualiti tak pecah

    Bidang kain 45 inci & dah siap potong

    GRAB SEKARANG SEBELUM HARGA KEMBALI KEPADA ASAL ❗

    Cara order senang je ⤵
    www.wasap.my/60135701292/CikTa+saya+nak+kain+sale+rm39

    #batikseragamguru #batikseragam #batikseragamkeluarga #batikseragammalaysia #kainela #kainpasang #kainpasangmurah #sedondonkendurikahwin #ctdk #aafiyahanakibu #ctdkjunior #ctzoners #aafiyahkhalid #aafiyah

  •  1  1  22 July, 2020
  • Ok terjebak tengok kak @lena_lynn buat benda alah ni 😝. 
.
.

Isnin selalu ramai yang lemau kan. Takpe arini korang tak lemau lepas tengok video ni 🤣
.
.
Ramai jadi omputih guna apps ni, tapi ai nak fefeling jadi mak iti. Walaupun badan tu mak
iti punya, korang bayangkan jela Adilla Azizan dapat pakai baju lelawa dari designer mak iti tu 🤪
.
.
Wajah sebenar yang digunakan korang kena tengok wanita bertudung pink. Ha wajah tula yang dipinjamkan dekat badan mak iti. Sapelah yang buat apps ni ya.
.
Morning korang! Senyummmmmm 😁
#JustForFun #manifesta2020sitinurhaliza #ctdk #ctzoners #ctzone #sitinurhaliza #douplicat
  • Ok terjebak tengok kak @lena_lynn buat benda alah ni 😝.
    .
    .

    Isnin selalu ramai yang lemau kan. Takpe arini korang tak lemau lepas tengok video ni 🤣
    .
    .
    Ramai jadi omputih guna apps ni, tapi ai nak fefeling jadi mak iti. Walaupun badan tu mak
    iti punya, korang bayangkan jela Adilla Azizan dapat pakai baju lelawa dari designer mak iti tu 🤪
    .
    .
    Wajah sebenar yang digunakan korang kena tengok wanita bertudung pink. Ha wajah tula yang dipinjamkan dekat badan mak iti. Sapelah yang buat apps ni ya.
    .
    Morning korang! Senyummmmmm 😁
    #JustForFun #manifesta2020sitinurhaliza #ctdk #ctzoners #ctzone #sitinurhaliza #douplicat

  •  97  17  19 July, 2020
  • ❤️❤️ CREACION SALE ❤️❤️ by @creacionbysitinurhaliza
.
.

AMANDA BLOUSE
STD PRICE : RM139
PROMO : RM69
Click #amandablousecreacionsizechart #amandablousesizechart
.
.

BASIC BLOUSE WITH FRONT PLEAT PANELS. 
COMFORT FORM FITTED TOP. 
RELAX FIT SLEEVE WITH CUFFS MIDI LENGTH. 
MATERIAL : SATIN COTTON MIX
.
📲📲 012 - 573 9098
📲📲 012 - 573 9098
📲📲 012 - 573 9098 /
.
📲📲 012 - 599 7262
📲📲 012 - 599 7262
📲📲 012 - 599 7262
.
.
#creacionongsale2020 #creacionongsale #bajumurah #bajulelong #ctdk #ctdklovers #sitinurhaliza #sitinurhalizacollection  #creacionootd  #creacionbysitinurhaliza #creacionlovers #ctdk #pscreacionsingapore #pscreacionbrunei #pscreacion #pscreacionkedah #pscreacionselangor #blousecantik #blouselabuh #blousemurah #creacionps #creacionlovers #merdekasale #lelongmurah #bajumurah #ctzoners  #sitizoners #ctdkootd #sitinurhaliza #plainblouse #blouseplain #cnysale
  • ❤️❤️ CREACION SALE ❤️❤️ by @creacionbysitinurhaliza
    .
    .

    AMANDA BLOUSE
    STD PRICE : RM139
    PROMO : RM69
    Click #amandablousecreacionsizechart #amandablousesizechart
    .
    .

    BASIC BLOUSE WITH FRONT PLEAT PANELS.
    COMFORT FORM FITTED TOP.
    RELAX FIT SLEEVE WITH CUFFS MIDI LENGTH.
    MATERIAL : SATIN COTTON MIX
    .
    📲📲 012 - 573 9098
    📲📲 012 - 573 9098
    📲📲 012 - 573 9098 /
    .
    📲📲 012 - 599 7262
    📲📲 012 - 599 7262
    📲📲 012 - 599 7262
    .
    .
    #creacionongsale2020 #creacionongsale #bajumurah #bajulelong #ctdk #ctdklovers #sitinurhaliza #sitinurhalizacollection #creacionootd #creacionbysitinurhaliza #creacionlovers #ctdk #pscreacionsingapore #pscreacionbrunei #pscreacion #pscreacionkedah #pscreacionselangor #blousecantik #blouselabuh #blousemurah #creacionps #creacionlovers #merdekasale #lelongmurah #bajumurah #ctzoners #sitizoners #ctdkootd #sitinurhaliza #plainblouse #blouseplain #cnysale

  •  1  0  5 July, 2020
  • Assalammualaikum. Sempena berakhirnya bulan Syawal yang mulia ni, saya ambik kesempatan nak upload sebuah lagu yang sahabat2 request.
.
.
Ampuuunnnn sebab lambaat sgt menunaikan request. Tetau da nak abes Syawal. Huhu. .
.
Maafkan kekurangan ye. Sy rakam ikot dan je ni. Masa tucla nak lupa lirik laaa tersasul laaa. Bedal la labuuuuu. Hehe. .
.
Hari tu masa PKP semua dengar lagu ni sedih sbb tak dpt pulang beraya. Alhamdulillah dengan izin Allah, kita dapat kelonggaran untuk merentas negeri. Saya doakan kepada yang haritu tak lepas balik beraya, dah pun berjaya balik jmpa keluarga ye. Ape pun kita masih kena ikot SOP PKPP.
.
.
Sy harap siapa yang pernah request lagu raya dan especially yg request lagu Airmata Syawal ni, terhibur. Maafkan kelewatan saya. Salam Penghujung Syawal saya ucapkan.
.
.
#sitinurhaliza #ctzoners #airmatasyawal #coversong #cover #laguraya #koleksilaguraya #hujungsyawal #selamathariraya #salampkpp #pkpp #sop #martikadiyana
  • Assalammualaikum. Sempena berakhirnya bulan Syawal yang mulia ni, saya ambik kesempatan nak upload sebuah lagu yang sahabat2 request.
    .
    .
    Ampuuunnnn sebab lambaat sgt menunaikan request. Tetau da nak abes Syawal. Huhu. .
    .
    Maafkan kekurangan ye. Sy rakam ikot dan je ni. Masa tucla nak lupa lirik laaa tersasul laaa. Bedal la labuuuuu. Hehe. .
    .
    Hari tu masa PKP semua dengar lagu ni sedih sbb tak dpt pulang beraya. Alhamdulillah dengan izin Allah, kita dapat kelonggaran untuk merentas negeri. Saya doakan kepada yang haritu tak lepas balik beraya, dah pun berjaya balik jmpa keluarga ye. Ape pun kita masih kena ikot SOP PKPP.
    .
    .
    Sy harap siapa yang pernah request lagu raya dan especially yg request lagu Airmata Syawal ni, terhibur. Maafkan kelewatan saya. Salam Penghujung Syawal saya ucapkan.
    .
    .
    #sitinurhaliza #ctzoners #airmatasyawal #coversong #cover #laguraya #koleksilaguraya #hujungsyawal #selamathariraya #salampkpp #pkpp #sop #martikadiyana

  •  13  0  21 June, 2020
  • Kenapa penapis air ICON ni menjadi pilihan diha sekeluarga? Sebab dia best. Cantik, canggih, digital. Boleh bersihkan tangki sendiri setiap pagi (auto sterilize) dan for sure kita dapat minum air bersih setiap hari. 
Teknologi yang digunakan boleh menyingkirkan bendasing dalam air paip. Klorin, karat, pasir dan logam berat. Masih berkira-kira nak guna penapis air? Jangan risau, dengan CUCKOO semuanya menawarkan harga yang mampu milik. 
Contact diha sekarang, diha boleh cadangkan penapis air apa yang best untuk korang.

www.wasap.my/601115649204

#usahawancuckoo
#cuckooraya
#cuckookingtop
#cuckoorm69
#cuckoobeyondstandards
#cucukoomalaysia
#cucukooshahalam
#cucukoo klang
#cucukoopuncakalam
#ctzoners 
#penapisair
#airkotor
#airkarat
#airberbau
#airbersih 
#airmineral
#multicooker 
#rendangtok
#pkpb
#mirafiza
#stayhome
#kitajagakita
#cupcakes
#cake
#baking
#haelhusaini
#ctzk
#nasiarab
#supdaging
#cikguseo
  • Kenapa penapis air ICON ni menjadi pilihan diha sekeluarga? Sebab dia best. Cantik, canggih, digital. Boleh bersihkan tangki sendiri setiap pagi (auto sterilize) dan for sure kita dapat minum air bersih setiap hari.
    Teknologi yang digunakan boleh menyingkirkan bendasing dalam air paip. Klorin, karat, pasir dan logam berat. Masih berkira-kira nak guna penapis air? Jangan risau, dengan CUCKOO semuanya menawarkan harga yang mampu milik.
    Contact diha sekarang, diha boleh cadangkan penapis air apa yang best untuk korang.

    www.wasap.my/601115649204

    #usahawancuckoo
    #cuckooraya
    #cuckookingtop
    #cuckoorm69
    #cuckoobeyondstandards
    #cucukoomalaysia
    #cucukooshahalam
    #cucukoo klang
    #cucukoopuncakalam
    #ctzoners
    #penapisair
    #airkotor
    #airkarat
    #airberbau
    #airbersih
    #airmineral
    #multicooker
    #rendangtok
    #pkpb
    #mirafiza
    #stayhome
    #kitajagakita
    #cupcakes
    #cake
    #baking
    #haelhusaini
    #ctzk
    #nasiarab
    #supdaging
    #cikguseo

  •  1  0  11 June, 2020
  • CHRISTIE KURUNG KEDAH
MOM: RM181
KIDS 0-6 yrs RM69
7-12 yrs RM111
(Kalau beli combo baju ibu dan anak , baju anak akan dapat RM50 utk semua saiz)
.
ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. .
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • CHRISTIE KURUNG KEDAH
    MOM: RM181
    KIDS 0-6 yrs RM69
    7-12 yrs RM111
    (Kalau beli combo baju ibu dan anak , baju anak akan dapat RM50 utk semua saiz)
    .
    ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik. .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  6  0  10 June, 2020
  • MICHELLE KURUNG 
MOM: RM181
KIDS 0-6 yrs RM69
7-12 yrs RM111
(Kalau beli combo baju ibu dan anak , baju anak akan dapat RM50 utk semua saiz)
.
ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. .
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • MICHELLE KURUNG
    MOM: RM181
    KIDS 0-6 yrs RM69
    7-12 yrs RM111
    (Kalau beli combo baju ibu dan anak , baju anak akan dapat RM50 utk semua saiz)
    .
    ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik. .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  3  1  10 June, 2020
  • INTAN KURUNG 
MOM: RM174
KIDS 0-6 yrs RM69
7-12 yrs RM111
(Kalau beli combo baju ibu dan anak , baju anak akan dapat RM50 utk semua saiz)
.
ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. .
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • INTAN KURUNG
    MOM: RM174
    KIDS 0-6 yrs RM69
    7-12 yrs RM111
    (Kalau beli combo baju ibu dan anak , baju anak akan dapat RM50 utk semua saiz)
    .
    ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik. .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  1  0  10 June, 2020
  • GEMMA KURUNG 
RM174 😱
(Harga asal RM249)
.
ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. .
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • GEMMA KURUNG
    RM174 😱
    (Harga asal RM249)
    .
    ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik. .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  3  0  10 June, 2020
  • VANETA PALAZO
RM97.30 😱
(Harga asal RM139)
.
ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. .
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • VANETA PALAZO
    RM97.30 😱
    (Harga asal RM139)
    .
    ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik. .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  2  0  10 June, 2020
  • VANETA PALAZO
RM97.30 😱
(Harga asal RM139)
.
ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. .
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • VANETA PALAZO
    RM97.30 😱
    (Harga asal RM139)
    .
    ARIANI RTW RAYA SALE..!!!
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik. .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  3  0  10 June, 2020
  • DINAH BLOUSE RM111
(Harga asal RM159)
.
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. 
Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
📲0192010677
📲0192010677
.
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • DINAH BLOUSE RM111
    (Harga asal RM159)
    .
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik.
    Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
    📲0192010677
    📲0192010677
    .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  3  0  10 June, 2020
  • Hanya Dengan Pakej serendah RM300
untuk melakukan Wonderklen Disinfection Service pada kawasan yg berkeluasan 1500 sqft‼️ Berminat untuk bersihkan rumah anda dengan virus2 di dlm rumah. ☑️ Ianya akan dilaksanakan oleh new professional team dipanggil Homecare Doctor (HD)🌟
☑️ Tiada penggunaan chemical dalam semburan🍂
☑️ Tiada Bau🌹
☑️ Tidak Bahaya pada manusia & haiwan🍃🐈 Wasap.my/60146969086/wonderklean

#WonderKlean #cuckoo #disinfectionservice #disinfection #housedisinfection #ctdk #ctzoners #ctnurhaliza
  • Hanya Dengan Pakej serendah RM300
    untuk melakukan Wonderklen Disinfection Service pada kawasan yg berkeluasan 1500 sqft‼️ Berminat untuk bersihkan rumah anda dengan virus2 di dlm rumah. ☑️ Ianya akan dilaksanakan oleh new professional team dipanggil Homecare Doctor (HD)🌟
    ☑️ Tiada penggunaan chemical dalam semburan🍂
    ☑️ Tiada Bau🌹
    ☑️ Tidak Bahaya pada manusia & haiwan🍃🐈 Wasap.my/60146969086/wonderklean

    #WonderKlean #cuckoo #disinfectionservice #disinfection #housedisinfection #ctdk #ctzoners #ctnurhaliza

  •  2  0  10 June, 2020
  • DINAH BLOUSE RM111
(Harga asal RM159)
.
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. 
Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
📲0192010677
📲0192010677
.
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • DINAH BLOUSE RM111
    (Harga asal RM159)
    .
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik.
    Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
    📲0192010677
    📲0192010677
    .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  8  0  10 June, 2020
  • JARDINIER SHIRT IN SOFT BLUE RM69 je (ada kat butik je tau)
.
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. 
Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
📲0192010677
📲0192010677
.
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • JARDINIER SHIRT IN SOFT BLUE RM69 je (ada kat butik je tau)
    .
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik.
    Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
    📲0192010677
    📲0192010677
    .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  2  1  10 June, 2020
  • JARDINIER SHIRT IN WHITE 
RM69 je (ada kat butik je tau)
.
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. 
Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
📲0192010677
📲0192010677
.
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • JARDINIER SHIRT IN WHITE
    RM69 je (ada kat butik je tau)
    .
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik.
    Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
    📲0192010677
    📲0192010677
    .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  1  0  10 June, 2020
  • JARDINIER SHIRT IN SOFT PINK RM69 je (ada kat butik je tau)
.
30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
.
Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
.
Harga sama dengan butik. 
Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
📲0192010677
📲0192010677
.
🌸FREE SERVICE CHARGE
🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
💰FAST RESPONSE
💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
*NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
* SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
.
SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
.
#personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani  #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs  #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans  #ctdk #skirtariani
  • JARDINIER SHIRT IN SOFT PINK RM69 je (ada kat butik je tau)
    .
    30% DISCOUNT..!! 😱😱😱
    .
    Note : Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings
    .
    Harga sama dengan butik.
    Klik link wasap kat ig bio sis ya. .
    📲0192010677
    📲0192010677
    .
    🌸FREE SERVICE CHARGE
    🌼OFFICIAL & TRUSTED PS
    💰FAST RESPONSE
    💯ORIGINAL NO FAKE ITEM
    *NO EXCHANGE FOR SALE ITEM*
    * SERVICE CHARGE RM10 APPLICABLE FOR ANY ITEM BELOW RM80 *
    .
    SERVICE WITH SMILE INSYA ALLAH😊
    .
    #personalshoppercreacionbysitinurhaliza #creacion #arianilovers #mirafilzah #ctdk #KURUNGKEDAH #ariani #arianirtw #tudungraya #personalshoppermalaysia #bazarpaknil #flashsalecreacion #officialpsariani #saleAriani #blouseAriani #bawallovers #arianiLovers #psctbunge #officialarianiPs #arianiKL #arianiLuxe #orientalraya2020 #ctzoners #ootdAriani #saleAriani #arianiRayasale #StayHome #ctdkfans #ctdk #skirtariani

  •  5  0  10 June, 2020

Top #ctzoners Posts

  • Yes. I am #ctzoners 🤪👌🏻🦾
Tq tok ti @ctdk 
Dari darjah 6 teringin nk bergambar. Jumpa pulak live santai2 mcm ni. Huhu.
#sitinurhaliza
  • Yes. I am #ctzoners 🤪👌🏻🦾
    Tq tok ti @ctdk
    Dari darjah 6 teringin nk bergambar. Jumpa pulak live santai2 mcm ni. Huhu.
    #sitinurhaliza

  •  518  15  22 January, 2020
  • #REPOST @fatenfelioune -  Upon request by my Good Friend, Dr. Chong Zhou a specialist in Geomechanics from Chengdu, China, he wants to see how many likes he get for this photo with @ctdk. Lucky him got invitation to sharnaz Ahmad wedding @sharnaazahmad. And i am lucky too I got live update on what happening at the wedding with photos and videos.
.
#wedding #siti #datositi #sitinurhaliza #ctdk #sharnaazahmad #love #geomechanics #celebrity #artismalaysia #malaysia #artis #retis #sharnaazxnabila #china #asian #ctzoners #specialist #oilandgas #doctor #phd #smart #makiti #petronas #Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017 #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza
  • #REPOST @fatenfelioune - Upon request by my Good Friend, Dr. Chong Zhou a specialist in Geomechanics from Chengdu, China, he wants to see how many likes he get for this photo with @ctdk. Lucky him got invitation to sharnaz Ahmad wedding @sharnaazahmad. And i am lucky too I got live update on what happening at the wedding with photos and videos.
    .
    #wedding #siti #datositi #sitinurhaliza #ctdk #sharnaazahmad #love #geomechanics #celebrity #artismalaysia #malaysia #artis #retis #sharnaazxnabila #china #asian #ctzoners #specialist #oilandgas #doctor #phd #smart #makiti #petronas #Dafbama2017_SitiNurhaliza #Dafbama2017 #DatoSitiNurhaliza #SitiNurhaliza #kakirepostCTDKbyctnurfarahaliza

  •  190  1  3 April, 2017