#cspscs Instagram Photos & Videos

cspscs - 120.7k posts

Hashtag Popularity

16.2
average comments
49
average likes

Latest #cspscs Posts

  • Jom baca info protein untuk kulit cantik.

Tahukah anda, badan kita sendiri dihasilkan dari protein yang merupakan bahan binaan penting.

Jadi untuk mendapat kulit sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk:-
.
🌸 Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum.
.
🌸 Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
.
🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
.
🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
.
🌸 Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
.
Berminat nak dapatkan ESP? Wasap ya, ready stock! Hari ni order esok boleh pos.
.
@wawashaklee
011-19300290
  • Jom baca info protein untuk kulit cantik.

    Tahukah anda, badan kita sendiri dihasilkan dari protein yang merupakan bahan binaan penting.

    Jadi untuk mendapat kulit sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk:-
    .
    🌸 Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum.
    .
    🌸 Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
    .
    🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
    .
    🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
    .
    🌸 Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
    .
    Berminat nak dapatkan ESP? Wasap ya, ready stock! Hari ni order esok boleh pos.
    .
    @wawashaklee
    011-19300290

  •  3  2  1 hour ago
  • .
💕💕💕💕💕💕
Assalamualaikum.
Selamat beristirehat.
😘😘😘
.
.
REBORN
Dulu Celebritylass,
sekarang dah ada nama baru
CLEODORANT.
Tapi isi dalam tetap sama,
tetap POWER macam dulu jugak.
.
Atas permintaan ramai,
kita bagi dalam botol yang
lebih besar, lebih jimat.
50ml tahan sebulan atau lebih
(mengikut keperluan & kegunaan masing2).
.
Cleodorant ni memang khas untuk
korang yang ada masalah bau badan,
jom la try sebotol.
In sha Allah, berkesan.
.
Free 1 soap untuk hilangkan daki
dan cerahkan kulit.
Kalau nak beli, sabun macam ni mau
cecah puluh ringgit ni.
Poslaju pun akak bagi free aje selagi
stok masih ada ni.
Haa berbaloi-baloi kan..
.
Jom try
😎
WhatsApp
019-9130102
@cl_asidah_hilangkanbaubadan
.
.
  • .
    💕💕💕💕💕💕
    Assalamualaikum.
    Selamat beristirehat.
    😘😘😘
    .
    .
    REBORN
    Dulu Celebritylass,
    sekarang dah ada nama baru
    CLEODORANT.
    Tapi isi dalam tetap sama,
    tetap POWER macam dulu jugak.
    .
    Atas permintaan ramai,
    kita bagi dalam botol yang
    lebih besar, lebih jimat.
    50ml tahan sebulan atau lebih
    (mengikut keperluan & kegunaan masing2).
    .
    Cleodorant ni memang khas untuk
    korang yang ada masalah bau badan,
    jom la try sebotol.
    In sha Allah, berkesan.
    .
    Free 1 soap untuk hilangkan daki
    dan cerahkan kulit.
    Kalau nak beli, sabun macam ni mau
    cecah puluh ringgit ni.
    Poslaju pun akak bagi free aje selagi
    stok masih ada ni.
    Haa berbaloi-baloi kan..
    .
    Jom try
    😎
    WhatsApp
    019-9130102
    @cl_asidah_hilangkanbaubadan
    .
    .

  •  9  5  3 hours ago
  • .
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
.
--------------------
KURUNG BELLA
.
(NORMAL PRICE RM 69)
❤️SALE : RM50/PASANG
+ POSTAGE RM 8 sm/ss
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
.
MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK
✅ BREASTFEED FRIENDLY
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
.
CUTTING KURUNG BELLA
- Kurung Pahang, cutting loose
- Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
.
UNTUK ORDER
Click link wasap di bio ig tau😉
  • .
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    .
    --------------------
    KURUNG BELLA
    .
    (NORMAL PRICE RM 69)
    ❤️SALE : RM50/PASANG
    + POSTAGE RM 8 sm/ss
    .
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    .
    MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
    .
    ✅ MESRA WUDHUK
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
    .
    CUTTING KURUNG BELLA
    - Kurung Pahang, cutting loose
    - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
    .
    UNTUK ORDER
    Click link wasap di bio ig tau😉

  •  0  1  3 hours ago
  • .
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
.
--------------------
KURUNG BELLA
.
(NORMAL PRICE RM 69)
❤️SALE : RM50/PASANG
+ POSTAGE RM 8 sm/ss
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
.
MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK
✅ BREASTFEED FRIENDLY
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
.
CUTTING KURUNG BELLA
- Kurung Pahang, cutting loose
- Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
.
UNTUK ORDER
Click link wasap di bio ig tau😉
  • .
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    .
    --------------------
    KURUNG BELLA
    .
    (NORMAL PRICE RM 69)
    ❤️SALE : RM50/PASANG
    + POSTAGE RM 8 sm/ss
    .
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    .
    MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
    .
    ✅ MESRA WUDHUK
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
    .
    CUTTING KURUNG BELLA
    - Kurung Pahang, cutting loose
    - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
    .
    UNTUK ORDER
    Click link wasap di bio ig tau😉

  •  0  1  3 hours ago
  • .
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
.
--------------------
KURUNG BELLA
.
(NORMAL PRICE RM 69)
❤️SALE : RM50/PASANG
+ POSTAGE RM 8 sm/ss
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
.
MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK
✅ BREASTFEED FRIENDLY
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
.
CUTTING KURUNG BELLA
- Kurung Pahang, cutting loose
- Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
.
UNTUK ORDER
Click link wasap di bio ig tau😉
  • .
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    .
    --------------------
    KURUNG BELLA
    .
    (NORMAL PRICE RM 69)
    ❤️SALE : RM50/PASANG
    + POSTAGE RM 8 sm/ss
    .
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    .
    MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
    .
    ✅ MESRA WUDHUK
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
    .
    CUTTING KURUNG BELLA
    - Kurung Pahang, cutting loose
    - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
    .
    UNTUK ORDER
    Click link wasap di bio ig tau😉

  •  1  1  3 hours ago
  • .
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
.
--------------------
KURUNG BELLA
.
(NORMAL PRICE RM 69)
❤️SALE : RM50/PASANG
+ POSTAGE RM 8 sm/ss
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
.
MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK
✅ BREASTFEED FRIENDLY
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
.
CUTTING KURUNG BELLA
- Kurung Pahang, cutting loose
- Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
.
UNTUK ORDER
Click link wasap di bio ig tau😉
  • .
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    .
    --------------------
    KURUNG BELLA
    .
    (NORMAL PRICE RM 69)
    ❤️SALE : RM50/PASANG
    + POSTAGE RM 8 sm/ss
    .
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    .
    MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
    .
    ✅ MESRA WUDHUK
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
    .
    CUTTING KURUNG BELLA
    - Kurung Pahang, cutting loose
    - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
    .
    UNTUK ORDER
    Click link wasap di bio ig tau😉

  •  1  1  3 hours ago
  • .
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
SALE RM50 SEPASANG😍
.
--------------------
KURUNG BELLA
.
(NORMAL PRICE RM 69)
❤️SALE : RM50/PASANG
+ POSTAGE RM 8 sm/ss
.
SIZE : S, M, L, XL, XXL
.
MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
.
✅ MESRA WUDHUK
✅ BREASTFEED FRIENDLY
✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
.
CUTTING KURUNG BELLA
- Kurung Pahang, cutting loose
- Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
.
UNTUK ORDER
Click link wasap di bio ig tau😉
  • .
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    SALE RM50 SEPASANG😍
    .
    --------------------
    KURUNG BELLA
    .
    (NORMAL PRICE RM 69)
    ❤️SALE : RM50/PASANG
    + POSTAGE RM 8 sm/ss
    .
    SIZE : S, M, L, XL, XXL
    .
    MATERIAL : HIGH QUALITY COMO CREPE
    .
    ✅ MESRA WUDHUK
    ✅ BREASTFEED FRIENDLY
    ✅ MATERIAL YANG SELESA, TAK PANAS, LEMBUT DAN JATUH TERLETAK
    .
    CUTTING KURUNG BELLA
    - Kurung Pahang, cutting loose
    - Kain kembang payung, zip di kiri, getah kiri dan kanan
    .
    UNTUK ORDER
    Click link wasap di bio ig tau😉

  •  4  1  3 hours ago
  • Jom baca info protein untuk kulit cantik.

Tahukah anda, badan kita sendiri dihasilkan dari protein yang merupakan bahan binaan penting.

Jadi untuk mendapat kulit sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk:-
.
🌸 Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum.
.
🌸 Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
.
🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
.
🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
.
🌸 Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
.
Berminat nak dapatkan ESP? Wasap ya, ready stock! Hari ni order esok boleh pos.
.
@wawashaklee
011-19300290
  • Jom baca info protein untuk kulit cantik.

    Tahukah anda, badan kita sendiri dihasilkan dari protein yang merupakan bahan binaan penting.

    Jadi untuk mendapat kulit sihat berseri, kita kena dapatkan protein yang cukup setiap hari untuk:-
    .
    🌸 Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum.
    .
    🌸 Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
    .
    🌸 Membantu pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
    .
    🌸 Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
    .
    🌸 Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.
    .
    Berminat nak dapatkan ESP? Wasap ya, ready stock! Hari ni order esok boleh pos.
    .
    @wawashaklee
    011-19300290

  •  15  5  3 hours ago
  • PERFECT COMBO : VITAMIN C + VITAMIN E SHAKLEE . Terbukti HEBAT DAN BERKESAN
.
.
VITAMIN C :
🔸Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
.
🔸Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.
.
.
VITAMIN E :
🔹Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot paha.
.
🔹Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.
.
.
Nak cuba? Wasap ya.
@wawashaklee
011-19300290
  • PERFECT COMBO : VITAMIN C + VITAMIN E SHAKLEE . Terbukti HEBAT DAN BERKESAN
    .
    .
    VITAMIN C :
    🔸Membentuk Kolagen – Meransang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.
    .
    🔸Mencantikkan Kulit – Ambil vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utaman kejadian jeragat.
    .
    .
    VITAMIN E :
    🔹Anti-Penuaan – 1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot paha.
    .
    🔹Membaiki Parut – Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.
    .
    .
    Nak cuba? Wasap ya.
    @wawashaklee
    011-19300290

  •  81  38  3 hours ago
  • Assalamualaikum.. Selamat malam hampa.. Meh ira nak share dari founder sendiri..😍😍
.
.
Bila kulit dah bersih nak pakai apa pown jadi senangkan.
.
.
Nak makeup pon tak perlu tebal-tebal terus nampak cantik gittu😍😍
.
.
Hampa wajib ada sorang satu set nie tau..
.
.
Baru kulit boleh chingg...chinggg..cantik bebas  jerawat, jeragat,sunburn semua..
.
.
4item nie dah boleh bantu merawat kulit hampa😘😘
.
.
Www.wasap.my/60124809414/tmc
  • Assalamualaikum.. Selamat malam hampa.. Meh ira nak share dari founder sendiri..😍😍
    .
    .
    Bila kulit dah bersih nak pakai apa pown jadi senangkan.
    .
    .
    Nak makeup pon tak perlu tebal-tebal terus nampak cantik gittu😍😍
    .
    .
    Hampa wajib ada sorang satu set nie tau..
    .
    .
    Baru kulit boleh chingg...chinggg..cantik bebas jerawat, jeragat,sunburn semua..
    .
    .
    4item nie dah boleh bantu merawat kulit hampa😘😘
    .
    .
    Www.wasap.my/60124809414/tmc

  •  7  3  4 hours ago
  • Banyak kali renung fabrik dia kenapa mewah sangat. Kurta sama kurti pun sama.

Tapi harga #RM69 hengget. Rasa mcm x percaya. Scammer ke apa.

Kkjaz bukan scammer. Kkjaz jual pakaian harga mampu milik tp experience mewah ja.

Sebab tu siapa dh shopping ngn kak nis , pakat repeat lg. Kkjaz filter siap dh brand elok ja kkjaz promot.

Nak sedondon ? Nak cari kurta kurti casual harga mampu milik pengalaman mewah? Pm kkjaz tau skrg. Barang elok ni sat ja hbs.

👇🏻Dont forget to grab!
http://www.wasap.my/60174052563/kurtakurti

#ByNHXFeeq  #terapiinstagram #kuasaLB #branding20 #branding21 #jazirahcollectionraya  #ajimaura #cspscs #aurainsta #cikgucekgi  #ctdk #super100k #BillionaireBahagiaxJelitaWardrobe #JelitaWardrobeOfficialReseller #JelitaWardrobe  #kurtadilan #kurtimilea #kurta #kurti
  • Banyak kali renung fabrik dia kenapa mewah sangat. Kurta sama kurti pun sama.

    Tapi harga #RM69 hengget. Rasa mcm x percaya. Scammer ke apa.

    Kkjaz bukan scammer. Kkjaz jual pakaian harga mampu milik tp experience mewah ja.

    Sebab tu siapa dh shopping ngn kak nis , pakat repeat lg. Kkjaz filter siap dh brand elok ja kkjaz promot.

    Nak sedondon ? Nak cari kurta kurti casual harga mampu milik pengalaman mewah? Pm kkjaz tau skrg. Barang elok ni sat ja hbs.

    👇🏻Dont forget to grab!
    http://www.wasap.my/60174052563/kurtakurti

    #ByNHXFeeq #terapiinstagram #kuasaLB #branding20 #branding21 #jazirahcollectionraya #ajimaura #cspscs #aurainsta #cikgucekgi #ctdk #super100k #BillionaireBahagiaxJelitaWardrobe #JelitaWardrobeOfficialReseller #JelitaWardrobe #kurtadilan #kurtimilea #kurta #kurti

  •  86  29  4 hours ago
  • .
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
ASSALAMU'ALAIKUM, SELAMAT MALAM MY LOVELY CUSTOMER😴😴😴 YUNA LULU RESROCK LAGI TAU!!!📣📣📣
.
.
Cikjuju nak bagi tahu ni YUNA LULU tudung anti derhaka RESTOCK LAGI!!! kali ni restock ada warna baru tau, Insyaa Allah kali ni HQ restock banyak tau..😁 Apa lagi kalau nak grab boleh pm cikjuju cecepat ok..😍😘
.
YUNA LULU ni terus terbentuk awning dia. senang je nak bentuk, paling tak boleh tahan dengan gabungan warna dia memang terliur, bila tengok semua warna tak tahu nak pilih design mana satu, rasa nak ambil semua la..😁😊
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
. " Senangnya nak pakai, sarung sekali dah siap, x yah lilit & x yah pin, bila pakai ngam2 cun"
.
❤YUNA LULU❤
.
✨FULLY INSTANT.
✨OPAQUE.
✨PINLESS.
✨MINIMAL IRONING.
✨ONE SIZE ONLY
✨MATERIAL: CHIFFON CRYSTAL.
✨WITH NEAT PIPING
✨EASILY SHAPED
✨FLOWY MATERIAL.
✨PRICE : RM54  Combo 2 helai RM100 (exc postage)
.
👉Yuna lulu Measurement👈
.
Bukaan muka: 21 inch
Labuh depan (dari bawah dagu): 21 inch
Labuh belakang: 39 inch
.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
.
READY NAK GRAB? SENANG JE JOM ORDER😉
.
.
CARA NAK ORDER:
.
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
.
.
#dsph #terapiinstagram 
#jujuriacollection #sakabraya 
#upm #tudungbawalplain
#tudungbawalmuslimah #tudung
#tudungsarung #tudungbawalchiffon
#tudungbawalinstant #tudungcantik
#tudungbawallabuh #tudungbawalcantik
#tudungbawalmalaysia #tudungbawal
#bawalinstantlabuh #bawalinstant
#bawalinstantmurah #bawallabuh 
#bawalinstantcantik #cspscs 
#bawalinstantplain #bazaaronline
#bawalshawl #bawalmalaysia
#bawalmurah #bawalsarung 
#tudungfaezahelai #tudungfaezahelaipakai
  • .
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    .
    ASSALAMU'ALAIKUM, SELAMAT MALAM MY LOVELY CUSTOMER😴😴😴 YUNA LULU RESROCK LAGI TAU!!!📣📣📣
    .
    .
    Cikjuju nak bagi tahu ni YUNA LULU tudung anti derhaka RESTOCK LAGI!!! kali ni restock ada warna baru tau, Insyaa Allah kali ni HQ restock banyak tau..😁 Apa lagi kalau nak grab boleh pm cikjuju cecepat ok..😍😘
    .
    YUNA LULU ni terus terbentuk awning dia. senang je nak bentuk, paling tak boleh tahan dengan gabungan warna dia memang terliur, bila tengok semua warna tak tahu nak pilih design mana satu, rasa nak ambil semua la..😁😊
    .
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    .
    . " Senangnya nak pakai, sarung sekali dah siap, x yah lilit & x yah pin, bila pakai ngam2 cun"
    .
    ❤YUNA LULU❤
    .
    ✨FULLY INSTANT.
    ✨OPAQUE.
    ✨PINLESS.
    ✨MINIMAL IRONING.
    ✨ONE SIZE ONLY
    ✨MATERIAL: CHIFFON CRYSTAL.
    ✨WITH NEAT PIPING
    ✨EASILY SHAPED
    ✨FLOWY MATERIAL.
    ✨PRICE : RM54 Combo 2 helai RM100 (exc postage)
    .
    👉Yuna lulu Measurement👈
    .
    Bukaan muka: 21 inch
    Labuh depan (dari bawah dagu): 21 inch
    Labuh belakang: 39 inch
    .
    🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    .
    READY NAK GRAB? SENANG JE JOM ORDER😉
    .
    .
    CARA NAK ORDER:
    .
    📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
    📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
    📲~> WHATSAPP http://www.wasap.my/6013-2533160
    .
    .
    #dsph #terapiinstagram
    #jujuriacollection #sakabraya
    #upm #tudungbawalplain
    #tudungbawalmuslimah #tudung
    #tudungsarung #tudungbawalchiffon
    #tudungbawalinstant #tudungcantik
    #tudungbawallabuh #tudungbawalcantik
    #tudungbawalmalaysia #tudungbawal
    #bawalinstantlabuh #bawalinstant
    #bawalinstantmurah #bawallabuh
    #bawalinstantcantik #cspscs
    #bawalinstantplain #bazaaronline
    #bawalshawl #bawalmalaysia
    #bawalmurah #bawalsarung
    #tudungfaezahelai #tudungfaezahelaipakai

  •  7  0  5 hours ago
  • New Arrival‼️ Blouse Aneesa Edition 2. Jom ajak kwn2 berjemaah bersama dptkan Aneesa dgn harga COMBO 3 HELAI RM110 jerr. Paling BEST FREE POSTAGE seluruh Malaysia! WOW! 🥰
.
.
🌷 Blouse Aneesa Edition 2 🌷
.
◼️ Material como crepe jenis lembut + selesa + tak panas.
◼️ 10  warna sweet + nmpk efek kurus. 
◼️ Mesra wuduk ada zip di pergelangan tgn.
◼️ Mudah menyusu. 
◼️ Saiz XS sehingga 5XL.
◼️ Tak melekat + minimal iron.
◼️ Jahitan kemas + tak berbulu. 
◼️ Cuting best gila + terletak di badan.
◼️ Ada belahan kiri dan kanan blouse. 
◼️ Straight cutting.
.
Harga normal : RM69/PCS❌
Harga special launching kebabom : RM45/PCS
.
🔥 PILIHAN BIJAK BELI 3 PCS TERUS DPT HARGA COMBO 🔥
.
COMBO 3 HELAI RM110 
✅Free postage seluruh malaysia 
.
🎈Pssst... Nak beli tudung merdeka skali?? Bolehhh cuma add on RM15 utk tudung merdeka.
.
.
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #blousecantik #blouselabuh #blouseplussize #blouseterkini #tunic #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemodern #aurainsta #blouseprinted #muslimahfashion #blouselabuhmurah #blousesimple #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #blousewudhufriendly #blousebigsize #bajucantik #ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #bajulabuh #baju #igshopmalaysia #cspscs #blouseplussizemurah #blousewanita #muslimahwear
  • New Arrival‼️ Blouse Aneesa Edition 2. Jom ajak kwn2 berjemaah bersama dptkan Aneesa dgn harga COMBO 3 HELAI RM110 jerr. Paling BEST FREE POSTAGE seluruh Malaysia! WOW! 🥰
    .
    .
    🌷 Blouse Aneesa Edition 2 🌷
    .
    ◼️ Material como crepe jenis lembut + selesa + tak panas.
    ◼️ 10 warna sweet + nmpk efek kurus.
    ◼️ Mesra wuduk ada zip di pergelangan tgn.
    ◼️ Mudah menyusu.
    ◼️ Saiz XS sehingga 5XL.
    ◼️ Tak melekat + minimal iron.
    ◼️ Jahitan kemas + tak berbulu.
    ◼️ Cuting best gila + terletak di badan.
    ◼️ Ada belahan kiri dan kanan blouse.
    ◼️ Straight cutting.
    .
    Harga normal : RM69/PCS❌
    Harga special launching kebabom : RM45/PCS
    .
    🔥 PILIHAN BIJAK BELI 3 PCS TERUS DPT HARGA COMBO 🔥
    .
    COMBO 3 HELAI RM110
    ✅Free postage seluruh malaysia
    .
    🎈Pssst... Nak beli tudung merdeka skali?? Bolehhh cuma add on RM15 utk tudung merdeka.
    .
    .
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #blousecantik #blouselabuh #blouseplussize #blouseterkini #tunic #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemodern #aurainsta #blouseprinted #muslimahfashion #blouselabuhmurah #blousesimple #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #blousewudhufriendly #blousebigsize #bajucantik #ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #bajulabuh #baju #igshopmalaysia #cspscs #blouseplussizemurah #blousewanita #muslimahwear

  •  4  0  5 hours ago
  • New Arrival‼️ Blouse Aneesa Edition 2. Jom ajak kwn2 berjemaah bersama dptkan Aneesa dgn harga COMBO 3 HELAI RM110 jerr. Paling BEST FREE POSTAGE seluruh Malaysia! WOW! 🥰
.
.
🌷 Blouse Aneesa Edition 2 🌷
.
◼️ Material como crepe jenis lembut + selesa + tak panas.
◼️ 10  warna sweet + nmpk efek kurus. 
◼️ Mesra wuduk ada zip di pergelangan tgn.
◼️ Mudah menyusu. 
◼️ Saiz XS sehingga 5XL.
◼️ Tak melekat + minimal iron.
◼️ Jahitan kemas + tak berbulu. 
◼️ Cuting best gila + terletak di badan.
◼️ Ada belahan kiri dan kanan blouse. 
◼️ Straight cutting.
.
Harga normal : RM69/PCS❌
Harga special launching kebabom : RM45/PCS
.
🔥 PILIHAN BIJAK BELI 3 PCS TERUS DPT HARGA COMBO 🔥
.
COMBO 3 HELAI RM110 
✅Free postage seluruh malaysia 
.
🎈Pssst... Nak beli tudung merdeka skali?? Bolehhh cuma add on RM15 utk tudung merdeka.
.
.
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #blousecantik #blouselabuh #blouseplussize #blouseterkini #tunic #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemodern #aurainsta #blouseprinted #muslimahfashion #blouselabuhmurah #blousesimple #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #blousewudhufriendly #blousebigsize #bajucantik #ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #bajulabuh #baju #igshopmalaysia #cspscs #blouseplussizemurah #blousewanita #muslimahwear
  • New Arrival‼️ Blouse Aneesa Edition 2. Jom ajak kwn2 berjemaah bersama dptkan Aneesa dgn harga COMBO 3 HELAI RM110 jerr. Paling BEST FREE POSTAGE seluruh Malaysia! WOW! 🥰
    .
    .
    🌷 Blouse Aneesa Edition 2 🌷
    .
    ◼️ Material como crepe jenis lembut + selesa + tak panas.
    ◼️ 10 warna sweet + nmpk efek kurus.
    ◼️ Mesra wuduk ada zip di pergelangan tgn.
    ◼️ Mudah menyusu.
    ◼️ Saiz XS sehingga 5XL.
    ◼️ Tak melekat + minimal iron.
    ◼️ Jahitan kemas + tak berbulu.
    ◼️ Cuting best gila + terletak di badan.
    ◼️ Ada belahan kiri dan kanan blouse.
    ◼️ Straight cutting.
    .
    Harga normal : RM69/PCS❌
    Harga special launching kebabom : RM45/PCS
    .
    🔥 PILIHAN BIJAK BELI 3 PCS TERUS DPT HARGA COMBO 🔥
    .
    COMBO 3 HELAI RM110
    ✅Free postage seluruh malaysia
    .
    🎈Pssst... Nak beli tudung merdeka skali?? Bolehhh cuma add on RM15 utk tudung merdeka.
    .
    .
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #blousecantik #blouselabuh #blouseplussize #blouseterkini #tunic #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemodern #aurainsta #blouseprinted #muslimahfashion #blouselabuhmurah #blousesimple #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #blousewudhufriendly #blousebigsize #bajucantik #ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #bajulabuh #baju #igshopmalaysia #cspscs #blouseplussizemurah #blousewanita #muslimahwear

  •  4  0  5 hours ago
  • New Arrival‼️ Blouse Aneesa Edition 2. Jom ajak kwn2 berjemaah bersama dptkan Aneesa dgn harga COMBO 3 HELAI RM110 jerr. Paling BEST FREE POSTAGE seluruh Malaysia! WOW! 🥰
.
.
🌷 Blouse Aneesa Edition 2 🌷
.
◼️ Material como crepe jenis lembut + selesa + tak panas.
◼️ 10  warna sweet + nmpk efek kurus. 
◼️ Mesra wuduk ada zip di pergelangan tgn.
◼️ Mudah menyusu. 
◼️ Saiz XS sehingga 5XL.
◼️ Tak melekat + minimal iron.
◼️ Jahitan kemas + tak berbulu. 
◼️ Cuting best gila + terletak di badan.
◼️ Ada belahan kiri dan kanan blouse. 
◼️ Straight cutting.
.
Harga normal : RM69/PCS❌
Harga special launching kebabom : RM45/PCS
.
🔥 PILIHAN BIJAK BELI 3 PCS TERUS DPT HARGA COMBO 🔥
.
COMBO 3 HELAI RM110 
✅Free postage seluruh malaysia 
.
🎈Pssst... Nak beli tudung merdeka skali?? Bolehhh cuma add on RM15 utk tudung merdeka.
.
.
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#frmuslimahgallery #nxagent #blousecantik #blouselabuh #blouseplussize #blouseterkini #tunic #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemodern #aurainsta #blouseprinted #muslimahfashion #blouselabuhmurah #blousesimple #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #blousewudhufriendly #blousebigsize #bajucantik #ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #bajulabuh #baju #igshopmalaysia #cspscs #blouseplussizemurah #blousewanita #muslimahwear
  • New Arrival‼️ Blouse Aneesa Edition 2. Jom ajak kwn2 berjemaah bersama dptkan Aneesa dgn harga COMBO 3 HELAI RM110 jerr. Paling BEST FREE POSTAGE seluruh Malaysia! WOW! 🥰
    .
    .
    🌷 Blouse Aneesa Edition 2 🌷
    .
    ◼️ Material como crepe jenis lembut + selesa + tak panas.
    ◼️ 10 warna sweet + nmpk efek kurus.
    ◼️ Mesra wuduk ada zip di pergelangan tgn.
    ◼️ Mudah menyusu.
    ◼️ Saiz XS sehingga 5XL.
    ◼️ Tak melekat + minimal iron.
    ◼️ Jahitan kemas + tak berbulu.
    ◼️ Cuting best gila + terletak di badan.
    ◼️ Ada belahan kiri dan kanan blouse.
    ◼️ Straight cutting.
    .
    Harga normal : RM69/PCS❌
    Harga special launching kebabom : RM45/PCS
    .
    🔥 PILIHAN BIJAK BELI 3 PCS TERUS DPT HARGA COMBO 🔥
    .
    COMBO 3 HELAI RM110
    ✅Free postage seluruh malaysia
    .
    🎈Pssst... Nak beli tudung merdeka skali?? Bolehhh cuma add on RM15 utk tudung merdeka.
    .
    .
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #frmuslimahgallery #nxagent #blousecantik #blouselabuh #blouseplussize #blouseterkini #tunic #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemodern #aurainsta #blouseprinted #muslimahfashion #blouselabuhmurah #blousesimple #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #blousewudhufriendly #blousebigsize #bajucantik #ajimaura #terapiinstagram #igsokongan #bajulabuh #baju #igshopmalaysia #cspscs #blouseplussizemurah #blousewanita #muslimahwear

  •  3  0  5 hours ago
  • Woww!!! Bestnyerr ada color black new kurung kalini 😁🖤 Cantik siap ada lace lagi tu haaa 😍 Yg penting #takpayahgosok pun uolls 😆
.
.
.
Full update Rabu 12/08/2020, jam 8.30 malam.
.
Sepasang RM99 free postage 🚛
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#nfhboutiquegallery #nfhagent #nfhlovers #kurunguniform #kurunglace #bajuraya2020 #bajukurung #cikgu #kurungsongket #kurungpeplum #raya2020 #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bazaarpaknil #kurungraya #bajubridesmaid #ajimaura #terapiinstagram #bajurayasedondon #cspscs #bajukurungmoden  #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungmini #kurungplain
  • Woww!!! Bestnyerr ada color black new kurung kalini 😁🖤 Cantik siap ada lace lagi tu haaa 😍 Yg penting #takpayahgosok pun uolls 😆
    .
    .
    .
    Full update Rabu 12/08/2020, jam 8.30 malam.
    .
    Sepasang RM99 free postage 🚛
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    #nfhboutiquegallery #nfhagent #nfhlovers #kurunguniform #kurunglace #bajuraya2020 #bajukurung #cikgu #kurungsongket #kurungpeplum #raya2020 #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #kurungmodern #kurung #bazaarpaknil #kurungraya #bajubridesmaid #ajimaura #terapiinstagram #bajurayasedondon #cspscs #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajukurungmini #kurungplain

  •  1  0  5 hours ago
  • Ootd Kurung Mermaid in blue grey. Promo sepasang RM50 shj. 16hb ni last promo. Jom wasap cik eyna skrg 👇🏻👇🏻👇🏻
.
019-995 5510
019-995 5510
019-995 5510
.
.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
.
#kurungmermaid #kurung #bajukurung #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #bajukurungcantik #kurungruffle #kurungmodenmurah #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualonline #terlajaklaris #meletop #bajukurungbridesmaid #bajukurungplain #jombeli #bajurayasedondon #shoppingonline #igshop #cspscs #igshopmalaysia #cikgu #cikgusekolah #bajutunang
  • Ootd Kurung Mermaid in blue grey. Promo sepasang RM50 shj. 16hb ni last promo. Jom wasap cik eyna skrg 👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    019-995 5510
    019-995 5510
    019-995 5510
    .
    .
    .
    * Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
    .
    .
    #kurungmermaid #kurung #bajukurung #kurungpahang #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #bajukurungcantik #kurungruffle #kurungmodenmurah #ajimaura #terapiinstagram #bazarpaknil #bazaaronline #sayajualonline #terlajaklaris #meletop #bajukurungbridesmaid #bajukurungplain #jombeli #bajurayasedondon #shoppingonline #igshop #cspscs #igshopmalaysia #cikgu #cikgusekolah #bajutunang

  •  2  0  6 hours ago
  • BIRTHDAY SALE !🎉🎉🎉

3HELAI HANYA RM79 !
(TERMASUK POS KE SEMENANJUNG)

SAH SEHINGGA 15/8/2020 SHJ

.

JOM DAPATKAN PALAZO LYCRA DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH 👇
.
🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
.
✔ Material : Thick Lycra
✔ Tak jarang dan tak nipis
✔ Tak panas dan dijamin selesa
✔ Bahagian pinggang Fully getah.
✔Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
✔Free size, muat dari S hingga XXL
✔Recomended untuk ibu mengandung
✔20 warna menanti anda
.
👉Free Size -Labuh - 40 inci
-Ukur lilit pinggang - 28 inci (memeri hingga 39 inci)
-Punggung - 56 inci
-Paha -30inci
.

PRICE (include postage SM)
1 helai RM32
2 helai RM58
3 helai RM84 . . .

Whatsup 01138728449 untuk order

www.wasap.my/601138728449/palazolycra .

#stayhome #buyonline
#palazomurahmalaysia #palazopants #palazolycramurah #palazoborong #palazzopants #palazzomurah  #palazoplussizemurah #palazoplussize #palazomalaysia  #azizanosman #muslimahfashion #bazarpaknil  #sayajual #wanita #fesyenplussize  #fesyenmuslimah #fesyenplussizemalaysia #assalamualaikum  #selamatmalam  #bazarpaknil #terapiinstagram  #cikguseo  #ajimaura #palazolonggar  #palazomuslimah #palazomuslimahmurah 
#cspscs #100k
  • BIRTHDAY SALE !🎉🎉🎉

    3HELAI HANYA RM79 !
    (TERMASUK POS KE SEMENANJUNG)

    SAH SEHINGGA 15/8/2020 SHJ

    .

    JOM DAPATKAN PALAZO LYCRA DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH 👇
    .
    🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
    .
    ✔ Material : Thick Lycra
    ✔ Tak jarang dan tak nipis
    ✔ Tak panas dan dijamin selesa
    ✔ Bahagian pinggang Fully getah.
    ✔Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
    ✔Free size, muat dari S hingga XXL
    ✔Recomended untuk ibu mengandung
    ✔20 warna menanti anda
    .
    👉Free Size -Labuh - 40 inci
    -Ukur lilit pinggang - 28 inci (memeri hingga 39 inci)
    -Punggung - 56 inci
    -Paha -30inci
    .

    PRICE (include postage SM)
    1 helai RM32
    2 helai RM58
    3 helai RM84 . . .

    Whatsup 01138728449 untuk order

    www.wasap.my/601138728449/palazolycra .

    #stayhome #buyonline
    #palazomurahmalaysia #palazopants #palazolycramurah #palazoborong #palazzopants #palazzomurah #palazoplussizemurah #palazoplussize #palazomalaysia #azizanosman #muslimahfashion #bazarpaknil #sayajual #wanita #fesyenplussize #fesyenmuslimah #fesyenplussizemalaysia #assalamualaikum #selamatmalam #bazarpaknil #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #palazolonggar #palazomuslimah #palazomuslimahmurah
    #cspscs #100k

  •  12  1  6 hours ago
  • BIRTHDAY SALE !🎉🎉🎉

3HELAI HANYA RM79 !
(TERMASUK POS KE SEMENANJUNG)

SAH SEHINGGA 15/8/2020 SHJ

.

JOM DAPATKAN PALAZO LYCRA DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH 👇
.
🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
.
✔ Material : Thick Lycra
✔ Tak jarang dan tak nipis
✔ Tak panas dan dijamin selesa
✔ Bahagian pinggang Fully getah.
✔Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
✔Free size, muat dari S hingga XXL
✔Recomended untuk ibu mengandung
✔20 warna menanti anda
.
👉Free Size -Labuh - 40 inci
-Ukur lilit pinggang - 28 inci (memeri hingga 39 inci)
-Punggung - 56 inci
-Paha -30inci
.

PRICE (include postage SM)
1 helai RM32
2 helai RM58
3 helai RM84 . . .

Whatsup 01138728449 untuk order

www.wasap.my/601138728449/palazolycra .

#stayhome #buyonline
#palazomurahmalaysia #palazopants #palazolycramurah #palazoborong #palazzopants #palazzomurah  #palazoplussizemurah #palazoplussize #palazomalaysia  #azizanosman #muslimahfashion #bazarpaknil  #sayajual #wanita #fesyenplussize  #fesyenmuslimah #fesyenplussizemalaysia #assalamualaikum  #selamatmalam  #bazarpaknil #terapiinstagram  #cikguseo  #ajimaura #palazolonggar  #palazomuslimah #palazomuslimahmurah 
#cspscs #100k
  • BIRTHDAY SALE !🎉🎉🎉

    3HELAI HANYA RM79 !
    (TERMASUK POS KE SEMENANJUNG)

    SAH SEHINGGA 15/8/2020 SHJ

    .

    JOM DAPATKAN PALAZO LYCRA DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH 👇
    .
    🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
    .
    ✔ Material : Thick Lycra
    ✔ Tak jarang dan tak nipis
    ✔ Tak panas dan dijamin selesa
    ✔ Bahagian pinggang Fully getah.
    ✔Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
    ✔Free size, muat dari S hingga XXL
    ✔Recomended untuk ibu mengandung
    ✔20 warna menanti anda
    .
    👉Free Size -Labuh - 40 inci
    -Ukur lilit pinggang - 28 inci (memeri hingga 39 inci)
    -Punggung - 56 inci
    -Paha -30inci
    .

    PRICE (include postage SM)
    1 helai RM32
    2 helai RM58
    3 helai RM84 . . .

    Whatsup 01138728449 untuk order

    www.wasap.my/601138728449/palazolycra .

    #stayhome #buyonline
    #palazomurahmalaysia #palazopants #palazolycramurah #palazoborong #palazzopants #palazzomurah #palazoplussizemurah #palazoplussize #palazomalaysia #azizanosman #muslimahfashion #bazarpaknil #sayajual #wanita #fesyenplussize #fesyenmuslimah #fesyenplussizemalaysia #assalamualaikum #selamatmalam #bazarpaknil #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #palazolonggar #palazomuslimah #palazomuslimahmurah
    #cspscs #100k

  •  9  0  6 hours ago
  • BIRTHDAY SALE !🎉🎉🎉

3HELAI HANYA RM79 !
(TERMASUK POS KE SEMENANJUNG)

SAH SEHINGGA 15/8/2020 SHJ

.

JOM DAPATKAN PALAZO LYCRA DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH 👇
.
🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
.
✔ Material : Thick Lycra
✔ Tak jarang dan tak nipis
✔ Tak panas dan dijamin selesa
✔ Bahagian pinggang Fully getah.
✔Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
✔Free size, muat dari S hingga XXL
✔Recomended untuk ibu mengandung
✔20 warna menanti anda
.
👉Free Size -Labuh - 40 inci
-Ukur lilit pinggang - 28 inci (memeri hingga 39 inci)
-Punggung - 56 inci
-Paha -30inci
.

PRICE (include postage SM)
1 helai RM32
2 helai RM58
3 helai RM84 . . .

Whatsup 01138728449 untuk order

www.wasap.my/601138728449/palazolycra .

#stayhome #buyonline
#palazomurahmalaysia #palazopants #palazolycramurah #palazoborong #palazzopants #palazzomurah  #palazoplussizemurah #palazoplussize #palazomalaysia  #azizanosman #muslimahfashion #bazarpaknil  #sayajual #wanita #fesyenplussize  #fesyenmuslimah #fesyenplussizemalaysia #assalamualaikum  #selamatmalam  #bazarpaknil #terapiinstagram  #cikguseo  #ajimaura #palazolonggar  #palazomuslimah #palazomuslimahmurah 
#cspscs #100k
  • BIRTHDAY SALE !🎉🎉🎉

    3HELAI HANYA RM79 !
    (TERMASUK POS KE SEMENANJUNG)

    SAH SEHINGGA 15/8/2020 SHJ

    .

    JOM DAPATKAN PALAZO LYCRA DENGAN HARGA YANG TERLAJAK MURAH 👇
    .
    🔥PALAZZO PATUH SYARIE🔥.
    .
    ✔ Material : Thick Lycra
    ✔ Tak jarang dan tak nipis
    ✔ Tak panas dan dijamin selesa
    ✔ Bahagian pinggang Fully getah.
    ✔Cutting kembang yang longgar dan terdapat dalam satu saiz.
    ✔Free size, muat dari S hingga XXL
    ✔Recomended untuk ibu mengandung
    ✔20 warna menanti anda
    .
    👉Free Size -Labuh - 40 inci
    -Ukur lilit pinggang - 28 inci (memeri hingga 39 inci)
    -Punggung - 56 inci
    -Paha -30inci
    .

    PRICE (include postage SM)
    1 helai RM32
    2 helai RM58
    3 helai RM84 . . .

    Whatsup 01138728449 untuk order

    www.wasap.my/601138728449/palazolycra .

    #stayhome #buyonline
    #palazomurahmalaysia #palazopants #palazolycramurah #palazoborong #palazzopants #palazzomurah #palazoplussizemurah #palazoplussize #palazomalaysia #azizanosman #muslimahfashion #bazarpaknil #sayajual #wanita #fesyenplussize #fesyenmuslimah #fesyenplussizemalaysia #assalamualaikum #selamatmalam #bazarpaknil #terapiinstagram #cikguseo #ajimaura #palazolonggar #palazomuslimah #palazomuslimahmurah
    #cspscs #100k

  •  7  0  6 hours ago
  • . 
WAHH!! BEST KE BEST SANGATT NI UOLLS? KURUNG KHAS UNTUK DIGAYAKAN SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN TAHUN INI, MILIKI DENGAN HARGA JIMAT COMBO KURUNG + BAWAL DENGAN HANYA RM99 SAHAJA, FREE POSTAGE😍
.
CEPAT2 WASAP ADMIN TAU, STOCK KURUNG LIMITED TAU😉
  • .
    WAHH!! BEST KE BEST SANGATT NI UOLLS? KURUNG KHAS UNTUK DIGAYAKAN SEMPENA SAMBUTAN KEMERDEKAAN TAHUN INI, MILIKI DENGAN HARGA JIMAT COMBO KURUNG + BAWAL DENGAN HANYA RM99 SAHAJA, FREE POSTAGE😍
    .
    CEPAT2 WASAP ADMIN TAU, STOCK KURUNG LIMITED TAU😉

  •  6  1  7 hours ago
  • 🌺Koleksi Nawra, Amina & Rea🌺
.
Harga:
1 helai RM59 tak termasuk postage
.
.
✅ KUALITI JAHITAN No 1 TERBAIK, PENUH KEKEMASAN 👍
✅ Potongan LONGGAR yang tidak menampakkan bentuk badan. 
✅ Material Premium Quality Soft Crepe - sejuk selesa, tak panas, material lasak. 200% selesa dipakai & tidak melekap pada tubuh. 
✅ Wudhuk friendly, BF friendly & Muslimah friendly
.
Nak order?
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
📲Whatsapp 019 496 0583
.
Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
.
#HermosaByAsca #BlouseByAsca
  • 🌺Koleksi Nawra, Amina & Rea🌺
    .
    Harga:
    1 helai RM59 tak termasuk postage
    .
    .
    ✅ KUALITI JAHITAN No 1 TERBAIK, PENUH KEKEMASAN 👍
    ✅ Potongan LONGGAR yang tidak menampakkan bentuk badan.
    ✅ Material Premium Quality Soft Crepe - sejuk selesa, tak panas, material lasak. 200% selesa dipakai & tidak melekap pada tubuh.
    ✅ Wudhuk friendly, BF friendly & Muslimah friendly
    .
    Nak order?
    📲Whatsapp 019 496 0583
    📲Whatsapp 019 496 0583
    📲Whatsapp 019 496 0583
    .
    Atau klik link biru di bio untuk direct whatsapp ❤️
    .
    #HermosaByAsca #BlouseByAsca

  •  11  1  7 hours ago
  • “Best foundation ni dapat cover jeragat akak”

Kalau muka naik jeragat memang ambik masa nak pudarkan balik. Confirm la kita ni risau macam mana nak cover sementara nak hilang kan? 

Pakai la Foundation 4 in 1. Full coverage dik non. Segala mak nenek parut boleh tutup. Bukan setakat tu je sambil tu merawat kulit lagi. 

Pakai setiap hari kulit akan jadi cantik, halus mulus. Jerawat pun kecut. Tak percaya ? Cubalah 😉
  • “Best foundation ni dapat cover jeragat akak”

    Kalau muka naik jeragat memang ambik masa nak pudarkan balik. Confirm la kita ni risau macam mana nak cover sementara nak hilang kan?

    Pakai la Foundation 4 in 1. Full coverage dik non. Segala mak nenek parut boleh tutup. Bukan setakat tu je sambil tu merawat kulit lagi.

    Pakai setiap hari kulit akan jadi cantik, halus mulus. Jerawat pun kecut. Tak percaya ? Cubalah 😉

  •  1  1  8 hours ago
  • Betul-betul tak sangka.. 
Tak sangka boleh balik modal tak sampai 1 minggu!
.
Ini bukan cerita main-main. Ini memang betul-betul berlaku pada reseller ABN.
.
Yang baru nak jejak dunia bisnes, baru nak acah-acah ‘testing water’ pun tak sangka boleh restok laju.
.
Kami tak beri bebanan tinggi pada newbie. Sebab kami mahu anda bermula kecil dan bermula dengan betul.
.
Kami faham ‘ketakutan’ yang ada pada anda.
.
• Takut barang tak laku? 
Produk viral dan high in demand
.
• Takut tak boleh jual? 
ABN punya kadar repeat order yang tinggi. InsyaAllah tak ada risiko stok simpan bawah katil
.
• Company ni ok ke? Stabil ke? Boleh percaya ke?
MOS adalah company sdn bhd, bukan jenis hit & run, company yang bersistem, mempunyai 27 orang pekerja dan sudah 7 tahun established dalam industri.
.
• Produk selamat ke tak?
ABN di hasilkan di kilang bertaraf multinasional, kualiti eksport, ada pensijilan GMP, HACCP, VHM dan juga HALAL JAKIM.
.
•Ishhh..Tak reti nak update nak tulis apa,nak  cakap apa lah kat orang. 
Kami beri ilmu dan bimbingan secara berkala sampai kalian jadi pandai.
.
Yang diperlukan sekarang ialah...
DIRI SENDIRI.
.
Dengan ilmu yang sentiasa upgrade, the right attitude dan kuasa tindakan yang berterusan kalian juga boleh berjaya dan mana tahu satu hari nanti lebih hebat dari kami.
.
Modal mula cuma rm172.80sm/rm201.60ss saja dan dapat 12 kotak #SiBurungPink.
.
Ajommm...! Siapa lambat, kena tinggal. Kami terbang ke Korea duluuuuuu 🇰🇷
.
#Annona_BirdsNest 
#ResellerWanted
  • Betul-betul tak sangka..
    Tak sangka boleh balik modal tak sampai 1 minggu!
    .
    Ini bukan cerita main-main. Ini memang betul-betul berlaku pada reseller ABN.
    .
    Yang baru nak jejak dunia bisnes, baru nak acah-acah ‘testing water’ pun tak sangka boleh restok laju.
    .
    Kami tak beri bebanan tinggi pada newbie. Sebab kami mahu anda bermula kecil dan bermula dengan betul.
    .
    Kami faham ‘ketakutan’ yang ada pada anda.
    .
    • Takut barang tak laku?
    Produk viral dan high in demand
    .
    • Takut tak boleh jual?
    ABN punya kadar repeat order yang tinggi. InsyaAllah tak ada risiko stok simpan bawah katil
    .
    • Company ni ok ke? Stabil ke? Boleh percaya ke?
    MOS adalah company sdn bhd, bukan jenis hit & run, company yang bersistem, mempunyai 27 orang pekerja dan sudah 7 tahun established dalam industri.
    .
    • Produk selamat ke tak?
    ABN di hasilkan di kilang bertaraf multinasional, kualiti eksport, ada pensijilan GMP, HACCP, VHM dan juga HALAL JAKIM.
    .
    •Ishhh..Tak reti nak update nak tulis apa,nak cakap apa lah kat orang.
    Kami beri ilmu dan bimbingan secara berkala sampai kalian jadi pandai.
    .
    Yang diperlukan sekarang ialah...
    DIRI SENDIRI.
    .
    Dengan ilmu yang sentiasa upgrade, the right attitude dan kuasa tindakan yang berterusan kalian juga boleh berjaya dan mana tahu satu hari nanti lebih hebat dari kami.
    .
    Modal mula cuma rm172.80sm/rm201.60ss saja dan dapat 12 kotak #SiBurungPink.
    .
    Ajommm...! Siapa lambat, kena tinggal. Kami terbang ke Korea duluuuuuu 🇰🇷
    .
    #Annona_BirdsNest
    #ResellerWanted

  •  10  1  8 hours ago

Top #cspscs Posts

  • .
SKIRT MAXI FREESIZE
.
Skirt Cutting Princess with Full Lining
Tak jarang & selesa dipakai sepanjang hari 
Material High Quality Crepe, beralun lembut bila melangkah
20 pilihan warna 😍
.
Dapatkan segera sebelum WARNA KEGEMARAN uolss habis 😎😎
.
SALE🎉🎉🎉
3 HELAI RM100
3 HELAI RM100
3 HELAI RM100
.
SKIRT MAXI FREESIZE 
1 helai RM42
3 helai RM100
(exclude postage)
.

Postage:
1-2 helai RM8sm/RM14ss
3 helai RM10sm/RM20ss
.

GRAB YOURS NOW 😍😍😍
.
.
Skirt Labuh Measurement
🌸Free Size : Fit Size S, M, L , XL
🌸Labuh : 40 Inci
🌸Recommended Height 155cm-173cm
🌸Pinggang : 24 Inci sehingga 40 Inci
🌸Bahagian Pinggang Full Getah & Stretchable
🌸Cutting : A-Cut
🌸 Material : High Quality Crepe with Full Lining
.

Whatsapp 0133154649
Whatsapp 0133154649
Whatsapp 0133154649

atau klik link whatsapp di bahagian profile (instagram)

klik (facebook)
www.wasap.my/60133154649/skirtmaxi

#skirtmurahmalaysia #skirtkembang #skirtmuslimah #skirtlabuh  #skirtexclusive #skirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuhmurahmalaysia #skirtplain #skirtplainmurah #skirtputih #skirtputihmurah #skirtplussizemurah #skirtchiffonmurah #skirtmuslimahmurah #skirtmuslimahmalaysia #skirtpastelmurah #skirtpastel #skirtbridesmaid #skirtcantik #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #super100k #uniszapastitahu #skirtprincesscantik #skirtprincess #skirtflowy #skirtmaroon
  • .
    SKIRT MAXI FREESIZE
    .
    Skirt Cutting Princess with Full Lining
    Tak jarang & selesa dipakai sepanjang hari
    Material High Quality Crepe, beralun lembut bila melangkah
    20 pilihan warna 😍
    .
    Dapatkan segera sebelum WARNA KEGEMARAN uolss habis 😎😎
    .
    SALE🎉🎉🎉
    3 HELAI RM100
    3 HELAI RM100
    3 HELAI RM100
    .
    SKIRT MAXI FREESIZE
    1 helai RM42
    3 helai RM100
    (exclude postage)
    .

    Postage:
    1-2 helai RM8sm/RM14ss
    3 helai RM10sm/RM20ss
    .

    GRAB YOURS NOW 😍😍😍
    .
    .
    Skirt Labuh Measurement
    🌸Free Size : Fit Size S, M, L , XL
    🌸Labuh : 40 Inci
    🌸Recommended Height 155cm-173cm
    🌸Pinggang : 24 Inci sehingga 40 Inci
    🌸Bahagian Pinggang Full Getah & Stretchable
    🌸Cutting : A-Cut
    🌸 Material : High Quality Crepe with Full Lining
    .

    Whatsapp 0133154649
    Whatsapp 0133154649
    Whatsapp 0133154649

    atau klik link whatsapp di bahagian profile (instagram)

    klik (facebook)
    www.wasap.my/60133154649/skirtmaxi

    #skirtmurahmalaysia #skirtkembang #skirtmuslimah #skirtlabuh #skirtexclusive #skirtmurah #skirtlabuhmurah #skirtlabuhmurahmalaysia #skirtplain #skirtplainmurah #skirtputih #skirtputihmurah #skirtplussizemurah #skirtchiffonmurah #skirtmuslimahmurah #skirtmuslimahmalaysia #skirtpastelmurah #skirtpastel #skirtbridesmaid #skirtcantik #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #super100k #uniszapastitahu #skirtprincesscantik #skirtprincess #skirtflowy #skirtmaroon

  •  181  68  12 hours ago
  • Sekolah dah mula dibuka harini untuk tahun 5 & 6. Abang Rayyan is so eksaited nak jumpa kawan. Alhamdulillah pagi pagi dia dah mintak #ExcelHana.
.
Mudah mudahan asbab excelhana anak anak kita akan diberikan kesihatan yang baik, jiwa yang tenang, hati yang lapang untuk terima ilmu dari guru guru mereka. InSyaAllah. ❤️
.
Selamat petang gais. Anak korang dah sekolah? 😊
  • Sekolah dah mula dibuka harini untuk tahun 5 & 6. Abang Rayyan is so eksaited nak jumpa kawan. Alhamdulillah pagi pagi dia dah mintak #ExcelHana.
    .
    Mudah mudahan asbab excelhana anak anak kita akan diberikan kesihatan yang baik, jiwa yang tenang, hati yang lapang untuk terima ilmu dari guru guru mereka. InSyaAllah. ❤️
    .
    Selamat petang gais. Anak korang dah sekolah? 😊

  •  177  58  15 July, 2020
  • #RM79 jer dapat 1 set kurung malas gosok paling express. Kurung ni Sis panggil kurung saka. Sbb sekali release ja licin.

Kurung agung bersaka kali ni corak2 nya sangat memukau custom kan khas utk korang nampak lebih xclusive dan lebih limited

Lagi confrm lah cepat jer habis kena sambar.

Nak pm Sis cepat2. Nak dapat yg limited edition ni 2 bulan HQ tunggu kontena sampai drpd korea tau!
.
HARGA KURUNG AGUNG
S-XL RM79, 2XL-5XL RM84
POSTAGE 1 HELAI
RM8 SM/RM11 SS

📍BELIAN 2 PSG & KE ATAS FREE POSTAGE SEMENANJUNG
.
Whatsapp: 0133154649
Intagram: Dm/klik link channel telegram for catalog
Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurungagung
Channel telegram: t.me/baju_takpayahgosok
.
#JelitaWardrobeOfficialReseller 
#BillionaireBahagiaxJelitaWardrobe
#BKIxJelitaWardrobe
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted  #bajukurungmosscrepe  #bajuviraltanpagosok #bajukurungmurahcantik #bajukurungterkini #bajukurungterbaru
.
#bajukurungviral #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungironlessmurah #bajukurungprintedmurah #bajukurungcorakbunga
.
#bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #uniszapastitahu #bajukurungmodenmurah #bajukurung2020 #bajukurungterbaru #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #bajukurungabstrak #bajukurungcorakabstract
  • #RM79 jer dapat 1 set kurung malas gosok paling express. Kurung ni Sis panggil kurung saka. Sbb sekali release ja licin.

    Kurung agung bersaka kali ni corak2 nya sangat memukau custom kan khas utk korang nampak lebih xclusive dan lebih limited

    Lagi confrm lah cepat jer habis kena sambar.

    Nak pm Sis cepat2. Nak dapat yg limited edition ni 2 bulan HQ tunggu kontena sampai drpd korea tau!
    .
    HARGA KURUNG AGUNG
    S-XL RM79, 2XL-5XL RM84
    POSTAGE 1 HELAI
    RM8 SM/RM11 SS

    📍BELIAN 2 PSG & KE ATAS FREE POSTAGE SEMENANJUNG
    .
    Whatsapp: 0133154649
    Intagram: Dm/klik link channel telegram for catalog
    Facebook: www.wasap.my/60133154649/kurungagung
    Channel telegram: t.me/baju_takpayahgosok
    .
    #JelitaWardrobeOfficialReseller
    #BillionaireBahagiaxJelitaWardrobe
    #BKIxJelitaWardrobe
    .
    #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungmosscrepe #bajuviraltanpagosok #bajukurungmurahcantik #bajukurungterkini #bajukurungterbaru
    .
    #bajukurungviral #terapiinstagram #ajimaura #cspscs #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungironlessmurah #bajukurungprintedmurah #bajukurungcorakbunga
    .
    #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #uniszapastitahu #bajukurungmodenmurah #bajukurung2020 #bajukurungterbaru #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah #bajukurungabstrak #bajukurungcorakabstract

  •  166  65  7 August, 2020
  • .
Langit takut kehilangan bintang. Laut takut kehilangan ombak. Begitu juga dengan diri saya yang takut kehilangan kamu.... 'LOUISSA 2.0'..

Haaa.. Tak perlu nak jiwang-jiwang sangat..🤭🤭 Kalau tak nak kehilangan uolls kena bertindak dengan cepat sebelum sold out.. Standby color backup siap-siap tau (hot items).. 😉

👸 LOUISSA 2.0 👸

❣️ BLOUSE + SKIRT KEMBANG (PINGGANG FULL GETAH) 
❣️ BAJU BOLEH TUCK IN ATAU MENGIKUT KESELESAAN MASING-MASING 
❣️ 7 CORAK YANG MENARIK 
❣️ MATERIAL MOSS CREPE
❣️ IRONLESS
❣️ SEJUK DAN SELESA
❣️ SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
❣️ SIZE AVAILABLE XS-5XL

❌N/P : RM 199 
🔥Promo : RM 89 (JIMAT RM 110‼️) 😱

📌FREE POSTAGE BAGI PEMBELIAN 2 PASANG DAN KEATAS
📌PRE ORDER ITEMS POS OUT 15 HARI BEKERJA
📌FULL PAYMENT ONLY
📌ADD RM5 UNTUK 4XL atau 5XL

Jangan lambat-lambat nanti menyesal kehilangan.. 

Uolls nak order uolls tekan je link ni sebelum terlambat.. 👇🏽👇🏽
.

Whatsapp: 0133154649
Intagram: Dm/klik link channel telegram for catalog
Facebook: www.wasap.my/60133154649/LOUISSA2
Channel telegram: t.me/baju_takpayahgosok
.
#bajukurungsabella
#queenykurung
.
#bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungironless #bajukurungmosscrepe #bajukurungmurahcantik #bajuviraltanpagosok
.
#bajukurungviral #bazaarpaknil #super100k #biteallteam #cspscs #terapiinstagram #ajimaura #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungironlessmurah #bajukurungprintedmurah #bajukurungcorakbunga
.
#bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #uniszapastitahu #bajukurungmodenmurah #bajukurung2020 #bajukurungterbaru #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah
  • .
    Langit takut kehilangan bintang. Laut takut kehilangan ombak. Begitu juga dengan diri saya yang takut kehilangan kamu.... 'LOUISSA 2.0'..

    Haaa.. Tak perlu nak jiwang-jiwang sangat..🤭🤭 Kalau tak nak kehilangan uolls kena bertindak dengan cepat sebelum sold out.. Standby color backup siap-siap tau (hot items).. 😉

    👸 LOUISSA 2.0 👸

    ❣️ BLOUSE + SKIRT KEMBANG (PINGGANG FULL GETAH)
    ❣️ BAJU BOLEH TUCK IN ATAU MENGIKUT KESELESAAN MASING-MASING
    ❣️ 7 CORAK YANG MENARIK
    ❣️ MATERIAL MOSS CREPE
    ❣️ IRONLESS
    ❣️ SEJUK DAN SELESA
    ❣️ SESUAI UNTUK SEMUA PERINGKAT UMUR
    ❣️ SIZE AVAILABLE XS-5XL

    ❌N/P : RM 199
    🔥Promo : RM 89 (JIMAT RM 110‼️) 😱

    📌FREE POSTAGE BAGI PEMBELIAN 2 PASANG DAN KEATAS
    📌PRE ORDER ITEMS POS OUT 15 HARI BEKERJA
    📌FULL PAYMENT ONLY
    📌ADD RM5 UNTUK 4XL atau 5XL

    Jangan lambat-lambat nanti menyesal kehilangan..

    Uolls nak order uolls tekan je link ni sebelum terlambat.. 👇🏽👇🏽
    .

    Whatsapp: 0133154649
    Intagram: Dm/klik link channel telegram for catalog
    Facebook: www.wasap.my/60133154649/LOUISSA2
    Channel telegram: t.me/baju_takpayahgosok
    .
    #bajukurungsabella
    #queenykurung
    .
    #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungprinted #bajukurungironless #bajukurungmosscrepe #bajukurungmurahcantik #bajuviraltanpagosok
    .
    #bajukurungviral #bazaarpaknil #super100k #biteallteam #cspscs #terapiinstagram #ajimaura #bajukurungtakpayahgosok #bajukurungironlessmurah #bajukurungprintedmurah #bajukurungcorakbunga
    .
    #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #uniszapastitahu #bajukurungmodenmurah #bajukurung2020 #bajukurungterbaru #bajukurungcantik #bajukurungcantikmurah

  •  202  78  22 July, 2020
  • 𝗨𝗠𝗨𝗥 𝟯 𝗧𝗔𝗛𝗨𝗡 𝗗𝗔𝗛 𝗣𝗔𝗡𝗗𝗔𝗜 𝗠𝗘𝗡𝗚𝗔𝗝𝗜 😱

Mesti seronok kan tengok anak dah pandai mengaji pada usia 3 tahun!! Rasa macam nak buat kenduri satu kampung!.

Tapi‼️‼️
Jika anak tak dapat makanan yang seimbang, mampu menghalang perkembangan mereka dari segi fizikal dan mental. Apa nak risau, Excel Hana kan hado😁

Excel Hana kaya dengan vitamin C, mengandungi prebiotik dan probiotik yang baik untuk penghadaman, tidak mengandungi gula, dan paling penting mengandungi khasiat susu kambing.

Tunggu apa lagi? Jom ketuk pintu WhatsApp MamaRiza Excel Hana sekarang‼️
@excelhana

#DMFKxMOMMYHANA
#Excelhana
#projekbaikDMFKxMommyhana
  • 𝗨𝗠𝗨𝗥 𝟯 𝗧𝗔𝗛𝗨𝗡 𝗗𝗔𝗛 𝗣𝗔𝗡𝗗𝗔𝗜 𝗠𝗘𝗡𝗚𝗔𝗝𝗜 😱

    Mesti seronok kan tengok anak dah pandai mengaji pada usia 3 tahun!! Rasa macam nak buat kenduri satu kampung!.

    Tapi‼️‼️
    Jika anak tak dapat makanan yang seimbang, mampu menghalang perkembangan mereka dari segi fizikal dan mental. Apa nak risau, Excel Hana kan hado😁

    Excel Hana kaya dengan vitamin C, mengandungi prebiotik dan probiotik yang baik untuk penghadaman, tidak mengandungi gula, dan paling penting mengandungi khasiat susu kambing.

    Tunggu apa lagi? Jom ketuk pintu WhatsApp MamaRiza Excel Hana sekarang‼️
    @excelhana

    #DMFKxMOMMYHANA
    #Excelhana
    #projekbaikDMFKxMommyhana

  •  172  69  18 July, 2020
  • .
🌸Palazzo Irene🌸
(Updated : 3/8)

Open :  3/8
Close :  7/8
Postage : 9-11hb

👖Material Cotton Linen
👖Fabric Sejuk & Tak panas
👖Tahan Lasak
👖Easy ironing (Sis Rara pakai x iron pun 😅)
👖Cutting Loose
👖Free Size

Available :

SMOKE GREY
LIGHT GREY 
DARK GREY 
BLUE JEANS 
LIGHT BLUE 
BLACK 
GREY
WHITE

NEW COLOUR ❤

CREAM
DUSTY PINK
MINT
BROWN

------------------
HARGA

1 helai RM50
3 helai RM100
(Tidak Termasuk Postage)

.
WASSAP LAJU2 +60133154649
WASSAP LAJU2 +60133154649
WASSAP LAJU2 +60133154649

atau klik link whatsapp di bahagian profile.

www.wasap.my/60133154649/palazoirene

#palazzo #palazzomurah #palazzomalaysia #palazzocantik #palazzolawa #palazzomuslimah #palazomurah #palazomalaysia #palazocantik #palazomuslimah #palazzoputih #palazoputih #palazomurahmalaysia #palazoplain #palazoplainmurah #cspscs #super100k #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura  #palazohitam #palazzopastel #palazopastel #palazolinen #palazolinenmurah #palazzolinen #palazzolinenmurah #palazzocotton #palazzocottonlinen
  • .
    🌸Palazzo Irene🌸
    (Updated : 3/8)

    Open : 3/8
    Close : 7/8
    Postage : 9-11hb

    👖Material Cotton Linen
    👖Fabric Sejuk & Tak panas
    👖Tahan Lasak
    👖Easy ironing (Sis Rara pakai x iron pun 😅)
    👖Cutting Loose
    👖Free Size

    Available :

    SMOKE GREY
    LIGHT GREY
    DARK GREY
    BLUE JEANS
    LIGHT BLUE
    BLACK
    GREY
    WHITE

    NEW COLOUR ❤

    CREAM
    DUSTY PINK
    MINT
    BROWN

    ------------------
    HARGA

    1 helai RM50
    3 helai RM100
    (Tidak Termasuk Postage)

    .
    WASSAP LAJU2 +60133154649
    WASSAP LAJU2 +60133154649
    WASSAP LAJU2 +60133154649

    atau klik link whatsapp di bahagian profile.

    www.wasap.my/60133154649/palazoirene

    #palazzo #palazzomurah #palazzomalaysia #palazzocantik #palazzolawa #palazzomuslimah #palazomurah #palazomalaysia #palazocantik #palazomuslimah #palazzoputih #palazoputih #palazomurahmalaysia #palazoplain #palazoplainmurah #cspscs #super100k #biteallteam #terapiinstagram #ajimaura #palazohitam #palazzopastel #palazopastel #palazolinen #palazolinenmurah #palazzolinen #palazzolinenmurah #palazzocotton #palazzocottonlinen

  •  171  69  3 August, 2020
  • .
𝙄𝘽𝙐 𝙈𝙀𝙉𝙂𝘼𝙉𝘿𝙐𝙉𝙂 𝘽𝙊𝙇𝙀𝙃 𝙈𝙄𝙉𝙐𝙈 𝙎𝙐𝙎𝙐 𝙃𝘼𝙉𝘼
.
.
Ibu mengandung boleh minum susu Hana. Kelebihan susu Hana untuk ibu mengandung :
_
✅Membekalkan tenaga
✅Memperbanyakkan susu badan
✅Naikkan hb
✅Mengurangkan alahan akibat hamil
✅Mengurangkan masalah kulit dan mengekalkan keserian kulit.
_
Apa kelebihan susu kambing untuk ibu mengandung?
_
Susu kambing menyediakan banyak kalsium dan nutrisi yang lain.
_
Ibu mengandung penting untuk mendapatkan kalsium yang cukup untuk kesihatan ibu dan bayi. Susu adalah sumber protein yang baik. Protein digunakan untuk membangun bayi dan jaringan tubuh badan bayi. Kekurangan protein dapat menyebabkan beberapa masalah kesihatan pada bayi termasuk berat bayi yang rendah.
_
Mommy nak cuba susu Hana? Jom dapatkan sementara BUY 1 FREE 1 masih berlangsung 🤗
_
@susuhanapremiumchocolate
@mommyhanakidsshop
  • .
    𝙄𝘽𝙐 𝙈𝙀𝙉𝙂𝘼𝙉𝘿𝙐𝙉𝙂 𝘽𝙊𝙇𝙀𝙃 𝙈𝙄𝙉𝙐𝙈 𝙎𝙐𝙎𝙐 𝙃𝘼𝙉𝘼
    .
    .
    Ibu mengandung boleh minum susu Hana. Kelebihan susu Hana untuk ibu mengandung :
    _
    ✅Membekalkan tenaga
    ✅Memperbanyakkan susu badan
    ✅Naikkan hb
    ✅Mengurangkan alahan akibat hamil
    ✅Mengurangkan masalah kulit dan mengekalkan keserian kulit.
    _
    Apa kelebihan susu kambing untuk ibu mengandung?
    _
    Susu kambing menyediakan banyak kalsium dan nutrisi yang lain.
    _
    Ibu mengandung penting untuk mendapatkan kalsium yang cukup untuk kesihatan ibu dan bayi. Susu adalah sumber protein yang baik. Protein digunakan untuk membangun bayi dan jaringan tubuh badan bayi. Kekurangan protein dapat menyebabkan beberapa masalah kesihatan pada bayi termasuk berat bayi yang rendah.
    _
    Mommy nak cuba susu Hana? Jom dapatkan sementara BUY 1 FREE 1 masih berlangsung 🤗
    _
    @susuhanapremiumchocolate
    @mommyhanakidsshop

  •  160  53  3 June, 2020
  • Ibu mengandung boleh ke minum susu Hana yang terlajak sedap tu??
.
Of koslah boleh! Nak tahu tak, masa cikmar preggy dulu, cikmar tercari cari susu kambing sebab orang kata susu kambing ada macam macam khasiat, susu kambing juga ikhtiar ibu ibu mengandung untuk elak anak kuning lepas lahir. Ye, ada susu kambing segar jual kat pasar tani tapi ya ampun tak selera nak telan 😂.
.
Kalau la masa tu susu Hana dah wujud, mesti cikmar takde masalah nk minum susu kambing, dahla takde bau hamis, perisa coklat plak tu, sedap sampai boleh ketagih! 😋
.
Jadi lepas ni ibu ibu mengandung yang mencari susu kambing tak perlu risau-risau lagi. Boleh minum susu Hana ni. Sekarang harga RM59 ajeee 1kotqk tau. Jadi jom lelaju wasap riza nak susu Hana untuk order 💃
.
@susuhanapremiumchocolate
  • Ibu mengandung boleh ke minum susu Hana yang terlajak sedap tu??
    .
    Of koslah boleh! Nak tahu tak, masa cikmar preggy dulu, cikmar tercari cari susu kambing sebab orang kata susu kambing ada macam macam khasiat, susu kambing juga ikhtiar ibu ibu mengandung untuk elak anak kuning lepas lahir. Ye, ada susu kambing segar jual kat pasar tani tapi ya ampun tak selera nak telan 😂.
    .
    Kalau la masa tu susu Hana dah wujud, mesti cikmar takde masalah nk minum susu kambing, dahla takde bau hamis, perisa coklat plak tu, sedap sampai boleh ketagih! 😋
    .
    Jadi lepas ni ibu ibu mengandung yang mencari susu kambing tak perlu risau-risau lagi. Boleh minum susu Hana ni. Sekarang harga RM59 ajeee 1kotqk tau. Jadi jom lelaju wasap riza nak susu Hana untuk order 💃
    .
    @susuhanapremiumchocolate

  •  167  64  2 July, 2020