#crashlandingonyou Instagram Photos & Videos

crashlandingonyou - 300.2k posts

Hashtag Popularity

11
average comments
1.2k
average likes

Latest #crashlandingonyou Posts

  • It’s normal that when an actor had a movie premiere, he will invite his past co stars and friends to attend. I guess Hyun Bin is no exception. Considering Swindlers premiered not long after they did The Negotiation, I think he invited Yejin. But she couldn’t come as she was overseas. Again, this is my assumption only. 

To read my fanfic, click : https://my.w.tt/aUsk76IZU7 

#binjin #binjincouple #binjinshipper #hyunbin #sonyejin #riri #riricouple #cloy #crashlandingonyou #binjinreceipts #binjinisreal #binjinmarried #kimtaepyung #soneonjin #binjinfanfic #fanfic #fanfiction #wattpad
  • It’s normal that when an actor had a movie premiere, he will invite his past co stars and friends to attend. I guess Hyun Bin is no exception. Considering Swindlers premiered not long after they did The Negotiation, I think he invited Yejin. But she couldn’t come as she was overseas. Again, this is my assumption only.

    To read my fanfic, click : https://my.w.tt/aUsk76IZU7

    #binjin #binjincouple #binjinshipper #hyunbin #sonyejin #riri #riricouple #cloy #crashlandingonyou #binjinreceipts #binjinisreal #binjinmarried #kimtaepyung #soneonjin #binjinfanfic #fanfic #fanfiction #wattpad

  •  2  0  2 minutes ago
  • That little dance she did 😂😂 swipe for it & watch till the end 

Park Jin Joo appreciation post from "Psycho but it's okay"♥️🤣 I love her so much ❤️

Park JinJoo is an actress known for her various funny supporting and guest roles.

The actress would be known by many K-Drama lovers as she appeared in many dramas as a supporting role. She acted in dramas such as “Modern Farmer” (2014), “Reunited Worlds” (2017), and “While You Were Sleeping” (2017), “Encounter” (2018), "Her Private Life" (2019) and more.

_________________________________________________

#parkjinjoo #kimsoohyun #seoyeji #psychobutitsokay #사이코지만괜찮아 #itsokaytobenotokay #hoteldelluna #herprivatelife #modernfarmers #whileyouweresleeping #encounter #mylovefromthestar #dinnermate #backstreetrookie  #thekingtheeternalmonarch #crashlandingonyou #conveniencestoresaetbyul #crashlandingoflove #한국드라마 #드라마
#kdramas #kdrama #koreandramas #kdramalovers #kdramaaddict #kdramascenes #southkorean #itaewonclass #findmeinyourmemory #IU
  • That little dance she did 😂😂 swipe for it & watch till the end

    Park Jin Joo appreciation post from "Psycho but it's okay"♥️🤣 I love her so much ❤️

    Park JinJoo is an actress known for her various funny supporting and guest roles.

    The actress would be known by many K-Drama lovers as she appeared in many dramas as a supporting role. She acted in dramas such as “Modern Farmer” (2014), “Reunited Worlds” (2017), and “While You Were Sleeping” (2017), “Encounter” (2018), "Her Private Life" (2019) and more.

    _________________________________________________

    #parkjinjoo #kimsoohyun #seoyeji #psychobutitsokay #사이코지만괜찮아 #itsokaytobenotokay #hoteldelluna #herprivatelife #modernfarmers #whileyouweresleeping #encounter #mylovefromthestar #dinnermate #backstreetrookie #thekingtheeternalmonarch #crashlandingonyou #conveniencestoresaetbyul #crashlandingoflove #한국드라마 #드라마
    #kdramas #kdrama #koreandramas #kdramalovers #kdramaaddict #kdramascenes #southkorean #itaewonclass #findmeinyourmemory #IU

  •  12  0  2 minutes ago
  • ⚠️ Discount 15% buat kalian sampai 3 Juli khusus di GOFOOD!
⠀⠀ ⠀⠀
Mana nih yang lagi laper? Cocok banget nih ada discount di My Go Back. Hemat bangett dongg! Lagi laper, ada discount pula. Apa aja yang di Discount? Oh langsung cek GOFOOD-nya dong!⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀
⚠️⚠️ DISKON BERLAKU UNTUK OUTLET Kartasura, Slamet Riyadi, Cikande, dan Thamrin City. ⠀⠀ ⠀⠀
⠀⠀ ⠀⠀
Cuss SERBU discountnya. Jangan sampai ketinggalan dong!
⠀⠀ ⠀⠀
#MakanBebekDimanaAja #food #foodies #exploreindonesia #indonesiakeren #kulinerindonesia #indonesianfood #foodlover #foodphotography #foodblogger #foodstagram #infokuliner #exploreindonesia #kulinerjakarta #infojakarta #franchiseindonesia #franchiserestoran #franchisemakanan #art #love #crashlandingonyou #milenials #2020 #emergencylovelanding #hyunbin #mygoback #miesegobebek #promo #infoserang #promoserang
  • ⚠️ Discount 15% buat kalian sampai 3 Juli khusus di GOFOOD!
    ⠀⠀ ⠀⠀
    Mana nih yang lagi laper? Cocok banget nih ada discount di My Go Back. Hemat bangett dongg! Lagi laper, ada discount pula. Apa aja yang di Discount? Oh langsung cek GOFOOD-nya dong!⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀
    ⠀⠀ ⠀⠀
    ⚠️⚠️ DISKON BERLAKU UNTUK OUTLET Kartasura, Slamet Riyadi, Cikande, dan Thamrin City. ⠀⠀ ⠀⠀
    ⠀⠀ ⠀⠀
    Cuss SERBU discountnya. Jangan sampai ketinggalan dong!
    ⠀⠀ ⠀⠀
    #MakanBebekDimanaAja #food #foodies #exploreindonesia #indonesiakeren #kulinerindonesia #indonesianfood #foodlover #foodphotography #foodblogger #foodstagram #infokuliner #exploreindonesia #kulinerjakarta #infojakarta #franchiseindonesia #franchiserestoran #franchisemakanan #art #love #crashlandingonyou #milenials #2020 #emergencylovelanding #hyunbin #mygoback #miesegobebek #promo #infoserang #promoserang

  •  0  0  7 minutes ago
  • Memories Of The Alhambra eps 1

Episode pertama dibuka dengan adegan seorang pria yang sedang menelepon di Barcelona. Raut wajahnya cemas dan meminta orang di ujung telepon untuk bertemu di sebuah hostel di Granada sebelum berlari ketakutan menyusuri jalanan kota di malam hari. Ia pun berhasil menaiki kereta dan lega karena bisa menghindari siapa pun yang mengejarnya. Pemilik Bonita Hostel, Jung Hee Joo (Park Shin Hye) bangun saat bel pintunya berdering. Waktu sudah menunjukkan lewat jam 1 pagi dan ia menemukan Yoo Jin Woo (Hyun Bin) mencari kamar kosong. Pria itu ngotot meminta kamar tunggal yang berada di lantai 6, tanpa lift. Melihat kondisi kamarnya yang kotor dengan toilet yang tersumbat dan tikus yang berlarian, ia tetap memilih tinggal dan nggak ingin pindah ke hotel seperti saran Jung Hee Joo. 
.
.
.

#kimsoohyun
#soyejin
#itsokaynotbeokay
#moonkangtae
#komoonyoung 
#moonsangtae
#koreanvibes
#itaewonclass
#innoncentman
#memoriesofthealhambra
#thekingeternalmonarch
#theheirs
#crashlandingonyou
#dinnermate
#extraordinaryyou
#soongjongki
#songhyekyo
#hyunbin
#yejinhand
#rowoon
#baekhyung
#woodohwan
#itsokaynotbeokayeps6
#itaokatnotbeokay6
#kimbum 
#parkshinhye
  • Memories Of The Alhambra eps 1

    Episode pertama dibuka dengan adegan seorang pria yang sedang menelepon di Barcelona. Raut wajahnya cemas dan meminta orang di ujung telepon untuk bertemu di sebuah hostel di Granada sebelum berlari ketakutan menyusuri jalanan kota di malam hari. Ia pun berhasil menaiki kereta dan lega karena bisa menghindari siapa pun yang mengejarnya. Pemilik Bonita Hostel, Jung Hee Joo (Park Shin Hye) bangun saat bel pintunya berdering. Waktu sudah menunjukkan lewat jam 1 pagi dan ia menemukan Yoo Jin Woo (Hyun Bin) mencari kamar kosong. Pria itu ngotot meminta kamar tunggal yang berada di lantai 6, tanpa lift. Melihat kondisi kamarnya yang kotor dengan toilet yang tersumbat dan tikus yang berlarian, ia tetap memilih tinggal dan nggak ingin pindah ke hotel seperti saran Jung Hee Joo.
    .
    .
    .

    #kimsoohyun
    #soyejin
    #itsokaynotbeokay
    #moonkangtae
    #komoonyoung
    #moonsangtae
    #koreanvibes
    #itaewonclass
    #innoncentman
    #memoriesofthealhambra
    #thekingeternalmonarch
    #theheirs
    #crashlandingonyou
    #dinnermate
    #extraordinaryyou
    #soongjongki
    #songhyekyo
    #hyunbin
    #yejinhand
    #rowoon
    #baekhyung
    #woodohwan
    #itsokaynotbeokayeps6
    #itaokatnotbeokay6
    #kimbum
    #parkshinhye

  •  1  0  9 minutes ago
  • Lanjut lagi bahas kesayangan kita mbak tangan cantik ya.. Semua karakter doi di film ga ada yang gagal. Semuanya di eksekusi dengan baik. Film doi yang pertama ku tonton A moment to remember.. Pertama kali nonton itu nangis kejer sampai pusing. Paham kan ? 😂 habis itu lanjut ke The  Classic yang ga kalah bagus juga. Tapi dari semua film si cantik ini aku paling terkesima *jiah sama karakter dia di The Truth Beneath dan The Last Princess. Oh come on... Adegan dia nusuk tangan pake  gunting dan tamparan bolak balik di akhiri si mbak kalem ini meludah kan lumayan bikin kaget .. Kalo dari semua Karakter dan film @yejinhand Yang jadi favorite kalian yang mana ? 
.
.
Das~
#sonyejin
#CrashLandingOnYou #somethingintherain #bewithyou
#bestactress #yoonseri #thenegotiation2018 
#hachaeyoon
#SonEonJin 
#yoonjinah
#hollywood
#chungmuro
#flower 
#love
  • Lanjut lagi bahas kesayangan kita mbak tangan cantik ya.. Semua karakter doi di film ga ada yang gagal. Semuanya di eksekusi dengan baik. Film doi yang pertama ku tonton A moment to remember.. Pertama kali nonton itu nangis kejer sampai pusing. Paham kan ? 😂 habis itu lanjut ke The Classic yang ga kalah bagus juga. Tapi dari semua film si cantik ini aku paling terkesima *jiah sama karakter dia di The Truth Beneath dan The Last Princess. Oh come on... Adegan dia nusuk tangan pake gunting dan tamparan bolak balik di akhiri si mbak kalem ini meludah kan lumayan bikin kaget .. Kalo dari semua Karakter dan film @yejinhand Yang jadi favorite kalian yang mana ?
    .
    .
    Das~
    #sonyejin
    #CrashLandingOnYou #somethingintherain #bewithyou
    #bestactress #yoonseri #thenegotiation2018
    #hachaeyoon
    #SonEonJin
    #yoonjinah
    #hollywood
    #chungmuro
    #flower
    #love

  •  19  0  11 minutes ago
  • “Crash landing on You” Korean drama 2019-20 Lovely moments with Hyun Bin - Most Handsome Captain Ri Jung Hyuk & Son Ye Jin - Yoon Se Ri 🎭👑💋🥰🔥⭐️💫🤤😋🧸🙆🏼‍♀️#asianactor #хенбин #awesomehyunbin #amazinghyunbin #man #asia #korea #korean #asian #asianstar #koreanstar #koreanactor #koreanmodel #asianmodel #hyunbinlove #coolhyunbin #cutehyunbin #hyunbinfamily #hyunbin #koreandrama #hyunbinactor #kimtaepyung #handsomehyunbin #hyunbinfanclub #hyunbinfans #현빈 #crashlandingonyou #hyunbinshock #hyunbinnie (c) by Vast Entertainment CO KR from tvN CO KR thx😊
  • “Crash landing on You” Korean drama 2019-20 Lovely moments with Hyun Bin - Most Handsome Captain Ri Jung Hyuk & Son Ye Jin - Yoon Se Ri 🎭👑💋🥰🔥⭐️💫🤤😋🧸🙆🏼‍♀️ #asianactor #хенбин #awesomehyunbin #amazinghyunbin #man #asia #korea #korean #asian #asianstar #koreanstar #koreanactor #koreanmodel #asianmodel #hyunbinlove #coolhyunbin #cutehyunbin #hyunbinfamily #hyunbin #koreandrama #hyunbinactor #kimtaepyung #handsomehyunbin #hyunbinfanclub #hyunbinfans #현빈 #crashlandingonyou #hyunbinshock #hyunbinnie (c) by Vast Entertainment CO KR from tvN CO KR thx😊

  •  78  2  13 minutes ago
  • Drama: Men Are Men 💚💚💚
1st episode already got me hooked. It has depth, substance, tackles stigma towards being single and provides pure entertainment. 

Watch it at KBS2. Mon-Tues 9:30 KST. 
Reposted from CJES.TAGRAM
  • Drama: Men Are Men 💚💚💚
    1st episode already got me hooked. It has depth, substance, tackles stigma towards being single and provides pure entertainment.

    Watch it at KBS2. Mon-Tues 9:30 KST.
    Reposted from CJES.TAGRAM

  •  3  1  22 minutes ago

Top #crashlandingonyou Posts

  • Drama: Psycho But It's Okay |EP 5 😂🤣👏 Jealous girls lmao
•••
Episodes:
Release Date: June 20, 2020
Runtime: Sat. & Sun. 21:00
Cast: #KimSooHyun, #SeoYeJi
_
Plot:
A story about a man employed in a psychiatric ward and a woman, with an antisocial personality disorder, who is a popular writer of children's books. #itsokaytonotbeokay
  • Drama: Psycho But It's Okay |EP 5 😂🤣👏 Jealous girls lmao
    •••
    Episodes:
    Release Date: June 20, 2020
    Runtime: Sat. & Sun. 21:00
    Cast: #KimSooHyun, #SeoYeJi
    _
    Plot:
    A story about a man employed in a psychiatric ward and a woman, with an antisocial personality disorder, who is a popular writer of children's books. #itsokaytonotbeokay

  •  25,313  198  5 July, 2020
  • KDrama: It's Okay to Not Be Okay☆Ep6| Uri Kang-Tae is jealous👀 and I can't with the Seung-Jae reaction!😂😂 Swipe➡️
___

Follow @kdramascrazy for more!🌟Torn on posts notifications🌟
____

#kdramascrazy #kdrama #kdramas #koreandrama #koreadrama #dramakorea #dorama #dramascoreanos #asiandrama #kdramaaddict #doramascoreanos #kdramalover #kdramaworld #koreanactor #koreanactress #kactor #kactress #itsokaytonotbeokay #psychobutitsokay #사이코지만괜찮아 #kimsoohyun #seoyeji #hwarang #mylovefromthestar #theproducers #dreamhigh #hwarangthebeginning #saveme #moorimschool #crashlandingonyou
  • KDrama: It's Okay to Not Be Okay☆Ep6| Uri Kang-Tae is jealous👀 and I can't with the Seung-Jae reaction!😂😂 Swipe➡️
    ___

    Follow @kdramascrazy for more!🌟Torn on posts notifications🌟
    ____

    #kdramascrazy #kdrama #kdramas #koreandrama #koreadrama #dramakorea #dorama #dramascoreanos #asiandrama #kdramaaddict #doramascoreanos #kdramalover #kdramaworld #koreanactor #koreanactress #kactor #kactress #itsokaytonotbeokay #psychobutitsokay #사이코지만괜찮아 #kimsoohyun #seoyeji #hwarang #mylovefromthestar #theproducers #dreamhigh #hwarangthebeginning #saveme #moorimschool #crashlandingonyou

  •  7,010  65  5 July, 2020
  • ; 🌷
— new theme! yoon se ri and ri jeong hyeok are so so beautiful 🥺
  • ; 🌷
    — new theme! yoon se ri and ri jeong hyeok are so so beautiful 🥺

  •  648  6  19 hours ago
  • KDrama: It's Okay to Not Be Okay☆Ep6| OMG, this scene was so heartbreaking for me, I cried a lot😭😭😭💔
___

Follow @kdramascrazy for more!🌟Torn on posts notifications🌟
____

#kdramascrazy #kdrama #kdramas #koreandrama #koreadrama #dramakorea #dorama #dramascoreanos #asiandrama #kdramaaddict #doramascoreanos #kdramalover #kdramaworld #koreanactor #koreanactress #kactor #kactress #itsokaytonotbeokay #psychobutitsokay #사이코지만괜찮아 #kimsoohyun #seoyeji #hwarang #mylovefromthestar #theproducers #dreamhigh #hwarangthebeginning #saveme #moorimschool #crashlandingonyou
  • KDrama: It's Okay to Not Be Okay☆Ep6| OMG, this scene was so heartbreaking for me, I cried a lot😭😭😭💔
    ___

    Follow @kdramascrazy for more!🌟Torn on posts notifications🌟
    ____

    #kdramascrazy #kdrama #kdramas #koreandrama #koreadrama #dramakorea #dorama #dramascoreanos #asiandrama #kdramaaddict #doramascoreanos #kdramalover #kdramaworld #koreanactor #koreanactress #kactor #kactress #itsokaytonotbeokay #psychobutitsokay #사이코지만괜찮아 #kimsoohyun #seoyeji #hwarang #mylovefromthestar #theproducers #dreamhigh #hwarangthebeginning #saveme #moorimschool #crashlandingonyou

  •  1,928  21  9 hours ago
  • there’s another chair but HB chooses to sit next to yejin🥺💕 
cr:weibo
  • there’s another chair but HB chooses to sit next to yejin🥺💕
    cr:weibo

  •  1,265  15  18 hours ago