#coklatpremium Instagram Photos & Videos

coklatpremium - 58.7k posts

Hashtag Popularity

2.1
average comments
106.2
average likes

Latest #coklatpremium Posts

  • Assalamualaikum semua..🙆🏻😘

Sempena MERDEKA EDITION ni, copertojar buat come back white chocolate 

Ada yang dah lama terliur dengan coperto jar veesi putih² ? haaaa...
Dah2 x yah risau dah..Meh2 roger je sis...

Chocolate Cair ➕ Chocoballs ➕ Cornflakes

🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

Coklat cair✅
Meleleh dimulut✅
Tak muak✅
Tak mudah lemau✅
Tak perlu rendam dalam air panas✅

HARGA : RM 13 sahaja untuk balang kecil

Crunchy teroxxx!No additional sugar! 100% premium chocolate.A golden taste from heaven gitchuuu!🤤👌🏻
 
COD DISEDIAKAN 😍

www.wasap.my/60132070268

#copertojarsegamat #CopertoJar #copertojarjohor #copertomalaysia #copertohq #chocoballs #copertojohor #copertojarsedap #coklatleleh #coklatpremium #cocojarmalaysia #cocojarjohor #cocojarsegamat
  • Assalamualaikum semua..🙆🏻😘

    Sempena MERDEKA EDITION ni, copertojar buat come back white chocolate

    Ada yang dah lama terliur dengan coperto jar veesi putih² ? haaaa...
    Dah2 x yah risau dah..Meh2 roger je sis...

    Chocolate Cair ➕ Chocoballs ➕ Cornflakes

    🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

    Coklat cair✅
    Meleleh dimulut✅
    Tak muak✅
    Tak mudah lemau✅
    Tak perlu rendam dalam air panas✅

    HARGA : RM 13 sahaja untuk balang kecil

    Crunchy teroxxx!No additional sugar! 100% premium chocolate.A golden taste from heaven gitchuuu!🤤👌🏻

    COD DISEDIAKAN 😍

    www.wasap.my/60132070268

    #copertojarsegamat #CopertoJar #copertojarjohor #copertomalaysia #copertohq #chocoballs #copertojohor #copertojarsedap #coklatleleh #coklatpremium #cocojarmalaysia #cocojarjohor #cocojarsegamat

  •  1  0  1 hour ago
  • Ada yg cari sis Dee ke? 🧐 Sorry semua. Sis Dee tengah tertidur dekat stock yang baru mendarat tadi 🙈🤭 Termimpi tengah terapung di tengah lautan coklat premium yang enak lagi sedap tak terkata dengan cereal2 rangup dan pelbagai topping plus badam bakar @the_crunchy_boomm 😅 haa gitu sekali Dee mimpi taw 😆
.
This time my fifth batch restock dan kalini ada flavour TERBARU #tcb iaitu COFFE LATTE ☕ memang TERBAIKKK BHAIIII 👍 rugi sehhh tak toraiii 😟 Dee makan sikit je pun dah jatuh cinta sampai habis bekas 🤣😅
.
Eh jangan laa tengok2 jee meh lekas torai sebalang. Tapi lagi jimat beli 4 balang terus. Jimat rm5 then uolls bole rasa macam2 flavour n topping pilihan korang dalam 1 masa. Gitteww ~
.
Klik link dekat bio utk direct whatsapp Dee k 📲
#coklatpekat #agentstokisdiperlukan #coklatenak #chocojarrangup #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarsedap #coklatcair #chocojarmelaka #coklatsedap #coklatputih #duitkepukkepuk #kudapkudap #kokocrunch #chocojarmurahmalaysia #ufokukis #chocojarviral #agentcoklat #coklatenakmurah #babycrunch #coklatpremium #ufokukischocojar #cococrunch #teamjutawantcb
  • Ada yg cari sis Dee ke? 🧐 Sorry semua. Sis Dee tengah tertidur dekat stock yang baru mendarat tadi 🙈🤭 Termimpi tengah terapung di tengah lautan coklat premium yang enak lagi sedap tak terkata dengan cereal2 rangup dan pelbagai topping plus badam bakar @the_crunchy_boomm 😅 haa gitu sekali Dee mimpi taw 😆
    .
    This time my fifth batch restock dan kalini ada flavour TERBARU #tcb iaitu COFFE LATTE ☕ memang TERBAIKKK BHAIIII 👍 rugi sehhh tak toraiii 😟 Dee makan sikit je pun dah jatuh cinta sampai habis bekas 🤣😅
    .
    Eh jangan laa tengok2 jee meh lekas torai sebalang. Tapi lagi jimat beli 4 balang terus. Jimat rm5 then uolls bole rasa macam2 flavour n topping pilihan korang dalam 1 masa. Gitteww ~
    .
    Klik link dekat bio utk direct whatsapp Dee k 📲
    #coklatpekat #agentstokisdiperlukan #coklatenak #chocojarrangup #chocojarleleh #chocojarmurah #chocojarsedap #coklatcair #chocojarmelaka #coklatsedap #coklatputih #duitkepukkepuk #kudapkudap #kokocrunch #chocojarmurahmalaysia #ufokukis #chocojarviral #agentcoklat #coklatenakmurah #babycrunch #coklatpremium #ufokukischocojar #cococrunch #teamjutawantcb

  •  0  0  1 hour ago
  • thank you sistur from Tmn Desa Bakti Selayang🌷dah repeat order jugak 🤗
.
.
Chocojerr yang mana satu pilihan hati ? pilih sajo ✨
.
buka penutup , terus makan . easy👌🏼
.
.
Bubble Rice - RM 13
Baby Crunch - RM 15
Qkiss Chip - RM 16 *Promo
.
Whatsapp NOW ❗️
019 - 6067160 (Sya)
.
.
#penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap
  • thank you sistur from Tmn Desa Bakti Selayang🌷dah repeat order jugak 🤗
    .
    .
    Chocojerr yang mana satu pilihan hati ? pilih sajo ✨
    .
    buka penutup , terus makan . easy👌🏼
    .
    .
    Bubble Rice - RM 13
    Baby Crunch - RM 15
    Qkiss Chip - RM 16 *Promo
    .
    Whatsapp NOW ❗️
    019 - 6067160 (Sya)
    .
    .
    #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

  •  2  0  1 hour ago
  • Siapa peminat chocolate perlu cuba CHOCODAP'S 🙈 rugi kalau xpernah rasa sbb sedap sgttt😭😭😭

RM10/PAKET
RM28 SAHAJA UNTUK 3 PAKET 

Badam bersalut coklat premium

Ada 3 jenis 
📌ALMOND MILK CHOCOLATE
📌ALMOND DARK CHOCOLATE
📌ALMOND SESAME

READY STOCK
COD : BESUT DAN SEKITAR
PICK UP : ALOR LINTANG 

📲DM/KLIK LINK KAT BIO(011-10577853) UTK ORDER
#chocodaps #coklatsedap #coklatviral #chocolate #chocodapsviral #coklat #chocodapsyummy #meteorchocolite #chocodapsterengganu #coklatpremium #coklatmurah #chocolatelover #chocodap #chocodapskelantan #chocodapsterengganu #almondmilkchoc #chocodapsbesut #doorgift #goodiesmurah #chocodapsjerteh #almonddarkchoc #goodies #lebihdarisedap  #7harimencitaiku #almonddarkchocolate #chocodapsedap #coklatalmondsedap #chocodapsmalaysia #chocodapskualabesut #whitechocolate
  • Siapa peminat chocolate perlu cuba CHOCODAP'S 🙈 rugi kalau xpernah rasa sbb sedap sgttt😭😭😭

    RM10/PAKET
    RM28 SAHAJA UNTUK 3 PAKET

    Badam bersalut coklat premium

    Ada 3 jenis
    📌ALMOND MILK CHOCOLATE
    📌ALMOND DARK CHOCOLATE
    📌ALMOND SESAME

    READY STOCK
    COD : BESUT DAN SEKITAR
    PICK UP : ALOR LINTANG

    📲DM/KLIK LINK KAT BIO(011-10577853) UTK ORDER
    #chocodaps #coklatsedap #coklatviral #chocolate #chocodapsviral #coklat #chocodapsyummy #meteorchocolite #chocodapsterengganu #coklatpremium #coklatmurah #chocolatelover #chocodap #chocodapskelantan #chocodapsterengganu #almondmilkchoc #chocodapsbesut #doorgift #goodiesmurah #chocodapsjerteh #almonddarkchoc #goodies #lebihdarisedap #7harimencitaiku #almonddarkchocolate #chocodapsedap #coklatalmondsedap #chocodapsmalaysia #chocodapskualabesut #whitechocolate

  •  2  0  1 hour ago
  • thank you sistur from Hospital Selayang 🌹 dah repeat order 🤗
.
.
Chocojerr yang mana satu pilihan hati ? pilih sajo ✨
.
buka penutup , terus makan . easy👌🏼
.
.
Bubble Rice - RM 13
Baby Crunch - RM 15
Qkiss Chip - RM 16 *Promo
.
Whatsapp NOW ❗️
019 - 6067160 (Sya)
.
.
#frontliners #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap
  • thank you sistur from Hospital Selayang 🌹 dah repeat order 🤗
    .
    .
    Chocojerr yang mana satu pilihan hati ? pilih sajo ✨
    .
    buka penutup , terus makan . easy👌🏼
    .
    .
    Bubble Rice - RM 13
    Baby Crunch - RM 15
    Qkiss Chip - RM 16 *Promo
    .
    Whatsapp NOW ❗️
    019 - 6067160 (Sya)
    .
    .
    #frontliners #penjarakanfizikal #kitajagakita #stopcovid19 #wecare #UbahHidupDenganCoklat #CODSelayang #CODBatuCaves #CODGombak #CODSriGombak #fooddelivery #deliveryselayang #selayang #batucaves #gombak #batumuda #sentul #kepong #viral #trending #chocojerr #chocojerrviral #chocojar #chocojarkl #chocojarselayang #chocojarmalaysia #chocolate #coklatpremium #chocojarviral #chocojarsedap

  •  2  0  1 hour ago
  • MAY I BE YOUR BABE.... ❤️💋 POCKET SIZE 150gm
BIG SIZE 330gm

5 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM :
👸CHOCO QUEEN
🧙‍♂️WHITE WIZZ
🧟‍♂️GREEN HERO
👶🏼BUTTER BABY
🎂VELVET HOOD (BARU!)
.
. sapa2 nak oder pm ina.. 0125045079
 😉
.
#hantucoklat #krunchy #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #chocorice #utp #crispy #covid_19 #chocolatejar #bazarpaknil #ramadan2020 #dropshipper #coklatpremium #chocojarviral #uum #ukm #uiabest #utp #agent #ejen#chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong #kcmv2
  • MAY I BE YOUR BABE.... ❤️💋 POCKET SIZE 150gm
    BIG SIZE 330gm

    5 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM :
    👸CHOCO QUEEN
    🧙‍♂️WHITE WIZZ
    🧟‍♂️GREEN HERO
    👶🏼BUTTER BABY
    🎂VELVET HOOD (BARU!)
    .
    . sapa2 nak oder pm ina.. 0125045079
    😉
    .
    #hantucoklat #krunchy #chocorice #coklatsedap #coklatmurah #dropshipper #chocorice #utp #crispy #covid_19 #chocolatejar #bazarpaknil #ramadan2020 #dropshipper #coklatpremium #chocojarviral #uum #ukm #uiabest #utp #agent #ejen#chocojarselangor #agentcoklat #krunchychocomelt #doorgiftexclusive #chocojarkualalumpur #chocojarleleh #chocojarborong #kcmv2

  •  8  0  2 hours ago
  • #chocojerr #readystock #bubblerice #babycrunch & #qkisschip 😋 

Kenapa kena rasa #chocojerr ni !? 
✔Bole terus makan
✔Tak perlu rendam
✔Coklat premium
✔Tak muak
✔Coklat meleleh 
✔Bijirin Rangup
✔Sedap yakmat 

Serius korang puas hati bila makan 😋
Nak order ? Bole terus whatsapp ibu.. Semua item READY STOCK 🎉

For order or any inquires :
WA : 0173043903 or click link in bio 😊

#CTsDelights #Alhamdulillah #Ibujual #chocojerr #chocojerrviral #chocojerrsedap #coklatpremium #kolejmatrikulasijohor ##kolejkomunititangkak #codjasin #codtangkak
  • #chocojerr #readystock #bubblerice #babycrunch & #qkisschip 😋

    Kenapa kena rasa #chocojerr ni !?
    ✔Bole terus makan
    ✔Tak perlu rendam
    ✔Coklat premium
    ✔Tak muak
    ✔Coklat meleleh
    ✔Bijirin Rangup
    ✔Sedap yakmat

    Serius korang puas hati bila makan 😋
    Nak order ? Bole terus whatsapp ibu.. Semua item READY STOCK 🎉

    For order or any inquires :
    WA : 0173043903 or click link in bio 😊

    #CTsDelights #Alhamdulillah #Ibujual #chocojerr #chocojerrviral #chocojerrsedap #coklatpremium #kolejmatrikulasijohor ##kolejkomunititangkak #codjasin #codtangkak

  •  9  0  2 hours ago
  • #chocomilkshake3sbynanyqish ni klu minom skali mesti rasa xboleh nk skip,sbb sedap & ketagih..
.
Minuman coklat ntk tmbh tenaga,lagi sedap dr minuman coklat kt luar sana,bukan sekadar sedap khasiat byk🤗
.
Bdan lebih tenaga,perut kempis,lawas pembuangan air besar dn angin..
.
Skin pon makin cerah😊meh piyem sis

http://www.wassap.my/60122714984/COCOMILKSHAKE

MONST3R STOKIS SAH KLANG BANTING
🆔NQ02180088

#chocomilkshake3s #coklatpremium #cms3sbynanyqish #cms3sbynanyqishhq #cms3s
  • #chocomilkshake3sbynanyqish ni klu minom skali mesti rasa xboleh nk skip,sbb sedap & ketagih..
    .
    Minuman coklat ntk tmbh tenaga,lagi sedap dr minuman coklat kt luar sana,bukan sekadar sedap khasiat byk🤗
    .
    Bdan lebih tenaga,perut kempis,lawas pembuangan air besar dn angin..
    .
    Skin pon makin cerah😊meh piyem sis

    http://www.wassap.my/60122714984/COCOMILKSHAKE

    MONST3R STOKIS SAH KLANG BANTING
    🆔NQ02180088

    #chocomilkshake3s #coklatpremium #cms3sbynanyqish #cms3sbynanyqishhq #cms3s

  •  2  0  2 hours ago
  • "MENGINTAI D MALAM HARI"

itu yang d Kate kan rezeki cekelat malam hari❤️
intai intai siang malam malam berkicap ambk stok😍

Sape Kate susah nak jual cekelat..
Sape Kate jual cekelat tak dapat gaji sampai 4 angka..da cube ke?

Kemon usaha ade, datanglah rezeki tu..
Kalo mung asyik alah alah alah..
jawapan dia..mung yang bermasalah 🙄

#teamzilia #ufokukisbytcb #ufokukismelakaviral #chocojarmelaka #kukis #chochojarviraltcb #chocolatelover #mocha #strawberry #whitechocolate #whitechocolatelover #ejen #coklatpremium #dropship #coklatsedap #hantucoklat #surirumahbergaji #surirumah #surirumahberjaya #hantucoklat #ejenWanted
  • "MENGINTAI D MALAM HARI"

    itu yang d Kate kan rezeki cekelat malam hari❤️
    intai intai siang malam malam berkicap ambk stok😍

    Sape Kate susah nak jual cekelat..
    Sape Kate jual cekelat tak dapat gaji sampai 4 angka..da cube ke?

    Kemon usaha ade, datanglah rezeki tu..
    Kalo mung asyik alah alah alah..
    jawapan dia..mung yang bermasalah 🙄

    #teamzilia #ufokukisbytcb #ufokukismelakaviral #chocojarmelaka #kukis #chochojarviraltcb #chocolatelover #mocha #strawberry #whitechocolate #whitechocolatelover #ejen #coklatpremium #dropship #coklatsedap #hantucoklat #surirumahbergaji #surirumah #surirumahberjaya #hantucoklat #ejenWanted

  •  1  0  3 hours ago

Top #coklatpremium Posts

  • DI FOLLOW AJA DULU SIAPA TAU NANTI BUTUH 😉 👉@insta.resepkue ⁣
⁣⁣⁣
Baru tau deh selain untuk di makan ternyata sereal dan coklat juga bisa di buat menjadi POHON BONZAI🤤⁣⁣⁣
Dasar seniman hebat😍😍😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Credit  By @amauryguichon ,⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣___________________________________⁣⁣⁣
Semoga bermanfaat 😊🙏⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#belajarbaking #masakanindo #masakandaerah #masakanaceh #masakanrumahenak #masakankorea #masakanharian #belajarmasak  #masakanbunda #anekaresepmasakan #masakanhariini #masakanbali #fotomasakan #resepsederhana #kumpulanresepmasak #reseplezat #resepnusantara #resepiindonesia #reseproemahan #resepi #resepmasakanindonesia #resepmudah #coklat #coklatmurah #coklatunik #coklatkarakter #coklatviral ⁣⁣#coklatpremium #coklatsedap #babycrunch
  • DI FOLLOW AJA DULU SIAPA TAU NANTI BUTUH 😉 👉@insta.resepkue
    ⁣⁣⁣
    Baru tau deh selain untuk di makan ternyata sereal dan coklat juga bisa di buat menjadi POHON BONZAI🤤⁣⁣⁣
    Dasar seniman hebat😍😍😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Credit By @amauryguichon ,⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣___________________________________⁣⁣⁣
    Semoga bermanfaat 😊🙏⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #belajarbaking #masakanindo #masakandaerah #masakanaceh #masakanrumahenak #masakankorea #masakanharian #belajarmasak #masakanbunda #anekaresepmasakan #masakanhariini #masakanbali #fotomasakan #resepsederhana #kumpulanresepmasak #reseplezat #resepnusantara #resepiindonesia #reseproemahan #resepi #resepmasakanindonesia #resepmudah #coklat #coklatmurah #coklatunik #coklatkarakter #coklatviral ⁣⁣#coklatpremium #coklatsedap #babycrunch

  •  2,011  7  3 July, 2020
  • Banana pillow, selalu jd menu best sellernya di oyacookies masyallah masyallah.. trimakasih para pelanggan oyacookies yg begitu loyal, tiap hari sllu produksi dan tiap hari pun kehabisan trs. Makanan ini bisa dijadikan oleh-oleh khas lampung dan kita lg nyiapin packaging special untuk para pelanggan oyacookies bisa kirim ke orang2 tercinta diluar kota, SOON ditunggu ya😍❤️
.
🛵goshop/gofood: “oyacookies”
📦shopee: “oyacookies”
📍maps: “oyacookies”
.
#lampung #kulinerlampung #lampungkuliner #lampungpunyacerita #sigerfoodies #makanan #makanankekinian #makananpedas #makanenak #enakbanget #kuliner #coklat #roti #coklatlumer #makananindonesia #khaslampung #oleholeh #oleholehlampung #oleholehkekinian #pisangcoklat #pisanglumer #pisangcoklatkeju #pisangcoklatlumer #pisangkekinian #coklatpremium
  • Banana pillow, selalu jd menu best sellernya di oyacookies masyallah masyallah.. trimakasih para pelanggan oyacookies yg begitu loyal, tiap hari sllu produksi dan tiap hari pun kehabisan trs. Makanan ini bisa dijadikan oleh-oleh khas lampung dan kita lg nyiapin packaging special untuk para pelanggan oyacookies bisa kirim ke orang2 tercinta diluar kota, SOON ditunggu ya😍❤️
    .
    🛵goshop/gofood: “oyacookies”
    📦shopee: “oyacookies”
    📍maps: “oyacookies”
    .
    #lampung #kulinerlampung #lampungkuliner #lampungpunyacerita #sigerfoodies #makanan #makanankekinian #makananpedas #makanenak #enakbanget #kuliner #coklat #roti #coklatlumer #makananindonesia #khaslampung #oleholeh #oleholehlampung #oleholehkekinian #pisangcoklat #pisanglumer #pisangcoklatkeju #pisangcoklatlumer #pisangkekinian #coklatpremium

  •  169  3  31 May, 2020
  • "Meleset dari Planning Makk😜"

Pernah enggak yang ngalamin sesuatu yang telah kita planning tiba-tiba meleset dari rencana?
.
Jadi kan pakne kerja luar kota kan, 3 minggu enggak pulang. Rindu berat kan ya🤪
Udah nyusun rencana ini itu tapi eeh sampainya rumah pakne masuk angin. Jadi 3 hari long weekend kita habiskan glundang glundung kayak semangka dirumah.
.
Tapi saya pahamkan ke anak-anak kalau ayah lagi masuk angin.
Biar pakne segera sehat saya bikinkan, lemon tea hangat.
.
Karena pas hari lebaran idul adha banyak warung pada tutup, jadi gak bisa beli jeruk lemonnya. Untung saya selalu ready stock #sarlemjus jadi saya tuang 2 sendok makan sarlemjus ke dalam teh hangat. Trus pakne minum selagi hangat. 
.
Hmm.. 
"Katanya enak bun", langsung dihabiskan. Dan minta dibikinkan lagi.🥰
Untung ada sarlemjus yang tinggal tuang dan rasanya fresh karena terbuat dari 100% sari lemon. Jadi pakne mau minta berkali-kalipun saya tidak gempor iris dan meras lemonnya.🤣
.
#lemon #lemonperas #lemonperaspremium #bpom #juslemon #sarilemon #sarlemjus #SARLEMJUS #sarlemjusjogja #sarilemonfresh #stokissarlemjusjogja #stokissarlemjusjogjamurah #stokisjogja #herbal #jusdiet #dietherbal #dietalami #coklatpremium #bubukcoklatpremium #coklatsarlemjus #tehkulitlemon #tehsarlemjus 
#sahabatwrc #sahabatwrcigboom211 #sahabatwrcig211e
  • "Meleset dari Planning Makk😜"

    Pernah enggak yang ngalamin sesuatu yang telah kita planning tiba-tiba meleset dari rencana?
    .
    Jadi kan pakne kerja luar kota kan, 3 minggu enggak pulang. Rindu berat kan ya🤪
    Udah nyusun rencana ini itu tapi eeh sampainya rumah pakne masuk angin. Jadi 3 hari long weekend kita habiskan glundang glundung kayak semangka dirumah.
    .
    Tapi saya pahamkan ke anak-anak kalau ayah lagi masuk angin.
    Biar pakne segera sehat saya bikinkan, lemon tea hangat.
    .
    Karena pas hari lebaran idul adha banyak warung pada tutup, jadi gak bisa beli jeruk lemonnya. Untung saya selalu ready stock #sarlemjus jadi saya tuang 2 sendok makan sarlemjus ke dalam teh hangat. Trus pakne minum selagi hangat.
    .
    Hmm..
    "Katanya enak bun", langsung dihabiskan. Dan minta dibikinkan lagi.🥰
    Untung ada sarlemjus yang tinggal tuang dan rasanya fresh karena terbuat dari 100% sari lemon. Jadi pakne mau minta berkali-kalipun saya tidak gempor iris dan meras lemonnya.🤣
    .
    #lemon #lemonperas #lemonperaspremium #bpom #juslemon #sarilemon #sarlemjus #SARLEMJUS #sarlemjusjogja #sarilemonfresh #stokissarlemjusjogja #stokissarlemjusjogjamurah #stokisjogja #herbal #jusdiet #dietherbal #dietalami #coklatpremium #bubukcoklatpremium #coklatsarlemjus #tehkulitlemon #tehsarlemjus
    #sahabatwrc #sahabatwrcigboom211 #sahabatwrcig211e

  •  116  4  10 August, 2020
  • Football chocogift #bolacoklat
.
🍫 Isi: 21 cokelat praline
🍫 Berat masuk 1kg
🍫 harga: 160.000
.
Harga belum termasuk safety pack (10.000) utk pengaman agar coklat tdk leleh. Aman dikirim seluruh Indonesia, ada garansi jika d terima dlm kondisi rusak
.
Pengiriman setiap hari (kecuali minggu). Max waktu transaksi 10.00 WIB, untuk paket dikirim pada hari yg sama
.
Silahkan cek, #Trulychocobirthdaygift #trulychocofootballedition utk produk sejenis
.
order/info whatsapp >> klik link d bio ya 😊🙏
.
#coklatpremium
#coklatultah
#coklatgift
#coklathadiah
#jualcoklat
#jualcoklatsurabaya
#coklatulangtahun
#coklatbirthday
#kadoultah
#kadopria
#kadocowok
#kadopacar
#kadosuami
#kadoromantis
#hadiahultah
#hadiahulangtahun
#hadiahultahunik
#football #footballclub #manchesterunited #mulover #reddevils #mufans #kadomu
  • Football chocogift #bolacoklat
    .
    🍫 Isi: 21 cokelat praline
    🍫 Berat masuk 1kg
    🍫 harga: 160.000
    .
    Harga belum termasuk safety pack (10.000) utk pengaman agar coklat tdk leleh. Aman dikirim seluruh Indonesia, ada garansi jika d terima dlm kondisi rusak
    .
    Pengiriman setiap hari (kecuali minggu). Max waktu transaksi 10.00 WIB, untuk paket dikirim pada hari yg sama
    .
    Silahkan cek, #Trulychocobirthdaygift #trulychocofootballedition utk produk sejenis
    .
    order/info whatsapp >> klik link d bio ya 😊🙏
    .
    #coklatpremium
    #coklatultah
    #coklatgift
    #coklathadiah
    #jualcoklat
    #jualcoklatsurabaya
    #coklatulangtahun
    #coklatbirthday
    #kadoultah
    #kadopria
    #kadocowok
    #kadopacar
    #kadosuami
    #kadoromantis
    #hadiahultah
    #hadiahulangtahun
    #hadiahultahunik
    #football #footballclub #manchesterunited #mulover #reddevils #mufans #kadomu

  •  119  8  28 September, 2019