#coklatbalang Instagram Photos & Videos

coklatbalang - 4.3k posts

Hashtag Popularity

4.4
average comments
65.6
average likes

Latest #coklatbalang Posts

  • Happy Saturday Chocolate lovers 😍
Sis COD pagi dan sebelum asar saja sorry tau. Tapi kalau dah nama chocolate lovers ni mmg craving dia takleh tahan tau. Hampa tengok la customer sis sorang ni. Memang 'i want it, i got it' lahh. Btw terima kasih tau beli chococokies titeww.
.
Hampa yang craving coklat malam2 tu boleh dapatkan chocokies di Jeruk Madu Perlis Jejawi (depan Eco Shop Jejawi). Harga RM 19 saja takdak caj tambahan tau.
.
#chocokiesperlis #feedbackchocokies #foodreview #chocokies #cookieslishes #cookieslishesagent #cookieslisheshq #chocojarviral #chocolatechipcookies #chocojarmurah #cookies #cookiesraya #cookieslebaran #chocokies #biskutrayasedap #crunchy #chocojarsedap #coklatbalang #chocotubviral #chocotubmurah #coklat #cookiescoklat #coklatchip #delivery #foodiekl # #mukbang #mukbangasmr #perlis #kedah
  • Happy Saturday Chocolate lovers 😍
    Sis COD pagi dan sebelum asar saja sorry tau. Tapi kalau dah nama chocolate lovers ni mmg craving dia takleh tahan tau. Hampa tengok la customer sis sorang ni. Memang 'i want it, i got it' lahh. Btw terima kasih tau beli chococokies titeww.
    .
    Hampa yang craving coklat malam2 tu boleh dapatkan chocokies di Jeruk Madu Perlis Jejawi (depan Eco Shop Jejawi). Harga RM 19 saja takdak caj tambahan tau.
    .
    #chocokiesperlis #feedbackchocokies #foodreview #chocokies #cookieslishes #cookieslishesagent #cookieslisheshq #chocojarviral #chocolatechipcookies #chocojarmurah #cookies #cookiesraya #cookieslebaran #chocokies #biskutrayasedap #crunchy #chocojarsedap #coklatbalang #chocotubviral #chocotubmurah #coklat #cookiescoklat #coklatchip #delivery #foodiekl # #mukbang #mukbangasmr #perlis #kedah

  •  3  1  6 hours ago
  • "Murahnye takpadan dengan botol dan coklat lah" 
"Biase jumpa botol besar ni mahal lagi dari yang ni kadang ade botol kecik pon harga mahal dari ni"
"Sedap puas coklat takmanis sangat dan takmuak"
"Anak-anak suka sangat"
Ini pulak respon customer lepas dah try #coklatbalang by Q&C Homemade 🍫
  • "Murahnye takpadan dengan botol dan coklat lah"
    "Biase jumpa botol besar ni mahal lagi dari yang ni kadang ade botol kecik pon harga mahal dari ni"
    "Sedap puas coklat takmanis sangat dan takmuak"
    "Anak-anak suka sangat"
    Ini pulak respon customer lepas dah try #coklatbalang by Q&C Homemade 🍫

  •  3  1  3 July, 2020
  • Hello guyss! Tengah minum teh sambil cicah biskut ka tuu. Apa kata kunyah chocokies ni pulak ptg2 ni heheh krup krap krup krap fuhhh dapnyaa. Sis pon rasa mcm craving coklat ni πŸ˜… nak risik2 dulu komen ja kt bawah ni atau pon dm terus. Fast respond tau hehehe πŸ˜‡
.
Btw guys sis pon taktau apa secret recipe untuk cookies maintain crunchy dlm coklat tuuπŸ˜‚ Wlaupun dah habih berapa balang dah πŸ˜†
.
.
.
#chocokiesperlis #feedbackchocokies #foodreview #chocokies #cookieslishes #cookieslishesagent #cookieslisheshq #chocojarviral #chocolatechipcookies #chocojarmurah #cookies #cookiesraya #cookieslebaran #chocokies #biskutrayasedap #crunchy #chocojarsedap #coklatbalang #chocotubviral #chocotubmurah #coklat #cookiescoklat #coklatchip #delivery #foodiekl # #mukbang #mukbangasmr #perlis #kedah
  • Hello guyss! Tengah minum teh sambil cicah biskut ka tuu. Apa kata kunyah chocokies ni pulak ptg2 ni heheh krup krap krup krap fuhhh dapnyaa. Sis pon rasa mcm craving coklat ni πŸ˜… nak risik2 dulu komen ja kt bawah ni atau pon dm terus. Fast respond tau hehehe πŸ˜‡
    .
    Btw guys sis pon taktau apa secret recipe untuk cookies maintain crunchy dlm coklat tuuπŸ˜‚ Wlaupun dah habih berapa balang dah πŸ˜†
    .
    .
    .
    #chocokiesperlis #feedbackchocokies #foodreview #chocokies #cookieslishes #cookieslishesagent #cookieslisheshq #chocojarviral #chocolatechipcookies #chocojarmurah #cookies #cookiesraya #cookieslebaran #chocokies #biskutrayasedap #crunchy #chocojarsedap #coklatbalang #chocotubviral #chocotubmurah #coklat #cookiescoklat #coklatchip #delivery #foodiekl # #mukbang #mukbangasmr #perlis #kedah

  •  6  0  3 July, 2020
  • Mana nak dapat cookies yang telah dibanjiri dengan coklat melimpah lagi tu tapi still rasa cookies yang sangat rangup ? Mana nak dapat kalau bukan di sini πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
.
Dah rasa ke belum chocokies lishes ni? Kalau belum cepat dapatkan dari Agent2 sis atau boleh pm sis untuk COD! Yang mana dekat sis COD ok, yang mana jauh Agent2 sis sedia akan membantu anda. Boleh whatsapp terus details korang kepada sis , grab cepat sementara stock masih ada πŸ”₯πŸ”₯ 
.

.
πŸ“ SELF PICKUP :
...............................
- Cheras Perdana
- Taman Midah
πŸ“ DELIVERY SEKITAR :
...............................
- Ampang
- Bandar Tun Razak
- Bandar Sri Permaisuri
- Bandar Tasik Selatan
- Cheras Perdana
- Alam Damai
- Bandar Tun Hussein Onn
- Bandar Mahkota Cheras
- Balakong
- Cheras Jaya
- Serdang
- Seri Kembangan
- Bangi
- Putrajaya .
.
πŸ“ž WHATSAPP : https://linktr.ee/nimlishes.agent
0169248304
0169248304
0169248304
___________________________________________________________
 #crunchy #cocojarsedap #cocojarmurah #delicious #agentchocolatejarmalaysia #agentchocolatewanted #cookiesrangupmurah #chococrunchmurah #biskutrayamurah #chocotubviral #cocojarmalaysia #foodiekl #chocojarmalaysia #chocojar #chocolatechipcookies #deliverycheras #murahmurah #combosetmurah #coklatbalang #teamlishes #coklatbalangmurah #hargapromosimurah #lishesklagent #crewlishesz #coklatmurahmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #rangupcookies #cookiescoklatchip #chocokieschocolate #chocokies_cookies
  • Mana nak dapat cookies yang telah dibanjiri dengan coklat melimpah lagi tu tapi still rasa cookies yang sangat rangup ? Mana nak dapat kalau bukan di sini πŸ€—πŸ€—πŸ€—
    .
    .
    Dah rasa ke belum chocokies lishes ni? Kalau belum cepat dapatkan dari Agent2 sis atau boleh pm sis untuk COD! Yang mana dekat sis COD ok, yang mana jauh Agent2 sis sedia akan membantu anda. Boleh whatsapp terus details korang kepada sis , grab cepat sementara stock masih ada πŸ”₯πŸ”₯
    .

    .
    πŸ“ SELF PICKUP :
    ...............................
    - Cheras Perdana
    - Taman Midah
    πŸ“ DELIVERY SEKITAR :
    ...............................
    - Ampang
    - Bandar Tun Razak
    - Bandar Sri Permaisuri
    - Bandar Tasik Selatan
    - Cheras Perdana
    - Alam Damai
    - Bandar Tun Hussein Onn
    - Bandar Mahkota Cheras
    - Balakong
    - Cheras Jaya
    - Serdang
    - Seri Kembangan
    - Bangi
    - Putrajaya .
    .
    πŸ“ž WHATSAPP : https://linktr.ee/nimlishes.agent
    0169248304
    0169248304
    0169248304
    ___________________________________________________________
    #crunchy #cocojarsedap #cocojarmurah #delicious #agentchocolatejarmalaysia #agentchocolatewanted #cookiesrangupmurah #chococrunchmurah #biskutrayamurah #chocotubviral #cocojarmalaysia #foodiekl #chocojarmalaysia #chocojar #chocolatechipcookies #deliverycheras #murahmurah #combosetmurah #coklatbalang #teamlishes #coklatbalangmurah #hargapromosimurah #lishesklagent #crewlishesz #coklatmurahmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #rangupcookies #cookiescoklatchip #chocokieschocolate #chocokies_cookies

  •  16  0  3 July, 2020
  • πŸ”Έ CHOCO-BUM πŸ”Έ
πŸ’–Homemade Crunchy Chocolate With LoveπŸ’–

Ada TIGA pilihan hati..
1. CHOCO-CRUNCH yang giler crunchy
2. MINI RICE yang meluap kesedapan 
3. BUBBLE RICE yang berdezup jatuh cinta

Tiada rahsia harga antara kita..
Sebalang RM10.00
(300ml)

Sesuai utk seorang makan.. kalau berdua gerenti bergaduh.. 😝

Nak oder klik jer ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60173228734/ChocoBum
http://www.wasap.my/60173228734/ChocoBum

Delivery / COD πŸ›΅
Area...
Damansara Damai & Sungai Buloh πŸƒ
Yang mana duduk jauh tu jangan risau.. boleh jer ila POS.. πŸš› 
.
- Status Safe
- Sqtay Home
- Keep Calm
- Eat Chocolate

#staysafe #stayhome #chocobumhomemadewithlove #chocobum #chocojar #coklat #coklatviral #coklatjar #coklatbalang #chocobalang #chocobumfeedback
  • πŸ”Έ CHOCO-BUM πŸ”Έ
    πŸ’–Homemade Crunchy Chocolate With LoveπŸ’–

    Ada TIGA pilihan hati..
    1. CHOCO-CRUNCH yang giler crunchy
    2. MINI RICE yang meluap kesedapan
    3. BUBBLE RICE yang berdezup jatuh cinta

    Tiada rahsia harga antara kita..
    Sebalang RM10.00
    (300ml)

    Sesuai utk seorang makan.. kalau berdua gerenti bergaduh.. 😝

    Nak oder klik jer ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
    http://www.wasap.my/60173228734/ChocoBum
    http://www.wasap.my/60173228734/ChocoBum

    Delivery / COD πŸ›΅
    Area...
    Damansara Damai & Sungai Buloh πŸƒ
    Yang mana duduk jauh tu jangan risau.. boleh jer ila POS.. πŸš›
    .
    - Status Safe
    - Sqtay Home
    - Keep Calm
    - Eat Chocolate

    #staysafe #stayhome #chocobumhomemadewithlove #chocobum #chocojar #coklat #coklatviral #coklatjar #coklatbalang #chocobalang #chocobumfeedback

  •  1  0  3 July, 2020
  • NAK CAKE KE NAK CHOCOJAR❓
MEH TRY YANG NI
RED VELVET CHOCOLATEπŸ₯°
.
🍰VELVET HOOD🍫
Minion koko krunch dilimpahi perisa coklat red velvet
.
Rasa seakan-akan makan kek Red Velvet + manisan gula strawberi. UNIK kan??
.
Bukan saja VELVET, malah anda boleh juga pilih
.
4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM :

πŸ‘ΈCHOCO QUEEN
πŸ§™β€β™‚οΈWHITE WIZZ
πŸ§Ÿβ€β™‚οΈGREEN HERO
πŸ‘ΆπŸΌBUTTER BABY
.
.
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • NAK CAKE KE NAK CHOCOJAR❓
    MEH TRY YANG NI
    RED VELVET CHOCOLATEπŸ₯°
    .
    🍰VELVET HOOD🍫
    Minion koko krunch dilimpahi perisa coklat red velvet
    .
    Rasa seakan-akan makan kek Red Velvet + manisan gula strawberi. UNIK kan??
    .
    Bukan saja VELVET, malah anda boleh juga pilih
    .
    4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM :

    πŸ‘ΈCHOCO QUEEN
    πŸ§™β€β™‚οΈWHITE WIZZ
    πŸ§Ÿβ€β™‚οΈGREEN HERO
    πŸ‘ΆπŸΌBUTTER BABY
    .
    .
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  3  0  2 July, 2020
  • NAK CAKE KE NAK CHOCOJAR❓
MEH TRY YANG NI
RED VELVET CHOCOLATEπŸ₯°
.
🍰VELVET HOOD🍫
Minion koko krunch dilimpahi perisa coklat red velvet
.
Rasa seakan-akan makan kek Red Velvet + manisan gula strawberi. UNIK kan??
.
Bukan saja VELVET, malah anda boleh juga pilih
.
4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM :

πŸ‘ΈCHOCO QUEEN
πŸ§™β€β™‚οΈWHITE WIZZ
πŸ§Ÿβ€β™‚οΈGREEN HERO
πŸ‘ΆπŸΌBUTTER BABY
.
.
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • NAK CAKE KE NAK CHOCOJAR❓
    MEH TRY YANG NI
    RED VELVET CHOCOLATEπŸ₯°
    .
    🍰VELVET HOOD🍫
    Minion koko krunch dilimpahi perisa coklat red velvet
    .
    Rasa seakan-akan makan kek Red Velvet + manisan gula strawberi. UNIK kan??
    .
    Bukan saja VELVET, malah anda boleh juga pilih
    .
    4 FLAVOUR PREMIUM COKLAT IMPORT KCM :

    πŸ‘ΈCHOCO QUEEN
    πŸ§™β€β™‚οΈWHITE WIZZ
    πŸ§Ÿβ€β™‚οΈGREEN HERO
    πŸ‘ΆπŸΌBUTTER BABY
    .
    .
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  5  0  2 July, 2020
  • EAT ME EAT ME EAT πŸ”₯
Wowwwww nampak mewah kan? Hehe. 
Harga pun RM 19/450g. 
Berbaloi sangat dah tu, dah order ke belum? 😏
.
.
.
πŸ“ SELF PICKUP :
...............................
- Cheras Perdana
- Taman Midah
πŸ“ DELIVERY SEKITAR :
...............................
- Ampang
- Bandar Tun Razak
- Bandar Sri Permaisuri
- Bandar Tasik Selatan
- Cheras Perdana
- Alam Damai
- Bandar Tun Hussein Onn
- Bandar Mahkota Cheras
- Balakong
- Cheras Jaya
- Serdang
- Seri Kembangan
- Bangi
- Putrajaya .
.
πŸ“ž WHATSAPP : https://linktr.ee/nimlishes.agent
0169248304
0169248304
0169248304
___________________________________________________________
 #crunchy #cocojarsedap #cocojarmurah #delicious #agentchocolatejarmalaysia #agentchocolatewanted #cookiesrangupmurah #chococrunchmurah #biskutrayamurah #chocotubviral #cocojarmalaysia #foodiekl #chocojarmalaysia #chocojar #chocolatechipcookies #deliverycheras #murahmurah #combosetmurah #coklatbalang #teamlishes #coklatbalangmurah #hargapromosimurah #lishesklagent #crewlishesz #coklatmurahmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #rangupcookies #cookiescoklatchip #chocokieschocolate #chocokies_cookies
  • EAT ME EAT ME EAT πŸ”₯
    Wowwwww nampak mewah kan? Hehe.
    Harga pun RM 19/450g.
    Berbaloi sangat dah tu, dah order ke belum? 😏
    .
    .
    .
    πŸ“ SELF PICKUP :
    ...............................
    - Cheras Perdana
    - Taman Midah
    πŸ“ DELIVERY SEKITAR :
    ...............................
    - Ampang
    - Bandar Tun Razak
    - Bandar Sri Permaisuri
    - Bandar Tasik Selatan
    - Cheras Perdana
    - Alam Damai
    - Bandar Tun Hussein Onn
    - Bandar Mahkota Cheras
    - Balakong
    - Cheras Jaya
    - Serdang
    - Seri Kembangan
    - Bangi
    - Putrajaya .
    .
    πŸ“ž WHATSAPP : https://linktr.ee/nimlishes.agent
    0169248304
    0169248304
    0169248304
    ___________________________________________________________
    #crunchy #cocojarsedap #cocojarmurah #delicious #agentchocolatejarmalaysia #agentchocolatewanted #cookiesrangupmurah #chococrunchmurah #biskutrayamurah #chocotubviral #cocojarmalaysia #foodiekl #chocojarmalaysia #chocojar #chocolatechipcookies #deliverycheras #murahmurah #combosetmurah #coklatbalang #teamlishes #coklatbalangmurah #hargapromosimurah #lishesklagent #crewlishesz #coklatmurahmalaysia #agentwantedseluruhmalaysia #rangupcookies #cookiescoklatchip #chocokieschocolate #chocokies_cookies

  •  13  0  2 July, 2020
  • HAI KHAMISπŸ€—
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Selamat Hari Khamis semuanyaπŸ™‚
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAI KHAMISπŸ€—
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Selamat Hari Khamis semuanyaπŸ™‚
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  5  0  2 July, 2020
  • CHOCO QUEEN TUMPANG LALU YEπŸ₯°
LUNCH DENGAN CHOCOJAR KCM❓
SEMESTINYA BOLEHβ˜‘οΈ
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Selamat Hari Khamis semuanyaπŸ™‚
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • CHOCO QUEEN TUMPANG LALU YEπŸ₯°
    LUNCH DENGAN CHOCOJAR KCM❓
    SEMESTINYA BOLEHβ˜‘οΈ
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Selamat Hari Khamis semuanyaπŸ™‚
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  3  0  2 July, 2020
  • LUNCH DENGAN CHOCOJAR KCM❓
SEMESTINYA BOLEHβ˜‘οΈ
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Selamat Hari Khamis semuanyaπŸ™‚
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • LUNCH DENGAN CHOCOJAR KCM❓
    SEMESTINYA BOLEHβ˜‘οΈ
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Selamat Hari Khamis semuanyaπŸ™‚
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  2  0  2 July, 2020
  • HAPPY JULY πŸ₯°
LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAPPY JULY πŸ₯°
    LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  7  2  1 July, 2020
  • HAPPY JULY πŸ₯°
LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAPPY JULY πŸ₯°
    LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  4  1  1 July, 2020
  • HAPPY JULY πŸ₯°
LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAPPY JULY πŸ₯°
    LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  9  0  1 July, 2020
  • HAPPY JULY πŸ₯°
LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAPPY JULY πŸ₯°
    LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  3  0  1 July, 2020
  • HAPPY JULY πŸ₯°
LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAPPY JULY πŸ₯°
    LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  2  0  1 July, 2020
  • HAPPY JULY πŸ₯°
LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • HAPPY JULY πŸ₯°
    LETS GRAB SOME KUDAP-KUDAP HEREπŸ˜‹
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  2  0  1 July, 2020
  • WELCOME JULYπŸ‘‹πŸ»
PLEASE BE AWESOME πŸ€—
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • WELCOME JULYπŸ‘‹πŸ»
    PLEASE BE AWESOME πŸ€—
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  4  2  1 July, 2020
  • WELCOME JULYπŸ‘‹πŸ»
PLEASE BE AWESOME πŸ€—
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • WELCOME JULYπŸ‘‹πŸ»
    PLEASE BE AWESOME πŸ€—
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  2  0  1 July, 2020
  • WELCOME JULYπŸ‘‹πŸ»
PLEASE BE AWESOME πŸ€—
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • WELCOME JULYπŸ‘‹πŸ»
    PLEASE BE AWESOME πŸ€—
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  3  0  1 July, 2020
  • BYE-BYE JUNEπŸ‘‹πŸ» HELLO JULY🀩
LETS HAVE A GREAT BEGINNING ‼️
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • BYE-BYE JUNEπŸ‘‹πŸ» HELLO JULY🀩
    LETS HAVE A GREAT BEGINNING ‼️
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  4  0  1 July, 2020
  • BYE-BYE JUNEπŸ‘‹πŸ» HELLO JULY🀩
LETS HAVE A GREAT BEGINNING ‼️
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • BYE-BYE JUNEπŸ‘‹πŸ» HELLO JULY🀩
    LETS HAVE A GREAT BEGINNING ‼️
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  4  0  1 July, 2020
  • Ramai yang dah cuba ChocoBum dan repeat berkali-kali seakan-akan ketagih. Kenapa? Ini sebabnya πŸ‘‡πŸ»
.
Chococrunch , Bubblerice & Mini rice rangup yang disaluti dengan coklat berkualiti yang memberikan anda combinasi double chocolate yg sangat sensasi! Anda wajib cuba dan nilai sendiri πŸ˜‹.
.
Klik link di bio untuk order.😘
.
Delivery / COD πŸ›΅
Area...
Damansara Damai & Sungai Buloh πŸƒ
Yang mana duduk jauh tu jangan risau.. boleh jer ila POS.. πŸš› 
.
- Status Safe
- Sqtay Home
- Keep Calm
- Eat Chocolate

#staysafe #stayhome #chocobumhomemadewithlove #chocobum #chocojar #coklat #coklatviral #coklatjar #coklatbalang #chocobalang #chocobumfeedback
  • Ramai yang dah cuba ChocoBum dan repeat berkali-kali seakan-akan ketagih. Kenapa? Ini sebabnya πŸ‘‡πŸ»
    .
    Chococrunch , Bubblerice & Mini rice rangup yang disaluti dengan coklat berkualiti yang memberikan anda combinasi double chocolate yg sangat sensasi! Anda wajib cuba dan nilai sendiri πŸ˜‹.
    .
    Klik link di bio untuk order.😘
    .
    Delivery / COD πŸ›΅
    Area...
    Damansara Damai & Sungai Buloh πŸƒ
    Yang mana duduk jauh tu jangan risau.. boleh jer ila POS.. πŸš›
    .
    - Status Safe
    - Sqtay Home
    - Keep Calm
    - Eat Chocolate

    #staysafe #stayhome #chocobumhomemadewithlove #chocobum #chocojar #coklat #coklatviral #coklatjar #coklatbalang #chocobalang #chocobumfeedback

  •  0  0  1 July, 2020
  • BYE-BYE JUNEπŸ‘‹πŸ» HELLO JULY🀩
LETS HAVE A GREAT BEGINNING ‼️
.
Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
.
Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
.
Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
.
Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

Atau untuk cookies
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

Atau ke Shopee kami
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
https://shopee.com.my/shahjahaya
.
.
#kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness
  • BYE-BYE JUNEπŸ‘‹πŸ» HELLO JULY🀩
    LETS HAVE A GREAT BEGINNING ‼️
    .
    Assalamualaikum. Hai πŸ‘‹πŸ»
    Jun dah pergi, sekarang datang Julai.
    Semoga bulan ini lebih baik dari sebelumnya πŸ˜‡
    .
    Craving chocojar KCM 5 BERSAUDARA?
    Ketagih brownies cookies CBC 6 BERADIK?
    .
    Ayuh, repeat order dengan kami hari ni. Hiasi Julai kalian dengan kenikmatan coklat dan kerangupan cookies dari kamiπŸ˜‹
    .
    Whatsapp kami link di bio untuk pembelian atau klik
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM
    www.wasap.my/60103013391/NakPosKCM

    Atau untuk cookies
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC
    www.wasap.my/60103013391/NakPosCBC

    Atau ke Shopee kami
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    https://shopee.com.my/shahjahaya
    .
    .
    #kudapkudapMY #teamSJE #KrunchyChocoMelts #KCM #CrunchyBrowniesCookies #CBC #chocojar #coklatbalang #chocojarviral #chocolate #chocolovers #KCMlovers #milkychoco #whitechoco #matchachoco #butterscotchchoco #redvelvetchoco #cookies #terlajaksedap #browniescookies #nutella #kuaci #oreo #chunkynuts #chocochip #premiumnuts #lokal #supportlokal #supportlocalbusiness #supportsmallbusiness

  •  8  0  1 July, 2020

Top #coklatbalang Posts

  • Coklat balang dh sampi kat tgn agen 😍😍
Agen still open tau. Tekan je link kat bio dn bagi tahu kawasan awk πŸ˜‰
#coklatbalang
#agencoklatbalang
  • Coklat balang dh sampi kat tgn agen 😍😍
    Agen still open tau. Tekan je link kat bio dn bagi tahu kawasan awk πŸ˜‰
    #coklatbalang
    #agencoklatbalang

  •  255  40  24 February, 2018
  • tengok uols , dah separuh pon still coklat byk lagi πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
maaf sgt pasal give away yg tergendala tu, nanti sis akn umum bile start ye. senang je nak join πŸ˜‹
.
#agencoklatbalang 
#coklatbalang
  • tengok uols , dah separuh pon still coklat byk lagi πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
    .
    maaf sgt pasal give away yg tergendala tu, nanti sis akn umum bile start ye. senang je nak join πŸ˜‹
    .
    #agencoklatbalang
    #coklatbalang

  •  134  1  1 August, 2018
  • COKLAT BALANG
- NEW EDITION-
COKLAT PERTAMA HOMEMADE YANG PALING EXCLUSIVE
.
β€’ Menggunakan Coklat yang PREMIUM.
β€’ TOPPING yang sedap. Sesuai dengan rasa  COKLAT PREMIUM
β€’ Coklat Tak perlu panaskan.
.
.
PACKAGING COKLAT PERTAMA YG RARE?
.
Warna purple wahh 🍫 .
PRODUK LAKU KERAS
.
β€’ Ingin jana pendapatan sampingan?
- COKLAT BALANG PALING TEPAT
.
β€’ SENANG UNTUK DI JUALβœ”οΈ
β€’ CUSTOMER REPEAT ORDER βœ”οΈ
β€’ MODAL YG RENDAH βœ”οΈ
β€’ FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SHAJA)βœ”οΈ
β€’ GROUP MARKETING DARI HQβœ”οΈ
β€’ GAMBAR DAN TESTIMONI DARI HQ βœ”οΈ
.
Berminat?
.
Wasap / PM www.wasap.my/01116542564
#coklatbalang 
#coklatinjar 
#coklatjar
  • COKLAT BALANG
    - NEW EDITION-
    COKLAT PERTAMA HOMEMADE YANG PALING EXCLUSIVE
    .
    β€’ Menggunakan Coklat yang PREMIUM.
    β€’ TOPPING yang sedap. Sesuai dengan rasa COKLAT PREMIUM
    β€’ Coklat Tak perlu panaskan.
    .
    .
    PACKAGING COKLAT PERTAMA YG RARE?
    .
    Warna purple wahh 🍫 .
    PRODUK LAKU KERAS
    .
    β€’ Ingin jana pendapatan sampingan?
    - COKLAT BALANG PALING TEPAT
    .
    β€’ SENANG UNTUK DI JUALβœ”οΈ
    β€’ CUSTOMER REPEAT ORDER βœ”οΈ
    β€’ MODAL YG RENDAH βœ”οΈ
    β€’ FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SHAJA)βœ”οΈ
    β€’ GROUP MARKETING DARI HQβœ”οΈ
    β€’ GAMBAR DAN TESTIMONI DARI HQ βœ”οΈ
    .
    Berminat?
    .
    Wasap / PM www.wasap.my/01116542564
    #coklatbalang
    #coklatinjar
    #coklatjar

  •  145  2  6 September, 2017
  • COKLAT BALANG
- NEW EDITION-
COKLAT PERTAMA HOMEMADE YANG PALING EXCLUSIVE
.
β€’ Menggunakan Coklat yang PREMIUM.
β€’ TOPPING yang sedap. Sesuai dengan rasa  COKLAT PREMIUM
β€’ Coklat Tak perlu panaskan.
.
.
PACKAGING COKLAT PERTAMA YG RARE?
.
Warna purple wahh 🍫 .
PRODUK LAKU KERAS
.
β€’ Ingin jana pendapatan sampingan?
- COKLAT BALANG PALING TEPAT
.
β€’ SENANG UNTUK DI JUALβœ”οΈ
β€’ CUSTOMER REPEAT ORDER βœ”οΈ
β€’ MODAL YG RENDAH βœ”οΈ
β€’ FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SHAJA)βœ”οΈ
β€’ GROUP MARKETING DARI HQβœ”οΈ
β€’ GAMBAR DAN TESTIMONI DARI HQ βœ”οΈ
.
Berminat?
.
Wasap / PM www.wasap.my/01116542564
#coklatbalang 
#coklatinjar 
#coklatjar
  • COKLAT BALANG
    - NEW EDITION-
    COKLAT PERTAMA HOMEMADE YANG PALING EXCLUSIVE
    .
    β€’ Menggunakan Coklat yang PREMIUM.
    β€’ TOPPING yang sedap. Sesuai dengan rasa COKLAT PREMIUM
    β€’ Coklat Tak perlu panaskan.
    .
    .
    PACKAGING COKLAT PERTAMA YG RARE?
    .
    Warna purple wahh 🍫 .
    PRODUK LAKU KERAS
    .
    β€’ Ingin jana pendapatan sampingan?
    - COKLAT BALANG PALING TEPAT
    .
    β€’ SENANG UNTUK DI JUALβœ”οΈ
    β€’ CUSTOMER REPEAT ORDER βœ”οΈ
    β€’ MODAL YG RENDAH βœ”οΈ
    β€’ FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SHAJA)βœ”οΈ
    β€’ GROUP MARKETING DARI HQβœ”οΈ
    β€’ GAMBAR DAN TESTIMONI DARI HQ βœ”οΈ
    .
    Berminat?
    .
    Wasap / PM www.wasap.my/01116542564
    #coklatbalang
    #coklatinjar
    #coklatjar

  •  147  6  6 September, 2017
  • COKLAT BALANG
- NEW EDITION-
COKLAT PERTAMA HOMEMADE YANG PALING EXCLUSIVE
.
β€’ Menggunakan Coklat yang PREMIUM.
β€’ TOPPING yang sedap. Sesuai dengan rasa  COKLAT PREMIUM
β€’ Coklat Tak perlu panaskan.
.
.
PACKAGING COKLAT PERTAMA YG RARE?
.
Warna purple wahh 🍫 .
PRODUK LAKU KERAS
.
β€’ Ingin jana pendapatan sampingan?
- COKLAT BALANG PALING TEPAT
.
β€’ SENANG UNTUK DI JUALβœ”οΈ
β€’ CUSTOMER REPEAT ORDER βœ”οΈ
β€’ MODAL YG RENDAH βœ”οΈ
β€’ FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SHAJA)βœ”οΈ
β€’ GROUP MARKETING DARI HQβœ”οΈ
β€’ GAMBAR DAN TESTIMONI DARI HQ βœ”οΈ
.
Berminat?
.
Wasap / PM www.wasap.my/01116542564
#coklatbalang 
#coklatinjar 
#coklatjar
  • COKLAT BALANG
    - NEW EDITION-
    COKLAT PERTAMA HOMEMADE YANG PALING EXCLUSIVE
    .
    β€’ Menggunakan Coklat yang PREMIUM.
    β€’ TOPPING yang sedap. Sesuai dengan rasa COKLAT PREMIUM
    β€’ Coklat Tak perlu panaskan.
    .
    .
    PACKAGING COKLAT PERTAMA YG RARE?
    .
    Warna purple wahh 🍫 .
    PRODUK LAKU KERAS
    .
    β€’ Ingin jana pendapatan sampingan?
    - COKLAT BALANG PALING TEPAT
    .
    β€’ SENANG UNTUK DI JUALβœ”οΈ
    β€’ CUSTOMER REPEAT ORDER βœ”οΈ
    β€’ MODAL YG RENDAH βœ”οΈ
    β€’ FREE POSTAGE (SEMENANJUNG SHAJA)βœ”οΈ
    β€’ GROUP MARKETING DARI HQβœ”οΈ
    β€’ GAMBAR DAN TESTIMONI DARI HQ βœ”οΈ
    .
    Berminat?
    .
    Wasap / PM www.wasap.my/01116542564
    #coklatbalang
    #coklatinjar
    #coklatjar

  •  191  11  6 September, 2017