#codukm Instagram Photos & Videos

codukm - 16.8k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
20.3
average likes

Latest #codukm Posts

  • DAILY SKINCARE HABIT YOU ALL  BOLEH START ...⁣
⁣⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all masih tak tahu nak pakai produk apa untuk pagi, jom tengok video ni sekarang😍⁣
⁣
Everyday you all kena pakai⁣
✅ cleanser⁣
✅ toner⁣
✅ serum⁣
✅ moisturiser⁣
✅ SPF⁣
⁣
⁣
Siapa dah ada full set Junni and nak ada, cuba komen SAYA kat bawah👇🏻🤩⁣
⁣.
.
Full testimoni di IG  @testimonijunni. Nak Join Team? Stalk IG @teampowerkakhanis now😍 .
.
Customer Instagram, sila KLIK LINK DI BIO atau Whatsap Kak Hanis di 018-2193007 sekarang untuk detail info .
.
Customer Facebook, Klik link utk full info 👇👇
.
https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Info%20KakHanis
.
Nak Jana Pendapatan FREE MODAL di Rumah ?  Klik link untuk full info 👇👇.
.
https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Join%20Team . .
.
.
‼Kak Hanis OPEN TEAM DROPSHIP, AGENT & STOKIS SELURUH MALAYSIA😍‼
.
.
LABTEST QUALITY√
LULUS KKM √
MUSLIM PRODUCT √.
.
.
#KakhanisBantuAnda
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#kerjakosong #teamPOWERkakhanis🔥
#codukm #codkuis #codbandarbukitmahkota #codsemenyih
#codbangigateway #codbangi #codbangiavenue
 #codaeonnilai #codbandarseriputra #codnilai #codbandarputeri #tjcodbangi #tjcodnilai #tjcodbandarseriputra #tjcodbandarbukitmahkota #tjcodbangiavenue #tjcodbandarputeri #tjcodaeonnilai #tjcodputrajaya
  • DAILY SKINCARE HABIT YOU ALL BOLEH START ...⁣
    ⁣⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau you all masih tak tahu nak pakai produk apa untuk pagi, jom tengok video ni sekarang😍⁣

    Everyday you all kena pakai⁣
    ✅ cleanser⁣
    ✅ toner⁣
    ✅ serum⁣
    ✅ moisturiser⁣
    ✅ SPF⁣


    Siapa dah ada full set Junni and nak ada, cuba komen SAYA kat bawah👇🏻🤩⁣
    ⁣.
    .
    Full testimoni di IG @testimonijunni. Nak Join Team? Stalk IG @teampowerkakhanis now😍 .
    .
    Customer Instagram, sila KLIK LINK DI BIO atau Whatsap Kak Hanis di 018-2193007 sekarang untuk detail info .
    .
    Customer Facebook, Klik link utk full info 👇👇
    .
    https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Info%20KakHanis
    .
    Nak Jana Pendapatan FREE MODAL di Rumah ? Klik link untuk full info 👇👇.
    .
    https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Join%20Team . .
    .
    .
    ‼Kak Hanis OPEN TEAM DROPSHIP, AGENT & STOKIS SELURUH MALAYSIA😍‼
    .
    .
    LABTEST QUALITY√
    LULUS KKM √
    MUSLIM PRODUCT √.
    .
    .
    #KakhanisBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #kerjakosong  #teamPOWERkakhanis🔥
    #codukm #codkuis #codbandarbukitmahkota #codsemenyih
    #codbangigateway #codbangi #codbangiavenue
    #codaeonnilai #codbandarseriputra #codnilai #codbandarputeri #tjcodbangi #tjcodnilai #tjcodbandarseriputra #tjcodbandarbukitmahkota #tjcodbangiavenue #tjcodbandarputeri #tjcodaeonnilai #tjcodputrajaya

  •  6  0  5 hours ago
  • JOM KORBANKAN LEMAK KORANG

Mentang² raya ni semua makanan korang nak makan yea. Tapi korang jangan lupa consume #DemicaSuppliment ni selepas makan. Hanya dgn 2 sachet setiap hari confirm lemak degil terus hilang.

Sape nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster angkat tangan 🙋‍♀️🙋‍♀️

Wasap fajar www.wasap.my/60182178714/demica 

#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #codukm #codampang #codterengganu
  • JOM KORBANKAN LEMAK KORANG

    Mentang² raya ni semua makanan korang nak makan yea. Tapi korang jangan lupa consume #DemicaSuppliment ni selepas makan. Hanya dgn 2 sachet setiap hari confirm lemak degil terus hilang.

    Sape nak kurus dgn #DemicaMetabolismeBooster angkat tangan 🙋‍♀️🙋‍♀️

    Wasap fajar www.wasap.my/60182178714/demica

    #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #codukm #codampang #codterengganu

  •  1  0  5 hours ago
  • NAK KULIT SIHAT BEBAS JERAWAT

#DemicaSerum lah pilihan tepat utk korang yg betul² nak jaga kulit muka. Apply setiap pagi atau sebelum make up supaya kulit kekal fresh dan lembab. Baru lah wajah makin berseri-seri tanpa jerawat.
 
Sape nak beraya dengan kulit yang sihat kan?  Cepat komen "PM" di bawah untuk dapatkan serum yang VIRALL ni 😍

#Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #codukm #codgombak #codbangi #codkajang #codmaluri #codampang #kitajagasemua #teamfajarrangers #agentwanted #dropshipwanted #ibupantang
  • NAK KULIT SIHAT BEBAS JERAWAT

    #DemicaSerum lah pilihan tepat utk korang yg betul² nak jaga kulit muka. Apply setiap pagi atau sebelum make up supaya kulit kekal fresh dan lembab. Baru lah wajah makin berseri-seri tanpa jerawat.

    Sape nak beraya dengan kulit yang sihat kan? Cepat komen "PM" di bawah untuk dapatkan serum yang VIRALL ni 😍

    #Demica #DemiCantik #DemicaSerum #BunuhJerawat #codukm #codgombak #codbangi #codkajang #codmaluri #codampang #kitajagasemua #teamfajarrangers #agentwanted #dropshipwanted #ibupantang

  •  0  0  5 hours ago
  • Grab your bundle of "Zarjoy" with us today and hurry up before its out of stock!! 😱😱
.
SALE: RM 54 ONLY!!
.
🎁Cute free gift with every purchase 

📬Free shipping via Shopee

🚚Fast delivery

🚙COD via Lalamove

☎️Whatsapp 016 - 6990665/click link in bio in order
.
#zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarzoumonth
  • Grab your bundle of "Zarjoy" with us today and hurry up before its out of stock!! 😱😱
    .
    SALE: RM 54 ONLY!!
    .
    🎁Cute free gift with every purchase

    📬Free shipping via Shopee

    🚚Fast delivery

    🚙COD via Lalamove

    ☎️Whatsapp 016 - 6990665/click link in bio in order
    .
    #zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarzoumonth

  •  1  0  16 hours ago
  • Happy 1st Birthday @zarzoubeautyhq 🥳🥳🥳🥳🥳.

They are celebrating their birthday by having a mega sale!! Come grab yours now! Even better, bring your friends along & share! 😘

SALE: RM 54 ONLY!!
.
🎁Cute free gift with every purchase 

📬Free shipping via Shopee

🚚Fast delivery

🚙COD via Lalamove

☎️Whatsapp 016 - 6990665/click link in bio in order
.
#zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarzoumonth
  • Happy 1st Birthday @zarzoubeautyhq 🥳🥳🥳🥳🥳.

    They are celebrating their birthday by having a mega sale!! Come grab yours now! Even better, bring your friends along & share! 😘

    SALE: RM 54 ONLY!!
    .
    🎁Cute free gift with every purchase

    📬Free shipping via Shopee

    🚚Fast delivery

    🚙COD via Lalamove

    ☎️Whatsapp 016 - 6990665/click link in bio in order
    .
    #zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarzoumonth

  •  1  0  16 hours ago
  • "Will my acne stop showing up if I use BHS daily?" -- YES!

BHS will balance your skin and the production of sebum, giving you less oily, more glowing skin!

And of course, stopping the acne from popping up uninvited.

Ready where you are. Click the link in our bio @zarzou.legit
.
Benefits of buying from us:
🎁Cute free gift
📬Free shipping via Shopee
🚚Fast delivery
🚙COD via Lalamove
.
#zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarsousale #zarzouserumsale #zarzoumonth
  • "Will my acne stop showing up if I use BHS daily?" -- YES!

    BHS will balance your skin and the production of sebum, giving you less oily, more glowing skin!

    And of course, stopping the acne from popping up uninvited.

    Ready where you are. Click the link in our bio @zarzou.legit
    .
    Benefits of buying from us:
    🎁Cute free gift
    📬Free shipping via Shopee
    🚚Fast delivery
    🚙COD via Lalamove
    .
    #zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarsousale #zarzouserumsale #zarzoumonth

  •  2  0  19 hours ago
  • *Zarzou Serum is only RM 59 exc postage*
The longer you let that acne scar sits on your skin, the longer it will take to clear up your skin.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Let's not be stressed further with acne and scars. Instead, let's focus on taking care of them, fast.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Serum is designed to penetrate deeper into the skin and repair your skin from within, which is why this is your best bet to diminish your acne scars.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
BHS is great as it contains 3 superhero ingredients which are Arbutin, Glutathione & Aloe Vera. Have you ordered yours?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If you haven't, click on the whatsapp link in out bio 🥰
.
Benefits of buying from us:
🎁Cute free gift
📬Free shipping via Shopee
🚚Fast delivery
🚙COD via Lalamove
.
#zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarzoumonth #zarzousale #zarzouserumsale
  • *Zarzou Serum is only RM 59 exc postage*
    The longer you let that acne scar sits on your skin, the longer it will take to clear up your skin.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Let's not be stressed further with acne and scars. Instead, let's focus on taking care of them, fast.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    Serum is designed to penetrate deeper into the skin and repair your skin from within, which is why this is your best bet to diminish your acne scars.
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    BHS is great as it contains 3 superhero ingredients which are Arbutin, Glutathione & Aloe Vera. Have you ordered yours?
    ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
    If you haven't, click on the whatsapp link in out bio 🥰
    .
    Benefits of buying from us:
    🎁Cute free gift
    📬Free shipping via Shopee
    🚚Fast delivery
    🚙COD via Lalamove
    .
    #zarzou #zarzouserum #zarzouputrajaya #zarzoubsp #zarzoubandarseriputra #codzarzou #codzarzouserum #codzarzouputrajaya #codzarzoubsp #zarzouserumhq #zarzouserumfeedback #zarzouserumkl #zarzouserumputrajaya #zarzouserumbangi #zarzouserumbsp #zarzouserumsemenyih #zarzouserumreadystock #ukm #codukm #codukmbangi #codbangi #codbangikajang #codbangisentral #codbangikajangputrajaya #codsemenyih #zarzoumonth #zarzousale #zarzouserumsale

  •  0  0  19 hours ago
  • APA KEGUNAAN LICEN SERUM?🤔⁣
⁣⁣⁣
Hai Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #LicenSerum ni banyak kegunaannya tau. Antaranya adalah...⁣
⁣
✨ Merawat masalah jerawat⁣
✨ Menghilangkan blackhead⁣
✨ Menghilangkan parut jerawat⁣
✨ Menjadikan kulit glowing⁣
✨ Melembapkan kulit⁣
⁣⁣
Tak percaya? Cuba pergi ke account @testimonijunni  untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angels kita☺️⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
.
Full testimoni di IG  @testimonijunni. Nak Join Team? Stalk IG @teampowerkakhanis now😍 .
.
Customer Instagram, sila KLIK LINK DI BIO atau Whatsap Kak Hanis di 018-2193007 sekarang untuk detail info .
.
Customer Facebook, Klik link utk full info 👇👇
.
https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Info%20KakHanis
.
Nak Jana Pendapatan FREE MODAL di Rumah ?  Klik link untuk full info 👇👇.
.
https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Join%20Team . .
.
.
‼Kak Hanis OPEN TEAM DROPSHIP, AGENT & STOKIS SELURUH MALAYSIA😍‼
.
.
LABTEST QUALITY√
LULUS KKM √
MUSLIM PRODUCT √.
.
.
#KakhanisBantuAnda
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#kerjakosong #teamPOWERkakhanis🔥
#codukm #codkuis #codbandarbukitmahkota #codsemenyih
#codbangigateway #codbangi #codbangiavenue
 #codaeonnilai #codbandarseriputra #codnilai #codbandarputeri #tjcodbangi #tjcodnilai #tjcodbandarseriputra #tjcodbandarbukitmahkota #tjcodbangiavenue #tjcodbandarputeri #tjcodaeonnilai #tjcodputrajaya
  • APA KEGUNAAN LICEN SERUM?🤔⁣
    ⁣⁣⁣
    Hai Junni Angels! Kalau you all nak tahu, #LicenSerum ni banyak kegunaannya tau. Antaranya adalah...⁣

    ✨ Merawat masalah jerawat⁣
    ✨ Menghilangkan blackhead⁣
    ✨ Menghilangkan parut jerawat⁣
    ✨ Menjadikan kulit glowing⁣
    ✨ Melembapkan kulit⁣
    ⁣⁣
    Tak percaya? Cuba pergi ke account @testimonijunni untuk tengok perubahan sebelum dan selepas pada kulit Junni Angels kita☺️⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    .
    Full testimoni di IG @testimonijunni. Nak Join Team? Stalk IG @teampowerkakhanis now😍 .
    .
    Customer Instagram, sila KLIK LINK DI BIO atau Whatsap Kak Hanis di 018-2193007 sekarang untuk detail info .
    .
    Customer Facebook, Klik link utk full info 👇👇
    .
    https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Info%20KakHanis
    .
    Nak Jana Pendapatan FREE MODAL di Rumah ? Klik link untuk full info 👇👇.
    .
    https://wa.me/60182193007?text=Nak%20Join%20Team . .
    .
    .
    ‼Kak Hanis OPEN TEAM DROPSHIP, AGENT & STOKIS SELURUH MALAYSIA😍‼
    .
    .
    LABTEST QUALITY√
    LULUS KKM √
    MUSLIM PRODUCT √.
    .
    .
    #KakhanisBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #kerjakosong  #teamPOWERkakhanis🔥
    #codukm #codkuis #codbandarbukitmahkota #codsemenyih
    #codbangigateway #codbangi #codbangiavenue
    #codaeonnilai #codbandarseriputra #codnilai #codbandarputeri #tjcodbangi #tjcodnilai #tjcodbandarseriputra #tjcodbandarbukitmahkota #tjcodbangiavenue #tjcodbandarputeri #tjcodaeonnilai #tjcodputrajaya

  •  13  1  23 hours ago
  • Korang nak cantik cepat dengar tips ni😍
.
Mixberry advance keluaran terbaru untuk selesaikan masalah korang.Nak skin cantik dan bebas masalah kulit kusam wajib consume mixberry.Lepasni dah takde masalah kulit dah.
.
Lagi satu korang kena grab cepat-cepat sebab advance formula ni kita keluarkan sangat limited sempena anniversary shalicious je.Dah habis takkan restock dah lepasni😭
.
.
Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat  #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • Korang nak cantik cepat dengar tips ni😍
    .
    Mixberry advance keluaran terbaru untuk selesaikan masalah korang.Nak skin cantik dan bebas masalah kulit kusam wajib consume mixberry.Lepasni dah takde masalah kulit dah.
    .
    Lagi satu korang kena grab cepat-cepat sebab advance formula ni kita keluarkan sangat limited sempena anniversary shalicious je.Dah habis takkan restock dah lepasni😭
    .
    .
    Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  5  0  4 August, 2020
  • Glowee oat awesome🥳
.
Si cantik ni pun dah consume glowee oat. Korang bila lagi???. Kandungan glowee oat sangat bagus utk cerahkan kulit serta mempunyai kebaikan bahan sunnah yang sangat membantu untuk atasi masalah kulit yang korang alami. Consume glowee oat confirm2 skin korang lawa uols😘
. 
Nak order cepat dm atau klik link kat bio tau stock always licin tau kalau uols terlambat sikit je dah licin😭
.
.
Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat  #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • Glowee oat awesome🥳
    .
    Si cantik ni pun dah consume glowee oat. Korang bila lagi???. Kandungan glowee oat sangat bagus utk cerahkan kulit serta mempunyai kebaikan bahan sunnah yang sangat membantu untuk atasi masalah kulit yang korang alami. Consume glowee oat confirm2 skin korang lawa uols😘
    .
    Nak order cepat dm atau klik link kat bio tau stock always licin tau kalau uols terlambat sikit je dah licin😭
    .
    .
    Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  7  0  4 August, 2020
  • Morning.. Macam mana hari korang today?
.
Dah amalkan serbuk ajaib mixberry powder ke? Wajib ambil setiap hari tau. Barulah skin korang merecik mulus je. Sehalus kulit baby gitchew😍
.
Nak kulit halus macam kulit baby wajib amalkan mixberry tau😘
.
.
Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat  #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • Morning.. Macam mana hari korang today?
    .
    Dah amalkan serbuk ajaib mixberry powder ke? Wajib ambil setiap hari tau. Barulah skin korang merecik mulus je. Sehalus kulit baby gitchew😍
    .
    Nak kulit halus macam kulit baby wajib amalkan mixberry tau😘
    .
    .
    Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  6  0  4 August, 2020
  • *❝ TIPS PENTING MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK KECANTIKAN ❞*

🌸 SABAR - Jangan pernah mengharapkan magik sehari pakai dah cantik.

🌸 YAKIN - Semat dalam hati. Yakin!

🌸 KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul dan berdisplin.

🌸 ISTIQAMAH - Jangan berputus asa.

Tindak balas adalah mengikut tahap hormon individu. @ Jika lambat, jangan kata produk tak bagus tau. Bersabar..Produk tersebut sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon sedang dalam proses. .

@ Jika cepat bermakna ph kulit dalam keadaan yang baik maka tindak balasnya sangat positif .

INGAT!! HORMON individu kan berbeza 

#wdta
#antijerawat
#antikusam
#antijeragat
#PencuciIntimTerbaik
#COdkajang
#codbangi
#codupm
#codukm
  • *❝ TIPS PENTING MENGGUNAKAN SESUATU PRODUK KECANTIKAN ❞*

    🌸 SABAR - Jangan pernah mengharapkan magik sehari pakai dah cantik.

    🌸 YAKIN - Semat dalam hati. Yakin!

    🌸 KONSISTEN - Guna ikut langkah yang betul dan berdisplin.

    🌸 ISTIQAMAH - Jangan berputus asa.

    Tindak balas adalah mengikut tahap hormon individu. @ Jika lambat, jangan kata produk tak bagus tau. Bersabar..Produk tersebut sedang membaik pulih struktur dan kestabilan hormon sedang dalam proses. .

    @ Jika cepat bermakna ph kulit dalam keadaan yang baik maka tindak balasnya sangat positif .

    INGAT!! HORMON individu kan berbeza

    #wdta
    #antijerawat
    #antikusam
    #antijeragat
    #PencuciIntimTerbaik
    #COdkajang
    #codbangi
    #codupm
    #codukm

  •  3  0  3 August, 2020
  • DAH RASA DIRI MAKIN MOKMOK ?
.
.
Opsss sorry Mimi takde niat nak sebut perkataan tu. Tp kalau tak sebut nanti tak terasa pula. Hehe. Mimi serius nak bantu uols cairkan lemak degil kat seluruh badan.
.
✅double chin
✅lengan besar
✅peha besar
✅obesiti
✅masalah susah nak turun berat
.
AFRICAN MANGO yg ada dlm #DemicaSupplement boleh meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
.
2 minggu terus kurus selim melim uols! Belum cuba belum tahuuu.
.
Klik link kat bio untuk risik Metabolism Booster 
.
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #codukm #codampang #codterengganu
  • DAH RASA DIRI MAKIN MOKMOK ?
    .
    .
    Opsss sorry Mimi takde niat nak sebut perkataan tu. Tp kalau tak sebut nanti tak terasa pula. Hehe. Mimi serius nak bantu uols cairkan lemak degil kat seluruh badan.
    .
    ✅double chin
    ✅lengan besar
    ✅peha besar
    ✅obesiti
    ✅masalah susah nak turun berat
    .
    AFRICAN MANGO yg ada dlm #DemicaSupplement boleh meningkatkan metabolisme badan sekaligus mempercepatkan proses pembakaran lemak.
    .
    2 minggu terus kurus selim melim uols! Belum cuba belum tahuuu.
    .
    Klik link kat bio untuk risik Metabolism Booster
    .
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #codukm #codampang #codterengganu

  •  10  0  2 August, 2020

Top #codukm Posts

  • Morning.. Macam mana hari korang today?
.
Dah amalkan serbuk ajaib mixberry powder ke? Wajib ambil setiap hari tau. Barulah skin korang merecik mulus je. Sehalus kulit baby gitchew😍
.
Nak kulit halus macam kulit baby wajib amalkan mixberry tau😘
.
.
Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat  #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • Morning.. Macam mana hari korang today?
    .
    Dah amalkan serbuk ajaib mixberry powder ke? Wajib ambil setiap hari tau. Barulah skin korang merecik mulus je. Sehalus kulit baby gitchew😍
    .
    Nak kulit halus macam kulit baby wajib amalkan mixberry tau😘
    .
    .
    Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  6  0  4 August, 2020
  • Glowee oat awesome🥳
.
Si cantik ni pun dah consume glowee oat. Korang bila lagi???. Kandungan glowee oat sangat bagus utk cerahkan kulit serta mempunyai kebaikan bahan sunnah yang sangat membantu untuk atasi masalah kulit yang korang alami. Consume glowee oat confirm2 skin korang lawa uols😘
. 
Nak order cepat dm atau klik link kat bio tau stock always licin tau kalau uols terlambat sikit je dah licin😭
.
.
Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat  #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • Glowee oat awesome🥳
    .
    Si cantik ni pun dah consume glowee oat. Korang bila lagi???. Kandungan glowee oat sangat bagus utk cerahkan kulit serta mempunyai kebaikan bahan sunnah yang sangat membantu untuk atasi masalah kulit yang korang alami. Consume glowee oat confirm2 skin korang lawa uols😘
    .
    Nak order cepat dm atau klik link kat bio tau stock always licin tau kalau uols terlambat sikit je dah licin😭
    .
    .
    Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs #mixberryadvance #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  7  0  4 August, 2020
  • Serlahkan kecantikan anda dengan mixberry glowee oat shalicious 🌹
.
Senang je uols nk serlahkan kecantikan dan kekalkan kecantikan hanya amalkan glowee oat setiap hari kulit makin hari makin cantik dan sihat.
.
Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs
#shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #skincare #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • Serlahkan kecantikan anda dengan mixberry glowee oat shalicious 🌹
    .
    Senang je uols nk serlahkan kecantikan dan kekalkan kecantikan hanya amalkan glowee oat setiap hari kulit makin hari makin cantik dan sihat.
    .
    Jom sama-sama kita serlahkan kecantikan dengan mengamalkan mixberry glowee oat setiap hari yea❤️
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs
    #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #skincare #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  8  0  16 July, 2020
  • The power of mixberry powder! 🍋
.
.
Tak semua di antara kita bernasib baik dilahirkan dengan kulit bersih, mulus & bebas masalah. Ada yang sejak lahir memang dah bebas masalah kulit. Kulit dah cantik, licinnn glowing bersinar bak telur dikupas.
.
.
Ada segelintir yang jenis sensitif, cepat meragam & alah pada pemakanan dan persekitaran. Contoh masalah kulit yang paling familiar seperti jerawat, jeragat, tona tak sekata berserta pakej berminyak macam nak goreng telur 🥚🍳
.
.
Sebab tulah pentingnya untuk kita detoks & rawat kulit dari dalam. Tak perlu tepek bermacam jenis foundation, tak perlu tukar bermacam jenis skincare dan tak perlu cucuk jarum yang menyakitkan 💉
.
.
Hanya kemam 2 sudu mixberry powder setiap pagi dan malam memberikan kesan yang menyeluruh! Nak kesan lagi pantas, mixkan mixberry dalam susu glowee oat 🍶
.
.
Buat semua kesayangan @shaliciousbangi , jangan putus asa. Keep konsisten & follow tips cara consume tepat untuk capai glass skin raya nanti 😍
.
.
📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

#feedbackshaliciouscshineembs
#shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #skincare #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘
  • The power of mixberry powder! 🍋
    .
    .
    Tak semua di antara kita bernasib baik dilahirkan dengan kulit bersih, mulus & bebas masalah. Ada yang sejak lahir memang dah bebas masalah kulit. Kulit dah cantik, licinnn glowing bersinar bak telur dikupas.
    .
    .
    Ada segelintir yang jenis sensitif, cepat meragam & alah pada pemakanan dan persekitaran. Contoh masalah kulit yang paling familiar seperti jerawat, jeragat, tona tak sekata berserta pakej berminyak macam nak goreng telur 🥚🍳
    .
    .
    Sebab tulah pentingnya untuk kita detoks & rawat kulit dari dalam. Tak perlu tepek bermacam jenis foundation, tak perlu tukar bermacam jenis skincare dan tak perlu cucuk jarum yang menyakitkan 💉
    .
    .
    Hanya kemam 2 sudu mixberry powder setiap pagi dan malam memberikan kesan yang menyeluruh! Nak kesan lagi pantas, mixkan mixberry dalam susu glowee oat 🍶
    .
    .
    Buat semua kesayangan @shaliciousbangi , jangan putus asa. Keep konsisten & follow tips cara consume tepat untuk capai glass skin raya nanti 😍
    .
    .
    📲Korang yang nak order boleh terus whatsapp +6013-3172862 😇 .

    #feedbackshaliciouscshineembs
    #shalicioushq #shaliciousfighter #shahasan #nakcantik #nakgebu #nakputih #bebasjerawat #skincare #supplement #terbaik #neelofa #noradanish #cbooster #serum #bbcushion #gloweeoat #gloweeoatvanila #malaysia #indonesia #brunei #singapore #philippines #thailand #taiwan #fattzura #uqashasenrose #codbangi #codukm #codhentiankajang🚘

  •  6  0  29 June, 2020
  • .
Parut jerawat ni perlukan masa 3-6bulan untuk betul- betul clear bersih hilang dari muka hampa cheq.
.
.
Kalau pakai produk. mungkin masa hilang parut di dipercepat antara 1-3 bulan. Produk pun tak leh buat magik dalam 1 malam@semua parut hilang. Jadi hampa kena sabaq. Terutama kalau guna bahan-bahan natural. Result memang sikit pelahan, tapi selamat. Kena konsistent atau bahasa islamik sikit. Istiqomah untuk betul betul hilangkan parut. .
.
.
Tapi kalau hampa jenih tak leh sabaq nak cepat. Sekarang zaman dah moden. Boleh terus ke klinik kecantikan. Buat lazer. Sekali lazer mungkin anggaran harga RM300-RM1200 tengok level pakar klinik yang hampa p tu. .
.
Buat sekali lazer kulit terus jadi segak macam barbie ka? Tak cheq. Kena p 3-6kali tengok parut hampa jenis gelap macam mana. Kalau gelap tu level rambut. Mungkin kena 10x. Hahahaha. Tapi resutlnya lebih cepat.
.
.
Jadi, hampa pilih yang mana?
  • .
    Parut jerawat ni perlukan masa 3-6bulan untuk betul- betul clear bersih hilang dari muka hampa cheq.
    .
    .
    Kalau pakai produk. mungkin masa hilang parut di dipercepat antara 1-3 bulan. Produk pun tak leh buat magik dalam 1 malam@semua parut hilang. Jadi hampa kena sabaq. Terutama kalau guna bahan-bahan natural. Result memang sikit pelahan, tapi selamat. Kena konsistent atau bahasa islamik sikit. Istiqomah untuk betul betul hilangkan parut. .
    .
    .
    Tapi kalau hampa jenih tak leh sabaq nak cepat. Sekarang zaman dah moden. Boleh terus ke klinik kecantikan. Buat lazer. Sekali lazer mungkin anggaran harga RM300-RM1200 tengok level pakar klinik yang hampa p tu. .
    .
    Buat sekali lazer kulit terus jadi segak macam barbie ka? Tak cheq. Kena p 3-6kali tengok parut hampa jenis gelap macam mana. Kalau gelap tu level rambut. Mungkin kena 10x. Hahahaha. Tapi resutlnya lebih cepat.
    .
    .
    Jadi, hampa pilih yang mana?

  •  185  1  2 November, 2018
  • -
DUIT AKU DAH BANYAK HABIS
. “PARUT AKU DAH BANYAK MACAM MANA NI?” DENGAN ADANYA RS SOAP DAN RS SERUM HAMPA DAH TAKPAYAH NAK RISAU APA DAH KALAU PAKAI SECARA KONSISTEN INSYAALLAH PARUT YANG BERMASALAH TU AKAN HILANG SEBAB KHASIAT TIMUN YANG ADA DALAM RS CUCUMBER NI MEMANG BETUL BETUL BERASASKAN TIMUN YANG SEBENAR , DAN MEMPUNYAI VITAMIN C YANG BOLEH MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT HAMPA.
  • -
    DUIT AKU DAH BANYAK HABIS
    . “PARUT AKU DAH BANYAK MACAM MANA NI?” DENGAN ADANYA RS SOAP DAN RS SERUM HAMPA DAH TAKPAYAH NAK RISAU APA DAH KALAU PAKAI SECARA KONSISTEN INSYAALLAH PARUT YANG BERMASALAH TU AKAN HILANG SEBAB KHASIAT TIMUN YANG ADA DALAM RS CUCUMBER NI MEMANG BETUL BETUL BERASASKAN TIMUN YANG SEBENAR , DAN MEMPUNYAI VITAMIN C YANG BOLEH MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT HAMPA.

  •  292  2  19 November, 2018