#codttdi Instagram Photos & Videos

codttdi - 5.6k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
4.6
average likes

Latest #codttdi Posts

  • Jerux Lovers boleh serbu macam biasa harini dari jam 11 Pagi - 11 Malam 😁 Yang craving jerux tu jemput datang kedai kami di Rasta Ttdi.

πŸ“ No 2, Plaza Rasta Ttdi, Jalan Datuk Sulaiman 60000, Kuala Lumpur.

🚘 Waze : The Famous Jerux Boutique Store Rasta Ttdi

Untuk sebarang pertanyaan korang boleh whatsapp :
bit.ly/jeruxrasta

atau untuk yang nak delivery via foodpanda & grabfood bagi yang berdekatan dengan boutique store kami boleh search kedai kami :

🐼 FoodPanda : The Famous Jerux Liur Leleh

πŸ›΅ GrabFood : Jeruk Liur Leleh

😱 Sekarang kami ada buat promo 3 balang RM50, untuk grab promo boleh komen "NAK" πŸ™‹
β€’
β€’
#liurlelehhouse #thefamousjeruxintheworld #manggapadu #jerukmangga #manggamuda #sideincome #makefresheveryday #jerukviral #snackpetang #jerukfamous  #jjcm #mymakantv #mango #jeruk #mengidam #asmr #foodasmr #masyukdenganjerux #asmrmakan #malaysia #jeruksedap #manggaasamboi #premiumjerux #manggasambalkicx #kedondongasamboi #epalasamboi #jeruxjambuasamboi #jerukmalaysia #codttdi #coddamansara
  • Jerux Lovers boleh serbu macam biasa harini dari jam 11 Pagi - 11 Malam 😁 Yang craving jerux tu jemput datang kedai kami di Rasta Ttdi.

    πŸ“ No 2, Plaza Rasta Ttdi, Jalan Datuk Sulaiman 60000, Kuala Lumpur.

    🚘 Waze : The Famous Jerux Boutique Store Rasta Ttdi

    Untuk sebarang pertanyaan korang boleh whatsapp :
    bit.ly/jeruxrasta

    atau untuk yang nak delivery via foodpanda & grabfood bagi yang berdekatan dengan boutique store kami boleh search kedai kami :

    🐼 FoodPanda : The Famous Jerux Liur Leleh

    πŸ›΅ GrabFood : Jeruk Liur Leleh

    😱 Sekarang kami ada buat promo 3 balang RM50, untuk grab promo boleh komen "NAK" πŸ™‹
    β€’
    β€’
    #liurlelehhouse #thefamousjeruxintheworld #manggapadu #jerukmangga #manggamuda #sideincome #makefresheveryday #jerukviral #snackpetang #jerukfamous #jjcm #mymakantv #mango #jeruk #mengidam #asmr #foodasmr #masyukdenganjerux #asmrmakan #malaysia #jeruksedap #manggaasamboi #premiumjerux #manggasambalkicx #kedondongasamboi #epalasamboi #jeruxjambuasamboi #jerukmalaysia #codttdi #coddamansara

  •  8  0  20 hours ago
  • KEBERSIHAN NO. 1 πŸ™…β€β™€οΈ
.
Korang.. setiap kali kita cuci tangan kene cuci bersih-bersih tau!
.
Sama juga untuk anggota badan yang lain, penting untuk kita jaga kebersihan supaya terhindar dari bakteria atau virus berbahaya. Jom mulakan dengan wax misai.
.
IG Testimoni & Positive Feedback πŸ‘‰ 
@testimoni_wawawax
.
Stok terhad
Free Pouch dan Free Gift 🎁.
DM/ Klik Link di Bio. πŸ“²
.
#wax #wawawax #organichairremoval #waxbest #waxmalaysia #waxing #waxcold #waxingbulu #waxingtips #waxingcold #muamurah #muakl #muaselangor #agentexpert #hospitalselayang #stadiumselayang #uitmselayang #kolejkomunitiselayang
#wawawaxklcc #codikea #codikano #codkl #codjalanipoh #codttdi #codbatucaves #codmontkiara #coddamansara #codselayang #wawawaxdamansara #dropship
  • KEBERSIHAN NO. 1 πŸ™…β€β™€οΈ
    .
    Korang.. setiap kali kita cuci tangan kene cuci bersih-bersih tau!
    .
    Sama juga untuk anggota badan yang lain, penting untuk kita jaga kebersihan supaya terhindar dari bakteria atau virus berbahaya. Jom mulakan dengan wax misai.
    .
    IG Testimoni & Positive Feedback πŸ‘‰
    @testimoni_wawawax
    .
    Stok terhad
    Free Pouch dan Free Gift 🎁.
    DM/ Klik Link di Bio. πŸ“²
    .
    #wax #wawawax #organichairremoval #waxbest #waxmalaysia #waxing #waxcold #waxingbulu #waxingtips #waxingcold #muamurah #muakl #muaselangor #agentexpert #hospitalselayang #stadiumselayang #uitmselayang #kolejkomunitiselayang
    #wawawaxklcc #codikea #codikano #codkl #codjalanipoh #codttdi #codbatucaves #codmontkiara #coddamansara #codselayang #wawawaxdamansara #dropship

  •  5  0  3 July, 2020
  • Lately makin banyak pulak masuk testimoni lelaki. Udah berebut rebut nak mencalit #WD keerr tuuπŸ˜†

Yelah kan, wd ni bukan skincare jadi tak perlu pun nak tepek tepek kat muka bagai. Calit di 3 point Nadi Utama 2x sehari secara konsisten je dah cukup.

Benda paling #MUDAH nak pakai.

Macam adik ni dia ada masalah kulit SUNBURN, jerawat akibat akibat terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama.

Yang memburukkan lagi keadaan orang lelaki ni tak ramai yang nak pakai pelindung kulit (sunblock) , skincare tuu. 

Jadi, dengan Women Desiree tak perlu risau.😁 In shaa allah boleh setel.

Uols boleh lihat perubahannya sendiri. 

Kulit semakin cerah bukan hanya di wajah tapi satu body

Masalah jerawat dapat di atasi

Kulit nampak sihat, bersih dan berseri seri.

Tak syak lagi, testimoni berkesan dari pengguna WD sendiri.

Produk UNISEX DAN MULTIFUNGSI. Rugi kalau masih tengok tengok je sambil gigit jari.😁

#awinwd
#teammerahwd
#TeamMokyamPower #ProdukLulusHALAL #produkluluskkm #wdtadamansara #wdtakualalumpur
#coddamansara 
#codttdi #CalitNadiCantikSatuBody
  • Lately makin banyak pulak masuk testimoni lelaki. Udah berebut rebut nak mencalit #WD keerr tuuπŸ˜†

    Yelah kan, wd ni bukan skincare jadi tak perlu pun nak tepek tepek kat muka bagai. Calit di 3 point Nadi Utama 2x sehari secara konsisten je dah cukup.

    Benda paling #MUDAH nak pakai.

    Macam adik ni dia ada masalah kulit SUNBURN, jerawat akibat akibat terdedah dengan cahaya matahari terlalu lama.

    Yang memburukkan lagi keadaan orang lelaki ni tak ramai yang nak pakai pelindung kulit (sunblock) , skincare tuu.

    Jadi, dengan Women Desiree tak perlu risau.😁 In shaa allah boleh setel.

    Uols boleh lihat perubahannya sendiri.

    Kulit semakin cerah bukan hanya di wajah tapi satu body

    Masalah jerawat dapat di atasi

    Kulit nampak sihat, bersih dan berseri seri.

    Tak syak lagi, testimoni berkesan dari pengguna WD sendiri.

    Produk UNISEX DAN MULTIFUNGSI. Rugi kalau masih tengok tengok je sambil gigit jari.😁

    #awinwd
    #teammerahwd
    #TeamMokyamPower #ProdukLulusHALAL #produkluluskkm #wdtadamansara #wdtakualalumpur
    #coddamansara
    #codttdi #CalitNadiCantikSatuBody

  •  3  0  2 July, 2020
  • GOOD NEWS WAJIB SHARE.
.
.
July ni Obsess Cosmetics is opening slots for Mini Agents at 50% less restock value. Dulu at RM300 (min restock), now only RM150!

What will you get?
✍🏻Free 1to1 Coaching 
✍🏻Free classes
✍🏻Money back guaranteed (if brg tak terjual)
✍🏻Materials provided
✍🏻Support group
✍🏻 Free gift (5 org yg terawal)
✍🏻 NO registration FEE.
.
.
Come and join me #theglowycrew and glow sama2 buat bisness.
.
.
Support group dia sgt best. All from different backgrounds, ages and semua ada their own inspiring stories. 
.
.
The promo is for the month of July. If ur interested, just click on the link in my bio.
.
.
KEY IS, Kita buat sama2..support each other grow and bina savings for the future. InsyaAllah.
.
.
#kitajagakita
#ramadhanohramadhan #revolusibisneswanita2020
#rayabergaya #raya2020 #rayabersamaobsess #obsesscosmetics
#teamdushkuat 
#teamjs
#theglowycrew
#coddamansaradamai 
#coddamansara 
#codsridamansara 
#codttdi 
#obsessdamansaradamai 
#obsessdamansara 
#obsesssridamansara 
#obsessttdi
#obsessbabes
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticsmalaysia
#makeup
#sephora
#beauty
#fashionvalet
#duck
#nrc #wawacosmetics
#tvalhijrah114 
#lipmattemalaysia

@jia.shamsuri @ohmekap @hafizatulatikah @obsess.cosmetics
  • GOOD NEWS WAJIB SHARE.
    .
    .
    July ni Obsess Cosmetics is opening slots for Mini Agents at 50% less restock value. Dulu at RM300 (min restock), now only RM150!

    What will you get?
    ✍🏻Free 1to1 Coaching
    ✍🏻Free classes
    ✍🏻Money back guaranteed (if brg tak terjual)
    ✍🏻Materials provided
    ✍🏻Support group
    ✍🏻 Free gift (5 org yg terawal)
    ✍🏻 NO registration FEE.
    .
    .
    Come and join me #theglowycrew and glow sama2 buat bisness.
    .
    .
    Support group dia sgt best. All from different backgrounds, ages and semua ada their own inspiring stories.
    .
    .
    The promo is for the month of July. If ur interested, just click on the link in my bio.
    .
    .
    KEY IS, Kita buat sama2..support each other grow and bina savings for the future. InsyaAllah.
    .
    .
    #kitajagakita
    #ramadhanohramadhan #revolusibisneswanita2020
    #rayabergaya #raya2020 #rayabersamaobsess #obsesscosmetics
    #teamdushkuat
    #teamjs
    #theglowycrew
    #coddamansaradamai
    #coddamansara
    #codsridamansara
    #codttdi
    #obsessdamansaradamai
    #obsessdamansara
    #obsesssridamansara
    #obsessttdi
    #obsessbabes
    #obsesscosmetics
    #obsesscosmeticsmalaysia
    #makeup
    #sephora
    #beauty
    #fashionvalet
    #duck
    #nrc #wawacosmetics
    #tvalhijrah114
    #lipmattemalaysia

    @jia.shamsuri @ohmekap @hafizatulatikah @obsess.cosmetics

  •  4  0  2 July, 2020
  • A very impromptu video. Planned yet unplanned..just like my life. Will always wake up planning what I want to do, but dunno when it will happen. Somehow someway, you'll find a time to do it. Alhamdulillah.

Being a mom-preneur of three, a homemaker and a partner (both business and pleasure) to my husband, its always about BALANCING.

Finding balance in your time, passion and goals are not easy but the journey I guarantee, will be a worth it!

I hope Im able to show you a lil of my thruth as a mom-preneur through this video. 

Thank you for watching till the end! 
Doakan Im able to create more content yang best for you guys, insyaAllah.

About Slice of Lip Care:
πŸ‡ 3 in a box
πŸ’ Liptint Velvet, Lipmatte & Lipgloss
πŸ“ RM59 only!
πŸ‘ LIMITED EDTION.

PM or click link on bio to whatsapp me.

"Slice of lip care Edition for the SUBTLE, the MATTIFYING & the  SHINING lips effect!"

#shoplocal #teamdushkuat
#ramadhanohramadhan #revolusibisneswanita2020
#rayabergaya #raya2020 #rayabersamaobsess #obsesscosmetics
#teamjs
#theglowycrew
#coddamansaradamai 
#coddamansara 
#codsridamansara 
#codttdi 
#obsessdamansaradamai 
#obsessdamansara 
#obsesssridamansara 
#obsessttdi
#obsesscosmeticsmalaysia
#makeup
#sephora
#beauty
#fashionvalet
#duck
#nrc
#wawacosmetics
#tvalhijrah114 
#lipmattemalaysia

@jia.shamsuri @ohmekap @glowy_mama @hafizatulatikah @obsess.cosmetics
  • A very impromptu video. Planned yet unplanned..just like my life. Will always wake up planning what I want to do, but dunno when it will happen. Somehow someway, you'll find a time to do it. Alhamdulillah.

    Being a mom-preneur of three, a homemaker and a partner (both business and pleasure) to my husband, its always about BALANCING.

    Finding balance in your time, passion and goals are not easy but the journey I guarantee, will be a worth it!

    I hope Im able to show you a lil of my thruth as a mom-preneur through this video.

    Thank you for watching till the end!
    Doakan Im able to create more content yang best for you guys, insyaAllah.

    About Slice of Lip Care:
    πŸ‡ 3 in a box
    πŸ’ Liptint Velvet, Lipmatte & Lipgloss
    πŸ“ RM59 only!
    πŸ‘ LIMITED EDTION.

    PM or click link on bio to whatsapp me.

    "Slice of lip care Edition for the SUBTLE, the MATTIFYING & the SHINING lips effect!"

    #shoplocal #teamdushkuat
    #ramadhanohramadhan #revolusibisneswanita2020
    #rayabergaya #raya2020 #rayabersamaobsess #obsesscosmetics
    #teamjs
    #theglowycrew
    #coddamansaradamai
    #coddamansara
    #codsridamansara
    #codttdi
    #obsessdamansaradamai
    #obsessdamansara
    #obsesssridamansara
    #obsessttdi
    #obsesscosmeticsmalaysia
    #makeup
    #sephora
    #beauty
    #fashionvalet
    #duck
    #nrc
    #wawacosmetics
    #tvalhijrah114
    #lipmattemalaysia

    @jia.shamsuri @ohmekap @glowy_mama @hafizatulatikah @obsess.cosmetics

  •  9  2  2 July, 2020
  • A very impromptu video. Planned yet unplanned..just like my life. Will always wake up planning what I want to do, but  when it will happen. Somehow someway, you'll find a time to do it. Alhamdulillah.

Being a mom-preneur of three, a homemaker and a partner (both business and pleasure) to my husband, its always about BALANCING.

Finding balance in your time, passion and goals are not easy but the journey I guarantee, will be a worth it!

I hope Im able to show you a lil of my thruth as a mom-preneur through this video. 

Thank you for watching till the end! 
Doakan Im able to create more content yang best for you guys, insyaAllah.

#shoplocal #teamdushkuat
#ramadhanohramadhan #revolusibisneswanita2020
#rayabergaya #raya2020 #rayabersamaobsess #obsesscosmetics
#teamjs
#theglowycrew
#coddamansaradamai 
#coddamansara 
#codsridamansara 
#codttdi 
#obsessdamansaradamai 
#obsessdamansara 
#obsesssridamansara 
#obsessttdi
#obsesscosmeticsmalaysia
#makeup
#sephora
#beauty
#fashionvalet
#duck
#nrc
#wawacosmetics
#tvalhijrah114 
#lipmattemalaysia

@jia.shamsuri @ohmekap @glowy_mama @hafizatulatikah @obsess.cosmetics
  • A very impromptu video. Planned yet unplanned..just like my life. Will always wake up planning what I want to do, but when it will happen. Somehow someway, you'll find a time to do it. Alhamdulillah.

    Being a mom-preneur of three, a homemaker and a partner (both business and pleasure) to my husband, its always about BALANCING.

    Finding balance in your time, passion and goals are not easy but the journey I guarantee, will be a worth it!

    I hope Im able to show you a lil of my thruth as a mom-preneur through this video.

    Thank you for watching till the end!
    Doakan Im able to create more content yang best for you guys, insyaAllah.

    #shoplocal #teamdushkuat
    #ramadhanohramadhan #revolusibisneswanita2020
    #rayabergaya #raya2020 #rayabersamaobsess #obsesscosmetics
    #teamjs
    #theglowycrew
    #coddamansaradamai
    #coddamansara
    #codsridamansara
    #codttdi
    #obsessdamansaradamai
    #obsessdamansara
    #obsesssridamansara
    #obsessttdi
    #obsesscosmeticsmalaysia
    #makeup
    #sephora
    #beauty
    #fashionvalet
    #duck
    #nrc
    #wawacosmetics
    #tvalhijrah114
    #lipmattemalaysia

    @jia.shamsuri @ohmekap @glowy_mama @hafizatulatikah @obsess.cosmetics

  •  21  8  2 July, 2020

Top #codttdi Posts

  • Rasa masam buah mangga rangup diperam pula dengan gula, garam dan special homemade asamboi bagi menaikkan gabungan masam, masin & manis. Sedikit campuran cili bagi menaikkan rasa pedas dan sedikit perahan limau untuk sebatikan rasa πŸ€€πŸ˜‹

⬇️

Jerux Lovers boleh serbu macam biasa harini dari jam 11 Pagi - 11 Malam 😁 Yang craving jerux tu jemput datang kedai kami di Rasta Ttdi.

πŸ“ No 2, Plaza Rasta Ttdi, Jalan Datuk Sulaiman 60000, Kuala Lumpur.

🚘 Waze : The Famous Jerux Boutique Store Rasta Ttdi

Untuk sebarang pertanyaan korang boleh whatsapp :
bit.ly/jeruxrasta

atau untuk yang nak delivery via foodpanda & grabfood bagi yang berdekatan dengan boutique store kami boleh search kedai kami :

🐼 FoodPanda : The Famous Jerux Liur Leleh

πŸ›΅ GrabFood : Jeruk Liur Leleh

😱 Sekarang kami ada buat promo 3 balang RM50, untuk grab promo boleh komen "NAK" πŸ™‹
β€’
β€’
#liurlelehhouse #thefamousjeruxintheworld #manggapadu #jerukmangga #manggamuda #sideincome #makefresheveryday #jerukviral #snackpetang #jerukfamous  #jjcm #mymakantv #mango #jeruk #mengidam #asmr #foodasmr #masyukdenganjerux #asmrmakan #malaysia #jeruksedap #manggaasamboi #premiumjerux #manggasambalkicx #kedondongasamboi #epalasamboi #jeruxjambuasamboi #jerukmalaysia #codttdi #coddamansara
  • Rasa masam buah mangga rangup diperam pula dengan gula, garam dan special homemade asamboi bagi menaikkan gabungan masam, masin & manis. Sedikit campuran cili bagi menaikkan rasa pedas dan sedikit perahan limau untuk sebatikan rasa πŸ€€πŸ˜‹

    ⬇️

    Jerux Lovers boleh serbu macam biasa harini dari jam 11 Pagi - 11 Malam 😁 Yang craving jerux tu jemput datang kedai kami di Rasta Ttdi.

    πŸ“ No 2, Plaza Rasta Ttdi, Jalan Datuk Sulaiman 60000, Kuala Lumpur.

    🚘 Waze : The Famous Jerux Boutique Store Rasta Ttdi

    Untuk sebarang pertanyaan korang boleh whatsapp :
    bit.ly/jeruxrasta

    atau untuk yang nak delivery via foodpanda & grabfood bagi yang berdekatan dengan boutique store kami boleh search kedai kami :

    🐼 FoodPanda : The Famous Jerux Liur Leleh

    πŸ›΅ GrabFood : Jeruk Liur Leleh

    😱 Sekarang kami ada buat promo 3 balang RM50, untuk grab promo boleh komen "NAK" πŸ™‹
    β€’
    β€’
    #liurlelehhouse #thefamousjeruxintheworld #manggapadu #jerukmangga #manggamuda #sideincome #makefresheveryday #jerukviral #snackpetang #jerukfamous #jjcm #mymakantv #mango #jeruk #mengidam #asmr #foodasmr #masyukdenganjerux #asmrmakan #malaysia #jeruksedap #manggaasamboi #premiumjerux #manggasambalkicx #kedondongasamboi #epalasamboi #jeruxjambuasamboi #jerukmalaysia #codttdi #coddamansara

  •  5  0  1 July, 2020