#codtelokdatok Instagram Photos & Videos

codtelokdatok - 126 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
3.4
average likes

Latest #codtelokdatok Posts

  • READY STOCK ❗❗❗ "Alhamdulillah sebenarnya saya sangat happy bila customer ramai  yg dm saya beritahu dah hamil lepas ambil Jus Perawan Gold @dherbsholdingshq .....Dengan Izin Allah SWT...kita Ikhtiar...Allah suka hambanya yg berusaha...."
.
"Kadang2 saya sempat screenshot kadang saya terlupa...apapun bukan je ramai yg dah hamil tapi yg ada masalah keputihan pun banyak yg dah kembali pulih..."
.
Jus Perawan Gold hanya RM 39.90 sahaja ada Halal dari Jakim Malaysia dan dah 10 tahun berada di pasaran!!! setiap wanita yg inginkan  kesihatan dan kecantikan dan sentiasa bertenaga boleh amalkan ...Insya Allah sangat membantu❤️ #jusperawangold #dherbshq #dherbsholdings #dherbsterbaik #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #dianadanielle #rawatkeputihan #kesihatandalaman #codbantingbaru #codsgemas #codbanting #codmorib #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codjenjarom #codbukitchanggang #bantingselangor
  • READY STOCK ❗❗❗ "Alhamdulillah sebenarnya saya sangat happy bila customer ramai yg dm saya beritahu dah hamil lepas ambil Jus Perawan Gold @dherbsholdingshq .....Dengan Izin Allah SWT...kita Ikhtiar...Allah suka hambanya yg berusaha...."
    .
    "Kadang2 saya sempat screenshot kadang saya terlupa...apapun bukan je ramai yg dah hamil tapi yg ada masalah keputihan pun banyak yg dah kembali pulih..."
    .
    Jus Perawan Gold hanya RM 39.90 sahaja ada Halal dari Jakim Malaysia dan dah 10 tahun berada di pasaran!!! setiap wanita yg inginkan kesihatan dan kecantikan dan sentiasa bertenaga boleh amalkan ...Insya Allah sangat membantu❤️ #jusperawangold #dherbshq #dherbsholdings #dherbsterbaik #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #dianadanielle #rawatkeputihan #kesihatandalaman #codbantingbaru #codsgemas #codbanting #codmorib #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codjenjarom #codbukitchanggang #bantingselangor

  •  3  0  2 December, 2019
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy ALOE VERA GEL ✌🏻 Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel ☘ Menghilangkan kesan parut ☘ Mengatasi masalah kulit kering
☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
☘Mengembalikan seri wajah yang kusam ☘Menghilangkan eye bag dan mata panda ☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga ✌🏻 Cara Penggunaan: ☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam ✌🏻Harga
WM RM 39.90
EM  RM 44.90
SGD/BND $15
IDR 150,000 📲010-5167929
📲010-5167929
📲010-5167929

#aslegacymalaysia #aslegacybanting #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklariss #shahidadherbs #aloeveragel #aloeveragelaslegacy #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #codbantingbaru #codbanting #codpekanbanting #codpermatangpasir #codkelanang #codmorib #codkanchongdarat #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codsijangkang #codjenjarom #codolaklempit #codbukitchanggang #codkualalangat
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy ALOE VERA GEL ✌🏻 Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel ☘ Menghilangkan kesan parut ☘ Mengatasi masalah kulit kering
    ☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
    ☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
    ☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
    ☘Mengembalikan seri wajah yang kusam ☘Menghilangkan eye bag dan mata panda ☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
    ☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga ✌🏻 Cara Penggunaan: ☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
    ☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam ✌🏻Harga
    WM RM 39.90
    EM RM 44.90
    SGD/BND $15
    IDR 150,000 📲010-5167929
    📲010-5167929
    📲010-5167929

    #aslegacymalaysia #aslegacybanting #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklariss #shahidadherbs #aloeveragel #aloeveragelaslegacy #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #codbantingbaru #codbanting #codpekanbanting #codpermatangpasir #codkelanang #codmorib #codkanchongdarat #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codsijangkang #codjenjarom #codolaklempit #codbukitchanggang #codkualalangat

  •  5  0  4 September, 2019
  • BIZZI BODDY CONTOUR CREAM

hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk badan Yang anda idam idamkan 💃🏻
Cream Ini boleh digunakan di bahagian perut, bawah lengan, peha dan tempat tempat yang anda rasa perlu dikecilkan 😉🔥 Gandingan Combo Hebat Bersama Bizzi Boddy! 😘
10x kali ganda efektif!! 😍
.
Ramai pengguna yang dah cuba BIZZI BODY  dan sudah mendapat berat badan yang diinginkan. Dalam masa SEMINGGU dah boleh turun 5kg...so kalau korang nak lagi cepat kurus boleh cuba set combo BIZZI BODY + CONTOUR CREAM. Set combo yang paling laku keras.
.

KURUS dengan mudah bila amalkan Bizzi Boddy Contour Cream. Mana taknya, hanya sapu2 jer dalam 3 hari dah nampak perubahan. InsyaAllah 😘
.
Ini adalah kebaikan utama dalam produk terbaru Bizzi Boddy Contour Cream:

1. Membakar Lemak
Krim ini sangat bagus bagi anda yg banyak lemak pada bahagian lengan, peha. Ia membantu dalam proses pembakaran lemak di bahagian tersebut.

2. Menghilangkan Selulit
Selulit adalah lemak di bawah kulit yang muncul ke permukaan kulit. Kemunculannya membuat kulit anda terlihat bergelombang dan menggerutu. Krim ini dapat menghilangkan keadaan tersebut dengan penggunaan yg berterusan.

3. Memperbaiki Tone Pada Kulit
Contour Cream ini juga mampu memperbaiki tone warna pada kulit anda. Malu kelihatan gelap? Jangan risau untuk guna Contour Cream ini kerana ia tak ada kesan sampingan.
.
Berfungsi untuk bantu singkirkan lemak berlebihan serta selulit. Ia juga membantu menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus 🧚
.
🌷Mengurangkan kesan Flabby.
🌷Melicinkan selulit & mengurankan benjolan lemak
🌷Mencairkan lemak pada bawah kulit dengan berkesan
🌷Melangsingkan badan
🌷Sangat bagus digunakan semasa di dalam pantang sapu sebelum bengkung
.
📲010-5167929 / klik link di bio profile. 
#aslegacymalaysia #aslegacybanting #ohabangkosmetik #bizzicontourcream #bizziboddycontourcream #contourcream #pembakarlemak #aliffsyukriterlajaklariss #shahidadherbs #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #codbanting #codbantingbaru #codpekanbanting #codkelanang #codjenjarom #codjugra #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codsijangkang #codbukitchanggang #codkanchongdarat #selangor #bantingselangor
  • BIZZI BODDY CONTOUR CREAM

    hot cream Ini membantu untuk memberi anda bentuk badan Yang anda idam idamkan 💃🏻
    Cream Ini boleh digunakan di bahagian perut, bawah lengan, peha dan tempat tempat yang anda rasa perlu dikecilkan 😉🔥 Gandingan Combo Hebat Bersama Bizzi Boddy! 😘
    10x kali ganda efektif!! 😍
    .
    Ramai pengguna yang dah cuba BIZZI BODY dan sudah mendapat berat badan yang diinginkan. Dalam masa SEMINGGU dah boleh turun 5kg...so kalau korang nak lagi cepat kurus boleh cuba set combo BIZZI BODY + CONTOUR CREAM. Set combo yang paling laku keras.
    .

    KURUS dengan mudah bila amalkan Bizzi Boddy Contour Cream. Mana taknya, hanya sapu2 jer dalam 3 hari dah nampak perubahan. InsyaAllah 😘
    .
    Ini adalah kebaikan utama dalam produk terbaru Bizzi Boddy Contour Cream:

    1. Membakar Lemak
    Krim ini sangat bagus bagi anda yg banyak lemak pada bahagian lengan, peha. Ia membantu dalam proses pembakaran lemak di bahagian tersebut.

    2. Menghilangkan Selulit
    Selulit adalah lemak di bawah kulit yang muncul ke permukaan kulit. Kemunculannya membuat kulit anda terlihat bergelombang dan menggerutu. Krim ini dapat menghilangkan keadaan tersebut dengan penggunaan yg berterusan.

    3. Memperbaiki Tone Pada Kulit
    Contour Cream ini juga mampu memperbaiki tone warna pada kulit anda. Malu kelihatan gelap? Jangan risau untuk guna Contour Cream ini kerana ia tak ada kesan sampingan.
    .
    Berfungsi untuk bantu singkirkan lemak berlebihan serta selulit. Ia juga membantu menegangkan tekstur kulit yang kendur selepas kurus 🧚
    .
    🌷Mengurangkan kesan Flabby.
    🌷Melicinkan selulit & mengurankan benjolan lemak
    🌷Mencairkan lemak pada bawah kulit dengan berkesan
    🌷Melangsingkan badan
    🌷Sangat bagus digunakan semasa di dalam pantang sapu sebelum bengkung
    .
    📲010-5167929 / klik link di bio profile.
    #aslegacymalaysia #aslegacybanting #ohabangkosmetik #bizzicontourcream #bizziboddycontourcream #contourcream #pembakarlemak #aliffsyukriterlajaklariss #shahidadherbs #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #codbanting #codbantingbaru #codpekanbanting #codkelanang #codjenjarom #codjugra #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codsijangkang #codbukitchanggang #codkanchongdarat #selangor #bantingselangor

  •  3  0  25 August, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  5  0  25 August, 2019
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

#gelmandianbidara7herba 
#gelmandianbidara 
#datoaliffsyukri 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codbantingbaru 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codjugra 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah 
#codkualalangat 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#codbukitchanggang
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari

    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
    Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
    RM25.00
    Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

    #gelmandianbidara7herba
    #gelmandianbidara
    #datoaliffsyukri
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codbantingbaru
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codjugra
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #codbukitchanggang

  •  1  0  9 July, 2019
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

#gelmandianbidara7herba 
#gelmandianbidara 
#datoaliffsyukri 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codbantingbaru 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codjugra 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah 
#codkualalangat 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#codbukitchanggang
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari

    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
    Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
    RM25.00
    Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

    #gelmandianbidara7herba
    #gelmandianbidara
    #datoaliffsyukri
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codbantingbaru
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codjugra
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #codbukitchanggang

  •  2  0  9 July, 2019
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

#gelmandianbidara7herba 
#gelmandianbidara 
#datoaliffsyukri 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codbantingbaru 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codjugra 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah 
#codkualalangat 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#codbukitchanggang
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari

    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
    Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
    RM25.00
    Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

    #gelmandianbidara7herba
    #gelmandianbidara
    #datoaliffsyukri
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codbantingbaru
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codjugra
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #codbukitchanggang

  •  1  0  9 July, 2019
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

#gelmandianbidara7herba 
#gelmandianbidara 
#datoaliffsyukri 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codbantingbaru 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codjugra 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah 
#codkualalangat 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#codbukitchanggang
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari

    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
    Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
    RM25.00
    Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

    #gelmandianbidara7herba
    #gelmandianbidara
    #datoaliffsyukri
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codbantingbaru
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codjugra
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #codbukitchanggang

  •  1  0  9 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
✔ Mencegah gejala menopause
✔ Membantu masalah angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔ Mengekalkan berat badan ideal
✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
My

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#pucukharumnita 
#zarinazainuddin
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#dariwanitauntukwanita 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#ikhtiarhamil 
#kesihatandalaman 
#merawatmasalahkeputihan 
#periodtakteratur 
#bazaaronline 
#onlinebusiness 
#onlineseller 
#trustedseller 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah
#codkualalangat
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
    KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
    ✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    ✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
    ✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengetatkan otot faraj
    ✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    ✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    ✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
    ✔ Mencegah gejala menopause
    ✔ Membantu masalah angin dalam badan
    ✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    ✔ Mengekalkan berat badan ideal
    ✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
    ✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    My

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #pucukharumnita
    #zarinazainuddin
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #dariwanitauntukwanita
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #ikhtiarhamil
    #kesihatandalaman
    #merawatmasalahkeputihan
    #periodtakteratur
    #bazaaronline
    #onlinebusiness
    #onlineseller
    #trustedseller
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat

  •  2  0  9 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
✔ Mencegah gejala menopause
✔ Membantu masalah angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔ Mengekalkan berat badan ideal
✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
My

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#pucukharumnita 
#zarinazainuddin
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#dariwanitauntukwanita 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#ikhtiarhamil 
#kesihatandalaman 
#merawatmasalahkeputihan 
#periodtakteratur 
#bazaaronline 
#onlinebusiness 
#onlineseller 
#trustedseller 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah
#codkualalangat
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
    KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
    ✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    ✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
    ✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengetatkan otot faraj
    ✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    ✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    ✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
    ✔ Mencegah gejala menopause
    ✔ Membantu masalah angin dalam badan
    ✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    ✔ Mengekalkan berat badan ideal
    ✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
    ✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    My

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #pucukharumnita
    #zarinazainuddin
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #dariwanitauntukwanita
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #ikhtiarhamil
    #kesihatandalaman
    #merawatmasalahkeputihan
    #periodtakteratur
    #bazaaronline
    #onlinebusiness
    #onlineseller
    #trustedseller
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat

  •  2  0  9 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
✔ Mencegah gejala menopause
✔ Membantu masalah angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔ Mengekalkan berat badan ideal
✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
My

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#pucukharumnita 
#zarinazainuddin
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#dariwanitauntukwanita 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#ikhtiarhamil 
#kesihatandalaman 
#merawatmasalahkeputihan 
#periodtakteratur 
#bazaaronline 
#onlinebusiness 
#onlineseller 
#trustedseller 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah
#codkualalangat
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
    KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
    ✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    ✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
    ✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengetatkan otot faraj
    ✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    ✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    ✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
    ✔ Mencegah gejala menopause
    ✔ Membantu masalah angin dalam badan
    ✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    ✔ Mengekalkan berat badan ideal
    ✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
    ✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    My

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #pucukharumnita
    #zarinazainuddin
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #dariwanitauntukwanita
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #ikhtiarhamil
    #kesihatandalaman
    #merawatmasalahkeputihan
    #periodtakteratur
    #bazaaronline
    #onlinebusiness
    #onlineseller
    #trustedseller
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat

  •  7  0  9 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
✔ Mencegah gejala menopause
✔ Membantu masalah angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔ Mengekalkan berat badan ideal
✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
My

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#pucukharumnita 
#zarinazainuddin
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#dariwanitauntukwanita 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#ikhtiarhamil 
#kesihatandalaman 
#merawatmasalahkeputihan 
#periodtakteratur 
#bazaaronline 
#onlinebusiness 
#onlineseller 
#trustedseller 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah
#codkualalangat
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
    KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
    ✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    ✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
    ✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengetatkan otot faraj
    ✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    ✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    ✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
    ✔ Mencegah gejala menopause
    ✔ Membantu masalah angin dalam badan
    ✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    ✔ Mengekalkan berat badan ideal
    ✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
    ✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    My

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #pucukharumnita
    #zarinazainuddin
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #dariwanitauntukwanita
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #ikhtiarhamil
    #kesihatandalaman
    #merawatmasalahkeputihan
    #periodtakteratur
    #bazaaronline
    #onlinebusiness
    #onlineseller
    #trustedseller
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat

  •  3  0  9 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
✔ Mencegah gejala menopause
✔ Membantu masalah angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔ Mengekalkan berat badan ideal
✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
My

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#pucukharumnita 
#zarinazainuddin
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#dariwanitauntukwanita 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#ikhtiarhamil 
#kesihatandalaman 
#merawatmasalahkeputihan 
#periodtakteratur 
#bazaaronline 
#onlinebusiness 
#onlineseller 
#trustedseller 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah
#codkualalangat
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
    KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
    ✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    ✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
    ✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengetatkan otot faraj
    ✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    ✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    ✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
    ✔ Mencegah gejala menopause
    ✔ Membantu masalah angin dalam badan
    ✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    ✔ Mengekalkan berat badan ideal
    ✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
    ✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    My

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #pucukharumnita
    #zarinazainuddin
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #dariwanitauntukwanita
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #ikhtiarhamil
    #kesihatandalaman
    #merawatmasalahkeputihan
    #periodtakteratur
    #bazaaronline
    #onlinebusiness
    #onlineseller
    #trustedseller
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat

  •  1  0  9 July, 2019
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
✔ Menyingkirkan toksin
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
✔ Mengatasi masalah sakit puan
✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
✔ Mencegah gejala menopause
✔ Membantu masalah angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
✔ Mengekalkan berat badan ideal
✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengawal tekanan darah
✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
✔ Memelihara keremajaan kulit
✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
My

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#pucukharumnita 
#zarinazainuddin
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#dariwanitauntukwanita 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#ikhtiarhamil 
#kesihatandalaman 
#merawatmasalahkeputihan 
#periodtakteratur 
#bazaaronline 
#onlinebusiness 
#onlineseller 
#trustedseller 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah
#codkualalangat
  • Minuman Botani Pucuk Harumnita. Istimewa untuk wanita.
    KEKALKAN KESEJAHTERAAN RUMAHTANGGA ▶ FUNGSI & KEBAIKAN:
    ✔ Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan
    ✔ Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ✔ Memelihara kesihatan dalaman wanita
    ✔ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan
    ✔ Menyingkirkan toksin
    ✔ Mengetatkan otot faraj
    ✔ Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil
    ✔ Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita
    ✔ Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara
    ✔ Mengatasi masalah sakit puan
    ✔ Membantu memperlahankan proses penuaan
    ✔ Mencegah gejala menopause
    ✔ Membantu masalah angin dalam badan
    ✔ Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita
    ✔ Mengekalkan berat badan ideal
    ✔ Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Mengawal tekanan darah
    ✔ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam
    ✔ Memelihara keremajaan kulit
    ✔ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
    ✔ Meningkatkan tahap metabolisme ▶ CARA PENGGUNAAN:
    ✔ Ambil 1 atau 2 paket sehari sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur
    My

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #pucukharumnita
    #zarinazainuddin
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #dariwanitauntukwanita
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #ikhtiarhamil
    #kesihatandalaman
    #merawatmasalahkeputihan
    #periodtakteratur
    #bazaaronline
    #onlinebusiness
    #onlineseller
    #trustedseller
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat

  •  1  0  9 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  1  0  9 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  1  0  9 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  1  0  9 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  2  0  9 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  1  0  9 July, 2019
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

Antara Kebaikan gentel harumnita
✔Mengempiskan perut
✔Mengatasi masalah keputihan
✔Mengeratkan otot-otot faraj
✔Mengubati sakit pinggang
✔Menganjalkan payudara dan punggung
✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
✔Menghilangkan bau badan
✔Awet muda
✔Menghilangkan lesu badan

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#gentelharumnita 
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codbukitchanggang 
#codkgsawah 
#codpermatangpasir 
#codkelanang 
#codkgbandar
#codsgbuaya
  • GENTEL HARUMNITA MAKJUN KESIHATAN WANITA by AS Beauty

    Khas Untuk Wanita yang ada masalah senggugut, period tak teratur. Nak naikkan aset yang kendur dan sihatkan dalaman. Jom kita consume gentel HARUMNITA. .
    Bila dalaman sihat, pasti wajah berseri-seri dan makin awet muda lepas ni.

    Antara Kebaikan gentel harumnita
    ✔Mengempiskan perut
    ✔Mengatasi masalah keputihan
    ✔Mengeratkan otot-otot faraj
    ✔Mengubati sakit pinggang
    ✔Menganjalkan payudara dan punggung
    ✔Melancarkan haid & menghilangkan senggugut.
    ✔Menghilangkan bau badan
    ✔Awet muda
    ✔Menghilangkan lesu badan

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #gentelharumnita
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codbukitchanggang
    #codkgsawah
    #codpermatangpasir
    #codkelanang
    #codkgbandar
    #codsgbuaya

  •  1  0  9 July, 2019
  • KHASIAT : 🌹 Melawaskan pembuangan tanpa sakit
🌹 Menambah tenaga sepanjang hari
🌹 Membuang air lebihan di badan.
🌹 Membuang sisa pencernaan normal
🌹 Melancarkan pembuangan air kecil dan besar.
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menguruskan badan
🌹 Mengurangkan kolestrol
🌹 Mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌹 Memberi keselesaan pada usus dan perut.

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#bizziflushdetox 
#bizziflush 
#bizziflushfashashanda 
#bizziboddyflush 
#senangbuangair
#sembelit 
#buangtoksin 
#fibreshare 
#dariwanitauntukwanita
#detoxbath 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#mengurangkankolestrol
  • KHASIAT : 🌹 Melawaskan pembuangan tanpa sakit
    🌹 Menambah tenaga sepanjang hari
    🌹 Membuang air lebihan di badan.
    🌹 Membuang sisa pencernaan normal
    🌹 Melancarkan pembuangan air kecil dan besar.
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menguruskan badan
    🌹 Mengurangkan kolestrol
    🌹 Mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌹 Memberi keselesaan pada usus dan perut.

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #bizziflushdetox
    #bizziflush
    #bizziflushfashashanda
    #bizziboddyflush
    #senangbuangair
    #sembelit
    #buangtoksin
    #fibreshare
    #dariwanitauntukwanita
    #detoxbath
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #mengurangkankolestrol

  •  2  0  8 July, 2019

Top #codtelokdatok Posts

  • Produk keluaran AS Legacy yang diasaskan oleh Dato Aliff Syukri. Bizzi Boddy merupakan minuman campuran Green Tea yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Ia juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. Dijamin keberkesanan dalam masa 7 hari!

Fungsi: 🌷Menurunkan berat badan
🌷Mengempiskan perut
🌷Menjaga kesimbangan metabolisme tubuh
🌷Mengatasi masalah sembelit
🌷Menurunkan kasar kolestrol
🌷Mengawal selera makan
🌷Mencantikkan kulit
🌷Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
🌷Mengurangkan masalah obesiti
🌷Memberikan tenaga

Cara Penyediaan:

1.Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja. 
2.Jika sarapan secara berat, harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum sarapan.
3.Jika sarapan secara ringan, boleh di ambil selepas sarapan.
4.Untuk orang yang ada gastrik, jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain.
5.Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.

Kesan Penggunaan: 🌹Hilang selera makan
🌹Badan rasa bertenaga sepanjang hari
🌹Lemak akan disingkirkan melalui pembuangan najis
🌹Banyakkan minum air kosong utk dapatkan kesan yang optimum

Kandungan Utama : ☑️Wheat Germ
☑️Garcinia Cambogia
☑️Hoodia Gordonii
☑️Green Coffee Extract
☑️White Kidney Bean

Berat: 15 sachet x 15gm

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#bizziboddyfashasandha 
#bizziboddy
#testimonibizziboddy
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#slimmingbody 
#diets 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codkanchongdarat 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia
  • Produk keluaran AS Legacy yang diasaskan oleh Dato Aliff Syukri. Bizzi Boddy merupakan minuman campuran Green Tea yang diformulasi khas untuk anda yang ingin menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Ia juga berfungsi mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. Dijamin keberkesanan dalam masa 7 hari!

    Fungsi: 🌷Menurunkan berat badan
    🌷Mengempiskan perut
    🌷Menjaga kesimbangan metabolisme tubuh
    🌷Mengatasi masalah sembelit
    🌷Menurunkan kasar kolestrol
    🌷Mengawal selera makan
    🌷Mencantikkan kulit
    🌷Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
    🌷Mengurangkan masalah obesiti
    🌷Memberikan tenaga

    Cara Penyediaan:

    1.Bancuh 1 paket dengan air suam 150ml waktu pagi sahaja.
    2.Jika sarapan secara berat, harus di ambil ketika perut kosong 1 jam sebelum sarapan.
    3.Jika sarapan secara ringan, boleh di ambil selepas sarapan.
    4.Untuk orang yang ada gastrik, jarakkan 2-4 jam jika makan dengan supplement lain.
    5.Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik.

    Kesan Penggunaan: 🌹Hilang selera makan
    🌹Badan rasa bertenaga sepanjang hari
    🌹Lemak akan disingkirkan melalui pembuangan najis
    🌹Banyakkan minum air kosong utk dapatkan kesan yang optimum

    Kandungan Utama : ☑️Wheat Germ
    ☑️Garcinia Cambogia
    ☑️Hoodia Gordonii
    ☑️Green Coffee Extract
    ☑️White Kidney Bean

    Berat: 15 sachet x 15gm

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #bizziboddyfashasandha
    #bizziboddy
    #testimonibizziboddy
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #slimmingbody
    #diets
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codkanchongdarat
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia

  •  1  0  7 July, 2019
  • KHASIAT : 🌹 Melawaskan pembuangan tanpa sakit
🌹 Menambah tenaga sepanjang hari
🌹 Membuang air lebihan di badan.
🌹 Membuang sisa pencernaan normal
🌹 Melancarkan pembuangan air kecil dan besar.
🌹 Mengatasi masalah sembelit
🌹 Menguruskan badan
🌹 Mengurangkan kolestrol
🌹 Mengurangkan rasa letih dan mengantuk
🌹 Memberi keselesaan pada usus dan perut.

Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
#aslegacymalaysia 
#aslegacybanting 
#bizziflushdetox 
#bizziflush 
#bizziflushfashashanda 
#bizziboddyflush 
#senangbuangair
#sembelit 
#buangtoksin 
#fibreshare 
#dariwanitauntukwanita
#detoxbath 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codsgemas 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkualalangat 
#codsgmanggis 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#mengurangkankolestrol
  • KHASIAT : 🌹 Melawaskan pembuangan tanpa sakit
    🌹 Menambah tenaga sepanjang hari
    🌹 Membuang air lebihan di badan.
    🌹 Membuang sisa pencernaan normal
    🌹 Melancarkan pembuangan air kecil dan besar.
    🌹 Mengatasi masalah sembelit
    🌹 Menguruskan badan
    🌹 Mengurangkan kolestrol
    🌹 Mengurangkan rasa letih dan mengantuk
    🌹 Memberi keselesaan pada usus dan perut.

    Klik link di bio utk order @📲0105167929(SisHani)
    #aslegacymalaysia
    #aslegacybanting
    #bizziflushdetox
    #bizziflush
    #bizziflushfashashanda
    #bizziboddyflush
    #senangbuangair
    #sembelit
    #buangtoksin
    #fibreshare
    #dariwanitauntukwanita
    #detoxbath
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codsgemas
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkualalangat
    #codsgmanggis
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #mengurangkankolestrol

  •  2  0  8 July, 2019
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy ALOE VERA GEL ✌🏻 Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel ☘ Menghilangkan kesan parut ☘ Mengatasi masalah kulit kering
☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
☘Mengembalikan seri wajah yang kusam ☘Menghilangkan eye bag dan mata panda ☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga ✌🏻 Cara Penggunaan: ☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam ✌🏻Harga
WM RM 39.90
EM  RM 44.90
SGD/BND $15
IDR 150,000 📲010-5167929
📲010-5167929
📲010-5167929

#aslegacymalaysia #aslegacybanting #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklariss #shahidadherbs #aloeveragel #aloeveragelaslegacy #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #codbantingbaru #codbanting #codpekanbanting #codpermatangpasir #codkelanang #codmorib #codkanchongdarat #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codsijangkang #codjenjarom #codolaklempit #codbukitchanggang #codkualalangat
  • Jangan lupa dapatkan produk terbaru dari AS Legacy ALOE VERA GEL ✌🏻 Khasiat & Kelebihan Aloe Vera Gel ☘ Menghilangkan kesan parut ☘ Mengatasi masalah kulit kering
    ☘ Sebagai kegunaan luaran akibat luka atau melecur
    ☘ Tidak berminyak dan mudah meresap
    ☘ Boleh dijadikan sebagai pelembab wajah
    ☘Mengembalikan seri wajah yang kusam ☘Menghilangkan eye bag dan mata panda ☘ sapuan selepas bercukur untuk mengatasi keradangan
    ☘ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga ✌🏻 Cara Penggunaan: ☘ Sapukan dibahagian kulit yang mengalami masalah
    ☘ Sapukan pada wajah setiap hari untuk mengembalikan seri wajah yang kusam ✌🏻Harga
    WM RM 39.90
    EM RM 44.90
    SGD/BND $15
    IDR 150,000 📲010-5167929
    📲010-5167929
    📲010-5167929

    #aslegacymalaysia #aslegacybanting #ohabangkosmetik #aliffsyukriterlajaklariss #shahidadherbs #aloeveragel #aloeveragelaslegacy #postagesetiaphari #postageseluruhmalaysia #codbantingbaru #codbanting #codpekanbanting #codpermatangpasir #codkelanang #codmorib #codkanchongdarat #codtelokpanglimagarang #codtelokdatok #codsijangkang #codjenjarom #codolaklempit #codbukitchanggang #codkualalangat

  •  5  0  4 September, 2019
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
✅Penawar sihir,saka & santau
✅Merawat gangguan makluk halus
✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
✅Memberi aura positif
✅Memberi kesegaran sepanjang hari

Cara Penggunaan Gel Mandian :
🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
RM25.00
Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

#gelmandianbidara7herba 
#gelmandianbidara 
#datoaliffsyukri 
#datoalifsyukriterlajaklaris 
#shahidadherbs 
#postagesetiaphari 
#postageseluruhmalaysia 
#codbantingbaru 
#codsgemas 
#codpermatangpasir 
#codjugra 
#codsijangkang 
#codbanting 
#codjenjarom 
#codmorib 
#codtelokdatok 
#codkgbandar 
#codkgsawah 
#codkualalangat 
#codkanchongdarat 
#codtelokpanglimagarang 
#codbukitchanggang
  • Gel Mandian BIDARA AURA 7 HERBA AS LEGACY Oleh Dato Aliff Syukri 🍃Kebaikan daun bidara:
    ✅Penawar sihir,saka & santau
    ✅Merawat gangguan makluk halus
    ✅Menghilangkan kotoran dan bau badan
    ✅Memberi aura positif
    ✅Memberi kesegaran sepanjang hari

    Cara Penggunaan Gel Mandian :
    🍃Mandi dan ratakan gel mandian bidara aura 7 herba.
    🍃Digalakkan guna setiap pagi dan petang supaya dapat melindungi diri sepanjang hari. 🌷🌸Kandungan Gel Mandian Bidara🌸🌷:
    Limau perut + Garam bukit + Daun bidara + Bunga mawar + Aroma theraphy
    Harga Jual ( Tidak termasuk pos)
    RM25.00
    Postage RM8SM / RM12SS 📲0105167929 ( SisHani) @klik link di bio profile utk order 😊

    #gelmandianbidara7herba
    #gelmandianbidara
    #datoaliffsyukri
    #datoalifsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs
    #postagesetiaphari
    #postageseluruhmalaysia
    #codbantingbaru
    #codsgemas
    #codpermatangpasir
    #codjugra
    #codsijangkang
    #codbanting
    #codjenjarom
    #codmorib
    #codtelokdatok
    #codkgbandar
    #codkgsawah
    #codkualalangat
    #codkanchongdarat
    #codtelokpanglimagarang
    #codbukitchanggang

  •  1  0  9 July, 2019