#codtanjungsepat Instagram Photos & Videos

codtanjungsepat - 72 posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
6.3
average likes

Latest #codtanjungsepat Posts

  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
. 
#WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
. ‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
. 
Promosi bermula awl February✌🏼
. 
JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
. 
Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
. 
#readystock
#wawababygirledition
#haylabox
#soffyabox
#freepostage
#codbanting
#codsepang
#codklia
#coddengkil
#codcyberjaya
#codmorib
#codtanjungsepat
#kakyongsquad
#kerabatkakyong
  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
    .
    #WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
    . ‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
    .
    Promosi bermula awl February✌🏼
    .
    JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
    .
    Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
    .
    #readystock
    #wawababygirledition
    #haylabox
    #soffyabox
    #freepostage
    #codbanting
    #codsepang
    #codklia
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #kakyongsquad
    #kerabatkakyong

  •  7  0  7 February, 2020
  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
. 
#WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
.
‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
. 
Promosi bermula hari ni✌🏼
. 
JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
. 
Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
. 
#readystock
#wawababygirledition
#haylabox
#soffyabox
#freepostage
#codbanting
#codsepang
#codklia
#coddengkil
#codcyberjaya
#codmorib
#codtanjungsepat
#kakyongsquad
#kerabatkakyong
  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
    .
    #WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
    .
    ‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
    .
    Promosi bermula hari ni✌🏼
    .
    JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
    .
    Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
    .
    #readystock
    #wawababygirledition
    #haylabox
    #soffyabox
    #freepostage
    #codbanting
    #codsepang
    #codklia
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #kakyongsquad
    #kerabatkakyong

  •  4  2  6 February, 2020
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  3  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • Perfect Combination βœ”
Nak nampak simple? 
X Nak over? 
Pakai je foundation dgn lipmatte by WAWA Cosmetics ni 😍 :
Foundation RM49 ad 3 tone ( Light, Natural & Medium)
Lipmatte RM40 ad 4 warna ( Dubai, Paris, London & Tokyo) 
Semua warna cantik cantik tau 😍😍😍
:
Jum grab skrg ❗❗ πŸ˜‰
: 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/nakfoundationnlipmatte
:
#sayajualsayapakai 
#sayajual 
#wawacosmetics 
#agentwawa 
#trustedagent 
#trustedseller 
#readystock 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsungaimanggis 
#codsricheeding 
#codbanting 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codsepang 
#codklia 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • Perfect Combination βœ”
    Nak nampak simple?
    X Nak over?
    Pakai je foundation dgn lipmatte by WAWA Cosmetics ni 😍 :
    Foundation RM49 ad 3 tone ( Light, Natural & Medium)
    Lipmatte RM40 ad 4 warna ( Dubai, Paris, London & Tokyo)
    Semua warna cantik cantik tau 😍😍😍
    :
    Jum grab skrg ❗❗ πŸ˜‰
    :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/nakfoundationnlipmatte
    :
    #sayajualsayapakai
    #sayajual
    #wawacosmetics
    #agentwawa
    #trustedagent
    #trustedseller
    #readystock
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsungaimanggis
    #codsricheeding
    #codbanting
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codsepang
    #codklia
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  1  25 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  2  0  23 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
-
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
    -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  7  0  22 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  0  17 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  0  14 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
-
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
-
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
-
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    -
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    -
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    -
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  3  13 July, 2019
  • Ini Close up Gambar Stokin Silvy ya .. Ni tebal tauuu bukan nipis nampak bentuk jari kaki πŸ˜‚
..
❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
..
Stokin ni best tau 😱 
Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
..
🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
🌷kain yang sedap dan selesa
🌷Panjang RM8 Pendek RM7
..
Nak beli ?? ..
Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
..
COD area Banting ..
#stokinsilvy 
#stokinmuslimah 
#stokinmurah 
#stokin 
#stokinsilvyopaque 
#stokinsilvysocquette
#stokinraya 
#codbanting 
#codbukitchanggang 
#codolaklempit 
#codsalaktinggi 
#codlabohandagang 
#codklia 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#codmorib
#codkanchongdarat 
#codtanjungsepat
  • Ini Close up Gambar Stokin Silvy ya .. Ni tebal tauuu bukan nipis nampak bentuk jari kaki πŸ˜‚
    ..
    ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
    ..
    Stokin ni best tau 😱
    Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
    ..
    🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
    🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
    🌷kain yang sedap dan selesa
    🌷Panjang RM8 Pendek RM7
    ..
    Nak beli ?? ..
    Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
    ..
    COD area Banting ..
    #stokinsilvy
    #stokinmuslimah
    #stokinmurah
    #stokin
    #stokinsilvyopaque
    #stokinsilvysocquette
    #stokinraya
    #codbanting
    #codbukitchanggang
    #codolaklempit
    #codsalaktinggi
    #codlabohandagang
    #codklia
    #codputrajaya
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codkanchongdarat
    #codtanjungsepat

  •  8  0  22 June, 2019
  • ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
..
Stokin ni best tau 😱 
Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
..
🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
🌷kain yang sedap dan selesa
🌷Panjang RM8 Pendek RM7
..
Nak beli ?? ..
Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
..
COD area Banting ..
#stokinsilvy 
#stokinmuslimah 
#stokinmurah 
#stokin 
#stokinsilvyopaque 
#stokinsilvysocquette
#stokinraya 
#codbanting 
#codbukitchanggang 
#codolaklempit 
#codsalaktinggi 
#codlabohandagang 
#codklia 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#codmorib
#codkanchongdarat 
#codtanjungsepat
  • ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
    ..
    Stokin ni best tau 😱
    Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
    ..
    🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
    🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
    🌷kain yang sedap dan selesa
    🌷Panjang RM8 Pendek RM7
    ..
    Nak beli ?? ..
    Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
    ..
    COD area Banting ..
    #stokinsilvy
    #stokinmuslimah
    #stokinmurah
    #stokin
    #stokinsilvyopaque
    #stokinsilvysocquette
    #stokinraya
    #codbanting
    #codbukitchanggang
    #codolaklempit
    #codsalaktinggi
    #codlabohandagang
    #codklia
    #codputrajaya
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codkanchongdarat
    #codtanjungsepat

  •  2  0  22 June, 2019
  • ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
..
Stokin ni best tau 😱 
Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
..
🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
🌷kain yang sedap dan selesa
🌷Panjang RM8 Pendek RM7
..
Nak beli ?? ..
Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
..
COD area Banting ..
#stokinsilvy 
#stokinmuslimah 
#stokinmurah 
#stokin 
#stokinsilvyopaque 
#stokinsilvysocquette
#stokinraya 
#codbanting 
#codbukitchanggang 
#codolaklempit 
#codsalaktinggi 
#codlabohandagang 
#codklia 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#codmorib
#codkanchongdarat 
#codtanjungsepat
  • ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
    ..
    Stokin ni best tau 😱
    Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
    ..
    🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
    🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
    🌷kain yang sedap dan selesa
    🌷Panjang RM8 Pendek RM7
    ..
    Nak beli ?? ..
    Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
    ..
    COD area Banting ..
    #stokinsilvy
    #stokinmuslimah
    #stokinmurah
    #stokin
    #stokinsilvyopaque
    #stokinsilvysocquette
    #stokinraya
    #codbanting
    #codbukitchanggang
    #codolaklempit
    #codsalaktinggi
    #codlabohandagang
    #codklia
    #codputrajaya
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codkanchongdarat
    #codtanjungsepat

  •  2  0  22 June, 2019
  • COME BACK SERIES 😱 ..
..
Haritu ramai yang tanya, ape beza warna premium kit dengan travel kit kan .. ni boleh tengok gambar dkt atas ni .. kite kasi teaser ckit ye 😘
..
Nampak macam sama tp serupakan?  Tapi for sure memang lain warnanya setiap kali release warna yang baru 😍😍 .. Yang penting:
.
πŸ“ CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
πŸ“ CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
πŸ“ CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
πŸ“ CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM @ whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/wawatravelkitedition
..
#kakyongsquad 
#wawatravelkit 
#wawabeautyhq 
#wawacosmeticshq 
#wawapremiumrayakit 
#wawalipmatte
#wawacosmetics 
#wawabeauty 
#wawaliptreatment 
#makeupmurah 
#wawamakeupkit 
#wawamakeup 
#sayajualsayapakai 
#wawazainal 
#codbanting #codputrajaya #codcyberjaya #codklia #codbukitchanggang #codtanjungsepat #codolaklempit #codlabohandagang #codjenjarom #codmorib #codnilai #codtelokpanglimagarang #codklia #codsepang #coddengkil #codrancangantanahbelia #codkotawarisan
  • COME BACK SERIES 😱 ..
    ..
    Haritu ramai yang tanya, ape beza warna premium kit dengan travel kit kan .. ni boleh tengok gambar dkt atas ni .. kite kasi teaser ckit ye 😘
    ..
    Nampak macam sama tp serupakan? Tapi for sure memang lain warnanya setiap kali release warna yang baru 😍😍 .. Yang penting:
    .
    πŸ“ CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
    πŸ“ CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
    πŸ“ CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
    πŸ“ CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
    .
    Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
    .
    PM @ whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/wawatravelkitedition
    ..
    #kakyongsquad
    #wawatravelkit
    #wawabeautyhq
    #wawacosmeticshq
    #wawapremiumrayakit
    #wawalipmatte
    #wawacosmetics
    #wawabeauty
    #wawaliptreatment
    #makeupmurah
    #wawamakeupkit
    #wawamakeup
    #sayajualsayapakai
    #wawazainal
    #codbanting #codputrajaya #codcyberjaya #codklia #codbukitchanggang #codtanjungsepat #codolaklempit #codlabohandagang #codjenjarom #codmorib #codnilai #codtelokpanglimagarang #codklia #codsepang #coddengkil #codrancangantanahbelia #codkotawarisan

  •  4  1  20 June, 2019
  • Both are back and coming sooonnnn 😱😱😱😱 ..
Untuk Travel kit, ada jual loose item ya .. kalini dengan botol sebesar 35ml tau RM40 ❗❗
..
Untuk Premium kit, back in stock juga still in one box RM59 dapat 4 warna nude.edition yg berbeza ! 😍😍
..
Masing masing ada peminat yang tersendiri tauuu ❕ ..
Cepattt book your favourite now dm me or whatsapp 0176630567 ❀
..
#sayajualsayapakai 
#wawatravelkit 
#wawapremiumrayakit 
#wawabeautybywawa 
#wawazainal 
#wawalipmatte 
#wawacosmeticshq 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding
#codbanting
#codkanchongdarat
#codmorib
#codtanjungsepat
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codolaklempit
#codklia
#codsepang 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi
#codkggiching
#codnilai 
#coddengkil
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • Both are back and coming sooonnnn 😱😱😱😱 ..
    Untuk Travel kit, ada jual loose item ya .. kalini dengan botol sebesar 35ml tau RM40 ❗❗
    ..
    Untuk Premium kit, back in stock juga still in one box RM59 dapat 4 warna nude.edition yg berbeza ! 😍😍
    ..
    Masing masing ada peminat yang tersendiri tauuu ❕ ..
    Cepattt book your favourite now dm me or whatsapp 0176630567 ❀
    ..
    #sayajualsayapakai
    #wawatravelkit
    #wawapremiumrayakit
    #wawabeautybywawa
    #wawazainal
    #wawalipmatte
    #wawacosmeticshq
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codbanting
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codolaklempit
    #codklia
    #codsepang
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codkggiching
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  3  0  20 June, 2019
  • COME BACK SERIES 😱 ..
Ape beza dengan travel kit yang first edition haritu? 
Of coz ada beza .. kali ni dengan botol 35 ml tau 😘
..
Boleh pakai lama ckit eebab kalini botol lagi besar 😍
..
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
TAK melekat dekst cawan , pinggan, mangkuk , sudu n garfu tau πŸ˜†
.. Yang penting:
.
πŸ“ CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
πŸ“ CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
πŸ“ CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
πŸ“ CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM @ whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/wawatravelkitedition
..
#kakyongsquad 
#wawatravelkit 
#wawabeautyhq 
#wawacosmeticshq 
#wawapremiumrayakit 
#wawalipmatte
#wawacosmetics 
#wawabeauty 
#wawaliptreatment 
#makeupmurah 
#wawamakeupkit 
#wawamakeup 
#sayajualsayapakai 
#wawazainal 
#codbanting #codputrajaya #codcyberjaya #codklia #codbukitchanggang #codtanjungsepat #codolaklempit #codlabohandagang #codjenjarom #codmorib #codnilai #codtelokpanglimagarang #codklia #codsepang #coddengkil #codrancangantanahbelia #codkotawarisan
  • COME BACK SERIES 😱 ..
    Ape beza dengan travel kit yang first edition haritu?
    Of coz ada beza .. kali ni dengan botol 35 ml tau 😘
    ..
    Boleh pakai lama ckit eebab kalini botol lagi besar 😍
    ..
    LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
    .
    TAK melekat dekst cawan , pinggan, mangkuk , sudu n garfu tau πŸ˜†
    .. Yang penting:
    .
    πŸ“ CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
    πŸ“ CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
    πŸ“ CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
    πŸ“ CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
    .
    Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
    .
    PM @ whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/wawatravelkitedition
    ..
    #kakyongsquad
    #wawatravelkit
    #wawabeautyhq
    #wawacosmeticshq
    #wawapremiumrayakit
    #wawalipmatte
    #wawacosmetics
    #wawabeauty
    #wawaliptreatment
    #makeupmurah
    #wawamakeupkit
    #wawamakeup
    #sayajualsayapakai
    #wawazainal
    #codbanting #codputrajaya #codcyberjaya #codklia #codbukitchanggang #codtanjungsepat #codolaklempit #codlabohandagang #codjenjarom #codmorib #codnilai #codtelokpanglimagarang #codklia #codsepang #coddengkil #codrancangantanahbelia #codkotawarisan

  •  6  0  19 June, 2019
  • PEMAKANAN SIHAT UNTUK IBU HAMIL

Ibu hamil perlu mengambil makanan yang sihat sepanjang kehamilan. Ini disebabkan semua yang kita makan turut dikongsi bersama anak yang di kandung. Apa yang kita makan tu la, yang akan bayi kita terima. 
Jom kita tengok apa yang terdapat dalam #SetHamil Shaklee ni.

ASID FOLIK – Untuk pembentukan system saraf bayi & juga sel2 darah merah

IRON – Kerapkali kita dengar Ibu hamil mengalami HB rendah. IRON akan hasilkan lebih banyak darah dan juga untuk tumbesaran bayi.

KALSIUM – Ibu hamil sangat2 memerlukan kalsium untuk penghasilan dan pembentukan tulang bayi. Selain itu ibu hamil juga akan mengalami masalah reput gigi kerana kekurangan kalsium yang disebabkan penyerapan kalsium oleh anak di dalam perut.

OMEGA – Untuk perkembangan otak bayi, selain itu Omega dapat membantu untuk merendahkan tahap kolestrol ibu.

PROTEIN – Membekalkan Asid Amino yang bertindak untuk membentuk otot dan organ bayi. Juga untuk tambah tenaga bagi ibu hamil yang kerap letih.

Untuk keterangan atau order boleh hubungi atau wasap Syima segera!

Klik sini:- www.wasap.my/60163225930/SetHamil
www.wasap.my/60163225930/SetHamil
www.wasap.my/60163225930/SetHamil

#shakleeselangor#shakleeklang#ShakleeBanting#codtelokpanglimagarang#codtanjungsepat#posseluruhmalaysia#sethamil#setpantang
  • PEMAKANAN SIHAT UNTUK IBU HAMIL

    Ibu hamil perlu mengambil makanan yang sihat sepanjang kehamilan. Ini disebabkan semua yang kita makan turut dikongsi bersama anak yang di kandung. Apa yang kita makan tu la, yang akan bayi kita terima.
    Jom kita tengok apa yang terdapat dalam #SetHamil Shaklee ni.

    ASID FOLIK – Untuk pembentukan system saraf bayi & juga sel2 darah merah

    IRON – Kerapkali kita dengar Ibu hamil mengalami HB rendah. IRON akan hasilkan lebih banyak darah dan juga untuk tumbesaran bayi.

    KALSIUM – Ibu hamil sangat2 memerlukan kalsium untuk penghasilan dan pembentukan tulang bayi. Selain itu ibu hamil juga akan mengalami masalah reput gigi kerana kekurangan kalsium yang disebabkan penyerapan kalsium oleh anak di dalam perut.

    OMEGA – Untuk perkembangan otak bayi, selain itu Omega dapat membantu untuk merendahkan tahap kolestrol ibu.

    PROTEIN – Membekalkan Asid Amino yang bertindak untuk membentuk otot dan organ bayi. Juga untuk tambah tenaga bagi ibu hamil yang kerap letih.

    Untuk keterangan atau order boleh hubungi atau wasap Syima segera!

    Klik sini:- www.wasap.my/60163225930/SetHamil
    www.wasap.my/60163225930/SetHamil
    www.wasap.my/60163225930/SetHamil

    #shakleeselangor #shakleeklang #ShakleeBanting #codtelokpanglimagarang #codtanjungsepat #posseluruhmalaysia #sethamil #setpantang

  •  5  1  29 October, 2018

Top #codtanjungsepat Posts

  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
. 
#WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
.
‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
. 
Promosi bermula hari ni✌🏼
. 
JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
. 
Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
. 
#readystock
#wawababygirledition
#haylabox
#soffyabox
#freepostage
#codbanting
#codsepang
#codklia
#coddengkil
#codcyberjaya
#codmorib
#codtanjungsepat
#kakyongsquad
#kerabatkakyong
  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
    .
    #WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
    .
    ‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
    .
    Promosi bermula hari ni✌🏼
    .
    JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
    .
    Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
    .
    #readystock
    #wawababygirledition
    #haylabox
    #soffyabox
    #freepostage
    #codbanting
    #codsepang
    #codklia
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #kakyongsquad
    #kerabatkakyong

  •  4  2  6 February, 2020
  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
. 
#WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
. ‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
. 
Promosi bermula awl February✌🏼
. 
JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
. 
Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
. 
#readystock
#wawababygirledition
#haylabox
#soffyabox
#freepostage
#codbanting
#codsepang
#codklia
#coddengkil
#codcyberjaya
#codmorib
#codtanjungsepat
#kakyongsquad
#kerabatkakyong
  • ‼️ PENGUMUMAN ‼️
    .
    #WAWABabygirledition bermula FEBRUARY ni normal price 1 set RM59, 2 set RM110
    . ‼️Beli 1 atau 2 set free postage utk SM dan utk SS postage tambah RM5 . 🎈Apa apa item yang *COMBO* dengan baby girl dapat free postage 🎈
    .
    Promosi bermula awl February✌🏼
    .
    JUM HADIAHKAN yang tersayang dengan #wawababygirledition ni.. Mesti yang terima ni HAPPY πŸ˜˜πŸ’•
    .
    Ws terus eh http://www.wasap.my/+60176630567/wawababygirledition
    .
    #readystock
    #wawababygirledition
    #haylabox
    #soffyabox
    #freepostage
    #codbanting
    #codsepang
    #codklia
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #kakyongsquad
    #kerabatkakyong

  •  7  0  7 February, 2020
  • ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
..
Stokin ni best tau 😱 
Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
..
🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
🌷kain yang sedap dan selesa
🌷Panjang RM8 Pendek RM7
..
Nak beli ?? ..
Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
..
COD area Banting ..
#stokinsilvy 
#stokinmuslimah 
#stokinmurah 
#stokin 
#stokinsilvyopaque 
#stokinsilvysocquette
#stokinraya 
#codbanting 
#codbukitchanggang 
#codolaklempit 
#codsalaktinggi 
#codlabohandagang 
#codklia 
#codputrajaya 
#codcyberjaya
#codmorib
#codkanchongdarat 
#codtanjungsepat
  • ❀ STOKIN SILVY @ STOKIN MESIR ❀
    ..
    Stokin ni best tau 😱
    Yang dah pernah pakai mesti tahu macam mana best dy mcm nak terbang πŸ˜†
    ..
    🌷sesuai dipakai kemana2 sahaja (kerja, kenduri, shopping etc) 🌷tutup aurat dgn sempurna (xjarang) 🌷boleh share share beli untuk @ dgn mak adik bradik atau kwn kwn tmpt kerja
    🌷material yang tahan lama dan tahan lasak
    🌷kain yang sedap dan selesa
    🌷Panjang RM8 Pendek RM7
    ..
    Nak beli ?? ..
    Ws http://www.wasap.my/+60176630567/silvy
    ..
    COD area Banting ..
    #stokinsilvy
    #stokinmuslimah
    #stokinmurah
    #stokin
    #stokinsilvyopaque
    #stokinsilvysocquette
    #stokinraya
    #codbanting
    #codbukitchanggang
    #codolaklempit
    #codsalaktinggi
    #codlabohandagang
    #codklia
    #codputrajaya
    #codcyberjaya
    #codmorib
    #codkanchongdarat
    #codtanjungsepat

  •  2  0  22 June, 2019
  • COME BACK SERIES 😱 ..
Ape beza dengan travel kit yang first edition haritu? 
Of coz ada beza .. kali ni dengan botol 35 ml tau 😘
..
Boleh pakai lama ckit eebab kalini botol lagi besar 😍
..
LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
.
TAK melekat dekst cawan , pinggan, mangkuk , sudu n garfu tau πŸ˜†
.. Yang penting:
.
πŸ“ CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
πŸ“ CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
πŸ“ CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
πŸ“ CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
.
Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
.
PM @ whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/wawatravelkitedition
..
#kakyongsquad 
#wawatravelkit 
#wawabeautyhq 
#wawacosmeticshq 
#wawapremiumrayakit 
#wawalipmatte
#wawacosmetics 
#wawabeauty 
#wawaliptreatment 
#makeupmurah 
#wawamakeupkit 
#wawamakeup 
#sayajualsayapakai 
#wawazainal 
#codbanting #codputrajaya #codcyberjaya #codklia #codbukitchanggang #codtanjungsepat #codolaklempit #codlabohandagang #codjenjarom #codmorib #codnilai #codtelokpanglimagarang #codklia #codsepang #coddengkil #codrancangantanahbelia #codkotawarisan
  • COME BACK SERIES 😱 ..
    Ape beza dengan travel kit yang first edition haritu?
    Of coz ada beza .. kali ni dengan botol 35 ml tau 😘
    ..
    Boleh pakai lama ckit eebab kalini botol lagi besar 😍
    ..
    LIPMATTE YANG SESUAI UNTUK ANNIVERSARY DATE 😘
    .
    TAK melekat dekst cawan , pinggan, mangkuk , sudu n garfu tau πŸ˜†
    .. Yang penting:
    .
    πŸ“ CONFIDENT NAK MINUM TANPA MELEKAT DI CAWAN/STRAW
    πŸ“ CONFIDENT NAK MAKAN RENDANG TANPA PERLU TOUCH UP SETIAP KALI SUAPAN
    πŸ“ CONFIDENT NAK BERHIAS TANPA PERLU RISAU BIBIR JADI KERING/MENGGELUPAS
    πŸ“ CONFIDENT NAK SOLAT SEBAB SENANG JUR NAK CUCI
    .
    Sekarang ni Wawa bakal keluarkan lipmatte dengan size yang lebih besar! Cepat rebut color pilihan sis!! TERHABIS nanti sis kena ambil color yang lain pula
    .
    PM @ whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/wawatravelkitedition
    ..
    #kakyongsquad
    #wawatravelkit
    #wawabeautyhq
    #wawacosmeticshq
    #wawapremiumrayakit
    #wawalipmatte
    #wawacosmetics
    #wawabeauty
    #wawaliptreatment
    #makeupmurah
    #wawamakeupkit
    #wawamakeup
    #sayajualsayapakai
    #wawazainal
    #codbanting #codputrajaya #codcyberjaya #codklia #codbukitchanggang #codtanjungsepat #codolaklempit #codlabohandagang #codjenjarom #codmorib #codnilai #codtelokpanglimagarang #codklia #codsepang #coddengkil #codrancangantanahbelia #codkotawarisan

  •  6  0  19 June, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  0  17 July, 2019