#codtamanbatumuda Instagram Photos & Videos

codtamanbatumuda - 232 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
3.2
average likes

Latest #codtamanbatumuda Posts

  • Produk Terbaru Dari As Legacy , Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : - 
1) Sengat Lebah 
2) Serbuk Mutiara
3) Madu 
4) Collagen 
5) Vitamin C & B3 .
.
Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk  pemutihan kulit , ia lebih kepada  merawat kulit bermasalah  seperti :-
1) Jeragat 
2) Kulit Gelap Kusam 
3) Kulit Sunburn 
4) Kulit Berparut 
5) Kulit Berminyak 
6. Kulit Nipis & Kering .
.
Bee venom tidak mengelupas tapi gunakan produk ini secara konsisten. Capture Youth Bee Veenom Skincare  berharga RM109.

Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacykl #aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#beevanom 
#kulitsunburn
#kulitjeragat
#kulitsensitif 
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#madulebah
#codtamanmelatigombak
#codtamanmelati 
#codlrttamanmelati
  • Produk Terbaru Dari As Legacy , Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : -
    1) Sengat Lebah
    2) Serbuk Mutiara
    3) Madu
    4) Collagen
    5) Vitamin C & B3 .
    .
    Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit , ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :-
    1) Jeragat
    2) Kulit Gelap Kusam
    3) Kulit Sunburn
    4) Kulit Berparut
    5) Kulit Berminyak
    6. Kulit Nipis & Kering .
    .
    Bee venom tidak mengelupas tapi gunakan produk ini secara konsisten. Capture Youth Bee Veenom Skincare berharga RM109.

    Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
    COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacykl #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #beevanom
    #kulitsunburn
    #kulitjeragat
    #kulitsensitif
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #madulebah
    #codtamanmelatigombak
    #codtamanmelati
    #codlrttamanmelati

  •  7  0  21 October, 2019
  • Sedap.. rasa coklat yg penuh dgn serat. Ada barli, oat, beras perang, gandum, soy protein dan byk lagi!
.
Sesuai untuk korang yg:
๐Ÿ˜‰ nak diet.
๐Ÿ˜‰ tak sempat nak breakfast.
๐Ÿ˜‰ tak suka breakfast yg beratยฒ, nt mata mengantok katanya ๐Ÿ˜‚.
๐Ÿ˜‰ rushing setiap pagi.
.
Minum pagi sebagai sarapan, kenyang sampai petang.
Try lah!
.
๐Ÿ“ฒ 018-2030259

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacykl #aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#beevanom 
#kulitsunburn
#kulitjeragat
#kulitsensitif 
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#madulebah
#codtamanmelatigombak
#codtamanmelati 
#codlrttamanmelati
  • Sedap.. rasa coklat yg penuh dgn serat. Ada barli, oat, beras perang, gandum, soy protein dan byk lagi!
    .
    Sesuai untuk korang yg:
    ๐Ÿ˜‰ nak diet.
    ๐Ÿ˜‰ tak sempat nak breakfast.
    ๐Ÿ˜‰ tak suka breakfast yg beratยฒ, nt mata mengantok katanya ๐Ÿ˜‚.
    ๐Ÿ˜‰ rushing setiap pagi.
    .
    Minum pagi sebagai sarapan, kenyang sampai petang.
    Try lah!
    .
    ๐Ÿ“ฒ 018-2030259

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacykl #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #beevanom
    #kulitsunburn
    #kulitjeragat
    #kulitsensitif
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #madulebah
    #codtamanmelatigombak
    #codtamanmelati
    #codlrttamanmelati

  •  2  0  23 September, 2019
  • Produk Terbaru Dari As Legacy , Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : - 
1) Sengat Lebah 
2) Serbuk Mutiara
3) Madu 
4) Collagen 
5) Vitamin C & B3 .
.
Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk  pemutihan kulit , ia lebih kepada  merawat kulit bermasalah  seperti :-
1) Jeragat 
2) Kulit Gelap Kusam 
3) Kulit Sunburn 
4) Kulit Berparut 
5) Kulit Berminyak 
6. Kulit Nipis & Kering .
.
Bee venom tidak mengelupas tapi gunakan produk ini secara konsisten. Capture Youth Bee Veenom Skincare  berharga RM109.

Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacykl #aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#beevanom 
#kulitsunburn
#kulitjeragat
#kulitsensitif 
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#madulebah
#codtamanmelatigombak
#codtamanmelati 
#codlrttamanmelati
  • Produk Terbaru Dari As Legacy , Capture Youth Bee Venom . . Produk bee venom merupakan produk 100% bahan organik yang mengandungi : -
    1) Sengat Lebah
    2) Serbuk Mutiara
    3) Madu
    4) Collagen
    5) Vitamin C & B3 .
    .
    Produk Capture Youth Bee Venom bukan produk pemutihan kulit , ia lebih kepada merawat kulit bermasalah seperti :-
    1) Jeragat
    2) Kulit Gelap Kusam
    3) Kulit Sunburn
    4) Kulit Berparut
    5) Kulit Berminyak
    6. Kulit Nipis & Kering .
    .
    Bee venom tidak mengelupas tapi gunakan produk ini secara konsisten. Capture Youth Bee Veenom Skincare berharga RM109.

    Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
    COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacykl #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #beevanom
    #kulitsunburn
    #kulitjeragat
    #kulitsensitif
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #madulebah
    #codtamanmelatigombak
    #codtamanmelati
    #codlrttamanmelati

  •  0  0  23 September, 2019
  • Sedap.. rasa coklat yg penuh dgn serat. Ada barli, oat, beras perang, gandum, soy protein dan byk lagi!
.
Sesuai untuk korang yg:
๐Ÿ˜‰ nak diet.
๐Ÿ˜‰ tak sempat nak breakfast.
๐Ÿ˜‰ tak suka breakfast yg beratยฒ, nt mata mengantok katanya ๐Ÿ˜‚.
๐Ÿ˜‰ rushing setiap pagi.
.
Minum pagi sebagai sarapan, kenyang sampai petang.
Try lah!
.
๐Ÿ“ฒ 018-2030259

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacykl #aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#beevanom 
#kulitsunburn
#kulitjeragat
#kulitsensitif 
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#madulebah
#codtamanmelatigombak
#codtamanmelati 
#codlrttamanmelati
  • Sedap.. rasa coklat yg penuh dgn serat. Ada barli, oat, beras perang, gandum, soy protein dan byk lagi!
    .
    Sesuai untuk korang yg:
    ๐Ÿ˜‰ nak diet.
    ๐Ÿ˜‰ tak sempat nak breakfast.
    ๐Ÿ˜‰ tak suka breakfast yg beratยฒ, nt mata mengantok katanya ๐Ÿ˜‚.
    ๐Ÿ˜‰ rushing setiap pagi.
    .
    Minum pagi sebagai sarapan, kenyang sampai petang.
    Try lah!
    .
    ๐Ÿ“ฒ 018-2030259

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacykl #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #beevanom
    #kulitsunburn
    #kulitjeragat
    #kulitsensitif
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #madulebah
    #codtamanmelatigombak
    #codtamanmelati
    #codlrttamanmelati

  •  0  0  23 September, 2019
  • Mengunakan bahan semula jadi untuk kesegaran sepanjang hari . .
.
Feminin Wash Harumnita, dapat membantu mengurangkan keputihan, menyegarkan miss v dan yang paling best membantu menghilangkan bauan di miss v.
.
RM25 sahaja.
.
Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#pprairpanas
#mandianbidaramurah
#pencuciwanitamurah
  • Mengunakan bahan semula jadi untuk kesegaran sepanjang hari . .
    .
    Feminin Wash Harumnita, dapat membantu mengurangkan keputihan, menyegarkan miss v dan yang paling best membantu menghilangkan bauan di miss v.
    .
    RM25 sahaja.
    .
    Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
    COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #pprairpanas
    #mandianbidaramurah
    #pencuciwanitamurah

  •  2  0  17 September, 2019
  • Mengunakan bahan semula jadi untuk kesegaran sepanjang hari . .
.
Feminin Wash Harumnita, dapat membantu mengurangkan keputihan, menyegarkan miss v dan yang paling best membantu menghilangkan bauan di miss v.
.
RM25 sahaja.
.
Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#pprairpanas
#mandianbidaramurah
#pencuciwanitamurah
  • Mengunakan bahan semula jadi untuk kesegaran sepanjang hari . .
    .
    Feminin Wash Harumnita, dapat membantu mengurangkan keputihan, menyegarkan miss v dan yang paling best membantu menghilangkan bauan di miss v.
    .
    RM25 sahaja.
    .
    Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
    COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #pprairpanas
    #mandianbidaramurah
    #pencuciwanitamurah

  •  3  1  17 September, 2019
  • #Repost @dherbsholdingshq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
.
Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Untuk order whatsapp 018-2030259 atau tekan link wassap.my/60182030259
.
aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#mandianaura7bunga
#mandibunga
#mandianbidaramurah
#lipstickcollagen
#lipstickdherbs
  • #Repost @dherbsholdingshq
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
    .
    Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Untuk order whatsapp 018-2030259 atau tekan link wassap.my/60182030259
    .
    aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #mandianaura7bunga
    #mandibunga
    #mandianbidaramurah
    #lipstickcollagen
    #lipstickdherbs

  •  3  1  17 September, 2019
  • #Repost @dherbsholdingshq
โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
.
Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Untuk order whatsapp 018-2030259 atau tekan link wassap.my/60182030259
.
aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#mandianaura7bunga
#mandibunga
#mandianbidaramurah
#lipstickcollagen
#lipstickdherbs
  • #Repost @dherbsholdingshq
    โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
    Bibir Merekah? Bibir Kering? Bibir Pucat? Kami syorkan anda menggunakan Lipstick Collagen Madu Kelulut.Kebaikan Lipstick Collagen Madu Kelulut sangat berkesan.. kandungan kollagen boleh memunggil kan bibir secara natural... Madu kelulut dapat melembapkan bibir hingga ke dasar
    .
    Dapatkan packaging terbaru dengan formulasi hebat. Untuk order whatsapp 018-2030259 atau tekan link wassap.my/60182030259
    .
    aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #mandianaura7bunga
    #mandibunga
    #mandianbidaramurah
    #lipstickcollagen
    #lipstickdherbs

  •  1  0  17 September, 2019
  • SET HARUMNITA by As Legacy
.
Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash
.
ketiga-tiga product ni sangat-sangat memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...
.
harga berbaloi!!
Product sangat berkualiti๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
===========================
Jus Pucuk Harumnita
.
Pucuk paku delima batu
Pucuk ni sekali kena terus berhantu...๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman perempuan .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Khasiat :
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
๐Ÿ‘๐Ÿป Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
๐Ÿ‘๐Ÿป Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
๐Ÿ‘๐Ÿป Menyingkirkan toksin
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan otot faraj
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
๐Ÿ‘๐Ÿป Mencerahkan kulit
.
Istimewa Untuk Wanita
.
(15sachet x 30ml)
.
RM69.90 SS / RM72.90 SM

Click link wassap.my/60182030259 atau whatsapp 0182030259

#aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#mandianaura7bunga
#mandibunga
#mandianbidaramurah
  • SET HARUMNITA by As Legacy
    .
    Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash
    .
    ketiga-tiga product ni sangat-sangat memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...
    .
    harga berbaloi!!
    Product sangat berkualiti๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    ===========================
    Jus Pucuk Harumnita
    .
    Pucuk paku delima batu
    Pucuk ni sekali kena terus berhantu...๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
    .
    Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman perempuan .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Khasiat :
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menyingkirkan toksin
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan otot faraj
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mencerahkan kulit
    .
    Istimewa Untuk Wanita
    .
    (15sachet x 30ml)
    .
    RM69.90 SS / RM72.90 SM

    Click link wassap.my/60182030259 atau whatsapp 0182030259

    #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #mandianaura7bunga
    #mandibunga
    #mandianbidaramurah

  •  1  0  16 September, 2019
  • SET HARUMNITA by As Legacy
.
Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash
.
ketiga-tiga product ni sangat-sangat memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...
.
harga berbaloi!!
Product sangat berkualiti๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
===========================
Jus Pucuk Harumnita
.
Pucuk paku delima batu
Pucuk ni sekali kena terus berhantu...๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman perempuan .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Khasiat :
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
๐Ÿ‘๐Ÿป Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
๐Ÿ‘๐Ÿป Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
๐Ÿ‘๐Ÿป Menyingkirkan toksin
๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan otot faraj
๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
๐Ÿ‘๐Ÿป Mencerahkan kulit
.
Istimewa Untuk Wanita
.
(15sachet x 30ml)
.
RM69.90 SS / RM72.90 SM

Click link wassap.my/60182030259 atau whatsapp 0182030259

#aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#mandianaura7bunga
#mandibunga
#mandianbidaramurah
  • SET HARUMNITA by As Legacy
    .
    Untuk wanita2 yg mahukan kesihatan dan kecantikan dalaman juga luaran memang elok sangat amik gentel harumnita atau jus pucuk harumita ni dan feminin wash
    .
    ketiga-tiga product ni sangat-sangat memelihara kesihatan wanita yang mempunyai masalah dalaman wanita...
    .
    harga berbaloi!!
    Product sangat berkualiti๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    ===========================
    Jus Pucuk Harumnita
    .
    Pucuk paku delima batu
    Pucuk ni sekali kena terus berhantu...๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
    .
    Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman perempuan .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Khasiat :
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan tahap tenaga & kecergasan
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Memelihara kesihatan dalaman kaum wanita
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengatasi keletihan & kelesuan tubuh badan
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Menyingkirkan toksin
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mengetatkan otot faraj
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Merawat masalah keputihan, senggugut & kitaran haid yg tidak stabil
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Meningkatkan keinginan (libido) & fungsi seksual wanita
    ๐Ÿ‘๐Ÿป Mencerahkan kulit
    .
    Istimewa Untuk Wanita
    .
    (15sachet x 30ml)
    .
    RM69.90 SS / RM72.90 SM

    Click link wassap.my/60182030259 atau whatsapp 0182030259

    #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #mandianaura7bunga
    #mandibunga
    #mandianbidaramurah

  •  1  0  15 September, 2019

Top #codtamanbatumuda Posts

  • Salam ramadhan hari ke 16

Raya dah dekat  ni
Nak kurus kan,  tak payah senaman berat juga tak payah diet 
Minum je jus lentikdara anjaib ni dia sedap, dia enak dah tu pulak tak payah bancuh terus minum 
Makanan sunnah dari buahbuahan  kurma, delima, madu, oren, acai berry, asam gelugur, berry dan kolegen ikan salamon pulak tu ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ ๐ŸŽˆKan senang nak kurus ๐ŸŽˆ ๐Ÿ“ข Sempena bulan ramadhan ni pulak minum jus lentikdara ni rasa kenyang sampai berbuka tak rasa lapar, malah bertenaga sepanjang bulan puasa ni sesiapa yang mengamalkan jus lentikdara atau lentikdara shake

Kita kan nak beribadat kenalah bertenaga apa tunggu lagi terus order juslentikdara nombor wasap 0123351483 atau pm laju laju ya sahabat 
Tengok ig @wowmelati_lentikdaraori

Ramai dah testimoni berjaya minum je, turun berat badan, perut boroi pun dah kempis

Berbagai khasiat dan kebaikan minum jus lentikdara ni

#Rugi anda tak cuba

#Lentikdaratamanmelati
#Dietsihat
#Nakkurus
#Minumkurus
#Berkhasiat
#Rasayangsedap
#Sihatdalaman
#Cantikluaran
#Sakitlutut
#Asma
#Darahtinggi
#Buangtoksid
#Sembelit
#Codtamanmelati
#Codtamansetia
#Codtamankamariah
#Codtamanbatumuda
#Codtamanperwira
#Codgombak
#Codtamanharmonis
#Majalahwanita
#Sayaminum
#Sayajual
#Kurussebelumraya
  • Salam ramadhan hari ke 16

    Raya dah dekat ni
    Nak kurus kan, tak payah senaman berat juga tak payah diet
    Minum je jus lentikdara anjaib ni dia sedap, dia enak dah tu pulak tak payah bancuh terus minum
    Makanan sunnah dari buahbuahan kurma, delima, madu, oren, acai berry, asam gelugur, berry dan kolegen ikan salamon pulak tu ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐ŸŠ๐ŸŠ๐ŸŠ ๐ŸŽˆKan senang nak kurus ๐ŸŽˆ ๐Ÿ“ข Sempena bulan ramadhan ni pulak minum jus lentikdara ni rasa kenyang sampai berbuka tak rasa lapar, malah bertenaga sepanjang bulan puasa ni sesiapa yang mengamalkan jus lentikdara atau lentikdara shake

    Kita kan nak beribadat kenalah bertenaga apa tunggu lagi terus order juslentikdara nombor wasap 0123351483 atau pm laju laju ya sahabat
    Tengok ig @wowmelati_lentikdaraori

    Ramai dah testimoni berjaya minum je, turun berat badan, perut boroi pun dah kempis

    Berbagai khasiat dan kebaikan minum jus lentikdara ni

    #Rugi anda tak cuba

    #Lentikdaratamanmelati
    #Dietsihat
    #Nakkurus
    #Minumkurus
    #Berkhasiat
    #Rasayangsedap
    #Sihatdalaman
    #Cantikluaran
    #Sakitlutut
    #Asma
    #Darahtinggi
    #Buangtoksid
    #Sembelit
    #Codtamanmelati
    #Codtamansetia
    #Codtamankamariah
    #Codtamanbatumuda
    #Codtamanperwira
    #Codgombak
    #Codtamanharmonis
    #Majalahwanita
    #Sayaminum
    #Sayajual
    #Kurussebelumraya

  •  34  6  31 May, 2018
  • 10 box ready stock ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Warga Selangor dan Kuala Lumpur boleh dapat stock dari ifa sekarang. Meeracle hanya dua item dan bertahan hingga 2-3 bulan.

Pemakaian semudah ABC. Sesuai untuk semua jenis kulit. Yang mempunyai masalah jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit berminyak,kulit kering. 
Untuk mencuba boleh klik link di bawah โคต๏ธ www.wasap.my/60173381724

#meeracle
#meeracleempoweringyou
#agentsahbatucaves  #codkepong 
#codselayang  #codjalankuching 
#cobbatucaves  #codsrigombak 
#codsentul  #codtamanbatumuda 
#codsetapak  #codtamanmelati 
#coddanaukota  #codjalansemarak 
#codongtaikim  #codwangsamaju 
#codsetiawangsa  #codkampungbaru 
#codjalanipoh  #codsrirampai 
#codkeramat  #codhulukelang 
#codampang
  • 10 box ready stock ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข Warga Selangor dan Kuala Lumpur boleh dapat stock dari ifa sekarang. Meeracle hanya dua item dan bertahan hingga 2-3 bulan.

    Pemakaian semudah ABC. Sesuai untuk semua jenis kulit. Yang mempunyai masalah jerawat,jeragat,kulit kusam,kulit berminyak,kulit kering.
    Untuk mencuba boleh klik link di bawah โคต๏ธ www.wasap.my/60173381724

    #meeracle
    #meeracleempoweringyou
    #agentsahbatucaves #codkepong
    #codselayang #codjalankuching
    #cobbatucaves #codsrigombak
    #codsentul #codtamanbatumuda
    #codsetapak #codtamanmelati
    #coddanaukota #codjalansemarak
    #codongtaikim #codwangsamaju
    #codsetiawangsa #codkampungbaru
    #codjalanipoh #codsrirampai
    #codkeramat #codhulukelang
    #codampang

  •  15  1  1 March, 2019
  • Mengunakan bahan semula jadi untuk kesegaran sepanjang hari . .
.
Feminin Wash Harumnita, dapat membantu mengurangkan keputihan, menyegarkan miss v dan yang paling best membantu menghilangkan bauan di miss v.
.
RM25 sahaja.
.
Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

wassap.my/60182030259

wassap.my/60182030259

#aslegacywangsamaju
#aslegacysetapak
#aslegacytamanmelati
#aslegacygombakutara
#aslegacygombaksetia
#aslegacytamanbatumuda
#codsetapak 
#codgombakutara
#codgombaksetia
#codtamanbatumuda
 #aslegacyawesometeam
#kejayaantanpabatasan
#PucukHarumnita 
#setharumnita
#gentelharumnita
#kopiharumnita
#pearlcoffeeharumnita
#setpantang
#berpantang
#mandianbidara 
#pencuciwanitamurah
#beevenomaslegacy
#codtamanmelati 
#aslegacyairpanas
#pprairpanas
#mandianbidaramurah
#pencuciwanitamurah
  • Mengunakan bahan semula jadi untuk kesegaran sepanjang hari . .
    .
    Feminin Wash Harumnita, dapat membantu mengurangkan keputihan, menyegarkan miss v dan yang paling best membantu menghilangkan bauan di miss v.
    .
    RM25 sahaja.
    .
    Berminat dgn produk As Legacy? Jom cepat2 whatsapp saya 018-2030259.
    COD kawasan Taman Melati yg berdekatan.

    wassap.my/60182030259

    wassap.my/60182030259

    #aslegacywangsamaju
    #aslegacysetapak
    #aslegacytamanmelati
    #aslegacygombakutara
    #aslegacygombaksetia
    #aslegacytamanbatumuda
    #codsetapak
    #codgombakutara
    #codgombaksetia
    #codtamanbatumuda
    #aslegacyawesometeam
    #kejayaantanpabatasan
    #PucukHarumnita
    #setharumnita
    #gentelharumnita
    #kopiharumnita
    #pearlcoffeeharumnita
    #setpantang
    #berpantang
    #mandianbidara
    #pencuciwanitamurah
    #beevenomaslegacy
    #codtamanmelati
    #aslegacyairpanas
    #pprairpanas
    #mandianbidaramurah
    #pencuciwanitamurah

  •  3  1  17 September, 2019