#codsungaimanggis Instagram Photos & Videos

codsungaimanggis - 26 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
9.8
average likes

Latest #codsungaimanggis Posts

  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  3  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • Perfect Combination βœ”
Nak nampak simple? 
X Nak over? 
Pakai je foundation dgn lipmatte by WAWA Cosmetics ni 😍 :
Foundation RM49 ad 3 tone ( Light, Natural & Medium)
Lipmatte RM40 ad 4 warna ( Dubai, Paris, London & Tokyo) 
Semua warna cantik cantik tau 😍😍😍
:
Jum grab skrg ❗❗ πŸ˜‰
: 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/nakfoundationnlipmatte
:
#sayajualsayapakai 
#sayajual 
#wawacosmetics 
#agentwawa 
#trustedagent 
#trustedseller 
#readystock 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsungaimanggis 
#codsricheeding 
#codbanting 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codsepang 
#codklia 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • Perfect Combination βœ”
    Nak nampak simple?
    X Nak over?
    Pakai je foundation dgn lipmatte by WAWA Cosmetics ni 😍 :
    Foundation RM49 ad 3 tone ( Light, Natural & Medium)
    Lipmatte RM40 ad 4 warna ( Dubai, Paris, London & Tokyo)
    Semua warna cantik cantik tau 😍😍😍
    :
    Jum grab skrg ❗❗ πŸ˜‰
    :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/nakfoundationnlipmatte
    :
    #sayajualsayapakai
    #sayajual
    #wawacosmetics
    #agentwawa
    #trustedagent
    #trustedseller
    #readystock
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsungaimanggis
    #codsricheeding
    #codbanting
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codsepang
    #codklia
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  1  25 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  2  0  23 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
-
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
    -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  7  0  22 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  3  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  4  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  1  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  3  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  4  0  18 July, 2019
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  2  0  18 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  0  17 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  0  14 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
-
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
-
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
-
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    -
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    -
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    -
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  3  13 July, 2019
  • BOOK NOW 😱
..
Travel kit kalini loose item tau 😍😍
..
Ape yang best sgt dgn produk lipmatte WAWA ni?? - tekstur yang ringan rase mcm xpkai apape tau 😱
- tiada alcohol ❌
- tiada paraben ❌
- mengandungi bahan2 semulajadi 🍯🌻
- Halal dan KKM approved πŸ‘
- Tahan lama tidak melekat , melekit dan semestinya 35ml !! ❀
..
Tapi syg nya, stok mmg mmg terhad. ..
Siapa nk cpt cpt ws atau pm ya πŸ˜™ ..
Utk fast respon, whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitloose
..
#wawabeautyhq 
#wawamakeup 
#wawalipmatte 
#travelkit 
#travelkitbywawazainalkl 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codbanting
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codkggiching 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • BOOK NOW 😱
    ..
    Travel kit kalini loose item tau 😍😍
    ..
    Ape yang best sgt dgn produk lipmatte WAWA ni?? - tekstur yang ringan rase mcm xpkai apape tau 😱
    - tiada alcohol ❌
    - tiada paraben ❌
    - mengandungi bahan2 semulajadi 🍯🌻
    - Halal dan KKM approved πŸ‘
    - Tahan lama tidak melekat , melekit dan semestinya 35ml !! ❀
    ..
    Tapi syg nya, stok mmg mmg terhad. ..
    Siapa nk cpt cpt ws atau pm ya πŸ˜™ ..
    Utk fast respon, whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitloose
    ..
    #wawabeautyhq
    #wawamakeup
    #wawalipmatte
    #travelkit
    #travelkitbywawazainalkl
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codbanting
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codkggiching
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  9  0  5 July, 2019
  • SOON ! BOOK NOW 😱
..
Travel kit kalini loose item tau 😍😍
..
Ape yang best sgt dgn produk lipmatte WAWA ni?? - tekstur yang ringan rase mcm xpkai apape tau 😱
- tiada alcohol ❌
- tiada paraben ❌
- mengandungi bahan2 semulajadi 🍯🌻
- Halal dan KKM approved πŸ‘
- Tahan lama tidak melekat , melekit dan semestinya 35ml !! ❀
..
Tapi syg nya, stok mmg mmg terhad. ..
Siapa nk cpt cpt ws atau pm ya πŸ˜™ ..
Utk fast respon, whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitloose
..
#wawabeautyhq 
#wawamakeup 
#wawalipmatte 
#travelkit 
#travelkitbywawazainalkl 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codbanting
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codkggiching 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • SOON ! BOOK NOW 😱
    ..
    Travel kit kalini loose item tau 😍😍
    ..
    Ape yang best sgt dgn produk lipmatte WAWA ni?? - tekstur yang ringan rase mcm xpkai apape tau 😱
    - tiada alcohol ❌
    - tiada paraben ❌
    - mengandungi bahan2 semulajadi 🍯🌻
    - Halal dan KKM approved πŸ‘
    - Tahan lama tidak melekat , melekit dan semestinya 35ml !! ❀
    ..
    Tapi syg nya, stok mmg mmg terhad. ..
    Siapa nk cpt cpt ws atau pm ya πŸ˜™ ..
    Utk fast respon, whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitloose
    ..
    #wawabeautyhq
    #wawamakeup
    #wawalipmatte
    #travelkit
    #travelkitbywawazainalkl
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codbanting
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codkggiching
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  0  4 July, 2019
  • Bakal Release tak lama lagi ! 😱
..
Travel kit kalini loose item tau 😍😍 ..
Ape yang best sgt dgn produk lipmatte WAWA ni?? - tekstur yang ringan rase mcm xpkai apape tau 😱
- tiada alcohol ❌
- tiada paraben ❌
- mengandungi bahan2 semulajadi 🍯🌻
- Halal dan KKM approved πŸ‘
- Tahan lama tidak melekat , melekit dan semestinya 35ml !! ❀
..
Tapi syg nya, stok mmg mmg terhad. ..
Siapa nk cpt cpt ws atau pm ya πŸ˜™ ..
Utk fast respon, whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitloose
..
#wawabeautyhq 
#wawamakeup 
#wawalipmatte 
#travelkit 
#travelkitbywawazainalkl 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codbanting
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codkggiching 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • Bakal Release tak lama lagi ! 😱
    ..
    Travel kit kalini loose item tau 😍😍 ..
    Ape yang best sgt dgn produk lipmatte WAWA ni?? - tekstur yang ringan rase mcm xpkai apape tau 😱
    - tiada alcohol ❌
    - tiada paraben ❌
    - mengandungi bahan2 semulajadi 🍯🌻
    - Halal dan KKM approved πŸ‘
    - Tahan lama tidak melekat , melekit dan semestinya 35ml !! ❀
    ..
    Tapi syg nya, stok mmg mmg terhad. ..
    Siapa nk cpt cpt ws atau pm ya πŸ˜™ ..
    Utk fast respon, whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitloose
    ..
    #wawabeautyhq
    #wawamakeup
    #wawalipmatte
    #travelkit
    #travelkitbywawazainalkl
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codbanting
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codkggiching
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  7  0  3 July, 2019
  • WAWA GREEN TEA SERUM
-
Ingredient utama dalam serum adalah green tea dirumus khas untuk meremajakan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah
-
1 bahan tapi banyakkkk kebaikkan yang ada di dalam WAWA Green Tea Serum nie!
-
βœ”οΈMembunuh kuman jerawat akar umbi
βœ”οΈMengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam
βœ”οΈMengecilkan liang pori
βœ”οΈMengawal kulit yang berminyak
βœ”οΈMengurangkan Whitehead / Black yang tersumbat
βœ”οΈMelembapkan kulit
-
Seriously memang besttt sangat serum nie. Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagiii❀
-
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/serumWAWA
-
#wawaserum 
#wawaserumhq 
#wawacosmetics 
#wawabeauty 
#wawabeautyhq 
#codbanting 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsricheeding
#codsungaimanggis
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codsepang 
#codkggiching 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • WAWA GREEN TEA SERUM
    -
    Ingredient utama dalam serum adalah green tea dirumus khas untuk meremajakan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah
    -
    1 bahan tapi banyakkkk kebaikkan yang ada di dalam WAWA Green Tea Serum nie!
    -
    βœ”οΈMembunuh kuman jerawat akar umbi
    βœ”οΈMengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam
    βœ”οΈMengecilkan liang pori
    βœ”οΈMengawal kulit yang berminyak
    βœ”οΈMengurangkan Whitehead / Black yang tersumbat
    βœ”οΈMelembapkan kulit
    -
    Seriously memang besttt sangat serum nie. Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagiii❀
    -
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/serumWAWA
    -
    #wawaserum
    #wawaserumhq
    #wawacosmetics
    #wawabeauty
    #wawabeautyhq
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codsepang
    #codkggiching
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  14  0  30 June, 2019
  • JERAWAT BATU PENUH DEKAT DAHI & PIPI 😱
..
Tapi tu sebulan yg lepas lah.. Sebab skrg dah nak masuk bulan ke-2 rawat masalah JERAWAT BATU ni dengan #wawaserum 😍
..
Alhamdulillah, area dahi dan pipi ni makin bersih.. Tinggal parut2 sikit jur.. Tak sabar nak tunggu habis botol #wawaserum yg ke-2 ni pulak.. Mesti parut semua hilang yeayyy! ❀️
..
Kalau korang pun ada masalah jerawat degil ke jerawat batu ke jerawat halus2 tu ke yg susah sgt nak hilang, cer try rawat dgn #wawaserum dari extract green tea ni.. Insyaallah bersih licin muka korang pasni taw 😍
..
Jum whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/serumWAWA
..
#sayajual 
#sayajualsayapakai 
#wawacosmetics 
#wawaserum 
#wawabeautyhq
#codbanting 
#codtelokpanglimagarang
#codjenjarom 
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang
#coddengkil 
#codputrajaya 
#codcyberjaya 
#codklia 
#codsepang 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai
  • JERAWAT BATU PENUH DEKAT DAHI & PIPI 😱
    ..
    Tapi tu sebulan yg lepas lah.. Sebab skrg dah nak masuk bulan ke-2 rawat masalah JERAWAT BATU ni dengan #wawaserum 😍
    ..
    Alhamdulillah, area dahi dan pipi ni makin bersih.. Tinggal parut2 sikit jur.. Tak sabar nak tunggu habis botol #wawaserum yg ke-2 ni pulak.. Mesti parut semua hilang yeayyy! ❀️
    ..
    Kalau korang pun ada masalah jerawat degil ke jerawat batu ke jerawat halus2 tu ke yg susah sgt nak hilang, cer try rawat dgn #wawaserum dari extract green tea ni.. Insyaallah bersih licin muka korang pasni taw 😍
    ..
    Jum whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/serumWAWA
    ..
    #sayajual
    #sayajualsayapakai
    #wawacosmetics
    #wawaserum
    #wawabeautyhq
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #coddengkil
    #codputrajaya
    #codcyberjaya
    #codklia
    #codsepang
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai

  •  2  0  28 June, 2019

Top #codsungaimanggis Posts

  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
: 
Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
: πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
:
Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
: βœ” COD
βœ” POS βœ” Self pickup : 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
:
#bawalbanting
#trustedseller
#tudungbawal 
#codbanting
#codkotawarisan 
#coddengkil
#codsepang
#codmorib 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom
#codsericheeding 
#codsungaimanggis 
#codbukitchanggang
#codlabohandagang 
#codolaklempit 
#selfpickup 
#posseluruhmalaysia
  • ❗❗ ATTENTION TO ALL BAWAL LOVER ❗❗
    :
    Kali ni kita bawa pulak tudung tudung yang rajin pulak eh 😁 Yang nak cantik, rajin iron, suka kan yang simple yet stylish, boleh cuci cuci mata dekat sini ya πŸ˜‰
    : πŸ”΄ Material : Airis Premium (bidang 45)
    Senang bentuk senang iron dengar cakap 😁
    :
    Harga jangan risau, nak kasi murah murah je.. Mampu milik tau 😘
    : βœ” COD
    βœ” POS βœ” Self pickup :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630557/nakbawal
    :
    #bawalbanting
    #trustedseller
    #tudungbawal
    #codbanting
    #codkotawarisan
    #coddengkil
    #codsepang
    #codmorib
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsericheeding
    #codsungaimanggis
    #codbukitchanggang
    #codlabohandagang
    #codolaklempit
    #selfpickup
    #posseluruhmalaysia

  •  2  0  18 July, 2019
  • Perfect Combination βœ”
Nak nampak simple? 
X Nak over? 
Pakai je foundation dgn lipmatte by WAWA Cosmetics ni 😍 :
Foundation RM49 ad 3 tone ( Light, Natural & Medium)
Lipmatte RM40 ad 4 warna ( Dubai, Paris, London & Tokyo) 
Semua warna cantik cantik tau 😍😍😍
:
Jum grab skrg ❗❗ πŸ˜‰
: 
Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/nakfoundationnlipmatte
:
#sayajualsayapakai 
#sayajual 
#wawacosmetics 
#agentwawa 
#trustedagent 
#trustedseller 
#readystock 
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsungaimanggis 
#codsricheeding 
#codbanting 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codsepang 
#codklia 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya 
#codputrajaya
  • Perfect Combination βœ”
    Nak nampak simple?
    X Nak over?
    Pakai je foundation dgn lipmatte by WAWA Cosmetics ni 😍 :
    Foundation RM49 ad 3 tone ( Light, Natural & Medium)
    Lipmatte RM40 ad 4 warna ( Dubai, Paris, London & Tokyo)
    Semua warna cantik cantik tau 😍😍😍
    :
    Jum grab skrg ❗❗ πŸ˜‰
    :
    Whatsapp http://www.wasap.my/+60176630567/nakfoundationnlipmatte
    :
    #sayajualsayapakai
    #sayajual
    #wawacosmetics
    #agentwawa
    #trustedagent
    #trustedseller
    #readystock
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsungaimanggis
    #codsricheeding
    #codbanting
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codsepang
    #codklia
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  1  25 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  3  0  2 August, 2019