#codseremban Instagram Photos & Videos

codseremban - 76.6k posts

Hashtag Popularity

6.2
average comments
32.6
average likes

Latest #codseremban Posts

  • 𝐒𝐀𝐉𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐍𝐃𝐀 𝐍𝐈𝐒𝐀𝐇 🍴

LAUK KAMPONG ORI NISMILAN . 
 

SENAWANG / SEREMBAN
*charge cod*: 
taman nusa intan rm3 dan mengikut kawasan lain

#BerapiTekau 

MENU 🔥 : 

1) SAMBAL UDANG BERAPI 🔥
2) MASAK LOMAK CILI API AYAM @ DAGING 🔥
3) AYAM MASAK KURMA 🔥
4) KARI AYAM @ DAGING🔥 
5) IKAN KELI BELADO 🔥
6) RENDANG AYAM @ DAGING 🔥
7) PAJERI NENAS 🔥
8) MASAK ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🔥

jangan risau harga sangat berpatutan . 
bagi setiap lauk : 

*RM6 BEKAS KECIK* 

*RM11 BEKAS BESAR* 

untuk tempahan 
Boleh ws teruss ; 01127230199 (link di bio) 

#tamannusaintan #deliverysenawang #codsenawang #codseremban#fooddeliveryseremban #laukdeliverysenawang 
#laukdeliveryseremban
  • 𝐒𝐀𝐉𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐍𝐃𝐀 𝐍𝐈𝐒𝐀𝐇 🍴

    LAUK KAMPONG ORI NISMILAN .


    SENAWANG / SEREMBAN
    *charge cod*:
    taman nusa intan rm3 dan mengikut kawasan lain

    #BerapiTekau

    MENU 🔥 :

    1) SAMBAL UDANG BERAPI 🔥
    2) MASAK LOMAK CILI API AYAM @ DAGING 🔥
    3) AYAM MASAK KURMA 🔥
    4) KARI AYAM @ DAGING🔥
    5) IKAN KELI BELADO 🔥
    6) RENDANG AYAM @ DAGING 🔥
    7) PAJERI NENAS 🔥
    8) MASAK ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🔥

    jangan risau harga sangat berpatutan .
    bagi setiap lauk :

    *RM6 BEKAS KECIK*

    *RM11 BEKAS BESAR*

    untuk tempahan
    Boleh ws teruss ; 01127230199 (link di bio)

    #tamannusaintan #deliverysenawang #codsenawang #codseremban #fooddeliveryseremban #laukdeliverysenawang
    #laukdeliveryseremban

  •  1  0  2 hours ago
  • 𝐒𝐀𝐉𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐍𝐃𝐀 𝐍𝐈𝐒𝐀𝐇 🍴

LAUK KAMPONG ORI NISMILAN . 
 

SENAWANG / SEREMBAN
*charge cod*: 
taman nusa intan rm3 dan mengikut kawasan lain

#BerapiTekau 

MENU 🔥 : 

1) SAMBAL UDANG BERAPI 🔥
2) MASAK LOMAK CILI API AYAM @ DAGING 🔥
3) AYAM MASAK KURMA 🔥
4) KARI AYAM @ DAGING🔥 
5) IKAN KELI BELADO 🔥
6) RENDANG AYAM @ DAGING 🔥
7) PAJERI NENAS 🔥
8) MASAK ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🔥

jangan risau harga sangat berpatutan . 
bagi setiap lauk : 

*RM6 BEKAS KECIK* 

*RM11 BEKAS BESAR* 

untuk tempahan 
Boleh ws teruss ; 01127230199 (link di bio) 

#tamannusaintan #deliverysenawang #codsenawang #codseremban#fooddeliveryseremban
#laukdeliverysenawang #laukdeliveryseremban
  • 𝐒𝐀𝐉𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐍𝐃𝐀 𝐍𝐈𝐒𝐀𝐇 🍴

    LAUK KAMPONG ORI NISMILAN .


    SENAWANG / SEREMBAN
    *charge cod*:
    taman nusa intan rm3 dan mengikut kawasan lain

    #BerapiTekau

    MENU 🔥 :

    1) SAMBAL UDANG BERAPI 🔥
    2) MASAK LOMAK CILI API AYAM @ DAGING 🔥
    3) AYAM MASAK KURMA 🔥
    4) KARI AYAM @ DAGING🔥
    5) IKAN KELI BELADO 🔥
    6) RENDANG AYAM @ DAGING 🔥
    7) PAJERI NENAS 🔥
    8) MASAK ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🔥

    jangan risau harga sangat berpatutan .
    bagi setiap lauk :

    *RM6 BEKAS KECIK*

    *RM11 BEKAS BESAR*

    untuk tempahan
    Boleh ws teruss ; 01127230199 (link di bio)

    #tamannusaintan #deliverysenawang #codsenawang #codseremban #fooddeliveryseremban
    #laukdeliverysenawang #laukdeliveryseremban

  •  0  0  2 hours ago
  • 𝐒𝐀𝐉𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐍𝐃𝐀 𝐍𝐈𝐒𝐀𝐇 🍴

LAUK KAMPONG ORI NISMILAN

SENAWANG / SEREMBAN
*charge cod*: 
taman nusa intan rm3 dan mengikut kawasan lain

#BerapiTekau 

MENU 🔥 : 

1) SAMBAL UDANG BERAPI 🔥
2) MASAK LOMAK CILI API AYAM @ DAGING 🔥
3) AYAM MASAK KURMA 🔥
4) KARI AYAM @ DAGING🔥 
5) IKAN KELI BELADO 🔥
6) RENDANG AYAM @ DAGING 🔥
7) PAJERI NENAS 🔥
8) MASAK ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🔥

jangan risau harga sangat berpatutan . 
bagi setiap lauk : 

*RM6 BEKAS KECIK* 

*RM11 BEKAS BESAR* 

untuk tempahan 
Boleh ws teruss ; 01127230199 (link di bio)

#tamannusaintan #deliverysenawang #codsenawang #codseremban #fooddeliveryseremban #laukdeliverysenawang 
#laukdeliveryseremban
  • 𝐒𝐀𝐉𝐈𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐍𝐃𝐀 𝐍𝐈𝐒𝐀𝐇 🍴

    LAUK KAMPONG ORI NISMILAN

    SENAWANG / SEREMBAN
    *charge cod*:
    taman nusa intan rm3 dan mengikut kawasan lain

    #BerapiTekau

    MENU 🔥 :

    1) SAMBAL UDANG BERAPI 🔥
    2) MASAK LOMAK CILI API AYAM @ DAGING 🔥
    3) AYAM MASAK KURMA 🔥
    4) KARI AYAM @ DAGING🔥
    5) IKAN KELI BELADO 🔥
    6) RENDANG AYAM @ DAGING 🔥
    7) PAJERI NENAS 🔥
    8) MASAK ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG 🔥

    jangan risau harga sangat berpatutan .
    bagi setiap lauk :

    *RM6 BEKAS KECIK*

    *RM11 BEKAS BESAR*

    untuk tempahan
    Boleh ws teruss ; 01127230199 (link di bio)

    #tamannusaintan #deliverysenawang #codsenawang #codseremban #fooddeliveryseremban #laukdeliverysenawang
    #laukdeliveryseremban

  •  0  0  2 hours ago
  • As promised let's talk about the tekstur of the products ! 😍
.
For those yg tak tgk post dewi sblom nie, so sblom nie dewi explain skit psl warna dalam lipcare nie but for this post dewi nak ckp psl tekstur dia pula 😘
.
For liptint, tekstur dia sgt ringan. Hanya perlu calit skit tp warna dia dah wow ! For lipmatte pula tesktur dia ringan tp tak seringan liptint . And walaupun dia lipmatte, dia sangat moist. While for lipgloss, sgt best and dia tak melekit sgt. Mcm nice lah ! 🤭
.
So that's all from me today ☺️
.
.
Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉
.
🙋 ID : OC000576
.
.
#iamafounderobsess #obsesscosmetics  #obsesskitapunya #obsesswave #bbcushionobsess #ddcushionobsess #bbcushionmurah  #lipstickmatte #makeup #maybelline #deliverykajang #selangor #deliverybangi #deliverysemenyih #mascara #uitmseremban3 #codseremban #uitm #codbangi #codkajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera #dewivengers
  • As promised let's talk about the tekstur of the products ! 😍
    .
    For those yg tak tgk post dewi sblom nie, so sblom nie dewi explain skit psl warna dalam lipcare nie but for this post dewi nak ckp psl tekstur dia pula 😘
    .
    For liptint, tekstur dia sgt ringan. Hanya perlu calit skit tp warna dia dah wow ! For lipmatte pula tesktur dia ringan tp tak seringan liptint . And walaupun dia lipmatte, dia sangat moist. While for lipgloss, sgt best and dia tak melekit sgt. Mcm nice lah ! 🤭
    .
    So that's all from me today ☺️
    .
    .
    Kindly ws 📲 018-2264792 or just click the link at the bio to know more about obsess or if you want to place your order 😉
    .
    🙋 ID : OC000576
    .
    .
    #iamafounderobsess #obsesscosmetics #obsesskitapunya #obsesswave #bbcushionobsess #ddcushionobsess #bbcushionmurah #lipstickmatte #makeup #maybelline #deliverykajang #selangor #deliverybangi #deliverysemenyih #mascara #uitmseremban3 #codseremban #uitm #codbangi #codkajang #codbangikajang #FARAHNATION #squadsyiera #dewivengers

  •  2  0  7 hours ago
  • Kelebihan chocotub:
•chocolate yg sangat byk..mmg tak kedekut chocolate‼️🍫
•bekas besar and isi penuh so korang takkan rugi ape ape‼️
•mudah untuk dimakan just ambik bukak and terus makan 😍‼️
•murah and sgt berbaloi sbb isi banyak chocolate pun melimpah😍🍫
•boleh makan bile bile masa korang nak😍
•snack paling untuk makan masa tengok movie😍‼️
.
Orang yg dah pernah makan and rase he tahu betapa sedapnye chocotub ni😍
.
Skali rase mesti nak lagi..beli satu memang takkan cukup guys😍
.
Meh order chocotub ni dengan alyaa cepat🤩🍫
.
Tekan link dekat bio untuk order ok🤩
.

#seremban #senawang #seremban2 #seremban3 #sendayan #codsenawang #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsendayan #chocolate #chocolateseremban #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarsedap #chocotub #chocojarseremban #chocojarseremban2 #chocotubseremban #chocotubseremban3 #chocotubseremban2 #chocotubsendayan #chocotubviral #chocotubselangor #serembanfood #serembanmacammacamada #chocotubmelaka #chocotubpenang #trustedsellerseremban2
  • Kelebihan chocotub:
    •chocolate yg sangat byk..mmg tak kedekut chocolate‼️🍫
    •bekas besar and isi penuh so korang takkan rugi ape ape‼️
    •mudah untuk dimakan just ambik bukak and terus makan 😍‼️
    •murah and sgt berbaloi sbb isi banyak chocolate pun melimpah😍🍫
    •boleh makan bile bile masa korang nak😍
    •snack paling untuk makan masa tengok movie😍‼️
    .
    Orang yg dah pernah makan and rase he tahu betapa sedapnye chocotub ni😍
    .
    Skali rase mesti nak lagi..beli satu memang takkan cukup guys😍
    .
    Meh order chocotub ni dengan alyaa cepat🤩🍫
    .
    Tekan link dekat bio untuk order ok🤩
    .

    #seremban #senawang #seremban2 #seremban3 #sendayan #codsenawang #codseremban #codseremban2 #codseremban3 #codsendayan #chocolate #chocolateseremban #chocojar #chocojarmurah #chocojarviral #chocojarsedap #chocotub #chocojarseremban #chocojarseremban2 #chocotubseremban #chocotubseremban3 #chocotubseremban2 #chocotubsendayan #chocotubviral #chocotubselangor #serembanfood #serembanmacammacamada #chocotubmelaka #chocotubpenang #trustedsellerseremban2

  •  3  0  7 hours ago
  • LIANG PORI SEMAKIN MENGECIL
.
Tak sangka semudah ini untuk mendapatkan kulit yang cantik. Dan tak perlu juga BERBELANJA MAHAL untuk dapatkan kulit yang cantik. Hanya rawat kulit dari dalaman badan je.
.
.
APA KAITANNYA??
.
.
WD meningkatkan pembinaan sel-sel baru dan menguatkan kembali jaringan sel kolagen. Sebab tu siapa yang dah calit-calit WD, kulit wajah semakin tegang dan awet muda.
.
.
Itulah BUKTI BETAPA PENTINGNYA DALAMAN YANG SIHAT untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik. Minat tak nak cuba dan tampil cantik macam jelitawan WD yg lain.

#codseremban #codsenawang #seremban #serembanjaya #sikamat #sikamatseremban #senawang #seremban2centrio #serembanmacammacamada #seremban3 #ampangan #ampanganseremban #seremban2 #anakjatipahang #womendesireeterengganu #womendesireepahang #womendesireekualalumpur #womendesireejohor #womendesireemalaysia #womendesireeselangor #womendesireeperak #womendesireekelantan #wdkedah #wdperlis #wdpenang #wdmelaka #womendesiree #womendesireetripleadvance
  • LIANG PORI SEMAKIN MENGECIL
    .
    Tak sangka semudah ini untuk mendapatkan kulit yang cantik. Dan tak perlu juga BERBELANJA MAHAL untuk dapatkan kulit yang cantik. Hanya rawat kulit dari dalaman badan je.
    .
    .
    APA KAITANNYA??
    .
    .
    WD meningkatkan pembinaan sel-sel baru dan menguatkan kembali jaringan sel kolagen. Sebab tu siapa yang dah calit-calit WD, kulit wajah semakin tegang dan awet muda.
    .
    .
    Itulah BUKTI BETAPA PENTINGNYA DALAMAN YANG SIHAT untuk mendapatkan kulit wajah yang cantik. Minat tak nak cuba dan tampil cantik macam jelitawan WD yg lain.

    #codseremban #codsenawang #seremban #serembanjaya #sikamat #sikamatseremban #senawang #seremban2centrio #serembanmacammacamada #seremban3 #ampangan #ampanganseremban #seremban2 #anakjatipahang #womendesireeterengganu #womendesireepahang #womendesireekualalumpur #womendesireejohor #womendesireemalaysia #womendesireeselangor #womendesireeperak #womendesireekelantan #wdkedah #wdperlis #wdpenang #wdmelaka #womendesiree #womendesireetripleadvance

  •  2  0  9 hours ago
  • .
.
‼️ IPOH READY STOCK ‼️
.
Alhamdulillah ramai dah dapat manfaat daripada MCP ni seawal pengambilan. Ada yang tak habis sekotak dah nampak kesan yang ohsemmmm sangat.
.
Yang penting harga InshaAllah mampu milik. Rm39. 90 je untuk manfaat yang cukup banyak.
.
Tak caye kan?
Jangan percaya lagi, teraiii je dulu. 🤭
.
Nak harga lagi jimat?
Mai roger hakakkk. 😜
.
-harga sgt berbaloi rm 39.90 🤗
.
💰AGENT ? Jom!
📲016-2329876
@megicalcpure.beauty .
.
.
🚗 SEREMBAN / SEREMBAN2 / BANDAR AINSDALE
@magicalcpureserembann9 📲 013-6238769
.
.
🚗 SENAWANG / SENDAYAN / AMPANGAN
@magicalcpure.senawang 📲 017-954 9461
.
.
🚗 IPOH / PENGKALAN / MANJOI
@magicalipoh_mcp 📲 012-4682030
.
.
#teamsisnad #megicalcpurenegerisembilan 
#megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpuresenawang #megicalcpureipoh #mcpseremban #mcpsenawang #mcpipoh #megicalcpureklcc #codseremban #codsenawang #codipoh #codklcc #jamumutyaraseremban #jamumutyarasenawang #codbandarainsdale #rimbunvistas2heights #diaacollectionss #sexycurveseremban #zarinaanjoulie #viral #malaysia 
#megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpurenegerisembilan #megicalcpureklcc #teamsisnad #jamumutyaraseremban #bandarainsdale #jiwakukidsseremban #diaacollectionss  #covid19malaysia #vitaminc #putihgebu #angsaemasbeaute #readystock
  • .
    .
    ‼️ IPOH READY STOCK ‼️
    .
    Alhamdulillah ramai dah dapat manfaat daripada MCP ni seawal pengambilan. Ada yang tak habis sekotak dah nampak kesan yang ohsemmmm sangat.
    .
    Yang penting harga InshaAllah mampu milik. Rm39. 90 je untuk manfaat yang cukup banyak.
    .
    Tak caye kan?
    Jangan percaya lagi, teraiii je dulu. 🤭
    .
    Nak harga lagi jimat?
    Mai roger hakakkk. 😜
    .
    -harga sgt berbaloi rm 39.90 🤗
    .
    💰AGENT ? Jom!
    📲016-2329876
    @megicalcpure.beauty .
    .
    .
    🚗 SEREMBAN / SEREMBAN2 / BANDAR AINSDALE
    @magicalcpureserembann9 📲 013-6238769
    .
    .
    🚗 SENAWANG / SENDAYAN / AMPANGAN
    @magicalcpure.senawang 📲 017-954 9461
    .
    .
    🚗 IPOH / PENGKALAN / MANJOI
    @magicalipoh_mcp 📲 012-4682030
    .
    .
    #teamsisnad #megicalcpurenegerisembilan
    #megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpuresenawang #megicalcpureipoh #mcpseremban #mcpsenawang #mcpipoh #megicalcpureklcc #codseremban #codsenawang #codipoh #codklcc #jamumutyaraseremban #jamumutyarasenawang #codbandarainsdale #rimbunvistas2heights #diaacollectionss #sexycurveseremban #zarinaanjoulie #viral #malaysia
    #megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpurenegerisembilan #megicalcpureklcc #teamsisnad #jamumutyaraseremban #bandarainsdale #jiwakukidsseremban #diaacollectionss #covid19malaysia #vitaminc #putihgebu #angsaemasbeaute #readystock

  •  1  0  9 hours ago
  • .
.
‼️ IPOH READY STOCK ‼️
.
Alhamdulillah ramai dah dapat manfaat daripada MCP ni seawal pengambilan. Ada yang tak habis sekotak dah nampak kesan yang ohsemmmm sangat.
.
Yang penting harga InshaAllah mampu milik. Rm39. 90 je untuk manfaat yang cukup banyak.
.
Tak caye kan?
Jangan percaya lagi, teraiii je dulu. 🤭
.
Nak harga lagi jimat?
Mai roger hakakkk. 😜
.
-harga sgt berbaloi rm 39.90 🤗
.
💰AGENT ? Jom!
📲016-2329876
@megicalcpure.beauty .
.
.
🚗 SEREMBAN / SEREMBAN2 / BANDAR AINSDALE
@magicalcpureserembann9 📲 013-6238769
.
.
🚗 SENAWANG / SENDAYAN / AMPANGAN
@magicalcpure.senawang 📲 017-954 9461
.
.
🚗 IPOH / PENGKALAN / MANJOI
@magicalipoh_mcp 📲 012-4682030
.
.
#teamsisnad #megicalcpurenegerisembilan 
#megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpuresenawang #megicalcpureipoh #mcpseremban #mcpsenawang #mcpipoh #megicalcpureklcc #codseremban #codsenawang #codipoh #codklcc #jamumutyaraseremban #jamumutyarasenawang #codbandarainsdale #rimbunvistas2heights #diaacollectionss #sexycurveseremban #zarinaanjoulie #viral #malaysia 
#megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpurenegerisembilan #megicalcpureklcc #teamsisnad #jamumutyaraseremban #bandarainsdale #jiwakukidsseremban #diaacollectionss  #covid19malaysia #vitaminc #putihgebu #angsaemasbeaute #readystock
  • .
    .
    ‼️ IPOH READY STOCK ‼️
    .
    Alhamdulillah ramai dah dapat manfaat daripada MCP ni seawal pengambilan. Ada yang tak habis sekotak dah nampak kesan yang ohsemmmm sangat.
    .
    Yang penting harga InshaAllah mampu milik. Rm39. 90 je untuk manfaat yang cukup banyak.
    .
    Tak caye kan?
    Jangan percaya lagi, teraiii je dulu. 🤭
    .
    Nak harga lagi jimat?
    Mai roger hakakkk. 😜
    .
    -harga sgt berbaloi rm 39.90 🤗
    .
    💰AGENT ? Jom!
    📲016-2329876
    @megicalcpure.beauty .
    .
    .
    🚗 SEREMBAN / SEREMBAN2 / BANDAR AINSDALE
    @magicalcpureserembann9 📲 013-6238769
    .
    .
    🚗 SENAWANG / SENDAYAN / AMPANGAN
    @magicalcpure.senawang 📲 017-954 9461
    .
    .
    🚗 IPOH / PENGKALAN / MANJOI
    @magicalipoh_mcp 📲 012-4682030
    .
    .
    #teamsisnad #megicalcpurenegerisembilan
    #megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpuresenawang #megicalcpureipoh #mcpseremban #mcpsenawang #mcpipoh #megicalcpureklcc #codseremban #codsenawang #codipoh #codklcc #jamumutyaraseremban #jamumutyarasenawang #codbandarainsdale #rimbunvistas2heights #diaacollectionss #sexycurveseremban #zarinaanjoulie #viral #malaysia
    #megicalcpure #megicalcpureseremban #megicalcpurenegerisembilan #megicalcpureklcc #teamsisnad #jamumutyaraseremban #bandarainsdale #jiwakukidsseremban #diaacollectionss #covid19malaysia #vitaminc #putihgebu #angsaemasbeaute #readystock

  •  1  0  9 hours ago
  • .
.
#bukanjamubiasa #JamuMutyara 
#kitawanitamutyara #kitasatugeng 
@tyaarifinnw .
.
Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
========================
Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
.
Testimoni pengguna
==================
🌸Mengecutkan rahim
🌸Bantu turunkan berat badan
🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
🌸Mengatasi masalah senggugut
🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
🌸Menyahkan toksid dalam badan
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
🌸Anti penuaan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita
.
Siapa yang boleh mengamalkan
========================
🌸Remaja dari umur 16 tahun
🌸Wanita yang bakal berkhawin
🌸Wanita bepantang
🌸Ibu yang menyusu
.

Nak rasa lebih lagi khasiat Jamu Mutyara? 
Jom WA 013-6238769 Lisa
.

MUTYARA “Bukan Sekadar Jamu”⠀
. ⠀ ⠀ 
#BukanSekadarJamu #MutyaraCahaya #misiusahawanmutyara2020 #jamumutyaraoriginal #jamumutyaraseremban #mutyarabeautyseremban #mutyarabytyaarifin #jamu #jamumodern #codseremban #hospitalseremban #ibumuda #ibubersalin #wanita #negerisembilan #mutyarafamily #serembanmacammacamada #awetmuda #kekalcantik #jamuasliindonesia #sayaminumsayajual #sayasukabelionline #jamumalaysia #s2heights #mutyarabeauty #malaysia
  • .
    .
    #bukanjamubiasa #JamuMutyara
    #kitawanitamutyara #kitasatugeng
    @tyaarifinnw .
    .
    Jamu Mutyara (Gugusan Sumatra)
    ========================
    Minuman campuran kurma madu, delima, habbatussauda, serbuk ubi bit, kunyit, bawang putih, halia, manjakani, kacip fatimah, akar serapat, halba, ekstrak yis, cayenne, fruktosa dan sucralose
    .
    Testimoni pengguna
    ==================
    🌸Mengecutkan rahim
    🌸Bantu turunkan berat badan
    🌸Mengatasi masalah haid tidak teratur
    🌸Mengatasi masalah senggugut
    🌸Membantu merawat masalah dalaman wanita
    🌸Menyahkan toksid dalam badan
    🌸Memanaskan badan
    🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
    🌸Membantu merawat keputihan
    🌸Membuang angin
    🌸Memulihkan tenaga
    🌸Membantu melawaskan pembuangan
    🌸Masalah keputihan akan berkurangan
    🌸Menghilangkan bau/ peluh yang tidak sihat
    🌸Anti penuaan/ awet muda
    🌸Membantu menambah susu badan
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu menganjalkan asset wanita
    .
    Siapa yang boleh mengamalkan
    ========================
    🌸Remaja dari umur 16 tahun
    🌸Wanita yang bakal berkhawin
    🌸Wanita bepantang
    🌸Ibu yang menyusu
    .

    Nak rasa lebih lagi khasiat Jamu Mutyara?
    Jom WA 013-6238769 Lisa
    .

    MUTYARA “Bukan Sekadar Jamu”⠀
    . ⠀ ⠀
    #BukanSekadarJamu #MutyaraCahaya #misiusahawanmutyara2020 #jamumutyaraoriginal #jamumutyaraseremban #mutyarabeautyseremban #mutyarabytyaarifin #jamu #jamumodern #codseremban #hospitalseremban #ibumuda #ibubersalin #wanita #negerisembilan #mutyarafamily #serembanmacammacamada #awetmuda #kekalcantik #jamuasliindonesia #sayaminumsayajual #sayasukabelionline #jamumalaysia #s2heights #mutyarabeauty #malaysia

  •  3  0  9 hours ago
  • each price RM15⁠
Postage RM8⁠
⁠.
Kelebihan CottonB48⁠
✔️Tak jarang⁠
✔️Anti-kedut⁠
✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
⁠.
⁠.
*warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
⁠.
#bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠
⁠
  • each price RM15⁠
    Postage RM8⁠
    ⁠.
    Kelebihan CottonB48⁠
    ✔️Tak jarang⁠
    ✔️Anti-kedut⁠
    ✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
    ✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
    ✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
    ✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
    ⁠.
    ⁠.
    *warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
    'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
    ⁠.
    #bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠

  •  0  0  11 hours ago
  • Feedback
.
each price RM15⁠
Postage RM8⁠
⁠

Kelebihan CottonB48⁠
✔️Tak jarang⁠
✔️Anti-kedut⁠
✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
⁠.
.
*warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
⁠.
#bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠
⁠
  • Feedback
    .
    each price RM15⁠
    Postage RM8⁠


    Kelebihan CottonB48⁠
    ✔️Tak jarang⁠
    ✔️Anti-kedut⁠
    ✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
    ✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
    ✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
    ✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
    ⁠.
    .
    *warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
    'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
    ⁠.
    #bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠

  •  1  0  11 hours ago
  • each price RM15⁠
Postage RM8⁠
⁠.
Kelebihan CottonB48⁠
✔️Tak jarang⁠
✔️Anti-kedut⁠
✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
⁠.
⁠.
*warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
⁠.
#bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠
⁠
  • each price RM15⁠
    Postage RM8⁠
    ⁠.
    Kelebihan CottonB48⁠
    ✔️Tak jarang⁠
    ✔️Anti-kedut⁠
    ✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
    ✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
    ✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
    ✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
    ⁠.
    ⁠.
    *warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
    'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
    ⁠.
    #bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠

  •  1  0  11 hours ago
  • each price RM15⁠
Postage RM8⁠
⁠.
Kelebihan CottonB48⁠
✔️Tak jarang⁠
✔️Anti-kedut⁠
✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
⁠.
⁠.
*warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
⁠.
#bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠
⁠
  • each price RM15⁠
    Postage RM8⁠
    ⁠.
    Kelebihan CottonB48⁠
    ✔️Tak jarang⁠
    ✔️Anti-kedut⁠
    ✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
    ✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
    ✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
    ✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
    ⁠.
    ⁠.
    *warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
    'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
    ⁠.
    #bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠

  •  0  0  11 hours ago
  • Feedback bawal B48
.
each price RM15⁠
Postage RM8⁠
⁠.
Kelebihan CottonB48⁠
✔️Tak jarang⁠
✔️Anti-kedut⁠
✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
⁠.
⁠.
*warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
⁠.
#bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠
⁠
  • Feedback bawal B48
    .
    each price RM15⁠
    Postage RM8⁠
    ⁠.
    Kelebihan CottonB48⁠
    ✔️Tak jarang⁠
    ✔️Anti-kedut⁠
    ✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
    ✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
    ✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
    ✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
    ⁠.
    ⁠.
    *warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
    'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
    ⁠.
    #bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠

  •  1  0  11 hours ago
  • each price RM15⁠
Postage RM8⁠
⁠.
Kelebihan CottonB48⁠
✔️Tak jarang⁠
✔️Anti-kedut⁠
✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
⁠.
⁠.
*warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
⁠.
#bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠
⁠
  • each price RM15⁠
    Postage RM8⁠
    ⁠.
    Kelebihan CottonB48⁠
    ✔️Tak jarang⁠
    ✔️Anti-kedut⁠
    ✔️Material tidak keras dan tidak panas⁠
    ✔️Tidak terlalu labuh dan tidak terlalu pendek⁠
    ✔️Senang dibentuk dan digosok⁠
    ✔️Material kain berkualiti tinggi⁠
    ⁠.
    ⁠.
    *warna mungkin berlainan disebabkan cahaya⁠
    'berminat?? Terus dm kita kayh!⁠
    ⁠.
    #bawalcotton #bawalmurah #anggun #bawalplain #tudungbawal #bawalcantik #bawalmurah #anggun #bawalplain #bawalbidang45 #bawalbidang48 #cataloguebawal_beauty #teamfs #tudungsoftcotton #dropshipbawal #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #opendropship #dropship #supportsmallbusiness #tudungborong #codseremban⁠

  •  1  0  11 hours ago

Top #codseremban Posts

  • Selamat malam.

Rutin harian sebelum tido.

Vit c
Vitalea
Dtx

Nak selit order whatsapp kak ros 0196011657. Kak ros akan reply secepat mungkin.

#terapiinstagram 
#ajimaura
  • Selamat malam.

    Rutin harian sebelum tido.

    Vit c
    Vitalea
    Dtx

    Nak selit order whatsapp kak ros 0196011657. Kak ros akan reply secepat mungkin.

    #terapiinstagram
    #ajimaura

  •  106  17  28 July, 2017
  • Bismillah
-
Salam Jumaat sahabat sahabat kak ros.
-
-

Sebelum ke pasar .Ni morning breakfast kak ros dengan ESP.💪💪💪💪
-

Stok ada.Sapa nak whatsapp
Kak ros 0196011657

#terapiinstagram
#ajimaura
#shakleebylaila
  • Bismillah
    -
    Salam Jumaat sahabat sahabat kak ros.
    -
    -

    Sebelum ke pasar .Ni morning breakfast kak ros dengan ESP.💪💪💪💪
    -

    Stok ada.Sapa nak whatsapp
    Kak ros 0196011657

    #terapiinstagram
    #ajimaura
    #shakleebylaila

  •  142  30  11 August, 2017
  • Assalamualaikum. 
Selamat  pagi. 
Kak  ros  share  testimonial  Yg  panas  lagi. -
-

Ready  stok. COD area  seremban. No problem -
Bolih  Post  whatsapp  kak  ros  0196011657
-
#terapiinstagram 
#ajimaura
  • Assalamualaikum.
    Selamat pagi.
    Kak ros share testimonial Yg panas lagi. -
    -

    Ready stok. COD area seremban. No problem -
    Bolih Post whatsapp kak ros 0196011657
    -
    #terapiinstagram
    #ajimaura

  •  111  31  22 August, 2017
  • Tengah hari ni kak ros share Testimonial ambik DTX COMPLEX.
-
-
Sekarang banyak dengar sakit batu karang dalam hempedu.
-. So meh kita mencegah dulu.
-

Kak ros share kebaikan DTX
-
UNTUK HATI
-
✅bertindak sebagai anti-oksida.
-
✅ melancarkan pengaliran hempedu.
-
✅ Mencegah barah hati dan kesihatan pundi.
-
UNTUK HEMPEDU
-
✅ menghalang toksin dalam badan.
-
✅mengawal paras gula dalam darah.
-
✅ Penting untuk metabolism lemak.

So meh cuba whatsapp kak ros 
0196011657
-
#terapiinstagram
#ajimaura
  • Tengah hari ni kak ros share Testimonial ambik DTX COMPLEX.
    -
    -
    Sekarang banyak dengar sakit batu karang dalam hempedu.
    -. So meh kita mencegah dulu.
    -

    Kak ros share kebaikan DTX
    -
    UNTUK HATI
    -
    ✅bertindak sebagai anti-oksida.
    -
    ✅ melancarkan pengaliran hempedu.
    -
    ✅ Mencegah barah hati dan kesihatan pundi.
    -
    UNTUK HEMPEDU
    -
    ✅ menghalang toksin dalam badan.
    -
    ✅mengawal paras gula dalam darah.
    -
    ✅ Penting untuk metabolism lemak.

    So meh cuba whatsapp kak ros
    0196011657
    -
    #terapiinstagram
    #ajimaura

  •  106  15  12 August, 2017
  • Kak Ros ingat nak kemas rumah pagi ni.

Lepas pekena ESP dgn collagen memang bertenaga.

Followup dengankawan kak ros tanyak stok vivix untuk husband dia dan ESP untuk dia sekeluarga.

PagiPagi akak suko berborak. Nak naik kemas je dia whatsapp  nak vivix.

Niat nak membantu je.Suami kawan akak sihat alhamdulillah.

Suami dia dah lama ambik vivix . 
Jadi tau kesan
nya.

Akak ada tegur kawan akak .Dia suami isteri nampak sihat dan mudo.

Senyum dia.Dengan izin allah actually dah lama
husband dia ambik Vivix.

Oooo

Rezeki hari jumaat.
Kena bersyukur.
.
#terapiinstagram
#ajimaura
  • Kak Ros ingat nak kemas rumah pagi ni.

    Lepas pekena ESP dgn collagen memang bertenaga.

    Followup dengankawan kak ros tanyak stok vivix untuk husband dia dan ESP untuk dia sekeluarga.

    PagiPagi akak suko berborak. Nak naik kemas je dia whatsapp nak vivix.

    Niat nak membantu je.Suami kawan akak sihat alhamdulillah.

    Suami dia dah lama ambik vivix .
    Jadi tau kesan
    nya.

    Akak ada tegur kawan akak .Dia suami isteri nampak sihat dan mudo.

    Senyum dia.Dengan izin allah actually dah lama
    husband dia ambik Vivix.

    Oooo

    Rezeki hari jumaat.
    Kena bersyukur.
    .
    #terapiinstagram
    #ajimaura

  •  136  38  28 July, 2017
  • Cantik kan  Sister ni  semua  ambik ESP without  fail 😍😍😍
-
-

Sapa nak  selit  order  whatsapp kak  ros  0196011657 -
#terapiinstagram 
#ajimaura
  • Cantik kan Sister ni semua ambik ESP without fail 😍😍😍
    -
    -

    Sapa nak selit order whatsapp kak ros 0196011657 -
    #terapiinstagram
    #ajimaura

  •  121  31  21 August, 2017
  • Bertindak sebagai
Detoksifikasi
-
🍧Metabolisme protein dan penapaian bakteria makanan dalam
usus menghasilkan ammonia yang
didetoksifikasikan olih hati.
-
🍧 Hati mengawal metabolisme protein.
Untuk detoksifikasikan ammonia,
hati juga menggabungkan bahan bahan toksin termasuk sisa metabolik, sisa racun serangga,dadah,alkohol, dan bahan kimia dengan  bahan bahan lain yang
kurang toksik.
-
🍧Bahan bahan ini kemudiannya dikumuhkan dari buah pinggang
.-
-
Oleh itu usaha untuk mempunyai fungsi hati yang betul,anda juga 
mesti  mempunyai fungsi buah pinggang yang betul.
-
Tapi ingat product ni bukan tujuan MERAWAT dan MENYEMBUHKAN penyakit tetapi sebagai NUTRISI tambahan yang diperlukan oleh badan kita.
Seterusnya Shaklee satusatunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, dimana orang luar yang membuat kajian keatas pengguna Supplemen Shaklee dan hasilnya terbukti bahawa pengguna Supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang baik." Meh whatsapp kak ros 0196011657
-
#terapiinstagram
#ajimaura
#shakleebylaila
  • Bertindak sebagai
    Detoksifikasi
    -
    🍧Metabolisme protein dan penapaian bakteria makanan dalam
    usus menghasilkan ammonia yang
    didetoksifikasikan olih hati.
    -
    🍧 Hati mengawal metabolisme protein.
    Untuk detoksifikasikan ammonia,
    hati juga menggabungkan bahan bahan toksin termasuk sisa metabolik, sisa racun serangga,dadah,alkohol, dan bahan kimia dengan bahan bahan lain yang
    kurang toksik.
    -
    🍧Bahan bahan ini kemudiannya dikumuhkan dari buah pinggang
    .-
    -
    Oleh itu usaha untuk mempunyai fungsi hati yang betul,anda juga
    mesti mempunyai fungsi buah pinggang yang betul.
    -
    Tapi ingat product ni bukan tujuan MERAWAT dan MENYEMBUHKAN penyakit tetapi sebagai NUTRISI tambahan yang diperlukan oleh badan kita.
    Seterusnya Shaklee satusatunya supplemen yang mempunyai LANDMARK STUDY, dimana orang luar yang membuat kajian keatas pengguna Supplemen Shaklee dan hasilnya terbukti bahawa pengguna Supplemen Shaklee mempunyai paras NUTRISI darah yang baik." Meh whatsapp kak ros 0196011657
    -
    #terapiinstagram
    #ajimaura
    #shakleebylaila

  •  148  32  9 August, 2017
  • RASA KENYANG MEMANJANG💪💪💪💪
.
.
Dah 17 hari kita berpuasa.Cepat masa berlalu.

Alhamdulillah.

Lapar memang tidak langsung,tak letih, tak penat dengan izin Allah ye.

Memang pilihan tepat akak ambik CINCH SHAKE ni.  DASATTTTT.😍😍😍😍 Sendiri minum tau kesannya.

Meh akak beritau KEBAIKAN CINCH SHAKE MIX🌹🌹🌹🌹
.
🍎  mengandungi dengan leucin untuk membantu memelihara otot.
🍎 Kandungan glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal. .
🍅 Membakar lemak yang berlebihan. .
🍎 Penggunaan soya bebas GMO(tiada toksin)
. 🍎 Sesuai untuk penghidap kencing manis( Glycemic index:22) .
🍎 Kaya dengan serat. .
🍎 Tiada perisa tiruan, warna dan pemanis.
. 🍎 Rasa kenyang yang berpanjangan. .
🍎 Mengurangkan selera makan. .
🍎 Memberikan tenaga.
. 🍎 Berfungsi sebagai pengganti makanan berat.

Meh whatsapp akak 0196011657

#shaklee 
#terapiinstagram
#syukurselalu
#businessonline
#shakleesenawang
#viral
#cinchtea
#settambahsusu
#youcanduit
#nakkurus 
#codseremban2
#mealshake
#uitm
#esp
#codsenawang
#cikgu
#kualalumpur
#inikamijim
#vitamincshaklee
#codseremban
#selangor
#setramadhan
#settambahsusushaklee
#terlajaklaris
#likeforfollow
#shakleeseremban
#shakleeseremban2
#heroseorangcinderella
#codseremban2
#kpjseremban
#ajimaura
  • RASA KENYANG MEMANJANG💪💪💪💪
    .
    .
    Dah 17 hari kita berpuasa.Cepat masa berlalu.

    Alhamdulillah.

    Lapar memang tidak langsung,tak letih, tak penat dengan izin Allah ye.

    Memang pilihan tepat akak ambik CINCH SHAKE ni. DASATTTTT.😍😍😍😍 Sendiri minum tau kesannya.

    Meh akak beritau KEBAIKAN CINCH SHAKE MIX🌹🌹🌹🌹
    .
    🍎 mengandungi dengan leucin untuk membantu memelihara otot.
    🍎 Kandungan glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal. .
    🍅 Membakar lemak yang berlebihan. .
    🍎 Penggunaan soya bebas GMO(tiada toksin)
    . 🍎 Sesuai untuk penghidap kencing manis( Glycemic index:22) .
    🍎 Kaya dengan serat. .
    🍎 Tiada perisa tiruan, warna dan pemanis.
    . 🍎 Rasa kenyang yang berpanjangan. .
    🍎 Mengurangkan selera makan. .
    🍎 Memberikan tenaga.
    . 🍎 Berfungsi sebagai pengganti makanan berat.

    Meh whatsapp akak 0196011657

    #shaklee
    #terapiinstagram
    #syukurselalu
    #businessonline
    #shakleesenawang
    #viral
    #cinchtea
    #settambahsusu
    #youcanduit
    #nakkurus
    #codseremban2
    #mealshake
    #uitm
    #esp
    #codsenawang
    #cikgu
    #kualalumpur
    #inikamijim
    #vitamincshaklee
    #codseremban
    #selangor
    #setramadhan
    #settambahsusushaklee
    #terlajaklaris
    #likeforfollow
    #shakleeseremban
    #shakleeseremban2
    #heroseorangcinderella
    #codseremban2
    #kpjseremban
    #ajimaura

  •  121  24  11 June, 2017