#codputrajaya Instagram Photos & Videos

codputrajaya - 159.9k posts

Hashtag Popularity

9.6
average comments
32.9
average likes

Latest #codputrajaya Posts

  • "behind the scenes" 
Korang tengok tak drama kul 7 TV3 #ironikasih Cik pipah kita di siap kan dengan mekap artist menggunakan set lengkap trulooks.

Makin berseri2 comey cik pipah. Tak perlu pakai foundation pon gais hasil tetap cun. Calitkan dengan truskin Moisturizer untuk step 1 dan topup dengan step ke 2 tinted moisturizer dan stepn ke 3 truconceal.

Korang yang tak suka berfoundation boleh gantikan dengan tinted moisturizer texture waterbased lebih ringan kat muka. Mekap tahan lama, skin terjaga siap dengan SPF50.

.

.

.

WS 📲 011-3333-3402 atau link on Bio @truskincyberjaya

.
.
.
.
#trulookscyberjaya
#teamdiamondgirlsXteamnenekgojez
#ceobosstrulooks 
#trulooksputrajaya #trulookskl #trulookscod #codcyberjaya #codputrajaya #truskincyberjaya #truskinputrajaya #ubatjerawat #trulooksbangi #obsesscosmetic #obsesscyberjaya
#trulooksputrajaya#trulooksampang#trulooksyerengganu#trulookskelantan#ubatkurus#ubatdiet#ainaaserum#ainaabeauty
#trulooks #trulooksmalaysia  #trulookstintedmoisturiser  #trulookswangsamaju #trulooksmelawati #trulookssetiawangsa #trulookscheraskl #pokokviral
  • "behind the scenes"
    Korang tengok tak drama kul 7 TV3 #ironikasih Cik pipah kita di siap kan dengan mekap artist menggunakan set lengkap trulooks.

    Makin berseri2 comey cik pipah. Tak perlu pakai foundation pon gais hasil tetap cun. Calitkan dengan truskin Moisturizer untuk step 1 dan topup dengan step ke 2 tinted moisturizer dan stepn ke 3 truconceal.

    Korang yang tak suka berfoundation boleh gantikan dengan tinted moisturizer texture waterbased lebih ringan kat muka. Mekap tahan lama, skin terjaga siap dengan SPF50.

    .

    .

    .

    WS 📲 011-3333-3402 atau link on Bio @truskincyberjaya

    .
    .
    .
    .
    #trulookscyberjaya
    #teamdiamondgirlsXteamnenekgojez
    #ceobosstrulooks
    #trulooksputrajaya #trulookskl #trulookscod #codcyberjaya #codputrajaya #truskincyberjaya #truskinputrajaya #ubatjerawat #trulooksbangi #obsesscosmetic #obsesscyberjaya
    #trulooksputrajaya#trulooksampang#trulooksyerengganu#trulookskelantan#ubatkurus#ubatdiet#ainaaserum#ainaabeauty
    #trulooks #trulooksmalaysia  #trulookstintedmoisturiser #trulookswangsamaju #trulooksmelawati #trulookssetiawangsa #trulookscheraskl #pokokviral

  •  0  0  2 minutes ago
  • [NEW LOOK] - Truskin Hydra Brightening Moisturizer dengan wajah baru lebih EXCLUSIVE.
.
Wajib pakai as daily moisturizer & sesuai untuk all skin type tau! Membantu merawat skin dan memberikan 72 jam kelembapan. Wow patut ramai fall in love trus.
.
Grab sekarang sbb selling fast moisturizer setaraf oversi level ni! Almost 12k stok sold out dah. High in demand and repetition tinggi. .
Whatsapp 011-33333-402
.
.

WS 📲 011-3333-3402 atau link on Bio @truskincyberjaya

.
.
.
.
#trulookscyberjaya
#teamdiamondgirlsXteamnenekgojez
#ceobosstrulooks 
#trulooksputrajaya #trulookskl #trulookscod #codcyberjaya #codputrajaya #truskincyberjaya #truskinputrajaya #ubatjerawat #trulooksbangi #obsesscosmetic #obsesscyberjaya
#trulooksputrajaya#trulooksampang#trulooksyerengganu#trulookskelantan#ubatkurus#ubatdiet#ainaaserum#ainaabeauty
#trulooks #trulooksmalaysia  #trulookstintedmoisturiser  #trulookswangsamaju #trulooksmelawati #trulookssetiawangsa #trulookscheraskl #pokokviral
  • [NEW LOOK] - Truskin Hydra Brightening Moisturizer dengan wajah baru lebih EXCLUSIVE.
    .
    Wajib pakai as daily moisturizer & sesuai untuk all skin type tau! Membantu merawat skin dan memberikan 72 jam kelembapan. Wow patut ramai fall in love trus.
    .
    Grab sekarang sbb selling fast moisturizer setaraf oversi level ni! Almost 12k stok sold out dah. High in demand and repetition tinggi. .
    Whatsapp 011-33333-402
    .
    .

    WS 📲 011-3333-3402 atau link on Bio @truskincyberjaya

    .
    .
    .
    .
    #trulookscyberjaya
    #teamdiamondgirlsXteamnenekgojez
    #ceobosstrulooks
    #trulooksputrajaya #trulookskl #trulookscod #codcyberjaya #codputrajaya #truskincyberjaya #truskinputrajaya #ubatjerawat #trulooksbangi #obsesscosmetic #obsesscyberjaya
    #trulooksputrajaya#trulooksampang#trulooksyerengganu#trulookskelantan#ubatkurus#ubatdiet#ainaaserum#ainaabeauty
    #trulooks #trulooksmalaysia  #trulookstintedmoisturiser #trulookswangsamaju #trulooksmelawati #trulookssetiawangsa #trulookscheraskl #pokokviral

  •  0  0  10 minutes ago
  • Good morning❤️
Stay positive & stay healthy ..🍓
Ibu2 yg nak pergi kerja tu..
Klu kena tinggalkan anak cuba masukkan dlm beg babybalmbam  supaya senang bila apa2 keperluan anak ...selsema,batuk, kn gigit serangga ke, jatuh ke, masuk angin ke, muntah2 ke...cakap jer org jaga tu sapu balm dulu 🍓 COD area Putrajaya & postage 1🇲🇾k!🤗👇🏻
Mummy2 jom cuba utk anak2 tersayang.. dm @ klik link di bio.. 🍓😍

 #babybalmmalaysia #babysihat #babycantik #memeysuhaiza #normanhakim #normey #produkmalaysia #selsema
#batuk #gigitserangga #babybalmputrajaya #babybalmbamhq #bayicomel #babycomel #babybalmbamputrajaya  #putrajaya #wismaputra #ayer@8 #alamanda  #codputrajaya #tahukahanda #majalahpama #anakcomel #apakatapengguna #putrajayasentral #infobabybalmbam #promosihebat
#babybalmbam
#babybalmmemey
  • Good morning❤️
    Stay positive & stay healthy ..🍓
    Ibu2 yg nak pergi kerja tu..
    Klu kena tinggalkan anak cuba masukkan dlm beg babybalmbam supaya senang bila apa2 keperluan anak ...selsema,batuk, kn gigit serangga ke, jatuh ke, masuk angin ke, muntah2 ke...cakap jer org jaga tu sapu balm dulu 🍓 COD area Putrajaya & postage 1🇲🇾k!🤗👇🏻
    Mummy2 jom cuba utk anak2 tersayang.. dm @ klik link di bio.. 🍓😍

    #babybalmmalaysia #babysihat #babycantik #memeysuhaiza #normanhakim #normey #produkmalaysia #selsema
    #batuk #gigitserangga #babybalmputrajaya #babybalmbamhq #bayicomel #babycomel #babybalmbamputrajaya #putrajaya #wismaputra #ayer@8 #alamanda #codputrajaya #tahukahanda #majalahpama #anakcomel #apakatapengguna #putrajayasentral #infobabybalmbam #promosihebat
    #babybalmbam
    #babybalmmemey

  •  1  0  21 minutes ago
  • Good morning❤️
Stay positive & stay healthy ..🍓
Ibu2 yg nak pergi kerja tu..
Klu kena tinggalkan anak cuba masukkan dlm beg babybalmbam  supaya senang bila apa2 keperluan anak ...selsema,batuk, kn gigit serangga ke, jatuh ke, masuk angin ke, muntah2 ke...cakap jer org jaga tu sapu balm dulu 🍓 COD area Putrajaya & postage 1🇲🇾k!🤗👇🏻
Mummy2 jom cuba utk anak2 tersayang.. dm @ klik link di bio.. 🍓😍

 #babybalmmalaysia #babysihat #babycantik #memeysuhaiza #normanhakim #normey #produkmalaysia #selsema
#batuk #gigitserangga #babybalmputrajaya #babybalmbamhq #bayicomel #babycomel #babybalmbamputrajaya  #putrajaya #wismaputra #ayer@8 #alamanda  #codputrajaya #tahukahanda #majalahpama #anakcomel #apakatapengguna #putrajayasentral #infobabybalmbam #promosihebat
#babybalmbam
#babybalmmemey
  • Good morning❤️
    Stay positive & stay healthy ..🍓
    Ibu2 yg nak pergi kerja tu..
    Klu kena tinggalkan anak cuba masukkan dlm beg babybalmbam supaya senang bila apa2 keperluan anak ...selsema,batuk, kn gigit serangga ke, jatuh ke, masuk angin ke, muntah2 ke...cakap jer org jaga tu sapu balm dulu 🍓 COD area Putrajaya & postage 1🇲🇾k!🤗👇🏻
    Mummy2 jom cuba utk anak2 tersayang.. dm @ klik link di bio.. 🍓😍

    #babybalmmalaysia #babysihat #babycantik #memeysuhaiza #normanhakim #normey #produkmalaysia #selsema
    #batuk #gigitserangga #babybalmputrajaya #babybalmbamhq #bayicomel #babycomel #babybalmbamputrajaya #putrajaya #wismaputra #ayer@8 #alamanda #codputrajaya #tahukahanda #majalahpama #anakcomel #apakatapengguna #putrajayasentral #infobabybalmbam #promosihebat
    #babybalmbam
    #babybalmmemey

  •  1  0  21 minutes ago
  • - Morning Sickness diertikan sebagai mual dan muntah yang dialami oleh beberapa wanita di masa awal kehamilan. Kadang istilah morning sickness disalahartikan dengan mual yang dialami di pagi hari saja, namun pada kenyataannya keadaan ini bisa terjadi pada bila-bila masa, sepanjang hari, malahan pada malam hari juga.
.
‌Wanita yang mengalami morning sickness, sering mual muntah di pagi hari memiliki risiko lebih kecil untuk mengalami keguguran. Mereka juga berkemungkinan lebih besar untuk melahirkan bayi yang lebih sihat dan cerdas. Ibu yang mengalami morning sickness lebih rendah risiko kelahiran prematur. .
.
Morning sickness yang terjadi adalah dipengaruhi oleh hormon dalam tubuh dan hal ini adalah tidak sama dengan wanita lain.
.
Jadi, jika anda merasa letih dengan morning sickness yang menyerang setiap hari, ingatlah sisi baik di baliknya iaitu morning sickness adalah tanda  kehamilan yang sihat. Begitu juga jika tak mengalaminya, jangan bimbang kerana ini tidak menandakan hal yang salah dalam kehamilan anda..
. 
.
#morningsickness #loya #alahan #mual #beaumama #babybeaumama #beaumamaputrajaya #putrajaya #ayer8 #ayer8putrajaya #poslaju #jaundice #mommytobe #kuasaviral #luarbiasa #zuriat #babygebu #HbRendah #ikhtiarhamil #9bulan10hari #alamandaputrajaya #anemia #beaumamaalamanda #codputrajaya #milkbooster #folicacid #asidfolik
  • - Morning Sickness diertikan sebagai mual dan muntah yang dialami oleh beberapa wanita di masa awal kehamilan. Kadang istilah morning sickness disalahartikan dengan mual yang dialami di pagi hari saja, namun pada kenyataannya keadaan ini bisa terjadi pada bila-bila masa, sepanjang hari, malahan pada malam hari juga.
    .
    ‌Wanita yang mengalami morning sickness, sering mual muntah di pagi hari memiliki risiko lebih kecil untuk mengalami keguguran. Mereka juga berkemungkinan lebih besar untuk melahirkan bayi yang lebih sihat dan cerdas. Ibu yang mengalami morning sickness lebih rendah risiko kelahiran prematur. .
    .
    Morning sickness yang terjadi adalah dipengaruhi oleh hormon dalam tubuh dan hal ini adalah tidak sama dengan wanita lain.
    .
    Jadi, jika anda merasa letih dengan morning sickness yang menyerang setiap hari, ingatlah sisi baik di baliknya iaitu morning sickness adalah tanda kehamilan yang sihat. Begitu juga jika tak mengalaminya, jangan bimbang kerana ini tidak menandakan hal yang salah dalam kehamilan anda..
    .
    .
    #morningsickness #loya #alahan #mual #beaumama #babybeaumama #beaumamaputrajaya #putrajaya #ayer8 #ayer8putrajaya #poslaju #jaundice #mommytobe #kuasaviral #luarbiasa #zuriat #babygebu #HbRendah #ikhtiarhamil #9bulan10hari #alamandaputrajaya #anemia #beaumamaalamanda #codputrajaya #milkbooster #folicacid #asidfolik

  •  15  0  26 minutes ago
  • Bosan makan kek coklat yang kurang sedap ,muak dan manis ?
__

Teringin makan kek coklat yang sedap ,kurang manis ,tak muak dan harga berpatutan ?
__

Premium Swiss Montchoco kek adalah kek yang anda harus cuba .Tekstur kek yg sangat lembut ,coklat tebal ,rasa mahal sangat2 sebab kita guna 100% premium dark chocolate dari Switzerland 🤗
__

Nak rasa kek yang mewah ni ? Tekan je link kat bio ,stock sangat2 limited !

+/- 350g
RM32/pack

Beli 3 dan ke atas free delivery
#montchoco #montchocokek #montchocoswisscake
#kekmurahsedap #kekcoklatsedap #kekcoklatkajang #kekcoklatsemenyih #kekcoklatpekansemenyih #kekcoklatputrajaya #kekcoklatbandarbarubangi #kekcoklatbangi
#dessertmalaysia #dessertkajang #dessertbangi #dessertputrajaya #dessertsemenyih #montchocokajang #montchocobangi #montchocosemenyih #montchocoputrajaya #montchocoselangor #codkajang #codsemenyih #codbangi #codputrajaya #kekbangi #kekkajang #keksemenyih #kekputrajaya
  • Bosan makan kek coklat yang kurang sedap ,muak dan manis ?
    __

    Teringin makan kek coklat yang sedap ,kurang manis ,tak muak dan harga berpatutan ?
    __

    Premium Swiss Montchoco kek adalah kek yang anda harus cuba .Tekstur kek yg sangat lembut ,coklat tebal ,rasa mahal sangat2 sebab kita guna 100% premium dark chocolate dari Switzerland 🤗
    __

    Nak rasa kek yang mewah ni ? Tekan je link kat bio ,stock sangat2 limited !

    +/- 350g
    RM32/pack

    Beli 3 dan ke atas free delivery
    #montchoco #montchocokek #montchocoswisscake
    #kekmurahsedap #kekcoklatsedap #kekcoklatkajang #kekcoklatsemenyih #kekcoklatpekansemenyih #kekcoklatputrajaya #kekcoklatbandarbarubangi #kekcoklatbangi
    #dessertmalaysia #dessertkajang #dessertbangi #dessertputrajaya #dessertsemenyih #montchocokajang #montchocobangi #montchocosemenyih #montchocoputrajaya #montchocoselangor #codkajang #codsemenyih #codbangi #codputrajaya #kekbangi #kekkajang #keksemenyih #kekputrajaya

  •  1  0  31 minutes ago
  • Good morning every one 🤭

Sis ingat harini adalah hari sesuai untuk bagi tau korang apa yg sis rahsia sebelum ni 🤭❤

Ada yg nak tau ka? 🤔

Stay tuned ok 💋🦄

#magiclips 
#afbeautyhq 
#codjenjarom🚙 
#codputrajaya
  • Good morning every one 🤭

    Sis ingat harini adalah hari sesuai untuk bagi tau korang apa yg sis rahsia sebelum ni 🤭❤

    Ada yg nak tau ka? 🤔

    Stay tuned ok 💋🦄

    #magiclips
    #afbeautyhq
    #codjenjarom🚙
    #codputrajaya

  •  0  0  37 minutes ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  59 minutes ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  59 minutes ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  1 hour ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  1 hour ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  1 hour ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  1 hour ago
  • Set Kurta baby Free Kopiah

Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

Link Wasap kat bio😊

#sayajualmurah
#sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020
  • Set Kurta baby Free Kopiah

    Untuk mommies2 yang mencari baju raya baby yang selesa kain best👍
    Material: Imported premium Germany cotton baby friendly, kain sejuk serap peluh

    Size: S(0-4m), M(5-9m), L (9-12m),XL (1-2 tahun)

    Harga x sampai 50 pn dapat satu set complete. Murah ke murah sangat😊😊

    Link Wasap kat bio😊

    #sayajualmurah
    #sayajualbajumalaysia #sayajualkurta #kurta #kurtamalaysia #kurtababy #kurtamurah #kurtababymurah #kurtababymalaysia #sayajualkurtababy ##bajurayababy #bajurayababymurah #bajumelayubaby #bajumelayubabymurah #kurtamalaysia #codserikembangan #codputrajaya #bajurayababy #bajurayabayi #bazaarpaknil #bazarpaknil #bajumalaysiamurah #bajumalaysia #bajumelayubaby #kurtabayi #bajubayilelaki #kurtabayimurah #bajumelayubayi #bajurayanewborn #bajurayababyboy #bajurayababy2020 #bajurayabayi #bajuraya2020

  •  0  0  1 hour ago
  • ALHAMDULILLAH..

Reward dari leader Aifa.. Yang nak join Obsess boleh contact Tika tau 🥰
-----
Nak ada duit 💰💵 extra tiap bulan? Nak tampung belanja hari2? Nak buat saving tahun 2020 ni? Boleh Dm @ Whatsapp Tika tau.. Coaching, group support, online training & material disediakan👍🏻
-----
Dm/Ws tika📱 0175967761 (boleh direct click link dekat bio)
-----
OBSESS BY SH💕
#obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #ladiesonfire #codputrajaya #codcyberjaya #codkualakangsar #obsessputrajaya #obsesscyberjaya #kitajagakita #stayathome #staysafe #obsesskualakangsar  #muaperak #sethantaranmurah #makeupkahwinmurah #muamurah #lipmattetahanlama #lipmattebest #lipmatteobsess #tcfobsess #feedbackobsess #ddcushion #kitabaikramaisayang #promoobsesscosmetics #promo #obsesspromo
  • ALHAMDULILLAH..

    Reward dari leader Aifa.. Yang nak join Obsess boleh contact Tika tau 🥰
    -----
    Nak ada duit 💰💵 extra tiap bulan? Nak tampung belanja hari2? Nak buat saving tahun 2020 ni? Boleh Dm @ Whatsapp Tika tau.. Coaching, group support, online training & material disediakan👍🏻
    -----
    Dm/Ws tika📱 0175967761 (boleh direct click link dekat bio)
    -----
    OBSESS BY SH💕
    #obsesscosmetics #obsesswave #squadsyiera #squadlovebeauty #ladiesonfire #codputrajaya #codcyberjaya #codkualakangsar #obsessputrajaya #obsesscyberjaya #kitajagakita #stayathome #staysafe #obsesskualakangsar #muaperak #sethantaranmurah #makeupkahwinmurah #muamurah #lipmattetahanlama #lipmattebest #lipmatteobsess #tcfobsess #feedbackobsess #ddcushion #kitabaikramaisayang #promoobsesscosmetics #promo #obsesspromo

  •  4  0  1 hour ago
  • Hi loveliess semuaaa . Selamat pagi 🥰🥰 harini sis fatin bersemangat ye 🔥 loveliees semuaa ini antara free gift yang korang akan dapat bila purchase set loveliee dengan sis fatin 😱😱 ini sis fatin baru tunjuk sikit je tau 🙈 ada banyak lagi free gift yang menanti 🎁🎁 ish seronok nyaa 💃🏻

Korang tunggu apa lagi jum whatsapp atau dm sis fatin , kita sembang sembang 😘

Klik link dekat bio sis 📲

#codbangi#codkajang#codputrajaya#codcyberjaya#luvbabesquad#lovelieebeauty
  • Hi loveliess semuaaa . Selamat pagi 🥰🥰 harini sis fatin bersemangat ye 🔥 loveliees semuaa ini antara free gift yang korang akan dapat bila purchase set loveliee dengan sis fatin 😱😱 ini sis fatin baru tunjuk sikit je tau 🙈 ada banyak lagi free gift yang menanti 🎁🎁 ish seronok nyaa 💃🏻

    Korang tunggu apa lagi jum whatsapp atau dm sis fatin , kita sembang sembang 😘

    Klik link dekat bio sis 📲

    #codbangi #codkajang #codputrajaya #codcyberjaya #luvbabesquad #lovelieebeauty

  •  4  0  1 hour ago
  • ⁣⁣⁣JOM UNBOXING PERSONALIZED ZIKIR PILLOW YG EXCLUSIVE TU!! 🥰🥰
⁣⁣⁣
Kalau beli Zikir Pillow yg biasa, akan dapat tali yg berwarna silver. Tapiiii untuk Personalized Zikir Pillow ni, anda akan dapat tali berwarna GOLD! Cantik uollss!🤩⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Glitter tu tertanggal tak? Tidak sama sekaliii! Boleh tgk dalam video. Kita dah gosok, tenyeh, cungkil, langsung tak tertanggal. Wowww!!😱⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Yg paling best, boleh abadikan nama anda, si manja atau sesiapa yg anda suka! Sesuai di jadikan hadiah utk kawan2 yg baru dpt baby. Kalau dlu asyik bagi baju (bila dh besar tak boleh pakai), apa kata kali ni tukar kpd Personalized Zikir Pillow. Pasti kawan anda senyum sampai telinga! Pahala pon dapat ✅😍😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Harga? RM189 exclude postage.⁣
⁣
Jommm dapatkan segera dgn AGENT kami yg sah sebelum sold out! Stok adalah limited. ♥️🥰

#babypian #babypianzikirpillow #eliteacademy769 #codputrajaya #codcyberjaya
  • ⁣⁣⁣JOM UNBOXING PERSONALIZED ZIKIR PILLOW YG EXCLUSIVE TU!! 🥰🥰
    ⁣⁣⁣
    Kalau beli Zikir Pillow yg biasa, akan dapat tali yg berwarna silver. Tapiiii untuk Personalized Zikir Pillow ni, anda akan dapat tali berwarna GOLD! Cantik uollss!🤩⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Glitter tu tertanggal tak? Tidak sama sekaliii! Boleh tgk dalam video. Kita dah gosok, tenyeh, cungkil, langsung tak tertanggal. Wowww!!😱⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Yg paling best, boleh abadikan nama anda, si manja atau sesiapa yg anda suka! Sesuai di jadikan hadiah utk kawan2 yg baru dpt baby. Kalau dlu asyik bagi baju (bila dh besar tak boleh pakai), apa kata kali ni tukar kpd Personalized Zikir Pillow. Pasti kawan anda senyum sampai telinga! Pahala pon dapat ✅😍😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Harga? RM189 exclude postage.⁣

    Jommm dapatkan segera dgn AGENT kami yg sah sebelum sold out! Stok adalah limited. ♥️🥰

    #babypian #babypianzikirpillow #eliteacademy769 #codputrajaya #codcyberjaya

  •  0  0  1 hour ago
  • Calit-calit je dah pinky-pinky macam awek Korea sepanjang hari.😍😍 
.
.
.
Kelebihan untuk BIBIR:
- warna berubah menjadi pinkish & tahan lama
- Bibir jadi licin & lembut je
- Perlindungan terhadap pencemaran udara

Kelebihan untuk PIPI
- Natural pinkish blush
- memperlahankan keluaran melanin
- memberi perlindungan terhadap radikal bebas.
.
TIPS : Pakai sunscreen dahulu sebelum apply Magic Rose untuk perlindungan maksimum.
⬇️
Dapatkan sekarang. Rugi tak grab, stok laku keras.
Cepat je nak habis… .. .
.
Nak order, boleh klik link di bawah
https://linktr.ee/yanaAmer

.
.

#teamyana #teamyanalegacy #mawaroseteam #daftaragent #agentwanted #agentmalaysiawanted #seriousagentonly #miniagentwanted #onlinebusiness #putrajaya #putrajayafood #codputrajaya #putrajayamalaysia #postage #online #trusted #agen #teamyanaLegacy #mawarosestokisyana #mawarosemestiraya #speed2020 #speed #stokismawarose #mawarosesquadhq #muaputrajaya #cyberjayacommunity #bangigateway #kajangutama
  • Calit-calit je dah pinky-pinky macam awek Korea sepanjang hari.😍😍
    .
    .
    .
    Kelebihan untuk BIBIR:
    - warna berubah menjadi pinkish & tahan lama
    - Bibir jadi licin & lembut je
    - Perlindungan terhadap pencemaran udara

    Kelebihan untuk PIPI
    - Natural pinkish blush
    - memperlahankan keluaran melanin
    - memberi perlindungan terhadap radikal bebas.
    .
    TIPS : Pakai sunscreen dahulu sebelum apply Magic Rose untuk perlindungan maksimum.
    ⬇️
    Dapatkan sekarang. Rugi tak grab, stok laku keras.
    Cepat je nak habis… .. .
    .
    Nak order, boleh klik link di bawah
    https://linktr.ee/yanaAmer

    .
    .

    #teamyana #teamyanalegacy #mawaroseteam #daftaragent #agentwanted #agentmalaysiawanted #seriousagentonly #miniagentwanted #onlinebusiness #putrajaya #putrajayafood #codputrajaya #putrajayamalaysia #postage #online #trusted #agen #teamyanaLegacy #mawarosestokisyana #mawarosemestiraya #speed2020 #speed #stokismawarose #mawarosesquadhq #muaputrajaya #cyberjayacommunity #bangigateway #kajangutama

  •  0  0  2 hours ago
  • KELUAR DENGAN BIBIR PUCAT? TAK SEMPAT MEKUP lagi, mesti stress kan?
_

 Tapi, sejak ada mawarose serum ni, lipstick pun dah tak pakai🥰
.
.

Kelebihan Mawarose Serum
⬇️

✔️Bibir tak pucat
✔️Serum Lips & Cheek no.1 di Malaysia
✔️ Lelaki & perempuan boleh pakai
✔️Natural beauty tak payah makeup dah
✔️Cepat meresap
✔️Boleh bawa solat
✔️Kekal lama
✔️Natural pinkish
✔️KKM No: NOT 200104296K 💖

__

AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN

__
*UNTUK ORDER* : 
Klik link di bawah
https://linktr.ee/yanaAmer

__

#yanateamLegacy #daftaragent #agentwanted #agentmalaysiawanted #seriousagentonly #miniagentwanted #onlinebusiness #putrajaya #putrajayafood #codputrajaya #putrajayamalaysia #postage #online #trusted #agen #teamyanaLegacy #mawarosestokisyana #mawarosemestiraya #speed2020 #speed #stokismawarose #mawarosesquadhq
_
  • KELUAR DENGAN BIBIR PUCAT? TAK SEMPAT MEKUP lagi, mesti stress kan?
    _

    Tapi, sejak ada mawarose serum ni, lipstick pun dah tak pakai🥰
    .
    .

    Kelebihan Mawarose Serum
    ⬇️

    ✔️Bibir tak pucat
    ✔️Serum Lips & Cheek no.1 di Malaysia
    ✔️ Lelaki & perempuan boleh pakai
    ✔️Natural beauty tak payah makeup dah
    ✔️Cepat meresap
    ✔️Boleh bawa solat
    ✔️Kekal lama
    ✔️Natural pinkish
    ✔️KKM No: NOT 200104296K 💖

    __

    AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN

    __
    *UNTUK ORDER* :
    Klik link di bawah
    https://linktr.ee/yanaAmer

    __

    #yanateamLegacy #daftaragent #agentwanted #agentmalaysiawanted #seriousagentonly #miniagentwanted #onlinebusiness #putrajaya #putrajayafood #codputrajaya #putrajayamalaysia #postage #online #trusted #agen #teamyanaLegacy #mawarosestokisyana #mawarosemestiraya #speed2020 #speed #stokismawarose #mawarosesquadhq
    _

  •  2  0  2 hours ago

Top #codputrajaya Posts

  • JOIN #teamnanaadriana
berikut keistimewaan yang akan anda dapat

ilmu free
Pic n video free
Coaching free
stok sentiasa mencukupi
copywriting free
semangat dan tunjuk ajar free

Yg paling best adalah
REWARD BEST

nak buat bisnes tapi tiada ilmu
Ye nana bantu
Ye nana add ke group #teamnanaadriana

Buang sikap malu
Tinggal malas malas

Bila rajin semua menjadi
Bila tiada alasan sale masuk hari hari

Modal agen rm 290
Ds tanpa modal

nanaadriana
Klubnalalehnanaadriana

#klubna #klubnalaleh #flowers #teamkaktila #teamnanaadriana #codputrajaya #agenwanted #agen #dropship #ds
  • JOIN #teamnanaadriana
    berikut keistimewaan yang akan anda dapat

    ilmu free
    Pic n video free
    Coaching free
    stok sentiasa mencukupi
    copywriting free
    semangat dan tunjuk ajar free

    Yg paling best adalah
    REWARD BEST

    nak buat bisnes tapi tiada ilmu
    Ye nana bantu
    Ye nana add ke group #teamnanaadriana

    Buang sikap malu
    Tinggal malas malas

    Bila rajin semua menjadi
    Bila tiada alasan sale masuk hari hari

    Modal agen rm 290
    Ds tanpa modal

    nanaadriana
    Klubnalalehnanaadriana

    #klubna #klubnalaleh #flowers #teamkaktila #teamnanaadriana #codputrajaya #agenwanted #agen #dropship #ds

  •  164  72  23 June, 2020