#codpetalingjaya Instagram Photos & Videos

codpetalingjaya - 29.3k posts

Hashtag Popularity

0.7
average comments
6.4
average likes

Latest #codpetalingjaya Posts

  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
.
Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
.
Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
.
Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
.
#klubnalalehshahalam
#kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
 #kuruscepat #klubnalalehhq  #dropshipwanted
#teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
#klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
    .
    Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
    .
    Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
    .
    Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
    .
    #klubnalalehshahalam
    #kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
    #kuruscepat #klubnalalehhq #dropshipwanted
    #teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
    #klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat

  •  1  0  44 minutes ago
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
.
Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
.
Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
.
Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
.
#klubnalalehshahalam
#kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
 #kuruscepat #klubnalalehhq  #dropshipwanted
#teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
#klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
    .
    Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
    .
    Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
    .
    Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
    .
    #klubnalalehshahalam
    #kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
    #kuruscepat #klubnalalehhq #dropshipwanted
    #teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
    #klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat

  •  0  0  44 minutes ago
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
.
Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
.
Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
.
Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
.
#klubnalalehshahalam
#kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
 #kuruscepat #klubnalalehhq  #dropshipwanted
#teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
#klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
    .
    Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
    .
    Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
    .
    Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
    .
    #klubnalalehshahalam
    #kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
    #kuruscepat #klubnalalehhq #dropshipwanted
    #teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
    #klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat

  •  0  0  44 minutes ago
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
.
Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
.
Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
.
Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
.
#klubnalalehshahalam
#kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
 #kuruscepat #klubnalalehhq  #dropshipwanted
#teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
#klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat
  • "Dah berapa kali diet, tapi gagal. Ada yang nak bantu saya❓"
    .
    Semua orang impian hidup sihat, ada berat badan ideal dan fit untuk lakukan kerja harian.. Tapi tak tau Cara nya
    .
    Percaya lah, semua perlukan disiplin yang tinggi, konsisten untuk kejar Sekecil-kecil impian
    .
    Nak tak saya bantu? Wasapp link Di bio
    .
    #klubnalalehshahalam
    #kopikurus #klubnalalehsubang #shahalam #codpetalingjaya
    #kuruscepat #klubnalalehhq #dropshipwanted
    #teamkaktila #zerocostmarketing #dietplan #eatcleanmalaysia #klubnalaleh
    #klubnalalehtestimoni #kitajagakita #produkviral #medinadesire #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #bisnesonline #tipskurus #kurustanpaberlapar #ceritaartismalaysia #supplementkurus #produkkurusmurah #bazarpaknil #kurustanpadiet #dramasangat

  •  1  0  44 minutes ago
  • MASIH ADA KEPUTIHAN YANG MENGANGGU MOOD KALIAN SEBAGAI WANITA ‼️

Antara masalah yang perlu ditanganj dalam kalangan wanita samada sudah berkahwin atau belum iaitu KEPUTIHAN & PERIOD PAIN yang melampau

Tak perlu pening lagi kerana JAMU MUTYARA ada penyelesaiannya

Membantu menghilangkan keputihan serta melancarkan masalah period dalam kalangan wanita

Dah ramai WANITA yang kami bantu, anda bila lagi?

click link ni www.wasap/60183999964/sayanakorder untuk membuat pembelian😉
.
.
#jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamu #jamutradisional #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #mutyarareviews #mutyarakualalumpur #mutyaraselangor #mutyarapetalingjaya #bukansekadarjamu #petalingjaya #selangor #kualalumpur #subang #puchong #klcc #klsentral #codklsentral #codpetalingjaya #codjamumutyara #codjamumutyarakualalumpur #codjamumutyaraklcc #codjamumutyaralrtbangsar #ibuberpantang #supplimentibumenyusu #supplimentsuamiisteri #supplimentibuberpantang #supplimentkurus #mutyarafeedback
  • MASIH ADA KEPUTIHAN YANG MENGANGGU MOOD KALIAN SEBAGAI WANITA ‼️

    Antara masalah yang perlu ditanganj dalam kalangan wanita samada sudah berkahwin atau belum iaitu KEPUTIHAN & PERIOD PAIN yang melampau

    Tak perlu pening lagi kerana JAMU MUTYARA ada penyelesaiannya

    Membantu menghilangkan keputihan serta melancarkan masalah period dalam kalangan wanita

    Dah ramai WANITA yang kami bantu, anda bila lagi?

    click link ni www.wasap/60183999964/sayanakorder untuk membuat pembelian😉
    .
    .
    #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamu #jamutradisional #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #mutyarareviews #mutyarakualalumpur #mutyaraselangor #mutyarapetalingjaya #bukansekadarjamu #petalingjaya #selangor #kualalumpur #subang #puchong #klcc #klsentral #codklsentral #codpetalingjaya #codjamumutyara #codjamumutyarakualalumpur #codjamumutyaraklcc #codjamumutyaralrtbangsar #ibuberpantang #supplimentibumenyusu #supplimentsuamiisteri #supplimentibuberpantang #supplimentkurus #mutyarafeedback

  •  1  0  1 hour ago
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?
•
Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #demicasuppliment .
•
Sebelum makan, uolls consume je 1 sachet #DemicaSuppliment ni. Bertambah kenyang lah uolls sbb dlm #demicasuppliment ni ada oat fiber. Takde lah rasa nak mengunyah je kerja tu.
•
Dalam masa yang sama, uolls akan rasa lebih cergas dan bertenaga utk ke sana ke mari sbb badan pun bertambah ringan je. Nak buat kerja pun senang dan yakin nak berdepan dgn orang.
•
Jom dapatkan #demicasuppliment sekarang.
Boleh tekan link di bio ima ok😘 •
.
#demicametabolismbooster #demicaipoh #ingatkurusingatdemica #kurussihat #demicaselangor #demicamelaka #codpetalingjaya #kuruscepat #codtamanmedan #demicajohor #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #demicakemaman #demicakl #produkkurus #kurusdenganselamat #demicaputrajaya #demicatestimoni #demicaklang #gmklang #demicapetalingjaya #demicashahalam #demicabangi #demicabandarmelaka #demicadengkil #demicamixberry #demicacoklat
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

    Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #demicasuppliment .

    Sebelum makan, uolls consume je 1 sachet #DemicaSuppliment ni. Bertambah kenyang lah uolls sbb dlm #demicasuppliment ni ada oat fiber. Takde lah rasa nak mengunyah je kerja tu.

    Dalam masa yang sama, uolls akan rasa lebih cergas dan bertenaga utk ke sana ke mari sbb badan pun bertambah ringan je. Nak buat kerja pun senang dan yakin nak berdepan dgn orang.

    Jom dapatkan #demicasuppliment sekarang.
    Boleh tekan link di bio ima ok😘 •
    .
    #demicametabolismbooster #demicaipoh #ingatkurusingatdemica #kurussihat #demicaselangor #demicamelaka #codpetalingjaya #kuruscepat #codtamanmedan #demicajohor #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #demicakemaman #demicakl #produkkurus #kurusdenganselamat #demicaputrajaya #demicatestimoni #demicaklang #gmklang #demicapetalingjaya #demicashahalam #demicabangi #demicabandarmelaka #demicadengkil #demicamixberry #demicacoklat

  •  3  0  1 hour ago
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?
•
Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #demicasuppliment .
•
Sebelum makan, uolls consume je 1 sachet #DemicaSuppliment ni. Bertambah kenyang lah uolls sbb dlm #demicasuppliment ni ada oat fiber. Takde lah rasa nak mengunyah je kerja tu.
•
Dalam masa yang sama, uolls akan rasa lebih cergas dan bertenaga utk ke sana ke mari sbb badan pun bertambah ringan je. Nak buat kerja pun senang dan yakin nak berdepan dgn orang.
•
Jom dapatkan #demicasuppliment sekarang.
Boleh tekan link di bio ima ok😘 •
.
#demicametabolismbooster #demicaipoh #ingatkurusingatdemica #kurussihat #demicaselangor #demicamelaka #codpetalingjaya #kuruscepat #codtamanmedan #demicajohor #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #demicakemaman #demicakl #produkkurus #kurusdenganselamat #demicaputrajaya #demicatestimoni #demicaklang #gmklang #demicapetalingjaya #demicashahalam #demicabangi #demicabandarmelaka #demicadengkil #demicamixberry #demicacoklat
  • TERLALU SIBUK SAMPAI TAK SEMPAT JAGA BADAN?

    Uolls mesti ada masalah macam ni kan? Takkan nak tunggu semua orang tegur baru nak start diet? Tapi busy mana pun jangan pernah skip consume #demicasuppliment .

    Sebelum makan, uolls consume je 1 sachet #DemicaSuppliment ni. Bertambah kenyang lah uolls sbb dlm #demicasuppliment ni ada oat fiber. Takde lah rasa nak mengunyah je kerja tu.

    Dalam masa yang sama, uolls akan rasa lebih cergas dan bertenaga utk ke sana ke mari sbb badan pun bertambah ringan je. Nak buat kerja pun senang dan yakin nak berdepan dgn orang.

    Jom dapatkan #demicasuppliment sekarang.
    Boleh tekan link di bio ima ok😘 •
    .
    #demicametabolismbooster #demicaipoh #ingatkurusingatdemica #kurussihat #demicaselangor #demicamelaka #codpetalingjaya #kuruscepat #codtamanmedan #demicajohor #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #demicakemaman #demicakl #produkkurus #kurusdenganselamat #demicaputrajaya #demicatestimoni #demicaklang #gmklang #demicapetalingjaya #demicashahalam #demicabangi #demicabandarmelaka #demicadengkil #demicamixberry #demicacoklat

  •  2  0  1 hour ago
  • Adakah kalian tahu sebenarnya kesihatan kalian berpengaruh dari apa yang kalian makan?

Termasuk juga kecantikan dalaman dan luaran

All in one package hanya perlu mengamalkan JAMU MUTYARA

Diperbuat dari bahan-bahan sunnah yang pastinya buat kalian dapat banyak kesan positif untuk diri sendiri 🥰

click link ni www.wasap/60183999964/sayanakorder untuk membuat pembelian😉
.
.
#jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamu #jamutradisional #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #mutyarareviews #mutyarakualalumpur #mutyaraselangor #mutyarapetalingjaya #bukansekadarjamu #petalingjaya #selangor #kualalumpur #subang #puchong #klcc #klsentral #codklsentral #codpetalingjaya #codjamumutyara #codjamumutyarakualalumpur #codjamumutyaraklcc #codjamumutyaralrtbangsar #ibuberpantang #supplimentibumenyusu #supplimentsuamiisteri #supplimentibuberpantang #supplimentkurus #mutyarafeedback
  • Adakah kalian tahu sebenarnya kesihatan kalian berpengaruh dari apa yang kalian makan?

    Termasuk juga kecantikan dalaman dan luaran

    All in one package hanya perlu mengamalkan JAMU MUTYARA

    Diperbuat dari bahan-bahan sunnah yang pastinya buat kalian dapat banyak kesan positif untuk diri sendiri 🥰

    click link ni www.wasap/60183999964/sayanakorder untuk membuat pembelian😉
    .
    .
    #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamu #jamutradisional #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #mutyarareviews #mutyarakualalumpur #mutyaraselangor #mutyarapetalingjaya #bukansekadarjamu #petalingjaya #selangor #kualalumpur #subang #puchong #klcc #klsentral #codklsentral #codpetalingjaya #codjamumutyara #codjamumutyarakualalumpur #codjamumutyaraklcc #codjamumutyaralrtbangsar #ibuberpantang #supplimentibumenyusu #supplimentsuamiisteri #supplimentibuberpantang #supplimentkurus #mutyarafeedback

  •  0  0  1 hour ago
  • Haii ualls....morning !!morning ! !
.
Mai dengar abe diaa nak ngepek sikit pagi2 ni haa pasal #Numiskincare🤭
Letih dah sampai abe kitaa nok oyak nyoo #numi soap sangat membantu pada skin yang bermasalah.
.
HAA ini laa diaa Bentuk #numisoap yang comel lotee bentuk pun lawoo.

Sesiapa saja yang alami parut jerawat,kulit kusam,kulit kering sesuai sangat ualls. Ia dapat putihkan dan bersihkan kulit kembali segar #numi soap bila guna macam ais salji gituu❄️
Kalau nak tahu juga tak semestinya untuk perempuan saja lelaki pun boleh guna macam abe kitaa.ko smart gituuu😝
.
Tunggu apa lagi komen "naktry" @ whatsapp 012-2965852

#fienabeauty #numiskincare #numisoap #gelombangfienabeauty #fienabeautyskin #masalahskin #numigang #numikitapunya #feedbacknumisoap #produkfienabeauty #teamIenaVengersSquad #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #breakoutskin #sayajual #sahfienabeauty #familyfienabeauty #tipslawa #naklawasokmo #fienabeautyline #numilimitededition #numiskincare #codselangor #codpetalingjaya
  • Haii ualls....morning !!morning ! !
    .
    Mai dengar abe diaa nak ngepek sikit pagi2 ni haa pasal #Numiskincare🤭
    Letih dah sampai abe kitaa nok oyak nyoo #numi soap sangat membantu pada skin yang bermasalah.
    .
    HAA ini laa diaa Bentuk #numisoap yang comel lotee bentuk pun lawoo.

    Sesiapa saja yang alami parut jerawat,kulit kusam,kulit kering sesuai sangat ualls. Ia dapat putihkan dan bersihkan kulit kembali segar #numi soap bila guna macam ais salji gituu❄️
    Kalau nak tahu juga tak semestinya untuk perempuan saja lelaki pun boleh guna macam abe kitaa.ko smart gituuu😝
    .
    Tunggu apa lagi komen "naktry" @ whatsapp 012-2965852

    #fienabeauty #numiskincare #numisoap #gelombangfienabeauty #fienabeautyskin #masalahskin #numigang #numikitapunya #feedbacknumisoap #produkfienabeauty #teamIenaVengersSquad #jerawatcepathilang #jerawatcepatkecut #breakoutskin #sayajual #sahfienabeauty #familyfienabeauty #tipslawa #naklawasokmo #fienabeautyline #numilimitededition #numiskincare #codselangor #codpetalingjaya

  •  3  0  2 hours ago
  • Goodmorning ladiesss! ❤️ Harini nak makeup beshe beshe jee pergi kerja, bila pakai raissa makeup kit, terus tak jadi beshe beshe. Tapi jadi luar biasa! 😍

If your interested, you can whatsapp me on 0183566357 or click link in my bio okay! ✨

#faraalipbutter
#faraalipbuttersquad
#teamaimas
#caramelmint
#orchidvanilla
#cherryvelvet
#coralpeach
#creamybutterkiss
#butterpudding
#butternut
#buttermilk
#butterscotch
#buttercake
#raissamakeupkit
#faraalipbuttercod
#faraalipbutterselangor
#faraalipbutterpj
#faraalipbutterbangi
#faraalipbutterppum
#codpj
#codpetalingjaya
#codbangi
#coddamansara
#codppum
#codjalangasing
#bibirkusam
#bibirgelap
#bibirkering
#bibirmenggelupas
#organicliptreatment
  • Goodmorning ladiesss! ❤️ Harini nak makeup beshe beshe jee pergi kerja, bila pakai raissa makeup kit, terus tak jadi beshe beshe. Tapi jadi luar biasa! 😍

    If your interested, you can whatsapp me on 0183566357 or click link in my bio okay! ✨

    #faraalipbutter
    #faraalipbuttersquad
    #teamaimas
    #caramelmint
    #orchidvanilla
    #cherryvelvet
    #coralpeach
    #creamybutterkiss
    #butterpudding
    #butternut
    #buttermilk
    #butterscotch
    #buttercake
    #raissamakeupkit
    #faraalipbuttercod
    #faraalipbutterselangor
    #faraalipbutterpj
    #faraalipbutterbangi
    #faraalipbutterppum
    #codpj
    #codpetalingjaya
    #codbangi
    #coddamansara
    #codppum
    #codjalangasing
    #bibirkusam
    #bibirgelap
    #bibirkering
    #bibirmenggelupas
    #organicliptreatment

  •  4  0  4 hours ago
  • .
Bukan Bff yang bagi sembuh . Tak tak tak !! Salah salah !! 
.
Yang sembuhkan Allah . Allah izinkan 
.
Bff bukan ubat . Bukan . Bukan . Bukan 
. 
Tapi Allah ciptakan Sarang Burung yang mempunya pelbagai khasiat . Syukur Alhamdulillah asbab Bff ramai yang minum dapat feedback positive 
. 
Untuk pesakit yang berada dibawah pemantauan doctor setiap bulan contohnya Jantung , Fibroid , Kanser , Diabetic , Hypertension dan lain2x saya selalu mintak pesakit update doctor dulu 
.
Tak pernah saya mengatakan minum BFF kompom sembuh , minum BFF kompom sihat . Tidak sama sekali 
.
Tapi result Bff membuktikan , Bff sungguh FULLY KHASIAT .
Syukur Ahamdulillah 🌹
.
.
❤ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
.
✅ Meremajakan kulit muka
✅ Menganjalkan , mencerahkan dan mencantikkan kulit muka
✅ Kuatkan imunisasi badan
✅ Memperbanyakkan susu badan ibu
✅ Meningkatkan tahap kesihatan dan stamina
✅ Mengurangkan sakit sendi & otot
✅ Membantu lancarkan sistem pencernaan
✅ Menstabilkan hormon
.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
.
✓ Kanak kanak (3 tahun + )
✓ lelaki, wanita , remaja & juga warga emas
✓ Ibu hamil (4 bulan +) , Ibu menyusu badan
✓ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ selepas baby habis kuning)
.
❗Bagi pesakit yang menghidap penyakit kritikal atau pesakit yang berada dibawah pemantauan doktor haruslah mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu 
.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
.
❤️ RM5 / botol (70ml )
❤ RM50 /PerSet 
.
🛵 COD Minima 5 botol
👉 Kota Kemuning , Jalan Kebun , Bukit Rimau , Shah Alam , Subang Jaya , Petaling Jaya
📲 0167212086
.
.
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
  • .
    Bukan Bff yang bagi sembuh . Tak tak tak !! Salah salah !!
    .
    Yang sembuhkan Allah . Allah izinkan
    .
    Bff bukan ubat . Bukan . Bukan . Bukan
    .
    Tapi Allah ciptakan Sarang Burung yang mempunya pelbagai khasiat . Syukur Alhamdulillah asbab Bff ramai yang minum dapat feedback positive
    .
    Untuk pesakit yang berada dibawah pemantauan doctor setiap bulan contohnya Jantung , Fibroid , Kanser , Diabetic , Hypertension dan lain2x saya selalu mintak pesakit update doctor dulu
    .
    Tak pernah saya mengatakan minum BFF kompom sembuh , minum BFF kompom sihat . Tidak sama sekali
    .
    Tapi result Bff membuktikan , Bff sungguh FULLY KHASIAT .
    Syukur Ahamdulillah 🌹
    .
    .
    ❤ Terdiri daripada 7% BirdNest, White Fungus, Rock Sugar & juga Ginseng
    .
    ✅ Meremajakan kulit muka
    ✅ Menganjalkan , mencerahkan dan mencantikkan kulit muka
    ✅ Kuatkan imunisasi badan
    ✅ Memperbanyakkan susu badan ibu
    ✅ Meningkatkan tahap kesihatan dan stamina
    ✅ Mengurangkan sakit sendi & otot
    ✅ Membantu lancarkan sistem pencernaan
    ✅ Menstabilkan hormon
    .
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    .
    ✓ Kanak kanak (3 tahun + )
    ✓ lelaki, wanita , remaja & juga warga emas
    ✓ Ibu hamil (4 bulan +) , Ibu menyusu badan
    ✓ Ibu berpantang (sebaik bersalin @ selepas baby habis kuning)
    .
    ❗Bagi pesakit yang menghidap penyakit kritikal atau pesakit yang berada dibawah pemantauan doktor haruslah mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu
    .
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
    .
    ❤️ RM5 / botol (70ml )
    ❤ RM50 /PerSet
    .
    🛵 COD Minima 5 botol
    👉 Kota Kemuning , Jalan Kebun , Bukit Rimau , Shah Alam , Subang Jaya , Petaling Jaya
    📲 0167212086
    .
    .
    🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹

  •  1  1  13 hours ago
  • .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
IDAMKAN KULIT CERAH SUSU?⁣
⁣
Dulu, ya ampun susahnya nak cari anything yang boleh cerahkan kulit. Sampai sakit hati orang dok ngejek warna kulit, dok "hitamnya hitamnya".⁣
⁣
Kini, korang dah tak yah nak stress bagai ok. Just spray Muteh ni hoh. Boleh jadi sunblock, boleh cerahkan kulit macam mek Siam. Rajin pakai, boleh cerah kekal tau, yunk. ⁣
⁣⁣⁣
RM57 (170ml)⁣⁣⁣⁣⁣
RM29 (60ml)⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
📮 Harga tidak termasuk kos postage. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Berminat?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
☎️ Whatsapp 011-10082547⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
OR click link biru di profile untuk order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
Thankyou, dear 💕⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#spraymuteh #minimuteh #teammuteh #spraymutehsusu  #mutehshahalam #putihkekal #putihgebu #lotionputih #produkmalaysia #demica #produkkecantikan  #loveliee #codpetalingjaya  #igshop #baazarpaknil #petalingjaya #cod #dropshipwanted #agentpetalingjaya #codpj  #muteh  #sheilanan #eynanan #syimabeauty #mek #nakduitlebih #neelofa  #mutehdropfoundation #mutehLipmatte
  • .⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    IDAMKAN KULIT CERAH SUSU?⁣

    Dulu, ya ampun susahnya nak cari anything yang boleh cerahkan kulit. Sampai sakit hati orang dok ngejek warna kulit, dok "hitamnya hitamnya".⁣

    Kini, korang dah tak yah nak stress bagai ok. Just spray Muteh ni hoh. Boleh jadi sunblock, boleh cerahkan kulit macam mek Siam. Rajin pakai, boleh cerah kekal tau, yunk. ⁣
    ⁣⁣⁣
    RM57 (170ml)⁣⁣⁣⁣⁣
    RM29 (60ml)⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    📮 Harga tidak termasuk kos postage. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Berminat?⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ☎️ Whatsapp 011-10082547⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    OR click link biru di profile untuk order.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    Thankyou, dear 💕⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #spraymuteh #minimuteh #teammuteh #spraymutehsusu #mutehshahalam #putihkekal #putihgebu #lotionputih #produkmalaysia #demica #produkkecantikan #loveliee #codpetalingjaya #igshop #baazarpaknil #petalingjaya #cod #dropshipwanted #agentpetalingjaya #codpj #muteh #sheilanan #eynanan #syimabeauty #mek #nakduitlebih #neelofa #mutehdropfoundation #mutehLipmatte

  •  1  0  14 hours ago
  • Kota Damansara
.
TREATMENT CC CUSHION by Doctox ynasakinah ni memang berpuaka tau. 
.
❤Ade color corrector utk tutup darkcircle bawah mata.
❤spf 40
❤antiaging
❤waterproof
❤glowing effect.
.
Tahan berbulan bulan. Ada 2 code: medium dan fair.
.
❤TRUSTED AGENT DAMANSARA.
.
.
📲 KAK LIZ 0126219679 or 
klik wasap link di bio.
.
.
🚙 COD:
💥Kota Damansara .
💥Tropicana.
💥Ara Damansara
💥Subang Bistari
💥Mutiara Damansara
💥Sri Damansara .
💥Damansara Perdana.
🚚 Postage everyday 1 msia.
💝 Free gift. .
.
.
#doctoxleolakotadamansara
#alhaalfakotadamansara
#doctoxynasakinah 
#nrckotadamansara
#ejendamansara
#agenkotadamansara
#codkotadamansara
#codkl
#coddamansara
#codpetalingjaya
#codkelanajaya
#coddamansaraperdana
#codsgbuloh
#freepostage
#hadiahkawin
#hadiahibuattersayang
#hadiahbirthday
#skincaregoal
#glowingskincare
#loosepowdererinleola
#arganiakotadamansara
#leolatintedmoisturiser
#tintedmoisturiser
#leolaglowkotadamansara
#leolaglowkl
#leolaglowpetalingjaya #leolaglowserum #leolatintedmoisturizer #leolagelmoisturiser #leolatomatoscrub
  • Kota Damansara
    .
    TREATMENT CC CUSHION by Doctox ynasakinah ni memang berpuaka tau.
    .
    ❤Ade color corrector utk tutup darkcircle bawah mata.
    ❤spf 40
    ❤antiaging
    ❤waterproof
    ❤glowing effect.
    .
    Tahan berbulan bulan. Ada 2 code: medium dan fair.
    .
    ❤TRUSTED AGENT DAMANSARA.
    .
    .
    📲 KAK LIZ 0126219679 or
    klik wasap link di bio.
    .
    .
    🚙 COD:
    💥Kota Damansara .
    💥Tropicana.
    💥Ara Damansara
    💥Subang Bistari
    💥Mutiara Damansara
    💥Sri Damansara .
    💥Damansara Perdana.
    🚚 Postage everyday 1 msia.
    💝 Free gift. .
    .
    .
    #doctoxleolakotadamansara
    #alhaalfakotadamansara
    #doctoxynasakinah
    #nrckotadamansara
    #ejendamansara
    #agenkotadamansara
    #codkotadamansara
    #codkl
    #coddamansara
    #codpetalingjaya
    #codkelanajaya
    #coddamansaraperdana
    #codsgbuloh
    #freepostage
    #hadiahkawin
    #hadiahibuattersayang
    #hadiahbirthday
    #skincaregoal
    #glowingskincare
    #loosepowdererinleola
    #arganiakotadamansara
    #leolatintedmoisturiser
    #tintedmoisturiser
    #leolaglowkotadamansara
    #leolaglowkl
    #leolaglowpetalingjaya #leolaglowserum #leolatintedmoisturizer #leolagelmoisturiser #leolatomatoscrub

  •  1  0  14 hours ago
  • Kota Damansara
.
Kak liz memang selalu guna treatment cc cushion ni bila dok umah pun. Sebab dia best ringan je rasa macam tak pakai bedak pun. Effect dia glowing do...langsung tak berminyak dan tahan sampai ke petang. Makeup pun tahan.
.
❤TRUSTED AGENT DAMANSARA.
.
.
📲 KAK LIZ 0126219679 or 
klik wasap link di bio.
.
.
🚙 COD:
💥Kota Damansara .
💥Tropicana.
💥Ara Damansara
💥Subang Bistari
💥Mutiara Damansara
💥Sri Damansara .
💥Damansara Perdana.
🚚 Postage everyday 1 msia.
💝 Free gift. .
.
.
#doctoxleolakotadamansara
#alhaalfakotadamansara
#doctoxynasakinah 
#nrckotadamansara
#ejendamansara
#agenkotadamansara
#codkotadamansara
#codkl
#coddamansara
#codpetalingjaya
#codkelanajaya
#coddamansaraperdana
#codsgbuloh
#freepostage
#hadiahkawin
#hadiahibuattersayang
#hadiahbirthday
#skincaregoal
#glowingskincare
#loosepowdererinleola
#arganiakotadamansara
#leolatintedmoisturiser
#tintedmoisturiser
#leolaglowkotadamansara
#leolaglowkl
#leolaglowpetalingjaya #leolaglowserum #leolatintedmoisturizer #leolagelmoisturiser #leolatomatoscrub
  • Kota Damansara
    .
    Kak liz memang selalu guna treatment cc cushion ni bila dok umah pun. Sebab dia best ringan je rasa macam tak pakai bedak pun. Effect dia glowing do...langsung tak berminyak dan tahan sampai ke petang. Makeup pun tahan.
    .
    ❤TRUSTED AGENT DAMANSARA.
    .
    .
    📲 KAK LIZ 0126219679 or
    klik wasap link di bio.
    .
    .
    🚙 COD:
    💥Kota Damansara .
    💥Tropicana.
    💥Ara Damansara
    💥Subang Bistari
    💥Mutiara Damansara
    💥Sri Damansara .
    💥Damansara Perdana.
    🚚 Postage everyday 1 msia.
    💝 Free gift. .
    .
    .
    #doctoxleolakotadamansara
    #alhaalfakotadamansara
    #doctoxynasakinah
    #nrckotadamansara
    #ejendamansara
    #agenkotadamansara
    #codkotadamansara
    #codkl
    #coddamansara
    #codpetalingjaya
    #codkelanajaya
    #coddamansaraperdana
    #codsgbuloh
    #freepostage
    #hadiahkawin
    #hadiahibuattersayang
    #hadiahbirthday
    #skincaregoal
    #glowingskincare
    #loosepowdererinleola
    #arganiakotadamansara
    #leolatintedmoisturiser
    #tintedmoisturiser
    #leolaglowkotadamansara
    #leolaglowkl
    #leolaglowpetalingjaya #leolaglowserum #leolatintedmoisturizer #leolagelmoisturiser #leolatomatoscrub

  •  3  0  14 hours ago
  • JOM KITA KONGSI MANFAAT BERSAMA 🥰
.
JAMU MUTYARA : JAMU WANITA MODEN GUGUSAN SUMATRA BY TYA ARIFIN
👉Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun
👉Apa yang istimewanya Jamu Mutyara menggunakan Bahan SUNNAH seperti Delima, Kurma, Habbatus Sauda, dan Madu.
.
.
😍KHASIAT JAMU MUTYARA😍
🌸Memanaskan badan
🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
🌸Membantu merawat keputihan
🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
🌸Membuang angin
🌸Memulihkan tenaga
🌸Membantu melawaskan pembuangan
🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
🌸Melancarkan kitaran haid
🌸Masalah senggugut akan pulih
🌸Masalah keputihan akan berkurangan
🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
🌸Anti penuan/ awet muda
🌸Membantu menambah susu badan
🌸Membantu proses detoksifikasi
🌸Membantu menurunkan berat badan
🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
.
BAHAN JAMU MUTYARA
.
Delima💓.
Kunyit💓.
Halia💓.
Bawang putih💓
Habbatussauda💓.
Ubi Bit💓
Kurma💓.
Kacip Fatimah💓.
Manjakani💓.
Madu💓. Ramuan & herba terpilih untuk WANITA💐
Merawat, menyembuh, & mencantikkan.

HARGA PASARAN = RM68/350mL

Lelaki pun boleh yeeee guys,, yang masalah tak bertenaga cepat letih mudah penat boleh try tau !!
.
Info sepantas kilat klik www.wasap.my/0183999964
.
Im waiting ❤
.

.
#jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamu #jamutradisional #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #mutyarareviews #mutyarakualalumpur #mutyaraselangor #mutyarapetalingjaya #bukansekadarjamu #petalingjaya #selangor #kualalumpur #subang #puchong #klcc #klsentral #codklsentral #codpetalingjaya #codjamumutyara #codjamumutyarakualalumpur #codjamumutyaraklcc #codjamumutyaralrtbangsar #ibuberpantang #supplimentibumenyusu #supplimentsuamiisteri #supplimentibuberpantang #supplimentkurus #mutyarafeedback
  • JOM KITA KONGSI MANFAAT BERSAMA 🥰
    .
    JAMU MUTYARA : JAMU WANITA MODEN GUGUSAN SUMATRA BY TYA ARIFIN
    👉Adalah jamu asli dari Indonesia. Ia diperbuat dari ramuan asli herba warisan turun temurun
    👉Apa yang istimewanya Jamu Mutyara menggunakan Bahan SUNNAH seperti Delima, Kurma, Habbatus Sauda, dan Madu.
    .
    .
    😍KHASIAT JAMU MUTYARA😍
    🌸Memanaskan badan
    🌸Merawat luka dalaman selepas bersalin
    🌸Membantu merawat keputihan
    🌸Mengecutkan rahim/ peranakan
    🌸Membuang angin
    🌸Memulihkan tenaga
    🌸Membantu melawaskan pembuangan
    🌸Membantu meningkatkan haemoglobin/ sel darah merah
    🌸Anti bakteria/ merawat kegatalan
    🌸Membantu merawat kulit/ jerawat/ darah kotor
    🌸Melancarkan kitaran haid
    🌸Masalah senggugut akan pulih
    🌸Masalah keputihan akan berkurangan
    🌸Menghilangkan bau/ peluh yg tidak sihat
    🌸Anti penuan/ awet muda
    🌸Membantu menambah susu badan
    🌸Membantu proses detoksifikasi
    🌸Membantu menurunkan berat badan
    🌸Membantu menganjalkan asset wanita (payudara/ punggung)
    .
    BAHAN JAMU MUTYARA
    .
    Delima💓.
    Kunyit💓.
    Halia💓.
    Bawang putih💓
    Habbatussauda💓.
    Ubi Bit💓
    Kurma💓.
    Kacip Fatimah💓.
    Manjakani💓.
    Madu💓. Ramuan & herba terpilih untuk WANITA💐
    Merawat, menyembuh, & mencantikkan.

    HARGA PASARAN = RM68/350mL

    Lelaki pun boleh yeeee guys,, yang masalah tak bertenaga cepat letih mudah penat boleh try tau !!
    .
    Info sepantas kilat klik www.wasap.my/0183999964
    .
    Im waiting ❤
    .

    .
    #jamumutyaraoriginal #jamumutyarabytyaarifin #jamu #jamutradisional #mutyarabeauty #mutyarabytyaarifin #mutyarareviews #mutyarakualalumpur #mutyaraselangor #mutyarapetalingjaya #bukansekadarjamu #petalingjaya #selangor #kualalumpur #subang #puchong #klcc #klsentral #codklsentral #codpetalingjaya #codjamumutyara #codjamumutyarakualalumpur #codjamumutyaraklcc #codjamumutyaralrtbangsar #ibuberpantang #supplimentibumenyusu #supplimentsuamiisteri #supplimentibuberpantang #supplimentkurus #mutyarafeedback

  •  1  0  14 hours ago
  • Kota Damansara
.
TREATMENT CC CUSHION by Doctox ynasakinah ni memang berpuaka tau. 
.
❤Ade color corrector utk tutup darkcircle bawah mata.
❤spf 40
❤antiaging
❤waterproof
❤glowing effect.
.
Tahan berbulan bulan. Ada 2 code: medium dan fair.
.
❤TRUSTED AGENT DAMANSARA.
.
.
📲 KAK LIZ 0126219679 or 
klik wasap link di bio.
.
.
🚙 COD:
💥Kota Damansara .
💥Tropicana.
💥Ara Damansara
💥Subang Bistari
💥Mutiara Damansara
💥Sri Damansara .
💥Damansara Perdana.
🚚 Postage everyday 1 msia.
💝 Free gift. .
.
.
#doctoxleolakotadamansara
#alhaalfakotadamansara
#doctoxynasakinah 
#nrckotadamansara
#ejendamansara
#agenkotadamansara
#codkotadamansara
#codkl
#coddamansara
#codpetalingjaya
#codkelanajaya
#coddamansaraperdana
#codsgbuloh
#freepostage
#hadiahkawin
#hadiahibuattersayang
#hadiahbirthday
#skincaregoal
#glowingskincare
#loosepowdererinleola
#arganiakotadamansara
#leolatintedmoisturiser
#tintedmoisturiser
#leolaglowkotadamansara
#leolaglowkl
#leolaglowpetalingjaya #leolaglowserum #leolatintedmoisturizer #leolagelmoisturiser #leolatomatoscrub
  • Kota Damansara
    .
    TREATMENT CC CUSHION by Doctox ynasakinah ni memang berpuaka tau.
    .
    ❤Ade color corrector utk tutup darkcircle bawah mata.
    ❤spf 40
    ❤antiaging
    ❤waterproof
    ❤glowing effect.
    .
    Tahan berbulan bulan. Ada 2 code: medium dan fair.
    .
    ❤TRUSTED AGENT DAMANSARA.
    .
    .
    📲 KAK LIZ 0126219679 or
    klik wasap link di bio.
    .
    .
    🚙 COD:
    💥Kota Damansara .
    💥Tropicana.
    💥Ara Damansara
    💥Subang Bistari
    💥Mutiara Damansara
    💥Sri Damansara .
    💥Damansara Perdana.
    🚚 Postage everyday 1 msia.
    💝 Free gift. .
    .
    .
    #doctoxleolakotadamansara
    #alhaalfakotadamansara
    #doctoxynasakinah
    #nrckotadamansara
    #ejendamansara
    #agenkotadamansara
    #codkotadamansara
    #codkl
    #coddamansara
    #codpetalingjaya
    #codkelanajaya
    #coddamansaraperdana
    #codsgbuloh
    #freepostage
    #hadiahkawin
    #hadiahibuattersayang
    #hadiahbirthday
    #skincaregoal
    #glowingskincare
    #loosepowdererinleola
    #arganiakotadamansara
    #leolatintedmoisturiser
    #tintedmoisturiser
    #leolaglowkotadamansara
    #leolaglowkl
    #leolaglowpetalingjaya #leolaglowserum #leolatintedmoisturizer #leolagelmoisturiser #leolatomatoscrub

  •  3  0  14 hours ago

Top #codpetalingjaya Posts

  • Bayangkan dengan 1 makeup kit comel ni je korang boleh create look cantik-cantik macam hasil MUA professional. Look have have orang panggil. Wajib grab sorang satu Raissa Makeup Kit ni tau 🤩
.
Berminat? Korang boleh klik je link dekat bio utk whatsapp tau😉 If nak tanya ² dulu pun boleh korang 😘
.
COD available for selected PJ area, PM for details ya❤️
.

#faraalipbutter
#faraalipbuttersquad
#teamaimas
#caramelmint
#orchidvanilla
#cherryvelvet
#coralpeach
#creamybutterkiss
#butterpudding
#butternut
#buttermilk
#butterscotch
#buttercake
#raissamakeupkit
#faraalipbuttercod
#faraalipbutterselangor
#faraalipbutterpj
#faraalipbutterbangi
#faraalipbutterppum
#codpj
#codpetalingjaya
#codbangi
#coddamansara
#codppum
#codjalangasing
#bibirkusam
#bibirgelap
#bibirkering
#bibirmenggelupas
#organicliptreatment
  • Bayangkan dengan 1 makeup kit comel ni je korang boleh create look cantik-cantik macam hasil MUA professional. Look have have orang panggil. Wajib grab sorang satu Raissa Makeup Kit ni tau 🤩
    .
    Berminat? Korang boleh klik je link dekat bio utk whatsapp tau😉 If nak tanya ² dulu pun boleh korang 😘
    .
    COD available for selected PJ area, PM for details ya❤️
    .

    #faraalipbutter
    #faraalipbuttersquad
    #teamaimas
    #caramelmint
    #orchidvanilla
    #cherryvelvet
    #coralpeach
    #creamybutterkiss
    #butterpudding
    #butternut
    #buttermilk
    #butterscotch
    #buttercake
    #raissamakeupkit
    #faraalipbuttercod
    #faraalipbutterselangor
    #faraalipbutterpj
    #faraalipbutterbangi
    #faraalipbutterppum
    #codpj
    #codpetalingjaya
    #codbangi
    #coddamansara
    #codppum
    #codjalangasing
    #bibirkusam
    #bibirgelap
    #bibirkering
    #bibirmenggelupas
    #organicliptreatment

  •  12  2  9 July, 2020
  • Macam tu merah dia. Dah la kaler cantik, wangi pulak tu. Sebab tula ramai yang jatuh cinta.

Tak semua yang suka pakai merah mak ngah gitu kan..jadi kami create merah macam ni. Serius cantik sangat!

To purchase, click whatsapp link di bio ok😘
.
COD available for selected PJ area, PM for details okay❤️

#faraalipbutter
#faraalipbuttersquad
#teamaimas
#teamaimas❤️
#caramelmint
#orchidvanilla
#cherryvelvet
#coralpeach
#creamybutterkiss
#butterpudding
#butternut
#buttermilk
#butterscotch
#raissamakeupkit
#faraalipbuttercod
#faraalipbutterselangor
#faraalipbutterpj
#faraalipbutterbangi
#faraalipbutterppum
#codpj
#codpetalingjaya
#codbangi
#coddamansara
#codppum
#codjalangasing
#organicliptreatment
#love #instagood #instagram
  • Macam tu merah dia. Dah la kaler cantik, wangi pulak tu. Sebab tula ramai yang jatuh cinta.

    Tak semua yang suka pakai merah mak ngah gitu kan..jadi kami create merah macam ni. Serius cantik sangat!

    To purchase, click whatsapp link di bio ok😘
    .
    COD available for selected PJ area, PM for details okay❤️

    #faraalipbutter
    #faraalipbuttersquad
    #teamaimas
    #teamaimas❤️
    #caramelmint
    #orchidvanilla
    #cherryvelvet
    #coralpeach
    #creamybutterkiss
    #butterpudding
    #butternut
    #buttermilk
    #butterscotch
    #raissamakeupkit
    #faraalipbuttercod
    #faraalipbutterselangor
    #faraalipbutterpj
    #faraalipbutterbangi
    #faraalipbutterppum
    #codpj
    #codpetalingjaya
    #codbangi
    #coddamansara
    #codppum
    #codjalangasing
    #organicliptreatment
    #love #instagood #instagram

  •  12  2  8 July, 2020
  • TAK KENAL FARAALIPBUTTER MAKA TAK JATUH CINTA TAU 💖
.
Siapa kat sini belum try lagi 4 flavour Faraalipbutter ni? Series rugi gila sebab apa kami kata rugi sebab faraalipbutter ni banyak function dia tau boleh dijadikan sebagai lipstick, lip primer, lip care,  yang penting dia natural ingredients tau🤗. Tak menggelapkan bibir kita dan safe digunakan even kids pon boleh. 100% Natural & KKM Approved💪🏼😊
.
Cubalah korang tengok founder Faraalipbutter yang comel ni oles bibir dengan coral peach,cantik kann!😍 
.
To Purchase, klik link di bio okies😉😉
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad
#teamaimas #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #coralpeach #creamybutterkiss
#butterpudding #butternut #buttermilk #butterscotch #buttercake
#raissamakeupkit #faraalipbuttercod
#faraalipbutterselangor #faraalipbutterpj
#faraalipbutterbangi #faraalipbutterppum
#codpj #codpetalingjaya #codbangi #codkedah #coddamansara #codjalangasing
#bibirkusam #bibirgelap #bibirkering
#bibirmenggelupas #organicliptreatment
  • TAK KENAL FARAALIPBUTTER MAKA TAK JATUH CINTA TAU 💖
    .
    Siapa kat sini belum try lagi 4 flavour Faraalipbutter ni? Series rugi gila sebab apa kami kata rugi sebab faraalipbutter ni banyak function dia tau boleh dijadikan sebagai lipstick, lip primer, lip care, yang penting dia natural ingredients tau🤗. Tak menggelapkan bibir kita dan safe digunakan even kids pon boleh. 100% Natural & KKM Approved💪🏼😊
    .
    Cubalah korang tengok founder Faraalipbutter yang comel ni oles bibir dengan coral peach,cantik kann!😍
    .
    To Purchase, klik link di bio okies😉😉
    .
    #faraalipbutter #faraalipbuttersquad
    #teamaimas #caramelmint #orchidvanilla #cherryvelvet #coralpeach #creamybutterkiss
    #butterpudding #butternut #buttermilk #butterscotch #buttercake
    #raissamakeupkit #faraalipbuttercod
    #faraalipbutterselangor #faraalipbutterpj
    #faraalipbutterbangi #faraalipbutterppum
    #codpj #codpetalingjaya #codbangi #codkedah #coddamansara #codjalangasing
    #bibirkusam #bibirgelap #bibirkering
    #bibirmenggelupas #organicliptreatment

  •  6  2  2 July, 2020
  • "I'm impressed!"
"Wow the color is so pigmented!"
"Sesuai untuk on the go makeup."

Tak putus² tau Kak Love puji Raissa Makeup Kit ni.

Thank you @shazreeyanashukri for the tutorial. You are sooo gorgeous! 😍

To purchase, click whatsapp link di bio ok!

#teamaimas
  • "I'm impressed!"
    "Wow the color is so pigmented!"
    "Sesuai untuk on the go makeup."

    Tak putus² tau Kak Love puji Raissa Makeup Kit ni.

    Thank you @shazreeyanashukri for the tutorial. You are sooo gorgeous! 😍

    To purchase, click whatsapp link di bio ok!

    #teamaimas

  •  13  3  11 July, 2020
  • OFFICIALLY LAUNCHED ON 6 JULY 2020 ❤️

Baru sempat nak update ni haaa, buay packing & cod Raissa Makeup Kit.
Fuhhh baru boleh bernafas sikit 😂

Lain machiammm eh sambutan RMK ni. Sape taknak kan, kecik comel senang nak selit dalam handbag. Harga pulak berpatutan amatttt, campur postage pon tak cecah seratus ringgit gaisss.

To purchase, click whatsapp link di bio ok!

#faraalipbutter
#faraalipbuttersquad
#teamaimas
#caramelmint
#orchidvanilla
#cherryvelvet
#coralpeach
#creamybutterkiss
#butterpudding
#butternut
#buttermilk
#butterscotch
#buttercake
#raissamakeupkit
#faraalipbuttercod
#faraalipbutterselangor
#faraalipbutterpj
#faraalipbutterbangi
#faraalipbutterppum
#codpj
#codpetalingjaya
#codbangi
#coddamansara
#codppum
#codjalangasing
#bibirkusam
#bibirgelap
#bibirkering
#bibirmenggelupas
#organicliptreatment
  • OFFICIALLY LAUNCHED ON 6 JULY 2020 ❤️

    Baru sempat nak update ni haaa, buay packing & cod Raissa Makeup Kit.
    Fuhhh baru boleh bernafas sikit 😂

    Lain machiammm eh sambutan RMK ni. Sape taknak kan, kecik comel senang nak selit dalam handbag. Harga pulak berpatutan amatttt, campur postage pon tak cecah seratus ringgit gaisss.

    To purchase, click whatsapp link di bio ok!

    #faraalipbutter
    #faraalipbuttersquad
    #teamaimas
    #caramelmint
    #orchidvanilla
    #cherryvelvet
    #coralpeach
    #creamybutterkiss
    #butterpudding
    #butternut
    #buttermilk
    #butterscotch
    #buttercake
    #raissamakeupkit
    #faraalipbuttercod
    #faraalipbutterselangor
    #faraalipbutterpj
    #faraalipbutterbangi
    #faraalipbutterppum
    #codpj
    #codpetalingjaya
    #codbangi
    #coddamansara
    #codppum
    #codjalangasing
    #bibirkusam
    #bibirgelap
    #bibirkering
    #bibirmenggelupas
    #organicliptreatment

  •  7  1  7 July, 2020