#codpermatangpasir Instagram Photos & Videos

codpermatangpasir - 445 posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
9.7
average likes

Latest #codpermatangpasir Posts

  • Kami sediakan 2 jenis perisa iaitu Spicy Balado 🌶 dan BBQ Corn 🌽. Dua-dua ni mempunyai kelazatannya yang tersendiri. 

Spicy Balado mempunyai rasa pedas-pedas manja gitu dan masin sikit 🌶

BbQ Corn mempunyai rasa manis-manis jagung 🌽

Korang rasa dulu baru korang tau mcm mna😋

Berminat ? Tekan link di bio dan kami akan layan sebaik dan secepat mungkin😊

#kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir
  • Kami sediakan 2 jenis perisa iaitu Spicy Balado 🌶 dan BBQ Corn 🌽. Dua-dua ni mempunyai kelazatannya yang tersendiri.

    Spicy Balado mempunyai rasa pedas-pedas manja gitu dan masin sikit 🌶

    BbQ Corn mempunyai rasa manis-manis jagung 🌽

    Korang rasa dulu baru korang tau mcm mna😋

    Berminat ? Tekan link di bio dan kami akan layan sebaik dan secepat mungkin😊

    #kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir

  •  4  1  3 August, 2020
  • Kami sediakan 2 jenis perisa iaitu Spicy Balado 🌶 dan BBQ Corn 🌽. Dua-dua ni mempunyai kelazatannya yang tersendiri. 

Spicy Balado mempunyai rasa pedas-pedas manja gitu dan masin sikit 🌶

BbQ Corn mempunyai rasa manis-manis jagung 🌽

Korang rasa dulu baru korang tau mcm mna😋

Berminat ? Tekan link di bio dan kami akan layan sebaik dan secepat mungkin😊

#kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir
  • Kami sediakan 2 jenis perisa iaitu Spicy Balado 🌶 dan BBQ Corn 🌽. Dua-dua ni mempunyai kelazatannya yang tersendiri.

    Spicy Balado mempunyai rasa pedas-pedas manja gitu dan masin sikit 🌶

    BbQ Corn mempunyai rasa manis-manis jagung 🌽

    Korang rasa dulu baru korang tau mcm mna😋

    Berminat ? Tekan link di bio dan kami akan layan sebaik dan secepat mungkin😊

    #kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir

  •  3  0  3 August, 2020
  • Di Rawang dah ada  Tortilla Chips Extravaganza power sempoi padu !

" Saya ada try sikit yang kawan bawa kat tempat kerja. Memang sedap sangat ! Petang tu saya terus beli 3 bekas. Anak anak pun suka. RECOMMENDED ! " - Puan Siti Rawang

-FREE PREMIUM NANCHOS CHEESE 

-BELI 3 FREE COD 

Berminat ? Boleh tekan link di bio yerr utk connect terus ke wasap kami

#kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir
  • Di Rawang dah ada Tortilla Chips Extravaganza power sempoi padu !

    " Saya ada try sikit yang kawan bawa kat tempat kerja. Memang sedap sangat ! Petang tu saya terus beli 3 bekas. Anak anak pun suka. RECOMMENDED ! " - Puan Siti Rawang

    -FREE PREMIUM NANCHOS CHEESE

    -BELI 3 FREE COD

    Berminat ? Boleh tekan link di bio yerr utk connect terus ke wasap kami

    #kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir

  •  1  0  3 August, 2020
  • Tortilla Chips sedap ! Makan macam tu pun dah sedap, bila celup Nanchos Cheese Free lagi la berganda sedap. 

" memang recommend Tortilla Chips by Kudapans ni. Walaupun bekas besar gedabak, harga berpatutan sangat. Sedap sampai jilat jari. Sebalang tak cukup !

Order je 3 bekas terus. Satu confirm tak cukup. Cod saya belanja.

Boleh tekan je link di bio okayy

#kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir
  • Tortilla Chips sedap ! Makan macam tu pun dah sedap, bila celup Nanchos Cheese Free lagi la berganda sedap.

    " memang recommend Tortilla Chips by Kudapans ni. Walaupun bekas besar gedabak, harga berpatutan sangat. Sedap sampai jilat jari. Sebalang tak cukup !

    Order je 3 bekas terus. Satu confirm tak cukup. Cod saya belanja.

    Boleh tekan je link di bio okayy

    #kudapansparitbuntar #kudapanssedap #nanchoscheese #tortillachips #paritbuntar #nibongtebal #jawi #sungaibakap #serdangkedah #permatangpasir #bandarbaharu #bandarbaharukedah #bandarbaharuserdang #relau #codparitbuntar #codserdangkedah #codjawi #codnibongtebal #codbandarbaharukedah #codrelau #codsungaibakap #codpermatangpasir

  •  3  1  3 August, 2020
  • Alhamdulillah 🤲🏻 keberapa kali dah fav cust nie grab weh 😍😍😍 sekli repeat bukan 1 tapi 3,4item haa 🤪 padu dia hehhe..fifi doakan semoga murah rezeki sentiasa 🥰🤲🏻
-
🍑HPP - RM89
💦SERUM - RM79
🌹CLEANSER - RM59
🌻SUNCREEN - RM70
-
Nak dapatkan kulit cantik dan sihat dari dalam dan luaran ?? Meh risik loveliee insyallah membantu 🥰 jangan risau loveliee semuanya berasaskan bahan organic naa 😘
-
Boleh deret whatssap fifi ➡️0192513446 atau tekan link di bio 📲
🌟 ingat loveliee ingat team #izawarriors 🌟
-
#uitm#asyalliee#lovelieebeautyhq#lovelieebeautyinfo#skincareroutine#giftbanyak#servistiptop#cegahcorona#kitajagakita#codpenang#codkedah#codalorstar#codbaling#codkualaketil_sgpetani#codmerbaupulas#codpermatangpasir#codpermatangpauh#codkepalabatas#codsungaipetani#codpadangserai#codpenaga#codsemeling#codpenangisland#codbukitmertajam#codipoh#staysafeeveryone#lovelieebeautyfeedback#skincareroutine
  • Alhamdulillah 🤲🏻 keberapa kali dah fav cust nie grab weh 😍😍😍 sekli repeat bukan 1 tapi 3,4item haa 🤪 padu dia hehhe..fifi doakan semoga murah rezeki sentiasa 🥰🤲🏻
    -
    🍑HPP - RM89
    💦SERUM - RM79
    🌹CLEANSER - RM59
    🌻SUNCREEN - RM70
    -
    Nak dapatkan kulit cantik dan sihat dari dalam dan luaran ?? Meh risik loveliee insyallah membantu 🥰 jangan risau loveliee semuanya berasaskan bahan organic naa 😘
    -
    Boleh deret whatssap fifi ➡️0192513446 atau tekan link di bio 📲
    🌟 ingat loveliee ingat team #izawarriors 🌟
    -
    #uitm #asyalliee #lovelieebeautyhq #lovelieebeautyinfo #skincareroutine #giftbanyak #servistiptop #cegahcorona #kitajagakita#codpenang#codkedah#codalorstar#codbaling#codkualaketil_sgpetani#codmerbaupulas#codpermatangpasir#codpermatangpauh#codkepalabatas#codsungaipetani#codpadangserai#codpenaga#codsemeling#codpenangisland#codbukitmertajam#codipoh#staysafeeveryone#lovelieebeautyfeedback#skincareroutine

  •  26  0  18 June, 2020

Top #codpermatangpasir Posts

  • Jangan lupa follow & Like : Dapooq_kami
.

tahu tak time pagi2 nie makan apa yg sedap ... MENU dapooq_kami

Sapa tahu ni Makanan Dari mna ..? .

#resepimudah #deliverymakanan #sedap #cooking  #western #viralmalaysia #resepimasakkan #omnomnom #breakfast #lunch #dinner #fooddelivery #seberangjaya #permatangpauh #perda #juru #pauhjaya #perai #minicatering #catering #fooddelivery #codseberangjaya #codpauhjaya #codperda #codjuru #codpermatangpasir #deliverymakananseberangjaya #deliverymakananjuru #deliverymakanan #sandwichbox #minicatering #nasicampur #westernfood
  • Jangan lupa follow & Like : Dapooq_kami
    .

    tahu tak time pagi2 nie makan apa yg sedap ... MENU dapooq_kami

    Sapa tahu ni Makanan Dari mna ..? .

    #resepimudah #deliverymakanan #sedap #cooking #western #viralmalaysia #resepimasakkan #omnomnom #breakfast #lunch #dinner #fooddelivery #seberangjaya #permatangpauh #perda #juru #pauhjaya #perai #minicatering #catering #fooddelivery #codseberangjaya #codpauhjaya #codperda #codjuru #codpermatangpasir #deliverymakananseberangjaya #deliverymakananjuru #deliverymakanan #sandwichbox #minicatering #nasicampur #westernfood

  •  10  2  18 August, 2019