#codperak Instagram Photos & Videos

codperak - 28.3k posts

Hashtag Popularity

3
average comments
47.3
average likes

Latest #codperak Posts

  • REMINDER‼️⁣
⁣
You all kalau boleh elakkan guna produk yang mempunyai ingredients seperti Parabens, Alcohol, Retinol, Sulfates, Phthalates, Artificial Fragrance dan Sodium Lauryl Sulfates (SLS)😱⁣
⁣
Kenapa kena avoid? Sebab..⁣
1. Parabens dapat meniru hormon di dalam badan yang akan mengganggu sistem endokrin ⁣
2. Alcohol dapat mengeringkan kebanyakan jenis kulit, terutama yang mempunyai kulit kering, sensitif, atau rosacea ⁣
3. Retinol boleh merosakkan DNA dan mempercepatkan pertumbuhan tumor kulit jika digunakan pada kulit ⁣
4. Sulfates mengakibatkan tumbuhnya jerawat⁣
5. Phthalates dapat meniru estrogen, yang mengganggu keseimbangan hormon⁣
6. Artificial fragrance mempunyai bahan kimia yang boleh menyebabkan alahan, gangguan hormon dan membawa kepada masalah kesihatan⁣
7. Sodium Lauryl Sulfates (SLS) akan menyingkirkan minyak semula jadi pada kulit, dan akhirnya menghasilkan lebih banyak minyak⁣
⁣
You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#Teamjunniwina 
#TeamQueenFatiah 
#codperak 
#codkamparPerak 
#codseriiskandar 
#codkualakangsar
#codmalimnawar
  • REMINDER‼️⁣

    You all kalau boleh elakkan guna produk yang mempunyai ingredients seperti Parabens, Alcohol, Retinol, Sulfates, Phthalates, Artificial Fragrance dan Sodium Lauryl Sulfates (SLS)😱⁣

    Kenapa kena avoid? Sebab..⁣
    1. Parabens dapat meniru hormon di dalam badan yang akan mengganggu sistem endokrin ⁣
    2. Alcohol dapat mengeringkan kebanyakan jenis kulit, terutama yang mempunyai kulit kering, sensitif, atau rosacea ⁣
    3. Retinol boleh merosakkan DNA dan mempercepatkan pertumbuhan tumor kulit jika digunakan pada kulit ⁣
    4. Sulfates mengakibatkan tumbuhnya jerawat⁣
    5. Phthalates dapat meniru estrogen, yang mengganggu keseimbangan hormon⁣
    6. Artificial fragrance mempunyai bahan kimia yang boleh menyebabkan alahan, gangguan hormon dan membawa kepada masalah kesihatan⁣
    7. Sodium Lauryl Sulfates (SLS) akan menyingkirkan minyak semula jadi pada kulit, dan akhirnya menghasilkan lebih banyak minyak⁣

    You all nak tak information macam ni lagi? Kalau nak, angkat tangan sikittt🙋🏻‍♀️⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #Teamjunniwina
    #TeamQueenFatiah
    #codperak
    #codkamparPerak
    #codseriiskandar
    #codkualakangsar
    #codmalimnawar

  •  0  0  3 hours ago
  • Hai korang , Selamat Malam🌜
.
Nak share sikit apa special #TamarMilk ni.
.
Tamar milk bukan sahaja memberi tenaga kepada anda. Bahkan ia mencerahkan kulit & melembapkan kulit anda.
.
Untuk Ibu Mengandung Pun Boleh Minum #TamarMilk ni.
.
Sebab apa?? Sebab buah Kurma ni bagus untuk ibu mengandung kerana akan memudahkan proses bersalin selain itu akan mengurangkan masalah pendarahan.
. 
Jom dapatkan #tamarmilkshake
.
"𝙁𝙖𝙧𝙧𝙖 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝘽𝙚𝙩𝙪𝙡 !!!"

#farrabeauty #farrabeautycantikbetul #farrabeautyskincare  #breakoutserum #superglowingfoundation #tamarmilk
#tamarmilksedapdooh #agentstokisdiperlukan
#FarraBeautyMilikBersama #codkualaterengganu #codterengganu #codperak #codkedah #codjohor
  • Hai korang , Selamat Malam🌜
    .
    Nak share sikit apa special #TamarMilk ni.
    .
    Tamar milk bukan sahaja memberi tenaga kepada anda. Bahkan ia mencerahkan kulit & melembapkan kulit anda.
    .
    Untuk Ibu Mengandung Pun Boleh Minum #TamarMilk ni.
    .
    Sebab apa?? Sebab buah Kurma ni bagus untuk ibu mengandung kerana akan memudahkan proses bersalin selain itu akan mengurangkan masalah pendarahan.
    .
    Jom dapatkan  #tamarmilkshake
    .
    "𝙁𝙖𝙧𝙧𝙖 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝘽𝙚𝙩𝙪𝙡 !!!"

    #farrabeauty #farrabeautycantikbetul #farrabeautyskincare  #breakoutserum #superglowingfoundation #tamarmilk
    #tamarmilksedapdooh #agentstokisdiperlukan
    #FarraBeautyMilikBersama #codkualaterengganu #codterengganu #codperak #codkedah #codjohor

  •  1  0  4 hours ago
  • Incase you are curious about price if want to buy full set. Full set will be RM258. But don't worry sebab dengan pembelian satu set ni korang akan dapat 4 free gifts dari wani and also 2 stickers for loyalty card supaya korang lagi cepat boleh claim free #bougasadvancedserum.
.
Tahniah for those yang dah grab exclusive box haritu. Mesti happy kan sebab berpeluang dapat new sample suncreen, handsanitizer and face brush for free❗Tak payah cuci muka dengan tangan lagi😉
.
For those yang terlepas exclusive box limited edition ni jom whatapps wani laju laju sebab ada something special yang wani nak bagitahu😏
.
✔️Hit whatapps link in bio to purchase
✔️Free gift
✔️loyalty card
✔️postage seluruh semenanjung
✔️COD perak & kedah
-MERBOK
-SUNGAI PETANI
-UITM MERBOK
-KUALA KANGSAR
-LENGGONG
.
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
. 
#bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
#coduitmkedah #codsungaipetani
  • Incase you are curious about price if want to buy full set. Full set will be RM258. But don't worry sebab dengan pembelian satu set ni korang akan dapat 4 free gifts dari wani and also 2 stickers for loyalty card supaya korang lagi cepat boleh claim free #bougasadvancedserum.
    .
    Tahniah for those yang dah grab exclusive box haritu. Mesti happy kan sebab berpeluang dapat new sample suncreen, handsanitizer and face brush for free❗Tak payah cuci muka dengan tangan lagi😉
    .
    For those yang terlepas exclusive box limited edition ni jom whatapps wani laju laju sebab ada something special yang wani nak bagitahu😏
    .
    ✔️Hit whatapps link in bio to purchase
    ✔️Free gift
    ✔️loyalty card
    ✔️postage seluruh semenanjung
    ✔️COD perak & kedah
    -MERBOK
    -SUNGAI PETANI
    -UITM MERBOK
    -KUALA KANGSAR
    -LENGGONG
    .
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    .
    #bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
    #coduitmkedah #codsungaipetani

  •  1  0  5 hours ago
  • NAK BULU MATA NAMPAK LEBIH NATURAL?

Jawapannya mestilah kena pakai Chocolate paste Mascara daripada @obsess.cosmetics baru lah lentik natural gitu😘

Nak try Obsess?
Klik link dekat bio okay, Wanie akan bagi layanan yang terbaik untuk korang

🚗Cod sekitar Ipoh
📦Postage Setiap hari
🎁FREE GIFT
💌Redeem card

#obsesscosmetics#obsesscosmeticsperak#beauty#makeup#foundation#supportlocal#blusher#lipmatte#ramadhan#ramadhantiba#perak#agentperak#iamfounderobsess#nakcantik#makeupraya#pkp#mco#raya#setmakeup#setmakeupobsess#makeupedition#tutorialmakeup#beautyview#iloveyou#codperak#trustedseller#localbusiness#barbiechallenge#mascara#agentipohperak
  • NAK BULU MATA NAMPAK LEBIH NATURAL?

    Jawapannya mestilah kena pakai Chocolate paste Mascara daripada @obsess.cosmetics baru lah lentik natural gitu😘

    Nak try Obsess?
    Klik link dekat bio okay, Wanie akan bagi layanan yang terbaik untuk korang

    🚗Cod sekitar Ipoh
    📦Postage Setiap hari
    🎁FREE GIFT
    💌Redeem card

    #obsesscosmetics #obsesscosmeticsperak #beauty #makeup #foundation #supportlocal #blusher #lipmatte #ramadhan #ramadhantiba#perak#agentperak#iamfounderobsess#nakcantik#makeupraya#pkp#mco#raya#setmakeup#setmakeupobsess#makeupedition#tutorialmakeup#beautyview#iloveyou#codperak#trustedseller#localbusiness#barbiechallenge#mascara#agentipohperak

  •  3  0  6 hours ago
  • EFFECTIVE SKINCARE ROUTINE TIPS🤔
.
Bougas beauty dah keluarkan berus pencuci muka khas untuk mencuci muka kita. Sebabnya, kadang-kadang bila kita cuci muka kan guna tangan. And then, kita tak tahu banyak mana kandungan bakteria pada tangan kita. Sebabnya bakteria tak boleh hilang dengan air sahaja.
.
In my opinion, bila kita nak cleanse our face kita kena basuh tangan kita dengan sabun terlebih dahulu untuk hilangkan bakteria pada tangan kita. And then barulah rasa yakin nak cuci muka kita. Tangan yang tak bersih akan membuatkan muka kita bertambah teruk.
.
Other than that, kita tak boleh expect keberkesanan product yang kita guna dalam jangka masa yang singkat. Like baru pakai sehari tak ada effect terus nak tukar product lain. Setiap jenis skincare product ada masa untuk terbukti keberkesanannya. If kita terlalu kerap bertukar product, maka muka akan bertambah teruk kerana kemungkinan kulit kita mengalami kejutan. Sebaiknya restkan muka beberapa hari sebelum mencuba product baru.
.
Hygiene is the most important part in skincare routine. Jangan sesekali pegang muka dengan tangan yang tidak dibasuh terlebih dahulu sebabnya kita tak tahu kandungan bakteria pada tangan kita. Selain itu, asingkan towel lap badan dengan muka. Sediakan satu towel khas untuk lap muka.
.
Thanks for reading😆
.
ADVANCED SERUM  RM75
FACIAL CLEANSER  RM69
FACE SCRUB  RM49
MOISTURIZER  RM65
.
✔️Hit whatapps link in bio to purchase
✔️Free gift
✔️loyalty card
✔️postage seluruh semenanjung
✔️COD perak & kedah
-MERBOK
-SUNGAI PETANI
-UITM MERBOK
-KUALA KANGSAR
-LENGGONG
.
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
. 
#bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
#coduitmkedah #codsungaipetani
  • EFFECTIVE SKINCARE ROUTINE TIPS🤔
    .
    Bougas beauty dah keluarkan berus pencuci muka khas untuk mencuci muka kita. Sebabnya, kadang-kadang bila kita cuci muka kan guna tangan. And then, kita tak tahu banyak mana kandungan bakteria pada tangan kita. Sebabnya bakteria tak boleh hilang dengan air sahaja.
    .
    In my opinion, bila kita nak cleanse our face kita kena basuh tangan kita dengan sabun terlebih dahulu untuk hilangkan bakteria pada tangan kita. And then barulah rasa yakin nak cuci muka kita. Tangan yang tak bersih akan membuatkan muka kita bertambah teruk.
    .
    Other than that, kita tak boleh expect keberkesanan product yang kita guna dalam jangka masa yang singkat. Like baru pakai sehari tak ada effect terus nak tukar product lain. Setiap jenis skincare product ada masa untuk terbukti keberkesanannya. If kita terlalu kerap bertukar product, maka muka akan bertambah teruk kerana kemungkinan kulit kita mengalami kejutan. Sebaiknya restkan muka beberapa hari sebelum mencuba product baru.
    .
    Hygiene is the most important part in skincare routine. Jangan sesekali pegang muka dengan tangan yang tidak dibasuh terlebih dahulu sebabnya kita tak tahu kandungan bakteria pada tangan kita. Selain itu, asingkan towel lap badan dengan muka. Sediakan satu towel khas untuk lap muka.
    .
    Thanks for reading😆
    .
    ADVANCED SERUM RM75
    FACIAL CLEANSER RM69
    FACE SCRUB RM49
    MOISTURIZER RM65
    .
    ✔️Hit whatapps link in bio to purchase
    ✔️Free gift
    ✔️loyalty card
    ✔️postage seluruh semenanjung
    ✔️COD perak & kedah
    -MERBOK
    -SUNGAI PETANI
    -UITM MERBOK
    -KUALA KANGSAR
    -LENGGONG
    .
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    .
    #bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
    #coduitmkedah #codsungaipetani

  •  2  0  9 hours ago
  • Aduh duh duh duh...
Siapa yang tak dapatkan lagi nie??
.
Cepat korang tinggal lagi 4 hari je untuk harga RM45.00 FREE POS TU..
.
tekan link di bio atau 👇🏻👇🏻
.
Whatssap 0182184590
.
#kglow #nuramirah11 #kayrabeauty #kayrahealthbeauty#kayrasquadqila #kayrahealthbeautygombak #puchong#serikembangan #bukitjalil #selangor #nakcantik #bazarpaknil #kualalumpur #kualakangsar #codkualakangsar #codserikembangan #codbukitjalil #codbukitserdang #codipoh #codperak#nakcantiksenangje #foundationkayrabeauty #kayrahealthbeautykualalumpur #kayrahealthbeautyserikembangan #kglowserikembangan #ummisecretreadystock#ummisecretkl #kayralipmatte #teamkakmighah  #agentsahkayrahealthbeauty
  • Aduh duh duh duh...
    Siapa yang tak dapatkan lagi nie??
    .
    Cepat korang tinggal lagi 4 hari je untuk harga RM45.00 FREE POS TU..
    .
    tekan link di bio atau 👇🏻👇🏻
    .
    Whatssap 0182184590
    .
    #kglow #nuramirah11 #kayrabeauty #kayrahealthbeauty #kayrasquadqila #kayrahealthbeautygombak #puchong #serikembangan #bukitjalil #selangor #nakcantik #bazarpaknil #kualalumpur #kualakangsar #codkualakangsar #codserikembangan #codbukitjalil #codbukitserdang #codipoh #codperak#nakcantiksenangje #foundationkayrabeauty #kayrahealthbeautykualalumpur #kayrahealthbeautyserikembangan #kglowserikembangan #ummisecretreadystock#ummisecretkl #kayralipmatte #teamkakmighah  #agentsahkayrahealthbeauty

  •  1  0  12 hours ago
  • | COD : APPECUT MAX 
.

APPECUT MAX yang laku keras jadi igauan. So korang apa tunggu lagi😉 Yang dok perhati tu je mai lekaihh cuba. Tak cuba tak tahu kan. 
.
Mana yg stok dah habis boleh submit order laju2 jugak sebelum stok kali ni licin kali ke berapa ntah🔥 
Maklumlah berebut-rebut nak COD dan postage. 
.
.
Jom Dapatkan Appecut Max, Wasap Aina Sekarang 📲
.
.
.
Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
.
.
.
.
#SZEmpire#AppecutMax#AppecutMaxNerrys#AppecutMaxKasiPecah#Kurus#JomKurus#KurusCaraMudah#KurusPantas#Viral#LakuKeras#CODPerlis#CODKedah#CODPulauPinang#CODPerak#CODSelangor#CODKualaLumpur#CODPutrajaya#CODNegeriSembilan#CODMelaka#CODJohor#CODKelantan#CODTerengganu#CODPahang#CODSabah#CODLabuan#CODSarawak#JomKurus1Malaysia
  • | COD : APPECUT MAX
    .

    APPECUT MAX yang laku keras jadi igauan. So korang apa tunggu lagi😉 Yang dok perhati tu je mai lekaihh cuba. Tak cuba tak tahu kan.
    .
    Mana yg stok dah habis boleh submit order laju2 jugak sebelum stok kali ni licin kali ke berapa ntah🔥
    Maklumlah berebut-rebut nak COD dan postage.
    .
    .
    Jom Dapatkan Appecut Max, Wasap Aina Sekarang 📲
    .
    .
    .
    Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
    Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
    .
    .
    .
    .
    #SZEmpire #AppecutMax #AppecutMaxNerrys #AppecutMaxKasiPecah #Kurus #JomKurus #KurusCaraMudah #KurusPantas #Viral #LakuKeras#CODPerlis#CODKedah#CODPulauPinang#CODPerak#CODSelangor#CODKualaLumpur#CODPutrajaya#CODNegeriSembilan#CODMelaka#CODJohor#CODKelantan#CODTerengganu#CODPahang#CODSabah#CODLabuan#CODSarawak#JomKurus1Malaysia

  •  1  0  13 hours ago
  • HAVING BREAKOUT❓
.
Person dalam gambar ni my sister tau. Dia tiba tiba having breakout mostly kat bahagian pipi. And then dia apply #bougasadvancedserum sahaja morning and night.
.
First picture,
this picture was a day after she applied #bougasadvancedserum. A day before lupa pulak nak capture😅. A day before tu jerawat semua baru naik and masih merah. Tengoklah perbezaan dekat first picture tu. Jerawat pon dah kecut and tinggal parut je tau😍
.
Second picture,
This picture taken after 2 weeks applying #bougasadvancedserum. Amazing kan result dia😍 walaupun sibuk dengan raya haji haritu tapi muka tetap onz untuk selfie raya. Parut pun dah semakin pudar tau😎. 4 main ingredients dalam serum ajaib ni memang padulah👍😆
.
Takkan korang masih ragu ragu untuk try serum ajaib ni, jom grab dengan wani, ada free gifts and deals menarik untuk korang😍😍
.
✔️Hit whatapps link in bio to purchase
✔️Free gift
✔️loyalty card
✔️postage seluruh semenanjung
✔️COD perak & kedah
-MERBOK
-SUNGAI PETANI
-UITM MERBOK
-KUALA KANGSAR
-LENGGONG
.
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
. 
#bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
#coduitmkedah #codsungaipetani
  • HAVING BREAKOUT❓
    .
    Person dalam gambar ni my sister tau. Dia tiba tiba having breakout mostly kat bahagian pipi. And then dia apply #bougasadvancedserum sahaja morning and night.
    .
    First picture,
    this picture was a day after she applied #bougasadvancedserum. A day before lupa pulak nak capture😅. A day before tu jerawat semua baru naik and masih merah. Tengoklah perbezaan dekat first picture tu. Jerawat pon dah kecut and tinggal parut je tau😍
    .
    Second picture,
    This picture taken after 2 weeks applying #bougasadvancedserum. Amazing kan result dia😍 walaupun sibuk dengan raya haji haritu tapi muka tetap onz untuk selfie raya. Parut pun dah semakin pudar tau😎. 4 main ingredients dalam serum ajaib ni memang padulah👍😆
    .
    Takkan korang masih ragu ragu untuk try serum ajaib ni, jom grab dengan wani, ada free gifts and deals menarik untuk korang😍😍
    .
    ✔️Hit whatapps link in bio to purchase
    ✔️Free gift
    ✔️loyalty card
    ✔️postage seluruh semenanjung
    ✔️COD perak & kedah
    -MERBOK
    -SUNGAI PETANI
    -UITM MERBOK
    -KUALA KANGSAR
    -LENGGONG
    .
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    .
    #bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
    #coduitmkedah #codsungaipetani

  •  4  0  4 August, 2020
  • Yang dah biasa consume suppliment dan dah try sendiri kayra glow mesti tahukan macam mana perbezaan bila bertukar ke kayra glow..
.
Korang masih berpeluang lagi untuk grab promo tau..
.
tekan link di bio atau 👇🏻👇🏻
.
Whatssap 0182184590
.
#kglow #nuramirah11 #kayrabeauty #kayrahealthbeauty#kayrasquadqila #kayrahealthbeautygombak #puchong#serikembangan #bukitjalil #selangor #nakcantik #bazarpaknil #kualalumpur #kualakangsar #codkualakangsar #codserikembangan #codbukitjalil #codbukitserdang #codipoh #codperak#nakcantiksenangje #foundationkayrabeauty #kayrahealthbeautykualalumpur #kayrahealthbeautyserikembangan #kglowserikembangan #ummisecretreadystock#ummisecretkl #kayralipmatte #teamkakmighah  #agentsahkayrahealthbeauty
  • Yang dah biasa consume suppliment dan dah try sendiri kayra glow mesti tahukan macam mana perbezaan bila bertukar ke kayra glow..
    .
    Korang masih berpeluang lagi untuk grab promo tau..
    .
    tekan link di bio atau 👇🏻👇🏻
    .
    Whatssap 0182184590
    .
    #kglow #nuramirah11 #kayrabeauty #kayrahealthbeauty #kayrasquadqila #kayrahealthbeautygombak #puchong #serikembangan #bukitjalil #selangor #nakcantik #bazarpaknil #kualalumpur #kualakangsar #codkualakangsar #codserikembangan #codbukitjalil #codbukitserdang #codipoh #codperak#nakcantiksenangje #foundationkayrabeauty #kayrahealthbeautykualalumpur #kayrahealthbeautyserikembangan #kglowserikembangan #ummisecretreadystock#ummisecretkl #kayralipmatte #teamkakmighah  #agentsahkayrahealthbeauty

  •  0  0  4 August, 2020
  • KORANG TANYA, KAMI JAWAB!!
Yang ni antara soalan paling femes yg sya terima
-
1. Pesakit cyst boleh ke ambil Tamar Milk? 👇🏻
-
Jawapan :
Boleh amalkan Tamar Milk kerana tiada kandungan collagen & bahan yg boleh mengaktifkan cyst. Bahan utama dlm Tamar Milk hanya kurma tomato sahaja
-
2. Pesakit kencing manis boleh ke minum Tamar Milk?
-
Jawapan :
Yess!! Pesakit kencing boleh amalkan tamarmilk kerana kandungan gula yang sangat rendah dan sesuai utk diminum oleh pesakit kencing manis
-
3. Mommy preggy ni boleh cuba Tamar Milk?
-
Jawapan :
Sangat sangat boleh kerana kandungan kurma dalam Tamar Milk akan membantu memberikan kecergasan & kesegaran kepada ibu mengandung terutamanya yg mengalami alahan teruk. Selain itu, khasiat yg terkandung dalam kurma juga akan membantu mommy untuk mendapatkan susu badan yg banyak, malah makin meriah
-
Jadi ada apa2 lagi nk ajukan soalan untuk sya? Boleh komen, next sya akan jawab lagi 💖
-
"𝙁𝙖𝙧𝙧𝙖 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝘽𝙚𝙩𝙪𝙡 !!!"

#farrabeauty #farrabeautycantikbetul #farrabeautyskincare  #breakoutserum #superglowingfoundation #tamarmilk
#tamarmilksedapdooh #agentstokisdiperlukan
#FarraBeautyMilikBersama #codkualaterengganu #codterengganu #codperak #codkedah #codjohor
  • KORANG TANYA, KAMI JAWAB!!
    Yang ni antara soalan paling femes yg sya terima
    -
    1. Pesakit cyst boleh ke ambil Tamar Milk? 👇🏻
    -
    Jawapan :
    Boleh amalkan Tamar Milk kerana tiada kandungan collagen & bahan yg boleh mengaktifkan cyst. Bahan utama dlm Tamar Milk hanya kurma tomato sahaja
    -
    2. Pesakit kencing manis boleh ke minum Tamar Milk?
    -
    Jawapan :
    Yess!! Pesakit kencing boleh amalkan tamarmilk kerana kandungan gula yang sangat rendah dan sesuai utk diminum oleh pesakit kencing manis
    -
    3. Mommy preggy ni boleh cuba Tamar Milk?
    -
    Jawapan :
    Sangat sangat boleh kerana kandungan kurma dalam Tamar Milk akan membantu memberikan kecergasan & kesegaran kepada ibu mengandung terutamanya yg mengalami alahan teruk. Selain itu, khasiat yg terkandung dalam kurma juga akan membantu mommy untuk mendapatkan susu badan yg banyak, malah makin meriah
    -
    Jadi ada apa2 lagi nk ajukan soalan untuk sya? Boleh komen, next sya akan jawab lagi 💖
    -
    "𝙁𝙖𝙧𝙧𝙖 𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙖𝙣𝙩𝙞𝙠 𝘽𝙚𝙩𝙪𝙡 !!!"

    #farrabeauty #farrabeautycantikbetul #farrabeautyskincare  #breakoutserum #superglowingfoundation #tamarmilk
    #tamarmilksedapdooh #agentstokisdiperlukan
    #FarraBeautyMilikBersama #codkualaterengganu #codterengganu #codperak #codkedah #codjohor

  •  2  0  4 August, 2020
  • #katalogtdg . [Colour may different due the lighting] 
Bawal Cotton Plain B45+ (previously known as B48) 🌸.
-
COMBO BUY 3 RM50 INCLUDE POSTAGE🔥.
-
Harga ; •1-5pcs RM15.
•6-10pcs RM14.
•11-19pcs RM13.
•20–29pcs RM12.
•30-40pcs RM11.
-
BORONG min 41pcs FREE POSTAGE to SM🌸.
•41pcs and above RM10.50 (pilih warna)
•41pcs and above RM10 (random)
•81pcs and above RM9.50 (pilih warna)
•81pcs and above RM9 (random).
-
Ukuran 110x110cm
Material soft cotton premium voile
No tag/brand
Flowy , tak melekat , lembut 
Material tebal tapi tak panas
Jahitan tepi kemas
Opacity 5/5 (tak jarang)
-
Berminat? Click link on bio😘.
-
#codklang #codshahalam #deliveryklang #deliveryshahalam #teamfs #codsgpetani #codterengganu #codseremban #codmanjung #codperak #codjohor #codpekannanas #ramadhansale #bawalcottonvoile #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoilebidang45 #bawalcottonvoilebidang48 #bawalcottonvoilebidang45murah #bawalcottonvoilebidang48murah #bawalcottonvoilemalaysia #bawalcottonvoilemurahmalaysia
  • #katalogtdg . [Colour may different due the lighting]
    Bawal Cotton Plain B45+ (previously known as B48) 🌸.
    -
    COMBO BUY 3 RM50 INCLUDE POSTAGE🔥.
    -
    Harga ; •1-5pcs RM15.
    •6-10pcs RM14.
    •11-19pcs RM13.
    •20–29pcs RM12.
    •30-40pcs RM11.
    -
    BORONG min 41pcs FREE POSTAGE to SM🌸.
    •41pcs and above RM10.50 (pilih warna)
    •41pcs and above RM10 (random)
    •81pcs and above RM9.50 (pilih warna)
    •81pcs and above RM9 (random).
    -
    Ukuran 110x110cm
    Material soft cotton premium voile
    No tag/brand
    Flowy , tak melekat , lembut
    Material tebal tapi tak panas
    Jahitan tepi kemas
    Opacity 5/5 (tak jarang)
    -
    Berminat? Click link on bio😘.
    -
    #codklang #codshahalam #deliveryklang #deliveryshahalam #teamfs #codsgpetani #codterengganu #codseremban #codmanjung #codperak #codjohor #codpekannanas #ramadhansale #bawalcottonvoile #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoilebidang45 #bawalcottonvoilebidang48 #bawalcottonvoilebidang45murah #bawalcottonvoilebidang48murah #bawalcottonvoilemalaysia #bawalcottonvoilemurahmalaysia

  •  6  1  4 August, 2020
  • #katalogtdg . [Colour may different due the lighting] 
Bawal Cotton Plain B45+ (previously known as B48) 🌸.
-
COMBO BUY 3 RM50 INCLUDE POSTAGE🔥.
-
Harga ; •1-5pcs RM15.
•6-10pcs RM14.
•11-19pcs RM13.
•20–29pcs RM12.
•30-40pcs RM11.
-
BORONG min 41pcs FREE POSTAGE to SM🌸.
•41pcs and above RM10.50 (pilih warna)
•41pcs and above RM10 (random)
•81pcs and above RM9.50 (pilih warna)
•81pcs and above RM9 (random).
-
Ukuran 110x110cm
Material soft cotton premium voile
No tag/brand
Flowy , tak melekat , lembut 
Material tebal tapi tak panas
Jahitan tepi kemas
Opacity 5/5 (tak jarang)
-
Berminat? Click link on bio😘.
-
#codklang #codshahalam #deliveryklang #deliveryshahalam #teamfs #codsgpetani #codterengganu #codseremban #codmanjung #codperak #codjohor #codpekannanas #ramadhansale #bawalcottonvoile #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoilebidang45 #bawalcottonvoilebidang48 #bawalcottonvoilebidang45murah #bawalcottonvoilebidang48murah #bawalcottonvoilemalaysia #bawalcottonvoilemurahmalaysia
  • #katalogtdg . [Colour may different due the lighting]
    Bawal Cotton Plain B45+ (previously known as B48) 🌸.
    -
    COMBO BUY 3 RM50 INCLUDE POSTAGE🔥.
    -
    Harga ; •1-5pcs RM15.
    •6-10pcs RM14.
    •11-19pcs RM13.
    •20–29pcs RM12.
    •30-40pcs RM11.
    -
    BORONG min 41pcs FREE POSTAGE to SM🌸.
    •41pcs and above RM10.50 (pilih warna)
    •41pcs and above RM10 (random)
    •81pcs and above RM9.50 (pilih warna)
    •81pcs and above RM9 (random).
    -
    Ukuran 110x110cm
    Material soft cotton premium voile
    No tag/brand
    Flowy , tak melekat , lembut
    Material tebal tapi tak panas
    Jahitan tepi kemas
    Opacity 5/5 (tak jarang)
    -
    Berminat? Click link on bio😘.
    -
    #codklang #codshahalam #deliveryklang #deliveryshahalam #teamfs #codsgpetani #codterengganu #codseremban #codmanjung #codperak #codjohor #codpekannanas #ramadhansale #bawalcottonvoile #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonvoilebidang45 #bawalcottonvoilebidang48 #bawalcottonvoilebidang45murah #bawalcottonvoilebidang48murah #bawalcottonvoilemalaysia #bawalcottonvoilemurahmalaysia

  •  4  0  4 August, 2020

Top #codperak Posts

  • Difollow aja dulu @musyarrafah.id @inspirasi.hijrah.id 
Semoga menjadi inspirasi hijrah kita Bersama
.
.
Akad nikah tidak hanya perjanjian antara dua manusia, karena ia juga merupakan perjanjian antara manusia dengan sang pencipta. Begitu sakralnya akad nikah, sehingga Allah menyebutnya “Mitsaqon gholizho” atau perjanjian  yang berat.  Karena itu janganlah pasangan suami istri dengan begitu mudahnya mengucapkan kata cerai. ⁣⁣
⁣⁣.
Tag Sahabat hijrah mu ✅
Tag Keluarga mu ✅
Tag Saudara seiman mu ✅
.
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
Mau hijrah, butuh inspirasi ?
FOLLOW @inspirasi.hijrah.id
Sahabat Hijrah
FOLLOW @musyarrafah.id 
Insyaallah bermanfaat 😊
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
.
repost @inspirasiwalimahsyari
#rumahtanggaislami #sunnahrosul #sunnahrasul #ustadzabuyahyabadrusalam #ustadsyafiqrizabasalamah #ustadfirandaandirja #muhammadsaw #muhammadﷺ #nabimuhammadsaw #sakinah #keluargasakinah #sakinahmawaddahwarahmah #keluargasakinahmawaddahwarahmah #sharifahsakinah #teamcoachyatie #jommasuktv #codperak #kurus2019 #menusihat #jomdiet #hushhushsexy #eifa_kamal #makansihat #bconfidentadvance #azamkurus #kurusonlinecoaching #jubahsaizbesar #cabarankurusonline #dietmalaysia #mudahkurus
  • Difollow aja dulu @musyarrafah.id @inspirasi.hijrah.id
    Semoga menjadi inspirasi hijrah kita Bersama
    .
    .
    Akad nikah tidak hanya perjanjian antara dua manusia, karena ia juga merupakan perjanjian antara manusia dengan sang pencipta. Begitu sakralnya akad nikah, sehingga Allah menyebutnya “Mitsaqon gholizho” atau perjanjian yang berat. Karena itu janganlah pasangan suami istri dengan begitu mudahnya mengucapkan kata cerai. ⁣⁣
    ⁣⁣.
    Tag Sahabat hijrah mu ✅
    Tag Keluarga mu ✅
    Tag Saudara seiman mu ✅
    .
    🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
    Mau hijrah, butuh inspirasi ?
    FOLLOW @inspirasi.hijrah.id
    Sahabat Hijrah
    FOLLOW @musyarrafah.id
    Insyaallah bermanfaat 😊
    🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
    .
    .
    repost @inspirasiwalimahsyari
    #rumahtanggaislami #sunnahrosul #sunnahrasul #ustadzabuyahyabadrusalam #ustadsyafiqrizabasalamah #ustadfirandaandirja #muhammadsaw #muhammadﷺ #nabimuhammadsaw #sakinah #keluargasakinah #sakinahmawaddahwarahmah #keluargasakinahmawaddahwarahmah #sharifahsakinah #teamcoachyatie #jommasuktv #codperak #kurus2019 #menusihat #jomdiet #hushhushsexy #eifa_kamal #makansihat #bconfidentadvance #azamkurus #kurusonlinecoaching #jubahsaizbesar #cabarankurusonline #dietmalaysia #mudahkurus

  •  1,554  65  3 September, 2019
  • Alhamdulillah selamat sampai Brunei untuk customer kita sorang ni 🥰. Terima kasih yang membeli dengan cikyong 😍. 

Nak order atau tanya pasal zikir pillow ? Boleh tekan je link ws cikyong ok 😉. Skrg kita tengah promo beli 1 dapat cashback rm9 tau sempena promo Merdeka ni so korang semua kena cepat k nanti stok habis menyesal 😭

http://wasap.my/60105684661/cikyongsayanakorderzikirpillow

#zikirpillow #zikirpillowperak #zikirpillowipoh #codperak #codipoh #babypian #babypianperak #babypianipoh #postageperlis #postagekedah #postagepulaupinang #postagemelaka #postageselangor #postagekualalumpur #postagenegerisembilan #postagepahang #postagekelantan #postageterengganu #postagesabah #postagesarawak
  • Alhamdulillah selamat sampai Brunei untuk customer kita sorang ni 🥰. Terima kasih yang membeli dengan cikyong 😍.

    Nak order atau tanya pasal zikir pillow ? Boleh tekan je link ws cikyong ok 😉. Skrg kita tengah promo beli 1 dapat cashback rm9 tau sempena promo Merdeka ni so korang semua kena cepat k nanti stok habis menyesal 😭

    http://wasap.my/60105684661/cikyongsayanakorderzikirpillow

    #zikirpillow #zikirpillowperak #zikirpillowipoh #codperak #codipoh #babypian #babypianperak #babypianipoh #postageperlis #postagekedah #postagepulaupinang #postagemelaka #postageselangor #postagekualalumpur #postagenegerisembilan #postagepahang #postagekelantan #postageterengganu #postagesabah #postagesarawak

  •  6  0  4 August, 2020
  • STAY HEALTHY
.
6 Things You Can Do To Manage Your Health :
.
1. Stay home when you are sick, wear mask & keeping your distance
2. Avoid close contact with people who are sick
3. Wash your hand often with soap & water /sanitizer
4. Avoid touching your nose, mouth & eyes
5. Cover your cough / sneeze with a tissue .
6. Clean and disinfect frequently touched object & surfaces .
and finally....
.
Drink Supplement to boost your immunity system ~  try POMEG Plus 😘
. .
#stayhealthy #stayhome #boostimmunesystem #boostimmunity #cegahcovid19  #kitajagakita #icareyou #dudukrumah #pomegplus #imochayou #coddungun #codkelantan #codterengganu #codklang #codmuar #codjohor #codpenang #codkedah #codperak
  • STAY HEALTHY
    .
    6 Things You Can Do To Manage Your Health :
    .
    1. Stay home when you are sick, wear mask & keeping your distance
    2. Avoid close contact with people who are sick
    3. Wash your hand often with soap & water /sanitizer
    4. Avoid touching your nose, mouth & eyes
    5. Cover your cough / sneeze with a tissue .
    6. Clean and disinfect frequently touched object & surfaces .
    and finally....
    .
    Drink Supplement to boost your immunity system ~ try POMEG Plus 😘
    . .
    #stayhealthy #stayhome #boostimmunesystem #boostimmunity #cegahcovid19 #kitajagakita #icareyou #dudukrumah #pomegplus #imochayou #coddungun #codkelantan #codterengganu #codklang #codmuar #codjohor #codpenang #codkedah #codperak

  •  143  47  5 April, 2020
  • ☆彡.。.:*
PEREMPUAN DAN LIGHTING TAK BOLEH PISAH
—
Betul tak girls? 🤪 Pantang nampak lighting lawa, mesti nak selfie la ambik gambar la 😂
—
Semalam tengah buat tiktok, tengok lighting herlokkkk sangat, so apa lagi. Terus berangan macam photoshoot 🤭 Since takde orang nak ambikkan gambar kita, kita selfie je laa kan 😌
—
Btw nampak tak highlight dekat hidung & pipi tasha tu? 🤩 Silauuu kan? Haa, tasha pakai highlight dalam AINAA MAKEUP PALETTE aje 🙆🏻‍♀️ Tapi dekat tasha dah SOLD OUT tau huhu 🙏🏻 Benda wajib tasha pakai kalau makeup ; foundation, blusher, highlight, lipmatte/liptint 🥰 Yang lain takde takpe, tapi 4 min wajib pakai! Korang pulak cane?
—
#teamtashanizer #teamieqalicious #ainaabeauty #ainaabeautyperak #agentainaabeauty #agentperak #codperak #agentwanted #selfie #7harimencintaiku2 #perempuantanpadosa
  • ☆彡.。.:*
    PEREMPUAN DAN LIGHTING TAK BOLEH PISAH

    Betul tak girls? 🤪 Pantang nampak lighting lawa, mesti nak selfie la ambik gambar la 😂

    Semalam tengah buat tiktok, tengok lighting herlokkkk sangat, so apa lagi. Terus berangan macam photoshoot 🤭 Since takde orang nak ambikkan gambar kita, kita selfie je laa kan 😌

    Btw nampak tak highlight dekat hidung & pipi tasha tu? 🤩 Silauuu kan? Haa, tasha pakai highlight dalam AINAA MAKEUP PALETTE aje 🙆🏻‍♀️ Tapi dekat tasha dah SOLD OUT tau huhu 🙏🏻 Benda wajib tasha pakai kalau makeup ; foundation, blusher, highlight, lipmatte/liptint 🥰 Yang lain takde takpe, tapi 4 min wajib pakai! Korang pulak cane?

    #teamtashanizer #teamieqalicious #ainaabeauty #ainaabeautyperak #agentainaabeauty #agentperak #codperak #agentwanted #selfie #7harimencintaiku2 #perempuantanpadosa

  •  29  2  29 July, 2020
  • Orang Johor dan Perak jangan lupa dapatkan menu top seller kita ni sushi chicken mentai nama dia😍Minggu nii kita ada promo price RM 23 only!! Boleh cpt2 whatsapp 0137310537 okayy🤩##sushimalaysia #sushibyeqin #sushiqin #asmr #mukbang #jjcmtv3 #jjcm #viralmalaysia #visitmalaysia #mentai #sushiviral #tiktokmalaysia #foodieshahalam #foodiemalaysia #shahalamfood #codjohorbahru #codpasirgudang #codperak #codipoh #ipohfood #perakfood #johorfood #johorfoodie #jdt
  • Orang Johor dan Perak jangan lupa dapatkan menu top seller kita ni sushi chicken mentai nama dia😍Minggu nii kita ada promo price RM 23 only!! Boleh cpt2 whatsapp 0137310537 okayy🤩# #sushimalaysia #sushibyeqin #sushiqin #asmr #mukbang #jjcmtv3 #jjcm #viralmalaysia #visitmalaysia #mentai #sushiviral #tiktokmalaysia #foodieshahalam #foodiemalaysia #shahalamfood #codjohorbahru #codpasirgudang #codperak #codipoh #ipohfood #perakfood #johorfood #johorfoodie #jdt

  •  13  1  21 July, 2020
  • Selesai urusan cod semalam. Terima kasih semua yang membeli dengan cikyong 😍. 

Nak order atau tanya pasal zikir pillow ? Boleh tekan je link ws cikyong ok 😉. Skrg kita tengah promo beli 1 dapat cashback rm9 tau so korang kena cepat k nanti stok habis menyesal 😭

http://wasap.my/60105684661/cikyongsayanakorderzikirpillow

#zikirpillow #zikirpillowperak #zikirpillowipoh #codperak #codipoh #babypian #babypianperak #babypianipoh #postageperlis #postagekedah #postagepulaupinang #postagemelaka #postageselangor #postagekualalumpur #postagenegerisembilan #postagepahang #postagekelantan #postageterengganu #postagesabah #postagesarawak
  • Selesai urusan cod semalam. Terima kasih semua yang membeli dengan cikyong 😍.

    Nak order atau tanya pasal zikir pillow ? Boleh tekan je link ws cikyong ok 😉. Skrg kita tengah promo beli 1 dapat cashback rm9 tau so korang kena cepat k nanti stok habis menyesal 😭

    http://wasap.my/60105684661/cikyongsayanakorderzikirpillow

    #zikirpillow #zikirpillowperak #zikirpillowipoh #codperak #codipoh #babypian #babypianperak #babypianipoh #postageperlis #postagekedah #postagepulaupinang #postagemelaka #postageselangor #postagekualalumpur #postagenegerisembilan #postagepahang #postagekelantan #postageterengganu #postagesabah #postagesarawak

  •  6  0  25 July, 2020
  • EFFECTIVE SKINCARE ROUTINE TIPS🤔
.
Bougas beauty dah keluarkan berus pencuci muka khas untuk mencuci muka kita. Sebabnya, kadang-kadang bila kita cuci muka kan guna tangan. And then, kita tak tahu banyak mana kandungan bakteria pada tangan kita. Sebabnya bakteria tak boleh hilang dengan air sahaja.
.
In my opinion, bila kita nak cleanse our face kita kena basuh tangan kita dengan sabun terlebih dahulu untuk hilangkan bakteria pada tangan kita. And then barulah rasa yakin nak cuci muka kita. Tangan yang tak bersih akan membuatkan muka kita bertambah teruk.
.
Other than that, kita tak boleh expect keberkesanan product yang kita guna dalam jangka masa yang singkat. Like baru pakai sehari tak ada effect terus nak tukar product lain. Setiap jenis skincare product ada masa untuk terbukti keberkesanannya. If kita terlalu kerap bertukar product, maka muka akan bertambah teruk kerana kemungkinan kulit kita mengalami kejutan. Sebaiknya restkan muka beberapa hari sebelum mencuba product baru.
.
Hygiene is the most important part in skincare routine. Jangan sesekali pegang muka dengan tangan yang tidak dibasuh terlebih dahulu sebabnya kita tak tahu kandungan bakteria pada tangan kita. Selain itu, asingkan towel lap badan dengan muka. Sediakan satu towel khas untuk lap muka.
.
Thanks for reading😆
.
ADVANCED SERUM  RM75
FACIAL CLEANSER  RM69
FACE SCRUB  RM49
MOISTURIZER  RM65
.
✔️Hit whatapps link in bio to purchase
✔️Free gift
✔️loyalty card
✔️postage seluruh semenanjung
✔️COD perak & kedah
-MERBOK
-SUNGAI PETANI
-UITM MERBOK
-KUALA KANGSAR
-LENGGONG
.
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
link in bio//0135815385
. 
#bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
#coduitmkedah #codsungaipetani
  • EFFECTIVE SKINCARE ROUTINE TIPS🤔
    .
    Bougas beauty dah keluarkan berus pencuci muka khas untuk mencuci muka kita. Sebabnya, kadang-kadang bila kita cuci muka kan guna tangan. And then, kita tak tahu banyak mana kandungan bakteria pada tangan kita. Sebabnya bakteria tak boleh hilang dengan air sahaja.
    .
    In my opinion, bila kita nak cleanse our face kita kena basuh tangan kita dengan sabun terlebih dahulu untuk hilangkan bakteria pada tangan kita. And then barulah rasa yakin nak cuci muka kita. Tangan yang tak bersih akan membuatkan muka kita bertambah teruk.
    .
    Other than that, kita tak boleh expect keberkesanan product yang kita guna dalam jangka masa yang singkat. Like baru pakai sehari tak ada effect terus nak tukar product lain. Setiap jenis skincare product ada masa untuk terbukti keberkesanannya. If kita terlalu kerap bertukar product, maka muka akan bertambah teruk kerana kemungkinan kulit kita mengalami kejutan. Sebaiknya restkan muka beberapa hari sebelum mencuba product baru.
    .
    Hygiene is the most important part in skincare routine. Jangan sesekali pegang muka dengan tangan yang tidak dibasuh terlebih dahulu sebabnya kita tak tahu kandungan bakteria pada tangan kita. Selain itu, asingkan towel lap badan dengan muka. Sediakan satu towel khas untuk lap muka.
    .
    Thanks for reading😆
    .
    ADVANCED SERUM RM75
    FACIAL CLEANSER RM69
    FACE SCRUB RM49
    MOISTURIZER RM65
    .
    ✔️Hit whatapps link in bio to purchase
    ✔️Free gift
    ✔️loyalty card
    ✔️postage seluruh semenanjung
    ✔️COD perak & kedah
    -MERBOK
    -SUNGAI PETANI
    -UITM MERBOK
    -KUALA KANGSAR
    -LENGGONG
    .
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    link in bio//0135815385
    .
    #bougasperak #bougaskedah #bougaskualakangsar #bougaslenggong #bougasmerbok #bougassungaipetani #bougasuitmkedah #bougasuitmmerbok #codperak #codlenggong #codmerbok
    #coduitmkedah #codsungaipetani

  •  2  0  9 hours ago