#codkualalumpur Instagram Photos & Videos

codkualalumpur - 66k posts

Hashtag Popularity

2.9
average comments
66.9
average likes

Latest #codkualalumpur Posts

  • Seeing our customers feedback is the most joyful thing ever. Gojours helped a lot of people out there to achieve their dream skin🥰 and this is the proof for it‼️⁣⁣
⁣⁣
1-2 sachets a day. Just tear & pour it in ur mouth. It’s that simple & easy❗️⁣⁣
⁣⁣
✨𝘔𝘐𝘙𝘈𝘊𝘓𝘌 𝘐𝘕 𝘈 𝘚𝘈𝘊𝘏𝘌𝘛✨⁣⁣
⁣⁣
READYSTOCK✅⁣⁣⁣⁣⁣⁣
COD IN SELECTED AREAS❗️⁣⁣⁣⁣⁣
SELF COLLECT AVAILABLE❗️⁣
POSTAGE ALL AROUND MALAYSIA❗️⁣⁣
⁣
Purchase 1box RM89 + 1 creative portable carry on mirror + RM5 postage/delivery + 1 other free gift❗️⁣ ⁣⁣
⁣⁣
Purchase 2box RM178 + free postage/delivery + 1 pouch + 1 creative portable carry on mirror + 2 other free gifts❗️⁣ ⁣⁣
⁣
⁣⁣⁣@gojours.cheras ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣#letsgojours #beforeandafter #whiteningsachet #glowing #pimples #breakout #skintone #brighterskin #testimoni #happycustomer #codcheras #codkualalumpur #cheras  #kualalumpur #malaysia #agentcheras #cheraskl #agentcheras #agentkualalumpur #gojourscheraskualalumpur #gojourscherasagent #cherasagent #gojourscherasagent #stayhome #staysafe #onlineshopping⁣ ⁣⁣⁣⁣
  • Seeing our customers feedback is the most joyful thing ever. Gojours helped a lot of people out there to achieve their dream skin🥰 and this is the proof for it‼️⁣⁣
    ⁣⁣
    1-2 sachets a day. Just tear & pour it in ur mouth. It’s that simple & easy❗️⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨𝘔𝘐𝘙𝘈𝘊𝘓𝘌 𝘐𝘕 𝘈 𝘚𝘈𝘊𝘏𝘌𝘛✨⁣⁣
    ⁣⁣
    READYSTOCK✅⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    COD IN SELECTED AREAS❗️⁣⁣⁣⁣⁣
    SELF COLLECT AVAILABLE❗️⁣
    POSTAGE ALL AROUND MALAYSIA❗️⁣⁣

    Purchase 1box RM89 + 1 creative portable carry on mirror + RM5 postage/delivery + 1 other free gift❗️⁣ ⁣⁣
    ⁣⁣
    Purchase 2box RM178 + free postage/delivery + 1 pouch + 1 creative portable carry on mirror + 2 other free gifts❗️⁣ ⁣⁣

    ⁣⁣⁣@gojours.cheras ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #letsgojours #beforeandafter #whiteningsachet #glowing #pimples #breakout #skintone #brighterskin #testimoni #happycustomer #codcheras #codkualalumpur #cheras #kualalumpur #malaysia #agentcheras #cheraskl #agentcheras #agentkualalumpur #gojourscheraskualalumpur #gojourscherasagent #cherasagent #gojourscherasagent #stayhome #staysafe #onlineshopping⁣ ⁣⁣⁣⁣

  •  1  0  30 June, 2020
  • “Kan best bau wangi sampai ke petang...”

Sekarang dah tak malu nak keluar rumah. Kawan ajak lepak pun terus onz. Andddd yang paling penting terasa diri lebih YAKIN!

- Tidak lagi berbau
- Lebih berkeyakinan
- Segar sepanjang masa
- Mudah dibawa kemana2

Nahhh ngko! Sekarang dah takde masalah ketiak masyam, malu2 nak jumpa orang and takde laaa nak bawak perfume yang besar2 tuuu dalam handbag! Hehee

That’s why cikBA nk suggest and nak sangat korang try perfume Box SEXY and SWEET (travel edition) by @wawacosmeticshq Meh tengok kenapeeeee:

- Ianya E.D.P! Sooo bila EDP, concentration dia lagi tinggi and pekat. Ia akan tahan lebih lama and bau lebih kuat.
- Ianya jugekkk mesra wudhuk. Mesra solat and mesra alam 😆

Setiap pembelian combo (Box SEXY and SWEET) akan dapat PERCUMA 1 Carrel (car freshener) SPECIAL dari Wawa Zainal and Aeril Zafrel 🥰.

Dengar kata stock dah tak banyak and HQ keluarkan in LIMITED QUANTITY sahaja. Soooo kalau korang tak dapatkan sekarang, takde dah lepasni 🥺. Jom cepat2 grab perfume ni and click link di bio for purchase 🌸.

#wawacosmeticskualalumpur #codampang #codkualalumpur #babygirledition #agentwawacosmetics #miniagentwawacosmetics #wawaloveedition #onlinebusiness #wawazainal #aerilzafril #ampang #kualalumpur #mysteriousromance #beatyourbest #stokiswawacosmetics #agentneeded #incomeonline #buatduitdarirumah #wawacosmeticsbusiness #sifubads #sale #businesscosmetics #untungbusiness #agentwawacosmeticsmalaysia #travelperfume #perfumesexyandsweet #sexyandsweet #perfumewawacosmetics
  • “Kan best bau wangi sampai ke petang...”

    Sekarang dah tak malu nak keluar rumah. Kawan ajak lepak pun terus onz. Andddd yang paling penting terasa diri lebih YAKIN!

    - Tidak lagi berbau
    - Lebih berkeyakinan
    - Segar sepanjang masa
    - Mudah dibawa kemana2

    Nahhh ngko! Sekarang dah takde masalah ketiak masyam, malu2 nak jumpa orang and takde laaa nak bawak perfume yang besar2 tuuu dalam handbag! Hehee

    That’s why cikBA nk suggest and nak sangat korang try perfume Box SEXY and SWEET (travel edition) by @wawacosmeticshq Meh tengok kenapeeeee:

    - Ianya E.D.P! Sooo bila EDP, concentration dia lagi tinggi and pekat. Ia akan tahan lebih lama and bau lebih kuat.
    - Ianya jugekkk mesra wudhuk. Mesra solat and mesra alam 😆

    Setiap pembelian combo (Box SEXY and SWEET) akan dapat PERCUMA 1 Carrel (car freshener) SPECIAL dari Wawa Zainal and Aeril Zafrel 🥰.

    Dengar kata stock dah tak banyak and HQ keluarkan in LIMITED QUANTITY sahaja. Soooo kalau korang tak dapatkan sekarang, takde dah lepasni 🥺. Jom cepat2 grab perfume ni and click link di bio for purchase 🌸.

    #wawacosmeticskualalumpur #codampang #codkualalumpur #babygirledition #agentwawacosmetics #miniagentwawacosmetics #wawaloveedition #onlinebusiness #wawazainal #aerilzafril #ampang #kualalumpur #mysteriousromance #beatyourbest #stokiswawacosmetics #agentneeded #incomeonline #buatduitdarirumah #wawacosmeticsbusiness #sifubads #sale #businesscosmetics #untungbusiness #agentwawacosmeticsmalaysia #travelperfume #perfumesexyandsweet #sexyandsweet #perfumewawacosmetics

  •  3  0  30 June, 2020
  • “Kan best bau wangi sampai ke petang...”

Sekarang dah tak malu nak keluar rumah. Kawan ajak lepak pun terus onz. Andddd yang paling penting terasa diri lebih YAKIN!

- Tidak lagi berbau
- Lebih berkeyakinan
- Segar sepanjang masa
- Mudah dibawa kemana2

Nahhh ngko! Sekarang dah takde masalah ketiak masyam, malu2 nak jumpa orang and takde laaa nak bawak perfume yang besar2 tuuu dalam handbag! Hehee

That’s why cikBA nk suggest and nak sangat korang try perfume Box SEXY and SWEET (travel edition) by @wawacosmeticshq . Meh tengok kenapeeeee:

- Ianya E.D.P! Sooo bila EDP, concentration dia lagi tinggi and pekat. Ia akan tahan lebih lama and bau lebih kuat.
- Ianya jugekkk mesra wudhuk. Mesra solat and mesra alam 😆

Setiap pembelian combo (Box SEXY and SWEET) akan dapat PERCUMA 1 Carrel (car freshener) SPECIAL dari Wawa Zainal and Aeril Zafrel 🥰.

Dengar kata stock dah tak banyak and HQ keluarkan in LIMITED QUANTITY sahaja. Soooo kalau korang tak dapatkan sekarang, takde dah lepasni 🥺. Jom cepat2 grab perfume ni and click link di bio for purchase 🌸.

#wawacosmeticskualalumpur #codampang #codkualalumpur #babygirledition #agentwawacosmetics #miniagentwawacosmetics #wawaloveedition #onlinebusiness #wawazainal #aerilzafril #ampang #kualalumpur #mysteriousromance #beatyourbest #stokiswawacosmetics #agentneeded #incomeonline #buatduitdarirumah #wawacosmeticsbusiness #sifubads #sale #businesscosmetics #untungbusiness #agentwawacosmeticsmalaysia #travelperfume #perfumesexyandsweet #sexyandsweet #perfumewawacosmetics
  • “Kan best bau wangi sampai ke petang...”

    Sekarang dah tak malu nak keluar rumah. Kawan ajak lepak pun terus onz. Andddd yang paling penting terasa diri lebih YAKIN!

    - Tidak lagi berbau
    - Lebih berkeyakinan
    - Segar sepanjang masa
    - Mudah dibawa kemana2

    Nahhh ngko! Sekarang dah takde masalah ketiak masyam, malu2 nak jumpa orang and takde laaa nak bawak perfume yang besar2 tuuu dalam handbag! Hehee

    That’s why cikBA nk suggest and nak sangat korang try perfume Box SEXY and SWEET (travel edition) by @wawacosmeticshq . Meh tengok kenapeeeee:

    - Ianya E.D.P! Sooo bila EDP, concentration dia lagi tinggi and pekat. Ia akan tahan lebih lama and bau lebih kuat.
    - Ianya jugekkk mesra wudhuk. Mesra solat and mesra alam 😆

    Setiap pembelian combo (Box SEXY and SWEET) akan dapat PERCUMA 1 Carrel (car freshener) SPECIAL dari Wawa Zainal and Aeril Zafrel 🥰.

    Dengar kata stock dah tak banyak and HQ keluarkan in LIMITED QUANTITY sahaja. Soooo kalau korang tak dapatkan sekarang, takde dah lepasni 🥺. Jom cepat2 grab perfume ni and click link di bio for purchase 🌸.

    #wawacosmeticskualalumpur #codampang #codkualalumpur #babygirledition #agentwawacosmetics #miniagentwawacosmetics #wawaloveedition #onlinebusiness #wawazainal #aerilzafril #ampang #kualalumpur #mysteriousromance #beatyourbest #stokiswawacosmetics #agentneeded #incomeonline #buatduitdarirumah #wawacosmeticsbusiness #sifubads #sale #businesscosmetics #untungbusiness #agentwawacosmeticsmalaysia #travelperfume #perfumesexyandsweet #sexyandsweet #perfumewawacosmetics

  •  2  0  30 June, 2020
  • Si gojes hitam manis paling TOP dekat MAMASAB Bakery.
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥.
.
Cream cheese on top yg di drizzle dengan nutella dan salted caramel! Lapisan chocolate ganache di tengah. first bite dah buat org yg makan tak boleh berentii! Devil sgt!
.
Nak cuba rasa kek jahat ni? Klik  link wasap di bio
  • Si gojes hitam manis paling TOP dekat MAMASAB Bakery.
    .
    Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥.
    .
    Cream cheese on top yg di drizzle dengan nutella dan salted caramel! Lapisan chocolate ganache di tengah. first bite dah buat org yg makan tak boleh berentii! Devil sgt!
    .
    Nak cuba rasa kek jahat ni? Klik link wasap di bio

  •  0  1  30 June, 2020
  • “Suami dan saya takde keturunan kembar. Terkejut doc scan nampak 2kantung twin.” Puan Hazleen . 
. 
Alami masalah PCOS, haid tak teratur dan pernah dinasihati untuk turunkan berat badan bukanlah alasan untuk beliau tidak berikhtiar dan usaha zuriat . 
. 
Tonton dan kongsikan rahsia kehamilan kembar Puan Hazleen setelah 4tahun penantian . 
Semoga menjadi inspirasi buat ramai para isteri yang berikhtiar di luar sana . 
. 
BOLEH CLICK LINK DI BIO UNTUK FAST RESPONSE 👆🥰. 
#efferty #nutrisipersediaanhamil #resultsmatter #provensuccess #trusttheprocess #effertykl #effertytestimoni #effertykualalumpur #efferty #effertypetalingjaya #codkualalumpur #codpetalingjaya #ikhtiarhamil #anak #kualalumpur #petalingjaya #cyst #fibroids #pcos #covid19 #kitajaga #frontlineheroes
  • “Suami dan saya takde keturunan kembar. Terkejut doc scan nampak 2kantung twin.” Puan Hazleen .
    .
    Alami masalah PCOS, haid tak teratur dan pernah dinasihati untuk turunkan berat badan bukanlah alasan untuk beliau tidak berikhtiar dan usaha zuriat .
    .
    Tonton dan kongsikan rahsia kehamilan kembar Puan Hazleen setelah 4tahun penantian .
    Semoga menjadi inspirasi buat ramai para isteri yang berikhtiar di luar sana .
    .
    BOLEH CLICK LINK DI BIO UNTUK FAST RESPONSE 👆🥰.
    #efferty #nutrisipersediaanhamil #resultsmatter #provensuccess #trusttheprocess #effertykl #effertytestimoni #effertykualalumpur #efferty #effertypetalingjaya #codkualalumpur #codpetalingjaya #ikhtiarhamil #anak #kualalumpur #petalingjaya #cyst #fibroids #pcos #covid19 #kitajaga #frontlineheroes

  •  0  0  30 June, 2020
  • Seeing our customers feedback is the most joyful thing ever. Gojours helped a lot of people out there to achieve their dream skin🥰 and this is the proof for it‼️⁣⁣
⁣⁣
1-2 sachets a day. Just tear & pour it in ur mouth. It’s that simple & easy❗️⁣⁣
⁣⁣
✨𝘔𝘐𝘙𝘈𝘊𝘓𝘌 𝘐𝘕 𝘈 𝘚𝘈𝘊𝘏𝘌𝘛✨⁣⁣
⁣⁣
READYSTOCK✅⁣⁣⁣⁣⁣⁣
COD IN SELECTED AREAS❗️⁣⁣⁣⁣⁣
SELF COLLECT AVAILABLE❗️⁣
POSTAGE ALL AROUND MALAYSIA❗️⁣⁣
⁣
Purchase 1box RM89 + 1 creative portable carry on mirror + RM5 postage/delivery + 1 other free gift❗️⁣ ⁣⁣
⁣⁣
Purchase 2box RM178 + free postage/delivery + 1 pouch + 1 creative portable carry on mirror + 2 other free gifts❗️⁣ ⁣⁣
⁣
⁣⁣⁣@gojours.cheras ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣#letsgojours #beforeandafter #whiteningsachet #glowing #pimples #breakout #skintone #brighterskin #testimoni #happycustomer #codcheras #codkualalumpur #cheras  #kualalumpur #malaysia #agentcheras #cheraskl #agentcheras #agentkualalumpur #gojourscheraskualalumpur #gojourscherasagent #cherasagent #gojourscherasagent #stayhome #staysafe #onlineshopping⁣ ⁣⁣⁣⁣
  • Seeing our customers feedback is the most joyful thing ever. Gojours helped a lot of people out there to achieve their dream skin🥰 and this is the proof for it‼️⁣⁣
    ⁣⁣
    1-2 sachets a day. Just tear & pour it in ur mouth. It’s that simple & easy❗️⁣⁣
    ⁣⁣
    ✨𝘔𝘐𝘙𝘈𝘊𝘓𝘌 𝘐𝘕 𝘈 𝘚𝘈𝘊𝘏𝘌𝘛✨⁣⁣
    ⁣⁣
    READYSTOCK✅⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    COD IN SELECTED AREAS❗️⁣⁣⁣⁣⁣
    SELF COLLECT AVAILABLE❗️⁣
    POSTAGE ALL AROUND MALAYSIA❗️⁣⁣

    Purchase 1box RM89 + 1 creative portable carry on mirror + RM5 postage/delivery + 1 other free gift❗️⁣ ⁣⁣
    ⁣⁣
    Purchase 2box RM178 + free postage/delivery + 1 pouch + 1 creative portable carry on mirror + 2 other free gifts❗️⁣ ⁣⁣

    ⁣⁣⁣@gojours.cheras ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #letsgojours #beforeandafter #whiteningsachet #glowing #pimples #breakout #skintone #brighterskin #testimoni #happycustomer #codcheras #codkualalumpur #cheras #kualalumpur #malaysia #agentcheras #cheraskl #agentcheras #agentkualalumpur #gojourscheraskualalumpur #gojourscherasagent #cherasagent #gojourscherasagent #stayhome #staysafe #onlineshopping⁣ ⁣⁣⁣⁣

  •  0  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.

. 

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .

    .

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    .

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  3  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.

. 

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .

    .

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    .

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  1  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.

. 

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .

    .

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    .

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  2  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.
Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .
    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    .

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  2  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  3  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  2  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

.

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    .

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛.

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  2  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  2  0  30 June, 2020
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛

READY STOCK 📦 
.
COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
-
SELURUH KL • PETALING JAYA •  SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG  JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI • 
.
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
@quinns.kl.nuri
.
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • Kandungan QuinnS 💯 dari buah / bahan semulajadi ❤️

    Jadi tak perlu risau, QuinnS tiada kesan sampingan kpd badan anda 💛

    READY STOCK 📦
    .
    COD SELURUH SELANGOR / KL 🔥
    -
    SELURUH KL • PETALING JAYA • SAUJANA UTAMA• SHAH ALAM • SUBANG JAYA• SUBANG BESTARI• KAMPUNG MELAYU SUBANG• BANDAR SUNWAY • SELAYANG • SELURUH DAMANSARA • TTDI • BANDAR UTAMA • BANGI •
    .
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    @quinns.kl.nuri
    .
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #airfryerterbaik #codkualalumpur #kuruscantik #pkp #staysafe #quinnvtestimoni #quinnctestimoni #amyerabeauty
    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  3  0  30 June, 2020
  • [LAST DAY OF JUNE]
.
Alhamdulillah, walaupun sikit je peningkatan but tetap ada juga peningkatan from last month - May! Hehe, progress biar slow yang penting ada kan? Melda selalu ingatkan diri Melda, slowly but surely.
.
Tipu kalau Melda cakap Melda taknak rasa kejayaan besar macam orang lain. But Melda tahu Melda ada jugak priority lain which Melda nak focus study Melda untuk ace well jgk seiring dengan business. 
.
Tapi, apapun Melda selalu pesan dekat diri sendiri, IMPROVE. Biar lambat yang penting setiap bulan yang mendatang, kena ada jugak improvement. June antara bulan yang baik untuk Melda, semoga July menjadi lebih baik. Doakan Melda tau since new semester is coming very soon ❤️✨
  • [LAST DAY OF JUNE]
    .
    Alhamdulillah, walaupun sikit je peningkatan but tetap ada juga peningkatan from last month - May! Hehe, progress biar slow yang penting ada kan? Melda selalu ingatkan diri Melda, slowly but surely.
    .
    Tipu kalau Melda cakap Melda taknak rasa kejayaan besar macam orang lain. But Melda tahu Melda ada jugak priority lain which Melda nak focus study Melda untuk ace well jgk seiring dengan business.
    .
    Tapi, apapun Melda selalu pesan dekat diri sendiri, IMPROVE. Biar lambat yang penting setiap bulan yang mendatang, kena ada jugak improvement. June antara bulan yang baik untuk Melda, semoga July menjadi lebih baik. Doakan Melda tau since new semester is coming very soon ❤️✨

  •  68  25  30 June, 2020
  • ❗️2 BEST COMBINATION❗️
•
•
•
QuinnV - Jamu moden berperisa strawberry 🍓 yg menjadi kegilaan gadis2/wanita2 di luar sane.
Byk membantu para gadis yg mempunyai masalah period tidak teratur serta masalah keputihan.
QuinnC - Feminine wash yg paling disukai gadis di luar sana. Foam yg sgt lembut & berbau strawberry 🍓. Yg paling best sekali dingin/segar sepanjang hari 🥰
•
•
•
Kenapa QuinnV menjadi kegilaan para gadis diluar?
Kenapa QuinnC best? Rasa segar/dingin sepanjang hari?
Haaa... kalau nak tahu kena lah try beli & try guna SEKARANG❗️❗️❗️
And you akan rasa sendiri apa mereka rasai ☺️
•
🦋 @quinnvkl.airamorris 🦋
🦋 @quinnvkl.airamorris 🦋
🦋 @quinnvkl.airamorris 🦋
📱 Link on bio 👆🏻📱
•
#royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #quinnclean #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik
  • ❗️2 BEST COMBINATION❗️



    QuinnV - Jamu moden berperisa strawberry 🍓 yg menjadi kegilaan gadis2/wanita2 di luar sane.
    Byk membantu para gadis yg mempunyai masalah period tidak teratur serta masalah keputihan.
    QuinnC - Feminine wash yg paling disukai gadis di luar sana. Foam yg sgt lembut & berbau strawberry 🍓. Yg paling best sekali dingin/segar sepanjang hari 🥰



    Kenapa QuinnV menjadi kegilaan para gadis diluar?
    Kenapa QuinnC best? Rasa segar/dingin sepanjang hari?
    Haaa... kalau nak tahu kena lah try beli & try guna SEKARANG❗️❗️❗️
    And you akan rasa sendiri apa mereka rasai ☺️

    🦋 @quinnvkl.airamorris 🦋
    🦋 @quinnvkl.airamorris 🦋
    🦋 @quinnvkl.airamorris 🦋
    📱 Link on bio 👆🏻📱

    #royalemoneymaker #momake #quinns #quinnv #quinnclean #privateaffairpolish #scrub #jamumoden #kurussebelumraya #codselangor #coddamansara #duitraya #kitajagakita #codbangi #codshahalam #jomjanaincome #codampang #codkualalumpur #kuruscantik

  •  1  0  30 June, 2020
  • Nak minum LA MOCHA tp takut sebab korang alah dengan caffeine? No worry sayang, LA MOCHA ni memang sesuai sangat utk orang yang ada alahan dengan caffeine.
.
Selain dari rasa yg sangat sedap, ia mampu menurunkan berat anda dengan pantas! Tak caya? Cuba dulu baru tawwww
.
.
.
.
More Info Whatsapp:-
📲0182344998
📲0182344998
📲0182344998
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
CEPAT BERTINDAK CEPAT KURUS ❤️
.
❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
.
📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP .
#instafamous #detoxdrink #bodydreamofficial #lamochadrink #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming  #kurustanpapantang #bodydreamkedah #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codshalalam #codcherassungaibesimaluri #codtamantun #codtamanmelati #codampangdancheras #codkl #codselangor #maluapabossku #bellashake #bellasqueez #cocohotz #tv3malaysia #kualalumpur
  • Nak minum LA MOCHA tp takut sebab korang alah dengan caffeine? No worry sayang, LA MOCHA ni memang sesuai sangat utk orang yang ada alahan dengan caffeine.
    .
    Selain dari rasa yg sangat sedap, ia mampu menurunkan berat anda dengan pantas! Tak caya? Cuba dulu baru tawwww
    .
    .
    .
    .
    More Info Whatsapp:-
    📲0182344998
    📲0182344998
    📲0182344998
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    CEPAT BERTINDAK CEPAT KURUS ❤️
    .
    ❤️DM 📩 / WHATSAPP ❤️
    ❤️FAST RESPOND INSYAALLAH❤️
    .
    📲 CLICK LINK DI BIO IG👆🏻UTK DIRECT WHATSAPP .
    #instafamous #detoxdrink #bodydreamofficial #lamochadrink #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #kurustanpapantang #bodydreamkedah #codkualalumpur #bodydreamkualalumpur #codshalalam #codcherassungaibesimaluri #codtamantun #codtamanmelati #codampangdancheras #codkl #codselangor #maluapabossku #bellashake #bellasqueez #cocohotz #tv3malaysia #kualalumpur

  •  3  0  30 June, 2020

Top #codkualalumpur Posts

  • CHAKKK!! Terliur x kite??🤤🤤
  • CHAKKK!! Terliur x kite??🤤🤤

  •  236  10  11 December, 2019
  • Delivery or take Away Cik Yam dahhh opennn..Jomm!! Cepat2 order before SOLD OUT..✌🏻Delivery seluruh area KL dan Selangor..serendah RM5 saja special delivery from our rider.....WOWW!! Murahh gilaa!!
.
Untuk order: 019-5724412
.
Delivery Area:
Selayang= rm5
Batu caves/sri gombak/batu muda/samudera= rm7
Sentul= rm8
Setapak= rm10
Kl= rm12
Rawang= rm10
Kepong= rm10
Damansara= rm12
Sungai buloh= rm13
Jinjang= rm10
Wangsa maju= rm10
Puchong= rm20
Shah Alam= rm25
Ukay perdana= rm15
Bangi= rm30
Shah Alam= rm25
Ampang= rm15
Putrajaya= rm35
Kajang= rm25
  • Delivery or take Away Cik Yam dahhh opennn..Jomm!! Cepat2 order before SOLD OUT..✌🏻Delivery seluruh area KL dan Selangor..serendah RM5 saja special delivery from our rider.....WOWW!! Murahh gilaa!!
    .
    Untuk order: 019-5724412
    .
    Delivery Area:
    Selayang= rm5
    Batu caves/sri gombak/batu muda/samudera= rm7
    Sentul= rm8
    Setapak= rm10
    Kl= rm12
    Rawang= rm10
    Kepong= rm10
    Damansara= rm12
    Sungai buloh= rm13
    Jinjang= rm10
    Wangsa maju= rm10
    Puchong= rm20
    Shah Alam= rm25
    Ukay perdana= rm15
    Bangi= rm30
    Shah Alam= rm25
    Ampang= rm15
    Putrajaya= rm35
    Kajang= rm25

  •  112  10  8 May, 2020
  • Grilled Chicken Burger Cheese Top RM17/set open today..yeyy... a JOMMMM !!! 🥪🍔
.
Di: Kedai Makan @sukadessert 
Lokasi: Taman Kepong Indah, Kepong Kuala Lumpur
Waze: maryam_razali atau sukadessert
  • Grilled Chicken Burger Cheese Top RM17/set open today..yeyy... a JOMMMM !!! 🥪🍔
    .
    Di: Kedai Makan @sukadessert
    Lokasi: Taman Kepong Indah, Kepong Kuala Lumpur
    Waze: maryam_razali atau sukadessert

  •  132  9  23 February, 2020
  • Banyak nyaaa CHEEEEESEEEE 😱😱.. Penggemar Cheese apa tunggu lagi?? Jom !! Jom!! Ajak member2 korang dtg makan Grilled Chicken Burger Cheese Topp...🥪
.
.
Waze: maryam_razali atau sukadessert
  • Banyak nyaaa CHEEEEESEEEE 😱😱.. Penggemar Cheese apa tunggu lagi?? Jom !! Jom!! Ajak member2 korang dtg makan Grilled Chicken Burger Cheese Topp...🥪
    .
    .
    Waze: maryam_razali atau sukadessert

  •  110  3  11 February, 2020
  • Ada ni haa. Baru lepas restock AYAQ WORLD ni haa. Penuh bonet kereta tu haa. Alhamdulillah untuk rezeki 🥰🥰🥰. Hee.

Korang ingat tak haritu bella ada cari agen AYAQ WORLD kan. N alhamdulillah ramai yang bijak rebut peluang yang ada. Haritu bella open untuk 20 orang sahaja tau. N now tinggal lagi 10 kekosongan je. So sape2 yang berminat nak buat duit dengan jual AYAQ WORLD, cepat2 wasap bella ye. Once dh penuh 20 orang,bella akan stop.

Modal nak jadi agen bagi bella berbaloi. Serendah RM200 sahaja and korang insyaAllah boleh buat sale sampai 4 angka sebulan. Tak percaya? Tengok highlight bella. Bella ada share sale Bella jual ayaq last month. Almost 4k and group bella buat sale hampir 9k bulan lepas dengan jual ayaq world sahaja. Berbaloi2 kan.

So kalau korang memang berminat nak buat side income, do wasap me immediately tauuuu. Korang lambat, melepas nanti. Ehh terbebel panjang plak. Stop takat sini dulu lah.hihihi. bila cikgu berbicara,memang panjang lah jadinya. Sorry guysss. 😂😂😂Hihi.

#ayaqworld
#ayaqmangga
#squadbellatakiudin
#teambonda
#codkualalumpur
#codkl
#kualalumpur
#fruitsjuice
#airbuah
#fruit
#agendiperlukan
#dropshipdiperlukan
#agendropship
  • Ada ni haa. Baru lepas restock AYAQ WORLD ni haa. Penuh bonet kereta tu haa. Alhamdulillah untuk rezeki 🥰🥰🥰. Hee.

    Korang ingat tak haritu bella ada cari agen AYAQ WORLD kan. N alhamdulillah ramai yang bijak rebut peluang yang ada. Haritu bella open untuk 20 orang sahaja tau. N now tinggal lagi 10 kekosongan je. So sape2 yang berminat nak buat duit dengan jual AYAQ WORLD, cepat2 wasap bella ye. Once dh penuh 20 orang,bella akan stop.

    Modal nak jadi agen bagi bella berbaloi. Serendah RM200 sahaja and korang insyaAllah boleh buat sale sampai 4 angka sebulan. Tak percaya? Tengok highlight bella. Bella ada share sale Bella jual ayaq last month. Almost 4k and group bella buat sale hampir 9k bulan lepas dengan jual ayaq world sahaja. Berbaloi2 kan.

    So kalau korang memang berminat nak buat side income, do wasap me immediately tauuuu. Korang lambat, melepas nanti. Ehh terbebel panjang plak. Stop takat sini dulu lah.hihihi. bila cikgu berbicara,memang panjang lah jadinya. Sorry guysss. 😂😂😂Hihi.

    #ayaqworld
    #ayaqmangga
    #squadbellatakiudin
    #teambonda
    #codkualalumpur
    #codkl
    #kualalumpur
    #fruitsjuice
    #airbuah
    #fruit
    #agendiperlukan
    #dropshipdiperlukan
    #agendropship

  •  165  4  8 June, 2020