#codklang Instagram Photos & Videos

codklang - 125k posts

Hashtag Popularity

3.5
average comments
48.5
average likes

Latest #codklang Posts

  • 💯KOPI SLIMI

WE’RE OPEN EVERYDAY‼️
10.00am - 9.30pm
.

Sebarang pertanyaan boleh terus call👇🏻👇🏻👇🏻 📞 0163941304
📞 03-31231675
📞 03-33810291  bawah ni alamat lengkap 😉
________________________________________________
🚦LOKASI OUTLET 🎀 MAPS SEARCH : BEAUTY MAJU HERBS . 🛵🚘 NO 36 GF, ,jalan udang kara 20,jalan sg udang 41250 klang
.
📍 landmark 🎀 : Depan jalan besar sg udang hadapan bustop, sederet Almazhar bistro kedai makan . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🚦NO 51 GF, jalan desa,taman desa sijangkang 42500
Telok panglima garang,selangor 📍landmark 💥 Sederet nt shop, klinik mesra,kedai penjual helmet(kami ada signboard pink. kedai pink) 
Untuk cod Cover area klang/Shah Alam caj runner from Rm10-15. -

Postage seluruh Malaysia. Boleh klik link di bio for order. 😊😉😉 -

#brilliantskincareselangor #brilliantskincareklang #brilliantskincare #brilliantskincareshahalam  #poslaju #codklang #codshahalam #Beautymajuherbsowner #beautymajuherbs  #Kosmetikjamuklang #sgudangklang #brilliantskincare #skincare #kedaikosmetik #instagramshopping #sgudangklang #klang #selangor #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaklang #alhaalfashahalam #alhaalfafoundation #okayaeyebrowgel #Okayaklang #nrccosmetics #eskinol #brilliantskin #brilliantahaserum #brilliantskinoriginal  #kopislimi #kopislimiviral
  • 💯KOPI SLIMI

    WE’RE OPEN EVERYDAY‼️
    10.00am - 9.30pm
    .

    Sebarang pertanyaan boleh terus call👇🏻👇🏻👇🏻 📞 0163941304
    📞 03-31231675
    📞 03-33810291 bawah ni alamat lengkap 😉
    ________________________________________________
    🚦LOKASI OUTLET 🎀 MAPS SEARCH : BEAUTY MAJU HERBS . 🛵🚘 NO 36 GF, ,jalan udang kara 20,jalan sg udang 41250 klang
    .
    📍 landmark 🎀 : Depan jalan besar sg udang hadapan bustop, sederet Almazhar bistro kedai makan . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    🚦NO 51 GF, jalan desa,taman desa sijangkang 42500
    Telok panglima garang,selangor 📍landmark 💥 Sederet nt shop, klinik mesra,kedai penjual helmet(kami ada signboard pink. kedai pink)
    Untuk cod Cover area klang/Shah Alam caj runner from Rm10-15. -

    Postage seluruh Malaysia. Boleh klik link di bio for order. 😊😉😉 -

    #brilliantskincareselangor #brilliantskincareklang #brilliantskincare #brilliantskincareshahalam #poslaju #codklang #codshahalam #Beautymajuherbsowner #beautymajuherbs #Kosmetikjamuklang #sgudangklang #brilliantskincare #skincare #kedaikosmetik #instagramshopping #sgudangklang #klang #selangor #alhaalfa #alhaalfacosmetics #alhaalfaklang #alhaalfashahalam #alhaalfafoundation #okayaeyebrowgel #Okayaklang #nrccosmetics #eskinol #brilliantskin #brilliantahaserum #brilliantskinoriginal #kopislimi #kopislimiviral

  •  0  0  33 seconds ago
  • ENERGY MEN 💪
.
SELAMBER HENJUT 45 MINIT !! .
.
KELEBIHAN ENERGY MEN . .
🌟Dijamin selamat . .
🌟Sangat mudah digunakan
🌟💯 Dirumuskan oleh bahan semula jadi
🌟Tahan lama (Puas Hati) TERBAIKK
🌟Tak kebas . .
🌟Isteri semakin sayang .
.
Berminat ? .
.
➡COD: Shah Alam, Klang
📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
.
📞Whatsapp 0142397669
.
**DROPSHIP juga diperlukan**
.
#energymen #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • ENERGY MEN 💪
    .
    SELAMBER HENJUT 45 MINIT !! .
    .
    KELEBIHAN ENERGY MEN . .
    🌟Dijamin selamat . .
    🌟Sangat mudah digunakan
    🌟💯 Dirumuskan oleh bahan semula jadi
    🌟Tahan lama (Puas Hati) TERBAIKK
    🌟Tak kebas . .
    🌟Isteri semakin sayang .
    .
    Berminat ? .
    .
    ➡COD: Shah Alam, Klang
    📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia
    .
    📞Whatsapp 0142397669
    .
    **DROPSHIP juga diperlukan**
    .
    #energymen #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  3 minutes ago
  • Hai guysss ! Ini lah sebab Iolss suggest guna combination antara Aztec Clay Mask + Apple Cider Vinegar 👌🏻 Combination yg perfect tau.. 🤗
.
Hari ni jom kita kenal-kenal balik dengan Aztec Clay Mask. Tahu tak clay apa yang digunakan? Jawapannya ialah BENTONITE CLAY!
.
Salah satu khasiat bentonite clay, ni lah dia. UNCLOG AND SHRINK PORES. Buat yang ada masalah liang pori terbuka luas macam mengalu-alukan kedatangan kotoran ke dalamnya tu, haa, sangatlah juga dialu-alukan untuk cuba Aztec Clay Mask ni.
.
Nak nak awak yang selalu mekap tu. Haa. Yee. Awak. Tau tak kalau tak cuci mekap bebetul, boleh buat liang pori tersumbat tau. Dah, jom kita cuci muka dengan Aztec Clay Mask. 😉
.

Taknak ke cantik macam kulit baby ? kalau nak, 
KLIK LINK WASAP DI BIO PROFILE 😍😍😍
.
. #aztecclaymaskmalaysia #skincareroutine #bestmaskerdunia #letsdetox  #kulitbreakout  #kulitberminyak #doityourself  #maskerkunyit #jerawat  #deepporecleansing #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal  #jerawathilang #jerawatpasir #jerawattiadamata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkusam #maskerdetox #aztecclaymaskreview #aztecklang #aztecshahalam #pemutihkulit #poriterbuka #codshahalam #codklang  #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskklang #aztecclaymaskshahalam #aztecclaymaskfreepostage
  • Hai guysss ! Ini lah sebab Iolss suggest guna combination antara Aztec Clay Mask + Apple Cider Vinegar 👌🏻 Combination yg perfect tau.. 🤗
    .
    Hari ni jom kita kenal-kenal balik dengan Aztec Clay Mask. Tahu tak clay apa yang digunakan? Jawapannya ialah BENTONITE CLAY!
    .
    Salah satu khasiat bentonite clay, ni lah dia. UNCLOG AND SHRINK PORES. Buat yang ada masalah liang pori terbuka luas macam mengalu-alukan kedatangan kotoran ke dalamnya tu, haa, sangatlah juga dialu-alukan untuk cuba Aztec Clay Mask ni.
    .
    Nak nak awak yang selalu mekap tu. Haa. Yee. Awak. Tau tak kalau tak cuci mekap bebetul, boleh buat liang pori tersumbat tau. Dah, jom kita cuci muka dengan Aztec Clay Mask. 😉
    .

    Taknak ke cantik macam kulit baby ? kalau nak,
    KLIK LINK WASAP DI BIO PROFILE 😍😍😍
    .
    . #aztecclaymaskmalaysia #skincareroutine #bestmaskerdunia #letsdetox #kulitbreakout #kulitberminyak #doityourself #maskerkunyit #jerawat #deepporecleansing #aztecclaymaskmalaysia #aztecclaymaskoriginal #jerawathilang #jerawatpasir #jerawattiadamata #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkusam #maskerdetox #aztecclaymaskreview #aztecklang #aztecshahalam #pemutihkulit #poriterbuka #codshahalam #codklang #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskklang #aztecclaymaskshahalam #aztecclaymaskfreepostage

  •  0  0  3 minutes ago
  • XTRA INCH
.
Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
.
*KEBAIKAN XTRA INCH*
➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
➡Membantu proses pembentukan otot
➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
.
XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
.
🏃Cod: Shah Alam & Klang
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
*DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
.
#xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • XTRA INCH
    .
    Tingkatkan prestasi di ranjang dengan XTRA INCH !!
    .
    *KEBAIKAN XTRA INCH*
    ➡Membesar & mengembangkan saluran darah zakar.
    ➡Kesan seawal 7 hari, bergantung pada metabolisma badan seseorang.
    ➡Memanjangkan zakar kepada 1-2 inci
    ➡Tahan lama dan tidak cepat pancit, makin lama mendayung makin keras
    ➡Merawat masalah cepat pancut & mati pucuk
    ➡Memberi tenaga maksima & badan tidak cepat letih
    ➡Membantu proses pembentukan otot
    ➡Mengurangkan masalah kolestrol, paras gula dalam darah & menstabilkan tekanan darah
    .
    XTRA INCH diperbuat 100% daripada bahan semulajadi, bebas bahan kimia dan LULUS KKM (MAL09032078-T)*
    .
    🏃Cod: Shah Alam & Klang
    📮Pos percuma keseluruh Malaysia
    .
    📞 WHATSAPP 0142397669
    .
    *DROPSHIP JUGA DIPERLUKAN*
    .
    #xtrainchmalaysia #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  3 minutes ago
  • LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
    .
    Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
    .
    *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
    ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
    ✅ Besarkan zakar
    ✅ Panjangkan zakar
    ✅ Kuatkan pangkal zakar
    ✅ Keras tegang maksima
    ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
    .
    Tiada kesan sampingan‼️
    ❌ Sakit kepala
    ❌ Sakit pinggang
    ❌ Sakit urat
    ❌ Pedih ulu hati
    ❌ Panas .
    .
    🏍Cod: Shah Alam, Klang
    .
    📮Pos percuma keseluruh Malaysia
    .
    📞 WHATSAPP 0142397669
    .
    #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  7 minutes ago
  • 20,000 KILO MINIMUM LAMB PERAP MAMASAB DIKELUARKAN SPECIAL SEMPENA RAYA HAJI NI 😍😍😍
.
Serious dengan kapasiti kilang lamb Mamasab makin besar, Mamasab nak bagi sayang2 dan family feel new experience of lamb.
.
Dengan 24 bahan rahsia yang buatkan lamb lembut, juicy, spicy perghhh bayangkan betapa bestnya sayang2 dapat spent masa dengan family sepanjang raya haji berBBQ gituwww 😘

Nak lamb? www.wassap.my/60166750994/lamb
Atau tekan link di bio

#kambingperapmamasab
#mamasablovers #hanacollection20 #neelofa #kambingaustralia #kambingperaphalal #kambingperapmurah #bbqhalal #codshahalam #codklang  #kambingbakar #kambing #barbequetime #mfmirafilzahfans #kekpecanbutterscotch #kekredvelvetmurah #kekredvelvetcheese #kekredvelvetcheeseleleh #kektunangmurah #kekbajet #ikanpatintempoyak #ikanpatinjerantut #ikanpatinmasaktempoyak #ikanpatintempoyakviral #kambingfresh #dagingdendeng #dendengdaging #dagingdendengperak
  • 20,000 KILO MINIMUM LAMB PERAP MAMASAB DIKELUARKAN SPECIAL SEMPENA RAYA HAJI NI 😍😍😍
    .
    Serious dengan kapasiti kilang lamb Mamasab makin besar, Mamasab nak bagi sayang2 dan family feel new experience of lamb.
    .
    Dengan 24 bahan rahsia yang buatkan lamb lembut, juicy, spicy perghhh bayangkan betapa bestnya sayang2 dapat spent masa dengan family sepanjang raya haji berBBQ gituwww 😘

    Nak lamb? www.wassap.my/60166750994/lamb
    Atau tekan link di bio

    #kambingperapmamasab
    #mamasablovers #hanacollection20 #neelofa #kambingaustralia #kambingperaphalal #kambingperapmurah #bbqhalal #codshahalam #codklang #kambingbakar #kambing #barbequetime #mfmirafilzahfans #kekpecanbutterscotch #kekredvelvetmurah #kekredvelvetcheese #kekredvelvetcheeseleleh #kektunangmurah #kekbajet #ikanpatintempoyak #ikanpatinjerantut #ikanpatinmasaktempoyak #ikanpatintempoyakviral #kambingfresh #dagingdendeng #dendengdaging #dagingdendengperak

  •  0  0  16 minutes ago
  • LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
.
Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
.
*Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
✅ Besarkan zakar
✅ Panjangkan zakar
✅ Kuatkan pangkal zakar
✅ Keras tegang maksima
✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
.
Tiada kesan sampingan‼️
❌ Sakit kepala
❌ Sakit pinggang
❌ Sakit urat
❌ Pedih ulu hati
❌ Panas .
.
🏍Cod: Shah Alam, Klang
.
📮Pos percuma keseluruh Malaysia
.
📞 WHATSAPP  0142397669
.
#lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang
  • LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang]
    .
    Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦
    .
    *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:-
    ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari)
    ✅ Besarkan zakar
    ✅ Panjangkan zakar
    ✅ Kuatkan pangkal zakar
    ✅ Keras tegang maksima
    ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi
    .
    Tiada kesan sampingan‼️
    ❌ Sakit kepala
    ❌ Sakit pinggang
    ❌ Sakit urat
    ❌ Pedih ulu hati
    ❌ Panas .
    .
    🏍Cod: Shah Alam, Klang
    .
    📮Pos percuma keseluruh Malaysia
    .
    📞 WHATSAPP 0142397669
    .
    #lorenxo #seksyen7 #seksyen7shahalam #seksyen25 #seksyen13 #seksyen2 #seksyen9 #seksyen18 #seksyen16 #seksyen13shahalam #kotakemuning #icity #icityshahalam #glenmarie #setiaalam #uitmshahalam #shahalamresident #setiacitymall #dataranshahalam #codshahalam #shahalam #padangjawa #jalankebun #kapar #bukitraja #meruklang #bukittinggiklang #gmklang #klang #codklang

  •  0  0  30 minutes ago
  • TONIK TUAN HAJI 

WE’RE OPEN EVERYDAY‼️
10.00am - 9.00pm
.

Sebarang pertanyaan boleh terus call👇🏻👇🏻👇🏻 📞 0163941304
📞 03-31231675
📞 03-33810291  bawah ni alamat lengkap 😉
________________________________________________
🚦LOKASI OUTLET 🎀 MAPS SEARCH : BEAUTY MAJU HERBS . 🛵🚘 NO 36 GF, ,jalan udang kara 20,jalan sg udang 41250 klang
.
📍 landmark 🎀 : Depan jalan besar sg udang hadapan bustop, sederet Almazhar bistro kedai makan . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🚦NO 51 GF, jalan desa,taman desa sijangkang 42500
Telok panglima garang,selangor 📍landmark 💥 Sederet nt shop, klinik mesra,kedai penjual helmet(kami ada signboard pink. kedai pink) 
Untuk cod Cover area klang/Shah Alam caj runner from Rm10-15. -

Postage seluruh Malaysia. Boleh klik link di bio for order. 😊😉😉 -

#brilliantskincareselangor #brilliantskincareklang #brilliantskincare #brilliantskincareshahalam #poslaju #codklang #codshahalam #Beautymajuherbsowner #beautymajuherbs  #Kosmetikjamuklang #sgudangklang #brilliantskincare #skincare #kedaikosmetik #instagramshopping #sgudangklang #klang #selangor #toniktuanhaji #toniktuanhajipink
  • TONIK TUAN HAJI

    WE’RE OPEN EVERYDAY‼️
    10.00am - 9.00pm
    .

    Sebarang pertanyaan boleh terus call👇🏻👇🏻👇🏻 📞 0163941304
    📞 03-31231675
    📞 03-33810291 bawah ni alamat lengkap 😉
    ________________________________________________
    🚦LOKASI OUTLET 🎀 MAPS SEARCH : BEAUTY MAJU HERBS . 🛵🚘 NO 36 GF, ,jalan udang kara 20,jalan sg udang 41250 klang
    .
    📍 landmark 🎀 : Depan jalan besar sg udang hadapan bustop, sederet Almazhar bistro kedai makan . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    🚦NO 51 GF, jalan desa,taman desa sijangkang 42500
    Telok panglima garang,selangor 📍landmark 💥 Sederet nt shop, klinik mesra,kedai penjual helmet(kami ada signboard pink. kedai pink)
    Untuk cod Cover area klang/Shah Alam caj runner from Rm10-15. -

    Postage seluruh Malaysia. Boleh klik link di bio for order. 😊😉😉 -

    #brilliantskincareselangor #brilliantskincareklang #brilliantskincare #brilliantskincareshahalam #poslaju #codklang #codshahalam #Beautymajuherbsowner #beautymajuherbs #Kosmetikjamuklang #sgudangklang #brilliantskincare #skincare #kedaikosmetik #instagramshopping #sgudangklang #klang #selangor #toniktuanhaji #toniktuanhajipink

  •  1  0  1 hour ago
  • KAWAN TANYA APA RAHSIA JADI KURUS 😍

Rahsia dia KALISTA jeee. Minum KALISTA je dah boleh berubah macam ni tauu.

10 KILO LEMAK HILANG 🔥

Tak diet pun. Bersenam pun tak.

👉 Pipi dulu bulat sekarang dah kempis.

👉 Badan dulu chubby sekarang dah makin slim.

👉 Seluar baju makin longgar.

Menyesal tak jumpa KALISTA lebih awal. Kalau tak mesti dah lama boleh kurus kan.

Tapi takpee. Masih belum terlambat untuk uols kurus. KALISTA sentiasa ada untuk bantu hancurkan lemak-lemak jahat korang tu 🔥

Bukan susah pun. Minum air sedap ni je dah boleh KURUSSS. Siapa lah yang tak nak kann.

Jom sha bantu awak sampai berjaya kurus. Tekan link wasap kt profile sha tu cepat ye.

0193704114 .

https://kalistashahalam.wasap.my/

*Cod Shah Alam, Klang
*Leader Kalista

Jauh sha 🚛📮✈Pos seluruh Malaysia 
Dekat sha 🚗🚗COD

#kalistahq #kalistashahalam #codshahalam #codklang

#kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum
  • KAWAN TANYA APA RAHSIA JADI KURUS 😍

    Rahsia dia KALISTA jeee. Minum KALISTA je dah boleh berubah macam ni tauu.

    10 KILO LEMAK HILANG 🔥

    Tak diet pun. Bersenam pun tak.

    👉 Pipi dulu bulat sekarang dah kempis.

    👉 Badan dulu chubby sekarang dah makin slim.

    👉 Seluar baju makin longgar.

    Menyesal tak jumpa KALISTA lebih awal. Kalau tak mesti dah lama boleh kurus kan.

    Tapi takpee. Masih belum terlambat untuk uols kurus. KALISTA sentiasa ada untuk bantu hancurkan lemak-lemak jahat korang tu 🔥

    Bukan susah pun. Minum air sedap ni je dah boleh KURUSSS. Siapa lah yang tak nak kann.

    Jom sha bantu awak sampai berjaya kurus. Tekan link wasap kt profile sha tu cepat ye.

    0193704114 .

    https://kalistashahalam.wasap.my/

    *Cod Shah Alam, Klang
    *Leader Kalista

    Jauh sha 🚛📮✈Pos seluruh Malaysia
    Dekat sha 🚗🚗COD

    #kalistahq #kalistashahalam #codshahalam #codklang

    #kalista #kalistasquad #kurus #detox #detoxdrink #juskurus #kopikurus #kopikurusviral #teatoxmalaysia #tehdetox #prelovedmurahmalaysia #bajukurung #sobellalipmatte #susumaaez #trueislandalaska #kaymanbeauty #bougasserum

  •  2  0  1 hour ago
  • #SUSURIZQI KAWAN BAIK IBU MENGANDUNG 😍😍
.
Alhamdulillah.. Susu rizqi banyak membantu si ibu. 😘
.
Seronok masa mengandung takde kene marah dengan nurse sebab HB rendah. 👍👍
.
Masa menyusu pun seronok je.. Laju je susu keluar. Baby gembira, ibu bahagia💪
.
.
.
Nak dapatkan #mamadil dengan Najwa, klik je link di bio atau
WhatsApp 011-10131789 📱📱📱
.
.
Area Shah Alam, Klang dan Kuala Kubu Bharu boleh COD 🚙🚙🚙
Postage seluruh Malaysia setiap hari 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
.
  • #SUSURIZQI KAWAN BAIK IBU MENGANDUNG 😍😍
    .
    Alhamdulillah.. Susu rizqi banyak membantu si ibu. 😘
    .
    Seronok masa mengandung takde kene marah dengan nurse sebab HB rendah. 👍👍
    .
    Masa menyusu pun seronok je.. Laju je susu keluar. Baby gembira, ibu bahagia💪
    .
    .
    .
    Nak dapatkan #mamadil dengan Najwa, klik je link di bio atau
    WhatsApp 011-10131789 📱📱📱
    .
    .
    Area Shah Alam, Klang dan Kuala Kubu Bharu boleh COD 🚙🚙🚙
    Postage seluruh Malaysia setiap hari 🇲🇾🇲🇾🇲🇾
    .

  •  1  1  2 hours ago
  • TONIK TUAN HAJI PINK 

WE’RE OPEN EVERYDAY‼️
10.00am - 9.00pm
.

Sebarang pertanyaan boleh terus call👇🏻👇🏻👇🏻 📞 0163941304
📞 03-31231675
📞 03-33810291  bawah ni alamat lengkap 😉
________________________________________________
🚦LOKASI OUTLET 🎀 MAPS SEARCH : BEAUTY MAJU HERBS . 🛵🚘 NO 36 GF, ,jalan udang kara 20,jalan sg udang 41250 klang
.
📍 landmark 🎀 : Depan jalan besar sg udang hadapan bustop, sederet Almazhar bistro kedai makan . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
🚦NO 51 GF, jalan desa,taman desa sijangkang 42500
Telok panglima garang,selangor 📍landmark 💥 Sederet nt shop, klinik mesra,kedai penjual helmet(kami ada signboard pink. kedai pink) 
Untuk cod Cover area klang/Shah Alam caj runner from Rm10-15. -

Postage seluruh Malaysia. Boleh klik link di bio for order. 😊😉😉 -

#brilliantskincareselangor #brilliantskincareklang #brilliantskincare #brilliantskincareshahalam #poslaju #codklang #codshahalam #Beautymajuherbsowner #beautymajuherbs  #Kosmetikjamuklang #sgudangklang #brilliantskincare #skincare #kedaikosmetik #instagramshopping #sgudangklang #klang #selangor #toniktuanhaji #toniktuanhajipink
  • TONIK TUAN HAJI PINK

    WE’RE OPEN EVERYDAY‼️
    10.00am - 9.00pm
    .

    Sebarang pertanyaan boleh terus call👇🏻👇🏻👇🏻 📞 0163941304
    📞 03-31231675
    📞 03-33810291 bawah ni alamat lengkap 😉
    ________________________________________________
    🚦LOKASI OUTLET 🎀 MAPS SEARCH : BEAUTY MAJU HERBS . 🛵🚘 NO 36 GF, ,jalan udang kara 20,jalan sg udang 41250 klang
    .
    📍 landmark 🎀 : Depan jalan besar sg udang hadapan bustop, sederet Almazhar bistro kedai makan . ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
    🚦NO 51 GF, jalan desa,taman desa sijangkang 42500
    Telok panglima garang,selangor 📍landmark 💥 Sederet nt shop, klinik mesra,kedai penjual helmet(kami ada signboard pink. kedai pink)
    Untuk cod Cover area klang/Shah Alam caj runner from Rm10-15. -

    Postage seluruh Malaysia. Boleh klik link di bio for order. 😊😉😉 -

    #brilliantskincareselangor #brilliantskincareklang #brilliantskincare #brilliantskincareshahalam #poslaju #codklang #codshahalam #Beautymajuherbsowner #beautymajuherbs #Kosmetikjamuklang #sgudangklang #brilliantskincare #skincare #kedaikosmetik #instagramshopping #sgudangklang #klang #selangor #toniktuanhaji #toniktuanhajipink

  •  0  0  3 hours ago
  • Hai @kekbatikwow sentiasa open delivery di kawasan berikut :
.
.
📍KG JAWA
📍BUKIT KUDA
📍TAMAN ANDALAS
📍BANDAR BOTANIK
📍JOHAN SETIA
.
. 
Saiz yang available untuk delivery : .
Saiz B : RM20 / 1 bekas.
Pembelian minima : 1 bekas
.
.
Ada caj penghantaran.
Hantar sampai depan rumah / pejabat.
.
.
Nak COD?
Nak self pick up?
Whatsapp je k👇👇
.
.
Luar kawasan delivery boleh pos.
Packaging untuk pos saiz B sahaja.😊
.
.
@kekbatikwow .
🍰Sekali rasa pasti nak lagi
🍰Dah habis sebekas pasti teringat ingat
.
.
Whatsapp
📲018-3215684
📲018-3215684
📲018-3215684
.
.
#kekbatik #kekbatikwow #kekbatikcoklat  #kekbatikklang #sayajualkek #deliverykekbatik #kekbatikpower #kekbatiklover #kekbatikpadu #kekbatikmoist #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatiklembut #kekbatikviral #bandarbotanik #kekbatikcoklatmoist #kekbatikmalaysia  #kekbatiklover #fooddelivery #kekbatikpadu #codklang #bandarklang #gmklang #htarklang #tamansriandalas #kekbatikbirthday #kekbatikpostage #kekbatikketagih #kgjawa #kekbatikganache #makanansedap
  • Hai @kekbatikwow sentiasa open delivery di kawasan berikut :
    .
    .
    📍KG JAWA
    📍BUKIT KUDA
    📍TAMAN ANDALAS
    📍BANDAR BOTANIK
    📍JOHAN SETIA
    .
    .
    Saiz yang available untuk delivery : .
    Saiz B : RM20 / 1 bekas.
    Pembelian minima : 1 bekas
    .
    .
    Ada caj penghantaran.
    Hantar sampai depan rumah / pejabat.
    .
    .
    Nak COD?
    Nak self pick up?
    Whatsapp je k👇👇
    .
    .
    Luar kawasan delivery boleh pos.
    Packaging untuk pos saiz B sahaja.😊
    .
    .
    @kekbatikwow .
    🍰Sekali rasa pasti nak lagi
    🍰Dah habis sebekas pasti teringat ingat
    .
    .
    Whatsapp
    📲018-3215684
    📲018-3215684
    📲018-3215684
    .
    .
    #kekbatik #kekbatikwow #kekbatikcoklat #kekbatikklang #sayajualkek #deliverykekbatik #kekbatikpower #kekbatiklover #kekbatikpadu #kekbatikmoist #kekbatiksedap #kekbatikmurah #kekbatiklembut #kekbatikviral #bandarbotanik #kekbatikcoklatmoist #kekbatikmalaysia #kekbatiklover #fooddelivery #kekbatikpadu #codklang #bandarklang #gmklang #htarklang #tamansriandalas #kekbatikbirthday #kekbatikpostage #kekbatikketagih #kgjawa #kekbatikganache #makanansedap

  •  2  0  3 hours ago
  • MAKIN DICALIT, MAKIN CANTIK. 😍

Sejak calit WDTA makin comel. Syukur sangatkan kenal WDTA dari awal.

Wajah pun makin #tegang dan #awetmuda. Dulu try memacam tapi semua tak berkesan, alhamdulillah dengan WDTA serasi.

Akak ni cust dari Brunei tau, ehhh awakkk taknak calit ke?

WDTA dah dikenali serata dunia tau uoolsss.🤗
.
.
Jomm grab sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI, wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

#wdta #krimawetmuda #krimnanoteknologi #calitcalitcantik #calitcalitnadi #cantiksatubody #bukansekadarluaran #kulitcerah #tegang #anjal #awetmuda #rawatmasalahkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsunburn #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #parut  #luluskkm #halal #selamat #promosi #igshopmalaysia #igshopmurah #codshahalam #codklang #postageseluruhmalaysia
  • MAKIN DICALIT, MAKIN CANTIK. 😍

    Sejak calit WDTA makin comel. Syukur sangatkan kenal WDTA dari awal.

    Wajah pun makin #tegang dan #awetmuda. Dulu try memacam tapi semua tak berkesan, alhamdulillah dengan WDTA serasi.

    Akak ni cust dari Brunei tau, ehhh awakkk taknak calit ke?

    WDTA dah dikenali serata dunia tau uoolsss.🤗
    .
    .
    Jomm grab sekarang untuk dapatkan harga PROMOSI, wasap 011-27242486 atau terus klik link di bio

    #wdta #krimawetmuda #krimnanoteknologi #calitcalitcantik #calitcalitnadi #cantiksatubody #bukansekadarluaran #kulitcerah #tegang #anjal #awetmuda #rawatmasalahkulit #jeragat #jerawat #kulitkusam #kulitbreakout #kulitsunburn #kulitkering #kulitsensitif #kulitberminyak #parut #luluskkm #halal #selamat #promosi #igshopmalaysia #igshopmurah #codshahalam #codklang #postageseluruhmalaysia

  •  2  0  3 hours ago
  • 🚩Eid Adha SALE
.
✨Nour Scarf
.
Normal price : Rm60
SALE  PRICE :RM54(withbox) 
.
Adalah salah satu design & antara keluaran Tudung The Hijab Co yg Fast Selling.
.
Kebanyakan design & corak adalah terhad!
.
Maksudnye once design & corak tu habis..
Means habis dan takkan ada RESTOCK 😊
.
Jadi korang tunggu apa lagi?
Sebelum kesemua design & corak SOLD OUT better grab cepat🤗
.
✨Diperbuat dari fabrik campuran superfine voile + organdi
✨Limited dengan 1 design & 1 warna sahaja
✨Materialnya ringan dan mudah dibentuk
✨Ultrasonic Lasercut “hemming”
✨Tidak panas di pakai seharian
✨Fabrik menjadi lebih lembut bila di basuh
✨Bidang 115cm X 115cm
✨Tidak mudah bertompok ketika terkena air atau berpeluh
✨Metal tag label
.
. 
Sebarang pertanyaan & pembelian boleh direct wassap sha 📲0135108659 atau terus CLICK LINK di BIO Instagram sha 💗
.
🚗 Delivery Klang & Shah Alam Area ONLY :
.
☑️ Kampung Jawa
☑️Andalas
☑️Teluk Menegon
☑️Sungai Kandis
☑️Bukit Tinggi
☑️Bandar Bukit Raja
☑️Syeksyen 7, Shah Alam
.
🇲🇾Postage seluruh MALAYSIA
(Harga Tidak Termasuk Postage)
.
Terima Kasih✨

#thehijabco #bedifferent #specialfabrics #agentklang# #tudungraya2020 #sayajual #tudungsenangbentuk# #bazarpaknil #bazarklang#codklang#tudungbawalcantik
#thehijabco #bedifferent#specialfabrics #tudungbawalklang#bazarpaknil#bazarpaknil #tudungbawalcantik
#tudungbawalsenanbentuk #tudungraya2020 #sayajual #bazarpaknil
  • 🚩Eid Adha SALE
    .
    ✨Nour Scarf
    .
    Normal price : Rm60
    SALE PRICE :RM54(withbox)
    .
    Adalah salah satu design & antara keluaran Tudung The Hijab Co yg Fast Selling.
    .
    Kebanyakan design & corak adalah terhad!
    .
    Maksudnye once design & corak tu habis..
    Means habis dan takkan ada RESTOCK 😊
    .
    Jadi korang tunggu apa lagi?
    Sebelum kesemua design & corak SOLD OUT better grab cepat🤗
    .
    ✨Diperbuat dari fabrik campuran superfine voile + organdi
    ✨Limited dengan 1 design & 1 warna sahaja
    ✨Materialnya ringan dan mudah dibentuk
    ✨Ultrasonic Lasercut “hemming”
    ✨Tidak panas di pakai seharian
    ✨Fabrik menjadi lebih lembut bila di basuh
    ✨Bidang 115cm X 115cm
    ✨Tidak mudah bertompok ketika terkena air atau berpeluh
    ✨Metal tag label
    .
    .
    Sebarang pertanyaan & pembelian boleh direct wassap sha 📲0135108659 atau terus CLICK LINK di BIO Instagram sha 💗
    .
    🚗 Delivery Klang & Shah Alam Area ONLY :
    .
    ☑️ Kampung Jawa
    ☑️Andalas
    ☑️Teluk Menegon
    ☑️Sungai Kandis
    ☑️Bukit Tinggi
    ☑️Bandar Bukit Raja
    ☑️Syeksyen 7, Shah Alam
    .
    🇲🇾Postage seluruh MALAYSIA
    (Harga Tidak Termasuk Postage)
    .
    Terima Kasih✨

    #thehijabco #bedifferent #specialfabrics #agentklang# #tudungraya2020 #sayajual #tudungsenangbentuk# #bazarpaknil #bazarklang #codklang#tudungbawalcantik
    #thehijabco #bedifferent#specialfabrics #tudungbawalklang#bazarpaknil#bazarpaknil #tudungbawalcantik
    #tudungbawalsenanbentuk #tudungraya2020 #sayajual #bazarpaknil

  •  2  0  3 hours ago
  • 🚩Eid Adha SALE
.
✨Nour Scarf
.
Normal price : Rm60
SALE  PRICE :RM54(withbox) 
.
Adalah salah satu design & antara keluaran Tudung The Hijab Co yg Fast Selling.
.
Kebanyakan design & corak adalah terhad!
.
Maksudnye once design & corak tu habis..
Means habis dan takkan ada RESTOCK 😊
.
Jadi korang tunggu apa lagi?
Sebelum kesemua design & corak SOLD OUT better grab cepat🤗
.
✨Diperbuat dari fabrik campuran superfine voile + organdi
✨Limited dengan 1 design & 1 warna sahaja
✨Materialnya ringan dan mudah dibentuk
✨Ultrasonic Lasercut “hemming”
✨Tidak panas di pakai seharian
✨Fabrik menjadi lebih lembut bila di basuh
✨Bidang 115cm X 115cm
✨Tidak mudah bertompok ketika terkena air atau berpeluh
✨Metal tag label
.
. 
Sebarang pertanyaan & pembelian boleh direct wassap sha 📲0135108659 atau terus CLICK LINK di BIO Instagram sha 💗
.
🚗 Delivery Klang & Shah Alam Area ONLY :
.
☑️ Kampung Jawa
☑️Andalas
☑️Teluk Menegon
☑️Sungai Kandis
☑️Bukit Tinggi
☑️Bandar Bukit Raja
☑️Syeksyen 7, Shah Alam
.
🇲🇾Postage seluruh MALAYSIA
(Harga Tidak Termasuk Postage)
.
Terima Kasih✨

#thehijabco #bedifferent #specialfabrics #agentklang# #tudungraya2020 #sayajual #tudungsenangbentuk# #bazarpaknil #bazarklang#codklang#tudungbawalcantik
#thehijabco #bedifferent#specialfabrics #tudungbawalklang#bazarpaknil#bazarpaknil #tudungbawalcantik
#tudungbawalsenanbentuk #tudungraya2020 #sayajual #bazarpaknil
  • 🚩Eid Adha SALE
    .
    ✨Nour Scarf
    .
    Normal price : Rm60
    SALE PRICE :RM54(withbox)
    .
    Adalah salah satu design & antara keluaran Tudung The Hijab Co yg Fast Selling.
    .
    Kebanyakan design & corak adalah terhad!
    .
    Maksudnye once design & corak tu habis..
    Means habis dan takkan ada RESTOCK 😊
    .
    Jadi korang tunggu apa lagi?
    Sebelum kesemua design & corak SOLD OUT better grab cepat🤗
    .
    ✨Diperbuat dari fabrik campuran superfine voile + organdi
    ✨Limited dengan 1 design & 1 warna sahaja
    ✨Materialnya ringan dan mudah dibentuk
    ✨Ultrasonic Lasercut “hemming”
    ✨Tidak panas di pakai seharian
    ✨Fabrik menjadi lebih lembut bila di basuh
    ✨Bidang 115cm X 115cm
    ✨Tidak mudah bertompok ketika terkena air atau berpeluh
    ✨Metal tag label
    .
    .
    Sebarang pertanyaan & pembelian boleh direct wassap sha 📲0135108659 atau terus CLICK LINK di BIO Instagram sha 💗
    .
    🚗 Delivery Klang & Shah Alam Area ONLY :
    .
    ☑️ Kampung Jawa
    ☑️Andalas
    ☑️Teluk Menegon
    ☑️Sungai Kandis
    ☑️Bukit Tinggi
    ☑️Bandar Bukit Raja
    ☑️Syeksyen 7, Shah Alam
    .
    🇲🇾Postage seluruh MALAYSIA
    (Harga Tidak Termasuk Postage)
    .
    Terima Kasih✨

    #thehijabco #bedifferent #specialfabrics #agentklang# #tudungraya2020 #sayajual #tudungsenangbentuk# #bazarpaknil #bazarklang #codklang#tudungbawalcantik
    #thehijabco #bedifferent#specialfabrics #tudungbawalklang#bazarpaknil#bazarpaknil #tudungbawalcantik
    #tudungbawalsenanbentuk #tudungraya2020 #sayajual #bazarpaknil

  •  2  0  3 hours ago
  • Dah pernah rasa Creampuf dari Muazzin Bakery?

Kalau belum lagi, memang rugi😜. Yang pernah order, siap repeat order lagi tau😁

Ada dua jenis filling berbeza. Boleh pilih salah satu: 

😋 Custard filling
😋Whipped cream

Siap boleh request add on drizzle atas Creampuff tu.😍😍 Adoi sedap sedap sedaaap😋😋

Roger saya meh. Tak rugi cubaaa. Buat minum petang dengan family pun best ni

RM30/25pcs @ RM55/50pcs

http://www.wasap.my/60172651374

#muazzinbakery
#creampuffviral
#creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffportklang #codklang #codandalas #codportklang #codklangshahalam #creampuffbangi #creampuffpuchong #creampuffsubangjaya #creampuffsubang #dessertklang #dessertshahalam #dessertsubang #dessertpuchong
#desserttableklang #desserttableshahalam #desserttablepuchong #desserttablesubang
  • Dah pernah rasa Creampuf dari Muazzin Bakery?

    Kalau belum lagi, memang rugi😜. Yang pernah order, siap repeat order lagi tau😁

    Ada dua jenis filling berbeza. Boleh pilih salah satu:

    😋 Custard filling
    😋Whipped cream

    Siap boleh request add on drizzle atas Creampuff tu.😍😍 Adoi sedap sedap sedaaap😋😋

    Roger saya meh. Tak rugi cubaaa. Buat minum petang dengan family pun best ni

    RM30/25pcs @ RM55/50pcs

    http://www.wasap.my/60172651374

    #muazzinbakery
    #creampuffviral
    #creampuffklang #creampuffshahalam #creampuffportklang #codklang #codandalas #codportklang #codklangshahalam #creampuffbangi #creampuffpuchong #creampuffsubangjaya #creampuffsubang #dessertklang #dessertshahalam #dessertsubang #dessertpuchong
    #desserttableklang #desserttableshahalam #desserttablepuchong #desserttablesubang

  •  0  0  4 hours ago
  • NAH NI BABEAU SUNSCREEN YG DAPAT ELAKKAN DARI KULIT U OLLS JADI BURN. 🌞
.
Ramai yg dah bercuti ke pulau setelah lama duduk rumah masa PKP haritu. So pesanan Qiss, sebelum kulit u olls jadi burn jgn lupa pakai Sunscreen Babeau ye. Nak tahu kelebihan Sunscreen ni? 👇🏼
.
KELEBIHAN BABEAU SUNSCREEN 🍅
✨Mengelakkan sunburn
✨Mengurangkan kedutan
✨Mencegah punca skin cancer
✨Mengelakkan pigmentation/ jeragat
.
.
JOM ORDER NOW NOW NOW‼️
📲017.916.7822
📲 017.916.7822
📲 017.916.7822
.
ATAU KLIK LINK DI BIO 👆🏼
.
.
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
AGENT / DROPSHIP WANTED 💵
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN?
JOM CPT2 JOIN AGENT NOW‼️
💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
.
.
.

#ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #babyshima  #aliffsyukri #codklang #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #zulariffin #aliffaziz #intannajuwa #maluapabossku #codshahalam #bukanbiasabiasa #babeaushahalam #babeusetiaalam #babeausubang #babeauklang #codklang #codsetialaam #agentwanted #jerawat #jeragathilang
  • NAH NI BABEAU SUNSCREEN YG DAPAT ELAKKAN DARI KULIT U OLLS JADI BURN. 🌞
    .
    Ramai yg dah bercuti ke pulau setelah lama duduk rumah masa PKP haritu. So pesanan Qiss, sebelum kulit u olls jadi burn jgn lupa pakai Sunscreen Babeau ye. Nak tahu kelebihan Sunscreen ni? 👇🏼
    .
    KELEBIHAN BABEAU SUNSCREEN 🍅
    ✨Mengelakkan sunburn
    ✨Mengurangkan kedutan
    ✨Mencegah punca skin cancer
    ✨Mengelakkan pigmentation/ jeragat
    .
    .
    JOM ORDER NOW NOW NOW‼️
    📲017.916.7822
    📲 017.916.7822
    📲 017.916.7822
    .
    ATAU KLIK LINK DI BIO 👆🏼
    .
    .
    💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
    AGENT / DROPSHIP WANTED 💵
    NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN?
    JOM CPT2 JOIN AGENT NOW‼️
    💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰
    .
    .
    .

    #ladyqissquad #babeau #skincare #tomatoskincare #healthyskin #flawless #babyshima #aliffsyukri #codklang #oilyskin #dryskin #bossku #mirafilzah #flawless #bellaastillah #zulariffin #aliffaziz #intannajuwa #maluapabossku #codshahalam #bukanbiasabiasa #babeaushahalam #babeusetiaalam #babeausubang #babeauklang #codklang #codsetialaam #agentwanted #jerawat #jeragathilang

  •  12  0  4 hours ago
  • WAWA Face & Body Lotion 

✅ 100ML
✅ Mengandungi EKSTRAK BETIK & VITAMIN C
✅ SPF 15 (boleh guna as sunblock) 
✅ Waterproof

Penting:
Item ni tidak wuduk friendly so bila nak ambil wuduk kene cuci dgn makeup remover. If not air wudhuk tak serap dlm kulit.

#wawamilkskin 
#codklang
  • WAWA Face & Body Lotion

    ✅ 100ML
    ✅ Mengandungi EKSTRAK BETIK & VITAMIN C
    ✅ SPF 15 (boleh guna as sunblock)
    ✅ Waterproof

    Penting:
    Item ni tidak wuduk friendly so bila nak ambil wuduk kene cuci dgn makeup remover. If not air wudhuk tak serap dlm kulit.

    #wawamilkskin
    #codklang

  •  1  0  5 hours ago

Top #codklang Posts

  • •
𝐒𝐎𝐁𝐄𝐋𝐋𝐀 𝐖𝐄𝐄𝐊𝐄𝐍𝐃 𝐒𝐀𝐋𝐄!
( 𝟏 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 - 𝟑 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 )
•
Jarang jarang SoBella nak buat sale tau, setahun sekali pun belum tentu. Tapi sekarang SoBella buat sale selama TIGA HARI, dan korang wajib grab cepat sebelum kehabisan stock okay!
•
Pricelist sale:
-
🎀LIPMATTE
𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM38
𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: Buy 1 RM33 /pcs | Buy 3 RM30 /pcs
-
🎀LIPTINT
𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM36
𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM33
-
🎀 EYESHADOW
𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM39
𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM33
-
🎀WONDER BLUSH
𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM36
𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM33
•
( Baby lipmatte dan All Star Collection tak termasuk dalam weekend sale )
•
Jom whatsapp sekarang untuk order! ❤️
•
#sobellaklang #sobellaampang #sobellaselangor #sobellatamansriandalas #sobellatamansentosa #sobellasgjati #sobellajalankebun #sobellabukittinggi #sobellabandarbotanic #sobellabandarputeri #sobellaklangbandardiraja #sobellameruklang #sobellarantaupanjangklang #sobellaampang #agentsobellaklang #codklang #klangabandardiraja

  • 𝐒𝐎𝐁𝐄𝐋𝐋𝐀 𝐖𝐄𝐄𝐊𝐄𝐍𝐃 𝐒𝐀𝐋𝐄!
    ( 𝟏 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 - 𝟑 𝐍𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟏𝟗 )

    Jarang jarang SoBella nak buat sale tau, setahun sekali pun belum tentu. Tapi sekarang SoBella buat sale selama TIGA HARI, dan korang wajib grab cepat sebelum kehabisan stock okay!

    Pricelist sale:
    -
    🎀LIPMATTE
    𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM38
    𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: Buy 1 RM33 /pcs | Buy 3 RM30 /pcs
    -
    🎀LIPTINT
    𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM36
    𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM33
    -
    🎀 EYESHADOW
    𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM39
    𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM33
    -
    🎀WONDER BLUSH
    𝗡𝗼𝗿𝗺𝗮𝗹 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM36
    𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝘀𝗮𝗹𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗰𝗲: RM33

    ( Baby lipmatte dan All Star Collection tak termasuk dalam weekend sale )

    Jom whatsapp sekarang untuk order! ❤️

    #sobellaklang #sobellaampang #sobellaselangor #sobellatamansriandalas #sobellatamansentosa #sobellasgjati #sobellajalankebun #sobellabukittinggi #sobellabandarbotanic #sobellabandarputeri #sobellaklangbandardiraja #sobellameruklang #sobellarantaupanjangklang #sobellaampang #agentsobellaklang #codklang #klangabandardiraja

  •  149  2  2 November, 2019
  • Selamat petang
Buat apa nak edit gambar lagi .. vsl kan ada untuk menjadi filter original kite heheheheh
.
COD : KLANG /SHAH ALAM🚗
SELFPICKUP : KG, IDAMAN
POS : Seluruh Malaysia 🇲🇾📦
WHATSAPP : www.wasap.my/60182781158
----------------------------------------------
✨MORE TESTIMONI CLICK HERE✨
https://www.instagram.com/vslbynana._
----------------------------------------------
*POLISH YOUR SKIN WITH VSL BEAUTYCARE* 🥰
----------------------------------------------
#vsl #vslshahalam#vslkualalumpur#jerawatkronik #sayajual#kurus #cantiksihat #jeragat#acne #mukaberminyak#mukajerawat#mukaberjeragat #vslsubang#vslbeautycare#productpengelupasan#trustedseller#vslbeautycarelover#guidenevergiveup#vslskincareoriginal#vslanggunayumie #codshahalam#codklang #freegift #shahalam #selangor#vslbynana#teamanggunayume
  • Selamat petang
    Buat apa nak edit gambar lagi .. vsl kan ada untuk menjadi filter original kite heheheheh
    .
    COD : KLANG /SHAH ALAM🚗
    SELFPICKUP : KG, IDAMAN
    POS : Seluruh Malaysia 🇲🇾📦
    WHATSAPP : www.wasap.my/60182781158
    ----------------------------------------------
    ✨MORE TESTIMONI CLICK HERE✨
    https://www.instagram.com/vslbynana._
    ----------------------------------------------
    *POLISH YOUR SKIN WITH VSL BEAUTYCARE* 🥰
    ----------------------------------------------
    #vsl  #vslshahalam #vslkualalumpur #jerawatkronik  #sayajual #kurus  #cantiksihat  #jeragat #acne  #mukaberminyak#mukajerawat#mukaberjeragat #vslsubang#vslbeautycare#productpengelupasan#trustedseller#vslbeautycarelover#guidenevergiveup#vslskincareoriginal#vslanggunayumie #codshahalam#codklang #freegift #shahalam #selangor#vslbynana#teamanggunayume

  •  171  3  16 September, 2019
  • I NAK BAGI LIPMATTE FREE NI! SIAPA NAK? #agentsahwawacosmeticsain 😍
.
Nak free mestilah ada syaratnye. Tak susah pun. Nampak tak gambar I dengan make up kit Wawa Cosmetics. Cantik tak? Siap ada cermin lagi
.
Lipmatte pun tak banyak. So siape yang nak lipmatte free wawa zainal ni sila dapatkan make up kit yang dalam gambar tu. I akan pos bersama lipmatte dan free gift lain 🎁 #wawamakeupkit 😘
.
.
#agentsahwawacosmeticsain #puteagreenteamatcha #agentsahwawacosmetics #pos1malaysia #wawazainal #wawaeyebroweyeliner #wawaeyebrowkit #eecushion #wawamascara #wawalipmatte #makeup #eecushionwawacosmetics #masyaaallah #maduajaibturkey #wawaunicornkit #wawacosmetics #jeebdeelarmy #wawamakeupkit #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #alhamdulillah #viral #wawacosmeticsklang #wawacosmeticspulauindah #wawacodpulauindah #wawacosmeticselangor #wawacosmeticshahalam #codpulauindah #codklang #codshahalam
  • I NAK BAGI LIPMATTE FREE NI! SIAPA NAK? #agentsahwawacosmeticsain 😍
    .
    Nak free mestilah ada syaratnye. Tak susah pun. Nampak tak gambar I dengan make up kit Wawa Cosmetics. Cantik tak? Siap ada cermin lagi
    .
    Lipmatte pun tak banyak. So siape yang nak lipmatte free wawa zainal ni sila dapatkan make up kit yang dalam gambar tu. I akan pos bersama lipmatte dan free gift lain 🎁 #wawamakeupkit 😘
    .
    .
    #agentsahwawacosmeticsain #puteagreenteamatcha #agentsahwawacosmetics #pos1malaysia #wawazainal #wawaeyebroweyeliner #wawaeyebrowkit #eecushion #wawamascara #wawalipmatte #makeup #eecushionwawacosmetics #masyaaallah #maduajaibturkey #wawaunicornkit #wawacosmetics #jeebdeelarmy #wawamakeupkit #timno1wawacosmetics #projekpokettebal #alhamdulillah #viral #wawacosmeticsklang #wawacosmeticspulauindah #wawacodpulauindah #wawacosmeticselangor #wawacosmeticshahalam #codpulauindah #codklang #codshahalam

  •  180  6  6 November, 2019
  • Kandungan isian dalam mila coklat bukan hanya serbuk SEMATA tau. Mila berbeza dengan produk minuman di luar sana sebab serbuk mila ni bertexture.
.
Ada texture kepingan rolled oat
Ada texture serbuk koko
Ada texture chia seed
Ada texture kurma
.
Rasanya plak manis manis dari buah delima, apricot dan sucrose. Serius sedappp! 👍
.
✅Sesuai utk yang tengah ON DIET
✅Sesuai utk yang nak elak craving benda2 manis
✅Sesuai utk ibu hamil & menyusu
✅Sesuai utk kanak2 bermula umur setahun ke atas
.
.
Nak dapatkan mila coklat yg sedap ni ? boleh watsapp kak gee  0122957929❤️
.
#dietmalaysia #dietsimple #intermittenfastingmalasia #makanandiet #tipsdietsehat #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #kurustanpaberlapar #milacoklatslymshahalam #dietkalori #dietsihat #tipsdiet #resepibonda #jjcm #jomdietsihat #masakmasaksendiri #codklang #codportklang
  • Kandungan isian dalam mila coklat bukan hanya serbuk SEMATA tau. Mila berbeza dengan produk minuman di luar sana sebab serbuk mila ni bertexture.
    .
    Ada texture kepingan rolled oat
    Ada texture serbuk koko
    Ada texture chia seed
    Ada texture kurma
    .
    Rasanya plak manis manis dari buah delima, apricot dan sucrose. Serius sedappp! 👍
    .
    ✅Sesuai utk yang tengah ON DIET
    ✅Sesuai utk yang nak elak craving benda2 manis
    ✅Sesuai utk ibu hamil & menyusu
    ✅Sesuai utk kanak2 bermula umur setahun ke atas
    .
    .
    Nak dapatkan mila coklat yg sedap ni ? boleh watsapp kak gee 0122957929❤️
    .
    #dietmalaysia #dietsimple #intermittenfastingmalasia #makanandiet #tipsdietsehat #eatcleanmalaysia #sukusukuseparuh #kurustanpaberlapar #milacoklatslymshahalam #dietkalori #dietsihat #tipsdiet #resepibonda #jjcm #jomdietsihat #masakmasaksendiri #codklang #codportklang

  •  171  39  11 March, 2020
  • SEMPENA OFFER BUY TWIN PACK 10% OFFER NI
.
SPECIAL UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA
FREE SCOOP
FREE POS
-
-
Protein ESP shaklee ni adalah antara product hot selling shaklee sejak 1961. Ingredients ESP di improve dari semasa ke semasa sampai lah yang terbaru ni Kandungan ESP mampu membantu menurunkan kadar kolesterol
.
Bayangkan lah dah 58 tahun ESP ni berada dalam pasaran!!
.
✅ Terbukti produk sangat bagus
✅ Memberi kesan terbaik untuk pengguna
✅ SELAMAT & berkualiti
✅ Demand yang tinggi setiap hari. Produk yang tiada demand tak mungkin dapat bertahan sehingga 58 tahun !!
.
ESP UNTUK SEMUA 😍
🍶 wanita hamil
🍶 wanita menyusukan anak
🍶 wanita berpantang
🍶 orang yang ada kencing manis
🍶 orang yang nak kawal selera makan
🍶 orang yang nak turunkan berat badan
🍶 orang yang nak kekal bertenaga
🍶 orang yang nak kulit cantik, nakkan rambut lebat
🍶 mereka yang nak pulih dari luka atau kecederaan
🍶 mereka yang ada gastrik
.
10 ORANG TERAWAL YANG PM AYU SAHAJA DAPAT SPECIAL OFFER !!
.
WhatsApp Ayu lekaih untuk dapatkan SPECIAL OFFER beli ESP
📲0173413848
📲 0173413848
📲 http://Ayushaklee.wasap.my
.
.
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
.
.
#Shaklee #ShakleeMalaysia #ShakleeUsj #ShakleeJalanKebun #ShakleeKlang
#codUsj #CodJalanKebun #codKlang
#espshaklee #promoesp #promosiesp #promoshaklee #VitaminC #VitaminE #VitaminEShaklee #VitaCShaklee #MencerahkanKulit #KulitCerah #jerawat #kulitberminyak #kulitbreakout
#MerawatSenggugut #Senggugut #MilkBooster #EnergyBooster #SupplementMurah
#BukanCintaAku
  • SEMPENA OFFER BUY TWIN PACK 10% OFFER NI
    .
    SPECIAL UNTUK 10 ORANG TERAWAL SAHAJA
    FREE SCOOP
    FREE POS
    -
    -
    Protein ESP shaklee ni adalah antara product hot selling shaklee sejak 1961. Ingredients ESP di improve dari semasa ke semasa sampai lah yang terbaru ni Kandungan ESP mampu membantu menurunkan kadar kolesterol
    .
    Bayangkan lah dah 58 tahun ESP ni berada dalam pasaran!!
    .
    ✅ Terbukti produk sangat bagus
    ✅ Memberi kesan terbaik untuk pengguna
    ✅ SELAMAT & berkualiti
    ✅ Demand yang tinggi setiap hari. Produk yang tiada demand tak mungkin dapat bertahan sehingga 58 tahun !!
    .
    ESP UNTUK SEMUA 😍
    🍶 wanita hamil
    🍶 wanita menyusukan anak
    🍶 wanita berpantang
    🍶 orang yang ada kencing manis
    🍶 orang yang nak kawal selera makan
    🍶 orang yang nak turunkan berat badan
    🍶 orang yang nak kekal bertenaga
    🍶 orang yang nak kulit cantik, nakkan rambut lebat
    🍶 mereka yang nak pulih dari luka atau kecederaan
    🍶 mereka yang ada gastrik
    .
    10 ORANG TERAWAL YANG PM AYU SAHAJA DAPAT SPECIAL OFFER !!
    .
    WhatsApp Ayu lekaih untuk dapatkan SPECIAL OFFER beli ESP
    📲0173413848
    📲 0173413848
    📲 http://Ayushaklee.wasap.my
    .
    .
    ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
    ⬆ Postage WORLDWIDE
    ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM
    .
    .
    #Shaklee #ShakleeMalaysia #ShakleeUsj #ShakleeJalanKebun #ShakleeKlang
    #codUsj #CodJalanKebun #codKlang
    #espshaklee #promoesp #promosiesp #promoshaklee #VitaminC #VitaminE #VitaminEShaklee #VitaCShaklee #MencerahkanKulit #KulitCerah #jerawat #kulitberminyak #kulitbreakout
    #MerawatSenggugut #Senggugut #MilkBooster #EnergyBooster #SupplementMurah
    #BukanCintaAku

  •  496  1  21 June, 2019