#codkelanajaya Instagram Photos & Videos

codkelanajaya - 17.1k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
11.2
average likes

Latest #codkelanajaya Posts

  • "Jemm jemm.. Camne tak jemm bila tiba-tiba diberhentikan kerja. Untuk mereka yang dah sediakan 'payung', ada duit simpanan extra, mungkin takde masalah lah. Untuk orang yang kerja gajinya sekadar cukup makan? Nak cari kerja lain, bukannya senang sekarang.
.
Dulu dah tak macam sekarang! Sekelip mata je benda boleh berubah angkara Covid-19. Buntu tak tahu nak buat apa dah. Tempoh moratorium dah nak habis dah. Hutang bank, sewa rumah tetap kena bayar. Nak buat bisnes tak ada ilmu, takda modal."
.
Sudah tentu banyak persoalan di minda mereka yang terjejas:
.
😢 Nak bagi anak bini makan apa?
😢 Nak cari duit kat mana?
😢 Nak buat bisnes, nak jual produk apa?
😢 Nak cari modal kat mana?
😢 Nak jual kat mana?
😢 Ada ke yang nak beli?
.
Kami  faham kesukaran yang anda sedang lalui.
.
Buntu?
Hopeless?
Jangan sesekali rasa begitu.
.
Sebab kami di @babypian_byjas nak bantu anda mulakan bisnes tanpa keluarkan modal sesennnn pon. Kami nak bantu anda bangkit dan jana pendapatan semula, walaupun dengan hanya menjual produk orang lain. 
.
Kami sediakan pilihan produk terkemuka untuk anda mulakan bisnes. Kami sediakan modul dan akan guide anda from A to Z. Dari dropship sehingga boleh menjadi stokis, asalkan ada usaha.
.
Visi dan Misi kami adalah supaya anda berjaya membina empayar sendiri walaupun dengan hanya menjual produk orang lain.
.
Mustahil?
- Langsung tidak.
.
Nak jadi sebahagian dari @babypian_byjas
Komen 💗 sikit 👇

#agentbabypian #babypian_byjas #babypianzikirpillow  #stellarzfighter #suffiansuhaimi #codshahalam #codkelanajaya #codcheras #babypian.selangorkl
  • "Jemm jemm.. Camne tak jemm bila tiba-tiba diberhentikan kerja. Untuk mereka yang dah sediakan 'payung', ada duit simpanan extra, mungkin takde masalah lah. Untuk orang yang kerja gajinya sekadar cukup makan? Nak cari kerja lain, bukannya senang sekarang.
    .
    Dulu dah tak macam sekarang! Sekelip mata je benda boleh berubah angkara Covid-19. Buntu tak tahu nak buat apa dah. Tempoh moratorium dah nak habis dah. Hutang bank, sewa rumah tetap kena bayar. Nak buat bisnes tak ada ilmu, takda modal."
    .
    Sudah tentu banyak persoalan di minda mereka yang terjejas:
    .
    😢 Nak bagi anak bini makan apa?
    😢 Nak cari duit kat mana?
    😢 Nak buat bisnes, nak jual produk apa?
    😢 Nak cari modal kat mana?
    😢 Nak jual kat mana?
    😢 Ada ke yang nak beli?
    .
    Kami faham kesukaran yang anda sedang lalui.
    .
    Buntu?
    Hopeless?
    Jangan sesekali rasa begitu.
    .
    Sebab kami di @babypian_byjas nak bantu anda mulakan bisnes tanpa keluarkan modal sesennnn pon. Kami nak bantu anda bangkit dan jana pendapatan semula, walaupun dengan hanya menjual produk orang lain.
    .
    Kami sediakan pilihan produk terkemuka untuk anda mulakan bisnes. Kami sediakan modul dan akan guide anda from A to Z. Dari dropship sehingga boleh menjadi stokis, asalkan ada usaha.
    .
    Visi dan Misi kami adalah supaya anda berjaya membina empayar sendiri walaupun dengan hanya menjual produk orang lain.
    .
    Mustahil?
    - Langsung tidak.
    .
    Nak jadi sebahagian dari @babypian_byjas
    Komen 💗 sikit 👇

    #agentbabypian #babypian_byjas #babypianzikirpillow #stellarzfighter #suffiansuhaimi #codshahalam #codkelanajaya #codcheras #babypian.selangorkl

  •  0  0  4 hours ago
  • Sari Gamat Gold formulasi alami dengan sejuta kebaikan gamat kurniaan Illahi.
.
.
Kenapa kita kata Jeli Gamat ini daat mengurangkan keradangan, anti-trombosis, mengurangkan kesakitan dan meningkatkan daya ketahanan badan? Sebab dalam sari gamat ada kondroitin sulfat dan glukosamina (GAGs).
.
.
Fungsi ini lah yang dapat membantu kita meredakan kesakitan lutut. Best sangat kan?
.
.
#misi1000usahawangamat #evolusijihadekonomi #gamat #seacucumber #massageoil #theraupaticgel #sarigamatgold #jariemas #premixcocoa #fiberpackplus #sanitizingspray ray #anaedarsdnbhd #myhealth #luarbiasa #terlajaklaris #bmf #malaysia #handandbodylotion #femininewash #codseapark #codaradamansara #codputrajaya #codcyberjaya #codtumpat #codkotabharu #codkelanajaya #codseapark #codsubangairport #codkluang #handsanitizer #projekgamat5k
  • Sari Gamat Gold formulasi alami dengan sejuta kebaikan gamat kurniaan Illahi.
    .
    .
    Kenapa kita kata Jeli Gamat ini daat mengurangkan keradangan, anti-trombosis, mengurangkan kesakitan dan meningkatkan daya ketahanan badan? Sebab dalam sari gamat ada kondroitin sulfat dan glukosamina (GAGs).
    .
    .
    Fungsi ini lah yang dapat membantu kita meredakan kesakitan lutut. Best sangat kan?
    .
    .
    #misi1000usahawangamat #evolusijihadekonomi #gamat #seacucumber #massageoil #theraupaticgel #sarigamatgold #jariemas #premixcocoa #fiberpackplus #sanitizingspray ray #anaedarsdnbhd #myhealth #luarbiasa #terlajaklaris #bmf #malaysia #handandbodylotion #femininewash #codseapark #codaradamansara #codputrajaya #codcyberjaya #codtumpat #codkotabharu #codkelanajaya #codseapark #codsubangairport #codkluang #handsanitizer #projekgamat5k

  •  2  0  3 July, 2020
  • Jangan tunggu lagi kalian. Hilangkn rasa sakit lutut segera. Nak buat aktiviti riadah, kerja atau ibadah pun senang. Bila diri bahagia, orang disekeliling kita pun turut bahagia.
.
.
 Tengok cust kita ni, terus borong 5 botol. Konsisten amalkan #jeligamat Membantu untuk menghilangkan dan mengurangkan #sakitlutut .
.
.
Sebotol RM85/350ml . Konsisten dua sudu pagi dan dua sudu malam. Inshaallah sebulan boleh tahan. Minum air masak secukupnya. Inshaallah sangat membantu kalian.
.
.
Nak cuba..kindly contact me. See my bio. Thanks. 
.
.
#SariGamatGold #gamatgold #anaedarsdnbhd #anaventures #massageoil #gelgamat #handsanitizer #handandbodylotion #premixcocoa #fiberpackplus #femininewash #positiveenergypatch #poslaju #codkelanajaya #codkotabharu #codsubangairport #codtumpat #codputrajaya #codklsentral #codseapark #codaradamansara #codcyberjaya #codkluang #ekzema #resdung #sakiturat #gastrik
  • Jangan tunggu lagi kalian. Hilangkn rasa sakit lutut segera. Nak buat aktiviti riadah, kerja atau ibadah pun senang. Bila diri bahagia, orang disekeliling kita pun turut bahagia.
    .
    .
    Tengok cust kita ni, terus borong 5 botol. Konsisten amalkan #jeligamat Membantu untuk menghilangkan dan mengurangkan #sakitlutut .
    .
    .
    Sebotol RM85/350ml . Konsisten dua sudu pagi dan dua sudu malam. Inshaallah sebulan boleh tahan. Minum air masak secukupnya. Inshaallah sangat membantu kalian.
    .
    .
    Nak cuba..kindly contact me. See my bio. Thanks.
    .
    .
    #SariGamatGold #gamatgold #anaedarsdnbhd #anaventures #massageoil #gelgamat #handsanitizer #handandbodylotion #premixcocoa #fiberpackplus #femininewash #positiveenergypatch #poslaju #codkelanajaya #codkotabharu #codsubangairport #codtumpat #codputrajaya #codklsentral #codseapark #codaradamansara #codcyberjaya #codkluang #ekzema #resdung #sakiturat #gastrik

  •  3  0  3 July, 2020
  • Ni untuk yang preorder akan dapat scrubdistrictnya secepat mungkin...... Jom beli dengan kak tun ws
 013 6264181

*NAK CANTIK JGN TUNGGU*

*READY STOCK SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA)*

*LOKASI COD BOLEH HUBUNGI STOCKIST/AGEN #ZAZATEAM SEPERTI DIBAWAH*🌹

🚘 *Sekitar KL/Cheras/Mahkota Cheras/Balakong/Bandar Tun Hussein Onn (BTHO)/ KAJANG/ALAM DAMAI/Maluri/Pandan Indah/Desa Pandan /Taman Dagang/Ampang/KLCC/MANA2 STESEN MRT*

🚘 *PUTRAJAYA/CYBERJAYA/PUCHONG/Seri Kembangan/Bangi/BALAKONG/Sepang/Kota Warisan/Dengkil/Serdang*

🚘 *TTDI/BANDAR UTAMA - ONE UTAMA/ *DAMANSARA - KOTA DAMANSARA/ARA DAMANSARA/DAMANSARA PERDANA/DAMANSARA PERMAI/DAMANSARA DAMAI/BANDAR SRI DAMANSARA/MANJALARA/KEPONG/FRIM/SELAYANG/BATU CAVES/SRI GOMBAK/GOMBAK/UIA/Sg Buloh/BUKIT RAHMAN PUTRA/Shah Alam/MSU/Petaling Jaya/BUKIT JELUTONG/ Kelana Jaya/Sunway/Subang Jaya/Denai Alam/KG MELAYU SUBANG*

🚘 *PULAU PINANG/TRANSKRIAN /NIBONG TEBAL/USM*

🚘 *Kelantan - Kota Bharu/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/PASIR MAS/Pengkalan Chepa/Pasir Pekan/Wakaf Bharu/Tumpat/SALOR/TENDONG/MACHANG/TANAH MERAH*

🚘 *MELAKA - SELURUH MELAKA - Sekitar Bandar Melaka/Ayer Keroh/Bukit Bruang/Cheng/Bukit Katil/MMU/Batu Berendam/Masjid Tanah/Sg. Udang/Alor Gajah*

🚘 *TERENGGANU - KUALA TERENGGANU/ DUNGUN/ PAKA/KERTEH*

🚘 *PERAK - IPOH/LUMUT/ SITIAWAN/MANJONG/SERI ISKANDAR/TAIPING/KUALA KANGSAR/BATU GAJAH*

🚘 *JOHOR - PASIR GUDANG/SELURUH JOHOR BHARU/UTHM/BATU PAHAT/SKUDAI/SEGAMAT/PENGERANG/SINGAPURA*

🚘 *PAHANG - KUANTAN/GEBENG/BALOK/INDERA MAHKOTA*

🚘 *NEGERI SEMBILAN - SEREMBAN/SENAWANG/SENDAYAN/PORT DICKSON/LUKUT/TELUK KEMANG/SPRING HILL*

🚘 *NEGERI SABAH- KOTA KINABALU/TAWAU/RANAU*

🚘 *NEGERI SARAWAK - MIRI*

📮SELURUH MALAYSIA
(SM: RM8 / SS: RM12)

📲 *WHATSAPP:  0136264181/0189544117/0133644868/01110406550/01110201365*

💲RM66 SM/
 RM69 SS

👫AGENT/DROPSHIP WANTED

#scrubdistric#sayajual#scrubdistrictfeedback#jerawatmeradang#jerawatbatu#scrubmurahmalaysia#scrub#mua#bazaarpaknil#fattzura#keknis#codkualalumpur#codpj#coddamansara#codkelanajaya#codsubang#codserikembangan#codcheras#bcodaradamansara#codlumut#codipoh#codmanjung#codkeramat#codsitiawan
  • Ni untuk yang preorder akan dapat scrubdistrictnya secepat mungkin...... Jom beli dengan kak tun ws
    013 6264181

    *NAK CANTIK JGN TUNGGU*

    *READY STOCK SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA)*

    *LOKASI COD BOLEH HUBUNGI STOCKIST/AGEN #ZAZATEAM SEPERTI DIBAWAH*🌹

    🚘 *Sekitar KL/Cheras/Mahkota Cheras/Balakong/Bandar Tun Hussein Onn (BTHO)/ KAJANG/ALAM DAMAI/Maluri/Pandan Indah/Desa Pandan /Taman Dagang/Ampang/KLCC/MANA2 STESEN MRT*

    🚘 *PUTRAJAYA/CYBERJAYA/PUCHONG/Seri Kembangan/Bangi/BALAKONG/Sepang/Kota Warisan/Dengkil/Serdang*

    🚘 *TTDI/BANDAR UTAMA - ONE UTAMA/ *DAMANSARA - KOTA DAMANSARA/ARA DAMANSARA/DAMANSARA PERDANA/DAMANSARA PERMAI/DAMANSARA DAMAI/BANDAR SRI DAMANSARA/MANJALARA/KEPONG/FRIM/SELAYANG/BATU CAVES/SRI GOMBAK/GOMBAK/UIA/Sg Buloh/BUKIT RAHMAN PUTRA/Shah Alam/MSU/Petaling Jaya/BUKIT JELUTONG/ Kelana Jaya/Sunway/Subang Jaya/Denai Alam/KG MELAYU SUBANG*

    🚘 *PULAU PINANG/TRANSKRIAN /NIBONG TEBAL/USM*

    🚘 *Kelantan - Kota Bharu/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/PASIR MAS/Pengkalan Chepa/Pasir Pekan/Wakaf Bharu/Tumpat/SALOR/TENDONG/MACHANG/TANAH MERAH*

    🚘 *MELAKA - SELURUH MELAKA - Sekitar Bandar Melaka/Ayer Keroh/Bukit Bruang/Cheng/Bukit Katil/MMU/Batu Berendam/Masjid Tanah/Sg. Udang/Alor Gajah*

    🚘 *TERENGGANU - KUALA TERENGGANU/ DUNGUN/ PAKA/KERTEH*

    🚘 *PERAK - IPOH/LUMUT/ SITIAWAN/MANJONG/SERI ISKANDAR/TAIPING/KUALA KANGSAR/BATU GAJAH*

    🚘 *JOHOR - PASIR GUDANG/SELURUH JOHOR BHARU/UTHM/BATU PAHAT/SKUDAI/SEGAMAT/PENGERANG/SINGAPURA*

    🚘 *PAHANG - KUANTAN/GEBENG/BALOK/INDERA MAHKOTA*

    🚘 *NEGERI SEMBILAN - SEREMBAN/SENAWANG/SENDAYAN/PORT DICKSON/LUKUT/TELUK KEMANG/SPRING HILL*

    🚘 *NEGERI SABAH- KOTA KINABALU/TAWAU/RANAU*

    🚘 *NEGERI SARAWAK - MIRI*

    📮SELURUH MALAYSIA
    (SM: RM8 / SS: RM12)

    📲 *WHATSAPP: 0136264181/0189544117/0133644868/01110406550/01110201365*

    💲RM66 SM/
    RM69 SS

    👫AGENT/DROPSHIP WANTED

    #scrubdistric #sayajual #scrubdistrictfeedback #jerawatmeradang #jerawatbatu #scrubmurahmalaysia #scrub #mua #bazaarpaknil#fattzura#keknis#codkualalumpur#codpj#coddamansara#codkelanajaya#codsubang#codserikembangan#codcheras#bcodaradamansara#codlumut#codipoh#codmanjung#codkeramat#codsitiawan

  •  7  0  2 July, 2020
  • Ms Hawa ordered dua jar scrubdistrict ban masya Allah kulit mukanya flawless.... Jom dapatkan scrubdistrict dari Kak Tun 013 6264181

*NAK CANTIK JGN TUNGGU*

*READY STOCK SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA)*

*LOKASI COD BOLEH HUBUNGI STOCKIST/AGEN #ZAZATEAM SEPERTI DIBAWAH*🌹

🚘 *Sekitar KL/Cheras/Mahkota Cheras/Balakong/Bandar Tun Hussein Onn (BTHO)/ KAJANG/ALAM DAMAI/Maluri/Pandan Indah/Desa Pandan /Taman Dagang/Ampang/KLCC/MANA2 STESEN MRT*

🚘 *PUTRAJAYA/CYBERJAYA/PUCHONG/Seri Kembangan/Bangi/BALAKONG/Sepang/Kota Warisan/Dengkil/Serdang*

🚘 *TTDI/BANDAR UTAMA - ONE UTAMA/ *DAMANSARA - KOTA DAMANSARA/ARA DAMANSARA/DAMANSARA PERDANA/DAMANSARA PERMAI/DAMANSARA DAMAI/BANDAR SRI DAMANSARA/MANJALARA/KEPONG/FRIM/SELAYANG/BATU CAVES/SRI GOMBAK/GOMBAK/UIA/Sg Buloh/BUKIT RAHMAN PUTRA/Shah Alam/MSU/Petaling Jaya/BUKIT JELUTONG/ Kelana Jaya/Sunway/Subang Jaya/Denai Alam/KG MELAYU SUBANG*

🚘 *PULAU PINANG/TRANSKRIAN /NIBONG TEBAL/USM*

🚘 *Kelantan - Kota Bharu/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/PASIR MAS/Pengkalan Chepa/Pasir Pekan/Wakaf Bharu/Tumpat/SALOR/TENDONG/MACHANG/TANAH MERAH*

🚘 *MELAKA - SELURUH MELAKA - Sekitar Bandar Melaka/Ayer Keroh/Bukit Bruang/Cheng/Bukit Katil/MMU/Batu Berendam/Masjid Tanah/Sg. Udang/Alor Gajah*

🚘 *TERENGGANU - KUALA TERENGGANU/ DUNGUN/ PAKA/KERTEH*

🚘 *PERAK - IPOH/LUMUT/ SITIAWAN/MANJONG/SERI ISKANDAR/TAIPING/KUALA KANGSAR/BATU GAJAH*

🚘 *JOHOR - PASIR GUDANG/SELURUH JOHOR BHARU/UTHM/BATU PAHAT/SKUDAI/SEGAMAT/PENGERANG/SINGAPURA*

🚘 *PAHANG - KUANTAN/GEBENG/BALOK/INDERA MAHKOTA*

🚘 *NEGERI SEMBILAN - SEREMBAN/SENAWANG/SENDAYAN/PORT DICKSON/LUKUT/TELUK KEMANG/SPRING HILL*

🚘 *NEGERI SABAH- KOTA KINABALU/TAWAU/RANAU*

🚘 *NEGERI SARAWAK - MIRI*

📮SELURUH MALAYSIA
(SM: RM8 / SS: RM12)

📲 *WHATSAPP:  0136264181/0189544117/0133644868/01110406550/01110201365*

💲RM66 SM/
 RM69 SS

👫AGENT/DROPSHIP WANTED

#scrubdistric#sayajual#scrubdistrictfeedback#jerawatmeradang#jerawatbatu#scrubmurahmalaysia#scrub#mua#bazaarpaknil#fattzura#keknis#codkualalumpur#codpj#coddamansara#codkelanajaya#codsubang#codserikembangan#codcheras#bcodaradamansara#codlumut#codipoh#codmanjung#codkeramat#codsitiawan
  • Ms Hawa ordered dua jar scrubdistrict ban masya Allah kulit mukanya flawless.... Jom dapatkan scrubdistrict dari Kak Tun 013 6264181

    *NAK CANTIK JGN TUNGGU*

    *READY STOCK SCRUBDISTRICT NO.1 WHITENING SCRUB (KOREA)*

    *LOKASI COD BOLEH HUBUNGI STOCKIST/AGEN #ZAZATEAM SEPERTI DIBAWAH*🌹

    🚘 *Sekitar KL/Cheras/Mahkota Cheras/Balakong/Bandar Tun Hussein Onn (BTHO)/ KAJANG/ALAM DAMAI/Maluri/Pandan Indah/Desa Pandan /Taman Dagang/Ampang/KLCC/MANA2 STESEN MRT*

    🚘 *PUTRAJAYA/CYBERJAYA/PUCHONG/Seri Kembangan/Bangi/BALAKONG/Sepang/Kota Warisan/Dengkil/Serdang*

    🚘 *TTDI/BANDAR UTAMA - ONE UTAMA/ *DAMANSARA - KOTA DAMANSARA/ARA DAMANSARA/DAMANSARA PERDANA/DAMANSARA PERMAI/DAMANSARA DAMAI/BANDAR SRI DAMANSARA/MANJALARA/KEPONG/FRIM/SELAYANG/BATU CAVES/SRI GOMBAK/GOMBAK/UIA/Sg Buloh/BUKIT RAHMAN PUTRA/Shah Alam/MSU/Petaling Jaya/BUKIT JELUTONG/ Kelana Jaya/Sunway/Subang Jaya/Denai Alam/KG MELAYU SUBANG*

    🚘 *PULAU PINANG/TRANSKRIAN /NIBONG TEBAL/USM*

    🚘 *Kelantan - Kota Bharu/Pasir Tumboh/Kubang Kerian/PASIR MAS/Pengkalan Chepa/Pasir Pekan/Wakaf Bharu/Tumpat/SALOR/TENDONG/MACHANG/TANAH MERAH*

    🚘 *MELAKA - SELURUH MELAKA - Sekitar Bandar Melaka/Ayer Keroh/Bukit Bruang/Cheng/Bukit Katil/MMU/Batu Berendam/Masjid Tanah/Sg. Udang/Alor Gajah*

    🚘 *TERENGGANU - KUALA TERENGGANU/ DUNGUN/ PAKA/KERTEH*

    🚘 *PERAK - IPOH/LUMUT/ SITIAWAN/MANJONG/SERI ISKANDAR/TAIPING/KUALA KANGSAR/BATU GAJAH*

    🚘 *JOHOR - PASIR GUDANG/SELURUH JOHOR BHARU/UTHM/BATU PAHAT/SKUDAI/SEGAMAT/PENGERANG/SINGAPURA*

    🚘 *PAHANG - KUANTAN/GEBENG/BALOK/INDERA MAHKOTA*

    🚘 *NEGERI SEMBILAN - SEREMBAN/SENAWANG/SENDAYAN/PORT DICKSON/LUKUT/TELUK KEMANG/SPRING HILL*

    🚘 *NEGERI SABAH- KOTA KINABALU/TAWAU/RANAU*

    🚘 *NEGERI SARAWAK - MIRI*

    📮SELURUH MALAYSIA
    (SM: RM8 / SS: RM12)

    📲 *WHATSAPP: 0136264181/0189544117/0133644868/01110406550/01110201365*

    💲RM66 SM/
    RM69 SS

    👫AGENT/DROPSHIP WANTED

    #scrubdistric #sayajual #scrubdistrictfeedback #jerawatmeradang #jerawatbatu #scrubmurahmalaysia #scrub #mua #bazaarpaknil#fattzura#keknis#codkualalumpur#codpj#coddamansara#codkelanajaya#codsubang#codserikembangan#codcheras#bcodaradamansara#codlumut#codipoh#codmanjung#codkeramat#codsitiawan

  •  12  0  2 July, 2020
  • [COMING SOON] 7•7•2020
.
.
Pernah tak anak anda tidur sambil bermain gadget. Tahu-tahu je dah tidur. Atau, pernah tak anak anda tak tidur sebab bercekang mata main gadget je? BAHAYA tu!! Jangan biasakan tau mereka ralit dgn phone. Tak baik untuk perkembangan motorik mereka. Tapi itu la zaman moden skrng, dgn cara tu je ibu bapa boleh diamkan anak-anak kan.. 😍😍
.
.
SAY NO MORE! Lenakan anak anda dengan Zikir Pillow. Alaa.. sama la mcm kita kecik2 dulu. Tidur atas buai, ibu ayah berzikir sampai la kita tidur. Kita audio kan dgn pelbagai jenis doa-doa harian, zikir, surah & banyak lagi special dari Ayah Yan. Scr tak langsung, anak kita dilindungi oleh-Nya, in shaa Allah. Gantikan gadget anak2 kpd Zikir Pillow okay? Ingat, Jauhi Gadget, Dekati Zikir Pillow oh yeah! Kalau nak buat sbg hadiah pd mereka lagi best. Mesti anak2 suka. Lagi-lagi corak comel awan nano - lampu mengerlip ni. Hihi😍😍
.
.
Nantikan 7•7•2020 video full produk terbaru dari @babypian.hq 😁😁😁

#agentbabypian #babypian_byjas #babypianzikirpillow  #stellarzfighter #suffiansuhaimi #codshahalam #codkelanajaya #codcheras #babypian.selangorkl #farahyusuff
  • [COMING SOON] 7•7•2020
    .
    .
    Pernah tak anak anda tidur sambil bermain gadget. Tahu-tahu je dah tidur. Atau, pernah tak anak anda tak tidur sebab bercekang mata main gadget je? BAHAYA tu!! Jangan biasakan tau mereka ralit dgn phone. Tak baik untuk perkembangan motorik mereka. Tapi itu la zaman moden skrng, dgn cara tu je ibu bapa boleh diamkan anak-anak kan.. 😍😍
    .
    .
    SAY NO MORE! Lenakan anak anda dengan Zikir Pillow. Alaa.. sama la mcm kita kecik2 dulu. Tidur atas buai, ibu ayah berzikir sampai la kita tidur. Kita audio kan dgn pelbagai jenis doa-doa harian, zikir, surah & banyak lagi special dari Ayah Yan. Scr tak langsung, anak kita dilindungi oleh-Nya, in shaa Allah. Gantikan gadget anak2 kpd Zikir Pillow okay? Ingat, Jauhi Gadget, Dekati Zikir Pillow oh yeah! Kalau nak buat sbg hadiah pd mereka lagi best. Mesti anak2 suka. Lagi-lagi corak comel awan nano - lampu mengerlip ni. Hihi😍😍
    .
    .
    Nantikan 7•7•2020 video full produk terbaru dari @babypian.hq 😁😁😁

    #agentbabypian #babypian_byjas #babypianzikirpillow #stellarzfighter #suffiansuhaimi #codshahalam #codkelanajaya #codcheras #babypian.selangorkl #farahyusuff

  •  0  0  2 July, 2020
  • Teknologi penyerapan nutrisi terkini! BeauSiti berbeza dari yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock⁣⁣
⁣⁣
Phyto nutrient-C+ dan Nutri-lock tecnology adalah gabungan sinergi bahan aktif yang memberi manfaat optimum dengan sistem penyerapan efisyen yang membawa bahan aktif ke sel secara aktif. Ini membantu badan menerima khasiat yang menyeluruh dengan kesan yang optimum seawal penggunaan⁣. Teknologi telah diuji di Unipeq UKM.

❤️Boleh klik link di Bio utk order k❤️
⁣
#BeYouWithBeauSiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI⁣⁣
#minumankecantikan ⁣⁣
⁣#squadbeausitikekna #teamlerve
#beausitipuchong #codpuchong #codkelanajaya
  • Teknologi penyerapan nutrisi terkini! BeauSiti berbeza dari yang lain kerana ia mengandungi konsentrasi ekstrak nutrien semula jadi yang tinggi, dan dapat diserap oleh badan dengan lebih efektif hasil teknologi Phytonutrient-C+ dan Nutri-Lock⁣⁣
    ⁣⁣
    Phyto nutrient-C+ dan Nutri-lock tecnology adalah gabungan sinergi bahan aktif yang memberi manfaat optimum dengan sistem penyerapan efisyen yang membawa bahan aktif ke sel secara aktif. Ini membantu badan menerima khasiat yang menyeluruh dengan kesan yang optimum seawal penggunaan⁣. Teknologi telah diuji di Unipeq UKM.

    ❤️Boleh klik link di Bio utk order k❤️

    #BeYouWithBeauSiti #SolusiKecantikanHolistik #BeauSitibySIMPLYSITI⁣⁣
    #minumankecantikan ⁣⁣
    #squadbeausitikekna #teamlerve
    #beausitipuchong #codpuchong #codkelanajaya

  •  4  0  2 July, 2020
  • Stok chocoleleh sudah mendarat!🔥🔥🔥 Baru je restock dah kena grab 3 balang.🤩🤩🤩

Anyone yg nak join postage or cod boleh whatsapp sis lelaju!🥰🥰🥰

‼️READY STOCK‼️

Balang besar,isi pun penuh.Coklat banyak.🤤🤤🤤
Memang tak rugi beli.😍😍😍

Anyone yg nak join COD or postage boleh dm/ws me.☺️ 

‼️READY STOCK‼️ 

🍫Baby crunch milk chocolate-3
🍫Bubble rice dark Chocolate-3
🍫Bubble rice milk-2
🍫Chocoball dark-1
🍫Bubble rice white choc+oreo crumbs-1

💥Fast reply
📲wa.me/60139484821
🚗COD KL Sentral,KL GATEWAY,Bangsar,Pantai Dalam,Kerinchi, Midvalley,KLCC, Kelana Jaya,Keramat dan Setiawangsa.
🚗COD Area KL
📍Self pickup Apartment Vista Angkasa
📦Postage seluruh Malaysia
✨RM15 only

#fooddeliverykl#chocojarmurah#freecod#codchocojar#codbangsar#codkerinchi#codpantaidalam#codklsentral#codkelanajaya#codkeramat
  • Stok chocoleleh sudah mendarat!🔥🔥🔥 Baru je restock dah kena grab 3 balang.🤩🤩🤩

    Anyone yg nak join postage or cod boleh whatsapp sis lelaju!🥰🥰🥰

    ‼️READY STOCK‼️

    Balang besar,isi pun penuh.Coklat banyak.🤤🤤🤤
    Memang tak rugi beli.😍😍😍

    Anyone yg nak join COD or postage boleh dm/ws me.☺️

    ‼️READY STOCK‼️

    🍫Baby crunch milk chocolate-3
    🍫Bubble rice dark Chocolate-3
    🍫Bubble rice milk-2
    🍫Chocoball dark-1
    🍫Bubble rice white choc+oreo crumbs-1

    💥Fast reply
    📲wa.me/60139484821
    🚗COD KL Sentral,KL GATEWAY,Bangsar,Pantai Dalam,Kerinchi, Midvalley,KLCC, Kelana Jaya,Keramat dan Setiawangsa.
    🚗COD Area KL
    📍Self pickup Apartment Vista Angkasa
    📦Postage seluruh Malaysia
    ✨RM15 only

    #fooddeliverykl #chocojarmurah #freecod #codchocojar #codbangsar #codkerinchi #codpantaidalam #codklsentral #codkelanajaya #codkeramat

  •  0  1  1 July, 2020
  • Rahmat Allah ke atas ciptaan-Nya menyeluruh tanpa mengira agama, bangsa, kaum. Itulah yang dimaksudkan dengan Ar Rahman. Penuh dengan Kerahmatan.⁣
⁣
Ar Rahim pula dimaksudkan dengan Maha Penyayang, Dia memberi rahmat ke atas hamba-hambaNya yang hanya beriman kepada Nya. ⁣
⁣
Seperti yang termaktub di dalam Al Quran, Surah Ar Rahman yg diulang sebanyak 31x:⁣
“Maka nikmat Tuhan-mu yang manakah yang “Kamu Dustakan”? ⁣
⁣
Mudah-mudahan Kita sentiasa bersyukur dan lihat semula apa yang kita ada berbanding apa yg kita tiada ❤️ ⁣

⁣__________

Btw, bulan 7 adalah bulan yang palingg special utk @babypian.hq! 🥰 Apa dia agaknyeee ya? Cuba komen kat bawah jas nak baca satu satu mana tau blh bg hadiah 😍😍

#agentbabypian #babypian.kelanajaya #babypianzikirpillow  #stellarzfighter #suffiansuhaimi #codshahalam #codkelanajaya #codcheras #babypian.selangorkl
  • Rahmat Allah ke atas ciptaan-Nya menyeluruh tanpa mengira agama, bangsa, kaum. Itulah yang dimaksudkan dengan Ar Rahman. Penuh dengan Kerahmatan.⁣

    Ar Rahim pula dimaksudkan dengan Maha Penyayang, Dia memberi rahmat ke atas hamba-hambaNya yang hanya beriman kepada Nya. ⁣

    Seperti yang termaktub di dalam Al Quran, Surah Ar Rahman yg diulang sebanyak 31x:⁣
    “Maka nikmat Tuhan-mu yang manakah yang “Kamu Dustakan”? ⁣

    Mudah-mudahan Kita sentiasa bersyukur dan lihat semula apa yang kita ada berbanding apa yg kita tiada ❤️ ⁣

    ⁣__________

    Btw, bulan 7 adalah bulan yang palingg special utk @babypian.hq! 🥰 Apa dia agaknyeee ya? Cuba komen kat bawah jas nak baca satu satu mana tau blh bg hadiah 😍😍

    #agentbabypian #babypian.kelanajaya #babypianzikirpillow #stellarzfighter #suffiansuhaimi #codshahalam #codkelanajaya #codcheras #babypian.selangorkl

  •  3  0  1 July, 2020
  • Cantik Luar & Dalam Cara Semula Jadi 😍⁣
⁣
BeauSiti by SIMPLYSITI - Beautéssence mengandungi antioksida dan nutrien ekstrak bahan aktif terpilih dari Roselle, Aloe Vera, Delima, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica dan Kolagen Marin. ⁣
⁣
Rumusan khas ini bukan sahaja membantu mencerahkan dan memperbaiki tona kulit, ia juga menyokong penjagaan kecantikan dan kesihatan holistik. Antara kebaikannya:
✨ Meningkatkan keanjalan kulit dan tubuh badan⁣
✨ Membantu mengawal keguguran rambut⁣
✨ Meningkatkan metabolisma ⁣
✨ Membantu melawaskan sistem pencernaan⁣
⁣
Minuman berasaskan botani ini sesuai untuk mereka yang mempunyai gaya hidup sibuk, dan inginkan khasiat & nutrisi yang secukupnya untuk memelihara kecantikan luaran dan dalaman secara sihat, seperti pengasas dan inspirasi kami, Dato' Seri @ctdk 💖⁣

❤️Klik link di Bio utk order tau❤️

#Beautessence #BeauSitibySimplySiti #SolusiKecantikanHolistik #agentbeausiti #beausitipuchong  #beausiti #minumankecantikan #codpuchong #codkelanajaya
  • Cantik Luar & Dalam Cara Semula Jadi 😍⁣

    BeauSiti by SIMPLYSITI - Beautéssence mengandungi antioksida dan nutrien ekstrak bahan aktif terpilih dari Roselle, Aloe Vera, Delima, Kacip Fatimah, Pueraria Mirifica dan Kolagen Marin. ⁣

    Rumusan khas ini bukan sahaja membantu mencerahkan dan memperbaiki tona kulit, ia juga menyokong penjagaan kecantikan dan kesihatan holistik. Antara kebaikannya:
    ✨ Meningkatkan keanjalan kulit dan tubuh badan⁣
    ✨ Membantu mengawal keguguran rambut⁣
    ✨ Meningkatkan metabolisma ⁣
    ✨ Membantu melawaskan sistem pencernaan⁣

    Minuman berasaskan botani ini sesuai untuk mereka yang mempunyai gaya hidup sibuk, dan inginkan khasiat & nutrisi yang secukupnya untuk memelihara kecantikan luaran dan dalaman secara sihat, seperti pengasas dan inspirasi kami, Dato' Seri @ctdk 💖⁣

    ❤️Klik link di Bio utk order tau❤️

    #Beautessence #BeauSitibySimplySiti #SolusiKecantikanHolistik #agentbeausiti #beausitipuchong #beausiti #minumankecantikan #codpuchong #codkelanajaya

  •  1  0  1 July, 2020
  • Ramai tanya bahan apa yang Beausiti guna sehingga memberi kesan hebat..! Beausiti diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi premium antaranya : ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣
✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣
✨Kacip Fatimah • Membantu Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣
✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun dan pencernaan⁣
✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣
✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣
✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit⁣
⠀⠀⠀
❤️Klik link di Bio utk order tau❤️⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKecantikanHolistik #BEAUSITI #BeauSitiBySIMPLISITI #BeausitiMelengkapimu
#sitinurhaliza #beausiti #agentbeausiti #dropshipbeausiti #cantikluardalam
#beausitipuchong #codpuchong #codkelanajaya
  • Ramai tanya bahan apa yang Beausiti guna sehingga memberi kesan hebat..! Beausiti diformulasi daripada bahan-bahan semulajadi premium antaranya : ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣
    ✨Roselle • Tinggi antioksidan, membantu mengurangkan kolestrol & berat badan⁣
    ✨Kacip Fatimah • Membantu Menyeimbangkan hormon & menguatkan sistem imun⁣
    ✨Aloe Vera • Membantu menguatkan sistem imun dan pencernaan⁣
    ✨Delima • Tinggi antioksidan, bersifat anti-penuaan & menyihatkan kulit⁣
    ✨Pueraria Mirifica • Membantu keintiman wanita & kaya dengan estrogen⁣
    ✨Kolagen Marin • Membantu menganjalkan & memelihara keremajaan kulit⁣
    ⠀⠀⠀
    ❤️Klik link di Bio utk order tau❤️⠀⠀⠀⠀⠀⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKecantikanHolistik #BEAUSITI #BeauSitiBySIMPLISITI #BeausitiMelengkapimu
    #sitinurhaliza #beausiti #agentbeausiti #dropshipbeausiti #cantikluardalam
    #beausitipuchong #codpuchong #codkelanajaya

  •  1  0  1 July, 2020
  • Ya Allah...
.
.
Sedap Giler Giler Giler Fiber Pack Plus.
Diet Sihat Yang Sangat Berbaloi.
.
.
Sesiapa Yang Tak Suka Oat Macam Saya Pun Jatuh Cinta Dengannya. Anda Yang Suka Oat Dan Sedang Diet Apatah Lagi Kan. Love Sangat-Sangat. 
.
.
Meal Replacement Dengan 500gram Berbaloi² Kualiti Dan H.A.R.G.A nya.
.
.
Sarapan Dulu Guys😉
.
.
Nota:
Cara Bancuh - Letak 30gm(4 Scoop) Dalam 200-250 ML Air Panas.
.
.
#fiberpackplus #CocoaOat #SariGamatGold #SariGamat #dietsihat #tipskurus #jeligamat #handsanitizer #handandbodylotion #femininewash #positiveenergypatch #gelgamat #premixcocoa #codaradamansara #codkelanajaya #codkotabharu #codsubangairport #codtumpat #codputrajaya #codseapark #codcyberjaya #poslaju #posmalaysia #malaysia #massageoil #gamat #gamatgold #kurus #terlajaklaris
  • Ya Allah...
    .
    .
    Sedap Giler Giler Giler Fiber Pack Plus.
    Diet Sihat Yang Sangat Berbaloi.
    .
    .
    Sesiapa Yang Tak Suka Oat Macam Saya Pun Jatuh Cinta Dengannya. Anda Yang Suka Oat Dan Sedang Diet Apatah Lagi Kan. Love Sangat-Sangat.
    .
    .
    Meal Replacement Dengan 500gram Berbaloi² Kualiti Dan H.A.R.G.A nya.
    .
    .
    Sarapan Dulu Guys😉
    .
    .
    Nota:
    Cara Bancuh - Letak 30gm(4 Scoop) Dalam 200-250 ML Air Panas.
    .
    .
    #fiberpackplus #CocoaOat #SariGamatGold #SariGamat #dietsihat #tipskurus #jeligamat #handsanitizer #handandbodylotion #femininewash #positiveenergypatch #gelgamat #premixcocoa #codaradamansara #codkelanajaya #codkotabharu #codsubangairport #codtumpat #codputrajaya #codseapark #codcyberjaya #poslaju #posmalaysia #malaysia #massageoil #gamat #gamatgold #kurus #terlajaklaris

  •  4  0  1 July, 2020

Top #codkelanajaya Posts

  • Nak makeup tahan lama & lebih smooth????
Guna Endhash sebagai primer. 
Kan dah cakap Endhash ni 5 in 1, yang tak suka makeup pun boleh yang suka makeup pun boleh
.
Instant glowing pertama Malaysia yang berubah mengikut kulit warna asal kita! 
RM30 sahaja 🥰

WWW.WASAP.MY/60166902819/endhashoriginal 
#endhashpetalingjaya #endhashklang #endhashoriginalhq #codpetalingjaya #codkelanajaya #codshahalam #codsetiaalam #codmeruklang #codportklang #codkaparklang #codklangvalley #nakkulitcantik #skincareroutine #makeupartist #nakkulitcantik #rawatmasalahkulit #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #awetmuda #kekalcantik #kekalmuda #kembalidara #kitajagakita #petalingjaya #kelanajaya #sungaikaparindah #kapar #johordarultakzim #bangsajohor #cikscandalz
  • Nak makeup tahan lama & lebih smooth????
    Guna Endhash sebagai primer.
    Kan dah cakap Endhash ni 5 in 1, yang tak suka makeup pun boleh yang suka makeup pun boleh
    .
    Instant glowing pertama Malaysia yang berubah mengikut kulit warna asal kita!
    RM30 sahaja 🥰

    WWW.WASAP.MY/60166902819/endhashoriginal
    #endhashpetalingjaya #endhashklang #endhashoriginalhq #codpetalingjaya #codkelanajaya #codshahalam #codsetiaalam #codmeruklang #codportklang #codkaparklang #codklangvalley #nakkulitcantik #skincareroutine #makeupartist #nakkulitcantik #rawatmasalahkulit #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #awetmuda #kekalcantik #kekalmuda #kembalidara #kitajagakita #petalingjaya #kelanajaya #sungaikaparindah #kapar #johordarultakzim #bangsajohor #cikscandalz

  •  2  1  26 June, 2020