#codkanchongdarat Instagram Photos & Videos

codkanchongdarat - 302 posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
14.4
average likes

Latest #codkanchongdarat Posts

  • OMGeeeeee, KESIANNYA BABY NAIK RUAM! 😭😭 Mak-mak mesti selalu berhadapan dengan masalah anak ruam kan? Kalau anak kena ruam lampin mesti dah tak sedap duduk, betul tak?

Yela, stp kali nak basuh yakyak mesti luluh hati dengar anak merengek menangis tahan pedih kena air. Sobs. 
Tu yg kalau kat montot, kalau kena kat muka tu? Bertepek merah-merah kat pipi gebu tu? Alahai, pedihnya lahai.

Baik, meh yana nak share satu #barangmagik yg dah lama viral, #skeenz. Ha, pakai balm ni memang puas hati. Sapu je kat tempat ruam, insyaAllah cepat baik ruamnya tu. Kalau ada masalah lain mcm ekzema ke, kulit sensitif kena gigit serangga ke, boleh sangat kalau nak guna skeenz ni. 
Jgn risau jgn khuatir, takda bahan kimia berbahaya. Steroid pun takdak oi. Kita kacau mesra bahan semulajadi bergred premium jaaa. Ada #arganoil tau dalam ni. 
Argan oil ni fungsi dia utk melembapkan kulit pastu duk ada jugak antioksidan yang tinggi. So, dia boleh ejas tang kulit hat tak berapa nak elok tu jadi elok, ha gittew.

Kulit crispy bulih jadi tender and juicy hiks!

Nak try kaa? Meh rojerΒ² yana, kita kasi jadi punya!

#ruam #ruampanas #ruamsusu #masalahkulit #skeenz #balmtasneemnaturel
#tasneemnaturel #tasneemnaturelbanting #codbandarbanting #codhospitalbanting #codbandarmahkotabanting #codkanchongdarat #yournaturalbabykit
  • OMGeeeeee, KESIANNYA BABY NAIK RUAM! 😭😭 Mak-mak mesti selalu berhadapan dengan masalah anak ruam kan? Kalau anak kena ruam lampin mesti dah tak sedap duduk, betul tak?

    Yela, stp kali nak basuh yakyak mesti luluh hati dengar anak merengek menangis tahan pedih kena air. Sobs.
    Tu yg kalau kat montot, kalau kena kat muka tu? Bertepek merah-merah kat pipi gebu tu? Alahai, pedihnya lahai.

    Baik, meh yana nak share satu #barangmagik yg dah lama viral, #skeenz. Ha, pakai balm ni memang puas hati. Sapu je kat tempat ruam, insyaAllah cepat baik ruamnya tu. Kalau ada masalah lain mcm ekzema ke, kulit sensitif kena gigit serangga ke, boleh sangat kalau nak guna skeenz ni.
    Jgn risau jgn khuatir, takda bahan kimia berbahaya. Steroid pun takdak oi. Kita kacau mesra bahan semulajadi bergred premium jaaa. Ada #arganoil tau dalam ni.
    Argan oil ni fungsi dia utk melembapkan kulit pastu duk ada jugak antioksidan yang tinggi. So, dia boleh ejas tang kulit hat tak berapa nak elok tu jadi elok, ha gittew.

    Kulit crispy bulih jadi tender and juicy hiks!

    Nak try kaa? Meh rojerΒ² yana, kita kasi jadi punya!

    #ruam #ruampanas #ruamsusu #masalahkulit #skeenz #balmtasneemnaturel
    #tasneemnaturel #tasneemnaturelbanting #codbandarbanting #codhospitalbanting #codbandarmahkotabanting #codkanchongdarat #yournaturalbabykit

  •  4  0  27 June, 2020
  • Morning πŸ’•

Pagi ni saje tengok ig story kawan2, ramai pulak ye update anak2 main lagi dan tak nak tidur walaupun dah lepas tengah malam 😨 Ada yg sampai ke 2-3 pagi fuhh

Kalau anak Yana ni memang takde can lah ye. Pukul 11 paling lewat mesti dah tidur (ni pun lewat jugak ni tengah practice tidur lagi awal). Umi pun nak tidur jugak tauu, rehat yang cukup penting ye untuk mood mak2 esok hari. Walaupun suri rumah bekerjaya, nak buat kerja rumah nak urus anak bisnes lagi haa penting tau tidur yg cukup! 
Rahsia dia mudah je, calit Sleeptime balm 10 minit sebelum anak tidur. Insyaallah senang je anak2 nak tidur πŸ˜‡ 
#susahtidur #imsonia #notenoughsleep #sleepingproblem #apneaproblem #susahtidurmalam #babymeragam #babysusahtidurmalam #sleeptimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbanting #codbandarbanting #codhospitalbanting #codbandarmahkotabanting #codkanchongdarat
  • Morning πŸ’•

    Pagi ni saje tengok ig story kawan2, ramai pulak ye update anak2 main lagi dan tak nak tidur walaupun dah lepas tengah malam 😨 Ada yg sampai ke 2-3 pagi fuhh

    Kalau anak Yana ni memang takde can lah ye. Pukul 11 paling lewat mesti dah tidur (ni pun lewat jugak ni tengah practice tidur lagi awal). Umi pun nak tidur jugak tauu, rehat yang cukup penting ye untuk mood mak2 esok hari. Walaupun suri rumah bekerjaya, nak buat kerja rumah nak urus anak bisnes lagi haa penting tau tidur yg cukup!
    Rahsia dia mudah je, calit Sleeptime balm 10 minit sebelum anak tidur. Insyaallah senang je anak2 nak tidur πŸ˜‡
    #susahtidur #imsonia #notenoughsleep #sleepingproblem #apneaproblem #susahtidurmalam #babymeragam #babysusahtidurmalam #sleeptimebalm #tasneemnaturel #tasneemnaturelbanting #codbandarbanting #codhospitalbanting #codbandarmahkotabanting #codkanchongdarat

  •  2  0  26 June, 2020

Top #codkanchongdarat Posts

  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
-
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
-
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
-
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    -
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    -
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    -
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  3  13 July, 2019