#codjugra Instagram Photos & Videos

codjugra - 223 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
11.9
average likes

Latest #codjugra Posts

  • 🔥LECITHIN🔥

KELEBIHAN LECITHIN

*1. Bantu memecahkan lemak dan kolestrol*
 👉🏼Lecithin bertindak as a pembersih salur darah

*2. Menghalang obesiti*
 👉🏼Ambil lecithin dengan kuantiti yang betul akan bantu percepatkan pembakaran lemak degil

*3. Mengelakkan kulit bersisik atau kering*
 👉🏼Terutama yg suka guna aircond. Lecithin bantu membentuk membran sel, melembapkan serta menghaluskan kulit supaya kulit semakin cantik dan melambatkan penuaan

*4. Menghalang darah tinggi*
 👉🏼Lecithin bantu menggalakkan peredaran darah agar darah tidak tersumbat atau tersekat

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

📌KEBAIKAN LECITHIN UNTUK IBU BERSALIN ATAU DALAM PANTANG📌

👉🏼Bantu membakar lemak yang berlebihan

👉🏼Bantu mengurangkan risiko susu tersumbat. *PALING RAMAI CUSTOMER ALAMI*

👉🏼Bantu mengatasi lost of short term memory yg biasa dialami selepas bersalin

👉🏼Bantu mempertingkatkan perkembangan otak baby melalui susu ibu

Your Fav SID💕
Nurin  011-18927469

#CODbanting
#CODbantingbaru
#CODjugra
#shakleeselangor
#shakleehargakasihsayang
  • 🔥LECITHIN🔥

    KELEBIHAN LECITHIN

    *1. Bantu memecahkan lemak dan kolestrol*
    👉🏼Lecithin bertindak as a pembersih salur darah

    *2. Menghalang obesiti*
    👉🏼Ambil lecithin dengan kuantiti yang betul akan bantu percepatkan pembakaran lemak degil

    *3. Mengelakkan kulit bersisik atau kering*
    👉🏼Terutama yg suka guna aircond. Lecithin bantu membentuk membran sel, melembapkan serta menghaluskan kulit supaya kulit semakin cantik dan melambatkan penuaan

    *4. Menghalang darah tinggi*
    👉🏼Lecithin bantu menggalakkan peredaran darah agar darah tidak tersumbat atau tersekat

    🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

    📌KEBAIKAN LECITHIN UNTUK IBU BERSALIN ATAU DALAM PANTANG📌

    👉🏼Bantu membakar lemak yang berlebihan

    👉🏼Bantu mengurangkan risiko susu tersumbat. *PALING RAMAI CUSTOMER ALAMI*

    👉🏼Bantu mengatasi lost of short term memory yg biasa dialami selepas bersalin

    👉🏼Bantu mempertingkatkan perkembangan otak baby melalui susu ibu

    Your Fav SID💕
    Nurin 011-18927469

    #CODbanting
    #CODbantingbaru
    #CODjugra
    #shakleeselangor
    #shakleehargakasihsayang

  •  1  0  17 hours ago
  • VIVIX PROMO IS ON🎉

So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh Nurin nak cerita sikit dekat korang.. 

Antara manfaat Vivix ialah;

🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat..

Bulan ni pulak tengah ada PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni especially untuk hadiahkan kt parents, boleh contct Nurin tauu

Whatsapp sini,

Nurin Jazlina  011-18927469 📲 

Nurin Jazlina  011-18927469 📲 

Nurin Jazlina  011-18927469 📲 

#CODbanting
#CODjugra
#CODbantingbaru
#CODkanchong
#vivixpromo
#promoogos
  • VIVIX PROMO IS ON🎉

    So kepada yang tertanya-tanya apa sebenarnya manfaat Vivix ni, meh Nurin nak cerita sikit dekat korang..

    Antara manfaat Vivix ialah;

    🍇 AWET MUDA. Vivix kaya dengan Resveratrol dan Polifenol yang sangat bagus bertindak sebagai anti-aging.. So kalau amek Vivix dari muda ni, InshaAllah merasa lah nampak muda bila dh berusia nanti 😁

    🍇 KAWALAN GULA. Resveratrol dalam Vivix membantu mengekalkan paras insulin dan bantu elak pembentukan AGE protein

    🍇 TURUN BERAT BADAN. Vivix membantu untuk meningkatkan metabolisme badan sekaligus membantu turunkan berat badan dengan sihat

    🍇 TINGKAT KESIHATAN SECARA MENYELURUH. Secara asasnya, Vivix bertindak memperbetulkan sel dalam badan dari peringkat DNA. Bila sel sihat, organ sihat, sekaligus seluruh badan akan sihat

    🍇 UNTUK MEREKA YANG TTC. Vivix boleh dijadikn salah satu ikhtiar, atas sebab yang di atas di mana Vivix membantu menyihatkan dari peringkat SEL, maka seluruh organ akan jadi sihat termasuk organ peranakkan

    🍇 CEPAT SEMBUHKAN LUKA. Untuk mereka yang luka czer ataupun jahitan, sangat disarankan untuk minum Vivix bg percepatkan penyembuhan luka

    🍇 KURANGKAN SAKIT PINGGANG & BELAKANG. Rata-rata yang ambil Vivix selepas czer mengaku sakit pinggang dan belakang berkurang.

    🍇ANTI KERADANGAN. Membantu untuk kurangkan keradangan contohnya jerawat di kulit, atau keradangan dalam organ dan sel badan

    🍇 MEMBANTU SAKIT AKIBAT PENUAAN. Terbaik untuk mak ayah kita yang ada penyakit akibat penuaan. Vivix bukan ubat, sebaliknya bantu tingkatkan kesihatan tubuh badan secara optima bila sel badan sihat..

    Bulan ni pulak tengah ada PROMO, memang sedang elok sangat lah buat korang yang nak cuba consume Vivix yang super awesome nih 💕

    So korang yang nak dapatkan Vivix promo ni especially untuk hadiahkan kt parents, boleh contct Nurin tauu

    Whatsapp sini,

    Nurin Jazlina 011-18927469 📲

    Nurin Jazlina 011-18927469 📲

    Nurin Jazlina 011-18927469 📲

    #CODbanting
    #CODjugra
    #CODbantingbaru
    #CODkanchong
    #vivixpromo
    #promoogos

  •  2  0  8 August, 2020
  • Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee ✔️Pembersihan najis yang tersekat.
✔️Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
✔️Membantu masalah sembelit.
✔️Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
✔️Mengempiskan perut.
✔️Memejalkan perut.

Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee? ✔️Mereka yang pengamal tegar ubat tahan sakit
✔️mereka yang ada masalah pembuangan kurang lancar
✔️mereka yang banyak jerawat
pesakit gout
dan kita yang ingin membersihkan usus.

Lain-lain manfaat :
👍Memudahkan fungsi usus
👍Menghilangkan jeragat
👍Mengurangkan bau badan
.
Nabila shaklee 
Trusted SID
0104536889

#sayaagenshaklee
#sayamakanshaklee
#sayajualshaklee
#sayajualshakleemurah
#shakleeterlajaklaris
#shakleemalaysia
#healthsupplement
#setbersalin
#setberpantang
#ikhtiarhamil
#setkecantikan
#setkurus
#setkesuburan
#setmilkbooster
#youthskincare
#vivix
#codtamanbentara
#codJalankebun
#codkgkebunbaru
#codTelokPanglimaGarang
#codJenjarom
#codBanting
#codJugra
#codKlang
  • Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee ✔️Pembersihan najis yang tersekat.
    ✔️Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
    ✔️Membantu masalah sembelit.
    ✔️Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
    ✔️Mengempiskan perut.
    ✔️Memejalkan perut.

    Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee? ✔️Mereka yang pengamal tegar ubat tahan sakit
    ✔️mereka yang ada masalah pembuangan kurang lancar
    ✔️mereka yang banyak jerawat
    pesakit gout
    dan kita yang ingin membersihkan usus.

    Lain-lain manfaat :
    👍Memudahkan fungsi usus
    👍Menghilangkan jeragat
    👍Mengurangkan bau badan
    .
    Nabila shaklee
    Trusted SID
    0104536889

    #sayaagenshaklee
    #sayamakanshaklee
    #sayajualshaklee
    #sayajualshakleemurah
    #shakleeterlajaklaris
    #shakleemalaysia
    #healthsupplement
    #setbersalin
    #setberpantang
    #ikhtiarhamil
    #setkecantikan
    #setkurus
    #setkesuburan
    #setmilkbooster
    #youthskincare
    #vivix
    #codtamanbentara
    #codJalankebun
    #codkgkebunbaru
    #codTelokPanglimaGarang
    #codJenjarom
    #codBanting
    #codJugra
    #codKlang

  •  0  0  16 May, 2020
  • Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee ✔️Pembersihan najis yang tersekat.
✔️Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
✔️Membantu masalah sembelit.
✔️Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
✔️Mengempiskan perut.
✔️Memejalkan perut.

Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee? ✔️Mereka yang pengamal tegar ubat tahan sakit
✔️mereka yang ada masalah pembuangan kurang lancar
✔️mereka yang banyak jerawat
pesakit gout
dan kita yang ingin membersihkan usus.

Lain-lain manfaat :
👍Memudahkan fungsi usus
👍Menghilangkan jeragat
👍Mengurangkan bau badan
.
Nabila shaklee 
Trusted SID
0104536889

#sayaagenshaklee
#sayamakanshaklee
#sayajualshaklee
#sayajualshakleemurah
#shakleeterlajaklaris
#shakleemalaysia
#healthsupplement
#setbersalin
#setberpantang
#ikhtiarhamil
#setkecantikan
#setkurus
#setkesuburan
#setmilkbooster
#youthskincare
#vivix
#codtamanbentara
#codJalankebun
#codkgkebunbaru
#codTelokPanglimaGarang
#codJenjarom
#codBanting
#codJugra
#codKlang
  • Manfaat Utama Herb-Lax Shaklee ✔️Pembersihan najis yang tersekat.
    ✔️Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
    ✔️Membantu masalah sembelit.
    ✔️Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
    ✔️Mengempiskan perut.
    ✔️Memejalkan perut.

    Siapa Yang Memerlukan Herb-Lax Shaklee? ✔️Mereka yang pengamal tegar ubat tahan sakit
    ✔️mereka yang ada masalah pembuangan kurang lancar
    ✔️mereka yang banyak jerawat
    pesakit gout
    dan kita yang ingin membersihkan usus.

    Lain-lain manfaat :
    👍Memudahkan fungsi usus
    👍Menghilangkan jeragat
    👍Mengurangkan bau badan
    .
    Nabila shaklee
    Trusted SID
    0104536889

    #sayaagenshaklee
    #sayamakanshaklee
    #sayajualshaklee
    #sayajualshakleemurah
    #shakleeterlajaklaris
    #shakleemalaysia
    #healthsupplement
    #setbersalin
    #setberpantang
    #ikhtiarhamil
    #setkecantikan
    #setkurus
    #setkesuburan
    #setmilkbooster
    #youthskincare
    #vivix
    #codtamanbentara
    #codJalankebun
    #codkgkebunbaru
    #codTelokPanglimaGarang
    #codJenjarom
    #codBanting
    #codJugra
    #codKlang

  •  2  0  16 May, 2020
  • #JERAGAT NI MAKIN HARI MAKIN BANYAK PULAK BERPETA KAT MUKA .
_
Sedih nyaa, rasa nak selubung muka dalam selimut . Apetah lagi nak jeluar rumah berdepan dengan org pon rasa tak konfidenn .
_
Jeragat ni walau kite tepek dengan pondesen pun tetap nampak tompok tompok hitam tu . kot laa setiap kali nak keluar rumah nak berpondesenn bagaii kann . 
_
Nak jumpa kawan kawan pun segan , Apetah lagi laga laga pipi . 
_
Tapii tak sangka pulak, bila try konsisten pakai krim teknologi nano #WD hanya calit di 3 point nadi kulit makin bersih , makin berseri serii . Jeragat pon makin hari makin berkurangan . Kulit satu badan rase lembab aje , tak kereng . 
_
Betul la kata orang, bila dalaman bersih , bebas toksin , kulit kita akan cantik n bebas cela .
_
Tetambah wd ni ada #ARBUTIN yang sangat bagus untuk pudarkan bintik bintik hitam .
_
Bestt kann .
_
Senyum manjang jela Kak Mah kita sekarang , Almaklomm laa udah cantikk 🤭

W.sap 01126267857

#codparkland #codsijangkang #codtelokpanglimagarang #codsungaibuaya #codbantingbaru #codjugra #codjenjarum #codsricheding #banting #kawasanberhampiran #postageseluruhmalaysia #jeragat
#jerawathilang  #serumjeragat #hilangkanjeragat #jeragattiada #bebasjeragat  #bazaarjakarta #bazaarpaknill
  • #JERAGAT NI MAKIN HARI MAKIN BANYAK PULAK BERPETA KAT MUKA .
    _
    Sedih nyaa, rasa nak selubung muka dalam selimut . Apetah lagi nak jeluar rumah berdepan dengan org pon rasa tak konfidenn .
    _
    Jeragat ni walau kite tepek dengan pondesen pun tetap nampak tompok tompok hitam tu . kot laa setiap kali nak keluar rumah nak berpondesenn bagaii kann .
    _
    Nak jumpa kawan kawan pun segan , Apetah lagi laga laga pipi .
    _
    Tapii tak sangka pulak, bila try konsisten pakai krim teknologi nano #WD hanya calit di 3 point nadi kulit makin bersih , makin berseri serii . Jeragat pon makin hari makin berkurangan . Kulit satu badan rase lembab aje , tak kereng .
    _
    Betul la kata orang, bila dalaman bersih , bebas toksin , kulit kita akan cantik n bebas cela .
    _
    Tetambah wd ni ada #ARBUTIN yang sangat bagus untuk pudarkan bintik bintik hitam .
    _
    Bestt kann .
    _
    Senyum manjang jela Kak Mah kita sekarang , Almaklomm laa udah cantikk 🤭

    W.sap 01126267857

    #codparkland #codsijangkang #codtelokpanglimagarang #codsungaibuaya #codbantingbaru #codjugra #codjenjarum #codsricheding #banting #kawasanberhampiran #postageseluruhmalaysia #jeragat
    #jerawathilang #serumjeragat #hilangkanjeragat #jeragattiada #bebasjeragat #bazaarjakarta #bazaarpaknill

  •  1  0  4 March, 2020

Top #codjugra Posts

  • KELEBIHAN HERBAL BLEND SHAKLEE👇👇 🌼Merawat ruam susu / ruam panas /  ruam lampin / muka / kepala
🌼Losyen harian untuk kulit kering
🌼Merawat kulit gatal / eczema
🌼Melembutkan kulit / tumit kasar
🌼Merawat kesan luka melecur
🌼Menghilangkan luka bibir kering
🌼Melegakan gigitan serangga / nyamuk
🌼Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
🌼Krim urut badan lenguh
🌼Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Jika korang berminat nak cuba..
Tekan jerk link ⬇️
www.wasap.my/0137610693/Shaklee
Your Shaklee Independent Distributor.

#sayaagenshaklee
#sayamakanshaklee
#sayajualshaklee
#sayajualshakleemurah
#shakleeterlajaklaris
#shakleemalaysia
#healthsupplement
#setbersalin
#setberpantang
#ikhtiarhamil
#setkecantikan
#setkurus
#setkesuburan
#setmilkbooster
#youthskincare
#vivix
#codTelokPanglimaGarang
#codJenjarom
#codBanting
#codJugra
#codKlang
  • KELEBIHAN HERBAL BLEND SHAKLEE👇👇 🌼Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
    🌼Losyen harian untuk kulit kering
    🌼Merawat kulit gatal / eczema
    🌼Melembutkan kulit / tumit kasar
    🌼Merawat kesan luka melecur
    🌼Menghilangkan luka bibir kering
    🌼Melegakan gigitan serangga / nyamuk
    🌼Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
    🌼Krim urut badan lenguh
    🌼Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

    Jika korang berminat nak cuba..
    Tekan jerk link ⬇️
    www.wasap.my/0137610693/Shaklee
    Your Shaklee Independent Distributor.

    #sayaagenshaklee
    #sayamakanshaklee
    #sayajualshaklee
    #sayajualshakleemurah
    #shakleeterlajaklaris
    #shakleemalaysia
    #healthsupplement
    #setbersalin
    #setberpantang
    #ikhtiarhamil
    #setkecantikan
    #setkurus
    #setkesuburan
    #setmilkbooster
    #youthskincare
    #vivix
    #codTelokPanglimaGarang
    #codJenjarom
    #codBanting
    #codJugra
    #codKlang

  •  5  0  3 January, 2019