#codjohor Instagram Photos & Videos

codjohor - 50.6k posts

Hashtag Popularity

3.4
average comments
49.5
average likes

Latest #codjohor Posts

  • Shine bright like a diamond💎
.
Tu dia warna warna yang cantik, gorgeous yang memikat hati perempuan

40 per pc

✅Pigmented
✅Tak berdebu
✅Mudah nak bawa kemana²
✅Jimat ruang dalam beg

Eyescream Stick ni pun termasuk dalam combo 99 taw. Ramai dh grab. Awak bila lagi?

📲 011-11 94 8054 (tekan link di bio)

🎁2 HADIAH PERCUMA (bukan kaleng² sampai dua ni haa)😆

🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA

🚙 Cod
 ◾PEKAN NENAS
 ◾PONTIAN
 ◾GELANG PATAH
 ◾KANGKAR PULAI
 ◾MUTIARA RINI
 ◾ISKANDAR PUTERI
 ◾MEDINI

[Dan berdekatan, sejajar, sehaluan tempat di atas]
.
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticsmalaysia
#obsesscosmeticsagent
#squadsyiera
#squadfatintira
#obsesscosmeticsjb
#obsesscosmeticsjohor
#obsesscosmeticspontian
#obsesscosmeticspekannenas
#obsesscosmeticsgelangpatah
#obsesscosmeticskangkarpulai
#obsesslover
#iobsesssab
#codjohor
#PekanNenas
#Pontian
#GelangPatah
#KangkarPulai
#MutiaraRini
#KotaIskandar
#JohorBahru
#TV3
#TvAlHijrah
#MakeUpTutorial
#MakeUpLovers
#CosmesticsMalaysia
#Covid19
#StaySafe
#KitaBelumMenang
#KitaJagaKita
  • Shine bright like a diamond💎
    .
    Tu dia warna warna yang cantik, gorgeous yang memikat hati perempuan

    40 per pc

    ✅Pigmented
    ✅Tak berdebu
    ✅Mudah nak bawa kemana²
    ✅Jimat ruang dalam beg

    Eyescream Stick ni pun termasuk dalam combo 99 taw. Ramai dh grab. Awak bila lagi?

    📲 011-11 94 8054 (tekan link di bio)

    🎁2 HADIAH PERCUMA (bukan kaleng² sampai dua ni haa)😆

    🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA

    🚙 Cod
    ◾PEKAN NENAS
    ◾PONTIAN
    ◾GELANG PATAH
    ◾KANGKAR PULAI
    ◾MUTIARA RINI
    ◾ISKANDAR PUTERI
    ◾MEDINI

    [Dan berdekatan, sejajar, sehaluan tempat di atas]
    .
    #obsesscosmetics
    #obsesscosmeticsmalaysia
    #obsesscosmeticsagent
    #squadsyiera
    #squadfatintira
    #obsesscosmeticsjb
    #obsesscosmeticsjohor
    #obsesscosmeticspontian
    #obsesscosmeticspekannenas
    #obsesscosmeticsgelangpatah
    #obsesscosmeticskangkarpulai
    #obsesslover
    #iobsesssab
    #codjohor
    #PekanNenas
    #Pontian
    #GelangPatah
    #KangkarPulai
    #MutiaraRini
    #KotaIskandar
    #JohorBahru
    #TV3
    #TvAlHijrah
    #MakeUpTutorial
    #MakeUpLovers
    #CosmesticsMalaysia
    #Covid19
    #StaySafe
    #KitaBelumMenang
    #KitaJagaKita

  •  6  2  4 hours ago
  • 𝙏𝙀𝙎𝙏𝙄𝙈𝙊𝙉𝙄 𝙈𝘾𝙋 !

𝘏𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘬𝘰𝘺𝘢𝘬 𝘴𝘢𝘤𝘩𝘦𝘵 , 𝘵𝘶𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘢𝘭𝘢𝘮 𝘮𝘶𝘭𝘶𝘵 𝘥𝘢𝘯 𝘬𝘦𝘮𝘢𝘮 😊

𝘠𝘢𝘯𝘨 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯 !

https://vitcmagicalcpure.wasap.my/

#mcp #magicalcpure #mcpjohor #kulitcantik #kulit #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #kenyang #vitaminc #sedap #codjohor #codjohorbahru #codskudai #codpasirgudang #trustedseller
  • 𝙏𝙀𝙎𝙏𝙄𝙈𝙊𝙉𝙄 𝙈𝘾𝙋 !

    𝘏𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘬𝘰𝘺𝘢𝘬 𝘴𝘢𝘤𝘩𝘦𝘵 , 𝘵𝘶𝘢𝘯𝘨 𝘥𝘢𝘭𝘢𝘮 𝘮𝘶𝘭𝘶𝘵 𝘥𝘢𝘯 𝘬𝘦𝘮𝘢𝘮 😊

    𝘠𝘢𝘯𝘨 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘬𝘰𝘯𝘴𝘪𝘴𝘵𝘦𝘯 !

    https://vitcmagicalcpure.wasap.my/

    #mcp #magicalcpure #mcpjohor #kulitcantik #kulit #kulitputih #kulitsehat #kulitcerah #kenyang #vitaminc #sedap #codjohor #codjohorbahru #codskudai #codpasirgudang #trustedseller

  •  0  0  5 hours ago
  • KONSISTANT 9 BOTOL WD HASILNYA BEAUTIFUL ! 🥰
.
.
Meh baca penkongsian si cantik maniss ni
.
.
Krim WD ni sebotol tu boleh tahan utk penggunaan 2 bulan sahaja
.
.
Tapi sis nie pakai sampai 6 bulan , kalau dah 6 bulan tu sah sah la cara guna tu tak konsistant 😘
.
.
Masa tu memang tak nampak kesan langsung 😆
.
.
Atas nasihat seller saya tergerak hati nak konsistant semula dgn WD ni
.
.
Alhamdulilah happy bila makin hari skin saya makin senang nak di blend dgn foundation dan skincare, ramai yang tegur muka saya dah TAK KUSAM
.
.
Yang pasti sapa konsisten WD ni, hasilnya pasti meletop macam diva gituu ~ 💕
.

#womendesiree #WomenDesireeTripleAdvance #WDtripleAdvance #wdtajohor #wdtaskudai #codjohor #codskudai
  • KONSISTANT 9 BOTOL WD HASILNYA BEAUTIFUL ! 🥰
    .
    .
    Meh baca penkongsian si cantik maniss ni
    .
    .
    Krim WD ni sebotol tu boleh tahan utk penggunaan 2 bulan sahaja
    .
    .
    Tapi sis nie pakai sampai 6 bulan , kalau dah 6 bulan tu sah sah la cara guna tu tak konsistant 😘
    .
    .
    Masa tu memang tak nampak kesan langsung 😆
    .
    .
    Atas nasihat seller saya tergerak hati nak konsistant semula dgn WD ni
    .
    .
    Alhamdulilah happy bila makin hari skin saya makin senang nak di blend dgn foundation dan skincare, ramai yang tegur muka saya dah TAK KUSAM
    .
    .
    Yang pasti sapa konsisten WD ni, hasilnya pasti meletop macam diva gituu ~ 💕
    .

    #womendesiree #WomenDesireeTripleAdvance #WDtripleAdvance #wdtajohor #wdtaskudai #codjohor #codskudai

  •  2  0  5 hours ago
  • | COD : APPECUT MAX 
.

Done cod Appecut Max pada New custemer. Semoga dpt kawal pemakanan dengan bantuan Appecut,berat pun dah turun💪
.
Appecut Max bantu kawal nafsu makan yang berlebihan dan tingkatkan metabolism. Lagi cepat pembakaran kalori dan pantas turunkan berat badan🔥
.
.
Jom Dapatkan Appecut Max , Whatsapp Aina sekarang 📲
.
.
.
Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
.
.
.
.
#SZEmpire#AppecutMax#AppecutMaxNerrys#AppecutMaxKasiPecah#Kurus#JomKurus#KurusCaraMudah#KurusPantas#Viral#LakuKeras#CODPerlis#CODKedah#CODPulauPinang#CODPerak#CODSelangor#CODKualaLumpur#CODPutrajaya
#CODNegeriSembilan#CODMelaka#CODJohor#CODKelantan#CODTerengganu#CODPahang#CODSabah#CODLabuan#CODSarawak#JomKurus1Malaysia
  • | COD : APPECUT MAX
    .

    Done cod Appecut Max pada New custemer. Semoga dpt kawal pemakanan dengan bantuan Appecut,berat pun dah turun💪
    .
    Appecut Max bantu kawal nafsu makan yang berlebihan dan tingkatkan metabolism. Lagi cepat pembakaran kalori dan pantas turunkan berat badan🔥
    .
    .
    Jom Dapatkan Appecut Max , Whatsapp Aina sekarang 📲
    .
    .
    .
    Ig👉 Klik Link Di Bio Atau Whatsapp +601127874967 📲
    Fb👉 Https://nak.la/ainanorman
    .
    .
    .
    .
    #SZEmpire #AppecutMax #AppecutMaxNerrys #AppecutMaxKasiPecah #Kurus #JomKurus #KurusCaraMudah #KurusPantas #Viral #LakuKeras#CODPerlis#CODKedah#CODPulauPinang#CODPerak#CODSelangor#CODKualaLumpur#CODPutrajaya
    #CODNegeriSembilan#CODMelaka#CODJohor#CODKelantan#CODTerengganu#CODPahang#CODSabah#CODLabuan#CODSarawak#JomKurus1Malaysia

  •  1  0  5 hours ago
  • LOTION BLEACHING YANG BOLEH MENCERAHKAN KULIT MUKA DAN TANGAN ‼️
.
👏🏻SAPU-SAPU JE DAH PUTIH!!!
.
✅Kesan seawal satu sapuan
✅Merawat masalah kulit burn
✅memudarkan parut jerawat
✅memudarkan kesan jeragat
.
✔️Senang disapu !
✔️mesra wuduk
✔️LULUS KKM & halal👏🏻
.
. ➡️WHATSAPP NOW 019-9943777⬅️
.

#codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #collagen #johorbahru #putihcollagen #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #whiteningsecretkulai #whiteningsecretutmjb #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #kelantan #whiteningsecrethq #whiteningsecretpahang #whiteningproducts #bleachingwhiteningsecret #kotabharu #whiteningsecretskudai #emmamaembongofficial #covid_19 #millionairesquadyan
  • LOTION BLEACHING YANG BOLEH MENCERAHKAN KULIT MUKA DAN TANGAN ‼️
    .
    👏🏻SAPU-SAPU JE DAH PUTIH!!!
    .
    ✅Kesan seawal satu sapuan
    ✅Merawat masalah kulit burn
    ✅memudarkan parut jerawat
    ✅memudarkan kesan jeragat
    .
    ✔️Senang disapu !
    ✔️mesra wuduk
    ✔️LULUS KKM & halal👏🏻
    .
    . ➡️WHATSAPP NOW 019-9943777⬅️
    .

    #codjohorbahru #codjohor #putihkorea #putihkulit #kulitputih #collagen #johorbahru #putihcollagen #putihsatubadan #putihmelepak #whiteningsecret #bleaching #whiteningbooster #instantwhite #whiteningskin #whiteningsecretkulai #whiteningsecretutmjb #skinbleaching #orangjohor #whiteningsecretjohor #kelantan #whiteningsecrethq #whiteningsecretpahang #whiteningproducts #bleachingwhiteningsecret #kotabharu #whiteningsecretskudai #emmamaembongofficial #covid_19 #millionairesquadyan

  •  3  0  6 hours ago
  • Ini Eyescream Stick bukan Aiskrim 🤣😅

Senangnya nak pakai eyeshadow lepasni. Sesuai sangat untuk newbie yg baru nak belajar make up 😍

Nak bawa kemana kemana pun mudah sebab diformulasi dlm bentuk pen.

✅ Tak berdebu
✅Pigmented
✅Multi-use (Lipcream, shading, highlighter)

Ready Stock code Magnum dan M&M

📲 011-11 94 8054 (tekan link di bio)

🎁2 HADIAH PERCUMA (bukan kaleng² sampai dua ni haa)😆

🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA

🚙 Cod
 ◾PEKAN NENAS
 ◾PONTIAN
 ◾GELANG PATAH
 ◾KANGKAR PULAI
 ◾MUTIARA RINI
 ◾ISKANDAR PUTERI
 ◾MEDINI

[Dan berdekatan, sejajar, sehaluan tempat di atas]

.
#obsesscosmetics
#obsesscosmeticsmalaysia
#obsesscosmeticsagent
#squadsyiera
#squadfatintira
#obsesscosmeticsjb
#obsesscosmeticsjohor
#obsesscosmeticspontian
#obsesscosmeticspekannenas
#obsesscosmeticsgelangpatah
#obsesscosmeticskangkarpulai
#obsesslover
#iobsesssab
#codjohor
#PekanNenas
#Pontian
#GelangPatah
#KangkarPulai
#MutiaraRini
#KotaIskandar
#JohorBahru
#TV3
#TvAlHijrah
#MakeUpTutorial
#MakeUpLovers
#CosmesticsMalaysia
#Covid19
#StaySafe
#KitaBelumMenang
#KitaJagaKita
  • Ini Eyescream Stick bukan Aiskrim 🤣😅

    Senangnya nak pakai eyeshadow lepasni. Sesuai sangat untuk newbie yg baru nak belajar make up 😍

    Nak bawa kemana kemana pun mudah sebab diformulasi dlm bentuk pen.

    ✅ Tak berdebu
    ✅Pigmented
    ✅Multi-use (Lipcream, shading, highlighter)

    Ready Stock code Magnum dan M&M

    📲 011-11 94 8054 (tekan link di bio)

    🎁2 HADIAH PERCUMA (bukan kaleng² sampai dua ni haa)😆

    🚚POSTAGE SELURUH MALAYSIA

    🚙 Cod
    ◾PEKAN NENAS
    ◾PONTIAN
    ◾GELANG PATAH
    ◾KANGKAR PULAI
    ◾MUTIARA RINI
    ◾ISKANDAR PUTERI
    ◾MEDINI

    [Dan berdekatan, sejajar, sehaluan tempat di atas]

    .
    #obsesscosmetics
    #obsesscosmeticsmalaysia
    #obsesscosmeticsagent
    #squadsyiera
    #squadfatintira
    #obsesscosmeticsjb
    #obsesscosmeticsjohor
    #obsesscosmeticspontian
    #obsesscosmeticspekannenas
    #obsesscosmeticsgelangpatah
    #obsesscosmeticskangkarpulai
    #obsesslover
    #iobsesssab
    #codjohor
    #PekanNenas
    #Pontian
    #GelangPatah
    #KangkarPulai
    #MutiaraRini
    #KotaIskandar
    #JohorBahru
    #TV3
    #TvAlHijrah
    #MakeUpTutorial
    #MakeUpLovers
    #CosmesticsMalaysia
    #Covid19
    #StaySafe
    #KitaBelumMenang
    #KitaJagaKita

  •  5  0  7 hours ago
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

#perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
    𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

    Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

    Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

    Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

    Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

    https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

    #perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller

  •  1  1  8 hours ago
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

#perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
    𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

    Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

    Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

    Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

    Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

    https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

    #perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller

  •  0  0  8 hours ago
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

#perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
    𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

    Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

    Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

    Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

    Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

    https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

    #perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller

  •  0  0  8 hours ago
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

#perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller
  • 𝗦𝗲𝗯𝗲𝗹𝘂𝗺 : 115𝗸𝗴
    𝗦𝗲𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀 : 109𝗸𝗴

    Alhamdulillah lemak hilang sebanyak 6kg !

    Hanya 1 sachet Xs Latte setiap pagi dan 1 sachet Xs Mocha setiap malam 🥰

    Minuman dah lah sedap , kenyang , lawas dapat lak turunkan berat 💃🏻

    Dannnnnnnnn yang paling best boleh merapatkan hubungan suami isteri , auchhhhh 😉

    https://mochalatteslimmingdrink.wasap.my/

    #perfect #xsperfectdrink #latte #mocha #mochalatte #kopi #sedap #sedapgiler #sedapsangat #kenyang #lawas #detox #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kuruscantik #kurustanpaberlapar #codjohor #codjohorbahru #codjb #codjbarea #codskudai #codpasirgudang #trustedseller

  •  0  0  8 hours ago
  • [ADVANCE FORMULATION] TAK JUMPA LAGI SKINCARE YANG SELAMAT DAN BERKESAN⁣
 ⁣⁣⁣
Pastikan anda menggunakan produk yang tidak mengandungi merkuri & kandungan yang bahayakan kulit.⁣⁣⁣
Jika tidak, mungkin kulit anda akan menjadi bertambah sensitif, breakout & nipis.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Junni Beauty memperkenalkan NEW & ADVANCE FORMULATION ⁣⁣⁣
Pinkish White Advance Set ⁣⁣⁣
⁣
✅Pinkish White Cleanser 30ml⁣⁣⁣
✅Pinkish White Toner 30ml⁣⁣⁣
✅Pinkish White Cream 10g⁣⁣⁣
✅Pinkish White Day 10g⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dengan Mengandungi Salicylic acid untuk merawat jerawat dengan efektif,⁣⁣⁣
⁣
Kulit akan terlihat lebih CERAH, BERSIH & LICIN dengan penggunaan yang konsisten.⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
NO MORE SUNBURN, BREAKOUT & DULL SKIN!⁣⁣⁣ Jom dapatkan Pinkish White Advance Set for flawless and healthy skin ! Klik link in bio 😘👆🏻
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#keknargizerlegacy 
#jutawanjunni 
#journeytkl 
#tjcodjohor #tjcodbatupahat #tjcodmuar #codjohor #codbatupahat #codmuar
  • [ADVANCE FORMULATION] TAK JUMPA LAGI SKINCARE YANG SELAMAT DAN BERKESAN⁣
    ⁣⁣⁣
    Pastikan anda menggunakan produk yang tidak mengandungi merkuri & kandungan yang bahayakan kulit.⁣⁣⁣
    Jika tidak, mungkin kulit anda akan menjadi bertambah sensitif, breakout & nipis.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Junni Beauty memperkenalkan NEW & ADVANCE FORMULATION ⁣⁣⁣
    Pinkish White Advance Set ⁣⁣⁣

    ✅Pinkish White Cleanser 30ml⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Toner 30ml⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Cream 10g⁣⁣⁣
    ✅Pinkish White Day 10g⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dengan Mengandungi Salicylic acid untuk merawat jerawat dengan efektif,⁣⁣⁣

    Kulit akan terlihat lebih CERAH, BERSIH & LICIN dengan penggunaan yang konsisten.⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    NO MORE SUNBURN, BREAKOUT & DULL SKIN!⁣⁣⁣ Jom dapatkan Pinkish White Advance Set for flawless and healthy skin ! Klik link in bio 😘👆🏻
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #keknargizerlegacy
    #jutawanjunni
    #journeytkl
    #tjcodjohor #tjcodbatupahat #tjcodmuar #codjohor #codbatupahat #codmuar

  •  1  0  8 hours ago
  • KULIT FLAWLESS & GLOWING DENGAN LICEN SERUM ⁣
⁣
Diperbuat dari Tomato ekstrak untuk mencerahkan kulit, #LicenSerum ini mampu untuk membuatkan kulit tampak lebih segar & tidak kusam. ⁣⁣
⁣⁣
Ianya juga mampu mengurangkan dark spot, parut jerawat & mengecutkan jerawat aktif. ⁣⁣
⁣⁣
#LicenSerum TIDAK MENGANDUNGI 7 bahan bahaya seperti ethanol, benzoyl peroxide, triclosan, petrochemicals, phthaleins, surfactant & artificial colourant untuk memastikan kulit sensitif selamat menggunakan serum ini ⁣⁣
⁣⁣
Nak Flawless, Putih Pinkish & Glowing ? ⁣⁣🤩
Klik Link Di Bio ⁣⁣😘👆🏻
#JunniBeautyBantuAnda #KonsultasiKulitPercuma ⁣⁣
#JunniBeauty
⁣⁣#BerkesanDanSelamat
#serumviral 
#keknargizerlegacy
#jutawanjunni #tjcodjohor #tjcodbatupahat #tjcodmuar #codjohor #codbatupahat #codmuar ⁣⁣
  • KULIT FLAWLESS & GLOWING DENGAN LICEN SERUM ⁣

    Diperbuat dari Tomato ekstrak untuk mencerahkan kulit, #LicenSerum ini mampu untuk membuatkan kulit tampak lebih segar & tidak kusam. ⁣⁣
    ⁣⁣
    Ianya juga mampu mengurangkan dark spot, parut jerawat & mengecutkan jerawat aktif. ⁣⁣
    ⁣⁣
    #LicenSerum TIDAK MENGANDUNGI 7 bahan bahaya seperti ethanol, benzoyl peroxide, triclosan, petrochemicals, phthaleins, surfactant & artificial colourant untuk memastikan kulit sensitif selamat menggunakan serum ini ⁣⁣
    ⁣⁣
    Nak Flawless, Putih Pinkish & Glowing ? ⁣⁣🤩
    Klik Link Di Bio ⁣⁣😘👆🏻
    #JunniBeautyBantuAnda #KonsultasiKulitPercuma ⁣⁣
    #JunniBeauty
    ⁣⁣ #BerkesanDanSelamat
    #serumviral
    #keknargizerlegacy
    #jutawanjunni #tjcodjohor #tjcodbatupahat #tjcodmuar #codjohor #codbatupahat #codmuar ⁣⁣

  •  0  0  8 hours ago
  • READY STOCK

BUBBLEWRAP SINGLE LAYER

1M X 100Meter - RM 110.00
1M X 10Meter - RM 32.00
1M X 3Meter - RM 12.00
1M X 1Meter - RM 4.00

SELFPICKUP AREA : JP PERDANA JOHOR BAHRU
COD : JOHOR BAHRU AREA (COD CHARGES DEPENDS ON AREA)
BY POSTAGE : RM 13.00

Place your order now !

Click link in bio 👆🏻

Thank you.
  • READY STOCK

    BUBBLEWRAP SINGLE LAYER

    1M X 100Meter - RM 110.00
    1M X 10Meter - RM 32.00
    1M X 3Meter - RM 12.00
    1M X 1Meter - RM 4.00

    SELFPICKUP AREA : JP PERDANA JOHOR BAHRU
    COD : JOHOR BAHRU AREA (COD CHARGES DEPENDS ON AREA)
    BY POSTAGE : RM 13.00

    Place your order now !

    Click link in bio 👆🏻

    Thank you.

  •  2  1  8 hours ago
  • READY STOCK

BUBBLEWRAP SINGLE LAYER

1M X 100Meter - RM 110.00
1M X 10Meter - RM 32.00
1M X 3Meter - RM 12.00
1M X 1Meter - RM 4.00

SELFPICKUP AREA : JP PERDANA JOHOR BAHRU
COD : JOHOR BAHRU AREA (COD CHARGES DEPENDS ON AREA)
BY POSTAGE : RM 13.00

Place your order now !

Click link in bio 👆🏻

Thank you.
  • READY STOCK

    BUBBLEWRAP SINGLE LAYER

    1M X 100Meter - RM 110.00
    1M X 10Meter - RM 32.00
    1M X 3Meter - RM 12.00
    1M X 1Meter - RM 4.00

    SELFPICKUP AREA : JP PERDANA JOHOR BAHRU
    COD : JOHOR BAHRU AREA (COD CHARGES DEPENDS ON AREA)
    BY POSTAGE : RM 13.00

    Place your order now !

    Click link in bio 👆🏻

    Thank you.

  •  2  1  8 hours ago
  • Kenapa permulaan harus KONSISTEN menggunakan 3 botol WDTA untuk nampak kesan yang optimum?

♦ Botol Pertama WDTA
Untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dahulu, barulah WD bertindak.

♦ Botol ke 2 
Untuk merawat atau memulihkan. 
Apabila toksin telah dinyahkan baru WDTA melakukan tugasnya dengan cepat dan mudah. 

☝Kesannya
Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan kembali. Perubahan akan kelihatan ketara pada kulit. Ada yang menjadi cerah, hilang semua jerawat,  kulit glowing dan menegang.

♦ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan. 

WDTA sebagai benteng untuk anti penuaan , WDTA akan menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan . "tertido" tu dia "kejut" kan 😘

Jika berhenti ? Tentulah la khidmat WDTA terhenti dengan sendirinya. Sampai situ ajee kite kan orang pompuan ni kalau boleh nak maintaim cantik awet muda je kann 🥰

Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭

Inikan pulak badan kita .
Makin lama guna khidmat WDTA Makin Cantik Awetmuda lah kita 💗

#womendesiree #womendesireeessentialcream #WDTrippleAdvance #codjohor #codskudai #creamkecantikan
  • Kenapa permulaan harus KONSISTEN menggunakan 3 botol WDTA untuk nampak kesan yang optimum?

    ♦ Botol Pertama WDTA
    Untuk menyingkir toksin jahat dalam badan dahulu, barulah WD bertindak.

    ♦ Botol ke 2
    Untuk merawat atau memulihkan.
    Apabila toksin telah dinyahkan baru WDTA melakukan tugasnya dengan cepat dan mudah.

    ☝Kesannya
    Semua jaringan kolagen yang longgar tu di anjalkan kembali. Perubahan akan kelihatan ketara pada kulit. Ada yang menjadi cerah, hilang semua jerawat, kulit glowing dan menegang.

    ♦ Botol ke 3 dan seterusnya adalah untuk rawatan yang berterusan.

    WDTA sebagai benteng untuk anti penuaan , WDTA akan menjaga dalaman dan luaran kita. Mane yang "terdown" tu dia "up" kan . "tertido" tu dia "kejut" kan 😘

    Jika berhenti ? Tentulah la khidmat WDTA terhenti dengan sendirinya. Sampai situ ajee kite kan orang pompuan ni kalau boleh nak maintaim cantik awet muda je kann 🥰

    Kereta pun nak sentiasa kena servis. Mana ada servis sekali terus molek je kete tu seumur hidup 🤭

    Inikan pulak badan kita .
    Makin lama guna khidmat WDTA Makin Cantik Awetmuda lah kita 💗

    #womendesiree #womendesireeessentialcream #WDTrippleAdvance #codjohor #codskudai #creamkecantikan

  •  3  0  8 hours ago
  • Thank You !

Customer from Majidee 😊

READY STOCK

BUBBLEWRAP SINGLE LAYER

1M X 100Meter - RM 110.00
1M X 10Meter - RM 32.00
1M X 3Meter - RM 12.00
1M X 1Meter - RM 4.00

SELFPICKUP AREA : JP PERDANA JOHOR BAHRU
COD : JOHOR BAHRU AREA (COD CHARGES DEPENDS ON AREA)
BY POSTAGE : RM 13.00

Place your order now !

Click link in bio 👆🏻

Thank you.
  • Thank You !

    Customer from Majidee 😊

    READY STOCK

    BUBBLEWRAP SINGLE LAYER

    1M X 100Meter - RM 110.00
    1M X 10Meter - RM 32.00
    1M X 3Meter - RM 12.00
    1M X 1Meter - RM 4.00

    SELFPICKUP AREA : JP PERDANA JOHOR BAHRU
    COD : JOHOR BAHRU AREA (COD CHARGES DEPENDS ON AREA)
    BY POSTAGE : RM 13.00

    Place your order now !

    Click link in bio 👆🏻

    Thank you.

  •  3  1  8 hours ago
  • Kulit cantik bersih dengan suppliment superb best by @maaez.warriors. Bukan sahaja rasa susu kambing je yg sedap tapi dapat merawat kulit sekali! 😍 
.
Ibu mengandung pun mengamalkan #susumaaez. Kalau mummy pun dah cantik gebu bersih macamni, apa lagi baby yg bakal lahir nanti kan? Rasa tak sabarnyaaaaa!!! Confirm baby yg bakal keluar nanti pun putih gebu gebas tau.
.
#susumaaezjohor #maezjohor #codjohor #ratumaaez #maaezbeauty #sofieyajohor #maaezwarriors #teammaaez #maaez #MaaezCollagen #BellezaCollagen #MaezWhiteCoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit  #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
  • Kulit cantik bersih dengan suppliment superb best by @maaez.warriors. Bukan sahaja rasa susu kambing je yg sedap tapi dapat merawat kulit sekali! 😍
    .
    Ibu mengandung pun mengamalkan #susumaaez. Kalau mummy pun dah cantik gebu bersih macamni, apa lagi baby yg bakal lahir nanti kan? Rasa tak sabarnyaaaaa!!! Confirm baby yg bakal keluar nanti pun putih gebu gebas tau.
    .
    #susumaaezjohor #maezjohor #codjohor #ratumaaez #maaezbeauty #sofieyajohor #maaezwarriors #teammaaez #maaez #MaaezCollagen #BellezaCollagen #MaezWhiteCoffee #susumaaez #nakcantik #kulitlicin #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihgebu #supplementpemutih #putihkulit #whiteningbooster #boosterwhitening #whiteningproduk #susukambing #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik

  •  4  0  8 hours ago
  • Kalau yg kerja office ke mall ke mana mana lah yang malas nak keluar makan tu, boleh beli sambel petai ni mcm akak kita ni. Memudahkan, jimat masa, jimat duit, jimat tenaga. Sambel ni kalau makan sorang boleh buat 5-6 kali makan. Jimat kan? So apa lagi? Tekan link di bio untuk order ♥️. 

Harga: 
🌶Sambel petai mengancam : RM19 
📦 Postage : SM RM9 
🚗 Cod Area Johor (RM1-RM15) 

📲Untuk pembelian tekan link di bio : http://www.wasap.my/60176316643/sambael 

#memangtaklahcariyanglain #sambalpetai #sambalcumi #sambalbabycumi #sambalmalaysia #sambalmurah #sambalpedas #sambalikanbilis #sambalviral #sambalsotong #sambalbabycumi #sambalbabysotong #sampalovers #sajat #westernfood #sambalsedap #codjb #codskudai #codpasirgudang #codmalaysia #codjohorbahru #codkempas #codjohor #viral #viralfood #sambalgeprek #sambalbelacan #sambalhijau #sambalhitam #sambalviral #sambalpetai #petai #sajat #nursajat
  • Kalau yg kerja office ke mall ke mana mana lah yang malas nak keluar makan tu, boleh beli sambel petai ni mcm akak kita ni. Memudahkan, jimat masa, jimat duit, jimat tenaga. Sambel ni kalau makan sorang boleh buat 5-6 kali makan. Jimat kan? So apa lagi? Tekan link di bio untuk order ♥️.

    Harga:
    🌶Sambel petai mengancam : RM19
    📦 Postage : SM RM9
    🚗 Cod Area Johor (RM1-RM15)

    📲Untuk pembelian tekan link di bio : http://www.wasap.my/60176316643/sambael

    #memangtaklahcariyanglain #sambalpetai #sambalcumi #sambalbabycumi #sambalmalaysia #sambalmurah #sambalpedas #sambalikanbilis #sambalviral #sambalsotong #sambalbabycumi #sambalbabysotong #sampalovers #sajat #westernfood #sambalsedap #codjb #codskudai #codpasirgudang #codmalaysia #codjohorbahru #codkempas #codjohor #viral #viralfood #sambalgeprek #sambalbelacan #sambalhijau #sambalhitam #sambalviral #sambalpetai #petai #sajat #nursajat

  •  5  0  8 hours ago

Top #codjohor Posts

  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
.
Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
.
.
#tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik
  • Full Set Junni Beauty 😍 cantik luar dan dalam.. Jom dapat kan kulit putih, sihat sebelum 2020😘 liaa akan consutl uolss sampai uols dapat skin yang diidamkan 😘
    .
    Whatsapp 01127508033 / klik je link di bio tu 😘
    .
    .
    #tjcodjohor #tjcodtangkak #codjohor #johor #tangkak #ledang #sagil #bukitgambir #pinkishwhiteset #putihkorea #licenserum #pwis #sayajualsupplement #sayajualskincare #sayajualserum #sayajualscrub #TeamOneOhsem #TeamWardahRangers #zularifin #khaibahar #sitinordiana #gegarvaganza #jannanik

  •  180  9  25 December, 2019
  • WOW !! TEDDY BEAR BARU !! .

Size : 130CM

Item : ROSES BEAR TERBARU NI SANGAT CANTIK 😍😍😍
.
Apa yang menarik tentang bear ni adalah bulunya yg unik. Dari jauh pon boleh nampak.❤❤
.
Bulu halus dan lembut tau uolls! 😍😍
.

NAK HARGA PROMOSI? RM 140 SAHAJA ! FREE POSTAGE SEM .
.
DALAM GAMBAR : . 😗😗 Kalau berminat whatsapp :  01127555424
.
Atau nak senang  malas save no..tekan link dekat bio profile ni ya😘😘
.
.
#teddybearbesarmalaysia
#teddybear 
#like4follow
#sayajualteddybear 
#followback
#teddybearcomel #codjohor
#dropshipwanted
#lfl #teddybearbesar
#likeforlike
#teddybearmurahmalaysia 
#teddybearmurah
#teddybearbesarmurah
#teddybearbesarmurahmalaysia
#dropshipwantedmalaysia #bearbesarmurah
#teddybearmalaysia #dropshipneeded
#likeforfollow #anakpatungmurah #smilebear #bearbesar #bearcomel #bearmurah #like4like
  • WOW !! TEDDY BEAR BARU !! .

    Size : 130CM

    Item : ROSES BEAR TERBARU NI SANGAT CANTIK 😍😍😍
    .
    Apa yang menarik tentang bear ni adalah bulunya yg unik. Dari jauh pon boleh nampak.❤❤
    .
    Bulu halus dan lembut tau uolls! 😍😍
    .

    NAK HARGA PROMOSI? RM 140 SAHAJA ! FREE POSTAGE SEM .
    .
    DALAM GAMBAR : . 😗😗 Kalau berminat whatsapp :  01127555424
    .
    Atau nak senang  malas save no..tekan link dekat bio profile ni ya😘😘
    .
    .
    #teddybearbesarmalaysia
    #teddybear
    #like4follow
    #sayajualteddybear
    #followback
    #teddybearcomel #codjohor
    #dropshipwanted
    #lfl #teddybearbesar
    #likeforlike
    #teddybearmurahmalaysia
    #teddybearmurah
    #teddybearbesarmurah
    #teddybearbesarmurahmalaysia
    #dropshipwantedmalaysia #bearbesarmurah
    #teddybearmalaysia #dropshipneeded
    #likeforfollow #anakpatungmurah #smilebear #bearbesar #bearcomel #bearmurah #like4like

  •  171  4  10 December, 2017