#codjenjarom Instagram Photos & Videos

codjenjarom - 2.3k posts

Hashtag Popularity

1.8
average comments
11.1
average likes

Latest #codjenjarom Posts

  • ehemm yang dekat area ain boleh lah ain hantarkan sampai depan pintu rumah 😋

beli 2 aductive salted egg dapat percuma cas seyodiiii  yang terpilih sahaja 😋

ataupun korang boleh self pickupp jee kat shell jenjarom @ tesco jenjarom 😎

Ain Nadhirah
0133455467
@kudap_addicted
  • ehemm yang dekat area ain boleh lah ain hantarkan sampai depan pintu rumah 😋

    beli 2 aductive salted egg dapat percuma cas seyodiiii yang terpilih sahaja 😋

    ataupun korang boleh self pickupp jee kat shell jenjarom @ tesco jenjarom 😎

    Ain Nadhirah
    0133455467
    @kudap_addicted

  •  1  1  19 hours ago
  • Assalamualaikum dan selamat petang kesayangan nenda😍.
.

Hai, dah lama kita tidak berjumpa, ada yang rindu nenda ke🤭
.
Dah lama juga nenda tak bagi nasihat, jadi kali ini nenda nak pesan, pikir yang baik2. In shaa Allah pasti dan yakin yang baik akan datang kembali 😍

Nak rasa kuih gunting RN? Boleh klik link whatsApp di bio kami tu ye. Terima kasih😉
#resipinenda #kuihmuih #kuihraya #kuihrayarn #kuihrn #kuihgunting #kuihguntingrn #candykacang #candykacangrn #kuihborong #kuihtradisional #kuihduludulu #sedap #janapendapatan #pendapatanlumayan #agen  #agenwanted #cod #poslaju #jnt #codjalankebun #codshahalam #codjenjarom #codkualaselangor #codmeru #codtanjungkarang #fastdelivery
  • Assalamualaikum dan selamat petang kesayangan nenda😍.
    .

    Hai, dah lama kita tidak berjumpa, ada yang rindu nenda ke🤭
    .
    Dah lama juga nenda tak bagi nasihat, jadi kali ini nenda nak pesan, pikir yang baik2. In shaa Allah pasti dan yakin yang baik akan datang kembali 😍

    Nak rasa kuih gunting RN? Boleh klik link whatsApp di bio kami tu ye. Terima kasih😉
    #resipinenda #kuihmuih #kuihraya #kuihrayarn #kuihrn #kuihgunting #kuihguntingrn #candykacang #candykacangrn #kuihborong #kuihtradisional #kuihduludulu #sedap #janapendapatan #pendapatanlumayan #agen #agenwanted #cod #poslaju #jnt #codjalankebun #codshahalam #codjenjarom #codkualaselangor #codmeru #codtanjungkarang #fastdelivery

  •  2  0  2 July, 2020

Top #codjenjarom Posts

  • Tempahan Raya 2020 kini dibuka. Ramai dah order. Yang lain tak nak order ke? Kita tak ambil order last minute ye. Last order & payment 24/4/2020 ☺️ Sesiapa yang nak kita delivery di Port Klang, Jenjarom, Telok Panglima Garang, Rantau Panjang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Kota Kemuning & sekitarnya, boleh whatsapp 📲 Kita boleh arrange delivery setiap hari 😍 Stock ketupat palas fresh every week ❤️ Kita akan deliver sampai ke rumah ye, charge delivery bergantung kepada kawasan.

Ketupat Palas Lemak  RM25/pack
Ketupat Palas Jagung 🌽 RM30/pack
Ketupat Palas Kacang 🥜 RM30/pack

Whatsapp 📲018-6654078 sekarang untuk tempahan ❤️ #klang #shahalam #kotakemuning #portklang #jenjarom #telokpanglimagarang #bukittinggi #rantaupanjang #codklang #codportklang #codjenjarom #codtelokpanglimagarang #codbukittinggiklang #codpulauindah #codrantaupanjangklang
  • Tempahan Raya 2020 kini dibuka. Ramai dah order. Yang lain tak nak order ke? Kita tak ambil order last minute ye. Last order & payment 24/4/2020 ☺️ Sesiapa yang nak kita delivery di Port Klang, Jenjarom, Telok Panglima Garang, Rantau Panjang, Pandamaran, Bukit Tinggi, Kota Kemuning & sekitarnya, boleh whatsapp 📲 Kita boleh arrange delivery setiap hari 😍 Stock ketupat palas fresh every week ❤️ Kita akan deliver sampai ke rumah ye, charge delivery bergantung kepada kawasan.

    Ketupat Palas Lemak RM25/pack
    Ketupat Palas Jagung 🌽 RM30/pack
    Ketupat Palas Kacang 🥜 RM30/pack

    Whatsapp 📲018-6654078 sekarang untuk tempahan ❤️ #klang #shahalam #kotakemuning #portklang #jenjarom #telokpanglimagarang #bukittinggi #rantaupanjang #codklang #codportklang #codjenjarom #codtelokpanglimagarang #codbukittinggiklang #codpulauindah #codrantaupanjangklang

  •  11  1  8 April, 2020
  • KAOLIN POWDER

Bertekstur lembut serta sangat fleksibel di gunakan. Ianya mudah meresap ke dalam kulit menjadikan kulit segar dan sihat sentiasa.

Kaolin Powder juga berfungsi mengekalkan kelembapan dan pastinya akan memberikan keceriaan kepada si pemakai. 
Gunakan secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang berpanjangan.

#Kaolinpowder
#NajahNajeehah
#najeehah 
#najeehahBanting 
#codjenjarom 
#kitaikhtiar
  • KAOLIN POWDER

    Bertekstur lembut serta sangat fleksibel di gunakan. Ianya mudah meresap ke dalam kulit menjadikan kulit segar dan sihat sentiasa.

    Kaolin Powder juga berfungsi mengekalkan kelembapan dan pastinya akan memberikan keceriaan kepada si pemakai.
    Gunakan secara konsisten untuk mendapatkan hasil yang berpanjangan.

    #Kaolinpowder
    #NajahNajeehah
    #najeehah
    #najeehahBanting
    #codjenjarom
    #kitaikhtiar

  •  3  0  2 June, 2020