#coddemicakl Instagram Photos & Videos

coddemicakl - 567 posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
112.8
average likes

Latest #coddemicakl Posts

  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu:-
.
πŸ’’ GEMOK 😭
πŸ’’ GEDEMPOL 😭
πŸ’’ PEHA BESAR 😭
πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
πŸ’’ BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
Mudah je nak TURUN BERAT
πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
    .
    Dulu:-
    .
    πŸ’’ GEMOK 😭
    πŸ’’ GEDEMPOL 😭
    πŸ’’ PEHA BESAR 😭
    πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
    πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
    πŸ’’ BURUK 😭
    .
    Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
    Mudah je nak TURUN BERAT
    πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
    πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
    πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
    πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
    .
    Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
    .
    Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    Whatsapp 012-6863935
    .

    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

  •  344  4  26 September, 2019
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu:-
.
πŸ’’ GEMOK 😭
πŸ’’ GEDEMPOL 😭
πŸ’’ PEHA BESAR 😭
πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
πŸ’’ BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
Mudah je nak TURUN BERAT
πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
    .
    Dulu:-
    .
    πŸ’’ GEMOK 😭
    πŸ’’ GEDEMPOL 😭
    πŸ’’ PEHA BESAR 😭
    πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
    πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
    πŸ’’ BURUK 😭
    .
    Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
    Mudah je nak TURUN BERAT
    πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
    πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
    πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
    πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
    .
    Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
    .
    Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    Whatsapp 012-6863935
    .

    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

  •  191  0  26 September, 2019
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu:-
.
πŸ’’ GEMOK 😭
πŸ’’ GEDEMPOL 😭
πŸ’’ PEHA BESAR 😭
πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
πŸ’’ BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
Mudah je nak TURUN BERAT
πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh 
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
    .
    Dulu:-
    .
    πŸ’’ GEMOK 😭
    πŸ’’ GEDEMPOL 😭
    πŸ’’ PEHA BESAR 😭
    πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
    πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
    πŸ’’ BURUK 😭
    .
    Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
    Mudah je nak TURUN BERAT
    πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
    πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
    πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
    πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
    .
    Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
    .
    Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    Whatsapp 012-6863935
    .

    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

  •  157  1  26 September, 2019
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu:-
.
πŸ’’ GEMOK 😭
πŸ’’ GEDEMPOL 😭
πŸ’’ PEHA BESAR 😭
πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
πŸ’’ BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
Mudah je nak TURUN BERAT
πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh .
Whatsapp 012-6863935
.

#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
    .
    Dulu:-
    .
    πŸ’’ GEMOK 😭
    πŸ’’ GEDEMPOL 😭
    πŸ’’ PEHA BESAR 😭
    πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
    πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
    πŸ’’ BURUK 😭
    .
    Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
    Mudah je nak TURUN BERAT
    πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
    πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
    πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
    πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
    .
    Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
    .
    Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh .
    Whatsapp 012-6863935
    .

    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

  •  185  1  26 September, 2019
  • SALAM AIDIL ADHA untuk semua followers kami 😘
.
.
Dah setel ke sembelih lembu? Siapa yang participate sembelih lembu tadi? Angkat tangan sikit? πŸ˜‰
.
.
Okay kami ada BERITA BAIK NI. Siapa yang makan banyak and nak maintain KURUS AND SLIM boleh terjah insta @demica.letsbeybeyh
.
.
Pape boleh tengok beribu testimoni and feedback kat situ ya? πŸ˜‰.
.
SELAMAT HARI RAYA 🀚🏻
.
#demica #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl #demicatestimoni
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad
  • SALAM AIDIL ADHA untuk semua followers kami 😘
    .
    .
    Dah setel ke sembelih lembu? Siapa yang participate sembelih lembu tadi? Angkat tangan sikit? πŸ˜‰
    .
    .
    Okay kami ada BERITA BAIK NI. Siapa yang makan banyak and nak maintain KURUS AND SLIM boleh terjah insta @demica.letsbeybeyh
    .
    .
    Pape boleh tengok beribu testimoni and feedback kat situ ya? πŸ˜‰.
    .
    SELAMAT HARI RAYA 🀚🏻
    .
    #demica #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl #demicatestimoni
    #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad

  •  206  1  11 August, 2019
  • SALAM AIDIL ADHA untuk semua followers kami 😘
.
.
Dah setel ke sembelih lembu? Siapa yang participate sembelih lembu tadi? Angkat tangan sikit? πŸ˜‰
.
.
Kami nak pesan, makan tu makan juga, jangan lupa consume demica ya untuk kekal langsing 😎
.
.
SELAMAT HARI RAYA 🀚🏻
.
#demica #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl #demicatestimoni
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad
  • SALAM AIDIL ADHA untuk semua followers kami 😘
    .
    .
    Dah setel ke sembelih lembu? Siapa yang participate sembelih lembu tadi? Angkat tangan sikit? πŸ˜‰
    .
    .
    Kami nak pesan, makan tu makan juga, jangan lupa consume demica ya untuk kekal langsing 😎
    .
    .
    SELAMAT HARI RAYA 🀚🏻
    .
    #demica #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl #demicatestimoni
    #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad

  •  13  0  11 August, 2019
  • Tgk gmbr akak ni dulu mcm gorila doh2 lengan sadooπŸ’ͺπŸ’ͺ body katang.. Peha besar.. Sekarang body dah slim melim. Kalah anak dara tauπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
Yg pnting mama ank 3 meletops πŸ˜‚πŸ˜‚
Akak ni target nk turun 5kg lg 🀭🀭
.
Uolss xkn nk tgk jerr.. Moh le kurus sama2 smpat lg nk melaram body mcm model raya nanti πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
Tekan link pada bio ig okay 😘
.
#demica #demicatestimoni #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #5waktu #kurus #ubatkurusmurah  #produkkurusmurah #sayanakkurus #elrah  #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #bajumelayu2019 #kurta2019 #jubahplussize #moodrepublik
  • Tgk gmbr akak ni dulu mcm gorila doh2 lengan sadooπŸ’ͺπŸ’ͺ body katang.. Peha besar.. Sekarang body dah slim melim. Kalah anak dara tauπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ’ƒπŸ’ƒ
    .
    Yg pnting mama ank 3 meletops πŸ˜‚πŸ˜‚
    Akak ni target nk turun 5kg lg 🀭🀭
    .
    Uolss xkn nk tgk jerr.. Moh le kurus sama2 smpat lg nk melaram body mcm model raya nanti πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
    Tekan link pada bio ig okay 😘
    .
    #demica #demicatestimoni #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #5waktu #kurus #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #sayanakkurus #elrah #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #bajumelayu2019 #kurta2019 #jubahplussize #moodrepublik

  •  3  0  4 August, 2019
  • KENA KEJI ? 😱
.
.
Sesuai lah kalau memang tak ada effort nak jaga kesihatan and nak kurus/diet kan?
.
Habis lah korunk raya ni, kena tibai soalan turun temurun Mak Cik Pak Cik korunk masa raya nanti. Hehe
.
Siapa yang masih mendapat kesedaran, jom kita teruskan untuk kurus RAYA ni. Yang mana tak sempat nak kurus raya ni. Jom cepat2 grab demica promo LAST DAY NI.
.
#demica #demicatestimoni #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #5waktu #kurus #ubatkurusmurah  #produkkurusmurah #sayanakkurus #elrah  #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #bajumelayu2019 #kurta2019 #jubahplussize #moodrepublik
  • KENA KEJI ? 😱
    .
    .
    Sesuai lah kalau memang tak ada effort nak jaga kesihatan and nak kurus/diet kan?
    .
    Habis lah korunk raya ni, kena tibai soalan turun temurun Mak Cik Pak Cik korunk masa raya nanti. Hehe
    .
    Siapa yang masih mendapat kesedaran, jom kita teruskan untuk kurus RAYA ni. Yang mana tak sempat nak kurus raya ni. Jom cepat2 grab demica promo LAST DAY NI.
    .
    #demica #demicatestimoni #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #5waktu #kurus #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #sayanakkurus #elrah #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #bajumelayu2019 #kurta2019 #jubahplussize #moodrepublik

  •  3  1  4 August, 2019
  • 😱😱 SUFIAN SUHAIMI ??
.
😱😱 Kenapa dengan dia??
.
Cuba hayati lirik lagu dari Sufian Suhaimi ni dan cuba korang tag kawan-kawan yang ada masalah berat badan berlebihan. Goodluck korang πŸ’ͺ🏻❀️
.
RAYA HAJI NAK DEKAT DAH WOIII. Raya puasa tak dapat bukti kan kat saudara mara. Kali ni jom buktikan yang korunk boleh kurus dengan #DEMICASUPPLEMENT
.
Jom kurus dengan #Demica
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #DEMICA #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl
  • 😱😱 SUFIAN SUHAIMI ??
    .
    😱😱 Kenapa dengan dia??
    .
    Cuba hayati lirik lagu dari Sufian Suhaimi ni dan cuba korang tag kawan-kawan yang ada masalah berat badan berlebihan. Goodluck korang πŸ’ͺ🏻❀️
    .
    RAYA HAJI NAK DEKAT DAH WOIII. Raya puasa tak dapat bukti kan kat saudara mara. Kali ni jom buktikan yang korunk boleh kurus dengan #DEMICASUPPLEMENT
    .
    Jom kurus dengan #Demica
    .
    #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #DEMICA #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl

  •  1  0  3 August, 2019
  • Ramai ibu ibu yang nak kurus tapi pada masa yang sama menyusu dada so takut effect pada baby. Tahu tak yang Demica ni ibu menyusu pun boleh consume?? Dont worry dalam Demica takde bahan terlarang, selamat digunakan. Takde effect untuk baby
.
Ibu ibu sekarang pun dah boleh slim macam anak dara, body mengancam kalah anak dara sape yang consume Demica. Tak caye? Cuba la pinang sekotak πŸ˜‹
.
#demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #superlemon #tipskurus #kurus #kerengga #nakkurus #injectkurus #nanosalt #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy #bizziboddy #demica
  • Ramai ibu ibu yang nak kurus tapi pada masa yang sama menyusu dada so takut effect pada baby. Tahu tak yang Demica ni ibu menyusu pun boleh consume?? Dont worry dalam Demica takde bahan terlarang, selamat digunakan. Takde effect untuk baby
    .
    Ibu ibu sekarang pun dah boleh slim macam anak dara, body mengancam kalah anak dara sape yang consume Demica. Tak caye? Cuba la pinang sekotak πŸ˜‹
    .
    #demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #superlemon #tipskurus #kurus #kerengga #nakkurus #injectkurus #nanosalt #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy #bizziboddy #demica

  •  11  0  3 August, 2019
  • LELAKI PUN MAMPU DIET HOKEYHHH πŸ’ͺ🏻
.
.
So uolls yang nak cuba demica ni, jangan fkir2 lagi. Terus consume je, sebab confirm body meletops cantik and sado punya. Kalau uolls masih nak badan bukit2 and gunung ganang terpulang lahhh. πŸ˜„
.
.
Nak kurus sebelum raya?? Komen "Nak" sekarang. Nanti admin DM satu persatu ye 😍 .
.
#demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #DEMICA #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl
  • LELAKI PUN MAMPU DIET HOKEYHHH πŸ’ͺ🏻
    .
    .
    So uolls yang nak cuba demica ni, jangan fkir2 lagi. Terus consume je, sebab confirm body meletops cantik and sado punya. Kalau uolls masih nak badan bukit2 and gunung ganang terpulang lahhh. πŸ˜„
    .
    .
    Nak kurus sebelum raya?? Komen "Nak" sekarang. Nanti admin DM satu persatu ye 😍 .
    .
    #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni #DEMICA #demicacodkl #demicacodkualalumpur #demicafeedback #coddemicakl

  •  6  0  27 July, 2019
  • 🍫DEMICA COKLAT: - bertindak untuk mengurangkan selera makan dan juga mengenyangkan lebih 6jam. Berkesan utk buang lemak tepu terutama dibahagian peha n lengan
.
.
Fungsi lain korunk boleh lihat pada gambar
.
.
Yang mana yang nak dapatkan PROMOSI DEMICA boleh cepat-cepat PM kami sementara stok promo masih ada
.
.
Whatsappp 012-686 3935
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl  #demicacodkualalumpur #coddemicakl  #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya
  • 🍫DEMICA COKLAT: - bertindak untuk mengurangkan selera makan dan juga mengenyangkan lebih 6jam. Berkesan utk buang lemak tepu terutama dibahagian peha n lengan
    .
    .
    Fungsi lain korunk boleh lihat pada gambar
    .
    .
    Yang mana yang nak dapatkan PROMOSI DEMICA boleh cepat-cepat PM kami sementara stok promo masih ada
    .
    .
    Whatsappp 012-686 3935
    .
    .
    #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl #demicacodkualalumpur #coddemicakl #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya

  •  1  1  15 July, 2019
  • SUAMI MANA TAK GERAM KALAU KULIT MACAM NI YE DAK? 😍
. 
NAK KULIT PUTIH BERSERI ? Jom Cuba DEMICA WHITENING LOTIONπŸ”₯ Confirm uolls puas hati 😍
.
.
Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
.
Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘 Bukan untuk tangan je ! untuk muka pon boleh uolls ! 😍
.
🎁 free gift comel comel 🎁
.
Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
Tekan link di bio untuk ws SAYA segera !❀
.
.
🏍 COD AREA : KERAMAT, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, SRI RAMPAI, TAMAN MELAWATI, TAMAN PERMATA, UKAY PERDANA, BUKIT ANTARABANGSA
.
.
#Demica
#Letsbeybeyh
#TeamLetsbeybeyh
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSupplement
.
#DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaLotion #DemicaTestimoni
#DemicaFeedback #TestimoniDemica #FeedbackDemica #DemicaCodKl #DemicaCodKualaLumpur #CodDemicaKl #CodDemicaKualaLumpur #jomkurus #demicacantik #ubatkurus #produkkurus #kurussihat #diet #losyenputihajaib #kurus #injectkurus #losyenputih #losyenputihgebu
  • SUAMI MANA TAK GERAM KALAU KULIT MACAM NI YE DAK? 😍
    .
    NAK KULIT PUTIH BERSERI ? Jom Cuba DEMICA WHITENING LOTIONπŸ”₯ Confirm uolls puas hati 😍
    .
    .
    Tengok video ni sampai habis. Bukti #DemicaWhiteningLotion mampu putihkan kulit uols sepantas 5 saat! Yeayyy!
    .
    Lotion ni kalis air tau, tak mudah tanggal kecuali uols cuci dgn sabun atau make up remover 😘 Bukan untuk tangan je ! untuk muka pon boleh uolls ! 😍
    .
    🎁 free gift comel comel 🎁
    .
    Sape lagi nak try #DemicaWhiteningLotion ??
    Tekan link di bio untuk ws SAYA segera !❀
    .
    .
    🏍 COD AREA : KERAMAT, SETIAWANGSA, WANGSA MAJU, SRI RAMPAI, TAMAN MELAWATI, TAMAN PERMATA, UKAY PERDANA, BUKIT ANTARABANGSA
    .
    .
    #Demica
    #Letsbeybeyh
    #TeamLetsbeybeyh
    #DemicaWhiteningLotion
    #DemicaSupplement
    .
    #DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaLotion #DemicaTestimoni
    #DemicaFeedback #TestimoniDemica #FeedbackDemica #DemicaCodKl #DemicaCodKualaLumpur #CodDemicaKl #CodDemicaKualaLumpur #jomkurus #demicacantik #ubatkurus #produkkurus #kurussihat #diet #losyenputihajaib #kurus #injectkurus #losyenputih #losyenputihgebu

  •  8  1  13 July, 2019
  • Macam mana nak mengakunya. Kulit anak dia PLOWLESS AND PUTIH SANGAT πŸ˜‚. Dulu muka anak lain, gelap sikit. Sekarang dah plowless and putih melepak.

Gara-gara consisten mengunnakan demica lotion ni terus cerah and berseri

Lotion ajaib ni , bukan saja melembab kan, ada vitamin, malah mempunyai pelindungan SPF 50. So kulit korunk memang tak akan sunburn punya

Nak cuba demica lotion? Tak mahal chuollsss. Bawah rm50 je. Jom dapatkan dengan kami 😍

#Demica
#Letsbeybeyh
#TeamLetsbeybeyh
#DemicaWhiteningLotion
#DemicaSupplement
.
#DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaLotion #DemicaTestimoni
#DemicaFeedback #TestimoniDemica #FeedbackDemica #DemicaCodKl #DemicaCodKualaLumpur #CodDemicaKl #CodDemicaKualaLumpur #jomkurus #demicacantik #ubatkurus #produkkurus #kurussihat #diet #fairfit #kurus #injectkurus #nanosalt #dietsihat
  • Macam mana nak mengakunya. Kulit anak dia PLOWLESS AND PUTIH SANGAT πŸ˜‚. Dulu muka anak lain, gelap sikit. Sekarang dah plowless and putih melepak.

    Gara-gara consisten mengunnakan demica lotion ni terus cerah and berseri

    Lotion ajaib ni , bukan saja melembab kan, ada vitamin, malah mempunyai pelindungan SPF 50. So kulit korunk memang tak akan sunburn punya

    Nak cuba demica lotion? Tak mahal chuollsss. Bawah rm50 je. Jom dapatkan dengan kami 😍

    #Demica
    #Letsbeybeyh
    #TeamLetsbeybeyh
    #DemicaWhiteningLotion
    #DemicaSupplement
    .
    #DemicaMixberry #DemicaCoklat #DemicaLotion #DemicaTestimoni
    #DemicaFeedback #TestimoniDemica #FeedbackDemica #DemicaCodKl #DemicaCodKualaLumpur #CodDemicaKl #CodDemicaKualaLumpur #jomkurus #demicacantik #ubatkurus #produkkurus #kurussihat #diet #fairfit #kurus #injectkurus #nanosalt #dietsihat

  •  3  0  11 July, 2019
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
.
Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
.
πŸ’’ GEMOK 😭
πŸ’’ GEDEMPOL 😭
πŸ’’ PEHA BESAR 😭
πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
πŸ’’ BURUK 😭
.
Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
Mudah je nak TURUN BERAT
πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
.
Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
.
Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
.
Whatsapp 012-6863935
.
.
#demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik  #kurussihat #jomkurus #ubatkurus  #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion
  • 😭 GEMOK KAW KAW 😭
    .
    Dulu semua kutuk saya, semua keji saya. Apa je lah yang mereka tak beri gelaran buruk kat saya. Semua mereka bagi:-
    .
    πŸ’’ GEMOK 😭
    πŸ’’ GEDEMPOL 😭
    πŸ’’ PEHA BESAR 😭
    πŸ’’ PERUT BUNCIT 😭
    πŸ’’ PIPI TEMBAM 😭
    πŸ’’ BURUK 😭
    .
    Tapi tu semua dulu, sekarang tak lagi 😎. Thank you team DEMICA banyak bagi tips, tunjuk ajar sampai saya kurus. Dari XXL dah jadi M and become jadi S. πŸ˜‰ .
    Mudah je nak TURUN BERAT
    πŸ”…WEEK 1: 2-4KG
    πŸ”…WEEK 2: 4-8KG
    πŸ”…WEEK 3: 9-10KG
    πŸ”…WEEK 4: 11-15KG
    .
    Bukan itu je, yang lagi best, mereka siap bagi kita banyak FREE GIFT 😍.
    .
    Kalau korung nak tengok BERIBU LAGI TESTIMONI? Jom ke insta πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    .
    .
    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #kurus #produkkurusmurah #ephyra #aslegacy #bizziboddy #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit #kerengga #injectkurus #slimminginjection #lipolab #freakyfitz #quinns #bodydreams #chocofeelz #bizziflush #demicawhiteninglotion

  •  7  0  12 June, 2019
  • Tahniah customer mimi berjaya tukar dari SAIZ XL ke SAIZ L tanpa stress. Tak sempat nak stress sebab setiap hari pun makan menu sihat yg sedap. .
Dulu bila berat 80kg, badan jadi cepat penat, selalu kebas-kebas, lenguh dan sakit belakang. Muka pon tembam, ada double chin dan leher pon tak nampak
.
Ini adalah perubahan dlm gaya hidup sejak mimi coaching : 
Dulu beli baju - saiz  XL
Sekarang Saiz L😱

Dulu ingat kalau tak makan nasi lapar tapi sekarang jarang dah beli beras , jarang makan nasi kecuali teringin

Dulu kalau nak masak mesti ingat kari, asam pedas , masak lemak, kicap pedas. Sekarang lagi senang cuma kukus, rebus, grill dan panggang je.

Dalam peti ais dulu jarang ada buah , tak pernah ada capsicum, salmon, sekarang wajib ada setelah tahu khasiatnya. 
Sebelum ni cepat penat, masyaAllah sekarang dah boleh berlari naik tangga . Badan rasa ringan. Dulu nak melangkah pun penat. 
Nikmatnya bila badan dah kurus kan? 
Semua ni bermula saat akak ni nekad nak kurus. Tak susah nak kurus kalau korang tahu cara dan langkah yang betul. Dan badan korang takkan naik balik walaupon stop demica. Siapa nak kurus sebelum raya? Meh whatsapp mimi 🀩
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl  #demicacodkualalumpur #coddemicakl  #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya
  • Tahniah customer mimi berjaya tukar dari SAIZ XL ke SAIZ L tanpa stress. Tak sempat nak stress sebab setiap hari pun makan menu sihat yg sedap. .
    Dulu bila berat 80kg, badan jadi cepat penat, selalu kebas-kebas, lenguh dan sakit belakang. Muka pon tembam, ada double chin dan leher pon tak nampak
    .
    Ini adalah perubahan dlm gaya hidup sejak mimi coaching :
    Dulu beli baju - saiz XL
    Sekarang Saiz L😱

    Dulu ingat kalau tak makan nasi lapar tapi sekarang jarang dah beli beras , jarang makan nasi kecuali teringin

    Dulu kalau nak masak mesti ingat kari, asam pedas , masak lemak, kicap pedas. Sekarang lagi senang cuma kukus, rebus, grill dan panggang je.

    Dalam peti ais dulu jarang ada buah , tak pernah ada capsicum, salmon, sekarang wajib ada setelah tahu khasiatnya.
    Sebelum ni cepat penat, masyaAllah sekarang dah boleh berlari naik tangga . Badan rasa ringan. Dulu nak melangkah pun penat.
    Nikmatnya bila badan dah kurus kan?
    Semua ni bermula saat akak ni nekad nak kurus. Tak susah nak kurus kalau korang tahu cara dan langkah yang betul. Dan badan korang takkan naik balik walaupon stop demica. Siapa nak kurus sebelum raya? Meh whatsapp mimi 🀩
    .
    .
    #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl #demicacodkualalumpur #coddemicakl #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya

  •  4  0  6 May, 2019
  • Penampilan lebih Menyakinkan. Berat badan dah tak macam dulu. DULU overweight, SEKARANG normal weight
.
DULU saiz baju double XL, sekarang saiz L. DULU macam buah pear, SEKARANG macam buah apple. YANG BEST dulu suami tidak geram, SEKARANG geram tengok akak makin kurus
.
YANG MEMBACA ni bila lagi ???
JANGAN TUNGGU lama-lama
Whatsapp Sekarang 😍
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl  #demicacodkualalumpur #coddemicakl  #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya
  • Penampilan lebih Menyakinkan. Berat badan dah tak macam dulu. DULU overweight, SEKARANG normal weight
    .
    DULU saiz baju double XL, sekarang saiz L. DULU macam buah pear, SEKARANG macam buah apple. YANG BEST dulu suami tidak geram, SEKARANG geram tengok akak makin kurus
    .
    YANG MEMBACA ni bila lagi ???
    JANGAN TUNGGU lama-lama
    Whatsapp Sekarang 😍
    .
    #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl #demicacodkualalumpur #coddemicakl #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya

  •  5  1  6 May, 2019
  • 🍫DEMICA COKLAT: - bertindak untuk mengurangkan selera makan dan juga mengenyangkan lebih 6jam. Berkesan utk buang lemak tepu terutama dibahagian peha n lengan
.
.
Fungsi lain korunk boleh lihat pada gambar
.
.
Yang mana yang nak dapatkan PROMOSI DEMICA boleh cepat-cepat PM kami sementara stok promo masih ada
.
.
Whatsappp 012-686 3935
.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl  #demicacodkualalumpur #coddemicakl  #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya
  • 🍫DEMICA COKLAT: - bertindak untuk mengurangkan selera makan dan juga mengenyangkan lebih 6jam. Berkesan utk buang lemak tepu terutama dibahagian peha n lengan
    .
    .
    Fungsi lain korunk boleh lihat pada gambar
    .
    .
    Yang mana yang nak dapatkan PROMOSI DEMICA boleh cepat-cepat PM kami sementara stok promo masih ada
    .
    .
    Whatsappp 012-686 3935
    .
    .
    #sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #demicaubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #demicacodkl #demicacodkualalumpur #coddemicakl #coddemicakualalumpur #bajumelaju2019 #jubahraya

  •  8  0  6 May, 2019

Top #coddemicakl Posts

  • 😱😭BETUL KE NI ?😱
.
ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK! Makan pun macam bela saka pulak. Aduhhh.😩
.
Jangan risau.. Mudah je nak KURUS kalau ada produk dari #demicashop ni. Khas untuk sedut dan perangkap lemak dalam badan korang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG πŸ’₯
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG πŸ’₯
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demicashop_
@demicashop_
@demicashop_
.
#demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #injectkurus #plussize #coddemica #coddemicakl #detoks  #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims
  • 😱😭BETUL KE NI ?😱
    .
    ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK! Makan pun macam bela saka pulak. Aduhhh.😩
    .
    Jangan risau.. Mudah je nak KURUS kalau ada produk dari #demicashop ni. Khas untuk sedut dan perangkap lemak dalam badan korang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG πŸ’₯
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG πŸ’₯
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demicashop_
    @demicashop_
    @demicashop_
    .
    #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #injectkurus #plussize #coddemica #coddemicakl #detoks #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims

  •  402  0  9 September, 2018
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
.
ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
.
Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
.
Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG πŸ’₯
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG πŸ’₯
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
#demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
    .
    ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
    .
    Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
    .
    Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG πŸ’₯
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG πŸ’₯
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    #demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy

  •  372  9  30 December, 2018
  • 😱BETUL KE NI? 😱
.
ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
.
.
Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang πŸ‘πŸ».
.
LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
.
.
KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
1 BULAN LOSS 4KG - 6KG πŸ’₯
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG πŸ’₯
.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
.
1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
2. FREE Shaker
3. FREE Menu Diet
4. FREE Resepi Diet
5. FREE Tips Diet
6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
7. FREE Coaching
8. FREE Cara Consume
.
Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
@demica_demicashop
@demica_demicashop
@demica_demicashop
.
.
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod
  • 😱BETUL KE NI? 😱
    .
    ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
    .
    .
    Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang πŸ‘πŸ».
    .
    LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
    .
    .
    KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
    1 BULAN LOSS 4KG - 6KG πŸ’₯
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG πŸ’₯
    .
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
    .
    1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
    2. FREE Shaker
    3. FREE Menu Diet
    4. FREE Resepi Diet
    5. FREE Tips Diet
    6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
    7. FREE Coaching
    8. FREE Cara Consume
    .
    Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod

  •  660  3  20 July, 2018
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
.
ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
.
Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
.
Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG πŸ’₯
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG πŸ’₯
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
#demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy
  • 😱MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ☹️
    .
    ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
    .
    Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
    .
    Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG πŸ’₯
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG πŸ’₯
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE 🎯. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    #demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy

  •  235  3  31 December, 2018
  • 😱BETUL KE NI? 😱
.
ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
.
.
Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang πŸ‘πŸ».
.
LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
.
.
KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
1 BULAN LOSS 4KG - 6KG πŸ’₯
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG πŸ’₯
.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
.
1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
2. FREE Shaker
3. FREE Menu Diet
4. FREE Resepi Diet
5. FREE Tips Diet
6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
7. FREE Coaching
8. FREE Cara Consume
.
Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
@demica_demicashop
@demica_demicashop
@demica_demicashop
.
.
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod
  • 😱BETUL KE NI? 😱
    .
    ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!😩
    .
    .
    Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang πŸ‘πŸ».
    .
    LEMAK HILANG DENGAN PANTAS 😱
    .
    .
    KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
    1 BULAN LOSS 4KG - 6KG πŸ’₯
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG πŸ’₯
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG πŸ’₯
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG πŸ’₯
    .
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE 🎯 :
    .
    1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
    2. FREE Shaker
    3. FREE Menu Diet
    4. FREE Resepi Diet
    5. FREE Tips Diet
    6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
    7. FREE Coaching
    8. FREE Cara Consume
    .
    Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod

  •  1,184  13  27 July, 2018
  • Dari 60kg trun sampai 45kg. HiIang 15kg Iepas mimi amaIkan minum DEMICA. Tak perlu tahan Iapar pun.
.
Apa yg Mimi buat ialah sehari tu minum 2 atau 3 sachets demica. Mmg kenyang sbb dalam dia ade Garcinia Cambogia, African Mango, Raspberry Ketone, Green Coffee ext, Green Tea ext
.
Minum DEMICA nie pun dah kenyang so automatik mimi akan mkn nasi skit je. Malam pulak mimi just mkn yg ringan2 je. Yang penting tak perlu seksa diri utk turun 1-2kg.
.
Congrats Mimi πŸ‘
.
Nak tanya lebih lanjut, whatsapp .
#demica #demicatestimoni  #demicafeedback #demicacantik  #demicacodkl #demicacod #coddemicakl #coddemica
  • Dari 60kg trun sampai 45kg. HiIang 15kg Iepas mimi amaIkan minum DEMICA. Tak perlu tahan Iapar pun.
    .
    Apa yg Mimi buat ialah sehari tu minum 2 atau 3 sachets demica. Mmg kenyang sbb dalam dia ade Garcinia Cambogia, African Mango, Raspberry Ketone, Green Coffee ext, Green Tea ext
    .
    Minum DEMICA nie pun dah kenyang so automatik mimi akan mkn nasi skit je. Malam pulak mimi just mkn yg ringan2 je. Yang penting tak perlu seksa diri utk turun 1-2kg.
    .
    Congrats Mimi πŸ‘
    .
    Nak tanya lebih lanjut, whatsapp .
    #demica #demicatestimoni #demicafeedback #demicacantik #demicacodkl #demicacod #coddemicakl #coddemica

  •  114  0  3 June, 2018
  • πŸ”₯1 BULAN TURUN 10KGπŸ”₯
.
SEBELUM 65KG SELEPAS 55KG
.
Wahhhh percaya ke idokkk?? Betul-betul macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!πŸ’–
.
Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah disedut & disingkirkan mestilah badan rasa selesa.
.
Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ?
Klik link pada bio utk fast response!
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #coddemica #coddemicakl #demicacod #lemonex #monstalabs
  • πŸ”₯1 BULAN TURUN 10KGπŸ”₯
    .
    SEBELUM 65KG SELEPAS 55KG
    .
    Wahhhh percaya ke idokkk?? Betul-betul macam magic la #Demica ni. Takperlu tunggu berbulan-bulan utk dapatkan body shape idaman!πŸ’–
    .
    Adik ni bagitahu kaki & lengan makin kecik, badan pun rasa ringan. Yelah bila lemak tepu dah disedut & disingkirkan mestilah badan rasa selesa.
    .
    Korang nak dapat berat ideal dengan #Demica ?
    Klik link pada bio utk fast response!
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #coddemica #coddemicakl #demicacod #lemonex #monstalabs

  •  10  1  19 July, 2018
  • MUSIM KAHWIN KEMBALI
.
SIAPA LAGI YANG BAKAL NAIK PELAMIN TAPI PERUT MELAYUT? πŸ˜‚
.
Jom kurus sebelum kahwin dengan DEMICA πŸ˜‰.
So jangan lepaskan peluang korunk untuk kurus di hari bahagia korunk. Barulah gorgeous nanti. 😘
.
Siapa yang belum cuba #DEMICA, Lets cuba pasti membantu anda utk selim melim.
.
Nak order whatsapp Admin 012-686 3935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #bajumelayu #boosterwhitening #jubahplussaiz #coddemicakl #coddemica #demicacod #demicacodkl
  • MUSIM KAHWIN KEMBALI
    .
    SIAPA LAGI YANG BAKAL NAIK PELAMIN TAPI PERUT MELAYUT? πŸ˜‚
    .
    Jom kurus sebelum kahwin dengan DEMICA πŸ˜‰.
    So jangan lepaskan peluang korunk untuk kurus di hari bahagia korunk. Barulah gorgeous nanti. 😘
    .
    Siapa yang belum cuba #DEMICA, Lets cuba pasti membantu anda utk selim melim.
    .
    Nak order whatsapp Admin 012-686 3935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurussebelumraya #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurus #sayanakkurus #produkkurusmurah #kurusdenganselamat #bajumelayu #boosterwhitening #jubahplussaiz #coddemicakl #coddemica #demicacod #demicacodkl

  •  14  2  24 July, 2018