#coddemica Instagram Photos & Videos

coddemica - 1.4k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
43.2
average likes

Latest #coddemica Posts

  • BIRTHDAY PROMOTION LADYBOSS

Sempena Hari Lahir Ladyboss Mimi harini, HQ nak bagi PROMOSI kaw kaw.

Harga semestinyaa lagi best. Lagi banyak uolls order, lagi banyak uolls jimat.

Apa tunggu lagi?
Komen ā€œNAK HARGA PROMOSI" sekarangzšŸ˜
.
.
.#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted
  • BIRTHDAY PROMOTION LADYBOSS

    Sempena Hari Lahir Ladyboss Mimi harini, HQ nak bagi PROMOSI kaw kaw.

    Harga semestinyaa lagi best. Lagi banyak uolls order, lagi banyak uolls jimat.

    Apa tunggu lagi?
    Komen ā€œNAK HARGA PROMOSI" sekarangzšŸ˜
    .
    .
    . #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted

  •  0  0  7 hours ago
  • NAK MAKE UP NAMPAK SMOOTH?

MulaĀ² apply #DemicaSerum utk bunuh jerawat & lembapkan kulit. Kemudian, apply #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan warna kulit muka & tangan. Model apply #DemicaLipmatte Pinky Promise di mata, pipi & bibir utk efek princess gittuww šŸ’ƒšŸ» .

Cun ke cun sangat make up guna produk mampu milik #Demica ni?

#DemiCantik #bunuhjerawat #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • NAK MAKE UP NAMPAK SMOOTH?

    MulaĀ² apply #DemicaSerum utk bunuh jerawat & lembapkan kulit. Kemudian, apply #DemicaWhiteningLotion utk sekatakan warna kulit muka & tangan. Model apply #DemicaLipmatte Pinky Promise di mata, pipi & bibir utk efek princess gittuww šŸ’ƒšŸ» .

    Cun ke cun sangat make up guna produk mampu milik #Demica ni?

    #DemiCantik #bunuhjerawat #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  1  0  4 July, 2020
  • Setelah bertahun, FINALLY!! .

Setelah sekian lama produk2 Demica tak buat PROMOSI, tahun 2020 belum pernah kita buat promosi. Disebabkan Ladyboss happy sangat, jadi ladyboss pun nak happykan jugak #DemicaLovers dengan buat PROMOSI! Sape tak grab rugi sebab tak tahu bila pulak akan ada promosi šŸ˜Œ .

Cepat2 la order sebab stok dah hampir surut ni even tadi baru start PROMOSI, takut bila stok dah kering korang pulak rugi besar .

#LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • Setelah bertahun, FINALLY!! .

    Setelah sekian lama produk2 Demica tak buat PROMOSI, tahun 2020 belum pernah kita buat promosi. Disebabkan Ladyboss happy sangat, jadi ladyboss pun nak happykan jugak #DemicaLovers dengan buat PROMOSI! Sape tak grab rugi sebab tak tahu bila pulak akan ada promosi šŸ˜Œ .

    Cepat2 la order sebab stok dah hampir surut ni even tadi baru start PROMOSI, takut bila stok dah kering korang pulak rugi besar .

    #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  4  0  4 July, 2020
  • #DEMICAOOTD SWEET CHOCO

Mesti ramai yang minat warna nude kan? Sebab warna dia tak telalu menonjol bila pakai. Selain pakai kt bibir, #DemicaLipmatte sesuai utk buat shading masa make up. Jimat duit korang nanti.

Ade ke nak Grab #DemicaLipmatte Sweet Choco? Korang boleh terus komen kt bawah utk order dengan #DemicaSquadšŸ‘‡ .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte#DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • #DEMICAOOTD SWEET CHOCO

    Mesti ramai yang minat warna nude kan? Sebab warna dia tak telalu menonjol bila pakai. Selain pakai kt bibir, #DemicaLipmatte sesuai utk buat shading masa make up. Jimat duit korang nanti.

    Ade ke nak Grab #DemicaLipmatte Sweet Choco? Korang boleh terus komen kt bawah utk order dengan #DemicaSquadšŸ‘‡ .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  2  0  4 July, 2020
  • 1 BOTOL DEMICA LOTION TAHAN BERAPA LAMA?

1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ biasanya boleh tahan 1-2 bulan bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung atas penggunaan korang. Kalau yg biasa pakai 1 botol share dgn family silapĀ² tak sampai sebulan dah habis.

Tapi, cukup ke 1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ je utk 1 rumah?šŸ¤” .
.
.

.#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted
  • 1 BOTOL DEMICA LOTION TAHAN BERAPA LAMA?

    1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ biasanya boleh tahan 1-2 bulan bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung atas penggunaan korang. Kalau yg biasa pakai 1 botol share dgn family silapĀ² tak sampai sebulan dah habis.

    Tapi, cukup ke 1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ je utk 1 rumah?šŸ¤” .
    .
    .

    . #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted

  •  5  0  3 July, 2020
  • Setelah bertahun, FINALLY!! .
.
Setelah sekian lama produk2 Demica tak buat PROMOSI, tahun 2020 belum pernah kita buat promosi. Disebabkan Ladyboss happy sangat, jadi ladyboss pun nak happykan jugak #DemicaLovers dengan buat PROMOSI! Sape tak grab rugi sebab tak tahu bila pulak akan ada promosi šŸ˜Œ .
.
Cepat2 la order sebab stok dah hampir surut ni even tadi baru start PROMOSI, takut bila stok dah kering korang pulak rugi besar .
.
www.wasap.my/60129894885/demicasales

#eqasquad #demicakuantan #demicapahang #demicakuantanpahang #agentdemicakuantan #agentdemicapahang #agentdemicawanted
#LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #coddemica #coddemicatamanimpian #coddemicabukitgoh #coddemicagebeng
  • Setelah bertahun, FINALLY!! .
    .
    Setelah sekian lama produk2 Demica tak buat PROMOSI, tahun 2020 belum pernah kita buat promosi. Disebabkan Ladyboss happy sangat, jadi ladyboss pun nak happykan jugak #DemicaLovers dengan buat PROMOSI! Sape tak grab rugi sebab tak tahu bila pulak akan ada promosi šŸ˜Œ .
    .
    Cepat2 la order sebab stok dah hampir surut ni even tadi baru start PROMOSI, takut bila stok dah kering korang pulak rugi besar .
    .
    www.wasap.my/60129894885/demicasales

    #eqasquad #demicakuantan #demicapahang #demicakuantanpahang #agentdemicakuantan #agentdemicapahang #agentdemicawanted
    #LadyBossDemica #Demica #DemiCantik #DemicaWhiteningLotion #DemicaSerum #DemicaLipmatte #coddemica #coddemicatamanimpian #coddemicabukitgoh #coddemicagebeng

  •  3  2  3 July, 2020
  • KENAPA WANIE SUKA SANGAT DEMICA LOTION?
.
āœ…Ada SPF50 utk protect kulit dari sinaran UV
āœ…Ada ektrak susu & minyak zaitun utk kulit lembap
āœ…Putih dlm 10 saat je lepas apply

Nak kulit glowing, cerah & gebu time #StayAtHome wajib apply Demica lotion okayy šŸ’• .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim #kulitsehat
  • KENAPA WANIE SUKA SANGAT DEMICA LOTION?
    .
    āœ…Ada SPF50 utk protect kulit dari sinaran UV
    āœ…Ada ektrak susu & minyak zaitun utk kulit lembap
    āœ…Putih dlm 10 saat je lepas apply

    Nak kulit glowing, cerah & gebu time #StayAtHome wajib apply Demica lotion okayy šŸ’• .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim #kulitsehat

  •  6  0  2 July, 2020
  • TUTORIAL MAKE UP SIMPLE DGN DEMICA

Make up simple tapi nampak sempurna dgn #Demica. #DemicaWhiteningLotion blh dijadikan sbg make up base, #DemicaSerum sesuai utk make up kekal lebih lama & #DemicaLipmatte boleh dijadikan sbg eyeshadow atau shading.

Sape nak order? Komen je kat bawahšŸ‘‡ .

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • TUTORIAL MAKE UP SIMPLE DGN DEMICA

    Make up simple tapi nampak sempurna dgn #Demica. #DemicaWhiteningLotion blh dijadikan sbg make up base, #DemicaSerum sesuai utk make up kekal lebih lama & #DemicaLipmatte boleh dijadikan sbg eyeshadow atau shading.

    Sape nak order? Komen je kat bawahšŸ‘‡ .

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  2  0  1 July, 2020
  • MAKE UP BAJET DGN PRODUK DEMICA

Sape ada masalah jerawat tp nak make up? Apply je #DemicaSerum utk lembapkan muka & bunuh jerawat. #DemicaWhiteningLotion utk kulit seputih gadis Korea. #DemicaLipmatte of coz utk naikkan seri wajah korang especially dgn 4 code baru šŸ’„ .

#DemicaSerum : RM49.90
#DemicaWhiteningLotion : RM39.90
#DemicaLipmatte : RM17.90

Murah ke murah sangat?

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • MAKE UP BAJET DGN PRODUK DEMICA

    Sape ada masalah jerawat tp nak make up? Apply je #DemicaSerum utk lembapkan muka & bunuh jerawat. #DemicaWhiteningLotion utk kulit seputih gadis Korea. #DemicaLipmatte of coz utk naikkan seri wajah korang especially dgn 4 code baru šŸ’„ .

    #DemicaSerum : RM49.90
    #DemicaWhiteningLotion : RM39.90
    #DemicaLipmatte : RM17.90

    Murah ke murah sangat?

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  3  0  1 July, 2020
  • BIBIR LUKA ATAU TERLALU KERING BOLEH KE PAKAI DEMICAOOTD?

Iyeee boleh gais! Antara bahan khas yg ada dlm #DemicaOOTD lipmatte ni adalah avocado šŸ„‘ & vitamin E yg bg kelembapan secukupnya utk bibir. Donā€™t worry tak perlu sapu lipbalm dah, hanya rajinkan diri sapu #DemicaLipmatte .

Ada ke kat sini yg bibir kering nak pakai DemicaOOTD ?

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • BIBIR LUKA ATAU TERLALU KERING BOLEH KE PAKAI DEMICAOOTD?

    Iyeee boleh gais! Antara bahan khas yg ada dlm #DemicaOOTD lipmatte ni adalah avocado šŸ„‘ & vitamin E yg bg kelembapan secukupnya utk bibir. Donā€™t worry tak perlu sapu lipbalm dah, hanya rajinkan diri sapu #DemicaLipmatte .

    Ada ke kat sini yg bibir kering nak pakai DemicaOOTD ?

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  1  0  1 July, 2020
  • #DEMICAOOTD DIVA RED

Nak kata merah menyala tu bukan. Tp semestinya warna merah ke arah maroon darah ikan akan meningkatkan keyakinan korang bila keluar berootd šŸ„° . First apply memang nampak berminyak, tp tunggu seketika utk nampak efek matte yg sgt gorgeous!

Sape dah try #DemicaLipmatte code Diva Red ni?

#Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslimuntukmuslim
  • #DEMICAOOTD DIVA RED

    Nak kata merah menyala tu bukan. Tp semestinya warna merah ke arah maroon darah ikan akan meningkatkan keyakinan korang bila keluar berootd šŸ„° . First apply memang nampak berminyak, tp tunggu seketika utk nampak efek matte yg sgt gorgeous!

    Sape dah try #DemicaLipmatte code Diva Red ni?

    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslimuntukmuslim

  •  1  0  1 July, 2020
  • MAKE UP OOTD TGK BOLA

Takleh pergi stadium lagi pn takpelah practice je make up utk ootd tgk bola gunakan #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion & #DemicaOOTD . Oh ya, tgn tu kena sama putih dgn muka, so sapu je #DemicaWhiteningLotion tau.

Amacam, nak tengok je ek org lain cantik dgn Demica yg mampu milik?

#Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslimuntukmuslim
  • MAKE UP OOTD TGK BOLA

    Takleh pergi stadium lagi pn takpelah practice je make up utk ootd tgk bola gunakan #DemicaSerum #DemicaWhiteningLotion & #DemicaOOTD . Oh ya, tgn tu kena sama putih dgn muka, so sapu je #DemicaWhiteningLotion tau.

    Amacam, nak tengok je ek org lain cantik dgn Demica yg mampu milik?

    #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslimuntukmuslim

  •  3  0  1 July, 2020
  • FUNGSI DEMICA OOTD LIPMATTE
.
šŸ‘‰Melembutkan bibir yg pecah .
šŸ‘‰Melembapkan & menyegarkan bibir .
šŸ‘‰Membantu membuang sel kulit mati pada bibir .

Kita ada 4 pilihan code #DemicaOOTD iaitu Diva Red, Sweet Choco, Charming Orange & Pretty Pink. Harga hanyalah RM17.90/pc mur mur jerr šŸ’ƒšŸ» .

Sape nak? Komen je kat bawahšŸ‘‡ .

#Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim
  • FUNGSI DEMICA OOTD LIPMATTE
    .
    šŸ‘‰Melembutkan bibir yg pecah .
    šŸ‘‰Melembapkan & menyegarkan bibir .
    šŸ‘‰Membantu membuang sel kulit mati pada bibir .

    Kita ada 4 pilihan code #DemicaOOTD iaitu Diva Red, Sweet Choco, Charming Orange & Pretty Pink. Harga hanyalah RM17.90/pc mur mur jerr šŸ’ƒšŸ» .

    Sape nak? Komen je kat bawahšŸ‘‡ .

    #Demica #DemiCantik #DemicaOOTD #DemicaLipmatte #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslim

  •  2  0  1 July, 2020
  • EMPAT PILIHAN #DEMICAOOTD

Tak rugi pun pakai #DemicaLipmatte ni, texture yg lembap onz je utk dipakai pemilik bibir kering atau merekah āœŒļø . Bukan boleh pakai kat bibir je, tp kat pipi & kelopak mata pn boleh.

Antara Diva Red, Sweet Choco, Charming Orange & Pretty Pink, korang dah grab code mana?šŸ„° .

#Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslimuntukmuslim
  • EMPAT PILIHAN #DEMICAOOTD

    Tak rugi pun pakai #DemicaLipmatte ni, texture yg lembap onz je utk dipakai pemilik bibir kering atau merekah āœŒļø . Bukan boleh pakai kat bibir je, tp kat pipi & kelopak mata pn boleh.

    Antara Diva Red, Sweet Choco, Charming Orange & Pretty Pink, korang dah grab code mana?šŸ„° .

    #Demica #DemiCantik #Demica #DemiCantik #DemicaLipmatte #DemicaOOTD #codterengganu #nakcantiknakkurus #terlajaklaris #naklawa #coddemica #terlajakmurah #teamzalah #cantikberhijab #erafm #sinarfm #terengganukite #farahnabilah #produkhalal #cthairstylist #photography #kulitglowing #bekungberpantang #lipmatemurah #lipmate #lipmattemalaysia #lipmatedemicaterengganu #bajubatik #malaysia #produkmuslimuntukmuslim

  •  2  0  1 July, 2020
  • DUK RUMAH PUN PERLUKAN SUNBLOCK KE?

Korang duk rumah mesti kerap ngadap fon/laptop/tv. Memasak pn boleh menyebabkan muka kita sunburn disebabkan haba dr dapur. Pastikan korang pakaiĀ DemicaWhiteningLotionĀ yg ada SPF50 sblm lakukan aktiviti di rumah supaya kekal syantik šŸ˜Œ .

Ada yg nk kulit maintain sihat dgn Demica lotion sepanjang duk rumah?
Korang boleh komen "nak"Ā di bawah šŸ‘‡
.
.
.#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted
  • DUK RUMAH PUN PERLUKAN SUNBLOCK KE?

    Korang duk rumah mesti kerap ngadap fon/laptop/tv. Memasak pn boleh menyebabkan muka kita sunburn disebabkan haba dr dapur. Pastikan korang pakaiĀ DemicaWhiteningLotionĀ yg ada SPF50 sblm lakukan aktiviti di rumah supaya kekal syantik šŸ˜Œ .

    Ada yg nk kulit maintain sihat dgn Demica lotion sepanjang duk rumah?
    Korang boleh komen "nak"Ā di bawah šŸ‘‡
    .
    .
    . #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted

  •  0  0  1 July, 2020

Top #coddemica Posts

  • šŸ”„Feedback DemicaWhiteningLotionšŸ”„

Walaupun busy menjalankan tugas,Ā DemicaWhiteningLotionĀ tetap tak lupa nak apply. Spray je kat tangan terus nampak putih gpowing. Sangat sesuai utk uolls yg ada masalah kulit kering.

Jom dapatkanĀ DemicaWhiteningLotion. Uolls boleh order di link bio ig SEKARANG !
.
.
#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalam
  • šŸ”„Feedback DemicaWhiteningLotionšŸ”„

    Walaupun busy menjalankan tugas,Ā DemicaWhiteningLotionĀ tetap tak lupa nak apply. Spray je kat tangan terus nampak putih gpowing. Sangat sesuai utk uolls yg ada masalah kulit kering.

    Jom dapatkanĀ DemicaWhiteningLotion. Uolls boleh order di link bio ig SEKARANG !
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalam

  •  3  0  17 May, 2020
  • WAH PATUTLAH RAMAI YG BELI DEMICA LOTION NIšŸ˜
.
.
Rupanya best dn wangi tau.
Inlove sgt..
.
.
Uols wajib try tau
Jom dapatkan dengan iqa 014.739.8761 atau klik je link kat bio.šŸ¤—
.
.

#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalam
  • WAH PATUTLAH RAMAI YG BELI DEMICA LOTION NIšŸ˜
    .
    .
    Rupanya best dn wangi tau.
    Inlove sgt..
    .
    .
    Uols wajib try tau
    Jom dapatkan dengan iqa 014.739.8761 atau klik je link kat bio.šŸ¤—
    .
    .

    #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalam

  •  5  0  28 April, 2020
  • šŸ˜±šŸ˜­BETUL KE NI ?šŸ˜±
.
ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK! Makan pun macam bela saka pulak. Aduhhh.šŸ˜©
.
Jangan risau.. Mudah je nak KURUS kalau ada produk dari #demicashop ni. Khas untuk sedut dan perangkap lemak dalam badan korang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG šŸ’„
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG šŸ’„
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG šŸ’„
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG šŸ’„
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE šŸŽÆ. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demicashop_
@demicashop_
@demicashop_
.
#demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #injectkurus #plussize #coddemica #coddemicakl #detoks  #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims
  • šŸ˜±šŸ˜­BETUL KE NI ?šŸ˜±
    .
    ALAMAKKKK BERAT BADAN NAIK MENDADAK! Makan pun macam bela saka pulak. Aduhhh.šŸ˜©
    .
    Jangan risau.. Mudah je nak KURUS kalau ada produk dari #demicashop ni. Khas untuk sedut dan perangkap lemak dalam badan korang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG šŸ’„
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG šŸ’„
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG šŸ’„
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG šŸ’„
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE šŸŽÆ. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demicashop_
    @demicashop_
    @demicashop_
    .
    #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #nakkurus #produkkurusmurah #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #injectkurus #plussize #coddemica #coddemicakl #detoks #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims

  •  402  0  9 September, 2018
  • šŸ˜±BETUL KE NI? šŸ˜±
.
ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!šŸ˜©
.
.
Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang šŸ‘šŸ».
.
LEMAK HILANG DENGAN PANTAS šŸ˜±
.
.
KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
1 BULAN LOSS 4KG - 6KG šŸ’„
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG šŸ’„
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG šŸ’„
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG šŸ’„
.
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE šŸŽÆ :
.
1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
2. FREE Shaker
3. FREE Menu Diet
4. FREE Resepi Diet
5. FREE Tips Diet
6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
7. FREE Coaching
8. FREE Cara Consume
.
Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
@demica_demicashop
@demica_demicashop
@demica_demicashop
.
.
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
#demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod
  • šŸ˜±BETUL KE NI? šŸ˜±
    .
    ALAMAKKKK BADAN NAIK MENDADAK LEPAS RAYA!šŸ˜©
    .
    .
    Jangan risau.. #demica dari @demica_demicashop kan ada! Khas untuk sedut & perangkap lemak dalam badan korang šŸ‘šŸ».
    .
    LEMAK HILANG DENGAN PANTAS šŸ˜±
    .
    .
    KURUS DALAM 2 MINGGU JE WEYH
    1 BULAN LOSS 4KG - 6KG šŸ’„
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG šŸ’„
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG šŸ’„
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG šŸ’„
    .
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 8 PERKARA FREE šŸŽÆ :
    .
    1. FREE Postage (Semenanjung sahaja)* if buy 2box
    2. FREE Shaker
    3. FREE Menu Diet
    4. FREE Resepi Diet
    5. FREE Tips Diet
    6. FREE Tips Sukatan Pemakanan
    7. FREE Coaching
    8. FREE Cara Consume
    .
    Siapa yang berminat nak order boleh ke insta:
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    @demica_demicashop
    .
    .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #demicafeedback #monstalab #maxxslim #lemonex #injectkurus #kekechallenge #coddemica #coddemicakl #demicacod

  •  660  3  20 July, 2018
  • šŸŒ£FEEDBACKNDemicaWhiteningLotionšŸŒ£

Dulu lain sekarang dah lain. Dulu muka tak glowing, lepas applyĀ DemicaWhiteningLotionmuka terus jadi putih glowing. Nak bergambar pun dah ada confidant dah.

Uolls nak kulit glowing mcm akak ni? Jom order! Tekan je link di Bio Ig SEKARANG!
.
.
#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalam
  • šŸŒ£FEEDBACKNDemicaWhiteningLotionšŸŒ£

    Dulu lain sekarang dah lain. Dulu muka tak glowing, lepas applyĀ DemicaWhiteningLotionmuka terus jadi putih glowing. Nak bergambar pun dah ada confidant dah.

    Uolls nak kulit glowing mcm akak ni? Jom order! Tekan je link di Bio Ig SEKARANG!
    .
    .
    #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalam

  •  1  0  10 May, 2020
  • šŸ˜±MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ā˜¹ļø
.
ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
.
Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
.
Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
.
KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
.
1 BULAN LOSS 2KG - 6KG šŸ’„
2 BULAN LOSS 6KG - 10KG šŸ’„
3 BULAN LOSS 10KG - 15KG šŸ’„
4 BULAN LOSS  15KG - 20KG šŸ’„
.
Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE šŸŽÆ. .
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
Whatsapp 012-6863935
.
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
@demica.letsbeybeyh
.
#demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus  #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy
  • šŸ˜±MALUNYA BILA ORANG PANGGIL MACAM TU ā˜¹ļø
    .
    ASYIK KENE KUTUK JE. HUWAAAA.
    .
    Dont worry chuolsss. #DEMICA dari @demica.letsbeybeyh akan selamat kan korunk dari kena kutuk dengan orang macam mereka ni
    .
    Nanti lepas minum DEMICA korunk akan kenyang lebih lama dan lemak-lemak dalam badan korunk semuanya akan terhapus. InsyaAllah, kita sama-sama bantu untuk KURUS & SIHAT okay? So jom dapatkan DEMICA sekarang.
    .
    KURUS SEAWAL 1 MINGGU SAHAJA
    .
    1 BULAN LOSS 2KG - 6KG šŸ’„
    2 BULAN LOSS 6KG - 10KG šŸ’„
    3 BULAN LOSS 10KG - 15KG šŸ’„
    4 BULAN LOSS 15KG - 20KG šŸ’„
    .
    Setiap pembelian pihak kami akan bagi 7 PERKARA FREE šŸŽÆ. .
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    Whatsapp 012-6863935
    .
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    @demica.letsbeybeyh
    .
    #demicantik #kurussihat #demica #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kurus #ubatkurusmurah #nakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #demicatestimoni #chocofit #plussize #coddemica #coddemicakl #demicafeedback #deina #maxxslim #lemonex #cowhite #tkofatburner #tipsdiet #magicslims #ainaserum #dherbs #aslegacy

  •  372  9  30 December, 2018
  • 1 BOTOL DEMICA LOTION TAHAN BERAPA LAMA?

1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ biasanya boleh tahan 1-2 bulan bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung atas penggunaan korang. Kalau yg biasa pakai 1 botol share dgn family silapĀ² tak sampai sebulan dah habis.

Tapi, cukup ke 1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ je utk 1 rumah?šŸ¤” .
.
.

.#DemicaWhiteningLotionĀ #DemicaĀ #lotionputihĀ #lotionputihajaibĀ #Lotionputihgebu#sayanakputihĀ #putihcepatĀ #putihsihatĀ #tipsputih#nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted
  • 1 BOTOL DEMICA LOTION TAHAN BERAPA LAMA?

    1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ biasanya boleh tahan 1-2 bulan bersamaan dgn 700 semburan, tp bergantung atas penggunaan korang. Kalau yg biasa pakai 1 botol share dgn family silapĀ² tak sampai sebulan dah habis.

    Tapi, cukup ke 1 botolĀ DemicaWhiteningLotionĀ je utk 1 rumah?šŸ¤” .
    .
    .

    . #DemicaWhiteningLotionĀ  #DemicaĀ  #lotionputihĀ  #lotionputihajaibĀ  #Lotionputihgebu #sayanakputihĀ  #putihcepatĀ  #putihsihatĀ  #tipsputih #nakputihĀ #putihgebuĀ #kulitputihĀ #kulitcantik#kulitsihatĀ #kulitlembutĀ #nakcantikĀ #tipscantik#putihberseriĀ #demicameruĀ #demicaklang#demicaselangorĀ #demicasaujanautama#coddemicaĀ #freepostageĀ #codĀ #lotionĀ #losyen#demicameruklangĀ #demicasetiaalamĀ #dropshipwanted

  •  5  0  3 July, 2020