#codcocos Instagram Photos & Videos

codcocos - 78 posts

Hashtag Popularity

0.1
average comments
5.2
average likes

Latest #codcocos Posts

  • RESHAPE OR FLAWLESS??!!
.
Korang ade pilihan sama ada nak consume cocos atau bella shake. .
Function nye sama, as a booster utk turunkan berat badan. Coco s akan reshape body korang.. Dan bella shake ade extra function utk kesihatan kulit. KeduaΒ² ni boleh minum selang seli..
.
Bella squeez tu pulak adalah detox. Detox tu bagus utk singkirkan toksin dan lemak yg melekat kat dlm perut. Haaaa... Barulah x muncittt πŸ˜… Jangan marahhh..
.
Mane nak dapat??
Wassap je hakak okey..i am trusted seller
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#bodydream #cocos #bellashake #bellasqueez #kuruscepat #kurusdansihat
#cocosseller #agentcocos #agentLSA #LSproduct #codcocos #cocosMuar #cocosMalaysia #cocosOriginal #cocoHQ #mizaCocos #cocosViral #viralteruk
  • RESHAPE OR FLAWLESS??!!
    .
    Korang ade pilihan sama ada nak consume cocos atau bella shake. .
    Function nye sama, as a booster utk turunkan berat badan. Coco s akan reshape body korang.. Dan bella shake ade extra function utk kesihatan kulit. KeduaΒ² ni boleh minum selang seli..
    .
    Bella squeez tu pulak adalah detox. Detox tu bagus utk singkirkan toksin dan lemak yg melekat kat dlm perut. Haaaa... Barulah x muncittt πŸ˜… Jangan marahhh..
    .
    Mane nak dapat??
    Wassap je hakak okey..i am trusted seller
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #bodydream #cocos #bellashake #bellasqueez #kuruscepat #kurusdansihat
    #cocosseller #agentcocos #agentLSA #LSproduct #codcocos #cocosMuar #cocosMalaysia #cocosOriginal #cocoHQ #mizaCocos #cocosViral #viralteruk

  •  4  0  6 January, 2020
  • Bila tengok balik gambar-gambar tahun lepas,
Memang tak percaya yg kakak boleh jadi besar cenggitu.
Apa-apa pun kakak bersyukur sangat jumpa produk hebat ni dari @bodydream.cocobellaeyzah.jb 😍
.
Plus pengalaman macam2 produk guna sebelum ni.
Tapi satu pun tak jalan 😭
Tapi lepas jumpa produk ni,
Alhamdulillah memang betul2 jadi kali ni.
Kakak ni sejenis susah nak turun tu pun dah cuba produk ajaib ni memang berhasil.
Kakak happy sangat puas hati πŸ₯°
.
βœ…Sekarang tak yah kontrol makan lagi! Makan ikut suka yang penting selepas consume portion makan lebih terkawal. Dari tak suka air masak sekarang derita kalau air masak tu tak de depan mata πŸ˜…
.
Ampa nak HARI HARI MIMPI INDAH..??
Atau nak HARI HARI MIMPI NGERI..??
.
NAK HARI HARI MIMPI INDAH WAJIB CUBA!!!
Sila dengar cakap kakak!
Kalau tak, PASTI AKAN MENYESAL tak sudah!
INI SERIUS TAU..!!
BETUL BETUL KEBENARAN πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
This is the best product supplement ever untuk achieve ur body goals dan suitable for breastfeeding too πŸ’‹
πŸ“² http://www.wasap.my/60177273191/bodydreamcocos / Click Link Whatsapp di Profile IG
.
OK CEPAT GRAB PRODUCT LSA NOWWW SEBAB MACAM GORENG PISANG PANAS2 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Nak makan banyak pon da tak heran sbb anda da ada COCOS, BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ [DETOX] sebagai penyelamat dari masalah berat badan dan susu badan pon meriah!!! 😁
.
Cepat klik link di Bio IG atau
Jom stalk IG ni sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
@bodydream.cocobellaeyzah.jb
.
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco #sukusukuseparuh
  • Bila tengok balik gambar-gambar tahun lepas,
    Memang tak percaya yg kakak boleh jadi besar cenggitu.
    Apa-apa pun kakak bersyukur sangat jumpa produk hebat ni dari @bodydream.cocobellaeyzah.jb 😍
    .
    Plus pengalaman macam2 produk guna sebelum ni.
    Tapi satu pun tak jalan 😭
    Tapi lepas jumpa produk ni,
    Alhamdulillah memang betul2 jadi kali ni.
    Kakak ni sejenis susah nak turun tu pun dah cuba produk ajaib ni memang berhasil.
    Kakak happy sangat puas hati πŸ₯°
    .
    βœ…Sekarang tak yah kontrol makan lagi! Makan ikut suka yang penting selepas consume portion makan lebih terkawal. Dari tak suka air masak sekarang derita kalau air masak tu tak de depan mata πŸ˜…
    .
    Ampa nak HARI HARI MIMPI INDAH..??
    Atau nak HARI HARI MIMPI NGERI..??
    .
    NAK HARI HARI MIMPI INDAH WAJIB CUBA!!!
    Sila dengar cakap kakak!
    Kalau tak, PASTI AKAN MENYESAL tak sudah!
    INI SERIUS TAU..!!
    BETUL BETUL KEBENARAN πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
    .
    This is the best product supplement ever untuk achieve ur body goals dan suitable for breastfeeding too πŸ’‹
    πŸ“² http://www.wasap.my/60177273191/bodydreamcocos / Click Link Whatsapp di Profile IG
    .
    OK CEPAT GRAB PRODUCT LSA NOWWW SEBAB MACAM GORENG PISANG PANAS2 πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
    Nak makan banyak pon da tak heran sbb anda da ada COCOS, BELLA SHAKE & BELLA SQUEEZ [DETOX] sebagai penyelamat dari masalah berat badan dan susu badan pon meriah!!! 😁
    .
    Cepat klik link di Bio IG atau
    Jom stalk IG ni sekarang πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    @bodydream.cocobellaeyzah.jb
    @bodydream.cocobellaeyzah.jb
    @bodydream.cocobellaeyzah.jb
    .
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco #sukusukuseparuh

  •  4  0  8 December, 2019
  • Susahnya nak kawal nafsu makan!

Cuba Bella Shake. Mesti tak menyesal. BELLA SHAKE bkn shj bakar lemak malah lebih drpd tu. Drpd kawal selera, kenyang lama, bakar lemak dll.

Best ohh. Rugi tak cuba!
Cepat! Promo tinggal 2 hari ja lagi!
.
.
Jom whatsapp Iman! 🀭
.
Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“²013-6976881
πŸ“²013-6976881
πŸ“²013-6976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezHQ
#BellaSqueezMurah
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #ketodietmalaysia #ketodiet101 #kurusdancantik #plussizemalaysia #kurusmudahdanselamat #bodydreammalaysia #codshahalam #codcocos #codbodydream#codbellashake #codbellasqueez
  • Susahnya nak kawal nafsu makan!

    Cuba Bella Shake. Mesti tak menyesal. BELLA SHAKE bkn shj bakar lemak malah lebih drpd tu. Drpd kawal selera, kenyang lama, bakar lemak dll.

    Best ohh. Rugi tak cuba!
    Cepat! Promo tinggal 2 hari ja lagi!
    .
    .
    Jom whatsapp Iman! 🀭
    .
    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“²013-6976881
    πŸ“²013-6976881
    πŸ“²013-6976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezHQ
    #BellaSqueezMurah
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #ketodietmalaysia #ketodiet101 #kurusdancantik #plussizemalaysia #kurusmudahdanselamat #bodydreammalaysia #codshahalam #codcocos #codbodydream#codbellashake #codbellasqueez

  •  6  0  4 December, 2019
  • Dah terbukti Bella Shake memang power. Diam-diam ja Bella Shake tempa nama dan makin menjadi pilihan orang ramai. Kalau sebelum ni Bella Shake kurang menjadi pilihan, skarang Bella Shake paling laju zas habis! Kakak pun dah beralih arah 🀭

Nak rasa kehebatan Bella Shake?
WhatsApp kakak sekarang!
Ada yang tanya apa Bella Squeeze.
Haa mai nak cerita.

BELLA SQUEEZE (BQ).
β€’Detox.
β€’Melawas dan melancarkan sistem pembuangan.
β€’Mengempiskan dan flatkan perut.
β€’Meringankan badan. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
-1 kotak 10 sachet.
-Sekali sehari.
-Dibancuh bersama air sejuk & shake2.
-RM75 sekotak.
-RM140, 2 kotak.
-RM205, 3 kotak utk sebulan.
.
Nak lebih murah?
Jom whatsapp Iman! 🀭
.
Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“²013-6976881
πŸ“²013-6976881
πŸ“²013-6976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezHQ
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #ketodietmalaysia #ketodiet101 #kurusdancantik #plussizemalaysia #kurusmudahdanselamat #bodydreammalaysia #codshahalam #codcocos #codbodydream#codbellashake #codbellasqueez #bellasqueezcod  #30daysdiet
  • Dah terbukti Bella Shake memang power. Diam-diam ja Bella Shake tempa nama dan makin menjadi pilihan orang ramai. Kalau sebelum ni Bella Shake kurang menjadi pilihan, skarang Bella Shake paling laju zas habis! Kakak pun dah beralih arah 🀭

    Nak rasa kehebatan Bella Shake?
    WhatsApp kakak sekarang!
    Ada yang tanya apa Bella Squeeze.
    Haa mai nak cerita.

    BELLA SQUEEZE (BQ).
    β€’Detox.
    β€’Melawas dan melancarkan sistem pembuangan.
    β€’Mengempiskan dan flatkan perut.
    β€’Meringankan badan. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    -1 kotak 10 sachet.
    -Sekali sehari.
    -Dibancuh bersama air sejuk & shake2.
    -RM75 sekotak.
    -RM140, 2 kotak.
    -RM205, 3 kotak utk sebulan.
    .
    Nak lebih murah?
    Jom whatsapp Iman! 🀭
    .
    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“²013-6976881
    πŸ“²013-6976881
    πŸ“²013-6976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezHQ
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #ketodietmalaysia #ketodiet101 #kurusdancantik #plussizemalaysia #kurusmudahdanselamat #bodydreammalaysia #codshahalam #codcocos #codbodydream#codbellashake #codbellasqueez #bellasqueezcod #30daysdiet

  •  5  0  3 December, 2019
  • Ada yang tanya apa Bella Squeeze.
Haa mai nak cerita.

BELLA SQUEEZE (BQ).
β€’Detox.
β€’Melawas dan melancarkan sistem pembuangan.
β€’Mengempiskan dan flatkan perut.
β€’Meringankan badan. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
-1 kotak 10 sachet.
-Sekali sehari.
-Dibancuh bersama air sejuk & shake2.
-RM75 sekotak.
-RM140, 2 kotak.
-RM205, 3 kotak utk sebulan.
.
Nak lebih murah?
Jom whatsapp Iman! 🀭
.
Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
013-6976881 Iman πŸ“²
.
 #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #detoxsedap #detoxdiet #ketodietmalaysia #ketodiet101 #detoxbenefits #kurusdancantik #plussizemalaysia #plussizemodel #lawakhangit #atukpesan #luslimlabebkl #kurusmudahdanselamat#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod 
#30daysdiet#bodylove
  • Ada yang tanya apa Bella Squeeze.
    Haa mai nak cerita.

    BELLA SQUEEZE (BQ).
    β€’Detox.
    β€’Melawas dan melancarkan sistem pembuangan.
    β€’Mengempiskan dan flatkan perut.
    β€’Meringankan badan. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    -1 kotak 10 sachet.
    -Sekali sehari.
    -Dibancuh bersama air sejuk & shake2.
    -RM75 sekotak.
    -RM140, 2 kotak.
    -RM205, 3 kotak utk sebulan.
    .
    Nak lebih murah?
    Jom whatsapp Iman! 🀭
    .
    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    013-6976881 Iman πŸ“²
    .
    #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #detoxsedap #detoxdiet #ketodietmalaysia #ketodiet101 #detoxbenefits #kurusdancantik #plussizemalaysia #plussizemodel #lawakhangit #atukpesan #luslimlabebkl #kurusmudahdanselamat#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod
    #30daysdiet#bodylove

  •  2  0  2 December, 2019
  • Ingat kakak sedia kurus?

Takkkkk hanak-hanak. Kakak ni bukan sedia kurus terus feeling nak jadi slimming consultant. Kakak dulu mok mok jgk. Obese tau kalau ikut BMI. Tsskkkk 😭

Nak cari baju susah. Nak bangun susah. Sakit lutut. Sakit kaki. Semua sakit sebab berat berlebihan.

Sejak consume Coco S baru la satu per satu masalah kakak selesai. Sakit kaki, sakit lutut mula hilang. Lama2 consistent consume, lemak2 pun berkurangan.

Sebab tu kakak nekad bila dah berjaya lose weight kakak nak share pasal produk ni dgn orang lain. Semoga hampa pun berjaya lose weight mcm kakak. Mesti boleh kalau istiqomah. Inshaallah.. http://www.wasap.my/60175673326/coco
http://www.wasap.my/60175673326/coco
http://www.wasap.my/60175673326/coco  #bellashakepayajaras #bodydreamhq  #legacysarraashley #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #kurustanpadiet #bodydreampuncakalam #cocospayajaras #cocossaujanautama #plussize#bodydreammalaysia
#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak #tipskurus #bodydreamcocos #bodylovehq #chocofithq #luslimlabebkl
  • Ingat kakak sedia kurus?

    Takkkkk hanak-hanak. Kakak ni bukan sedia kurus terus feeling nak jadi slimming consultant. Kakak dulu mok mok jgk. Obese tau kalau ikut BMI. Tsskkkk 😭

    Nak cari baju susah. Nak bangun susah. Sakit lutut. Sakit kaki. Semua sakit sebab berat berlebihan.

    Sejak consume Coco S baru la satu per satu masalah kakak selesai. Sakit kaki, sakit lutut mula hilang. Lama2 consistent consume, lemak2 pun berkurangan.

    Sebab tu kakak nekad bila dah berjaya lose weight kakak nak share pasal produk ni dgn orang lain. Semoga hampa pun berjaya lose weight mcm kakak. Mesti boleh kalau istiqomah. Inshaallah.. http://www.wasap.my/60175673326/coco
    http://www.wasap.my/60175673326/coco
    http://www.wasap.my/60175673326/coco #bellashakepayajaras #bodydreamhq #legacysarraashley #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #kurustanpadiet #bodydreampuncakalam #cocospayajaras #cocossaujanautama #plussize#bodydreammalaysia
    #lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak #tipskurus #bodydreamcocos #bodylovehq #chocofithq #luslimlabebkl

  •  4  0  28 November, 2019
  • If you have ever looked at a food and not known what the heck was in it, let this guide you.

It is not perfect because almost all the foods mentioned have protein, fat, and carbs, but you get the idea!
β €β €β €β €β €β €β €β €
#macros#nutrition#iifym#flexibledieting#protein#carbs#fat#diet#dieting#healthyfood#healthylifestyle#muscle#healthymeals#mealplan#dietplan#weightlossplan#weightlossjourney #bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak
  • If you have ever looked at a food and not known what the heck was in it, let this guide you.

    It is not perfect because almost all the foods mentioned have protein, fat, and carbs, but you get the idea!
    β €β €β €β €β €β €β €β €
    #macros #nutrition #iifym #flexibledieting #protein #carbs #fat #diet #dieting #healthyfood#healthylifestyle#muscle#healthymeals#mealplan#dietplan#weightlossplan#weightlossjourney #bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak

  •  3  0  26 November, 2019
  • Assalamualaikum..
Honestly banyak masalah yg tgh face time ni. Tapi yang pasti, masalah terbesar waktu ni ialah sakit jari kaki.

Jari kaki kedua, sebelah ibu jari. Time tu nak berjalan capik-capik sebab tak boleh pijak betul2.

Kalau pijak betul2 rasa sakit sgt. Pergi jumpa doctor, dpt ubat tahan sakit. Doc suggests jumpa orthopedic. So pergilah.

Pergi jumpa pakar kt Thompson's time tu. Ingat lagi. Kena pg X-ray bagai. Pergi private sebab konon nak jumpa best doctor. Konon la.

Dok ingat boleh selesai dgn ubat. Turns out, doc kata the only way is to either pakai soft sole my entire life even dlm rumah or undergo minor surgery. SURGERY. Minor tak minor SURGERY TETAP SURGERY. Creeps me out even just thinking about it.

So tanya doc, apa punca sakit ni. Guess what? BADAN TERLALU BERAT! Kaki boleh tampung berat sekian2 shj tp ni tulang kaki dh overworked la kiranya. Sampai at one point akibatkan rasa sakit.

To make things worse, lepas tu instead of sebelah toe ja sakit, dua2 belah sakit. Tapi sebelah lagi tu masih jinak so sakit sikit2 ja.. Then mai pulak sakit lutut. Nak bangun drpd sujud, terasa sakit kt lutut. Macam orang tua dah... So apa yg kakak nak point out kt sini, berat badan yang berlebihan leads to byk masalah seperti penyakit.

Alhamdulillah sekarang dah x sakit. Sakit2 tu semua hilang lepas berat mencecah 60-an. Macam mana turunkan berat badan?

Hah! Tnya lagi? Of course sbb dgn Coco S. Alhamdulillah sekarang dah free drpd masalah tu. Thanks to Coco S. 
Those yg ada masalah yg sama, boleh cuba dulu Coco S ni. Boleh cuba dulu. Tak kenal maka tak cinta. Meh berkenalan meh.

NAK TAHU LEBIH LANJUT??
DM / Whatsapp (iman) sekarang okay!!!
πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
.
COD: Saujana Utama, Puncak Alam, Pata Jaras #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #bellashakesaujanautama #fibermaxsaujanautama #plussize #plussizemodel #plussizemalaysia #cocospayajaras #bellashakepayajaras #kurustanpadiet #fibermaxpayajaras #tipskurus #legacysarraashley #bodydreammalaysia #bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codp
  • Assalamualaikum..
    Honestly banyak masalah yg tgh face time ni. Tapi yang pasti, masalah terbesar waktu ni ialah sakit jari kaki.

    Jari kaki kedua, sebelah ibu jari. Time tu nak berjalan capik-capik sebab tak boleh pijak betul2.

    Kalau pijak betul2 rasa sakit sgt. Pergi jumpa doctor, dpt ubat tahan sakit. Doc suggests jumpa orthopedic. So pergilah.

    Pergi jumpa pakar kt Thompson's time tu. Ingat lagi. Kena pg X-ray bagai. Pergi private sebab konon nak jumpa best doctor. Konon la.

    Dok ingat boleh selesai dgn ubat. Turns out, doc kata the only way is to either pakai soft sole my entire life even dlm rumah or undergo minor surgery. SURGERY. Minor tak minor SURGERY TETAP SURGERY. Creeps me out even just thinking about it.

    So tanya doc, apa punca sakit ni. Guess what? BADAN TERLALU BERAT! Kaki boleh tampung berat sekian2 shj tp ni tulang kaki dh overworked la kiranya. Sampai at one point akibatkan rasa sakit.

    To make things worse, lepas tu instead of sebelah toe ja sakit, dua2 belah sakit. Tapi sebelah lagi tu masih jinak so sakit sikit2 ja.. Then mai pulak sakit lutut. Nak bangun drpd sujud, terasa sakit kt lutut. Macam orang tua dah... So apa yg kakak nak point out kt sini, berat badan yang berlebihan leads to byk masalah seperti penyakit.

    Alhamdulillah sekarang dah x sakit. Sakit2 tu semua hilang lepas berat mencecah 60-an. Macam mana turunkan berat badan?

    Hah! Tnya lagi? Of course sbb dgn Coco S. Alhamdulillah sekarang dah free drpd masalah tu. Thanks to Coco S.
    Those yg ada masalah yg sama, boleh cuba dulu Coco S ni. Boleh cuba dulu. Tak kenal maka tak cinta. Meh berkenalan meh.

    NAK TAHU LEBIH LANJUT??
    DM / Whatsapp (iman) sekarang okay!!!
    πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
    πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
    πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
    .
    COD: Saujana Utama, Puncak Alam, Pata Jaras #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #bellashakesaujanautama #fibermaxsaujanautama #plussize #plussizemodel #plussizemalaysia #cocospayajaras #bellashakepayajaras #kurustanpadiet #fibermaxpayajaras #tipskurus #legacysarraashley #bodydreammalaysia #bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codp

  •  6  0  25 November, 2019
  • .
4 Reasons You’re Not Losing Weight
β €β €β €β €β €β €β €β €
β˜‘οΈ Portion Distortionβ €β €β €β €β €β €
You are eating more than you are tracking.
β €β €β €β €β €β €β €β €
β˜‘οΈ Metabolic Adaptationsβ €β €
Maybe you were in a calorie deficit but now you aren’t because your metabolism adapts as you diet! β €β €β €β €β €β €β €β €
β˜‘οΈ Hidden Caloriesβ €β €
I’m sorry, but that salad has hundreds of extra calories from dressings and all types of toppings. That healthy meal you cooked in a pan has a bunch of extra calories from oil too!
β €β €β €β €β €β €β €β €
β˜‘οΈ Bites, Licks, Tastes
Calories add up. If you are a snacker or lick the peanut butter off the knife, try taking a closer look at how all this food adds up.
β €β €β €β €β €β €β €β €
#fatloss#weightloss#loseweight#howtoloseweight#flexibledieting#trackingmacros#calories#carbs#protein#cico#macros#nutritiontips#fatlosstips#diet#dieting#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage
  • .
    4 Reasons You’re Not Losing Weight
    β €β €β €β €β €β €β €β €
    β˜‘οΈ Portion Distortionβ €β €β €β €β €β €
    You are eating more than you are tracking.
    β €β €β €β €β €β €β €β €
    β˜‘οΈ Metabolic Adaptationsβ €β €
    Maybe you were in a calorie deficit but now you aren’t because your metabolism adapts as you diet! β €β €β €β €β €β €β €β €
    β˜‘οΈ Hidden Caloriesβ €β €
    I’m sorry, but that salad has hundreds of extra calories from dressings and all types of toppings. That healthy meal you cooked in a pan has a bunch of extra calories from oil too!
    β €β €β €β €β €β €β €β €
    β˜‘οΈ Bites, Licks, Tastes
    Calories add up. If you are a snacker or lick the peanut butter off the knife, try taking a closer look at how all this food adds up.
    β €β €β €β €β €β €β €β €
    #fatloss #weightloss #loseweight #howtoloseweight #flexibledieting #trackingmacros #calories #carbs #protein #cico#macros#nutritiontips#fatlosstips#diet#dieting#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage

  •  4  0  25 November, 2019
  • Ingat kakak sedia kurus?

Takkkkk hanak-hanak. Kakak ni bukan sedia kurus terus feeling nak jadi slimming consultant. Kakak dulu mok mok jgk. Obese tau kalau ikut BMI. Tsskkkk 😭

Nak cari baju susah. Nak bangun susah. Sakit lutut. Sakit kaki. Semua sakit sebab berat berlebihan.

Sejak consume Coco S baru la satu per satu masalah kakak selesai. Sakit kaki, sakit lutut mula hilang. Lama2 consistent consume, lemak2 pun berkurangan.

Sebab tu kakak nekad bila dah berjaya lose weight kakak nak share pasal produk ni dgn orang lain. Semoga hampa pun berjaya lose weight mcm kakak. Mesti boleh kalau istiqomah. Inshaallah.. Nak kuruih? Mai WhatsApp kakak lekaih.
Postage hari2 tau kecuali hari Sabtu Ahad & cuti umum.
0136976881
0136976881
0136976881
 #bellashakepayajaras #bodydreamhq #bellashakesaujanautama #legacysarraashley #bodydreamsaujanautama #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #kurustanpadiet #bodydreampuncakalam #cocospayajaras #cocossaujanautama #plussize#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak #tipskurus #bodydreamcocos #bodylovehq #chocofithq #luslimlabebkl
  • Ingat kakak sedia kurus?

    Takkkkk hanak-hanak. Kakak ni bukan sedia kurus terus feeling nak jadi slimming consultant. Kakak dulu mok mok jgk. Obese tau kalau ikut BMI. Tsskkkk 😭

    Nak cari baju susah. Nak bangun susah. Sakit lutut. Sakit kaki. Semua sakit sebab berat berlebihan.

    Sejak consume Coco S baru la satu per satu masalah kakak selesai. Sakit kaki, sakit lutut mula hilang. Lama2 consistent consume, lemak2 pun berkurangan.

    Sebab tu kakak nekad bila dah berjaya lose weight kakak nak share pasal produk ni dgn orang lain. Semoga hampa pun berjaya lose weight mcm kakak. Mesti boleh kalau istiqomah. Inshaallah.. Nak kuruih? Mai WhatsApp kakak lekaih.
    Postage hari2 tau kecuali hari Sabtu Ahad & cuti umum.
    0136976881
    0136976881
    0136976881
    #bellashakepayajaras #bodydreamhq #bellashakesaujanautama #legacysarraashley #bodydreamsaujanautama #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #kurustanpadiet #bodydreampuncakalam #cocospayajaras #cocossaujanautama #plussize#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak #tipskurus #bodydreamcocos #bodylovehq #chocofithq #luslimlabebkl

  •  1  0  25 November, 2019
  • "BELIEVE THAT YOU CAN CHANGE YOUR BODYSHAPE WITH BODYDREAM"
-
Just nak kongsi dengan uols kelebihan yang terdapat dalam Coco S bahawa BODYDREAM COCO SLIMMING mampu membantu menurunkan berat badan uols dan memberi bentuk badan lebih menawan. -
Apa lagi tunggu? Ramai dah buat belian ❀️
-
Klik πŸ‘‡
www.wasap.my/60136976881/nakkurusplease .

Order now!
0136976881
0136976881
0136976881
 #lawakhangit #lawakkeder #nakbebel #bodylovehq #chocofithq #workouttime #kurussaujanautama #slimmingconsultantpuncakalam #luslimlabebkl #detoxdietmalaysia #detoxtea #weightlosscoach #weightlossconsultant #slimmingcentre #alifsyukriterlajaklaris #terlajakmurah #beachbody #activeliving #fitnessgirl #bodydreammalaysia#lawakhambaq#codshahalam#codcocos
  • "BELIEVE THAT YOU CAN CHANGE YOUR BODYSHAPE WITH BODYDREAM"
    -
    Just nak kongsi dengan uols kelebihan yang terdapat dalam Coco S bahawa BODYDREAM COCO SLIMMING mampu membantu menurunkan berat badan uols dan memberi bentuk badan lebih menawan. -
    Apa lagi tunggu? Ramai dah buat belian ❀️
    -
    Klik πŸ‘‡
    www.wasap.my/60136976881/nakkurusplease .

    Order now!
    0136976881
    0136976881
    0136976881
    #lawakhangit #lawakkeder #nakbebel #bodylovehq #chocofithq #workouttime #kurussaujanautama #slimmingconsultantpuncakalam #luslimlabebkl #detoxdietmalaysia #detoxtea #weightlosscoach #weightlossconsultant #slimmingcentre #alifsyukriterlajaklaris #terlajakmurah #beachbody #activeliving #fitnessgirl #bodydreammalaysia#lawakhambaq#codshahalam#codcocos

  •  0  0  25 November, 2019
  • "BELIEVE THAT YOU CAN CHANGE YOUR BODYSHAPE WITH BODYDREAM"
-
Just nak kongsi dengan uols kelebihan yang terdapat dalam Coco S bahawa BODYDREAM COCO SLIMMING mampu membantu menurunkan berat badan uols dan memberi bentuk badan lebih menawan. -
Apa lagi tunggu? Ramai dah buat belian ❀️
-
Klik πŸ‘‡
www.wasap.my/60175673326/nakkurusplease .

#kurustanpaderita #kuruslepasbersalin #plussizemalaysia #plussizemodel #beachbody #activeliving #fitnessgirl #bodydreammalaysia#lawakhambaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage#cocosdailypos#cocosagent #lsaagent #agentsahcocos#agentsahbodydream #agentsahbellashake #dietsecarasihat #dietberkesan #30daysdiet#bodylovehq
  • "BELIEVE THAT YOU CAN CHANGE YOUR BODYSHAPE WITH BODYDREAM"
    -
    Just nak kongsi dengan uols kelebihan yang terdapat dalam Coco S bahawa BODYDREAM COCO SLIMMING mampu membantu menurunkan berat badan uols dan memberi bentuk badan lebih menawan. -
    Apa lagi tunggu? Ramai dah buat belian ❀️
    -
    Klik πŸ‘‡
    www.wasap.my/60175673326/nakkurusplease .

    #kurustanpaderita #kuruslepasbersalin #plussizemalaysia #plussizemodel #beachbody #activeliving #fitnessgirl #bodydreammalaysia #lawakhambaq #codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage#cocosdailypos#cocosagent #lsaagent #agentsahcocos#agentsahbodydream #agentsahbellashake #dietsecarasihat #dietberkesan #30daysdiet#bodylovehq

  •  3  0  25 November, 2019
  • Setiap pagi selepas breakfast takkan terlepas untuk Minum 1 Sachet BELLA SHAKE , rasa yang sangat2 sedap.. Gabungan antara StrawberryπŸ“ dan white Chocolate🍫 pertama yang boleh menurunkan berat badan kita😍Haa Excited kan .. .
Bukan tu shja , πŸ“BELLA SHAKE juga boleh MENGURANGKAN BAU BADAN / SKIN GLOWING / AROMA ANTI STRESS dan rasa pon macam Ice Cream tauu🀩..
.
NAK TAHU LEBIH LANJUT??
DM / Whatsapp (iman) sekarang okay!!!
πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
.
COD: Saujana Utama, Puncak Alam, Merbau Sempak.
 #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #bellashakesaujanautama  #cocospayajaras #bellashakepayajaras #bodydreammurah #LSAteamalia #LSAsquad #bellasqueezekl #kervekl #身体素质 #tgiftoday #lovestory #weddingmalaysia #videolawakmalaysia #lawakhambaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez
  • Setiap pagi selepas breakfast takkan terlepas untuk Minum 1 Sachet BELLA SHAKE , rasa yang sangat2 sedap.. Gabungan antara StrawberryπŸ“ dan white Chocolate🍫 pertama yang boleh menurunkan berat badan kita😍Haa Excited kan .. .
    Bukan tu shja , πŸ“BELLA SHAKE juga boleh MENGURANGKAN BAU BADAN / SKIN GLOWING / AROMA ANTI STRESS dan rasa pon macam Ice Cream tauu🀩..
    .
    NAK TAHU LEBIH LANJUT??
    DM / Whatsapp (iman) sekarang okay!!!
    πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
    πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
    πŸ“² WHATSAPP 0136976881 (iman)
    .
    COD: Saujana Utama, Puncak Alam, Merbau Sempak.
    #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #bellashakesaujanautama #cocospayajaras #bellashakepayajaras #bodydreammurah #LSAteamalia #LSAsquad #bellasqueezekl #kervekl #身体素质 #tgiftoday #lovestory #weddingmalaysia #videolawakmalaysia #lawakhambaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez

  •  1  0  25 November, 2019
  • Lunch boleh, breakfast pun boleh.

Kakak makan ni. Buat sendiri ja.. Sedap.
Kenyang.
Jimat.
Sihat.

Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

Nak diet, eat clean x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊

#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage#cocosdailypos#cocosagent#lsaagent#agentsahcocos#agentsahbodydream#agentsahbellashake#dietsecarasihat#dietberkesan#30daysdiet#bodylove
  • Lunch boleh, breakfast pun boleh.

    Kakak makan ni. Buat sendiri ja.. Sedap.
    Kenyang.
    Jimat.
    Sihat.

    Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

    Nak diet, eat clean x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊

    #bodydreammalaysia #lawakhmbaq #codshahalam #codcocos #codbodydream #codbellashake #codbellasqueez #bellasqueezcod #codpuncakalam #codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage#cocosdailypos#cocosagent#lsaagent#agentsahcocos#agentsahbodydream#agentsahbellashake#dietsecarasihat#dietberkesan#30daysdiet#bodylove

  •  3  0  25 November, 2019
  • What to eat to burn fat?

This is suggested by a professional fitness trainer. Oatmeal and white potatoes are the most filling carb sources for fewer calories.

Kurus bukan utk cantik je, tapi utk sihat! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
#fatloss#fatlosstips#losefat#burnfat#weightloss#weightlossjourney#menfitness#mensfitness#menwholift#diet#dieting#muscle#carbs#carb#macros#flexibledieting#protein#iifym #codcocospuncakalam#codcocos #codbodydream#bodydreamcod #bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake
  • What to eat to burn fat?

    This is suggested by a professional fitness trainer. Oatmeal and white potatoes are the most filling carb sources for fewer calories.

    Kurus bukan utk cantik je, tapi utk sihat! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
    β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €β €
    #fatloss #fatlosstips #losefat #burnfat #weightloss #weightlossjourney #menfitness #mensfitness #menwholift #diet#dieting#muscle#carbs#carb#macros#flexibledieting#protein#iifym #codcocospuncakalam#codcocos #codbodydream#bodydreamcod #bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake

  •  5  0  25 November, 2019
  • Healthy Food Mahal

Ni antara mentaliti kita. Asal healthy, organic, asal salmon, healthy, asal nama bahan pelik2, healthy. Padahal banyak ja bahan harian yg kita makan hari-hari sebenarnya healthy.

Tapi jadi x healthy bila ambil jumlah berlebihan. Jadikan moderation sebagai panduan. Utk kesihatan kita jugak.

Kalau tak jaga sekarang, masa depan akan muncul benda yang lagi mahal. Hospital bill. Itulah kos paling mahal sekali sekarang 😭😭😭 Jom jaga kesihatan! Kurus utk SIHAT! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app
  • Healthy Food Mahal

    Ni antara mentaliti kita. Asal healthy, organic, asal salmon, healthy, asal nama bahan pelik2, healthy. Padahal banyak ja bahan harian yg kita makan hari-hari sebenarnya healthy.

    Tapi jadi x healthy bila ambil jumlah berlebihan. Jadikan moderation sebagai panduan. Utk kesihatan kita jugak.

    Kalau tak jaga sekarang, masa depan akan muncul benda yang lagi mahal. Hospital bill. Itulah kos paling mahal sekali sekarang 😭😭😭 Jom jaga kesihatan! Kurus utk SIHAT! πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app

  •  1  0  21 November, 2019
  • Good morning!

Ever heard of breakfast like a KING? Here's why, you'll be able to use up all the energy by the end of the day.

Hence, nothing much is left that can be converted into fats! 😍

And Coco S will enhance the calorie burn throughout the days which will make you feel very energetic! πŸ’ͺ

Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app
  • Good morning!

    Ever heard of breakfast like a KING? Here's why, you'll be able to use up all the energy by the end of the day.

    Hence, nothing much is left that can be converted into fats! 😍

    And Coco S will enhance the calorie burn throughout the days which will make you feel very energetic! πŸ’ͺ

    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app

  •  2  0  21 November, 2019
  • Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? πŸ˜…
Tag sikit ur partner 🀭 
Btw, klu GF jenis emotional macam princess sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ?

Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app
  • Girfriend korang yang jenis macamana satu eh ? πŸ˜…
    Tag sikit ur partner 🀭
    Btw, klu GF jenis emotional macam princess sarraashley ni bagi jee dia minum COCO-S ni, perempuan ni bila body dia dah cun, letops, baru dia dah tak emotional lagi, kan kan ?

    Serious guys, Highly Recommend sangat2 utk siapa yg SERIOUS nak turunkan berat badan, serious tak muak and sedap gilaaa, You guys should try. πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app

  •  4  0  20 November, 2019
  • Suku Suku Separuh

Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

Bokeh try wanpaku mcm ni.

Sedap.
Kenyang.
Jimat.
Sihat.

Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
#eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku
  • Suku Suku Separuh

    Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

    Bokeh try wanpaku mcm ni.

    Sedap.
    Kenyang.
    Jimat.
    Sihat.

    Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

    Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
    #eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku

  •  32  1  19 November, 2019
  • Suku Suku Separuh

Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

Bokeh try wanpaku mcm ni.

Sedap.
Kenyang.
Jimat.
Sihat.

Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
#eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku #ipreview via @preview.app
  • Suku Suku Separuh

    Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

    Bokeh try wanpaku mcm ni.

    Sedap.
    Kenyang.
    Jimat.
    Sihat.

    Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

    Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
    #eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku #ipreview via @preview.app

  •  11  1  19 November, 2019
  • Habis beribu-ribu tau kalau kat slimming center.

Kalau cuba Bella Shake tak sampai RM80 pun 🀭

Jadilah orang yang bijak. Buat pilihan yang bijak. πŸ‘

Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app
  • Habis beribu-ribu tau kalau kat slimming center.

    Kalau cuba Bella Shake tak sampai RM80 pun 🀭

    Jadilah orang yang bijak. Buat pilihan yang bijak. πŸ‘

    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app

  •  3  0  18 November, 2019
  • Habis beribu-ribu tau kalau kat slimming center.

Kalau cuba Bella Shake tak sampai RM80 pun 🀭

Jadilah orang yang bijak. Buat pilihan yang bijak. πŸ‘

Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app
  • Habis beribu-ribu tau kalau kat slimming center.

    Kalau cuba Bella Shake tak sampai RM80 pun 🀭

    Jadilah orang yang bijak. Buat pilihan yang bijak. πŸ‘

    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco via @preview.app

  •  1  0  18 November, 2019

Top #codcocos Posts

  • Suku Suku Separuh

Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

Bokeh try wanpaku mcm ni.

Sedap.
Kenyang.
Jimat.
Sihat.

Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
#eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku #ipreview via @preview.app
  • Suku Suku Separuh

    Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

    Bokeh try wanpaku mcm ni.

    Sedap.
    Kenyang.
    Jimat.
    Sihat.

    Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

    Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
    #eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku #ipreview via @preview.app

  •  11  1  19 November, 2019
  • Suku Suku Separuh

Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

Bokeh try wanpaku mcm ni.

Sedap.
Kenyang.
Jimat.
Sihat.

Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
#eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku
  • Suku Suku Separuh

    Diet tak bermakna perlu berlapar. Yang penting amount carbs, protein dgn sayur seimbang.

    Bokeh try wanpaku mcm ni.

    Sedap.
    Kenyang.
    Jimat.
    Sihat.

    Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

    Nak diet x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊
    #eatclean #cleandiet #eathealthy #ketodiet #ketomalaysia #dietindo #indodiet #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #cocossaujanautama #BFfriendlydetox #BellaSqueezSelangor #cocosslimming #codcocos #codcocospuncakalam #moderatediet #ngakaklucu #memelucuindonesia #eatcleankl #dietsihat #hijabstyleindonesia #recehtapisayang #resipiwanpaku #wanpakurecipe #recipewanpaku

  •  32  1  19 November, 2019
  • Lunch boleh, breakfast pun boleh.

Kakak makan ni. Buat sendiri ja.. Sedap.
Kenyang.
Jimat.
Sihat.

Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

Nak diet, eat clean x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊

#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod#codpuncakalam#codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage#cocosdailypos#cocosagent#lsaagent#agentsahcocos#agentsahbodydream#agentsahbellashake#dietsecarasihat#dietberkesan#30daysdiet#bodylove
  • Lunch boleh, breakfast pun boleh.

    Kakak makan ni. Buat sendiri ja.. Sedap.
    Kenyang.
    Jimat.
    Sihat.

    Antara protein yg hampa boleh boh ialah serunding, tuna flakes(bukan spread), chicken slices, telur.

    Nak diet, eat clean x semestinya kena makan salmon, lean meat, quinoa etc hat mahai2 tu. Bahan biasa dah cukup. Janji moderate quantity 😊

    #bodydreammalaysia #lawakhmbaq #codshahalam #codcocos #codbodydream #codbellashake #codbellasqueez #bellasqueezcod #codpuncakalam #codpayajaras#codpuncakperdana#codmerbausempak#dailypostage#cocosdailypos#cocosagent#lsaagent#agentsahcocos#agentsahbodydream#agentsahbellashake#dietsecarasihat#dietberkesan#30daysdiet#bodylove

  •  3  0  25 November, 2019
  • Ada yang tanya apa Bella Squeeze.
Haa mai nak cerita.

BELLA SQUEEZE (BQ).
β€’Detox.
β€’Melawas dan melancarkan sistem pembuangan.
β€’Mengempiskan dan flatkan perut.
β€’Meringankan badan. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
-1 kotak 10 sachet.
-Sekali sehari.
-Dibancuh bersama air sejuk & shake2.
-RM75 sekotak.
-RM140, 2 kotak.
-RM205, 3 kotak utk sebulan.
.
Nak lebih murah?
Jom whatsapp Iman! 🀭
.
Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
013-6976881 Iman πŸ“²
.
 #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #detoxsedap #detoxdiet #ketodietmalaysia #ketodiet101 #detoxbenefits #kurusdancantik #plussizemalaysia #plussizemodel #lawakhangit #atukpesan #luslimlabebkl #kurusmudahdanselamat#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod 
#30daysdiet#bodylove
  • Ada yang tanya apa Bella Squeeze.
    Haa mai nak cerita.

    BELLA SQUEEZE (BQ).
    β€’Detox.
    β€’Melawas dan melancarkan sistem pembuangan.
    β€’Mengempiskan dan flatkan perut.
    β€’Meringankan badan. πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    -1 kotak 10 sachet.
    -Sekali sehari.
    -Dibancuh bersama air sejuk & shake2.
    -RM75 sekotak.
    -RM140, 2 kotak.
    -RM205, 3 kotak utk sebulan.
    .
    Nak lebih murah?
    Jom whatsapp Iman! 🀭
    .
    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    013-6976881 Iman πŸ“²
    .
    #bodydreamsaujanautama #bodydreampuncakalam #bodydreamsungaibuloh #bodydreamofficial #cocossaujanautama #bellasqueezsaujanautama #detoxsecarasemulajadi #detoxblackcurrantflavour #detoxsedap #detoxdiet #ketodietmalaysia #ketodiet101 #detoxbenefits #kurusdancantik #plussizemalaysia #plussizemodel #lawakhangit #atukpesan #luslimlabebkl #kurusmudahdanselamat#bodydreammalaysia#lawakhmbaq#codshahalam#codcocos#codbodydream#codbellashake#codbellasqueez#bellasqueezcod
    #30daysdiet#bodylove

  •  2  0  2 December, 2019
  • Slowly but surely... 12kg loss kot! Takkan tak happy!
Alhamdulillah dapat feedback macam ni memang seronok sangat.

Sebenarnya tak kisah brapa kg pun asalkan ada perubahan drpd segi size, ada susut sana sini tu dah alhamdulillah.

Ramai yg nak kurus tapi tak ramai boleh disiplin dan consistent minum hari-hari ikut timing yang kita dah advice.

Bagi yang sedang mencuba, kakak nasihatkan supaya berhenti ukur inch loss atau berat. Fokus utk disiplin.

Coco S ni xpernah lg hampakan org yang amalkan secara consistent. Percayalah. Kakak sendiri pun ada masa struggle nak consistent. So kalau progress slow, faham2 sendiri. Jangan salahkan product.

SORRY, ini bukan UBAT KURUS! .
Nak tahu mcm mana rasa dia?
Try now. Jom whatsapp Iman! 🀭
.
Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
πŸ“² 0136976881
.
#LSAteamAlia
#BellaSqueezoriginal
#BellaSqueezMurah
#BellaSqueezKL
#BellaSqueezSelangor
#BFfriendlydetox
#Bffriendlykurus
#kempiskanperut
#detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco
  • Slowly but surely... 12kg loss kot! Takkan tak happy!
    Alhamdulillah dapat feedback macam ni memang seronok sangat.

    Sebenarnya tak kisah brapa kg pun asalkan ada perubahan drpd segi size, ada susut sana sini tu dah alhamdulillah.

    Ramai yg nak kurus tapi tak ramai boleh disiplin dan consistent minum hari-hari ikut timing yang kita dah advice.

    Bagi yang sedang mencuba, kakak nasihatkan supaya berhenti ukur inch loss atau berat. Fokus utk disiplin.

    Coco S ni xpernah lg hampakan org yang amalkan secara consistent. Percayalah. Kakak sendiri pun ada masa struggle nak consistent. So kalau progress slow, faham2 sendiri. Jangan salahkan product.

    SORRY, ini bukan UBAT KURUS! .
    Nak tahu mcm mana rasa dia?
    Try now. Jom whatsapp Iman! 🀭
    .
    Whatsapp utk maklumat lebih lanjut.
    Klik direct link whatsapp di bio atau whatsapp ke,
    πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    πŸ“² 0136976881
    .
    #LSAteamAlia
    #BellaSqueezoriginal
    #BellaSqueezMurah
    #BellaSqueezKL
    #BellaSqueezSelangor
    #BFfriendlydetox
    #Bffriendlykurus
    #kempiskanperut
    #detoxselamat #bodydreamsaujanautama #cocosmalaysia #slimmingchocolatedrink #aircoklatkurus #aircocokurus #ubatkurusmalaysia #coklatkurus #airkurus #coklatslimming #slimmingchocolate #codcocossungaibuloh #codcocospuncakalam #codcocos #cocosslimming #cocoslimmingdrink #cocoslimmingsaujanautama #cocoslimmingandbeauty #cocodietdrink #dietdrink #dietchocolate #dietcoco

  •  2  0  1 November, 2019