#codcheras Instagram Photos & Videos

codcheras - 80.6k posts

Hashtag Popularity

1.7
average comments
33.8
average likes

Latest #codcheras Posts

  • Good morning cake lovers! 

We kindly provide you cakes for all ocassions. Delivery is available everyday except Monday for Klang Valley area only. Do whatsapp us at 0162879063 if you want to place your order. We will arrange the delivery to your doorstep!

Happy shopping ❤
  • Good morning cake lovers!

    We kindly provide you cakes for all ocassions. Delivery is available everyday except Monday for Klang Valley area only. Do whatsapp us at 0162879063 if you want to place your order. We will arrange the delivery to your doorstep!

    Happy shopping ❤

  •  1  1  5 minutes ago
  • Jommmm kt susutt mcm @fatiyalatiff 🥰. X kan x nak kan???

SUSUTT 

✅ Tidak perlu dibancuh
✅ Mudah dibawa kemana mana
✅ KKM Certified
✅ Pengilang mempunyai GMP( Good manufacturing Practice)
✅ Halal Certified
✅ Bahan2 yang semulajadi
✅ Perisa mix berries
✅ Tidak melajukan degupan jantung

Nak k nakkkkk? Blh dm atau wasap ya. No ada di bio. 

Sekotak hanya rm79.90. nak dptkan free lipmatte, grab 3 kotak rm240.

Klu dkt kt COD jauh kt pos. Caj pos rm10 SM rm15 SS. COD caj ikut jarak ya syg2 semua🥰

#gemuk
#detoxyourbody
#detoxdrink
#detoxmalaysia
#luluskkm #codgombak #codkeramat #codsentul #codwangsamaju #codbatucaves #codselayang #codbatumuda #codampang #codtitiwangsa #codselayangbatucavesgombak #codmelawati #codsetiawangsa 
#codsgbesi 
#codcheraskl
#coduluklang
#codcheras
#codbatucaves
#nakkurus 
#nakslim 
#jomkurus 
#NYOTNYOTSUSUTT
  • Jommmm kt susutt mcm @fatiyalatiff 🥰. X kan x nak kan???

    SUSUTT

    ✅ Tidak perlu dibancuh
    ✅ Mudah dibawa kemana mana
    ✅ KKM Certified
    ✅ Pengilang mempunyai GMP( Good manufacturing Practice)
    ✅ Halal Certified
    ✅ Bahan2 yang semulajadi
    ✅ Perisa mix berries
    ✅ Tidak melajukan degupan jantung

    Nak k nakkkkk? Blh dm atau wasap ya. No ada di bio.

    Sekotak hanya rm79.90. nak dptkan free lipmatte, grab 3 kotak rm240.

    Klu dkt kt COD jauh kt pos. Caj pos rm10 SM rm15 SS. COD caj ikut jarak ya syg2 semua🥰

    #gemuk
    #detoxyourbody
    #detoxdrink
    #detoxmalaysia
    #luluskkm #codgombak #codkeramat #codsentul #codwangsamaju #codbatucaves #codselayang #codbatumuda #codampang #codtitiwangsa #codselayangbatucavesgombak #codmelawati #codsetiawangsa
    #codsgbesi
    #codcheraskl
    #coduluklang
    #codcheras
    #codbatucaves
    #nakkurus
    #nakslim
    #jomkurus
    #NYOTNYOTSUSUTT

  •  4  0  27 minutes ago
  • Happy Tuesday everyone! Do something great today for yourself, okeyy?? 
.
And like always, dont forget to apply serum and sunscreen to your skin face to make sure your skin still hydrate and moisture even though having a heavy sunlight out there. Alright? 
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut
#codbandarchukai
#codmkuantan
  • Happy Tuesday everyone! Do something great today for yourself, okeyy??
    .
    And like always, dont forget to apply serum and sunscreen to your skin face to make sure your skin still hydrate and moisture even though having a heavy sunlight out there. Alright?
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codbandarchukai
    #codmkuantan

  •  2  0  47 minutes ago
  • FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK!
Penangan guna combo padu jbb and vitc rosehip. 4 hari je dah macam ni 😍😍 Jom cuba! Tak kan nak tengok orang lain je makin cantik, makin cerah. Kita pun boleh!

Whatsapp sis kat +60123765689 or klik je link kat bio.Jom kekal cantik sama-sama😘

#kulitbersih #teamkl #jbbkl #jbblovers #nakcerah #jbbfeedback #teamroketjbb #teamampang #codampang #codcheras #codkeramat #codmaluri #coddesapandan #dswanted #agentwanted #tipskesihatan #jomcantik #japanbeautyboosterkl
  • FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK!
    Penangan guna combo padu jbb and vitc rosehip. 4 hari je dah macam ni 😍😍 Jom cuba! Tak kan nak tengok orang lain je makin cantik, makin cerah. Kita pun boleh!

    Whatsapp sis kat +60123765689 or klik je link kat bio.Jom kekal cantik sama-sama😘

    #kulitbersih #teamkl #jbbkl #jbblovers #nakcerah #jbbfeedback #teamroketjbb #teamampang #codampang #codcheras #codkeramat #codmaluri #coddesapandan #dswanted #agentwanted #tipskesihatan #jomcantik #japanbeautyboosterkl

  •  0  0  6 hours ago
  • EWAH EWAHH KAK ARYY!! 
.
Lawakan Kak Ary ni. Dila suka tauu tengok muka2 yang peloles korang pun mesti suka jugak kan. 
.
So, sesiapa yang nak consultant dia punya kulit muka korang dengan dila, boleh ws dila ye. Dila ada je bantu korang okey so dont worry too muchh!
.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautysungaipetani 
#codkemaman 
#codkuantan 
#codbandarchukai 
#codpayaberenjut
  • EWAH EWAHH KAK ARYY!!
    .
    Lawakan Kak Ary ni. Dila suka tauu tengok muka2 yang peloles korang pun mesti suka jugak kan.
    .
    So, sesiapa yang nak consultant dia punya kulit muka korang dengan dila, boleh ws dila ye. Dila ada je bantu korang okey so dont worry too muchh!
    .
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautysungaipetani
    #codkemaman
    #codkuantan
    #codbandarchukai
    #codpayaberenjut

  •  1  0  8 hours ago
  • Mille Crepe.. Memang Sedappp

Tapi tula, silap sis sebab lupa inform customer kena tunggu dulu. 

Kesian customer tak dapat rasa yg betul2 S. E. D. A. P tuuuu.. 😭😭😭

Texture dia yg betul2 lembut. 

Tapi still dia cakap sedappp. Hehehe

Niceee ~~~

DURIAN CREPE AFEEQA 🤤

THE BEST CREPE IN TOWN ‼️‼️

TAK PERCAYA ⁉️

Try Dulu, Baru Tahu 😁😁😁

Crepe Durian Klasik  6Biji RM15
Crepe Cheese 4Biji RM15
Crepe Cheese 6Biji RM20 
Mille Crepe 250g RM18 
Mille Crepe 350g RM29
Mille Crepe 500g RM39

BELI SEKALI CONFIRM REPEAT 🤤🤤🤤🤤

WhatsApp 

www.wasap.my/60135125399/duriancrepeafeeqa

FB : Dayana Fazeera 
Page :Bydayanafazeera
IG : bydayanafazeera

✅COD CHERAS-BALAKONG-THE MINES
✅BTS✅SELF PICKUP

#dcaagent #durianlovers #duriancrepeselangor #feedbackduriancrepeafeeqa #duriancrepe  #codcheras #codbalakong #codthemines
#cherasleisuremall #duriancrepecheras #aeoncherasselatan #duriancrepebalakong #themines #millecrepe #ekocherasmall #sunwayvelocity #tamanmaluri #BTHO
  • Mille Crepe.. Memang Sedappp

    Tapi tula, silap sis sebab lupa inform customer kena tunggu dulu.

    Kesian customer tak dapat rasa yg betul2 S. E. D. A. P tuuuu.. 😭😭😭

    Texture dia yg betul2 lembut.

    Tapi still dia cakap sedappp. Hehehe

    Niceee ~~~

    DURIAN CREPE AFEEQA 🤤

    THE BEST CREPE IN TOWN ‼️‼️

    TAK PERCAYA ⁉️

    Try Dulu, Baru Tahu 😁😁😁

    Crepe Durian Klasik 6Biji RM15
    Crepe Cheese 4Biji RM15
    Crepe Cheese 6Biji RM20
    Mille Crepe 250g RM18
    Mille Crepe 350g RM29
    Mille Crepe 500g RM39

    BELI SEKALI CONFIRM REPEAT 🤤🤤🤤🤤

    WhatsApp

    www.wasap.my/60135125399/duriancrepeafeeqa

    FB : Dayana Fazeera
    Page :Bydayanafazeera
    IG : bydayanafazeera

    ✅COD CHERAS-BALAKONG-THE MINES
    ✅BTS✅SELF PICKUP

    #dcaagent #durianlovers #duriancrepeselangor #feedbackduriancrepeafeeqa #duriancrepe #codcheras #codbalakong #codthemines
    #cherasleisuremall #duriancrepecheras #aeoncherasselatan #duriancrepebalakong #themines #millecrepe #ekocherasmall #sunwayvelocity #tamanmaluri #BTHO

  •  0  0  9 hours ago
  • .
❤️Alhamdulillah, lg EvoCut slmt smpai pd customer sy.. Alhamdulillah jua, EvoCut semmgnya terbukti berkesan utk menurunkan berat badan dengan cara yang mudah..
. 
☑️Ciri dan kesan dari EvoCut:
.
1 - Dalam bentuk tablet chewable kunyah.
2 - Tidak perlu dibancuh.
3 - Tidak memerlukan air.
4 - Mudah dimakan.
5 - Mudah dibawa ke mana saja.
6 - Sangat senang untuk konsisten.
7 - Perisa mangga yang sedap.
8 - Tidak menyebabkan cirit birit.
9 - Menghilangkan rasa lapar.
10 - Memberi tenaga.
11 - Menaikkan mood keceriaan.
12 - Extract African Mango Seed evolusi terkini turunkan berat badan. .
.
😍Fungsi EvoCut:
.
1 - Mengawal nafsu makan.
2 - Menghalang serapan lemak.
3 - Membakar dan buang lemak.
4 - Menambah tenaga.
5 - Memberikan mood positif.
6 - Menurunkan berat badan.
.
☎️ Untuk info lanjut, boleh terus hubungi saya di talian 01111572646 secara whatsapp dan saya akan respon dengan kadar segera, kita bagi harga runtuh mlm ni utk pos laju segera.. apa tunggu lagi, siapa lambat stok habis.. 😁
.
#evocut
#evocutmalaysia
#newevocut 
#PembakarLemak 
#PembakarLemakNo1 
#coachkurus
#mudahdiambil
#bakarlemak
#singkirtoksin
#tenagatambahan
#selmatdigunakan 
#chewablefatburner 
#kunyahkunyahkurus 
#teamkurus
#codlembahklang 
#codbalakong 
#codcheras 
#codputrajaya 
#codcyberjaya 
#codserdang 
#codserikembangan 
#codselangor 
#covid19malaysia
#ebitlew
#yayamooncake
#evocuttube
#sajat
#yoeparey 
#asif 
#syahmisazli
  • .
    ❤️Alhamdulillah, lg EvoCut slmt smpai pd customer sy.. Alhamdulillah jua, EvoCut semmgnya terbukti berkesan utk menurunkan berat badan dengan cara yang mudah..
    .
    ☑️Ciri dan kesan dari EvoCut:
    .
    1 - Dalam bentuk tablet chewable kunyah.
    2 - Tidak perlu dibancuh.
    3 - Tidak memerlukan air.
    4 - Mudah dimakan.
    5 - Mudah dibawa ke mana saja.
    6 - Sangat senang untuk konsisten.
    7 - Perisa mangga yang sedap.
    8 - Tidak menyebabkan cirit birit.
    9 - Menghilangkan rasa lapar.
    10 - Memberi tenaga.
    11 - Menaikkan mood keceriaan.
    12 - Extract African Mango Seed evolusi terkini turunkan berat badan. .
    .
    😍Fungsi EvoCut:
    .
    1 - Mengawal nafsu makan.
    2 - Menghalang serapan lemak.
    3 - Membakar dan buang lemak.
    4 - Menambah tenaga.
    5 - Memberikan mood positif.
    6 - Menurunkan berat badan.
    .
    ☎️ Untuk info lanjut, boleh terus hubungi saya di talian 01111572646 secara whatsapp dan saya akan respon dengan kadar segera, kita bagi harga runtuh mlm ni utk pos laju segera.. apa tunggu lagi, siapa lambat stok habis.. 😁
    .
    #evocut
    #evocutmalaysia
    #newevocut
    #PembakarLemak
    #PembakarLemakNo1
    #coachkurus
    #mudahdiambil
    #bakarlemak
    #singkirtoksin
    #tenagatambahan
    #selmatdigunakan
    #chewablefatburner
    #kunyahkunyahkurus
    #teamkurus
    #codlembahklang
    #codbalakong
    #codcheras
    #codputrajaya
    #codcyberjaya
    #codserdang
    #codserikembangan
    #codselangor
    #covid19malaysia
    #ebitlew
    #yayamooncake
    #evocuttube
    #sajat
    #yoeparey
    #asif
    #syahmisazli

  •  3  0  9 hours ago
  • #feedbackduriancrepeafeeqa 

Customer R. E. P. E. A. T.  tauuuu 😁😁😁

Lagi sekali.. Cakap sedap 😋🤭🤭🤭

Korang bila nk try.. 

Rugi tauuu 😘

DURIAN CREPE AFEEQA 🤤

THE BEST CREPE IN TOWN ‼️‼️

TAK PERCAYA ⁉️

Try Dulu, Baru Tahu 😁😁😁

Crepe Durian Klasik  6Biji RM15
Crepe Cheese 4Biji RM15
Crepe Cheese 6Biji RM20 
Mille Crepe 250g RM18 
Mille Crepe 350g RM29
Mille Crepe 500g RM39

BELI SEKALI CONFIRM REPEAT 🤤🤤🤤🤤

WhatsApp 

www.wasap.my/60135125399/duriancrepeafeeqa

FB : Dayana Fazeera 
Page :Bydayanafazeera
IG : bydayanafazeera

✅COD CHERAS-BALAKONG-THE MINES
✅BTS✅SELF PICKUP

#dcaagent #durianlovers #duriancrepeselangor #feedbackduriancrepeafeeqa #duriancrepe  #codcheras #codbalakong #codthemines
#cherasleisuremall #duriancrepecheras #aeoncherasselatan #duriancrepebalakong #themines #millecrepe #ekocherasmall #sunwayvelocity #tamanmaluri #BTHO
  • #feedbackduriancrepeafeeqa

    Customer R. E. P. E. A. T. tauuuu 😁😁😁

    Lagi sekali.. Cakap sedap 😋🤭🤭🤭

    Korang bila nk try..

    Rugi tauuu 😘

    DURIAN CREPE AFEEQA 🤤

    THE BEST CREPE IN TOWN ‼️‼️

    TAK PERCAYA ⁉️

    Try Dulu, Baru Tahu 😁😁😁

    Crepe Durian Klasik 6Biji RM15
    Crepe Cheese 4Biji RM15
    Crepe Cheese 6Biji RM20
    Mille Crepe 250g RM18
    Mille Crepe 350g RM29
    Mille Crepe 500g RM39

    BELI SEKALI CONFIRM REPEAT 🤤🤤🤤🤤

    WhatsApp

    www.wasap.my/60135125399/duriancrepeafeeqa

    FB : Dayana Fazeera
    Page :Bydayanafazeera
    IG : bydayanafazeera

    ✅COD CHERAS-BALAKONG-THE MINES
    ✅BTS✅SELF PICKUP

    #dcaagent #durianlovers #duriancrepeselangor #feedbackduriancrepeafeeqa #duriancrepe #codcheras #codbalakong #codthemines
    #cherasleisuremall #duriancrepecheras #aeoncherasselatan #duriancrepebalakong #themines #millecrepe #ekocherasmall #sunwayvelocity #tamanmaluri #BTHO

  •  0  0  9 hours ago
  • DURIAN CREPE AFEEQA 🤤

THE BEST CREPE IN TOWN ‼️‼️

TAK PERCAYA ⁉️

Try Dulu, Baru Tahu 😁😁😁

Crepe Durian Klasik  6Biji RM15
Crepe Cheese 4Biji RM15
Crepe Cheese 6Biji RM20 
Mille Crepe 250g RM18 
Mille Crepe 350g RM29
Mille Crepe 500g RM39

BELI SEKALI CONFIRM REPEAT 🤤🤤🤤🤤

WhatsApp 

www.wasap.my/60135125399/duriancrepeafeeqa

FB : Dayana Fazeera 
Page :Bydayanafazeera
IG : bydayanafazeera

✅COD CHERAS-BALAKONG-THE MINES
✅BTS✅SELF PICKUP

#dcaagent #durianlovers #duriancrepeselangor #feedbackduriancrepeafeeqa #duriancrepe  #codcheras #codbalakong #codthemines
#cherasleisuremall #duriancrepecheras #aeoncherasselatan #duriancrepebalakong #themines #millecrepe #ekocherasmall #sunwayvelocity #tamanmaluri #BTHO
  • DURIAN CREPE AFEEQA 🤤

    THE BEST CREPE IN TOWN ‼️‼️

    TAK PERCAYA ⁉️

    Try Dulu, Baru Tahu 😁😁😁

    Crepe Durian Klasik 6Biji RM15
    Crepe Cheese 4Biji RM15
    Crepe Cheese 6Biji RM20
    Mille Crepe 250g RM18
    Mille Crepe 350g RM29
    Mille Crepe 500g RM39

    BELI SEKALI CONFIRM REPEAT 🤤🤤🤤🤤

    WhatsApp

    www.wasap.my/60135125399/duriancrepeafeeqa

    FB : Dayana Fazeera
    Page :Bydayanafazeera
    IG : bydayanafazeera

    ✅COD CHERAS-BALAKONG-THE MINES
    ✅BTS✅SELF PICKUP

    #dcaagent #durianlovers #duriancrepeselangor #feedbackduriancrepeafeeqa #duriancrepe #codcheras #codbalakong #codthemines
    #cherasleisuremall #duriancrepecheras #aeoncherasselatan #duriancrepebalakong #themines #millecrepe #ekocherasmall #sunwayvelocity #tamanmaluri #BTHO

  •  2  0  9 hours ago
  • BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
.
Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Btol btol? Tgok akak kita ni. Sebab die bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
.
Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QuinnS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
.
.
.
.
#ladyqissquad #quinns #quinnscheras #quinnsmalaysia #quinnskl #quinnsselangor #quinnscheras #quinnvindonesia #jomkurus #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #kuruscepat #energybooster #codcheras #codampang #agentindonesiawanted #agentwanted #agentselangor #kuruslangsing #quinns #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #tipskurussihat #promo #meletops #freegift
  • BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
    .
    Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Btol btol? Tgok akak kita ni. Sebab die bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
    .
    Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QuinnS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
    .
    .
    .
    .
    #ladyqissquad #quinns #quinnscheras #quinnsmalaysia #quinnskl #quinnsselangor #quinnscheras #quinnvindonesia #jomkurus #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #kuruscepat #energybooster #codcheras #codampang #agentindonesiawanted #agentwanted #agentselangor #kuruslangsing #quinns #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #tipskurussihat #promo #meletops #freegift

  •  0  0  9 hours ago
  • KURUS DALAM MASA 14 HARI DENGAN QUINN S ‼️

BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
.
Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Btol btol? Tgok akak kita ni. Sebab die bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
.
Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QuinnS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
.
.
.
.
#ladyqissquad #quinns #quinnscheras #quinnsmalaysia #quinnskl #quinnsselangor #quinnscheras #quinnvindonesia #jomkurus #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #kuruscepat #energybooster #codcheras #codampang #agentindonesiawanted #agentwanted #agentselangor #kuruslangsing #quinns #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #tipskurussihat #promo #meletops #freegift
  • KURUS DALAM MASA 14 HARI DENGAN QUINN S ‼️

    BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
    .
    Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Btol btol? Tgok akak kita ni. Sebab die bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
    .
    Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QuinnS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
    .
    .
    .
    .
    #ladyqissquad #quinns #quinnscheras #quinnsmalaysia #quinnskl #quinnsselangor #quinnscheras #quinnvindonesia #jomkurus #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #kuruscepat #energybooster #codcheras #codampang #agentindonesiawanted #agentwanted #agentselangor #kuruslangsing #quinns #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #tipskurussihat #promo #meletops #freegift

  •  0  0  9 hours ago
  • LOST 14KG dengan Quinn S ‼️

BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
.
Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Btol btol? Tgok akak kita ni. Sebab die bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
.
Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QuinnS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
.
.
.
.
#ladyqissquad #quinns #quinnscheras #quinnsmalaysia #quinnskl #quinnsselangor #quinnscheras #quinnvindonesia #jomkurus #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #kuruscepat #energybooster #codcheras #codampang #agentindonesiawanted #agentwanted #agentselangor #kuruslangsing #quinns #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #tipskurussihat #promo #meletops #freegift
  • LOST 14KG dengan Quinn S ‼️

    BADAN RINGAN LAGI SENANG NAK BERGERAK & PALING PENTING PAKAI BAJU APA PON NAMPAK CANTIK 🥰
    .
    Nak kurus ni bukan senang tapi kalau ade usaha semua jalan. Btol btol? Tgok akak kita ni. Sebab die bersungguh2 niat nak kurus & die usaha untuk kurus alhamdulillah berat badan dah turun.✨
    .
    Berbeza sgt dari gambar sebelum consume QuinnS. So guys tunggu apa lagi? Takkan jiran rumah, family dah kurus tapi awak je yang gems lemak berlebihan? 😝
    .
    .
    .
    .
    #ladyqissquad #quinns #quinnscheras #quinnsmalaysia #quinnskl #quinnsselangor #quinnscheras #quinnvindonesia #jomkurus #tipsperkahwinan #tipscantik #tipssihat #kuruscepat #energybooster #codcheras #codampang #agentindonesiawanted #agentwanted #agentselangor #kuruslangsing #quinns #tipskekaldara #produkviral #agentwanted #dropshipwanted #tipskurussihat #promo #meletops #freegift

  •  1  0  9 hours ago
  • TANPA BERFIKIR PANJANG TERUS NAK GRAB SET 3 IN 1‼️‼️
.
Korang yang mana ada masalah kulit ke apa boleh bercerita dengan dila. Insyaallah dila tolong and guide korang okeyy 😘
.
.
#teamainur
#nadysquad
#ainaaserum
#ainaacleanser
#ainaasunscreen 
#ainaapalette 
#meletop 
#serumsyafiqahaina
#tiktok 
#syafiqahaina
#hafizmahamad
#codkl 
#ainaaserumbangi
#ainaserumkajang
#ainaserumgombak
#ainaaserumampang
#ainaacleansergombak
#ainaabeautysemenyih 
#ainaserumkl
#ainaaserumpj
#ainaabeautycheras 
#ainaaserumpuchong
#codpetalingjaya 
#codcheras 
#codbangsar 
#ainaabeautyterengganu
#codkemaman
#codpayaberenjut 
#codkuantan
#codbandarchukai
  • TANPA BERFIKIR PANJANG TERUS NAK GRAB SET 3 IN 1‼️‼️
    .
    Korang yang mana ada masalah kulit ke apa boleh bercerita dengan dila. Insyaallah dila tolong and guide korang okeyy 😘
    .
    .
    #teamainur
    #nadysquad
    #ainaaserum
    #ainaacleanser
    #ainaasunscreen
    #ainaapalette
    #meletop
    #serumsyafiqahaina
    #tiktok
    #syafiqahaina
    #hafizmahamad
    #codkl
    #ainaaserumbangi
    #ainaserumkajang
    #ainaserumgombak
    #ainaaserumampang
    #ainaacleansergombak
    #ainaabeautysemenyih
    #ainaserumkl
    #ainaaserumpj
    #ainaabeautycheras
    #ainaaserumpuchong
    #codpetalingjaya
    #codcheras
    #codbangsar
    #ainaabeautyterengganu
    #codkemaman
    #codpayaberenjut
    #codkuantan
    #codbandarchukai

  •  1  0  9 hours ago
  • “Eh ada berapa jenis Peah Queen ni?”
“Kenapa ada sachet yang printed, ada yang kosong?”

Baik, 
Mari kami beritahu. 

Peah Queen memang ada sejenis je.
Dulu packaging sachet Peah Queen memang kosong. Yang sachet ada printed tu packaging baharu Peah Queen.

Jangan risau, benda dalam, kotak semua masih sama. Yang berubah baju sachet tu sahaja. Kebaikan dan kuasa Peah Queen masih letops!

1 BOX ada 30 SACHETS, bukan 15 bukan 20 !

Harga RM39.90 sekotak
(Berat 1 sachet = 3g)

INFO LANJUT :
Whatsapp 013-3508912 atau Tekan je link whatsapp di bio🥰

#PeahQueen #PeahQueenKL #PeahQueenCheras #Hukm #BandarTunRazak #BandarSriPermaisuri #supplementkulit #kulitputih #KulitPutihGebu #sayajual #bazaarpaknil  #RuangRezekiHanania #vitaminc #vitamincinjection #pilputih #pilkurus #viral #produkviral #codKL #CODCheras #PGACheras #kemsgbesi #sungaibesi #bukitjalil #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #AgentPeahQueenBandarTunRazak #muacheras #AgentPeahQueenCheras #AgentPeahQueen
  • “Eh ada berapa jenis Peah Queen ni?”
    “Kenapa ada sachet yang printed, ada yang kosong?”

    Baik,
    Mari kami beritahu.

    Peah Queen memang ada sejenis je.
    Dulu packaging sachet Peah Queen memang kosong. Yang sachet ada printed tu packaging baharu Peah Queen.

    Jangan risau, benda dalam, kotak semua masih sama. Yang berubah baju sachet tu sahaja. Kebaikan dan kuasa Peah Queen masih letops!

    1 BOX ada 30 SACHETS, bukan 15 bukan 20 !

    Harga RM39.90 sekotak
    (Berat 1 sachet = 3g)

    INFO LANJUT :
    Whatsapp 013-3508912 atau Tekan je link whatsapp di bio🥰

    #PeahQueen #PeahQueenKL #PeahQueenCheras #Hukm #BandarTunRazak #BandarSriPermaisuri #supplementkulit #kulitputih #KulitPutihGebu #sayajual #bazaarpaknil #RuangRezekiHanania #vitaminc #vitamincinjection #pilputih #pilkurus #viral #produkviral #codKL #CODCheras #PGACheras #kemsgbesi #sungaibesi #bukitjalil #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #AgentPeahQueenBandarTunRazak #muacheras #AgentPeahQueenCheras #AgentPeahQueen

  •  1  0  10 hours ago
  • Siapa peminat coffee sini? Lovelies boleh try Chocoleleh Baby Crunch Mocha with Cookies🥰 Texture Homemade  Cookies yg sangat rangup, disertakan dengan texture cereal Baby Crunch yg sgt light & disaluti flavour Mocha yg tidak begitu manis😋YUMMY!! RM 18 sebalang😊 ⁣
⁣
⁣
📮Postage: Seluruh Malaysia⁣
⁣
🚙COD : Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak ,Maluri, Cochrane, Sg. Besi, Bandar Tasik Selatan, Setapak, Wangsa Maju & Kl Sentral.⁣
⁣
🛍Self Pick-up: Bandar Sri Permaisuri ⁣
⁣
#chocolelehbymamahelina #chocolelehbandarsripermaisuri #chocolelehcheras #chocolelehkl #chocolelehviral #chocolelehsedap #chocolelehmurah #dessert #dessertsedap #dessertmurah #dessertsedapdanmurah #chocolatedesser#codcheras#codkl#sayajualdessert #kualalumpur #bandarsripermaisuri #bandartunrazak#bandartasikselatan#klsentral #cochrane#maluri #cheras⁣
  • Siapa peminat coffee sini? Lovelies boleh try Chocoleleh Baby Crunch Mocha with Cookies🥰 Texture Homemade Cookies yg sangat rangup, disertakan dengan texture cereal Baby Crunch yg sgt light & disaluti flavour Mocha yg tidak begitu manis😋YUMMY!! RM 18 sebalang😊 ⁣


    📮Postage: Seluruh Malaysia⁣

    🚙COD : Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak ,Maluri, Cochrane, Sg. Besi, Bandar Tasik Selatan, Setapak, Wangsa Maju & Kl Sentral.⁣

    🛍Self Pick-up: Bandar Sri Permaisuri ⁣

    #chocolelehbymamahelina #chocolelehbandarsripermaisuri #chocolelehcheras #chocolelehkl #chocolelehviral #chocolelehsedap #chocolelehmurah #dessert #dessertsedap #dessertmurah #dessertsedapdanmurah #chocolatedesser#codcheras#codkl#sayajualdessert #kualalumpur #bandarsripermaisuri #bandartunrazak#bandartasikselatan#klsentral #cochrane#maluri #cheras⁣

  •  3  0  10 hours ago
  • Peah Queen ni tinggi kandungan vitamin C, tambah pula Astaxantin. 

Tetapi,
MAAF. TIADA KOLAGEN DALAM PEAH QUEEN. 

Sebab, 
kandungan dalam Peah Queen LEBIH HEBAT DARI KOLAGEN! 
Kandungan tu semua diolah khas untuk bekerjasama dalam MEMBANTU PENGHASILAN KOLAGEN SEMULAJADI OLEH BADAN KITA! 

Kandungan hebat dalam Peah Queen membantu menggalakkan pertumbuhan kulit yang lebih sihat! 
Sebab tu parut cepat pudar.
Sebab tu luka cepat baik.
Sebab tu jerawat cepat kecut.
Sebab tu kulit nampak sihat dan cerah.

Lepas seminggu nampak kesan optimum!

1 BOX ada 30 SACHETS, bukan 15 bukan 20 !

Harga RM39.90 sekotak
(Berat 1 sachet = 3g)

INFO LANJUT :
Whatsapp 013-3508912 atau Tekan je link whatsapp di bio🥰

#PeahQueen #PeahQueenKL #PeahQueenCheras #Hukm #BandarTunRazak #BandarSriPermaisuri #supplementkulit #kulitputih #KulitPutihGebu #sayajual #spacheras #spakl #spamurah #RuangRezekiHanania #vitaminc #vitamincinjection #pilputih #spamurahKL #spamurahCheras #produkviral #codKL #CODCheras #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #AgentPeahQueenBandarTunRazak #muacheras #AgentPeahQueenCheras #AgentPeahQueen
  • Peah Queen ni tinggi kandungan vitamin C, tambah pula Astaxantin.

    Tetapi,
    MAAF. TIADA KOLAGEN DALAM PEAH QUEEN.

    Sebab,
    kandungan dalam Peah Queen LEBIH HEBAT DARI KOLAGEN!
    Kandungan tu semua diolah khas untuk bekerjasama dalam MEMBANTU PENGHASILAN KOLAGEN SEMULAJADI OLEH BADAN KITA!

    Kandungan hebat dalam Peah Queen membantu menggalakkan pertumbuhan kulit yang lebih sihat!
    Sebab tu parut cepat pudar.
    Sebab tu luka cepat baik.
    Sebab tu jerawat cepat kecut.
    Sebab tu kulit nampak sihat dan cerah.

    Lepas seminggu nampak kesan optimum!

    1 BOX ada 30 SACHETS, bukan 15 bukan 20 !

    Harga RM39.90 sekotak
    (Berat 1 sachet = 3g)

    INFO LANJUT :
    Whatsapp 013-3508912 atau Tekan je link whatsapp di bio🥰

    #PeahQueen #PeahQueenKL #PeahQueenCheras #Hukm #BandarTunRazak #BandarSriPermaisuri #supplementkulit #kulitputih #KulitPutihGebu #sayajual #spacheras #spakl #spamurah #RuangRezekiHanania #vitaminc #vitamincinjection #pilputih #spamurahKL #spamurahCheras #produkviral #codKL #CODCheras #makeupmurahmalaysia #muamalaysia #AgentPeahQueenBandarTunRazak #muacheras #AgentPeahQueenCheras #AgentPeahQueen

  •  2  0  10 hours ago
  • Yeayy our best seller collection dah restock guys! Grab your fav colour now 🤩 Ada new colour tau 😱 grab cepat cepat takut nanti habis time tu nak nangis bucu katil pun sis tak dapat nak tolong 😆
—
Basic Cotton
RM12 each
Exc pos 

Material : Premium Cotton Voile
Bidang 45’

✔️Senang bentuk
✔️Opaque 5/5 (tak jarang)
✔️Flowy & lembut
✔️Sejuk
—
For order, just click link at bio for fast respond 💯
.
.
#hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox 
#lamputidurcomel #lamputidur
#lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #teamna #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuricheras
  • Yeayy our best seller collection dah restock guys! Grab your fav colour now 🤩 Ada new colour tau 😱 grab cepat cepat takut nanti habis time tu nak nangis bucu katil pun sis tak dapat nak tolong 😆

    Basic Cotton
    RM12 each
    Exc pos

    Material : Premium Cotton Voile
    Bidang 45’

    ✔️Senang bentuk
    ✔️Opaque 5/5 (tak jarang)
    ✔️Flowy & lembut
    ✔️Sejuk

    For order, just click link at bio for fast respond 💯
    .
    .
    #hadiahtudung #hadiahcoklat #boxtudung #boxcoklat #hadiahsurprise #hadiahkonvokesyen #hadiahbirthday #hadiahharijadi #hadiahhariguru #hadiahhariibu #hadiahharilahir #hadiahtudung #pakejhadiah #surprisehadiah #surprisetudung #bawalcotton #bawalmurahmurah #suprisegiftbox
    #lamputidurcomel #lamputidur
    #lamputidurmurah #tudungmurah #shawlsatinmurah #shawlpleatedmurah #hadiahtudung #hadiahsuprise #teamna #suprisetudung #codkl #codcheras #codsripermaisuricheras

  •  19  2  11 hours ago

Top #codcheras Posts

  • Jom grab 1 set dari semua combo set DYXY COSMETICS ni guys !
.

PROMOSI HAMPIR RM50 less dari harga Asal guys ‼️‼️‼️
.
Nak cecantik sambil merawat ? 
Kena lah ada 1 wanita 1 dyxy 💕
.
Grab harga promo guys ! 
Sementara Free gift masih banyak untuk customer cecantik #teamIKAiS nie 😘
.
Whatsapp 0172586042
.
🚗🚗MELAKA🚗🚗
.
.
#dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
#dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl  #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #kualalumpur  #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
#teamfl #luckydraw #dyxymelaka #uitmmelaka #uitmlendu
  • Jom grab 1 set dari semua combo set DYXY COSMETICS ni guys !
    .

    PROMOSI HAMPIR RM50 less dari harga Asal guys ‼️‼️‼️
    .
    Nak cecantik sambil merawat ?
    Kena lah ada 1 wanita 1 dyxy 💕
    .
    Grab harga promo guys !
    Sementara Free gift masih banyak untuk customer cecantik #teamIKAiS nie 😘
    .
    Whatsapp 0172586042
    .
    🚗🚗MELAKA🚗🚗
    .
    .
    #dyxybccream #teamfl #dyxygreenteamineralfacemist
    #dyxybrush #dyxyteam #dyxyteamfl #dyxyampang #dyxycheras #dyxykl #dyxybccreambydyana #dyxycosmetics #dyxylipsmatte #dyxymurah #foundation #foundationmurahmalaysia #bccreamfoundation #cashondelivery #onlineshoppingmalaysia #kualalumpur #codampang #codcheras #cosmeticmalaysia #mackup#muacheras #muaampang
    #teamfl #luckydraw #dyxymelaka #uitmmelaka #uitmlendu

  •  251  40  30 November, 2017
  • Penghantaran bermula RM10. (IGSHOP 2 KE 5 PENGHANTARAN SEHARI KL AREA)☑️ PIKI DELIVERY KL & SEL
📲+60166349817
📲+60166349817

Whatapps sekarang untuk slot anda 🤩

Bouquet by @smzbouquetgift 💐
  • Penghantaran bermula RM10. (IGSHOP 2 KE 5 PENGHANTARAN SEHARI KL AREA)☑️ PIKI DELIVERY KL & SEL
    📲+60166349817
    📲+60166349817

    Whatapps sekarang untuk slot anda 🤩

    Bouquet by @smzbouquetgift 💐

  •  129  4  5 October, 2018