#codbukitmahkota Instagram Photos & Videos

codbukitmahkota - 2.6k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
15.6
average likes

Latest #codbukitmahkota Posts

  • Masih mood beraya ke tu? 😍 Harini TeamLicious sibuk kenduri di kampung makan daging banyak betul 🤣 Apa masakan daging yang paling korang suka? Kalau TL suka daging masak singgang 😋
.
Btw Promo Combo ni masih berjalan tau and bila bila masa saja akan habis promo ni so cepat2 ws (0107682921) okay ✨ 
.
Staysafe and takecare semua! Jangan lupa pakai mask 😷
.
#abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious
  • Masih mood beraya ke tu? 😍 Harini TeamLicious sibuk kenduri di kampung makan daging banyak betul 🤣 Apa masakan daging yang paling korang suka? Kalau TL suka daging masak singgang 😋
    .
    Btw Promo Combo ni masih berjalan tau and bila bila masa saja akan habis promo ni so cepat2 ws (0107682921) okay ✨
    .
    Staysafe and takecare semua! Jangan lupa pakai mask 😷
    .
    #abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious

  •  13  0  1 August, 2020
  • .
.
Color : Prada Brown
Diameter : 14 mm
Usage : 3 months
Water Content : 55%
Price :
Plano RM 55
Power RM 60
.
Postage : SS RM 8/SM RM 12
.
FREE : Lens case & travel kit
.
COD :
✔ Bandar Baru Bangi
✔ Kajang
✔ Semenyih
✔ Putrajaya
✔ Cyberjaya
✔ Equine
✔ Bandar Seri Putra
✔ Bukit Mahkota
✔ Nilai
.
Self Pick Up :
Seksyen 7, Bandar Baru Bangi
.
WHATSAPP 011-15042458 / klik link whatsapp di profile
.
#pradabrown
#pradabrownbyauralensbangi
#auralensbangi
#auralenskajang
#auralensselangor
#codbandarbarubangi 
#codkajang
#codsemenyih
#codputrajaya
#codequine
#codcyberjaya
#codbandarseriputra
#codbukitmahkota
#codnilai
#bandarbarubangi
#bangisentral
#alamanda
#softcontactlens
#contactlensmalaysia
  • .
    .
    Color : Prada Brown
    Diameter : 14 mm
    Usage : 3 months
    Water Content : 55%
    Price :
    Plano RM 55
    Power RM 60
    .
    Postage : SS RM 8/SM RM 12
    .
    FREE : Lens case & travel kit
    .
    COD :
    ✔ Bandar Baru Bangi
    ✔ Kajang
    ✔ Semenyih
    ✔ Putrajaya
    ✔ Cyberjaya
    ✔ Equine
    ✔ Bandar Seri Putra
    ✔ Bukit Mahkota
    ✔ Nilai
    .
    Self Pick Up :
    Seksyen 7, Bandar Baru Bangi
    .
    WHATSAPP 011-15042458 / klik link whatsapp di profile
    .
    #pradabrown
    #pradabrownbyauralensbangi
    #auralensbangi
    #auralenskajang
    #auralensselangor
    #codbandarbarubangi
    #codkajang
    #codsemenyih
    #codputrajaya
    #codequine
    #codcyberjaya
    #codbandarseriputra
    #codbukitmahkota
    #codnilai
    #bandarbarubangi
    #bangisentral
    #alamanda
    #softcontactlens
    #contactlensmalaysia

  •  3  0  29 July, 2020
  • 📲 www.wasap.my/60182168115/MCP

KELEBIHAN #MAGICAL C PURE ❤️❤️ 
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎 mencegah penyakit kulit dan ruam
💎 merawat rambut gugur
💎 mencantikkan kuku
💎 merawat tumit pecah / kering 
💎 menjaga kesihatan dalaman
💎 memberi tenaga
💎 melawaskan pembuangan
💎 menurunkan berat badan
💎 menstabilkan hormon
💎 memudarkan jeragat
💎 mengecutkan jerawat dengan cepat
💎 menutup liang pori
💎 merawat dari dalam
💎 milk booster
💎 menurunkan paras gula dalam badan 
💎 mengurangkan kadar kolestrol 
💎 antioksidan yang sangat tinggi

Cara pengambilan : 
Hanya perlu tuang sahaja dalam mulut dan nikmati rasa berries yang sedap.

#CODNILAI #CODNILAI3 #CODPAJAM #CODBATANGBENAR #CODMANTIN #CODKOTASERIEMAS #CODBANDARENSTEK #CODSALAK #CODBBST #CODSEPANG #CODKLIA #CODKOTAWARISAN #CODBANDARSRIPUTRA #CODBUKITMAHKOTA

#POSTAGEMALAYSIA #POSTAGEINDONESIA #POSTAGEBRUNEI #POSTAGESINGAPURA
  • 📲 www.wasap.my/60182168115/MCP

    KELEBIHAN #MAGICAL C PURE ❤️❤️
    💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
    💎 mencegah penyakit kulit dan ruam
    💎 merawat rambut gugur
    💎 mencantikkan kuku
    💎 merawat tumit pecah / kering
    💎 menjaga kesihatan dalaman
    💎 memberi tenaga
    💎 melawaskan pembuangan
    💎 menurunkan berat badan
    💎 menstabilkan hormon
    💎 memudarkan jeragat
    💎 mengecutkan jerawat dengan cepat
    💎 menutup liang pori
    💎 merawat dari dalam
    💎 milk booster
    💎 menurunkan paras gula dalam badan
    💎 mengurangkan kadar kolestrol
    💎 antioksidan yang sangat tinggi

    Cara pengambilan :
    Hanya perlu tuang sahaja dalam mulut dan nikmati rasa berries yang sedap.

    #CODNILAI #CODNILAI3 #CODPAJAM #CODBATANGBENAR #CODMANTIN #CODKOTASERIEMAS #CODBANDARENSTEK #CODSALAK #CODBBST #CODSEPANG #CODKLIA #CODKOTAWARISAN #CODBANDARSRIPUTRA #CODBUKITMAHKOTA

    #POSTAGEMALAYSIA #POSTAGEINDONESIA #POSTAGEBRUNEI #POSTAGESINGAPURA

  •  0  0  28 July, 2020
  • 📲 www.wasap.my/60182168115/MCP

KELEBIHAN #MAGICAL C PURE ❤️❤️ 
💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
💎 mencegah penyakit kulit dan ruam
💎 merawat rambut gugur
💎 mencantikkan kuku
💎 merawat tumit pecah / kering 
💎 menjaga kesihatan dalaman
💎 memberi tenaga
💎 melawaskan pembuangan
💎 menurunkan berat badan
💎 menstabilkan hormon
💎 memudarkan jeragat
💎 mengecutkan jerawat dengan cepat
💎 menutup liang pori
💎 merawat dari dalam
💎 milk booster
💎 menurunkan paras gula dalam badan 
💎 mengurangkan kadar kolestrol 
💎 antioksidan yang sangat tinggi

Cara pengambilan : 
Hanya perlu tuang sahaja dalam mulut dan nikmati rasa berries yang sedap.

#CODNILAI #CODNILAI3 #CODPAJAM #CODBATANGBENAR #CODMANTIN #CODKOTASERIEMAS #CODBANDARENSTEK #CODSALAK #CODBBST #CODSEPANG #CODKLIA #CODKOTAWARISAN #CODBANDARSRIPUTRA #CODBUKITMAHKOTA

#POSTAGEMALAYSIA #POSTAGEINDONESIA #POSTAGEBRUNEI #POSTAGESINGAPURA
  • 📲 www.wasap.my/60182168115/MCP

    KELEBIHAN #MAGICAL C PURE ❤️❤️
    💎 mencerahkan keseluruhan kulit muka dan badan
    💎 mencegah penyakit kulit dan ruam
    💎 merawat rambut gugur
    💎 mencantikkan kuku
    💎 merawat tumit pecah / kering
    💎 menjaga kesihatan dalaman
    💎 memberi tenaga
    💎 melawaskan pembuangan
    💎 menurunkan berat badan
    💎 menstabilkan hormon
    💎 memudarkan jeragat
    💎 mengecutkan jerawat dengan cepat
    💎 menutup liang pori
    💎 merawat dari dalam
    💎 milk booster
    💎 menurunkan paras gula dalam badan
    💎 mengurangkan kadar kolestrol
    💎 antioksidan yang sangat tinggi

    Cara pengambilan :
    Hanya perlu tuang sahaja dalam mulut dan nikmati rasa berries yang sedap.

    #CODNILAI #CODNILAI3 #CODPAJAM #CODBATANGBENAR #CODMANTIN #CODKOTASERIEMAS #CODBANDARENSTEK #CODSALAK #CODBBST #CODSEPANG #CODKLIA #CODKOTAWARISAN #CODBANDARSRIPUTRA #CODBUKITMAHKOTA

    #POSTAGEMALAYSIA #POSTAGEINDONESIA #POSTAGEBRUNEI #POSTAGESINGAPURA

  •  0  0  26 July, 2020
  • Behold all 9 bullets of Butter Matte Lipsticks. Adorable and too cute to swatch these on the lips 🥺
.
The best part is they are made of safe, natural and organic ingredients. Free from paraben, alcohol, synthetic fragrance, synthetic preservative, silicones, mineral oil.
.
✅Texture: creamy
✅Finishing: creamy matte
✅Shades: 9 wearble shades
✅Tube: paper cardboard
.

THIS BML ARE NOW ON 5% OFF SALE‼️
.
•Normal price :
RM34.90/pc
RM100/3pcs combo
RM33/pc for 4pcs and above

•🔥Sale price 🔥: 
RM33.16/pc
RM95/3pcs combo 
RM31.35/pc for 4pcs and above
. 

#sorafacts #soraorganics 
#sorabuttermattelipstick #naturalingredients #organicingredients #codbukitmahkota #codpuchong #codbandarseriputra #codkajang #codbangi
  • Behold all 9 bullets of Butter Matte Lipsticks. Adorable and too cute to swatch these on the lips 🥺
    .
    The best part is they are made of safe, natural and organic ingredients. Free from paraben, alcohol, synthetic fragrance, synthetic preservative, silicones, mineral oil.
    .
    ✅Texture: creamy
    ✅Finishing: creamy matte
    ✅Shades: 9 wearble shades
    ✅Tube: paper cardboard
    .

    THIS BML ARE NOW ON 5% OFF SALE‼️
    .
    •Normal price :
    RM34.90/pc
    RM100/3pcs combo
    RM33/pc for 4pcs and above

    •🔥Sale price 🔥:
    RM33.16/pc
    RM95/3pcs combo
    RM31.35/pc for 4pcs and above
    .

    #sorafacts #soraorganics
    #sorabuttermattelipstick #naturalingredients #organicingredients #codbukitmahkota #codpuchong #codbandarseriputra #codkajang #codbangi

  •  7  0  25 July, 2020
  • Behold all 9 bullets of Butter Matte Lipsticks. Adorable and too cute to swatch these on the lips 🥺
.
The best part is they are made of safe, natural and organic ingredients. Free from paraben, alcohol, synthetic fragrance, synthetic preservative, silicones, mineral oil.
.
✅Texture: creamy
✅Finishing: creamy matte
✅Shades: 9 wearble shades
✅Tube: paper cardboard
.

THIS BML ARE NOW ON 5% OFF SALE‼️
.
•Normal price :
RM34.90/pc
RM100/3pcs combo
RM33/pc for 4pcs and above

•🔥Sale price 🔥: 
RM33.16/pc
RM95/3pcs combo 
RM31.35/pc for 4pcs and above
. 

#sorafacts #soraorganics 
#sorabuttermattelipstick #naturalingredients #organicingredients #codbukitmahkota #codpuchong #codbandarseriputra #codkajang #codbangi
  • Behold all 9 bullets of Butter Matte Lipsticks. Adorable and too cute to swatch these on the lips 🥺
    .
    The best part is they are made of safe, natural and organic ingredients. Free from paraben, alcohol, synthetic fragrance, synthetic preservative, silicones, mineral oil.
    .
    ✅Texture: creamy
    ✅Finishing: creamy matte
    ✅Shades: 9 wearble shades
    ✅Tube: paper cardboard
    .

    THIS BML ARE NOW ON 5% OFF SALE‼️
    .
    •Normal price :
    RM34.90/pc
    RM100/3pcs combo
    RM33/pc for 4pcs and above

    •🔥Sale price 🔥:
    RM33.16/pc
    RM95/3pcs combo
    RM31.35/pc for 4pcs and above
    .

    #sorafacts #soraorganics
    #sorabuttermattelipstick #naturalingredients #organicingredients #codbukitmahkota #codpuchong #codbandarseriputra #codkajang #codbangi

  •  5  0  25 July, 2020
  • Behold all 9 bullets of Butter Matte Lipsticks. Adorable and too cute to swatch these on the lips 🥺
.
The best part is they are made of safe, natural and organic ingredients. Free from paraben, alcohol, synthetic fragrance, synthetic preservative, silicones, mineral oil.
.
✅Texture: creamy
✅Finishing: creamy matte
✅Shades: 9 wearble shades
✅Tube: paper cardboard
.

THIS BML ARE NOW ON 5% OFF SALE‼️
.
•Normal price :
RM34.90/pc
RM100/3pcs combo
RM33/pc for 4pcs and above

•🔥Sale price 🔥: 
RM33.16/pc
RM95/3pcs combo 
RM31.35/pc for 4pcs and above
. 

#sorafacts #soraorganics 
#sorabuttermattelipstick #naturalingredients #organicingredients #codbukitmahkota #codpuchong #codbandarseriputra #codkajang #codbangi
  • Behold all 9 bullets of Butter Matte Lipsticks. Adorable and too cute to swatch these on the lips 🥺
    .
    The best part is they are made of safe, natural and organic ingredients. Free from paraben, alcohol, synthetic fragrance, synthetic preservative, silicones, mineral oil.
    .
    ✅Texture: creamy
    ✅Finishing: creamy matte
    ✅Shades: 9 wearble shades
    ✅Tube: paper cardboard
    .

    THIS BML ARE NOW ON 5% OFF SALE‼️
    .
    •Normal price :
    RM34.90/pc
    RM100/3pcs combo
    RM33/pc for 4pcs and above

    •🔥Sale price 🔥:
    RM33.16/pc
    RM95/3pcs combo
    RM31.35/pc for 4pcs and above
    .

    #sorafacts #soraorganics
    #sorabuttermattelipstick #naturalingredients #organicingredients #codbukitmahkota #codpuchong #codbandarseriputra #codkajang #codbangi

  •  7  0  25 July, 2020
  • Assalamualaikum Hi 🙋‍♀️ Kenalkan Agent Penang TeamLicious yang sah ✨
.
Setiap hari agent kita ni buat postage dan cod tau sebab permintaan AB CHOCOJAR sangat tinggi 😍 Mana taknya Chocojar ni dahlah murah, ada topping, coklat melimpah, crunchy memang BERBALOI BETULL 🤤😋
.
Korang boleh dm atau ws mimi (0107682921) untuk dapatkan AB Chocojar daripada agent terdekat anda 🥰
.
#abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious
  • Assalamualaikum Hi 🙋‍♀️ Kenalkan Agent Penang TeamLicious yang sah ✨
    .
    Setiap hari agent kita ni buat postage dan cod tau sebab permintaan AB CHOCOJAR sangat tinggi 😍 Mana taknya Chocojar ni dahlah murah, ada topping, coklat melimpah, crunchy memang BERBALOI BETULL 🤤😋
    .
    Korang boleh dm atau ws mimi (0107682921) untuk dapatkan AB Chocojar daripada agent terdekat anda 🥰
    .
    #abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious

  •  19  3  22 July, 2020
  • Assalamualaikum Hi 🙋‍♀️ Kenalkan Agent Perak (Seri Manjung) TeamLicious yang sah ✨
.
Setiap hari agent kita ni buat postage dan cod tau sebab permintaan AB CHOCOJAR sangat tinggi 😍 Mana taknya Chocojar ni dahlah murah, ada topping, coklat melimpah, crunchy memang BERBALOI BETULL 🤤😋
.
Korang boleh dm atau ws mimi (0107682921) untuk dapatkan AB Chocojar daripada agent terdekat anda 🥰
.
#abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious
  • Assalamualaikum Hi 🙋‍♀️ Kenalkan Agent Perak (Seri Manjung) TeamLicious yang sah ✨
    .
    Setiap hari agent kita ni buat postage dan cod tau sebab permintaan AB CHOCOJAR sangat tinggi 😍 Mana taknya Chocojar ni dahlah murah, ada topping, coklat melimpah, crunchy memang BERBALOI BETULL 🤤😋
    .
    Korang boleh dm atau ws mimi (0107682921) untuk dapatkan AB Chocojar daripada agent terdekat anda 🥰
    .
    #abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious

  •  11  0  22 July, 2020
  • Assalamualaikum Hi 🙋‍♀️ Kenalkan Agent Selangor (Bangi) TeamLicious yang sah ✨
.
Setiap hari agent kita ni buat postage dan cod tau sebab permintaan AB CHOCOJAR sangat tinggi 😍 Mana taknya Chocojar ni dahlah murah, ada topping, coklat melimpah, crunchy memang BERBALOI BETULL 🤤😋
.
Korang boleh dm atau ws mimi (0107682921) untuk dapatkan AB Chocojar daripada agent terdekat anda 🥰
.
#abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious
  • Assalamualaikum Hi 🙋‍♀️ Kenalkan Agent Selangor (Bangi) TeamLicious yang sah ✨
    .
    Setiap hari agent kita ni buat postage dan cod tau sebab permintaan AB CHOCOJAR sangat tinggi 😍 Mana taknya Chocojar ni dahlah murah, ada topping, coklat melimpah, crunchy memang BERBALOI BETULL 🤤😋
    .
    Korang boleh dm atau ws mimi (0107682921) untuk dapatkan AB Chocojar daripada agent terdekat anda 🥰
    .
    #abchocojar #chocojar #kedah #perlis #universitiutaramalaysia #uum #abchocojar #chocojar #abchocojarbangi #chocojarmurah #chocojarmalaysia #chocojarviral #chocojarsedap #chocojarbangi #codbandarseriputra #codbukitmahkota #TeamLicious

  •  12  0  22 July, 2020

Top #codbukitmahkota Posts

  • -
Saya ada masalah kulit kering?
Saya ada masalah kukit berminyak?
-
adakah rs cucumber sesuai untuk kulit saya?
-
Jom view video untuk tahu jawapannya.
  • -
    Saya ada masalah kulit kering?
    Saya ada masalah kukit berminyak?
    -
    adakah rs cucumber sesuai untuk kulit saya?
    -
    Jom view video untuk tahu jawapannya.

  •  204  1  19 November, 2018
  • [SWIPE LEFT ➡️➡️ ]" Saya ada masalah kulit breakout, kulit sensitif ! Jerawat selalu naik. Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗️Pinkish Cream
❗️Pinkish Soap
❗️Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.
.
untuk FAST RESPONSE terus KLIK LINK DI BIO atau Whatsapp ke  #0182193007 sekarang
⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA. Hanya perlu hantar gambar before untuk kami suggest produk yang sesuai dengan kulitt
.
.
.
[ NOW OPEN TEAM STOKIS, AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA , AGENT MODAL RM210 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍].
.
.
Siapa yang nak try buat DUIT KEPUK KEPUK💰 dgn Kak Hanis ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇 korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
NO PARABEN ❌
NO MERCURY❌
LULUS KKM √
LABTEST QUALITY √
MUSLIM PRODUCT √.
.
.
#readystock 
#thejunnireseller  #naturalskincare 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement #SkincareMurah 
#PinkishWhiteSet
 #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik #tipskulit
#SkincareKorea  #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #codbangilama  #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #codukm
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codkptmbangi
  • [SWIPE LEFT ➡️➡️ ]" Saya ada masalah kulit breakout, kulit sensitif ! Jerawat selalu naik. Parut bersepah kat muka 😫. Cukup ke 3 item dalam pinkish white boleh pulihkan skin saya " - customer junni.
    .

    Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
    .

    Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
    .

    Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
    ❗️Pinkish Cream
    ❗️Pinkish Soap
    ❗️Pinkish Day Cream
    .

    Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
    .

    Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
    .

    So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
    .
    .
    untuk FAST RESPONSE terus KLIK LINK DI BIO atau Whatsapp ke   #0182193007 sekarang
    ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    SKIN CONSULTATION PERCUMA. Hanya perlu hantar gambar before untuk kami suggest produk yang sesuai dengan kulitt
    .
    .
    .
    [ NOW OPEN TEAM STOKIS, AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA , AGENT MODAL RM210 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍].
    .
    .
    Siapa yang nak try buat DUIT KEPUK KEPUK💰 dgn Kak Hanis ?
    KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇 korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
    .
    NO PARABEN ❌
    NO MERCURY❌
    LULUS KKM √
    LABTEST QUALITY √
    MUSLIM PRODUCT √.
    .
    .
    #readystock
    #thejunnireseller  #naturalskincare
    #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue #SayajualSupplement #SkincareMurah
    #PinkishWhiteSet
     #kulitberjerawat #naturalskincare 
    #tipscantik #tipskulit
    #SkincareKorea #kerjakosong 
    #JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #codbangilama #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #codukm
    #codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
    #codbandarseriputra #codkptmbangi

  •  44  12  18 February, 2020
  • Assalamualaikum hai guys😊
Skrng ika tengah cubaa supplement #hellopeachpleasesupplement🍑 ni
. 
Sbb ika nak nampk diri ikaa cantik, berkeyakinn bilaa keluar, nak nmpk glowing, & flawless gitu👸
.
Nnty kita sesama tengk result kulit ika ye
.
Jom join ngn ika untk kulit cantik sesama ika tknak cntik seorg. 😊👍 #lovelieebanting #luvbabesquad #luvbabesquadbanting #lovelieesepang #lovelieebangi #lovelieejenjarom #like4likes #instagood #lovelieetelokpanglimagarang #lovelieeselangor #lovelieekajang #skincaremalaysia #codbanting #lovelieebukitchanggang #lovelieejenjarom #lovelieetelokpanglimagarang #codbangi #codsepang #lovelieenilai  #codnilai #coddengkil #codkajang #codbukitmahkota #codputramahkota #lovelieeputramahkota #lovelieebukitmahkota #lovelieebandarseriputra #lovelieebandarputeri #lovelieebandarseriputra #instashopmalaysia #igshopmalaysia #likeforlike
  • Assalamualaikum hai guys😊
    Skrng ika tengah cubaa supplement #hellopeachpleasesupplement🍑 ni
    .
    Sbb ika nak nampk diri ikaa cantik, berkeyakinn bilaa keluar, nak nmpk glowing, & flawless gitu👸
    .
    Nnty kita sesama tengk result kulit ika ye
    .
    Jom join ngn ika untk kulit cantik sesama ika tknak cntik seorg. 😊👍 #lovelieebanting #luvbabesquad #luvbabesquadbanting #lovelieesepang #lovelieebangi #lovelieejenjarom #like4likes #instagood #lovelieetelokpanglimagarang #lovelieeselangor #lovelieekajang #skincaremalaysia #codbanting #lovelieebukitchanggang #lovelieejenjarom #lovelieetelokpanglimagarang #codbangi #codsepang #lovelieenilai  #codnilai #coddengkil #codkajang #codbukitmahkota #codputramahkota #lovelieeputramahkota #lovelieebukitmahkota #lovelieebandarseriputra #lovelieebandarputeri #lovelieebandarseriputra #instashopmalaysia #igshopmalaysia #likeforlike

  •  5  0  7 March, 2020
  • PINKISH CREAM 2in1 NI UNTUK APA SIS ????⁣
⁣
 1. Penggunaan di waktu malam sebagai treatment cream untuk merawat kulit yang jerawat, sensitif & buat kulit glowing  di waktu pagi ⁣
⁣
⁣
2. Penggunaan sebelum makeup / sunscreen di waktu siang hari sebagai PELEMBAP ⁣
⁣
" Aikk ? 🤔Kenapa boleh guna siang &  malam ? "⁣
⁣
Yelaaa nampak pun 2in1 cream ⁣
Bukan krim malam jenis melekit yang ada merkuri tuuu ⁣
Kalau yang tu kena matahari pun tak boleh tau sebab nanti kulit makin sensitif 😌⁣
⁣
Jom sama sama dapatka KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣
⁣.
.
Haa siapa nak try? Mehh Whatsapp Kak Hanis , 018 - 2193007 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
.
.
Tag BFF korang sikit 👇🏻 Untuk info lebihh tekann jeww LINK DI BIO atau Whatsapp 018 - 2193007❤️. .
.
.
[ NOW OPEN TEAM STOKIS, AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA , 
AGENT MODAL RM210 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
.
.
Siapa yang nak try buat DUIT KEPUK KEPUK💰 dgn Kak Hanis ?
KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇 korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
.
NO PARABEN ❌
NO MERCURY❌
LULUS KKM √
LABTEST QUALITY √
MUSLIM PRODUCT √.
.
#readystock 
#thejunnireseller  #naturalskincare 
#tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue  #SayajualSupplement #SkincareMurah 
#PinkishWhiteSet
 #kulitberjerawat #naturalskincare 
#tipscantik #tipskulit
#SkincareKorea  #kerjakosong 
#JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #codbangilama  #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #codukm
#codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
#codbandarseriputra #codkptmbangi
  • PINKISH CREAM 2in1 NI UNTUK APA SIS ????⁣

    1. Penggunaan di waktu malam sebagai treatment cream untuk merawat kulit yang jerawat, sensitif & buat kulit glowing di waktu pagi ⁣


    2. Penggunaan sebelum makeup / sunscreen di waktu siang hari sebagai PELEMBAP ⁣

    " Aikk ? 🤔Kenapa boleh guna siang & malam ? "⁣

    Yelaaa nampak pun 2in1 cream ⁣
    Bukan krim malam jenis melekit yang ada merkuri tuuu ⁣
    Kalau yang tu kena matahari pun tak boleh tau sebab nanti kulit makin sensitif 😌⁣

    Jom sama sama dapatka KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣
    ⁣.
    .
    Haa siapa nak try? Mehh Whatsapp Kak Hanis , 018 - 2193007 atauuu KLIK LINK DI BIO untuk FAST RESPONSE sekarang.
    .
    .
    Tag BFF korang sikit 👇🏻 Untuk info lebihh tekann jeww LINK DI BIO atau Whatsapp 018 - 2193007❤️. .
    .
    .
    [ NOW OPEN TEAM STOKIS, AGENT & DROPSHIP SELURUH MALAYSIA ,
    AGENT MODAL RM210 SAHAJA. DROPSHIP YURAN SEUMUR HIDUP RM10 jerr uolls😍
    .
    .
    Siapa yang nak try buat DUIT KEPUK KEPUK💰 dgn Kak Hanis ?
    KOMEN "NAK" DEKAT BAWAH !👇👇 korang KLIK jerr LINK DIBIO! Atau WHATSAPP 018 - 2193007 SEKARANG🔥
    .
    NO PARABEN ❌
    NO MERCURY❌
    LULUS KKM √
    LABTEST QUALITY √
    MUSLIM PRODUCT √.
    .
    #readystock
    #thejunnireseller  #naturalskincare
    #tjcodkuis #tjcodbukitmahkota #tjcodbandarseriputra #tjcodbadarputri #tjcodbangiavenue #SayajualSupplement #SkincareMurah
    #PinkishWhiteSet
     #kulitberjerawat #naturalskincare 
    #tipscantik #tipskulit
    #SkincareKorea #kerjakosong 
    #JunniAgentWanted #JunniStokisWanted #JutawanJunniWanted  #codbangilama #agentwanted #dropshipwanted #kerjakosong #codukm
    #codBangiAvenue #codkuis #codbukitmahkota
    #codbandarseriputra #codkptmbangi

  •  22  6  9 December, 2019